Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Η Lady Day η πίο παράξενη μούμια στο κόσμο είναι στη Κίνα !!!


Η Lady Day η πίο παράξενη μούμια στο κόσμο είναι στη Κίνα !!!


Το 1971 οι Κινεζικές αρχές αποφάσισαν να φτιάξουν ένα καταφύγιο πολέμου στην πόλη Changsha, μετά από λίγες μέρες τα εργαλεία εκσκαφής έπεσαν σε ένα τάφο από την δυναστεία ΗAN!! Δεν περίμενε κανένας όταν ανακάλυπταν τον συγκεκριμένο τάφο ότι θα έβρισκαν μια μούμια που θα προβλημάτιζε τους ειδικούς μέχρι και σήμερα!! Ανακάλυψαν πάνω από χίλια άριστα διατηρημένα αντικείμενα που συνόδευαν το πτώμα της μούμιας. Ώσπου οι αρχαιολόγοι βρήκαν την μούμια την οποία και ονόμασαν  Lady Day……..
Όταν αποφάσισαν οι αρχαιολόγοι να μετακινήσουν την μούμια έμειναν έκπληκτοι από την ευκαμψία που είχε το σώμα της!! Όταν μεταφέρθηκε για νεκροτομή και για εξέταση εκεί ήρθε ακόμη μια έκπληξη αλλά και ένα μυστήριο που δεν μπορεί να λύσουν οι ειδικοί μέχρι σήμερα. Το δέρμα της μούμιας σε όλο της το σώμα είναι μαλακό όπως την ημέρα που πέθανε, τα εσωτερικά της όργανα όπως καρδιά στομάχι συκώτι πνευμόνια, κ.τ.λ., είναι όλα στην θέση τους μέχρι και το αίμα που είχε μέσα της ήταν ανέπαφο και δεν είχε επηρεαστεί από την πάροδο του χρόνου!!
Στο στομάχι της ανακάλυψαν σπόρους από πεπόνι που είχε καταναλώσει πριν πεθάνει οπού και οι σπόροι ήταν και αυτοί σε τέλεια κατάσταση σαν να τους είχε καταναλώσει εκείνη την ώρα!! Ακόμα πιο περίεργο είναι η ευκαμψία των άκρων της, ενώ όλες οι άλλες μούμιες έχουν την νεκρική ακαμψία, δηλαδή δεν μπορούν να κουνηθούν τα μέλη τους όπως όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει η συγκεκριμένη μούμια δεν δείχνει να έχει αυτό το φαινόμενο προβληματίζοντας ακόμα πιο πολύ όλους τους ειδικούς σε όλους τους τομείς που την εξέτασαν…. Το αίμα της μούμιας είναι ομάδας Α+ αλλά το πιο απίστευτο είναι ότι έρεε στις φλέβες της αλλά και στο υπόλοιπο σώμα της …….
Η συγκεκριμένη μούμια, ήταν κάποτε η Zιν Ζουι, γυναίκα του Χαν ο οποίος ήταν ηγεμόνας στην περιοχή Day, όλοι οι ειδικοί που ασχολούνται με τις μούμιες την θεωρούν ως την πιο καλοδιατηρημένη μούμια στον κόσμο με την ηλικία που έχει. Η γυναίκα πέθανε σε ανάμεσα γύρω στα 178-145 π.Χ. σε ηλικία 50 με 55 ετών. Οι ειδικοί κατέληξαν να υπολογίσουν ότι οι τότε Κινέζοι ταριχευτές δεν χρησιμοποιούσαν την τεχνική  οπού έκαναν οι Αιγύπτιοι στις μούμιες με το να αφαιρέσουν τα εσωτερικά όργανα, αλλά να βουτήξουν το σώμα σε ένα ειδικό υγρό!!
Αυτό δεν είναι απίστευτο γιατί οι Κινέζοι αλχημιστές μπορεί να μην ήταν διάσημοι όπως οι Ευρωπαίοι αλλά έχει αποδειχτεί ατράνταχτα ότι είχαν μυστικά που θα τα ζήλευαν όλοι οι δυτικοί αλχημιστές!!! Θα μου πείτε πως είναι δυνατόν να υπήρχαν αλχημιστές πριν 2000 χρόνια στην Κίνα; Η Κίνα είναι μια τεράστια χώρα με πολλά κρυμμένα μυστικά, μην ξεχνάτε ότι το Σινικό τοίχος κτίστηκε 1500 χρόνια π.Χ. και είναι το μοναδικό τεχνητό έργο που φαίνεται από το διάστημα!! Ίσως πριν 2000 χρόνια να μην τους ονόμαζαν αλχημιστές, ίσως να τους ονόμαζαν μάγους ή μύστες, αλλά το όλο θέμα με την τόσο παράξενη μούμια πιστεύεται ότι έχει να κάνει με αλχημεία ή με ένα είδος αλχημείας….. τα μυστικά των Κινέζων μάγων, αλχημιστών, η ακόμα και από μύστες έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια. Η Κίνα έχει μια τεράστια κληρονομιά από έναν αρχαίο πολιτισμό ισάξιο της Ελλάδας και της Αιγύπτου, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες χώρες, είναι μια χώρα με πολλά μυστήρια που έρχονται από το παρελθόν της χώρας αυτής αλλά έχει και μυστήρια τα οποία υπάρχουν και μέχρι σήμερα. Ένα τελευταίο πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι Κινέζοι αρχαιολόγοι είναι γιατί θάφτηκε η γυναίκα γυμνή!! Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ποτέ θα βγάλουν άκρη το πώς και το γιατί; Οι Κινέζοι ήταν και είναι ένας λαός που όταν θέλει να κρύψει κάτι το κάνει με τεράστια επιτυχία ειδικά όταν πρόκειται για θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με αρχαίο ή και σύγχρονο μυστικισμό……….
Για να έντονο λίγο παραπάνω το μυστήριο σε λίγα χιλιόμετρα από το συγκεκριμένο τάφο βρεθήκαν άλλοι δυο τάφοι, οπού μέσα τους βρέθηκαν δυο μούμιες στην ίδια κατάσταση όπως η Lady Day!!! Ο ένας ήταν ένας δικαστής ονόματι Sui,  ενώ η άλλη μούμια είναι μια γυναίκα πάλι ονόματι Ling Huiping οπού και αυτή ήταν γυναίκα ενός ηχηρού άρχοντα της δυναστείας των Han!!!
Εκτός από το National Geographic έχουν φτιαχτεί αλλά πέντε ειδικά ρεπορτάζ για την μούμια της Lady Day από την Κίνα αλλά και από την Νέα Ζηλανδία και έχουν προβληθεί σε πολλές χώρες του κόσμου!! Οι τελευταίες ανακαλύψεις για την συγκεκριμένη μούμια έδειξαν ότι πέθανε από καρδιακά προβλήματα…… όσο για το υγρό που βουτήχτηκε για να διατηρηθεί έτσι τόσες χιλιάδες χρόνια οι Κινέζοι μυστικιστές επιμένουν ότι πρόκειται για το περιβόητο << ελιξίριο της αθανασίας!!! >>……..  στον τάφο της βρέθηκε και η προσωπογραφία της γυναίκας η οποία είναι σε τέλεια κατάσταση οπού οι επιστήμονες έφτιαξαν ένα αντίγραφο πως θα έμοιαζε σε κανονική μορφή. Κανείς δεν ξέρει ακόμα γιατί το πρόσωπο της έχει παραμορφωθεί έτσι……… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!
Πηγή : Invisible Lycans

ΕΛ.ΑΣ έτοιμη για …μάχες στην ΔΕΘ!!!


ΕΛ.ΑΣ έτοιμη για …μάχες στην ΔΕΘ!!!

Σε  κατάσταση συναγερμού βρίσκονται  οι επιτελείς του υπουργείου  Προστασίας του Πολίτη, καθώς  πλησιάζουν οι ημέρες που ο  πρωθυπουργός θα ανέβει στη  Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια  της Διεθνούς Εκθέσεως και  να μηνύματα που φτάσουν στο  αρχηγείο της Αστυνομίας «μιλάμε» για …απόβαση «αγανακτισμένων» στην  συμπρωτεύουσα.

Οι  αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ συσκέπτονταν  από τις αρχές Αυγούστου προκειμένου  να διαμορφώσουν ειδικό «σχέδιο  δράσης». Στόχος να πραγματοποιηθούν  οι  οργανωμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των κοινωνικών ομάδων σε ειρηνικό κλίμα, ειδικά για τα εγκαίνια από τον πρωθυπουργό της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Έτσι πρωταρχικός σκοπός είναι να μην επιτραπεί στους διαδηλωτές να φτάσουν στον περίβολο της ΔΕΘ και συνεπώς δίπλα από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο για να μην επαναληφθούν τα σκηνικά των περασμένων χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της  ημέρες της επίσκεψης του κ.  Γιώργου Παπανδρέου θα βρίσκονται  σε επιφυλακή περίπου 4.000 αστυνομικοί  και εκατοντάδες πυροσβέστες  ακόμη και λιμενικοί! Συγκεκριμένα:

  • Θα μεταφερθούν από την Αθήνα περίπου 20 διμοιρίες των ΜΑΤ, και μια ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα ΔΕΛΤΑ περίπου 60-70 ατόμων.
  • Ενισχύσεις θα υπάρξουν και από διπλανούς νομούς προκειμένου η Θεσσαλονίκη να μετατραπεί σε αστυνομοκρατούμενη πόλη.
  • Αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού ( ο …γνωστός «Αίαντας») και να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να μην πνιγεί η πόλη στα δακρυγόνα.
  • Σίγουρα θα ανέβει το τείχος – κάγκελο από πλέξι γκλάς, ενώ θα γίνει προσπάθεια μείωσης της χρήσης χημικών και ασφυξιογόνων ουσιών. Και αυτό γιατί η χρήση χημικών, απέτυχε παταγωδώς αφού από τη μία όσοι προκαλούσαν επεισόδια ήταν εφοδιασμένοι με ειδικές αντιασφυξιογόνες μάσκες και συνεπώς δεν τους έπιαναν τα χημικά και από την άλλη υπάρχει κίνδυνος  απλοί διαδηλωτές να αντιμετωπίσουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
  • Από το πρωί της Παρασκευής θα λαμβάνουν μέτρα 4.000 ένστολοι. Από αυτούς 10 διμοιρίες της ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης), 20 διμοιρίες της ΥΑΤ (Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης).
  • Εκατοντάδες άνδρες της Ασφάλειας, της Τροχαίας, των τοπικών αστυνομικών Τμημάτων αλλά και ειδικοί φρουροί.
  • Στο σχέδιο δράσης συμπεριλαμβάνεται και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής. Οχήματα και άνδρες θα βρίσκονται σε προκαθορισμένα σημεία.
  • Οι κάμερες που έχουν τοποθετηθεί προκειμένου η Τροχαία να ελέγχει την κίνηση στις κεντρικές λεωφόρους θα «ζουμάρουν» στους διαδηλωτές με σκοπό να εντοπίζεται κάθε ύποπτη κίνηση.
  • Τέλος αξίζει να τονισθεί πως έχουν πέσει στο τραπέζι  προτάσεις για την αξιοποίηση όλου του οπλοστασίου που έχει στις αποθήκες της η Ελληνική Αστυνομία. Και αυτό αφορά σε πλαστικές σφαίρες, τα ειδικά όπλα paint ball (εκτόξευσης χρωματοσφαιρών), αλλά χειροβομβίδες από καουτσούκ…

Το  νέο στοιχείο που ανησυχεί  τους αστυνομικούς είναι η  ενδεχόμενη χρήση από τους  λεγόμενους «μπαχαλάκηδες» των  νέων εξαιρετικά επικίνδυνων μολότοφ που έκαναν την εμφάνιση τους στα επεισόδια της Κερατέας. Σ΄ αυτές το μπουκάλι δεν είναι γυάλινο, αλλά πλαστικό και περιέχει υγρή αμμωνία που είναι τοξική και διαβρωτική για όλα τα μέρη του σώματος, ενώ προκαλεί τα λεγόμενα «ψυχρά» εγκαύματα.

«Οι  οδηγίες που έχουν πάρει οι  επικεφαλής των δυνάμεων είναι  να είναι διακριτικοί,  να μην  προκαλούν και να μην κάνουν αλόγιστη χρήση χημικών. Βέβαια στην περίπτωση που δημιουργηθούν επεισόδια η αντίδραση των αστυνομικών θα είναι άμεση» τονίζει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα προκαλέσουμε τους συγκεντρωμένους. Θα είμαστε όμως αποφασιστικοί…».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!!


ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!!


ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!!
Στις 20 Μαρτίου 2010 διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που έφεραν τα πάνω κάτω όχι μόνο στην NASA αλλά και σε πολλούς ερευνητές που ασχολούνται με τα UFO!!!! Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από έναν δορυφόρο που ονομάζεται Κασσιόπη με υπερευαίσθητους αισθητήρες για νυχτερινή λήψη. Ο λόγος που κατασκευάστηκε είναι για να φωτογραφήσει επιμελώς όλη την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης το οποίο δεν είχε γίνει όπως λένε επίσημα μέχρι σήμερα!!!
Οι επίσημες πηγές της NASA  έχουν αποτύχει παταγωδώς να εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται αλλά ούτε και το διαψεύδουν μα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη αναφορά για το τι μπορεί να είναι…… Οι δε ερευνητές των UFO τσακώνονται φραστικός αναμεταξύ τους προσπαθώντας ο καθένας να περάσει την δικιά του θεωρία όπως γίνεται πάντα, δεν θα αναφέρω τα ονόματα τους λόγο δεοντολογίας και μόνο. Κάποιοι ερευνητές που ερευνούν τις συνομοσιολογίες πιστεύουν ότι οι υπερδυνάμεις της γης ήξεραν για αυτό………
Οι πιο πολλές φωτογραφίες δεν είναι δυσδιάκριτες, εν μέρη οφείλεται στην τροχιακή απόσταση του καθετήρα οπού βρίσκονται οι υπέρ ευαίσθητοι αισθητήρες της φωτογραφικής μηχανής, αλλά μπορεί να προέρχεται και από την ιονισμένη σκόνη της Σελήνης, που για κατά ένα περίεργο τρόπο τα τελευταία δυο χρόνια χωρίς καμία αιτία μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και σύννεφα!!!! Είναι ένα φαινόμενο που πολλοί είναι αυτοί που τώρα τελευταία λένε ότι υπεύθυνοι για αυτά τα σύννεφα είναι τα UFO!! Αν και οι θεάσεις των UFO δεν είναι τόσες πολλές στην Σελήνη οπότε έχουν εμφανιστεί δεν έχουν αφήσει κανένα ίχνος σκόνης στο πέρασμα τους!!
Το όλο ζήτημα βρίσκεται σε ένα κρατήρα που ονομάζεται SCHROEDINGER οπού βρίσκεται κοντά στο Νότιο Πόλο της Σελήνης. Εκεί ο δορυφόρος τράβηξε επτά φωτογραφίες οπού εδώ παραθέτω μόνο την μια. Ο κρατήρας έχει διάμετρο 1,5 χιλιόμετρο, μέσα στον κρατήρα δείχνει να υπάρχει μια τεράστια σβάστικα όπως αυτή που είχαν οι ναζί σαν έμβλημα, πάνω από την σβάστικα υπάρχει ένας ιπτάμενος δίσκος. Ο ιπτάμενος δίσκος δείχνει να έχει πολλές ομοιότητες με τους ιπτάμενους δίσκους που είχαν φτιάξει οι ναζί κατά το τέλος του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου!!
Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι ναζί κατάφεραν μέσω της μέσης γης και της τεχνολογίας που βρήκαν εκεί, μέσα από τα ανοίγματα των Πόλων να καταφέρουν και να φτάσουν όχι μόνο στην Σελήνη αλλά και στον πλανήτη Άρη και να καταφέρουν να φτιάξουν βάσεις!! Αυτή η φωτογραφία έρχεται να δικαιώσει όσους πίστευαν ότι οι ναζί είχαν καταφέρει να πατήσουν πρώτοι από όλους στην Σελήνη. Αν και βεβαία έχουν ξεσπάσει τεράστιες διαμάχες μεταξύ αστρονόμων διαστημικών μηχανικών αλλά και ερευνητών, όταν ρωτήθηκε η NASA αν θα κάνει κάποια αποστολή στην σελήνη στην συγκεκριμένη περιοχή η απάντηση που δόθηκε είναι η εξής :

<< Οι αποστολές στην Σελήνη έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, τα ενδιαφέροντα του διαστιμικου προγράμματος είναι στον πλανήτη Άρη. Αυτό το κάνουμε γιατί μόνο ο πλανήτης Άρης στο μέλλον με την κατάλληλη προεργασία τεχνολογικός θα μπορέσει να δώσει ζωή και η ανθρωπότητα θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτόν τον πλανήτη προς όφελος της. >>

Εδώ θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς τις φήμες!;! Που κυκλοφορούν για τους ναζί ότι είχαν βρει τον εξωγήινο πολιτισμό των Βρίλ και έμαθαν τα πάντα για την σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία τους. Εγώ προσωπικά το πιστεύω σε επόμενες αναφορές μου θα σας δώσω πλήρη αναφορά για τους ναζί που έφτασαν μέχρι την μέση γη, θα κάνω ξεχωριστή αναφορά για τους Βρίλ, ξεχωριστή αναφορά για την δύναμη των Βρίλ.
Είναι παρά πολλές οι αποδείξεις για το αν οι Γερμανοί είχαν καταφέρει να έχουν τέτοια τεχνολογία αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο που θα δούμε σε παρακάτω αναφορές << κάποιοι >> έκρυψαν όλα τα στοιχεία εσκεμμένα………….. ξέρετε ότι τα αεροπλάνα που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ραντάρ τα λεγόμενα Stealth πρώτοι τα είχαν κατασκευάσει οι Γερμανοί!! Υπάρχει και άλλη μια φωτογραφία η οποία η Ρώσικη αποστολή της δεκαετίας του 1970 έφερε πίσω με ένα UFO το οποίο δείχνει να είναι εκεί πολύ καιρό!! Δυστυχώς και για αυτήν την φωτογραφική απόδειξη δεν έγινε κανένας λόγος  παρά μόνο υποθέσεις. Υπάρχουν χιλιάδες αντικείμενα από UFO κτήρια, αγάλματα, διαστημόπλοια, αρχαίες βάσεις, κ.λ.π.
Οι Γερμανοί είχαν και τα ιπτάμενα αντικείμενα που μοιάζουν με πούρα τα οποία λένε πολλοί ότι είναι μητρικά σκάφη για τα μικρότερα σκάφη τους!;! Παραθέτω σχέδια αυτών των σκαφών που διέρρευσαν το 1978 από την πολεμική αεροπορία της USA που διαπιστώθηκε ότι άνηκαν στην αεροναυπηγική των Γερμανών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου!! Όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία με αποδείξεις αλλά και με φωτογραφίες στο μέλλον!!!!

Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τις άλλες φωτογραφίες από την περιοχή της Σελήνης μα και αυτή εδώ έχει αρχίσει να αποτραβιέται από το διαδίκτυο….. εδώ θέλω να πω ότι η αντίστροφη σβάστικα αυτή των ναζί υπάρχει από αρχαιοτάτους χρόνους. Για τους Ινδούς είναι σύμβολο ευημερίας και γονιμότητας, όταν έμαθαν για αυτό το περιστατικό ήταν εκατομμύρια αυτοί που έσπευσαν να προσκυνήσουν……. Στην αρχαία Ελλάδα συναντά κανείς την αντίστροφη σβάστικα ειδικά στους Δελφούς οπού και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μαντεία του τότε κόσμου με την γνωστή Πυθεία να δίνει τους χρησμούς!! Αν ψάξετε θα δείτε ότι πολλοί είναι οι αρχαίοι πολιτισμοί που είχαν αυτό το έμβλημα το αντίστροφο από αυτό των ναζί ως ιερό……… μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!
INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

Αρχαία Προιστορικά Απίστευτα Απολιθωμένα Ευρήματα που Δεν θα Πρεπε να Υπάρχουν !!! Μερος 1ο


Αρχαία Προιστορικά Απίστευτα Απολιθωμένα Ευρήματα που Δεν θα Πρεπε να Υπάρχουν !!! Μερος 1ο


Από τον καιρό του μεσαίωνα έχουν έρθει στο φως κάποια παράξενα ευρήματα!! Κάποια σε λατομία κάποια αλλά σε διάνοιξη δρόμων και κάποια αλλά σε αρχαιολογικές ανασκαφές!! Πρόκειται για κάτι που οι επιστήμονες, αρχαιολόγοι, κ.τ.λ., δεν μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση για τα φαινόμενα αυτά!!! Μεγάλο μέρος αυτών των στοιχείων θέτει υπό σοβαρή αμφισβήτηση την εξελικτική γραμμή του χρόνου, δηλαδή ότι ο χρόνος έχει κρατήσει κάποια στοιχεία ζωντανά υποδεικνύοντας ή ότι στο παρελθόν υπήρξαν πολιτισμοί με απίστευτη τεχνολογία ή ότι << κάποιοι >> στο παρελθόν να έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας!! Όταν μιλάω για παρελθόν για κάποια ευρήματα απίστευτης τεχνολογικής σημασίας μιλάω για τα πιο παλιά που έχουν βρεθεί 2.600.000.000 δισεκατομμύρια χρόνια πίσω!!!! Σε αυτές τις εποχές υποτίθεται ότι δεν υπήρχε τίποτα όπως μας λένε οι επιστήμονες, στα στοιχεία που θα σας παραθέσω με φωτογραφίες να έχετε υπόψη σας ότι έχουν ελεγχθεί από τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου και δεν υπάρχει αμφισβήτηση για τα ευρήματα αυτά είναι γνήσια ή κάποιος έχει φτιάξει μια καλή φάρσα!! Η NASA για κάποια από αυτά έχει ξοδέψει πολλά εκατομμύρια δολάρια για περταίρω έρευνες, μην μπορώντας να χωνέψουν το τι έχουν στα χέρια τους και το ποσό χρονών είναι!!! Μόνο τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι η γης κατοικούνταν από ανθρώπους πριν δισεκατομμύρια χρόνια ή ότι εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί την γη, υπάρχει και η τρίτη θεωρία που δειλά δειλά αρχίζει και αναπτύσσετε. Ότι ίσως αυτή η τεχνολογία ίσως να προήρθε από την μέση γη, αν και θερμός υποστηρικτής της θεωρίας της μέσης γης δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω η όχι……. το λέω αυτό με την καρδιά στα χέρια λόγου ότι τα χρόνια που έχουν καταμετρηθεί για την ηλικία των ευρημάτων είναι τεράστια!!!! Από την άλλη γιατί όχι, μπορεί να είναι και έτσι!! Τα ευρήματα που παραθέτω εδώ για να τα δείτε έχουν εξεταστεί επιμελώς από πολλούς επιστήμονες από όλο τον κόσμο και όλοι τους συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ότι όλα τα ευρήματα είναι γνήσια και ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε την ιστορία της γης!!!!
Αυτή η παράξενη πέτρα βρέθηκε στην ορεινή περιοχή Mazong οπού και βρίσκετε στα σύνορα από δυο επαρχίες την Gansu και την Xijiang. Η πέτρα έχει το σχήμα αχλαδιού και έχει ένα μυστηριώδεις μαύρο χρώμα οπού οι γεωλόγοι που την εξέτασαν δήλωσαν ότι δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο συστατικό χρώματος σε πέτρα αλλά ούτε υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένη τέτοιου είδος πέτρας!! Το παράξενο δεν είναι τόσο αυτό, αλλά όταν η πέτρα καταλάθος έπεσε και έσπασε στα δυο στα σωθικά της έχει ένα εύρημα που έκανε όλους τους παλαιοντολόγους να τραβάνε τα μαλλιά τους και να παραμιλάνε με αυτό που έβλεπαν!! Υπάρχει λοιπόν ενσωματωμένη μια μεταλλική βίδα με ένα μεταλλικό ούπα που έχει μήκος 6.96 εκατοστά!!!! Το πλάτος της βίδας μένει σταθερό και δεν φαίνεται γενικά η βίδα να έχει πάθει μεγάλη ζημιά από τα χρόνια που πέρασαν. Οι γεωλόγοι αποφάνθηκαν ότι δεν πρόκειται για κάποια φάρσα και η ηλικία της βίδας και του ούπα έδειξαν ότι είναι 2.500.000 χρόνων παλιά!!!! Ενώ για την παράξενη αυτή πέτρα οι γνώμες των ειδικών δεν είναι και τόσο σταθερές άλλοι λένε 1.000.000 χρόνια και κάποιοι άλλοι μέλανε για 1.000.000.000 χρόνια πίσω!!! Ανάμεσα στους γεωλόγους υπάρχει μια μικρή αψιμαχία ως προς την πέτρα, κάποιοι από αυτούς λένε ότι ίσως είναι κάποιο πέτρωμα που να βρίσκετε πολύ βαθειά στην γη σε απίστευτα βάθη και να μην το ξέρουν ακόμα. Οι άλλοι μιλάνε για κάποιο είδος μετεωρίτη που να έπεσε στην γη……
Όπως και να έχει είναι ένα εύρημα τι οποίο είναι τόσο παράξενο που έχει κάνει τους επιστήμονες να παραμιλάνε και να μην έχουν να δώσουν μια λογική εξήγηση πως, που, ποιος, από πού; Υπάρχουν πολλά τέτοια ευρήματα τα οποία θα τα κοιτάξουμε ένα ένα σιγά σιγά.
Η κούκλα αυτή ονομάζετε Nampa, είναι από πηλό και ανακαλύφθηκε στην περιοχή Nampa του Αdiaho. Το μήκος της κούκλας αυτής είναι 1-1/2 ίντσες, βγήκε στην επιφάνεια από ένα γεωτρύπανο που έπαιρνε δείγματα εδάφους για λογαριασμό κάποιων γεωλόγων.
Το γεωτρύπανο είχε φτάσει σε βάθος 300 ποδιών, στα βάθη αυτά τα στρώματα του εδάφους χρονολογούνται 2.000.000. χρονών!! Από τι λένε οι ειδικοί γεωλόγοι αυτή η πήλινη κούκλα βρέθηκε ανάμεσα σε πολλά στρώματα εδάφους ανάμεσα τους συμπεριλαμβανομένων και 15 πόδια από βαλσάτη λάβας. Εκτός από την πήλινη αυτή μικροσκοπική κούκλα στην επιφάνεια το τρυπάνι έφερε και πολλές πήλινες μπάλες!! Η κούκλα αυτή έχει κάποια μικρά κομμάτια μετάλλου στο κεφάλι αλλά και στις κλειδώσεις των ποδιών αλλά και των χεριών. Έτσι υποδουλώνει ότι είναι κάποιας αρχαίας προελεύσεως όπως είπαν κάποιοι ειδικοί. Όταν έγιναν οι ανάλογες μετρήσεις χρονολογίας της κούκλας με τους γνωστούς τρόπους χρονολόγησης που έχουν οι αρχαιολόγοι έδειξε το απίστευτο νούμερο 2.500.000 χρόνια πίσω!!! Όταν μαθεύτηκε το περιστατικό πολλοί επιστήμονες από όλο τον κόσμο μένοντας με το στόμα ανοιχτό από την ηλικία της κούκλας και το ποσό βαθειά βρέθηκε, σε αυτό που λένε όλοι αυτοί οι επιστήμονες είναι ότι δεν υπάρχει θέμα φάρσας και ότι πρόκειται να φτιάχτηκε από ένα πολιτισμό που έζησε πριν περίπου 3.000.000 χρόνια πίσω!!! Το εύρημα αυτό βρίσκετε φιλοξενούμενο στο μουσείο αρχαιοτήτων στο Illinois, δεν ξέρω για ποσό καιρό θα εκτίθεται εκεί γιατί το συγκεκριμένο έκθεμα μόνο για κάποιον καιρό εκτίθεται σε κάποια μουσεία.
Στην Romania στην πανέμορφη περιοχή της Targu-Mures υπάρχει ο πανέμορφος ποταμός Mures. Εκεί σε ένα σημείο του ποταμού μια ομάδα εργαζομένων για κάποια έργα στον ποταμό ανακάλυψαν ένα απίστευτο εύρημα. Ανακάλυψαν τρία θαμμένα αντικείμενα σε βάθος 33 ποδιών μέσα σε μια τάφρο, εκεί βρήκαν δύο οστά από Μαστόδοντες τα οποία ανήκουν στην περίοδο Μειόκαινου και Πλειστόκαινου οι οποίες χρονολογούνται πολλά εκατομμύρια έτη πίσω.
Το τρίτο αντικείμενο ήταν αυτό που έκανε τους Ρουμάνους επιστήμονες να παραμιλάνε με την ανακάλυψη αυτήν!! Πρόκειται για το σιδερένιο κεφάλι ενός είδος σφυριού που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά!! Το εύρημα αυτό αμέσως μεταφέρθηκε στο αρχαιολογικό ινστιτούτο της Cluj-Napoca στην Romania. Εκεί έγιναν οι ανάλογες εξετάσεις στο σφυρί από τους επιστήμονες, πολλοί συνάδελφοι τους από όλο τον κόσμο μέσα σε λίγες μέρες είχαν φτάσει για να εξετάσουν και να δουν αυτό το περίεργο σφυρί. Οι μέθοδοι χρονολόγησης έδειξαν ότι το σφυρί αυτό έχει ηλικία 46.000.000 χρονών !!!!! θα ήθελα να δω τα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων τι μορφασμούς θα έκαναν και τι αναφωνήσεις όταν θα διαπίστωναν το ποσό χρονών είναι το εύρημα αυτό. Το λέω αυτό λίγο ειρωνικά και χαμογελάω από ευχαρίστηση αυτήν την στιγμή γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν σε τίποτα αν δεν έχουν αποδείξεις στα χέρια τους. Τι εννοώ; Αν κάποιος τους έλεγε ότι βρέθηκε το συγκεκριμένο εύρημα και είναι τόσο χρονών, το πρώτο πράγμα που θα έκαναν είναι να γελάσουν, το δεύτερο θα είναι να πουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο, αν έβλεπαν ότι αυτός ο κάποιος σοβαρολογούσε η επόμενη φράση τους γεμάτη ειρωνεία θα ήταν αν δεν το εξετάσουμε δεν μπορούμε να δεχτούμε την ύπαρξη του. Για αυτό και όταν βρίσκονται τέτοια ευρήματα τρέχουν από όλο τον κόσμο για να το εξετάσουν……. Στην Romania το εύρημα αυτό πυροδότησε μεταξύ των επιστημόνων με μεγάλη συζήτηση η οποία δεν έχει κοπάσει μέχρι και σήμερα. Όπως ποιος πολιτισμός ήταν αυτός εκείνης της περιόδου; Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε την ιστορία του ανθρώπου και του πλανήτη μας γενικός; κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Το 1991 έως και το 1993 στα Ουράλια όρη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ( U.S.S.R ) έγινε μια ανακάλυψη η οποία μέχρι και σήμερα εξετάζετε αλλά και συζητείτε έντονα από τους επιστήμονες όλου του κόσμου. Πρόκειται για κάποια μικρά κομμάτια μετάλλων. Κάποια από αυτά είναι σαν ελατήρια μόνο που δεν έχει την γνωστή ιδιότητα του ελατηρίου, κάποια αλλά κομμάτια θυμίζουν O-Ring αλλά μεταλλικού τύπου, κάποια αλλά είναι σε τετραγωνισμένα κομμάτια.
Τα μεγέθη τους κυμαίνονται από 1,2 ίντσες αλλά το πάχος κάποιων από αυτά δεν ξεπερνά το απίστευτο 1/10, 000th της ίντσας!!!!!! Τα αντικείμενα αυτά βρεθήκαν σε 40 πόδια βάθος ( 12 μέτρα ), σε κάποια έργα που γινόντουσαν στην περιοχή των Ουραλίων…… Οι χρονολογήσεις των αντικειμένων δείχνουν μια εποχή ηλικίας από 20.000 έως ( τα ελατήρια ) 318.000 χρόνια πίσω!! Όλη η ανακάλυψη είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί ο τρόπος που έχουν φτιαχτεί δηλώνει εξαιρετικά προηγμένη υπέρ τεχνολογία!!!! Τα αντικείμενα αυτά αποτελούνται από διάφορα σπάνια μέταλλα όπως το Βολφράμιο και το Μολυβδαίνιο!! Από αυτά τα δυο σπάνια μέταλλα μιλάνε οι επιστήμονες για αυτήν την εξαιρετικά προηγμένη υπέρ τεχνολογία η οποία είναι τελείως ανεξήγητη!!! Κανείς δεν μπορεί να πει ποιος ήταν ο σκοπός τους, αλλά και ποιοι ήταν αυτοί η άνθρωποι που διέθεταν τέτοια ανεπτυγμένη τεχνολογία ώστε να μπορούν να παράγουν τέτοια αντικείμενα με τόσο λεπτομερή ακρίβεια; Δεν χρειάζεται να σας πω τι έχουν πάθει οι επιστήμονες με την ανακάλυψη αυτή. Όπως είπα και πιο πάνω ακόμη είναι από πλήρη εξέταση γιατί τους είναι πιο εύκολο να πιστέψουν σε εξωγήινο πολιτισμό και να πουν ότι αυτοί τα φτιάξανε παρά σε έναν προϊστορικό αρχαίο πολιτισμό!! Κοιτάτε ειρωνεία, πριν τα ευρήματα ήταν πολλοί λίγοι οι επιστήμονες που δεχόντουσαν την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, τώρα την δέχονται για τι δεν τολμούν να σκεφτούν ότι μπορεί πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ή ακόμα και εκατομμύρια χρόνια να υπήρξε ανθρώπινος πολιτισμός.
Το επόμενο εύρημα είναι και αυτό επίσημη ένα από τα πιο απίστευτα ευρήματα τα οποία έχουν βρεθεί ποτέ. Το εύρημα του Coso είναι ένα μπουζί!!!! Που βρέθηκε σφηνωμένο σε ένα κομμάτι σκληρής πέτρας στις 13 Φεβρουαρίου 1961 απo τον Wallace Lane και τον Mike Mikesell. Το βρήκαν σε αναζήτηση γεωλογικών υλικών για κάποια πειράματα που θελαν να κάνουν, το τεχνούργημα αυτό βρέθηκε στην πόλη Olanca της California. Αν και τα πρώτα μπουζί φτιαχτήκαν το 1800 οι αρχαιολογικές ενδείξεις καταμετρήσεις του συγκεκριμένου ευρήματος έδειξε την απίστευτη ηλικία των 500.000 χρονών!!!


Το μπουζί αυτό πήρε το όνομα του από τα βουνά Coso στην California, αν και πολλοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να αποδείξουν ότι είναι μια άνοστη φάρσα, δεν τα κατάφεραν γιατί οι μετρήσεις χρονολογήσεων από πολλά πανεπιστήμια της Αμερικής δείχνουν το αντίθετο!!!!
Ένας από τους πιο γνωστούς συλλόγους που συλλέγουν μπουζί στην Αμερική ο πρόεδρος της Tsad Windham είπε ότι το μπουζί αυτό έχει καταπληκτικές ομοιότητες με ένα μπουζί του 1920 μάρκας Champion!!! To μπουζί του 1920 τροφοδοτούσε με ρεύμα ένα Ford Model T.
Συμφωνήσαν με αυτό και άλλοι σύλλογοι που συλλέγουν μπουζί λέγοντας ότι στα βουνά αυτά χρησιμοποιούσαν τέτοιες μηχανές για να τραβούν τα βαγόνια από τα λατομία μέσα φορτωμένα μεταλλεύματα. Το συγκεκριμένο όμως εύρημα δεν βρέθηκε στην συγκεκριμένη περιοχή των λατομείων μα 30 χιλιόμετρα μακριά από εκεί. Οι επιστήμονες έχουν τον τελευταίο λόγο σε αυτό το παράξενο εύρημα με αποδείξεις, δηλαδή οι μετρήσεις χρονολογίας που δείχνουν την ηλικία του ευρήματος. Όπως λένε: οι αποδείξεις χρονολογήσης δεν κάνουν λάθος ίσως χίλια χρόνια πάνω χίλια χρόνια κάτω. Εμείς πιστεύουμε στις αποδείξεις και όχι σε ότι βγει και θα πει ο καθένας, πρόκειται για ένα μπουζί που μοιάζει με κάποιο του 1920, μοιάζει όχι είναι ίδιο.!!! Ακόμα και εμείς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αλλά είναι εκεί και υπάρχει.
Κάποιοι βεβαία έτρεξαν να πουν ότι είναι από την Ατλαντίδα, ή από εξωγήινους ή ακόμα και από την μέση γη αλλά λίγοι πολύ λίγοι ήταν αυτοί που μίλησαν για κάποιο προϊστορικό χαμένο πολιτισμό με ανάλογη τεχνολογία σαν την δικιά μας.
Στην παρακάτω φωτογραφία δείχνει ένα απολιθωμένο κεφάλι ενός άνδρα!! Αυτό το κεφάλι βρέθηκε στην Σουηδία κοντά στο Γκέτεμποργκ. Το απολίθωμα δείχνει το κεφάλι ενός άνδρα το οποίο και αποθανάτισε κάποιος προϊστορικός καλλιτέχνης με όλες τις λεπτομέρειες των εκφράσεων του μοντέλου που χρησιμοποιούσε. Μέχρι στιγμής όλα ήταν καλά πιστεύοντας ότι οι αρχαιολόγοι είχαν βρει κάτι το οποίο ίσως ήταν χιλιάδων χρονών. Όταν όμως ανακατεύτηκαν και οι γεωλόγοι αλλά και έγιναν οι μετρήσεις ηλικίας του εκεί τα πράγματα άλλαξαν δραματικά κάνοντας τους επιστήμονες όλου του κόσμου να παραμιλάνε….
Οι γεωλόγοι όλοι όσοι το εξέτασαν είπαν ότι πρόκειται για Πυριτόλιθο, αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για την γεωλογική επιστήμη αλλά και τις γεωλογικές θεωρίες που υπάρχουν. Οι γεωλογικές θεωρίες λένε ότι ο Πυριτόλιθος, η ανάπτυξη του δηλαδή άρχισε να δημιουργείτε στην Κρητιδική περίοδο, αυτό σημαίνει 65 με 140.000.000 χρόνια πίσω!!!! Οι αρχαιολογικές μετρήσεις του κεφαλιού έδειξαν γύρω στα 95.000.000 χρόνια παλιό κάνοντας άλλη μια φορά τους επιστήμονες να παραμιλάνε λες και είχαν δει φαντάσματα!! Αν προσωπικά θα δεχόντουσαν την ύπαρξη φαντασμάτων πιο γρήγορα παρά από αυτό το απολιθωμένο κεφάλι!! Εδώ κανείς δεν τόλμησε να πει ότι πρόκειται για κάποια φάρσα!!
Oι επιστήμονες έχουν μάθει να πιστεύουν μόνο σε αποδείξεις για να πειστούν σε κάτι το οπoίο είναι παράξενο, ανεξήγητο, ή ακόμα και υπερφυσικό. Όταν δεν μπορούν να βρουν κάποιες αποδείξεις τότε λένε ότι στο μέλλον η επιστήμη κάποια στιγμή θα τα εξηγήσει!! Δηλαδή πιστεύουν ότι κάθε τι έχει την επιστημονική του εξήγηση. Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα μαζί τους θα συμφωνήσω ως προς τα φυσικά….. Όμως στην περίπτωση που αναφέρουμε τώρα δεν υπάρχει λογική εξήγηση για τους επιστήμονες, τους μπερδεύει και τους κάνει να νιώθουν άβολα μπερδεύοντας τα λογία τους!! Έχουν δίκιο γιατί δεν μπορεί ότι έχουν μάθει να ανατρέπετε, δηλαδή ήξεραν π.χ. ότι οι άνθρωποι ποτέ δεν συνυπήρξαν μαζί με τους δεινόσαυρους, όμως έρχονται ατράνταχτες αποδείξεις ότι όχι μόνο ζούσαν αλλά προϋπήρχαν αυτών των ζώων!!! Σε αυτήν την αναφορά μου θα συνεχίσω με φωτογραφίες να σας δίνω αποδείξεις για ευρήματα τα οποία δεν μπορεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους ότι μπορεί να υπάρχουν!!
Στην Ινδία υπάρχει ο περίφημος Πυλώνας της Ασόκα ( Ashoka ), είναι μια συμπαγή μάζα σιδήρου, που έχει ύψος 23 πόδια ψηλό ( 7,ο10 μέτρα ), και ζυγίζει 6 τόνους. Ο πυλώνας αυτός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων των αρχαιολόγων αλλά και των μεταλλουργών, καθώς έχει αντέξει την διάβρωση αλλά και την αποσύνθεση για τουλάχιστον 4.000 χρόνια!!!
Το παράξενο με τον πυλώνα αυτόν είναι ότι κανείς δεν ξέρει για πιο λόγο φτιάχτηκε, αν και υπάρχει μια επιγραφή επάνω του η οποία αναφέρει ότι ανεγέρθηκε προς τιμή του θεού Βίσνου και στην μνήμη του βασιλιά Gupta Chandragupta II ( 375-413 μ.Χ. ).  Ο πυλώνας αυτός ήταν σε άλλη τοποθεσία και είναι ένα αίνιγμα το πώς μεταφέρθηκε στην σημερινή τοποθεσία . Ο πυλώνας έχει σφυρηλατηθεί το 98% μάζας του, είναι μια τεχνική που σήμερα κανένας μεταλλουργός δεν γνωρίζει, εκτός αυτό υπάρχει και ένα συστατικό μέταλλου το οποίο δεν αναγνωρίζεται από κανέναν επιστήμονα αλλά ούτε έχει βρεθεί σαν συστατικό. Κάποιοι μελετητές του πυλώνα λένε ότι οι αρχαίοι Ινδοί χρησιμοποίησαν κάποιον μετεωρίτη αφού πρώτα τον επεξεργάστηκαν και έλιωσαν, μαζί με τα υπόλοιπα μέταλλα. Είναι γνωστό ότι όλοι οι μετεωρίτες το 95% είναι από μέταλλο, μέχρι στιγμής από όσο μπορώ και γνωρίζω όλοι οι μετεωρίτες έχουν γνωστά στοιχεία μετάλλων που υπάρχουν και στην γη. Ίσως αυτός ο μετεωρίτης που λένε ότι χρησιμοποίησαν οι τεχνίτες να είχε κάποιο μετάλλευμα που δεν γνωρίζουμε ή σε κάποια αρχαία λατομία της Ινδίας βρήκαν το άγνωστο μέταλλο. Όπως λένε όμως οι γεωλόγοι θα πρέπει να πήγανε πολύ βαθειά ………

Στην Νότιο Αφρική κοντά στο Ottosdal  βρέθηκαν εκατοντάδες  μικρές σφαιρικές  μπάλες από 0,5 έως 10  εκατοστά το μέγεθος τους. Σε αυτές σφαίρες δόθηκε η ονομασία Klerksdorp, η αρχαιολογική μέτρησης ηλικίας έδειξε 2.500.000.000 δισεκατομμύρια χρόνια (!!!!), μα στο βάθος που βρέθηκαν από τους ανθρακωρύχους η ηλικία των ιζημάτων είναι πάνω από 3.000.000.000 δισεκατομμύρια χρόνια ( !!!! ). Το απίστευτο με όλη αυτήν την ιστορία είναι το ποσό παλαιά είναι τα αντικείμενα αυτά, κανένας δεν ξέρει για πιο σκοπό αλλά και ποιοι τις φτιάξανε. Ειδικά αυτές οι σφαίρες όταν άρχισαν οι δειγματοληπτικές εξετάσεις εκεί τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο ενδιαφέρον αλλά και πιο περίεργα αλλά και αινιγματικά για τις συστατικά τους.
Μέσω της πετρογραφικής εξέτασης αλλά και εξετάσεων X-Ray  αλλά και με δειγματοληψία  από κάποιες σφαίρες έδειξε και διαπιστώθηκε ότι αποτελείτε : Από Αιματίτη ( Fe203 ) ή Βολλαστονίτη ( CaSi03 ) τα οποία αναμιγνύονται με μικροποσότητες Αιματίτη και Γαιτίτη ( FeOOH )!!!! Βεβαία υπάρχουν και αλλά συστατικά αυτά όμως είναι που έκαναν εντύπωση στους επιστήμονες πιο πολύ από όλα. Αυτό σημαίνει ότι όποιοι και να έφτιαξαν τις  αυτές σφαίρες πρέπει η τεχνολογία τους να είναι υπέρ εξελικτική!!
Η κάθε μια σφαίρα είναι διαφορετική από την άλλη σε εξωτερική όψη, στην αρχή οι επιστήμονες νόμιζαν ότι τα ψεγάδια που υπάρχουν πάνω τους είχαν γίνει από την φθορά των δισεκατομμυρίων χρόνων. Μα οι αναλύσεις δείξανε ότι ούτε χαράζονται αλλά ούτε διαβρώνονται!!!! Εκτός από αυτές τις απίστευτες ιδιότητες που έχουν η  NASA ανακάλυψε και κάτι άλλο. Όλες οι μεταλλικές σφαίρες περιστρέφονται δυο φορές τον χρόνο γύρω από τον άξονα τους ( !!!!;;:!!!! ). Επίσης διαπιστώθηκε ότι όλες οι σφαίρες έχουν την απόλυτη ισορροπία με απίστευτη ακρίβεια 1-100 χιλιοστά της ίντσας (!!!!!). O Dr Hund ειδικός της NASA ότι σήμερα δεν υπάρχει τέτοια τεχνολογία πουθενά επάνω στην γη ώστε να φτιαχτεί κάτι τόσο τέλειο σε τόσο μικρά αντικείμενα. Δηλαδή να δημιουργήσει μια τόσο λεπτή και τέλεια ισορροπία!!! Δήλωσε επίσης ότι αν κάποτε θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι τέτοιο θα γινόταν μόνο σε συνθήκες  μηδενικής βαρύτητας!!!!
Μέχρι και σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές δεν ξέρει κανένας τι είναι οι σφαίρες αυτές, ποιοι τις έφτιαξαν, κάποιοι λένε ότι απεικονίζουν κάποιους πλανήτες , άλλοι λένε  ότι ίσως πρόκειται για κάποιο προϊστορικό παιχνίδι (;) κάποιοι άλλοι μιλάνε ότι είναι αντικείμενα που χρησιμοποιούν κάποιοι μάγοι στην μέση γη, μα η πιο τρελή θεωρία είναι ότι είναι οι απόγονοι της γης και όταν θα ανατιναχτεί ο πλανήτης αυτά τα αντικείμενα θα διασκορπιστούν στο διάστημα για να μεγαλώσουν και να γίνουν γόνιμοι πλανήτες όπως η γη (!!!!!::::!!!!!).

Σε μια εργασία που έγινε από τρεις εργάτες το 1872 στην λίμνη  Winnipesaukee στο Meredith του New Hampshire ανοίγοντας τρύπες για να περάσουν στύλους για τον τηλέγραφο ανακάλυψαν μια πολύ παράξενη πέτρα σε σχήμα αυγού. Το σχήμα της είναι ωοειδές έχει 4 ίντσες μήκος ( 10.001) πόντους και 2 ίντσες παχύ ( 5.οο1 ) πόντους η πέτρα είναι λεία με σκούρο μαύρο χρώμα με παράξενα σύμβολα επάνω σμιλευμένα.
Η πέτρα δόθηκε από τους εργάτες στην Seneca Ladd,s  γιατί ήταν αυτοί που τους είχε προσλάβει για να ανοίξουν τους λύκους για τον τηλέγραφο στο κτήμα της. Μετά τον θάνατο της μια από τις κόρες της το έδωσε στο μουσείο του  New Hampshire.
Η μια πλευρά της πέτρας δείχνει ένα στάχυ και αλλά διάφορα στοιχεία, η άλλη πλευρά δείχνει να υπάρχουν κάτι σαν ανεστραμμένα βέλη, υπάρχει ένα φεγγάρι μια σπείρα και μικρές τελείες. Υπάρχει ακόμα ένα πρόσωπο αλλά και ένα μικρό τρίγωνο.  Από κάτω από την πέτρα στον πάτο της δηλαδή υπάρχει μια περίεργη τρύπα που φτάνει έως την μέση της πέτρας. Υπάρχει και άλλη μια στην κορυφή της πιο μικρή από την άλλη αλλά δεν φτάνει τόσο βαθιά. Από ότι φαίνεται η πέτρα από τις γρατζουνιές που έχει στο κάτω μέρος της πρέπει να έμπαινε σε κάτι το μεταλλικό και να στεκότανε. Οι γεωλογικές εξέτασης που έγιναν στην πέτρα δείχνουν ότι είναι ένα είδος Χαλαζίτη που προέρχεται από Ψαμμίτη. Αυτό το είδος πετρώματος είναι γνωστό στην περιοχή από τους γεωλόγους.
Το 1994 έγινε η πρώτη επίσημη εξέταση από ειδικούς στην πέτρα, πιστεύουν ότι αυτή πέτρα είναι κάτι σαν ιερό αντικείμενο των Ινδιάνων και φτιάχτηκε για κάποιο είδος  αναγκαίας ειρήνης!! Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι φτιάχτηκε από κάποιους παλαιούς μάγους  που ανήκουν στην μαγεία της Wicca! Αυτό το λένε γιατί τα σύμβολα επάνω στην πέτρα είναι παγανιστικά και σύμβολα μαγείας όπως λένε. Βάση πάντα των συμβόλων που έχει επάνω της η πέτρα  και τις ανάλογες αναλύσεις που έγιναν στις σμιλευμένες περιοχές της πέτρας έδειξε ότι η ηλικία της ξεπερνά τα 2.000.000 χρόνια. Από ότι λένε οι ειδικοί εκεί που βρέθηκε η πέτρα αλλά και το βάθος της δεν δικαιολογούν να ήταν εκεί τόσα χρόνια, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι την είχαν στα χέρια τους και ίσως να την έχασαν και με τα χρόνια να βρέθηκε σε τόσο μικρό βάθος.
Ένα άλλο ανεξήγητο είναι οι τέλειες σμιλεύσεις που έχουν γίνει πάνω στην πέτρα. Είναι σαν να τις έχει κάνει κάποιο τέλειο εργαλείο, είναι σαν να μη  έγινε χειροποίητο. Η υπόθεση της πέτρας δεν έχει κλείσει οι Αμερικανοί επιστήμονες είπαν ότι θα επανέλθουν στο ζήτημα αυτό για περεταίρω έρευνες.

Ένα από τα πιο τρελά ευρήματα είναι ένας βράχος ο οποίος σε ένα σημείο του περιέχει δύο ακίδες μεταλλικές με ένα μικρό κύκλο χαραγμένο τριγύρω τους!!! Αν και οι γεωλόγοι πέρασαν πολλές ώρες με το να καθαρίζουν την συγκεκριμένη περιοχή γύρω από τις ακίδες δεν περίμεναν ποτέ να δουν ένα αποτέλεσμα σαν πρίζα ( !!!;;;!!! ).
Για πολλούς επιστήμονες όταν άκουσαν για αυτό το εύρημα δεν πίστευαν με τίποτα ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο, μόνο όταν το είδαν από κοντά, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!! Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις  διαπίστωσαν ότι ο βράχος έχει ελαφριά  μαρμαρυγία, τα υλικά που έδειξε η ανάλυση είναι : Φυσικός Χαλαζίας με Αστρίων γρανίτη. Δεν υπάρχουν πουθενά προσθήκη τσιμέντου ρητίνης ή οτιδήποτε άλλο κονίαμα που να προϋποθέτει ότι πρόκειται για κάποια φάρσα. Η ηλικία της πέτρας μέσω των ακίδων έδειξε ότι είναι 100.000 χρόνων παλιό!! Δεν ξέρουν ούτε την χρήση του ούτε ποιος της έφτιαξε ή ποιοι. Αν δεν έπαιρνε η NASA τον βράχο για περεταίρω εξετάσεις οι οποίες δεν έχουν τελειώσει ακόμη, πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι πρόκειται περί φάρσας. Δεν έχουν ακόμη γνωστοποιήσει το μέρος που βρέθηκε και πως, υπάρχουν βεβαία πολλά μέρη που λέγονται ότι βρέθηκε εγώ όμως δεν μπορώ να τα αναφέρω αν δεν είμαι σίγουρος πιο είναι. Μετά τις τελικές εξετάσεις της NASA θα πουν που και πως βρέθηκε. Κάποιες κακές γλώσσες είπαν ότι δοκίμασαν και την έβαλαν στο ρεύμα, η πέτρα άρχισε να πάλετε όπως ένα κινητό τηλέφωνο που έχει δόνηση και έβγαζε και ένα είδος υπέρηχου!!!  Αυτό δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια για αυτό και το τοποθετώ με κάθε επιφύλαξη ……. Οι αναφορές μου με τα αρχαία προϊστορικά απολιθωμένα ευρήματα δεν τελειώνουν εδώ θα συνεχίσω και σε άλλες μου αναφορές. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

Γουρουνάκι με "ανθρωπόμορφο" κεφάλι στη Γουατεμάλα!


Γουρουνάκι με "ανθρωπόμορφο" κεφάλι στη Γουατεμάλα!

piglethumanhead Piglet Born With Human head after UFO Sighting in Guatemala

Σε ένα χωριό της Γουατεμάλας, οι κάτοικοι εντόπισαν παράξενα φώτα να αιωρούνται στον ουρανόΤο ίδιο βράδυ (τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου 2011), ένα γουρουνάκι, γεννήθηκε, διαφορετικό από μια γέννα των 11. Μικρότερος από τα άλλα και με "ανθρωπόμορφο" κεφάλι.


Ο Αγρότης Laureano Escobar Arias δήλωσε: «Σοκαρίστηκα - ήταν μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία. Έμοιαζε σαν ένα είδος εξωγήινου πλάσματος. "


Δείτε το βίντεο...Ωστόσο, τοπικοί αξιωματούχοι υγείας έχουν δείξει ότι υπάρχουν πιο γήινη λόγοι για την εμφάνιση του χοίρου.


"Δεν γνωρίζουμε σίγουρα, αλλά θα μπορούσε να έχει προκληθεί από ένα γενετικό πρόβλημα ή από την περιβαλλοντική ρύπανση," σχολίασε ένας.Στην Ουαλία τωρα, παθολόγοι ερευνούν μια σειρά από ακρωτηριασμούς ζώων, με τους εξωγήινους για άλλη μια φορά να θεωρούνται ύποπτοι.

Θεωρείται ότι οι τραυματισμοί είναι πολύ 
περίπλοκοι (χειρουργικού στιλ) για να μπορέσουν να τους προκαλέσουν άλλα ζώα συν το οτι και πάλι έντονα φώτα παρατηρήθηκαν κοντά στο τόπο οπου βρέθηκαν τα ακρωτηριασμένα ζωά.

VIDEO: Φάντασμα κοριτσιού τρομοκρατεί μια γειτονιά!


VIDEO: Φάντασμα κοριτσιού τρομοκρατεί μια γειτονιά!

Μια ολόκληρη γειτονιά τρομοκράτησε το φάντασμα ενός κοριτσιού, στην πόλη Κουκουτά της Κολομβίας.


Η εμφάνιση της λευκοντυμένης νεαρής κοπέλας κυκλοφόρησε γρήγορα από στόμα σε στόμα, μεταξύ των εφήβων της πόλης, οι οποίοι ξεκίνησαν ένα πραγματικό κυνήγι φαντασμάτων.

Πιο πριν, μάρτυρες του περίεργου φαινομένου είχαν γίνει όλοι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς.
Οι νεαροί κατέγραψαν στα κινητά τους την αχνή μορφή, η οποία περιπλανιόταν στους δρόμους από τις 12 τα μεσάνυχτα, για μία ολόκληρη ώρα.
Το θέμα έγινε είδηση και σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, από τον οποίο είναι παρμένο και το βίντεο: