Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μετεωρίτης με οργανικά στοιχεία

Μετεωρίτης με οργανικά στοιχεία
Ένας μετεωρίτης που συγκρούστηκε στη Γη πριν από 40 χρόνια περιέχει εκατομμύρια διαφορετικά μόρια που έχουν ως βάση τον άνθρακα.
Ανάλυση που πραγματοποιήθηκε στον μετεωρίτη Murchison –ο οποίος θεωρείται αρχαιότερος από τον Ήλιο- επιβεβαίωσε την ύπαρξη οργανικών συστατικών. Αν και δεν συνιστούν ένδειξη ζωής, τέτοιες οργανικές ουσίες αποτελούν συστατικά στοιχεία για τη δημιουργία ζωής και δίνουν πολλές πληροφορίες για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο πρώιμο ηλιακό σύστημα.
«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Όταν τον μελέτησα για πρώτη φορά και είδα τη πολυσυνθετότητά του, εντυπωσιάστηκα», δήλωσε ο Philippe Schmitt-Kopplin, επικεφαλής της έρευνας από το Ινστιτούτο Οικολογικής Χημείας του Neuherberg στη Γερμανία.
«Οι μετεωρίτες είναι ένα είδος απολιθώματος. Όταν προσπαθείς να τους κατανοήσεις, κοιτάς πίσω στον χρόνο», εξήγησε στο BBC o Dr Schmitt-Kopplin για να προσθέσει ότι με αυτές τις πληροφορίες οι ειδικοί μπορούν να πουν τι συνέβη κατά τη γέννηση του ηλιακού συστήματος.
Όπως επισημαίνουν οι ερευνητές, ο εντοπισμός πολλών διαφορετικών χημικών δείχνει ότι το πρωταρχικό ηλιακό σύστημα είχε μεγαλύτερη μοριακή ποικιλία απ’ ό,τι η Γη.
Ο μετεωρίτης Murchison έπεσε στην ομώνυμη κωμόπολη της Αυστραλίας το 1969. Η πρόσφατη έρευνα είναι η πρώτη μη στοχευμένη ανάλυση και έφερε στο φως μία μεγάλη ποικιλία από χημικές ουσίες που έχουν ως βάση τους τον άνθρακα.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο μετεωρίτης Murchison είναι παλαιότερος από τον Ήλιο ο οποίος σχηματίστηκε πριν από 4,65 δισεκατομμύρια χρόνια. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το ουράνιο σώμα πέρασε μέσα από τα πρώιμα νέφη σκόνης στο νεαρό ηλιακό σύστημα, συγκεντρώνοντας οργανικές χημικές ουσίες.
Ο Dr Schmitt-Kopplin ελπίζει ότι τα ευρήματα θα συμβάλλουν γόνιμα στη συζήτηση για την προέλευση της ζωής στη Γη. «Από πού προερχόμαστε και τι είχε συμβεί πριν; Όλοι έχουμε αυτό το ερώτημα μέσα μας».
Τα αποτελέσματα της έρευνας του μετεωρίτη δημοσιεύονται στην επιστημονική επιθεώρησηProceedings of the National Academy of Sciences.

Πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας μέσω των κινουμένων σχεδίων!


Πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας μέσω των κινουμένων σχεδίων!

Προσοχή!
Κρατείστε την τηλεόραση κλειστή για όσο περισσότερο μπορείτε...Δείτε τι σερβίρουν στα παιδιά μας χωρίς εμείς να το πάρουμε χαμπάρι τα παιδιά μας έχουν κάνει το πρώτο σεμινάριο για τη μύησή τους στη ΜασονίαΠΗΓΗ((http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/04/blog-post_4544.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Epirus-ellas+%28Epirus-Ellas.+%CE%9D%CE%AD%CE%B1+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%89%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF.+%CE%86%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%93%CE%AE.%29))

ΕΛΕΟΣ---Απίστευτο:Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα!


Απίστευτο:Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα!


Μίσος, φανατισμόαλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφοςστο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». 


Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως... έχει ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όλα αυτά τυπώθηκαν φέτος στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας.
Στο νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε φέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της χώρας, οι μαθητές διδάσκονται όχι μόνο για τη γεωγραφία της χώρας τους αλλά και για περιοχές όμορων χωρών που, σύμφωνα με τους συγγραφείς, κατοικούνται από Αλβανούς.
Στις «αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) που έμειναν εκτός αλβανικού κράτους περιλαμβάνονται το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και βέβαια ολόκληρη η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.


Συγκεκριμένα, όσον αφορά στη χώρα μας, στο κεφάλαιο «Οι αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα», αναφέρονται τα εξής: «Είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών.
Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών.
Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της "Μακεδονίας" και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.».


Οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει «εθνοκάθαρση» με στόχο τον αφανισμό των Αλβανών που ζούσαν εκεί. Ο χάρτης με τη Μεγάλη Αλβανία και τις όμορες «αλβανικές περιοχές» κοσμεί το εξώφυλλο τόσο του βιβλίου όσο και του τετραδίου ασκήσεων των μαθητών που καλούνται, για παράδειγμα, να ζωγραφίσουν τις περιοχές της Ελλάδας όπου ζουν... Αλβανοί ή να απαντήσουν στα ερωτήματα:
 «Ποιες είναι οι αλβανικές περιοχές της Ελλάδας;» ή «Αναφέρετε τις εκδιώξεις που υπέστησαν οι Αλβανοί από τις ελληνικές αρχές».

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ !!??


ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ !!??


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwSCnKBtdl0jfXFL2SkcZ2cLC0V3lRfFTVHGO-IEbmIGAdXxqyQiBOoZWzTCI73iGagKA58BRhrZ7bpgkeM8tDkb77lelXQ6TUqMLTyT91vmGdAtQ3ZYBVv1xoGN6OKM_8YCrS8HBHfA/s400/1.jpgΣε δημοσίευμα του ιστοτόπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται ότι στη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού της Ρωσίας Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη....

δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετά τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους, μιας "πλάτους μιλίων, μαζικής εισβολής αρμάδα εξωγήινων σκαφών στο ηλιακό μας σύστημα", η άφιξη των οποίων αναμένεται περί τα τέλη του 2012..!!

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει (με το σύστημα "key to the extraterrestrial messages" όπου χρησιμοποιούνται συνδυασμοί 21 συμβόλων), τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν, είναι δύο διαφορετικά....

Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι οι ΗΠΑ έχουν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την NASA σε οτι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχουν ρίξει το βάρος τους στην κατασκευή επανδρωμένων και μη, μικρών διαστημοπλοίων με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (η Αμερική μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμή διαστημικού όπλου με ακτίνες λέιζερ).

Η αλήθεια είναι οτι τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια συστηματική, έντονη και πιθανόν προγραμματισμένη ενημέρωση περί εξωγήινης απειλής και καταστροφής το 2012.
Στο act-Bloggers έχουμε δημοσιεύσει σχετικά άρθρα.

Θυμηθείτε την ξαφνική έκτακτη ανακοίνωση της NASA, τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, και μας είπε οτι ανακάλυψε εξωγήινη ζωή σε μια λίμνη της Αμερικής....
Θυμηθείτε τον πλανήτη Νίμπιρου/Χ, που λένε συνέχεια ότι μας πλησιάζει....
Θυμηθείτε και τα απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν ξαφνικά για την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, και δεκάδες άλλα παρόμοια θέματα....


Άραγε πρόκειται για μια σχεδιασμένη επίθεση ενάντια στην ανθρωπότητα, οργανωμένη απο τους ίδιους τους "μεγαλοκυβερνήτες", (όπως και η κατασκευασμένη οικονομική κρίση), προκειμένου να μας εκφοβίσουν και να υποταχθούμε-ενωθούμε στην παγκόσμια κυβέρνηση και στον παγκόσμιο ηγέτη που τόσο έντονα επικαλούνται οτι χρειαζόμαστε????

Άραγε πρόκειται περί αληθινών εξωγήινων σκαφών, κι αποτελούν την εκπλήρωση της Αποκάλυψης του Ιωάννη???? (άλλωστε απο τον ουρανό θα έρθουν οι άγγελοι της Αποκάλυψης, και στον ουρανό θα γίνει η μεγάλη μάχη των καλών και κακών δυνάμεων, όπως λέει η Αποκάλυψη).

Οι σκέψεις είναι πολλές που κάνει ο καθένας μας, όμως το σίγουρο είναι οτι κάτι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, κάτι εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, και θα αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Ο Θεός να μας φωτίσει και να μας δώσει τη δύναμη να το βιώσουμε ορθά, όποιο κι αν θα είναι αυτό το "ιστορικό παγκόσμιο γεγονός".

Χάρρυ Κλυνν: ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ OI ΕΠΙΟΡΚOI ΚΑΙ OI ΑΡΝΗΤEΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ


Χάρρυ Κλυνν: ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ OI ΕΠΙΟΡΚOI ΚΑΙ OI ΑΡΝΗΤEΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν 

Ακούστε τους άρχοντες του ψεύδους, τους πολιτικούς απατεώνες, τους ληστοσυμμορίτες, τους εθνικούς μειοδότες, τους Εφιάλτες, τους προδότες της Πατρίδας, τα πουλημένα τομάρια, τα τσανάκια της παρηκμασμένης και χρεωκοπημένης (κι ας το κρύβουν) Δύσης, με ποιο τρόπο υφάρπαξαν την ψήφο του «πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδομένου» Ελληνικού λαού και οδηγούν 
ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΚΡΥΤΟΙ τη χώρα και τον Ελληνισμό στον αφανισμό!

Ακούστε και θαυμάστε το θράσος, την αναίδεια και την πολιτική αλητεία των «σοσιαλιστών» υπανθρώπων που παραδίδουν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους, ως πρόβατο επί σφαγή…..


Συνυπεύθυνα για την μαθηματική πορεία προς την ολοκληρωτική καταστροφή και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που ενώ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για να σταματήσουν τον ολέθριο κατήφορο.

Το ΚΚΕ, το κόμμα της κοινωνικής επανάστασης, αρκείται σε ανούσια επιχειρηματολογία και σε ακίνδυνες και ευεργετικά εκτονωτικές για το καθεστώς πορείες και συγκεντρώσεις της ντουντούκας και των αναμασημένων συνθημάτων.

Η «άλλη αριστερά» που «έκαψε την Αθήνα» το Δεκέμβρη του 2008 με αφορμή τη δολοφονία του δεκαεξάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, τώρα που δολοφονούνται όλα τα δεκαεξάχρονα της Ελλάδας, εξαντλείται σε ρητορικές αντιεξουσιαστικές κορώνες και λεκτικά αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα.

Και η Ν.Δ. ακολουθώντας πολιτική στρουθοκάμηλου, οχυρώνεται πίσω από από έναν χρεωκοπημένο συντηρητικό καθωσπρεπισμό και περιορίζεται στην καταγγελία του μνημονίου και της αντιαναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης των ανικάνων… ψηφίζοντας, όμως, το 60% των «μεταρρυθμιστικών» νομοσχεδίων της κυβέρνησης της Τρόικας και του μνημονίου!

… Και η Ελλάδα, 190 μόλις χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον Τουρκικό ζυγό, είναι έτοιμη να παραδώσει το πνεύμα, βάζοντας με τα ίδια της τα χέρια τη θηλιά της σκλαβιάς στο λαιμό της!

Αδέρφια, είμαστε προδομένοι από όλες τις πλευρές και από όλες τις πάντες…


Κάθε μια μέρα παραμονής της ξενόδουλης κυβέρνησης του ακατανόμαστου στην εξουσία είναι ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο της δόλιας πατρίδας μας, ένα ακόμα δολοφονικό βόλι στην καρδιά του Ελληνισμού…


Ο μυαλοχυμένος, πιστός τοις κείνων ρήμασι, παρότι πανικόβλητος προσπαθεί και μέχρι ενός σημείου καταφέρνει να εμφανίζεται ότι έχει πλήρη τον έλεγχο της κατάστασης, σέρνοντας κυριολεκτικά από τη μύτη τους καρεκλολάγνους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, επισείοντας με την πρώτη ευκαιρία τον μπαμπούλα των εκλογών.

Άλλη σωτηρία από την άμεση και δυναμική παρέμβαση του λαού δεν υπάρχει. Μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να σταματήσει τον επερχόμενο όλεθρο και να εξορκίσει τον Παπανδρεϊκό συρφετό, στέλνοντας τους πρωταίτιους της εθνικής μειοδοσίας εκεί που τους αξίζει… ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.