Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Έρχεται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος;


Έρχεται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος;Συγκλονιστική μαρτυρία μασόνου ηγέτη

Το 1871 ο Άλμπερτ Πάικ, ηγέτης της αμερικανικής μασονίας, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»
Εκατόν τριάντα σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν προφητικά(!), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων…
Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχει μία επιστολή στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου, η οποία κάνει λόγο για τρεις παγκόσμιους πολέμους, το τέλος των οποίων θα εγκαθιδρύσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Την επιστολή είχε γράψει ο Άλμπερτ Πάϊκ, ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας, στον Τζουζέπε Ματσίνι, επικεφαλής της ευρωπαϊκής Μασονίας, στις 15 Αυγούστου του 1871. Ο Πάικ, πέρα από τέκτοντας ήταν ιλλουμινάτι, αλλά και δημιουργός μίας σέκτας που πίστευε στον Εωσφόρο, με το όνομα «Τάγμα του Παλλάδιου»…
Σχετικά με την αυθεντικότητα της επιστολής, έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων και ιστορικών, η οποία έχει μεταφερθεί και στο αμερικανικό διαδίκτυο, σε πολλά site και forum. Το περιεχόμενο όμως της επιστολής ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Α’ παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να έρθει προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτους να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού… Ο Β’ Παγκόσμιος θα επιτρέψει στους Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και, ταυτόχρονα, θα ισχυροποιήσει τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη (τελικά κατέλαβαν την μισή)… Ο Γ’ Παγκόσμιος θα γίνει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»
Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ’ παγκοσμίου Πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες. Θα είναι έτοιμοι τότε να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής.
Μία σειρά από συγγραφείς, όπως η Κονστάνς Κάμπεϋ, ο Τεξ Μαρς, ο Ταλ Μπρουκ, ο Γουίλιαμ Στιλ, ο Ράνταλ Μπαέρ, ο Γουίλιαμ Γκάι Καρ,, αλλά και ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζουν πως οι Ελίτ, ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και παλαιότερα, επεξεργάζονται ένα σχέδιο κυριαρχίας στον πλανήτη, δημιουργώντας την δική τους παγκόσμια κυβέρνηση, με τον κωδικό όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς μία άλλη μερίδα –κυρίως αποκρυφιστών- συγγραφέων θεωρεί ότι ως τελικό αποτέλεσμα της επερχόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης δεν θα είναι η ζοφερή επικράτηση των Ελίτ, αλλά η καθιέρωση μίας Νέας Εποχής που θα σηματοδοτεί την πνευματική ανάπτυξη και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, το περίφημο New Age. Πρόκειται για ένα ακμάζον κίνημα, που όμως οι επικριτές του –κυρίως χριστιανοί φονταμενταλιστές- θεωρούν με τη σειρά τους ως «θρησκεία του Εωσφόρου»,αυτήν ακριβώς που ο Πάικ είχε πει πως θα κυριαρχήσει μετά τη λήξη ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Όπως και να έχει όμως, όλοι συμφωνούν πως μία μεγάλη παγκόσμια κρίση θα φέρει την ανθρωπότητα στα όρια της απόγνωσης –ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος ενδέχεται να καταλήξει σε έναν πυρηνικό Αρμαγεδώνα.
Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι, αυτή τη στιγμή, στις ΗΠΑ ακμάζει και μία χριστιανική σέκτα παίζοντας σημαντικότατο ρόλο. Στην Αμερική του σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού –περίπου 40 με 50 εκατομμύρια- δηλώνουν αναγεννημένοι (newborn) χριστιανοί… Αυτοί οι φονταμενταλιστές, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, παρουσιάζονται να έχουν μία εμμονή με την Αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύουν ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να έρθει, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν, πριν συμβούν οι μεγάλες δοκιμασίες, να αναληφθούν στα σύννεφα(!) όπου θα τους παραλάβουν άγγελοι(!!!). Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι νεοεποχίτες ψηφίζουν δημοκρατικούς (θεωρούν «δικό» τους άνθρωπο τον Αλ Γκορ), ενώ οι newborns, ρεμπουμπλικάνους.
Και πράγματι, ένα μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων πιστεύει στη θεωρία της «Αρπαγής των Πιστών». Μία τέτοια αντίληψη, σε συνδυασμό με τα θερμά κηρύγματα των τηλε-ευαγγελιστών που τους κατευθύνουν, τους οδηγεί στην υποστήριξη του Ισραήλ στον αγώνα εναντίον των Αράβων, αφού θεωρούν ότι το Ισραήλ πρέπει να εκδιώξει τους Παλαιστινίους για να εκπληρωθούν οι προφητείες.
Είναι φανερό ότι η εμφάνιση των τηλε-ευαγγελιστών και η δημιουργία αυτής της μεγάλης ψύχωσης σε ένα σημαντικό κομμάτι του αμερικανικού λαού, δεν είναι διόλου τυχαία. Με αυτόν τον τρόπο, έχει εξασφαλιστεί η τυφλή συγκατάθεση ενός μεγάλου μέρους των αμερικανών πολιτών για κάθε ενέργεια εναντίον των Αράβων, για κάθε ενέργεια που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!!!
Και μην μας φανεί καθόλου παράξενο, αν εμφανιστεί σύντομα κάποιο χολυγουντιανό (πικρά ρεαλιστικό για τους κατοίκους του πλανήτη) σενάριο, το οποίο θα παρουσιάζει έναν κατασκευασμένο παγκόσμιο πόλεμο, με έναν κατασκευασμένο Αρμαγεδώνα και με γνωστούς ηθοποιούς για τους ρόλους του Αντιχρίστου, του Ψευδοπροφήτη και του Καβαλάρη του Λευκού Ίππου…
God bless us all…!
Ας κοιτάξουμε όμως γύρω μας, στο σήμερα, στις διαθέσεις του Ισραήλ, στην «ακατανόητη» υποστήριξη των ΗΠΑ προς τις συνεχείς καταπατήσεις των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων Αράβων και ας σκεφθούμε… Λέτε να έχει δίκιο τελικά ο Άλμπερτ Πάϊκ;

Δικαίωμα του ανθρώπου να γράφει με ψευδώνυμο!


Δικαίωμα του ανθρώπου να γράφει με ψευδώνυμο!
Παρ' όλο που οι Ενωμένοι Μπλόγκερ, θεωρούν κάθε συμμετοχή σε επιτροπές διεύρυνσης του απορρήτου σε αδικήματα πέραν αυτών που προβλέπονται ήδη από την εθνική και διεθνή νομοθεσία, παρακινδυνευμένη και ικανή να δώσει νομιμοποίηση σε επιτροπές φίμωσης της ελευθερίας της έκφρασης το παραπάνω βίντεο λέει κάποιες αυτονόητες αλήθειες:
Ο συντάκτης μας E-Lawyer θέτει τα πράγματα σε σωστή νομική βάση και με νηφαλιότητα λέει ότι οι γνωμοδοτήσεις της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σήμερα δεν εισακούονται από τις παρόχους εταιρείες, προφανώς γιατί θεωρούνται ότι αντιβαίνουν στο νόμο και περαιτέρω η δική του κατηγορηματική άποψη είναι:
1) Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να επιλέξει να αρθρογραφεί αν θέλει με ψευδώνυμο και
2) Για την αντιμετώπιση των αδικημάτων της εξύβρισης και συκοφαντικής δυσφήμισης να μην αίρεται το απόρρητο αλλά να δεσμεύονται οι πάροχοι εταιρείες να ελέγχουν τα εμφανώς προσβλητικά κείμενα και με μία ασφαλή διαδικασία να κρίνεται αν πρέπει να κατεβούν από το διαδίκτυο ή όχι.

Παρ' ότι το δεύτερο για μας ίσως αποτελέσει το κλειδί φίμωσης των μπλογκ, αν δηλαδή οι πάροχοι εταιρείες υποκύπτουν στην εξουσία και σε αγαστή συνεργασία μαζί της θα μπορούν ίσως μέσα από μια διαδικασία που οι ίδιοι προφανώς θα ελέγχουν να κατεβάζουν την οξεία και καυστική κριτική οποιουδήποτε ενεργού πολίτη που θα θέλει να καταγγείλει κάποιο επώνυμο και δημόσιο πολιτικό κυρίως πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε ότι αυτό ίσως είναι προτιμότερο από την άρση του απορρήτου ενός ψευδώνυμου χρήστη.

Όμως οι Ενωμένοι Μπλόγκερ τονίζουμε ότι σε αδικήματα της εξύβρισης ή συκοφαντικής δυσφήμισης,  είναι πολύ θολά και ρευστά τα πράγματα και πάντα τα αδικήματα αυτά κρίνονται υποκειμενικά από τον καθένα, που θεωρεί ότι εξυβρίζεται ή δυσφημείται, αφού με τον τρόπο αυτό θα είναι δυνατή ακόμη και η απαγόρευση έκφρασης κάποιας αντίθετης άποψης ή κριτικής σε πρόσωπα μάλιστα δημόσια (γιατί αυτά κρίνονται στο blogger κυρίως και όχι οι ανώνυμοι απλοί πολίτες, εκτός ελαχίστων κακόβουλων ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ κυρίως, εξαιρέσεων ίσως)!
Αν θεσπισθεί η άρση του απορρήτου για τα αδικήματα αυτά τότε στην ουσία αυτό θα αποτελέσει το μοχλό της φίμωσης της μπλογκόσφαιρας!
Αλλά προσοχή και στην περίπτωση που τυχόν θα επιτρέπεται στην πάροχο εταιρεία να κατεβάζει κείμενα αρθρογράφων, γιατί τότε άριστα θα μπορέσουν να εξαφανίζουν ο,τιδήποτε τους ενοχλεί και τους καταγγέλλει!!! Γνωρίζουμε όλοι πόσο εύκολα στην Ελλάδα οι διαφόρου τύπου Επιτροπές και Αρχές συνεργάζονται άριστα με την εκάστοτε Εξουσία!!
(δεν συζητάμε φυσικά για κακουργηματικές απάτες, ή για τυχόν αποπλανήσεις ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, για τις οποίες και μόνον θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρέπει να διευρυνθεί η άρση και να μη προστατεύονται τα αδικήματα αυτά από το απόρρητο).
Μόνο για έναν τέτοιο λόγο θα θεωρούσαμε νόμιμη και αναγκαία μία τέτοια νομοπαρασκευαστική επιτροπή.
Για τις εξυβρίσεις δε και συκοφαντικές δυσφημίσεις το έχουμε ξαναπεί: ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ BLOGS AΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ!