Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Πως θα μάθετε αν σας ψεκάζουν ή ακτινοβολούν...

Πως θα μάθετε αν σας ψεκάζουν ή ακτινοβολούν...


Πως θα μάθετε αν σας ψεκάζουν ή ακτινοβολούν μία περιοχή...

Απλά και γρήγορα.
Κάντε το και μόνοι σας.

Δείτε πότε προβλέπουν μέγιστη τιμή υγρασίας στην περιοχή σας και κοιτάξτε τον ουρανό σας, το βράδυ ή/και το προηγούμενο βράδυ...


Αλήθεια, πόσα αεροπλάνα είδατε να πετούν χαμηλά και με ταχύτητα προσγείωσης;

Στην Τρίπολη, η διέλευση των αεροπλάνων είναι ένα καθημερινό -νυχτερινό- φαινόμενο (το καλοκαίρι).

Υπάρχουν νύχτες που δεν πετά τίποτε και νύχτες που πετούνε ανά 10-15 λεπτά!!!

Έτσι και αν είναι αδύνατο να δει κάποιος τα χημικά που ρίχνουν (μόνο στο φως του φεγγαριού...), το επόμενο πρωί θα δει ομίχλη και υψηλές θερμοκρασίες ή χαλάζι και καύσωνα!!!

Αν τώρα δείτε τα σύννεφα του ουρανού σας, σε γεωμετρικά σχήματα και όχι σε φυσική τυχαία θέση ή να σχηματίζουν παράλληλες γραμμές, τότε ελέξτε στον υπολογιστή σας, που καταγράφηκαν σεισμοί και που έγιναν την επόμενη ημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι αεροψεκασμοί κλιματικής αλλαγής γίνονται και ο καρκίνος έχει αυξηθεί, αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη, είναι τι σχέση έχουν με την περιοχή ειδικά της Κρήτης, που θα αποτελέσει πηγή εσόδων για την Ευρώπη (ο Σαμαράς το έχει κανονίσει...) και πόσο αυτό θα έχει αντίκτυπο στο δολάριο...

Μήπως σκέφτεστε αυτό που σκέφτομαι;...
Για αυτό και οι σεισμοί είναι για πρώτη φορά πολλοί και σχεδόν συμβαίνουν σε μία περιοχή. Στο εξωτερικό κάνουν λόγο για τις δυνατότητες του HAARP και όλοι βλέπουμε αφύσικα φαινόμενα και σιγοψιθυρίζουμε την αλήθεια...
Χρήσιμες ιστοσελλίδες για την έρευνά σας είναι:

Το τέλος του Κόσμου

Το τέλος του Κόσμου

Ενδιαφέρον βίντεο που παρουσιάζει τα σενάρια για το μέλλον του Σύμπαντος

Νέα Υόρκη 
Ο αμερικανός κωμικός και σεναριογράφος Τζο Χάνσον ανάμεσα στα άλλα δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στη δημιουργία και παρουσίαση διαδικτυακών εκπομπών. Η τελευταία του διαδικτυακή εκπομπή τιτλοφορείται «Το Μακρινό Μέλλον του Σύμπαντος» και με έναν πρωτότυπο για το αντικείμενο του θέματος τρόπο ο Χάνσον περιγράφει και σχολιάζει τα πιθανά σενάρια για το μέλλον της Γης αλλά και του Σύμπαντος.

Τα σενάρια
Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, σε 100 χιλιάδες έτη η θέση της Γης και του Γαλαξία θα έχουν μεταβληθεί με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του πλανήτη (αν υπάρχουν βέβαια ακόμη άνθρωποι εδώ) θα βλέπουν έναν τελείως διαφορετικό ουράνιο θόλο από τον σημερινό. Μέσα στα επόμενα 500 χιλιάδες έτη θεωρείται πιθανότατη η πτώση στη Γη ενός αστεροειδούς με τέτοιο μέγεθος που η σύγκρουση θα οδηγήσει σε αλλαγή των κλιματικών συνθηκών. Σε 600 εκ. έτη η διαδικασία της φωτοσύνθεσης θα είναι αδύνατη αφού στον φλοιό της Γης θα παγιδεύονται τεράστιες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα.
Σε ένα δισ. έτη θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία αυτοκαταστροφής του Ηλιου με τη σταδιακή του διόγκωση αρχικά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί τόσο πολύ η θερμοκρασία στη Γη ώστε το νερό των ωκεανών να αρχίσει να βράζει και να καταστραφεί κάθε ίχνος χλωρίδας στην επιφάνεια του πλανήτη. Στο βίντεο γίνονται επίσης αναφορές για το πώς θα είναι το Σύμπαν σε δεκάδες δισεκατομμύρια ή και τρισεκατομμύρια έτη.

Ξεκίνησε από την Αμερική, έρχεται και στην ΕΛΛΑΔΑ! Δεν ΠΡΕΠΕΙ να φοράμε ΣΤΑΥΡΟ γιατί...

Ξεκίνησε από την Αμερική, έρχεται και στην ΕΛΛΑΔΑ! Δεν ΠΡΕΠΕΙ να φοράμε ΣΤΑΥΡΟ γιατί...


Ξεκίνησε από την Αμερική, έρχεται και στην ΕΛΛΑΔΑ! Δεν ΠΡΕΠΕΙ να φοράμε ΣΤΑΥΡΟ γιατί...
Οι αρμόδιοι ενός κρατικού πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια της Αμερικής, διέταξαν μια φοιτήτρια να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ εργαζόταν σε μια γιορτή πρωτοετών, για να μην... προσβληθούν οι μη Χριστιανοί!

Πρόκειται για την 19χρονη Audrey Jarvis, που εργαζόταν στην ομάδα φοιτητών «Associated Students Productions» (ASP) του Sonoma State University (SSU), η οποία δήλωσε στο FOX News, ότι ο αρμόδιος της ζήτησε επιτακτικά να βγάλει το σταυρουδάκι που φορούσε, διότι «μπορεί να προσβάλλει τους άλλους, και ότι θα μπορούσε να κάνει τους νεοεισερχόμενους φοιτητές να αισθάνονται ανεπιθύμητοι, ή θα μπορούσε να προκαλέσει στους νεοεισερχόμενους φοιτητές την αίσθηση ότι η ASP δεν ήταν ένας οργανισμός που μπορούν να ενταχθούν”.

Στη συνέχεια και βλέποντας την αντίδρασή της, της είπε να κρύψει το σταυρό κάτω από τη φανέλα της ή να τον αφαιρέσει.

“Αισθάνθηκα προσβεβλημένη γιατί πιστεύω ως χριστιανή γυναίκα ότι έχω δικαίωμα να εμφανίζω την πίστη μου με όποιον τρόπο μου αρέσει εφ ‘όσον δεν βλάπτει κανέναν άλλο. Πληγώθηκα πολύ και αισθάνθηκα σαν η επίσημη στάση του πανεπιστημίου – που μιλάει για ανοχή και ενσωμάτωση σε όλα – να παραβιάστηκε”, δήλωσε η Jervis για τα συναισθήματα που ένιωσε μετά από τις παράλογες εντολές που έλαβε.

Εν τέλει, η κοπέλα κατέφυγε σε δικηγόρο, και ζητά από την διεύθυνση του πανεπιστημίου να της ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

Αυτά βέβαια έγιναν στην… πολυπολιτισμική Αμερική. Μη νομίζετε, όμως, ότι δεν πρόκειται σύντομα να φτάσουν κι εδώ. Η δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας» δεν έχει σύνορα!