Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Οι φαρμακευτικές βιομηχανίες πιέζουν για εμβολιασμούς

Οι φαρμακευτικές βιομηχανίες πιέζουν για εμβολιασμούςΆρθρο του Andrew W. Griffin από το Oklahoma Watchdog

Πριν από μία εβδομάδα εδώ στο ‘Oklahoma Watchdog’, είχαμε αναφέρει ότι η φαρμακευτική αλυσίδα Walgreens πιέζει ασφυκτικά για την προώθηση του εποχικού εμβολίου που θα είναι ‘διπλό’ εμβόλιο, συνδυασμός του εμβολίου κατά της εποχικής (κοινής) γρίπης και εμβόλιο κατά της γρίπης τύπου Η1Ν1 (των χοίρων)[Βλέπε και ΕΔΩ]. Αυτό, μετά από την τρομοκρατία για τον ιό της «γρίπης των χοίρων» του 2009 που είχε ως αποτέλεσμα τόνοι εμβολίου να έχουν αφεθεί να ‘σαπίζουν’ στις αποθήκες, με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων για τους κατασκευαστές εμβολίων και άλλους, οι οποίοι βγάζουν λεφτά από την κινδυνολογία για θέματα που αφορούν την υγεία.

Και καθώς διάβαζα την ‘USA Today’ σήμερα το πρωί δεν μπορούσα να μην δω την ολοσέλιδη διαφήμιση της αλυσίδας φαρμακείων ‘Walgreens’ όπου μία "μαμά" λέει ότι η ίδια ‘οπλίστηκε’ για αυτούς που αγαπά, λέγοντας, "έκανα το εμβόλιο γρίπης για την κόρη μου". Αυτή η φράση ήταν υπογραμμισμένη στη διαφήμιση.

Και τώρα βλέπουμε να υπάρχει μια μεγάλη προσπάθεια να γίνει το εμβόλιο υποχρεωτικό για τους εργαζομένους στο τομέα της υγείας. Όπως ένα άρθρο στους ‘Los Angeles Times’ (‘LAT’) ανέφερε σήμερα, ότι οι αλυσίδες νοσοκομείων εντείνουν τις πιέσεις στους εργαζόμενους να πάρουν το εμβόλιο ή αλλιώς θα χάσουν τη δουλειά τους. Η πολιτεία της Νέας Υόρκης επεξεργάζεται ένα σχέδιο για να κάνει τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας να δεχτούν να ‘τρυπηθούν’.

Γράφουν οι ‘LAT’: "Οι περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να εμβολιαστούν για να βοηθήσουν να σταματήσει η εξάπλωση της γρίπης. Αλλά οι έρευνες δείχνουν μια αρκετά μεγάλη μερίδα των ανθρώπων που εργάζονται σε νοσοκομεία, κλινικές και γραφεία ιατρών να μην θέλουν να πάρουν το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης. Σύμφωνα με έρευνα της Rand Corp που έγινε το περασμένο έτος, το 39% των επαγγελματιών του τομέα της υγείας δήλωσε ότι δεν θα πάρει το εμβόλιο της γρίπης, ακόμη και με την απειλή της πανδημίας γρίπης.

Αυτό που το άρθρο αδυνατεί να εξηγήσει είναι ποιος είναι ο λόγος που οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας αρνούνται να πάρουν τα εμβόλια.

Δεν θα μπορούσε ο λόγος να είναι ότι αυτοί οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και ένα συνεχώς αυξανόμενος αριθμός καθημερινών ανθρώπων, μαθαίνουν οι ίδιοι σχετικά με τα συστατικά των εν λόγω εμβολίων και αποφασίζουν ότι δεν θέλουν μία τέτοια απειλή στο σώμα τους;

Σημειώστε το άρθρο του Prison Planet που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα με τον τίτλο “Vaccine deaths and injuries skyrocket as cover-up implodes”, σχετικά με τον έντονο προβληματισμό των πολιτών από την αύξηση των θανάτων και των παρενεργειών από τα εμβόλια. Το άρθρο από τον Paul Joseph Watson, παραπέμπει σε μια νέα δημοσκόπηση Rasmussen που λέει ότι πάνω από το ήμισυ - 52 τοις εκατό - των Αμερικανών ανησυχούν για την ασφάλεια των εμβολίων.

Υπάρχουν ήδη αναφορές σε χώρες όπως η Ινδία, όπου έχουν αναφερθεί θάνατοι μετά από τον εμβολιασμό κατά του ιού της «γρίπης των χοίρων». Άραγε το ίδιο θα συμβεί εδώ στις ΗΠΑ, όταν οι άνθρωποι αρχίσουν να παίρνουν το ετήσιο εμβόλιό τους, το οποία περιλαμβάνει εμβόλιο και κατά της εποχιακής γρίπης και κατά του H1N1 (γρίπης των χοίρων);

Οι 50 πιο ενεργειακοί τόποι της Ελλάδας

Οι 50 πιο ενεργειακοί τόποι της Ελλάδας


Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος επέλεγε να χτίσει τα ιερά των θεών που λάτρευε σε ιδιαίτερους τόπους που εξέπεμπαν μεγάλες ποσότητες διακριτής ενέργειας.
Αυτή η ενέργεια που ερχόταν από τα έγκατα της γης, και έχει άμεση σχέση με τις γραμμές Λέυ, γινόταν (και γίνεται) αισθητή από τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου, προσφέροντας κατά περίπτωση αισθήματα χαράς, λύπης, διαλογισμού, περισυλλογής, επαφής με το θείο και εν τέλει ψυχική ή σωματική ίαση. Γι αυτό το λόγο αυτοί οι τόποι δύναμης είναι διάσπαρτοι σε όλη την γη.

Οι γραμμές Λέυ ήταν γνωστές από την αρχαιότητα με πολλά ονόματα όπως, πράνα, τελλουρικά ρεύματα, μονοπάτια του δράκου, ρεύματα του ερπετού και άλλα. Στην ουσία πρόκειται για ενεργειακούς ποταμούς που ρέουν σε όλη την επιφάνεια της γης, σχηματίζοντας ένα πολύπλοκο πλέγμα που στα κομβικά σημεία ένωσης τους παρατηρείτε αυξημένη αυτή η ενέργεια. Αυτά τα κομβικά σημεία επέλεγαν οι αρχαίοι για να χτίσουν τους ναούς των θεών τους. Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι δεν έχουν όλα τα κομβικά σημεία σημεία τις ίδιες ιδιότητες, και σε κάποια παρατηρούμε την ύπαρξη έντονης αρνητικής ενέργειας, τα ιερά διαχωρίζονταν της λατρείας των θεών ανάλογα με το είδος αυτής ακριβώς της ενέργειας. Για παράδειγμα τα ιερά των χθόνιων θεών ή τα νεκρομαντεία, εγκλείουν πάντα μεγάλη αρνητική ενέργεια, ενώ τα ιερά που έχουν σχέση με ηλιακούς ή ανθρωποσωτήριους θεούς διαχέονται από μεγάλες ποσότητες θετικής ενέργειας. Επίσης ιερά που σχετίζονται με ιαματικούς θεράποντες θεούς, παρουσιάζουν και αυτά τεράστιες ποσότητες θετικής ενέργειας, μέσω της οποίας γινόταν και η ίαση των ασθενών. Αυτό το φαινόμενο δεν έχει εκλείψει στην εποχή μας και υπάρχουν πολλές αναφορές που άτομα βρήκαν ίαση από σοβαρές ασθένειες επισκεπτόμενα τέτοιους τόπους δύναμης.


Το πως οι αρχαίοι γνώριζαν τις ιδιότητες αυτών των τόπων δύναμης και πως μπορούσαν να τους διακρίνουν, είναι άγνωστο. Ξέρουμε ότι τα εκάστοτε ιερατεία επέλεγαν τον τόπο οικοδόμησης των ιερών αλλά τίποτα παραπάνω. Είναι άραγε οι γνώσεις, που πολλές φορές έχω αναφερθεί σε αυτές, των ιερατείων που κρατήθηκαν μυστικές για πάντα; Είναι η χρήση κάποιας τεχνολογίας που εμείς μόλις τον 20ο αιώνα ανακαλύψαμε ή μήπως οι άνθρωποι τότε ήταν περισσότερο αισθαντικοί από εμάς και μπορούσαν να αντιληφθούν αυτά που εμείς με δυσκολία εντοπίζουμε; Όπως και να έχει η επιστήμη και η αρχαιολογία επιβεβαιώνουν πως πράγματι οι τόποι αυτοί χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα για την λατρεία των θεών.


Παρακάτω παραθέτω τους τόπους δύναμης της Ελλάδας και τις ιδιότητες που έχουν παρατηρηθεί σε κάθε έναν από αυτούς. Αποτελούν αναδημοσίευση από το esoterica.gr και όχι προσωπική έρευνα. Για το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι για το ιερό των μεγάλων θεών της Σαμοθράκης, αλλά πιστεύω ότι και οι υπόλοιποι είναι ισχυροί τόποι δύναμης (ισχυρότερος όλων το ιερό των Δελφών) αφού είναι γνωστοί από της αρχαιότητα για τις ιδιότητες τους. Πιστεύω ότι αποτελούν καλό οδηγό για αυτόν που θέλει να νοιώσει και να αισθανθεί αυτή την δύναμη της γης. Δεν έχετε λοιπόν να επισκεφθείτε έναν χώρο από αυτούς και να αφεθείτε στα συναισθήματα που θα σας χαρίσει.


 ΚΡΗΤΗ:

1.- Τόπος: Κνωσσός (36 Β2)

Που είναι: Αρχαιολογικός χώρος Ανάκτορο.
Ιδιότητες: Ηρεμία, χαλάρωση, αισιοδοξία Ενέργεια :πολύ θετική

2.- Τόπος : Φαιστός(35 Γ3)

Που είναι : Αρχαιολογικός χώρος
Ιδιότητες : μυστηριακός τόπος. Ενέργεια : ΄Εντονα αρνητική

3.- Τόπος : Σαμαριά (34 Γ1,Δ1)

Που είναι: φαράγγι της Σαμαριάς
Ιδιότητες:Νεραϊδότοπος, τάσεις φυγής, θεραπεία άγχους, άβολο περιβάλλον την νύκτα.
Ενέργεια: Θετική την ημέρα , αρνητική την νύκτα.

4.- Τόπος: Λευκά όρη (34-Δ2)

Που είναι: ανώπολη Σφακίων, οροπέδιο Αράδαινας.
Ιδιότητες; στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν διάσπαρτοι παράξενοι κρύσταλλοι.
Ενέργεια: Αρνητική

5.- Τόπος: Ιδαίον άντρο (35-Β3)

Που είναι : εσωτερικό του σπηλαίου
Ιδιότητες: χρονικό κενό , προσμονή αγνώστου. Ενέργεια Θετική και αρνητική
ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΗΣΙΑ:

6.- Τόπος : Νήσος Σαμοθράκη (6-Δ3)

Που είναι: Παλαιόπολη, Ιερό Μεγάλων Θεών, ανάκτορα.
Ιδιότητες: ανάλογες της Δήλου και των Δελφών, μυητική ατμόσφαιρα.
Ενέργεια Θετική και συνεχής

7.- Νήσος Λέσβος

Που είναι: Πέτρα, εκκλησάκι Παναγίας της πέτρας
Ιδιότητες: στο κέντρο της εκκλησίας τρύπα-καταβάσιο. Από το εσωτερικό βγαίνει φως και ακούγονται ψαλμωδίες. Ενέργεια: Θετική

8.- Τόπος: νήσος Θάσος (4-Δ2,Δ3)

Που είναι: Ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: Διάσπαρτα ιερά του Πάνα, νεραϊδότοποι, εύκολος διαλογισμός
Ενέργεια Θετική
ΚΥΚΛΑΔΕΣ

9.- Τόπος: νήσος Σαντορίνη (30-Γ1,Γ2,Δ1.Δ2)

Που είναι : ναός καρνείου Απόλλωνος και ναός Πυθείου Απόλλωνος
Ιδιότητες:Βαθιά ατμόσφαιρα, εύκολος διαλογισμός , ανασφάλεια
Ενέργεια: Αρνητική

10.- Τόπος: νήσος Νάξος (30-Α1,2)

Που είναι : νησίδα παλάτια, Ναός Απόλλωνος
Ιδιότητες: περίεργες καιρικές αλλαγές, ανησυχία, προσμονή αγνώστου
Ενέργεια: Θετική

11.- Τόπος: νήσος Νάξος (30-Α1,2)

Που είναι: Πύργος χειμάρου
Ιδιότητες: Υπόγιοι θόρυβοι, κρύα ατμόσφαιρα Ενέργεια : Αρνητική

12.- Τόπος: νήσος Πάρος (30-Α1)

Που είναι: Μνημέρια (Ν.Α)
Ιδιότητες:Φώτα , φωνές, μυστηριακοί ήχοι, τραγούδια άγνωστης προέλευσης.
Ενέργεια: Αρνητική

13.- Τόπος: νήσος Δήλος (24-Δ2)

Που είναι: τάφοι υπερβορείων ιερειών του Απόλλωνα, ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: Χρονικό κενό, φωνές θόρυβοι, ομιλίες απότομες ριπές ανέμου φαινόμενα τηλεκίνησης, τόπος ιερής γεωμετρίας. Ενέργεια: Θετική & αρνητική, τόπος δύναμις

14.- Τόπος: νήσος Τήνος (24-Γ1)

Που είναι : ναός ευαγγελιστρίας
Ιδιότητες: αίσθηση αιώρησης. Θεραπευτικές ιδιότητες: άνοιγμα ενεργειακών κέντρων αισιοδοξία, καλή ψυχολογική κατάσταση. Ενέργεια: πολύ Θετική

15.- Τόπος: νήσος Κέα (23Γ1)

Που είναι: ευρύτερη περιοχή, κυρίως απομονωμένα μέρη.
Ιδιότητες : νεραϊδότοποι. Ενέργεια Θετική

16.- Τόπος : νήσος Σύρος (23-Δ3)

Που είναι:Χάλαρα κοντά στην πηγή Σύριγγα
Ιδιότητες:Δίκτυο λοξεμένων πετρωμάτων, στρέβλωση χρόνου, νεραϊδότοπος,γραμμές ley(αρχή:Δήλι-εκκλησία Αναστάσεως, τέλος εκκλησία Αγ. Στεφάνου κοντά στο Γαλησσό). Ενέργεια: ισχυρά Θετική , τόπος δύναμις

17.- Τόπος: νήσος Σάμος (26-Α1,Α2)

Που είναι: ευρύτερη περιοχή, απομονωμένοι τόποι .
Ιδιότητες: νεραϊδότοποι. Ενέργεια Θετική
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:

18.- Τόπος νήσος Ρόδος (32-Γ2)

Που είναι: χωριό Μονόλιθος, Ναϊτικό κάστρο Μονολίθου
Ιδιότητες:χρονικό κενό, μυστηριακός τόπος, έντονος διαλογισμός ,τάσεις φυγής.
Ενέργεια: Θετική

19.- Τόπος: νήσος Κώς (31-Α3)

Που είναι : Ασκληπιείο
Ιδιότητες: ιδιαίτερα θεραπευτικές, ισχυρή γαιωακτινοβολία.
Ενέργεια: έντονα Θετική

20.- Τόπος νήσος Πάτμος (26-Γ1)

Που είναι: σπήλαιο αποκάλυψης
Ιδιότητες: έντονος διαλογισμός, χρονικό κενό. Ενέργεια Θετική
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:

21.- Τόπος: Λακωνία (28-Δ1)

Που είναι: Ακρωτήριο Ταίναρο, καταβάσιο
Ιδιότητες: Ψυχοπομπείο, είσοδος στον ΄Αδη- η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, εμφανής ψυχολογικής μετάλλαξης κατά την είσοδο.
Ενέργεια: ισχυρή Θετική και Αρνητική .

22.- Τόπος: Λακωνία (27-Α3,Α4)

Που είναι: όρος Ταϋγετος, ευρύτερη περιοχή.
Ιδιότητες: φαινόμενα τηλεκίνησης, φώτα άγνωστης προέλευσης, χρονικό κενό.
Ενέργεια : Αμφίπολη

23.- Τόπος: Λακωνία (28-Α1)

Που είναι: Βρέσθενα Σπάρτης
Ιδιότητες: Στο πεοσκυνητάρι της Παναγίας στα βράχια ακούγονται κρότοι και βγαίνουν φωτιές άγνωστης προέλευσης. Ενέργεια: Αρνητική

24.- Τόπος:Αχαϊα (20-Β3)

Που είναι: Μεγ. Σπήλαιο, καταβάσιο
Ιδιότητες: χρονικό κενό, βαριά ατμόσφαιρα. Ενέργεια: Αρνητική

25.- Τόπος: Κορινθία ( 21- Β2)

Που είναι: Γεληνιάτικα, βουδιστικό κέντρο κάραμ μπέρτσεν-λίνκ.
Ιδιότητες:Βρίσκεται στο κέντρο ενεργειακού τριγώνου Δελφών-Ολυμπίας-Μηκυνών.
Ενέργεια: ισχυρά Θετική

26.- Τόπος: Μεσσηνία (27-Α1)

Που είναι: παλιό λουτρό , σπηλιά του Κουφιέρου
Ιδιότητες: στοιχεία κοίλης Γης, τραγούδια άγνωστης προέλευσης, άλλα πεδία.
Ενέργεια: Θετική
ΑΤΤΙΚΗ:

27.- Τόπος: Μαραθώνας (22-Α3)

Που είναι: Σπηλιά του Πανός
Ιδιότητες: Ταφικό σπήλαιο, μυστηριώδη φαινόμενα, δυσάρεστη ατμόσφαιρα.
Ενέργεια: Αρνητική

28.- Τόπος: Διόνυσος (22-Α3)

Που είναι: Οδός Διονύσου Ν. Μάκρης Ναός Διονύσου
Ιδιότητες:Γαλήνη, υπερβατικό περιβάλλον, εύκολος διαλογισμός.
Ενέργεια: Θετική

29.- Τόπος: Καισαριανή (22-Β2)

Που είναι: Μονή Καισαριανής, καταβάσιο
Ιδιότητες: γαλήνη , μυστήριο, ανεξήγητα φώτα και θόρυβοι , φαινόμενα τηλεκίνησης ιαματικά νερά. Ενέργεια: ισχυρά Θετική και συνεχής

30.- Τόπος: Ν. Μάκρη (22-Β3)

Που είναι: Αμερικάνικη στρατ. Βάση.
Ιδιότητες: ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές. Είναι το ένα άκρο του ηλεκτρομαγνητικού αγωγού που έχει το άλλο του άκρο στο Lagley, Virginia, USA.
Ενέργεια: ισχυρά θετική και αρνητική

31.- Τόπος: Αθήνα (22-Β2)

Που είναι: βράχος της Πνύκας, Ακρόπολη
Ιδιότητες: Ισχυρό γεωμαγνητικό κέντρο, στην όρθια πέτρινη στήλη, βρίσκεται το ισχυρότερο πεδίο ενεργείας.
Ενέργεια:ισχυρά θετική, αντίπολος του πέτρινου κύκλου με σύμβολα πάνω από το θέατρο της Ντόρας Στράτου στο ύψωμα απέναντι από την Πνύκα.

32.- Τόπος: Πεντέλη (22-Β3)

Που είναι: Σπηλιά Νταβέλη, καταβάσιο
Ιδιότητες: φώτα άγνωστης προέλευσης, χρονικό κενό,, ψυχολογικές διαταραχές, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, αντιβαρύτητα, ισχυρότατος δίαυλος ηλεκτ/κης ακτινοβολίας, εκτεταμένο δίκτυο στοών εως το ανάκτορο της Πικροδάφνης.. Ιαματικό νερό. Ενέργεια: ιδιαίτερα ισχυρή αμφίπολη.

33.- Τόπος : Πάρνηθα (22-Α2)

Που είναι: σπηλιά Πανός, καταβάσιο και Φρούριο Φυλής
Ιδιότητες:γαλήνη, εςύκολος διαλογισμός, στρέβλωση χρόνου
Ενέργεια: μεγάλη Θετική

34.- Τόπος: Αθήνα (22-Β2)

Που είναι: Νεκροταφείο Αρχαίας Αθήνας.
Ιδιότητες: τόπος δύναμης, εύκολος διαλογισμός, άλλες διαστάσεις το σούρουπο.
Ενέργεια: Θετική
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ:

35.- Τόπος: Βοιωτία

Που είναι: αρχαία Υηττός, ναός ΄Ηρας , ναός Ηρακλέους.
Ιδιότητες υπόγεια λίμνη με ιδιότητες της μεγ. Πυραμίδας. Στην Ακρόπολη ναός χριστιανικός με αρχαίες επιγραφές. Ενέργεια: Θετική συνεχής

36.- Τόπος: Βοιωτία (15-Δ3)

Που είναι: Λειβαδιά Τροφώνειο άντρο, καταβάσιο και Στείρο μονή Οσίου Λουκά.
Ιδιότητες:Μυητικό κέντρο, αλλαγή ψυχολογίας, επίπεδα αρχαίων στοών, νεραϊδότοπος
Ρνέργεια: Θετική

37.- Τόπος: Φωκίδα (15-Δ2)

Που είναι:Αράχοβα , Κωρύκειο άντρο (σπήλαιο Πανός)
Ιδιότητες: Νεραϊδότοπος, σύστημα σπηλαίων, άγνωστης προέλευσης τραγούδια και ήχοι , μυητικός τόπος. Ενέργεια: ισχυρά Θετική

38.- Τόπος: Φθιώτιδα (15-Δ1)

Που είναι: Δελφοί, αρχαιολογικός χώρος, ονειρομαντείο, ευρύτερη περιοχή.
Ιδιότητες:ισχυρότατος τόπος δύναμης. Ενέργεια: ισχυρά Θετική
ΗΠΕΙΡΟΣ:

38.- Τόπος: ΄Ακτιο Πρέβεζας(13-Β2)

Που είναι : βάση του ΝΑΤΟ
Ιδιότητες: Ισχυρή γεωμαγνητική ακτινιβολία, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα.
Ενέργεια: θετική και Αρνητική

39.- Τόπος Οροπέδιο Ιωαννίνων(8-Δ2)

Που είναι: μαντείο Δωδώνης, αρχαίο θέατρο
Ιδιότητες:Πομποδέκτης, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, χρονικό κενό.
Ενέργεια: Θετική και αρνητική
ΘΕΣΣΑΛΙΑ:

40.- Τόπος: Καρδίτσα (14-Α3)

Που είναι: Καλλιφώνι, ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: ΄Εξω από το χωριό τόπος δύναμης, άλλες διαστάσεις , χαλάρωση
Ενέργεια: Θετική

41.- Τόπος Πήλιο (15-Α3)

Που είναι: χωριό Δράκεια, Χειρώνιο άντρο.
Ιδιότητες: χρονικό κενό, πέρασμα σε άλλα πεδία,γαλήνη. Ενέργεια Θετική
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:

42.- Τόπος : Πιερία (10-Β1)

Που είναι: Αρχαίο Δίον
Ιδιότητες: φωτεινές σφαίρες, αίσθηση ώθησης προς τα επάνω.
Ενέργεια : Θετική

43.- Τόπος: Σέρρες (4-Γ1)

Που είναι: χωριό Πρώτη στο δρόμο για το μοναστήρι της Αναλήψεως.
Ιδιότητες: Αντιβαρύτητα , μαγνητικές διαταραχές
Ενέργεια: Θετική και αρνητική
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

44.- Τόπος: Καλαμαριά (11-Β1)

Που είναι: γήπεδο Απόλλωνα πίσω υπάρχει εκκλησάκι και εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο.
Ιδιότητες; Τόπος δύναμης, άλλες διαστάσεις. Ενέργεια: Θετική

45.- Τόπος: Πανόραμα (11Β1)

Που είναι: στον δρόμο προς Χορτιάτη, βγαίνοντας από το Πανόραμα, οι δυό τρείς μικροί δρόμοι δεξιά, πιο πάνω από την στροφή οδηγούν σ' εξοχική τοποθεσία με μικρό ποτάμι με πράσινα πετρώματα.
Ιδιότητες: Χαλάρωση , ηρεμία, νεραϊδότοπος.
Ενέργεια: Θετική

46.- Τόπος: πόλη (11-Β1)

Που είναι: Βασιλίσσης ΄Ολγας 263 απέναντι από την Νομαρχία.
Ιδιότητες: στοιχειωμένο σπίτι, παραφυσικά φαινόμενα, λάμψεις & φωνές άγνωστης προέελυσης κατά την νύκτα. Ενέργεια : Αρνητική
ΘΡΑΚΗ:

47.- Τόπος: Ροδόπη (5-Δ2)

Που είναι: χωριό Ασκητές, έξω από το χωριό, υπάρχουν λαξευμένοι μεγαλιθικοι τάφοι στα βράχια.
Ιδιότητες: Ισχυρός τόπος δύναμης και περισυλλογής, άλλες διαστάσεις.
Ενέργεια: Θετική
ΕΠΤΑΝΗΣΑ:

48. - Τόπος: νήσος Ζάκυνθος (19-Γ2)

Που είναι : ακρωτήρι κόκκινος βράχος 2χλμ. Βόρεια της πόλεως και κυανό σπήλαιο, Σκινάρι.
Ιδιότητες: Ισχυρός γωδαιτικός τόπος, χρονικό κενό, ενεργειακός κόμβος.
Ενέργεια: Θετική και αρνητική

49.- Τόπος: νήσος Λευκάδα(13-Γ2)

Που είναι: νησίδα Μεγανήσι, 12 ν.μ. από το λιμάνι της Λευκάδας.
Ιδιότητες: Σπήλαιο του δαίμονα, αρχικά δύσκολη προσαρμογή, άλλα πεδία.
Ενέργεια: Θετική και αρνητική

50.- Τόπος: νήσος Ιθάκη (19-Α2)

Που είναι: σπήλαιο των νυμφών.
Ιδιότητες: νεραϊδότοπος, πέρασμα σε άλλες διαστάσεις, γαλήνη, χαλάρωση.
Ενέργεια: Θετική.
ΠΗΓΗ ((  http://nikolakas.blogspot.com/2010/08/50.html  ))

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ.........ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.....


!!! Για το καλό μου για το καλό μου
ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου
πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου!!!!


Στίχοι: Γιάννης Μηλιώκας
Μουσική: Γιάννης Μηλιώκας
Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Μηλιώκας

Είδα ένα κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά μου
είδα να γίνεται γιαπί η γειτονιά μου
για το καλό μου

Είδα τα δέντρα που σκαρφάλωνα κομμένα
σε φορτηγό τα όνειρά μου φορτωμένα
για το καλό μου

Είδα το δάσκαλο να με χτυπάει με ζήλο
είδα τα χέρια μου πρησμένα από το ξύλο
είδα τα νεύρα μου σιγά σιγά να σπάνε
με καλοσύνη και στοργή να με χτυπάνε

Για το καλό μου για το καλό μου
ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου
πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου
και είμαι στο θάλαμο εννιά για το καλό μου
στην ηρεμία για να βρω τον εαυτό μου

Είδα να κόβουν τη μπουκιά για την μπουκιά μου
ρούχα να φτιάχνουν απ' τα ρούχα τα παλιά μου
για το καλό μου

Είδα τη μάνα μου να κλαίει απελπισμένα
είδα το γέρο μου να φεύγει για τα ξένα
για το καλό μου

Είδα τους φίλους μου να σκίζονται για μένα
είδα να θέλουν να ξεκόψω από σένα
είδα χαράματα να με τραβάν στο τμήμα
για να γλιτώσω το κελί να πω το ποίημα

Για το καλό μου για το καλό μου
ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου
πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου
και είμαι στο θάλαμο εννιά για το καλό μου
στην ηρεμία για να βρω τον εαυτό μου

Για το καλό μου για το καλό μου
έχει μουδιάσει το κορμί και το μυαλό μου
ενέσεις χάπια ηλεκτροσόκ για το καλό μου
σήμερα πήρανε νεκρό τον διπλανό μου
ενώ παλεύω για να βρω τον εαυτό μου
κι έχω κρυμμένο το σουγιά για το καλό μου

ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ!

ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ!Ένας παράξενος δακτύλιος, παρουσιάστηκε στο εθνικό μετεωρολογικό πρόγραμμα της Αυστραλίας.


Στην αρχή οι μετεωρολόγοι νόμιζαν πως κάτι είχαν πάθει τα μόνιτορ τους, αλλά αφού έσβησε ο πρώτος δακτύλιος και εμφανίστηκε ο δεύτερος, ακριβώς 30 δευτερόλεπτα αργότερα, τους έκανε να πιστέψουν πως πρόκειται για εξωγήινη εισβολή στον εναέριο χώρο τους.

Ειδικά ο δεύτερος δακτύλιος, στο κέντρο του εμφάνισε μια κόκκινη κουκίδα, η οποία σημαίνει πως κάτι το οποίο έχει μεγάλη θερμότητα, πετάει από πάνω τους.Κρίνοντας από το μέγεθος, ήταν σίγουροι ότι ήταν κάποιο αεροσκάφος είτε ανθρώπινο είτε εξωγήινο.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία για σύγκριση μεγέθους.Το φαινόμενο διήρκησε περίπου για ένα λεπτό και έπειτα εξαφανίστηκε από τις οθόνες τους.

Κανένα άλλο μετεωρολογικό κέντρο δεν έπιασε το παραπάνω φαινόμενο και περιμένουν τις εικόνες από την ΝΑΣΑ και τους δορυφόρους τηςμ για πιστοποίηση των στοιχείων.
ΠΗΓΗ  ((  http://mealimatia.blogspot.com/2010/08/blog-post_2180.html  ))

Σενάρια αφανισμού της ανθρωπότητας απο το Σύμπαν;

Σενάρια αφανισμού της ανθρωπότητας απο το Σύμπαν;

Το Διάστημα είναι ένας χώρος όπου τα πάντα αλλάζουν. Μπορεί να χρειάζονται εκατομμύρια χρόνια για να γίνει μια μικρή αλλαγή, αλλά είναι αναπόφευκτη. Έτσι λοιπόν, ας μην έχουμε και τόσο δεδομένο ότι η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να υπάρχει εις τους αιώνας των αιώνων... αμήν. Το cosmo.gr διάβασε ένα ενδιαφέρον άρθρο του φυσικού Phil Plait, που συνεργάζεται με το Discovery Channel και αφορά τους τρόπους με τους οποίους θα εξαφανιστεί η ανθρωπότητα.
1.Εξαφάνιση από αστεροειδή 

Αν ρωτήσετε έναν δεινόσαυρο, θα σας πει το πώς. Το να χτυπηθεί η Γη (ξανά) από αστερεοειδή είναι ίσως ο πιθανότερος τρόπος για να χαθούμε από “προσώπου Γης”.

Αν αναλογιστούμε κιόλας ότι 100 τόνοι υλικών από το Διάστημα, χτυπάνε κάθε χρόνο τον πλανήτη μας, τότε μάλλον καλύτερα να προετοιμαζόμαστε για τη σύγκρουση...

2.Εξαφάνιση από εκρηξη αστεριού

Όταν ένα αστέρι πεθαίνει, εκρήγνυται. Το φαινόμενο είναι γνωστό, ως supernova, το οποίο και σκορπά το θάνατο σε ό,τι βρίσκεται μπροστά του, εξαιτίας των τεράστιων ποσοτήτων ραδιενέργειας που εκπέμπει .

Για να εξαφανιστούμε λοιπόν από τη supernova, θα πρέπει το ετοιμοθάνατο αστέρι να βρίσκεται τουλάχιστον 75 έτη φωτός μακριά μας. Η προηγούμενη φορά που έγινε μια τέτοια έκρηξη κοντά στη Γη ήταν πριν 2 με 3 εκατομμύρια χρόνια. Τα καλά νέα είναι ότι σπανιώς συμβαίνει κάτι τέτοιο κοντά στον πλανήτη μας.

3.Εξαφάνιση σε περίπτωση που “σβήσει” ο Ήλιος

Χωρίς ήλιο, δεν θα υπήρχε ζωή. Τι θα συνέβαινε αν μια μέρα σηκωνόμασταν από το κρεβάτι το πρωί και ο ήλιος δεν υπήρχε; Πιθανότατα δεν θα προλαβαίναμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι ζωντανοί!

Το κακό είναι ότι ο Ήλιος αυτή τη στιγμή είναι μεσήλικας, διανύει ήδη το 4.500.000.000ό έτος της ηλικίας του, και αρχίζει να ξεμένει από καύσιμα.

4.Εξαφάνιση από μαύρη τρύπα

Οι μαύρες τρύπες του διαστήματος είναι ένα από τα πιο “μυστηριώδη” σημεία για τους επιστήμονες.

Αν μια μαύρη τρύπα πέσει στο δρόμο μας, η μαγνητική τροχιά της Γης θα σταματήσει, με αποτέλεσμα ή να πέσει στον Ήλιο, ή να περιπλανηθούμε κάπου στα βάθη του Διαστήματος.

5.Εξαφάνιση λόγω... θανάτου του Διαστήματος

Το Σύμπαν είναι 13.000.000.000 χρονών.

Μέσα στα επόμενα... 1 τρισεκατομμύρια χρόνια, όλα τα αστέρια θα πεθαίνουν (αν η κβαντική θεωρία είναι σωστή). Ακόμα και οι μαύρες τρύπες θα έχουν εξαφανιστεί!
ΠΗΓΗ  ((  http://tsiapatas.blogspot.com/2010/08/blog-post_3978.html  ))