Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Καθαρίζουν τα τούνελ διαφυγής της βουλής…

Καθαρίζουν τα τούνελ διαφυγής της βουλής…
Καθαρίζουν τα τούνελ διαφυγής της βουλής… Πληθαίνουν οι πληροφορίες από ασφαλείς
 αστυνομικές πηγές που εδράζονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Καθαρίζουν τα τούνελ διαφυγής της βουλής…Πληθαίνουν οι πληροφορίες από ασφαλείς αστυνομικές πηγές που εδράζονται στη Γενική
 Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για εργασιακό οργασμό αλλοδαπών εργατών στη μεγάλη 
στοά του Λυκαβηττού, της οποίας μια διακλάδωση επικοινωνεί υπόγεια με το πάρκινγκ
 των βουλευτών και καταλήγει έπειτα από συνεχείς διακλαδώσεις στο λιμάνι του Πειραιά. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία εβδομάδα…


υπό την επίβλεψη στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Κρατικής Ασφάλειας 
και εις γνώσιν της ΕΥΠ οι εργασίες έχουν ενταθεί. Πυροτεχνουργοί, ηλεκτρολόγοι και 
μηχανικοί καθαρίζουν το γνωστό τούνελ. Οπως πληροφορούμαστε, καθαρίζεται επίσης η
 υπόγεια επικοινωνία από το Μέγαρο Μαξίμου προς τον Εθνικό Κήπο (που προϋπάρχει),
 ενώ γίνονται και συνεχείς ασκήσεις ετοιμότητας και πυρασφάλειας από άντρες της
 Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από άλλη υπόγεια διάβαση, η οποία ξεκινά από το προαύλιο
 της οδού Μουρούζη και καταλήγει πάλι μέσα στο Κοινοβούλιο. Αστυνομικές πηγές 
επιμένουν ότι οι εργασίες έχουν σχέση με τις τελευταίες μαζικές εκδηλώσεις των
 «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος. Πάντως άλλες πηγές τονίζουν ότι οι 
εργασίες είναι συνήθεις και στο επιβαλλόμενο πλαίσιο των ήδη υπαρχόντων μέτρων
 ασφαλείας των Ελλήνων βουλευτών, που φυσικά δεν ανακοινώνονται δημόσια.
Η στοά του Λυκαβηττού (σύμφωνα με την επίσημη βιβλιογραφία για τη «Μυστική Αθήνα»)
 έχει είσοδο στη δυτική πλευρά, κοντά σε ένα εκκλησάκι. Εκεί συναντιούνται και τα τούνελ
 από την Πεντέλη και το Γαλάτσι. Στη συνέχεια αρχίζουν οι διακλαδώσεις. Υπάρχει υπόγειος
 δρόμος ακριβώς κάτω από τη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Ξενοφώντος,
 εκεί που, όπως μας ανέφεραν παλιοί μηχανικοί, υπήρχε το νυχτερινό κέντρο «Στράτος».
 Μάλιστα όταν χρειάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 να τοποθετήσουν στο μαγαζί 
κλιματιστικά για να τραγουδήσει ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου οι εξωτερικές μονάδες 
βγήκαν μέσα στη στοά που οδηγεί κατευθείαν στη Βουλή.
Οσον αφορά τη στοά της Βουλής, δίπλα ακριβώς από το Κοινοβούλιο, όπου τώρα
 στεγάζεται το πενταώροφο πάρκινγκ των βουλευτών, άρχιζε η υπόγεια σήραγγα με
 τεράστιες αρχαίες κολόνες. Το τούνελ ήταν γνωστό ως μέσο διαφυγής για τη βασίλισσα
 Αμαλία. Μετά τις εργασίες του μετρό η είσοδός του μεταφέρθηκε μέσα στο πάρκινγκ όπου 
βάζουν τα αυτοκίνητά τους οι εθνοπατέρες.
ΚΥΚΛΩΠΑΣ: Καθαρίζουν τα τούνελ διαφυγής της βουλής… ΠΗΓΗ

A.T.I.A. -TR3B - μια κορυφαία μυστική Tεχνολογία αεροσκαφών / video

A.T.I.A. -TR3B - μια κορυφαία μυστική Tεχνολογία αεροσκαφών / video


7SPY: A.T.I.A. -TR3B - μια κορυφαία μυστική Tεχνολογία αεροσκαφών / video ΠΗΓΗ

Ο Ταξιάρχης Μανταμάδος, το σπαθί και ο Πολέμαρχος του Θεού

Ο Ταξιάρχης Μανταμάδος, το σπαθί και ο Πολέμαρχος του Θεού


Πρόκειται για ένα πολυσύνθετο Ον. Πάντα είναι ντυμένος στα μαύρα, Έχει 2 ΛΑΜΔΑ στο Στήθος, Φέρει κόκκινο πύρινο σταυρό στο μέτωπο και είναι ζωσμένος πάντα με το Θεϊκό Κυρτό Σπαθί Τύπου Τάτσι.

Επεμβαίνει μόνο σε υπερβολικά επικίνδυνες καταστάσεις για την ανθρωπότητα.

Η Ιστορία ξεκινάει στο χωριό Μανταμάδο στη Λέσβο στο Μοναστήρι των Ταξιαρχών περί το 1100 μ.Χ. την εποχή δηλαδή, που σ' όλο το Αιγαίο κυριαρχούσαν και λεηλατούσαν τα παράλια του οι Σαρακηνοί πειρατές. O ιερός αυτός χώρος ήταν ανδρικό Μοναστήρι προς τιμήν των Αρχαγγέλων.

Οι πειρατές έμαθαν ότι εκεί υπάρχει πολύς πλούτος και μια νύχτα, που οι μοναχοί βρισκόταν στον ιερό Ναό συγκεντρωμένοι στη θεία τους λειτουργία, μπήκαν με σχοινιά από τα τείχη και τούς έσφαξαν. Μέσα στο Ιερό Άγιο Βήμα του ναού, μαζί με τον λειτουργούντα ιερέα, βρισκόταν και ένα 17χρονο καλογεροπαίδι, ο δόκιμος Γαβριήλ, που βοηθούσε στα τελούμενα. Αυτός βλέποντας τη φοβερή σφαγή, κατόρθωσε να ξεγλιστρήσει από το παράθυρο του Αγίου Βήματος, να ανεβεί στη σκεπή και να κρυφτεί. Αυτό το αντιλήφθηκαν οι πειρατές και αφού λεηλάτησαν το Ναό και όλο το Μοναστήρι, θέλησαν να πιάσουν και τον δόκιμο Γαβριήλ για να μην αφήσουν μάρτυρα, που θα ειδοποιούσε τυχόν, τους γύρω συνοικισμούς, οι κάτοικοι των οποίων θα τους έκλειναν το δρόμο προς την θάλασσα, και θα τους χτυπούσαν.

Έβαλαν λοιπόν σκάλες και ανέβηκαν στη στέγη για να τον πιάσουν. Αλλά, στη στέγη εμφανίστηκε ένα Μαυροφορεμένος Πολεμιστής, με σπαθί στο χέρι έτοιμος να τους επιτεθεί. Πανικόβλητοι οι πειρατές τράπηκαν σε άτακτη φυγή προς τη θάλασσα, αφήνοντας όλα τα κλοπιμαία μέσα στην αυλή του Μοναστηριού. O δόκιμος μοναχός, που από θαύμα σώθηκε μόλις συνήλθε κατηφόρισε μέσα στο Ναό, για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στους συντρόφους του. Εκεί τους βρίσκει όλους σφαγμένους! Τότε του ήλθε μια θεία έμπνευση. Nα συγκεντρώσει το αίμα των σφαγμένων μοναχών, να το αναμείξει με χώμα, να φτιάξει πηλό και να ιστορήσει τη μορφή του Πολεμιστή, όπως την είδε πάνω στη σκεπή, κατά τη θαυμαστή παρουσία Tου. Άρχισε να πλάθει την εικόνα του ανάγλυφη, δίνοντας τη μορφή εκείνη που πάνω στη σκεπή ο ίδιος είδε.

Ενώ στο μοναστήρι του Ταξιάρχη παιζόταν αυτό το δράμα, η ζωή στους γύρω συνοικισμούς συνεχιζόταν ήσυχη. Μόνο ένα τσοπανόπουλο, καθώς αγνάντευε τη θάλασσα από μια κορυφή, είδε κουρσάρικα καράβια λίγο πιο μέσα απ' την ακτή. Πήδηξε στ' άλογο του και κάλπασε προς τη μονή για να ειδοποιήσει τους μοναχούς να φυλαχθούν. Το θέαμα όμως πού αντίκρισε, τον έριξε κάτω λιπόθυμο. Όταν συνήλθε, έτρεξε και ειδοποίησε τον άρχοντα του Στένακα, για τα συμβάντα. Εκείνος ξεκίνησε αμέσως για το μοναστήρι μ' άλλους πενήντα καβαλάρηδες. Όταν μπήκαν στο Ναό είδαν τους μοναχούς σφαγμένους και βαμμένους στο αίμα και τον ηγούμενο νεκρό μπροστά στην Αγία Τράπεζα! Πήδηξαν όλοι στ' άλογα τους κι ακολουθώντας τ' αχνάρια των πειρατών, πλησίασαν σ' ένα πλάτωμα. Απότομα σταμάτησαν. Το θέαμα πού αντίκρισαν τούς έκανε κι ανατρίχιασαν. Είδαν αυτούς πού καταδίωκαν, νεκρούς και σκορπισμένους σ' όλο το πλάτωμα. Μια σπαθιά, πού άρχιζε απ' το μέτωπο κι έφτανε ως την κοιλιά, ήταν χαραγμένη στο σώμα του καθενός και τ' άνοιγε στα δύο. Ή μαχαιριά σε κάθε σώμα ήταν ακριβώς ή ίδια.

Όλοι λένε ότι ο μαυροφορεμένος μελαχρινός πολεμιστής ήταν ο αρχάγγελος Μιχαήλ. Ξεχνούν όμως ότι οι αρχάγγελοι, όταν παρεμβαίνουν, δεν παίρνουν την μορφή μαυροφορεμένων Σινόμπι, ούτε φέρουν γιαπωνέζικα σπαθιά. Όπως και να έχει ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Εθνικός μας ύμνος λέει

Σε γνωρίζω από την κόψη
Του σπαθιού την τρομερή,
Σε γνωρίζω από την όψη
Που με βία μετρά τη γη.

Αυτή ήταν μία από τις χιλιάδες εκατοντάδες φορές που αυτό το ον έχει σταλθεί πάντα πολεμώντας υπέρ της του ΘΕΟΥ Δόξης να κάνει αυτό που έπρεπε.

Μια Ακόμα Φορά που ο Πολέμαρχος έμελε να τους καταστρέψει για άλλη μια φορά τα σχέδια και να τους χαλάσει την μπουγάδα ήταν στις 19-9-2008. Αυτή την φορά στα Έγκατα του C.E.R.N.

Εδώ να δώσουμε και την προφητεία εκ τους Γερόντος Πορφυρίου Εκ της Λειμωνίου ( Σημερινό Κουζεστάν) που δόθηκε το 1888 και έλεγε."Κρύο το χνώτο του θεριού στον κύκλο ελλοχεύει, στην χώρα εκεί των Ελβετών, σφαιρίδιον ζητούσαν. Το του Θεού μυστήριον το μέγα ελογίσθησαν άνομα και ανίερα, λεοντόμορφα θηρία.

Του Κύριου τη βούληση άγγελος εστολίσθη και με ρομφαίαν πύρινην τον κύκλον εδιαίρει. Αλλοίμονο εις τον βρωτόν που έφαγεν τη γνώση εκ της αβύσσου του κερνού (CERN) του κύκλου και εγνώσθη"

Οι σωλήνες με το κρύο ψυκτικό υγρό αλλά και τα "Λεοντόμορφα θηρία" που φύλαγαν εκείνο το βράδυ τον Επιταχυντή δεν είχαν καμία ελπίδα.. Άλλοι Έχασαν τα χέρια τους , Άλλοι τα πόδια τους, και άλλοι τα κεφάλια τους.

Ο Πολέμαρχος αναφέρεται και στην αποκάλυψη του Ιωάννου:

Και είδα τον ουρανό ανοιγμένο, και να, ένα λευκό άλογο, κι αυτός που καθόταν επάνω σ’ αυτό ονομαζόταν Πιστός και Αληθινός, και κρίνει και πολεμάει με δικαιοσύνη. Και τα μάτια του ήσαν σαν φλόγα φωτιάς, κι επάνω στο κεφάλι του ήσαν πολλά διαδήματα· και είχε ένα όνομα γραμμένο, που κανένας δεν το γνωρίζει παρά μονάχα αυτός. Και ήταν ντυμένος με ιμάτιο βαμμένο σε αίμα· και το όνομά του αποκαλείται ο Λόγος του Θεού” Αποκάλυψη 19:11-13.

Όσο για το σπαθί που χρησιμοποιεί είναι αυτό το όποιο βρίσκεται μπροστά στην ανάγλυφη εικόνα στο Μανταμάδο Λέσβου. Το σπαθί αυτό έχει την δικιά του ιστορία που χάνεται μέσα στο χρόνο. Δεν είναι όποιο και όποιο σπαθί, Δεν έχει κατασκευαστεί καν από ανθρώπινα χέρια. Η Ιστορία του είναι τόσο παλιά όσο είναι και το σύμπαν.

ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ
Ο ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ("Ανεξήγητα και Απόκρυφα")
ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΙΖΟΣ
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
ilioswebradio.blogspot.de/
ΤΑΧΥΓΡΑΦΟΣ
ilioswebradio.com/index.php/chat
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ilioswebradio.com/
ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ
ilioswebradio.com/player.html
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ
Tunein

ΕΔΩ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ....ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ on Vimeo
tunein.com/radio/Ilios-Web-Radio-s196850/ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ from ΗΛΙΟΣ WEBΡΑΔΙΟ on Vimeo.

Βίντεο με την εμφάνιση (;) του Ταξιάρχη Μανταμάδου σε κάτοικο της Γέρας στη Λέσβο

Βίντεο με την εμφάνιση (;) του Ταξιάρχη Μανταμάδου σε κάτοικο της Γέρας στη ΛέσβοΈνα "παράξενο" βίντεο μετέδωσε η Τηλεόραση Μυτιλήνης. Το βίντεο το παρέδωσε κάτοικος της Γέρας Λέσβου στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να εξεταστεί τεχνικά και να γίνει προσπάθεια να ερμηνευτούν όσα συμβαίνουν σ' αυτό το βίντεο.
Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.Ο Ηλίας Μπάνης (φωτογραφία) από τον Παπάδο Γέρας έχει εργαστήριο κατασκευής πήλινων αντικειμένων και πλακιδίων. Επειδή το εργαστήριο είναι σε απομακρυσμένη περιοχή υπάρχει κάμερα ασφαλείας που καταγράφει τους εξωτερικούς χώρους. Πριν ένα χρόνο ο κος Μπάνης θέλησε να κατασκευάσει ένα καλούπι για του Ταξιάρχη (Μανταμάδου) με γύψο. Δυστυχώς όμως ένα τμήμα από το γύψο έσπασε και μάλιστα ήταν τα φτερά του Ταξιάρχη. Πήρε τα γύψινα φτερά και τα πέταξε εξωτερικά στο κάδο σκουπιδιών. Καθαρίζοντας το καλούπι ακούει έναν έντονο θόρυβο και στιγμιαία βλέπει μια μορφή ανθρώπου για μερικά δευτερόλεπτα.


Αρχικά πίστευε ότι κάποιος του έκανε πλάκα... Λίγο αργότερα έκπληκτος θα έβλεπε στην κάμερα ασφαλείας του εργαστήριου του "περίεργες εμφανίσεις" που δεν μπορούν να εξηγηθούν λογικά...


Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε και την ανάλυση του από την Τηλεόραση Μυτιλήνης.

 Ο Μανώλης Γιαννακέλος Δ/ντης της Τηλεοράσης Μυτιλήνης που εξέτασε το βίντεο αναφέρει: Τολμάμε να το πούμε ‘οτι εκτός του υπερφυσικού αυτού φαινόμενου υπάρχει και το ιστορικό που καταθέτει ο ίδιος ο Ηλίας Μπάνης από τον Παπάδο Γέρας. Ζητάμε από την επιστημονική κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πολυτεχνείου και των Θεολογικών σχολών αυτή η υπερφυσική εμφάνιση του Αγίου να μην αφεθεί χωρίς ερμηνεία. Εμείς από αυτό το βήμα με τα όσα γνωρίζουμε δε μπορούμε να πούμε ότι δεν πρόκειται για θαύμα.

Αποκάλυψη: Κάνουν δημοσκοπήσεις με το 70% των πολιτών να αρνείται να τους απαντήσει!


Αποκάλυψη: Κάνουν δημοσκοπήσεις με το 70% των πολιτών να αρνείται να τους απαντήσει!

Αν επιβεβαιωθούν όσα διαρρέουν από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων περί του ποσοστού ανταπόκρισης στις έρευνες πρόθεσης ψήφου, τότε πιθανότατα στις ευρωεκλογές - και όχι μόνο - θα βρεθούμε ενώπιον της μεγαλύτερης εκλογικής έκπληξης από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
Και κυρίως αν επιβεβαιωθούν οι "φόβοι" που εκφράζουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων καθώς το ποσοστό ανταπόκρισης των πολιτών στις τηλεφωνικές έρευνες αγγίζει μετά βίας του 30% με τους υπόλοιπους πολίτες να κλείνουν οργισμένοι το τηλέφωνο ή την πόρτα τους στους ερευνητές!
Δηλαδή πέρα από τα - δεδομένα - "μαγειρέματα" υπάρχει το στοιχείο της άρνησης καταγραφής της πρόθεσης ψήφου, σε σημείο που να αδυνατούν οι εταιρείες να εκδώσουν ποσοστά με αναγωγή επί των εγκύρων!
Τα αποτελέσματα που διαβάζουμε (σε μία δημοσκόπηση εβδομαδιαίας εφημερίδας από μία παγκοσμίως άγνωστη εταιρεία η ... Ελιά και το Ποτάμι άφηναν ... πέμπτο τον Λαϊκό Σύνδεσμο) δεν είναι πλαστά. Είναι ελαφρά "πειραγμένα" και αφορούν το 30% των ερωτώμενων μόλις!
Το ερώτημα είναι "Τι ψηφίζει αυτό το 70% που αρνείται να απαντήσει;". Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.
Το εντυπωσιακό είναι ότι και από το υπόλοιπο 30% που δέχεται να συμμετάσχει στις έρευνες, υπάρχει ένα ποσοστό 15-20% το οποίο δηλώνουν "αναποφάσιστοι". Δηλαδή αναποφάσιστοι και αρνητές συμμετοχής στις έρευνες αγγίζουν το 75% του συνόλου των ερωτηθέντων.
Εδώ λοιπόν βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρωτοφανές ρεύμα άρνησης καταγραφής της άποψης των πολιτών. Για ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών που θα ψηφίσει Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, αυτό είναι λογικό δεδομένου ότι το κόμμα διώκεται με φυλακίσεις και διώξεις από τα άλλα κόμματα.
Και ακόμα πιο λογικό αν πρόκειται για δημόσιους υπαλλήλους. Αλλά το υπόλοιπο ποσοστό; Το υπόλοιπο ποσοστό κατά κανόνα είναι οργισμένοι πολίτες οι οποίοι δεν θα πάνε καν να ψηφίσουν. Και εκεί έρχεται το "πατατράκ" για το συνταγματικό τόσο και ειδικά για το δίδυμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Αυτή στην στιγμή είναι ερώτημα αν το ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει, έστω με τον μανδύα της "Ελιάς" ευρωβουλευτή, δηλαδή αν θα φτάσει το εκλόγιμο όριο του 4,5%. Εξ ου και ο πανικός Βενιζέλου. Αλλά και για την δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές, κανείς δεν παίρνει όρκο. Την πρώτη θέση της έχει "κλεισμένη" ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά να κάνει έστω και νύξη για εθνικές εκλογές .
Έφτασε να θέτει τον πήχη της διαφοράς στις +4 μονάδες αθροιστικά πάνω από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αθροιστικά (!) διά στόματος Γ.Σταθάκη για να δεήσει να ζητήσει εθνικές εκλογές. Πάλι καλά που δεν περιέλαβε στο άθροισμα και ... Το Ποτάμι.
Πάντως σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Παναγούλης το είπε ανοικτά-ανοικτά: "Η ΝΔ στις επερχόμενες ευρωεκλογές θα είναι τρίτο κόμμα"...