Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αγαπούλα ( Ελληναρά μου ) - Τα δελτία ειδήσεων δείχνουν τον “μέγα τρομοκράτη” Εφραίμ, που δεν σε πείραξε στο ελάχιστο…


Αγαπούλα ( Ελληναρά μου ) - Τα δελτία ειδήσεων δείχνουν τον “μέγα τρομοκράτη” Εφραίμ, που δεν σε πείραξε στο ελάχιστο…

Ακόμα δεν κατάλαβες ;  Τα δελτία ειδήσεων δείχνουν τον “μέγα τρομοκράτη”  Εφραίμ, που δεν σε πείραξε στο ελάχιστο Και ο μεγαλύτερος “τρομοκράτης”, το Κράτος, με τα πλοκάμια της κάθε  αλληλοπλεκόμενης εξουσίας, θα σου φάει τα πάντα, αποταμιεύσεις, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, σπίτια, αυτοκίνητο, ότι έχεις και δεν έχεις, ενώ εσύ  θα πανηγυρίζεις (!!!), που έκλεισαν στο Κορυδαλλό τον Εφραίμ ! 

Και τα ΜΜΕ της διαπλοκής θα παίζουν το ” σήριαλ Εφραίμ” , ενώ εσύ δεν θα μπορείς να πληρώνεις τους φόρους και τα χαράτσια και θα αναγκαστείς να τα ξεπουλήσεις όλα ! Ενώ εκείνοι θα έχουν τα λεφτά τους στις διάφορες Ελβετίες …Ενώ εκείνοι θα έχουναπό 20 έως 30 ακίνητα, εσύ δεν θα μπορείς να συντηρείς ούτε ένα ! Και μαζί τους όλοιοι διαπλεκόμενοι που τρώγανε εδώ και 30 χρόνια τα σωθικά του Κράτους, τα λεφτά του Ελληνικού λαού,τα λεφτά των ταμείων και τις επιδοτήσεις της ΕΕ κλπ.


Μετά τις έκτακτες εισφορές, μετά το πολύχρονο χαράτσι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ,έρχονται και αυξημένα τεκμήρια, που ο κόσμος δεν θα μπορεί να καλύψει, γιατί ή θα είναι άνεργος ή θα έχει μειωμένους μισθούς και συντάξεις κατά 40-50% … Ακόμα ένα δώρο του Υπουργού Οικονομικών κ. Βενιζέλου και των κυβερνήσεων Παπανδρέου- Παπαδήμου στον ελληνικό λαό ! Και στα μέτρα αυτά δεν λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των ανθρώπων που διαβιούν εκεί, για παράδειγμα παιδιά προστατευόμενα ή γονείς ηλικιωμένοι ! Ταυτόχρονα αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης κατά 3 χρόνια … 


Γι’  αυτό έπρεπε να φυλακιστεί ο “επικίνδυνος” γέροντας Εφραίμ, ενώ οι λήσταρχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι και χωρίς δικαστικές επεμβάσεις για όσους οδήγησαν τη χώρα στο Οικονομικό χάλι των 32 ετών !Κανένας δεν συγκινήθηκε να δικάσει όσους έφαγαν τα λεφτά των Ελλήνων στ0 Χρηματιστήριο, στα δημόσια έργα, στα ασφαλιστικά ταμεία, στα Ολυμπιακά έργα και όσα άλλα κατήγγειλλαν σήμερα οι εφοριακοί …Σήμερα , λοιπόν, έχουμε στην Ελλάδα βάναυση καταπάτηση των πολιτικών και θρησκευτικών δικαιωμάτων όχι μόνο του γέροντα Εφραίμ, αλλά και της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων, οι οποίοι υφίστανται έναν απίστευτο, εξευτελιστικό, ρατσιστικό, πνευματικό, θρησκευτικό και οικονομικό  διωγμό από τις αρχές του τόπου , στον οποίο συμμετέχουν διάφορα άτομα ετερόκλητα, αλλά τόσο γνωστά στο δημόσιο βίο!


Μερικές από τις  σημερινές ειδήσεις που προσπαθούν να καλύψουν :
1)  Την παραίτησή τους υπέβαλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Σπύρος Μουζακίτης και Γρηγόρης Πεπόνης καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους! Μεταξύ των υποθέσεων που χειρίστηκαν είναι και αυτές που αφορούν τις καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, τις καταγγελίες του πρώην υφυπουργού οικονομικών Δημήτρη Κουσελά για την ύπαρξη λίστας φοροφυγάδων, τις αποκαλύψεις Σπινέλλη για ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων που επιβλήθηκαν μέσω του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αλλά και τις καταγγελίες για τις παράνομες «εκπτώσεις» που εφαρμόζουν εφοριακοί για τις πληρωμές οφειλών στο Δημόσιο, τη διερεύνηση καταγγελιών περί συμμετοχής του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού σε εταιρεία που φέρεται να εμπλέκεται με ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων, όπως και τις καταγγελίες για δανειοδοτήσεις τραπεζών προς τα δύο μεγάλα κόμματα, με εγγυήσεις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις.


2) Οι εργαζόμενοι στις εφορίες καταγγέλλουν “την φορολογική ασυλία και τα μερίσματα των πολυεθνικών, τον μηδενικό φόρο πετρελαίου ναυτιλίας, των σκαφάτων και των εφοπλιστών, το φορολογικό καθεστώς των ενδοομιλικών συναλλαγών και τις ρυθμίσεις που επιτρέπουν στος μεγαλοφοροφυγάδες και στους μεγαλοοφειλέτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ας χρωστάνε εκατομμύρια στο Δημόσιο.

 Μάλιστα αναφερόμενοι στους μεγαλοφοροφυγάδες που “φυγάδεψαν” τα κλοπιμαία τους στην Ελβετία τους φωτογραφίζουν λέγοντας πως είναι:
- Είναι αυτοί που έφτιαξαν τους ελληνικούς δρόμους με κόστος επταπλάσιο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

- Είναι αυτοί που πουλούσαν φάρμακα στα ελληνικά νοσοκομεία 1.000% και 2.000%, πάνω από την πραγματική τους τιμή.
- Είναι αυτοί που θησαύριζαν και θησαυρίζουν, από τα υπερτιμημένα εξοπλιστικά προγράμματα.
- Είναι αυτοί που καταλήστευσαν τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης.


3) Οδηγίες προς τις εφορίες για τα νέα τεκμήρια που θα ισχύσουν για τη φορολόγηση των φετινών εισοδημάτων τα οποία θα δηλωθούν το 2012, περιλαμβάνονται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών προς τις εφορίες .
Τα νέα τεκμήρια νομοθετήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και είναι αυξημένα σε σχέση με αυτά που ίσχυσαν για τη φορολόγηση των περσινών εισοδημάτων.
Πρόκειται μεταξύ άλλων για τα τεκμήρια ακινήτων, αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής, ενώ υπενθυμίζεται ότι η απαλλαγή από το «πόθεν έσχες» ισχύει έως το τέλος του 2013 για αγορά και ανέγερση ακινήτων όπως και δεξαμενών κολύμβησης.


Οι αυξήσεις των τεκμηρίων φτάνουν το 70% για ακίνητα και αυτοκίνητα …
Ειδικότερα για το τεκμήριο ακινήτων: Η αντικειμενική δαπάνη που προκύπτει με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της ιδιοκατοικούμενης ή της μισθωμένης ή της δωρεάν παραχωρούμενης κύριας κατοικίας υπολογίζεται κλιμακωτά με βάση την επιφάνειά της ως ακολούθως:
- μέχρι και 80 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,
- από 81 μέχρι και 120 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 65 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,
- από 121 μέχρι και 200 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 110 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,
- από 201 έως 300 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 200 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και
- από 301 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 400 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.


Για τον υπολογισμό της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης των βοηθητικών χώρων της κύριας κατοικίας ορίζεται ποσό 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιφάνειας. Ως βοηθητικοί χώροι σε περίπτωση πολυκατοικίας θεωρείται ο ανεξάρτητος χώρος της αποθήκης ή του γκαράζ μέσα στην ίδια οικοδομή ενώ στην περίπτωση μονοκατοικίας, η αποθήκη, ο χώρος στάθμευσης, το λεβητοστάσιο, η αποθήκη καυσίμων, το κλιμακοστάσιο εφόσον οι χώροι αυτοί βρίσκονται σε λειτουργική ενότητα με αυτή και δεν είναι κοινόχρηστοι.


Για τα αυτοκίνητα, τα νέα αυξημένα ποσά της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης ορίζονται ως εξής:
- για τα αυτοκίνητα μέχρι 1200 κυβικά εκατοστά σε 4.000 ευρώ,
- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των 1200 κυβικών εκατοστών προστίθενται 600 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά μέχρι τα 2.000 κυβικά εκατοστά,
- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των 2.000 κυβικών εκατοστών προστίθενται 900 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά και μέχρι 3.000 κυβικά εκατοστά και
- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα από 3.000 κυβικά εκατοστά προστίθενται 1.200 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά.

Αυξήσεις σοκ στις τιμές της ΔΕΗ


Αυξήσεις σοκ στις τιμές της ΔΕΗ
Ακριβότεροι κατά 9,2% θα είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ τη νέα χρονιά, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος. Διαβάστε αναλυτικά τι μας περιμένει Παπακωνσταντίνου: "Από τα χαμηλότερα της Ευρώπης τα τιμολόγια του ηλεκτρικού"
Σε αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ κατά 9,2% από 1ης Ιανουαρίου 2012 κατέληξε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Η απόφαση αυτή αναμένεται να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους εξαντλημένους οικονομικά πολίτες που ήδη έχουν πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα και έχουν υποστεί αλλεπάλληλες φοροκαταιγίδες μέσα στο 2011
Ταυτόχρονα, προωθείται κατάργηση του μειωμένου τιμολογίου που ισχύει για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της επιχείρησης, εξετάζεται μείωση του τέλους υπέρ της ΕΡΤ ενώ δεν θα γίνει καμία μεταβολή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.
Η πρόταση Παπακωνσταντίνου
Τα παραπάνω προκύπτουν από την ενημέρωση που έκανε την Πέμπτη στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός ΠΕΚΑ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.
Το ποσοστό 9,2% είναι η μεσοσταθμική αύξηση που θα περιλαμβάνεται στην Υπουργική Απόφαση με την οποία θα εγκριθούν οι ανατιμήσεις.
Με βάση αυτό η ΔΕΗ θα καταρτίσει τα επιμέρους τιμολόγια που θα ισχύσουν για τους καταναλωτές, ανάλογα με τη χρήση (οικιακό, επαγγελματικό τιμολόγιο κλπ.) και το ύψος της κατανάλωσης.
Οι οδηγίες που έχει δώσει το ΥΠΕΚΑ στην επιχείρηση είναι:
- Να υπάρξει προοδευτική μεταβολή στα τιμολόγια ώστε η υψηλή κατανάλωση να επιβαρυνθεί συγκριτικά περισσότερο από τη χαμηλή.
- Η αύξηση στα τιμολόγια των επιχειρήσεων και ειδικά των μικρομεσαίων να είναι λελογισμένη.
Μας έκαναν και χάρη...
Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, το ποσοστό της αύξησης που ενέκρινε το ΥΠΕΚΑ είναι χαμηλότερο από αυτό που ζήτησε η ΔΕΗ αλλά και από την εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας καθώς, όπως αναφέρεται, το ΥΠΕΚΑ θεωρεί ότι δεν έχει εξαντληθεί κάθε άλλο μέσο μείωσης του κόστους και βελτίωσης των αποτελεσμάτων της επιχείρησης.
Η απόφαση για την έγκριση των αυξήσεων ελήφθη, τονίζεται ακόμη, με γνώμονα την ανάγκη να παραμείνει η ΔΕΗ υγιής επιχείρηση και να παρουσιάσει κέρδη το 2012, καθώς τα δεδομένα - όπως έχει δηλώσει και η διοίκηση της ΔΕΗ - έδειχναν ότι πάρα πολύ σύντομα η επιχείρηση δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις της.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ακόμη στο υπουργικό συμβούλιο ότι τα τιμολόγια του ηλεκτρικού στην Ελλάδα είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη, τόσο σε απόλυτες τιμές όσο και σε μονάδες αγοραστικής δύναμης.
Σημειώνεται ακόμη ότι από την αύξηση του 9,2 % οι 1,1 μονάδες είναι το καθαρό όφελος για τη ΔΕΗ ενώ οι υπόλοιπες 8,1 μονάδες καλύπτουν:
*Την αύξηση του κόστους των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (τιμολόγιο πολυτέκνων, νησιά) που είναι 3,5 μονάδες.
*Αυξήσεις φόρων (2,6 μονάδες ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο φυσικό αέριο, 0,9 μονάδες το τέλος λιγνίτη και 1,1 μονάδες ΦΠΑ).

ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ: Το πολίτευμα του μέλλοντος


ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ: Το πολίτευμα του μέλλοντος


Σημείωμα του εκδότη.
Αναμφίβολα , η κοινοβουλευτική δημοκρατία, έχει χρεοκοπήσει. Το έκτρωμα αυτό που θέλει να λέγεται δημοκρατία έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αντοχής και  ανοχής όλων μας.  Ο Ελληνικός δρόμος θέλει και προτείνει την έναρξη ενός διαλόγου για την καλύτερη δυνατή  λύση του πολιτειακού μας συστήματος. Προτείνουμε την ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ για την έναρξη του διαλόγου και όχι απαραίτητα την λύση.
Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε από τους επαγγελματίες «βολευτές» μας να  οδηγήσουν εμάς στην «δουλεία» και εαυτούς στο «βόλεμα» και των τρισέγγονων τους.
Ένα είναι το σύνθημα ο Λαός στην βουλή και οι επαγγελματίες πολιτικοί στον Καιάδα.
Μια πραγματική Δημοκρατία στα πρότυπα της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, είναι το Μεγάλο Ζητούμενο.


Όταν οί άνθρωποι συγκρότησαν τις πρώτες κοινωνίες τις πρώτες πολιτείες, οι φύλαρχοι εσκέφθησαν διαφόρους τρόπους και μεθόδους για να τους επιβληθούν να τους διοικούν και να τους εκμεταλλεύονται, επειδή δεν μπορούσε ένας άνθρωπος να επιβλέπη τους πάντες και να κατευθύνη τα πάντα επέλεξε  μερικούς έμπιστους του και κατένειμε την ευθύνη της επιβλέψεως και της διοικήσεως ωρισμένων τομέων εις αυτούς. Την εσωτερικήν ασφάλειαν από κλοπές, ταραχές, κ.λ.π., εις τον Α, εις έναν άλλον, την συγκέτρωσιν οικονομικών πόρων εις άλλον, την εξωτερικήν ασφάλειαν και την οργάνωσιν ενός υποτυπόδους στρατού εις άλλον, κ.ο.κ. Έτσι εδημιουργήθη το αρχικόν σύστημα διοικήσεως. Σιγά-σιγά όμως αυτά όλα εξελίχθηκαν και φθάσαμε εις το πολιτεύματα των αρχαίων κοινοτήτων που μας ανέπτυξαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι και ιστορικοί, τα οποία αναφέραμε προηγουμένως.
Τα πολιτεύματα όπως αυτά, που μας έγραψαν οι ιστορικοί και οι αρχαίοι φιλόσοφοι αποσκοπούσαν εις την διοίκησιν και τον έλεγχον μιας πολιτείας ή ενός λαού σιγά-σιγά όμως η βουλιμία των ανθρώπων τους έσπρωξε να θέλουν να διοικούν περισσότερες πολιτείες και λαούς.
Εκείνοι οι οποίοι εσκέφθησαν και επέτυχαν τον έλεγχον και την εκμετάλλευσιν πολλών πολιτειών και πολλών λαών ήσαν οι αρχιτεμπέληδες, οι αρχιφιλόδοξοι, και αρχικαλοπερασάκηδες. Αυτοί  με τις θρησκείες που εξύφαιναν  κατώρθωναν να ελέγχουν και να εκμεταλεύονται οικονομικά πολλούς λαούς. Την εποχή εκείνην χρησιμοποιούσαν τις θρησκείες όπως χρησιμοποιούν σήμερα τα πολιτεύματα, την πολιτικήν τα διάφορα πολιτικά κόμματα.
Σήμερα όποιος είναι φιλόδοξος και θέλει να άρξη ενός λαού ή πολλών λαών σκαρφίζεται και σκαρώνει ένα πολίτευμα π.χ. κουμουνισμόν, σοσιαλισμόν, εθνικοσοσιαλισμόν, κ.λ.π. Τότε ανέπτυσεν μια νέαν θρησκείαν όπως ο Κρίσνα, ο Βούδας, ο Μωυσής, ο Σαούλ-Παύλος, ως αρχηγός της νέας θρησκείας.
Όπως βλέπουμε η πολιτική διεθνοποίησις  ακολούθησε την θρησκευτικήν και η ζωή των ανθρώπων της γης κατέστη οδυνηρά από την στιγμήν που μία ομάδα ανθρώπων συνδεδεμένων δυνατά μεταξύ των να κυβερνήση άρον-άρον ολόκληρη την ανθρωπότητα και έθεσε  εις εφαρμογήν αμέσως τα σχέδιά της διά την παγκοσμιοποίησιν.
Τις επιθυμίες των φυλάρχων και δη των εχόντων κοσμοκρατορικάς διαθέσεις, επλήρωσεν η ανθρωπότης με εκατόμβες αίματος, πόνον, θρήνους και βαγγητά απερίγραπτα. Δια να καθυποτάξουν τους ανθρώπους εις τις επιθυμίες των εβασάνιζαν τόσο σκληρά και απάνθρωπα που δεν υπάρχει λέξις  εις το λεξιλόγιόν μας διά να σας το παρουσιάσουμε. Στις ημέρες μας που προετοιμάζουν την ανθρωπότητα διά την Νέαν Ταξιν, την Νέαν Παγκοσμιοποίησιν, είδαμε εις τις τηλεοράσεις μας αιχμαλώτους εις το Ιράκ αλύπητα ξυλοκοπημένους δεμένους γυμνούς, όρθιους σε κολώνες και οχιές εις το δάπεδον, τις οποίες οδηγούσαν με ράβδους προς το πόδια των βασανιζομένων να τους δαγκώνουν. Και γελούσαν ξέφρενα και κατευχαριστημένοι οι αμερικανοεβραίοι βασανισταί με τους σπαραγμούς  των αιχμαλώτων από τους φρικτούς πόνους που δημιουργεί το δηλητήριον της οχιάς.
Καίτοι υπάρχουν όχι απλώς ενδείξεις αλλά και αποδείξεις  με τους δήθεν αντιτρομοκρατικούς νόμους και τα απάνθρωπα βασανιστήρια των αντιφρονούντων φυλακισμένων εις το  Γκουαντάναμο και αιχμαλώτων του Ιράκ έρχεται η νέα «ιερά εξέτασις» σύντομα, και πιο φρικτή από την προηγούμενη. Οι άνθρωποι αποβλακομένοι άλλοι από την καλοπέρασιν, άλλοι από την φτώχειαν και τα πολλά προβλήματα της βιοπάλης που τους δημιουργούν προγραμματισμένα οι εξουσιασταί-Τραπεζίται, και όλοι μαζί με αυτούς που τους ελέγχουν το νου βάσει των μελετών των ινστιτούτων «ΤΑΒΙΣΤΟΚ» και των ελεγχομένων ΜΜΕ, δεν αντιδρούν και οδηγούνται αθόρυβα εις την ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ως πρόβατα διά σφαγήν.

την συνέχεια διαβάστε στον Ελληνικό Δρόμο.... αξίζει τον κόπο..
http://www.hellenicway.com/

Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.


Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ.
ΣΕΙΡΙΟΣ,ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ,ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Μ-ΛΑΓΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
ΔΡΑΚΩΝ,ΚΡΟΝΟΣ,ΒΟΩΤΗΣ,ΚΑΙ Α-ΛΑΓΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ
-Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ-ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ,
ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ,
ΚΑΙ ΟΥΚ ΙΣΧΥΣΕΝ,ΟΥΔΕ ΤΟΠΟΣ ΕΥΡΕΘΗ ΑΥΤΩ ΕΤΙ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ.
ΚΑΙ ΕΒΛΗΘΗ Ο ΔΡΑΚΩΝ,-Ο ΟΦΙΣ Ο ΜΕΓΑΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ,Ο ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ,Ο ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΟΛΗΝ,ΕΒΛΗΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤ’ΑΥΤΟΥ ΕΒΛΗΘΗΣΑΝ –ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.
Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ…

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ…
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…