Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων Παραδέχεται Ότι Είναι Υπεύθυνη Για Τη Μυστηριώδη Σφαγή Εκατομμυρίων Πτηνών Και Ζώων....Έπεται Η Ανθρωπότητα;

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων Παραδέχεται Ότι Είναι Υπεύθυνη Για Τη Μυστηριώδη Σφαγή Εκατομμυρίων Πτηνών Και Ζώων....Έπεται Η Ανθρωπότητα;


Θυμάστε τον μυστηριώδη θάνατο εκατομμυρίων πτηνών το τελευταίο διάστημα; Όλοι απορούσαν, τι προκαλεί τον ξαφνικό θάνατο όλων αυτών των πτηνών.

Υπήρξαν κάθε είδους θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το θάνατο όλων αυτών των πτηνών. Τα πάντα, από το περιβάλλον έως την αυτοκτονία. Λοιπόν, κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ακούσει ότι το μυστήριο έχει λυθεί.
Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι είναι πίσω από αυτούς τους μυστηριώδεις θανάτους πουλιών. Ναι, το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι υπεύθυνο για τη μαζική δηλητηρίαση δεκάδων εκατομμυρίων πτηνών κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Ωστόσο, υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτή την ιστορία πέρα από την πρώτη ματιά!

Πράγματι, το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι υπεύθυνο για τη μαζική δηλητηρίαση δεκάδων εκατομμυρίων πτηνών κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Είναι όλα μέρος του προγράμματος της USDA που ονομάζεται "Bye Bye Blackbird," και έχουμε ακόμα και το υπολογιστικό φύλλο της USDA, όπου τεκμηριώνει πόσα εκατομμύρια πουλιά (και άλλα ζώα) έχουν δηλητηριαστεί σε θάνατο.

Μετά από το θάνατο εκατοντάδων ψαρονιών στο Yankton Riverside Park, ευαισθητοποιημένοι πολίτες άρχισαν να ερευνούν. Μετά από λίγο, ένας υπάλληλος της USDA κάλεσε την τοπική αστυνομία και παραδέχθηκε ότι είχε δηλητηριάσει τα πουλιά.
"Λένε ότι είχαν δηλητηριάσει τα πουλιά σε απόσταση περίπου δέκα μιλίων νότια του Yankton και έμειναν έκπληκτοι που τα πουλιά ήρθαν στο Yankton για να πεθάνουν στο πάρκο μας», λέει η Lisa Brasel, λειτουργός ελέγχου ζώων του Yankton.
Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ επικύρωσε την ιστορία και εξήγησε ότι ήταν όλα "μέρος μίας μεγάλης δολοφονίας" στη Νεμπράσκα. Μερικά από τα πουλιά που έφαγαν το δηλητήριο πέταξαν προφανώς όλη τη διαδρομή προς το Yankton πριν υποκύψουν στο δηλητήριο.

Γιατί, λοιπόν, η δηλητηρίαση των πουλιών αποτέλεσε προτεραιότητα της USDA; Ποιος ήταν ο σκοπός της θανάτωσης των ζώων; Υπήρχαν πάρα πολλά από αυτά. Ένας αγρότης από την Νεμπράσκα προφανώς διαμαρτυρήθηκε ότι τα ψαρόνια αφόδευαν στις ζωοτροφές του. Η απάντηση σε αυτό το αίνιγμα προφανώς δεν ήταν να προστατεύσει τις ζωοτροφές του, αλλά κάλεσε την USDA και της ζήτησε να δηλητηριάσει χιλιάδες πουλιά.

Η USDA συμμορφώθηκε, προφανώς συμφωνώντας ότι ήταν μια λαμπρή ιδέα. Έτσι έβαλαν ένα δηλητήριο που ονομάζεται DRC-1339 και άφησαν χιλιάδες πουλιά να τραφούν με αυτό το δηλητήριο.

Η Carol Bannerman από την USDA Wildlife Services ισχυρίστηκε γελοία ότι η θανάτωση των πτηνών ήταν επίσης για την προστασία της "υγείας του ανθρώπου."

Η Bannerman ισχυρίστηκε: «Το κάνουμε για να λύσουμε το πρόβλημα, στην προκειμένη περίπτωση, των αγροτικών ζημιών, όπως επίσης και για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των ανθρώπων», είπε. Αυτό είναι απλά ένα ψέμα, φυσικά. Σε ποιο σύμπαν τα ψαρόνια αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη υγεία και την ασφάλεια;

Θυμηθείτε, αυτές είναι μαζικές δολοφονίες που χρηματοδοτούνται με δολάρια από τη φορολογία σας. Ο εκτελεστής , δηλαδή η κυβέρνηση είναι, στην πραγματικότητα, υπεύθυνη για πολλούς από τους άλλους μυστηριώδεις θανάτους ζώων που έχουν αναφερθεί σε όλη τη χώρα.

Ναι, πολλοί άνθρωποι είχαν ήδη ακούσει ότι οι δολοφονίες των πτηνών ήταν έργο της USDA, αλλά τα πουλιά δεν είναι το μόνα που έχουν σκοτωθεί. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σκέφτεται τη δολοφονία εκατομμυρίων ζωντανών ζώων, δείχνοντας την συνολική έλλειψη σεβασμού για την άγρια ​​ζωή.

Αν είστε δύσπιστοι, ελέγξτε ή κατεβάστε το ολόκληρο από: www.naturalnews.com / files / USDA-Bye-Bye-Blackbird.pdf
Τα πουλιά δεν είναι τα μόνα ζώα στη λίστα θανάτου της USDA. Εκτός από τα 1.046.109 cowbirds, 1.259.714 ευρωπαϊκά ψαρόνια, 965889 κοτσύφια με κόκκινο φτέρωμα, 93210 grackles (είδος μαύρων πουλιών), 96.297 περιστέρια και 24.519 χήνες του Καναδά, το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ διέταξε τη σφαγή 27.000 καστόρων, 1700 αγριόγατων, 81.000 κογιότ, 2.000 γκρι αλεπούδων, 336 λιονταριών των βουνών, 1900 μαρμότων, 130 σκαντζόχοιρων, 12.000 ρακούν, 20.000 σκίουρων , 30.000 αγριογούρουνων και 478 λύκων.


Και αν η USDA δηλητηρίασε τα πουλιά, επειδή ορισμένες ομάδες έγιναν πολυάριθμες, τι νομίζετε ότι έχει προγραμματιστεί για τον ανθρώπινο πληθυσμό που αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς; Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι τώρα. Έτσι αυτοί ή άλλη κυβερνητική υπηρεσία πρόκειται να αρχίσει να σκοτώνει ανθρώπους;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι που ορισμένοι από τους ηγέτες μας, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, θα ήθελαν να κάνουν! 

Το θέμα του υπερπληθυσμού είναι παλαιότερο από ότι ο ίδιος ο πραγματικός υπερπληθυσμός. 

Πράγματι, ο βασιλιάς της Αγγλίας δήλωσε ανοιχτά ότι ο υπερπληθυσμός των τρίτων χωρών του κόσμου αποτελεί απειλή για τη διεθνή ελίτ της παγκόσμιας δύναμης, ήδη από το 1944. Ωστόσο, το ζήτημα του υπερπληθυσμού για πρώτη φορά ήρθε στο βασικό κορμό της κοινωνίας από τον Κάρολο Δαρβίνο λίγα χρόνια αργότερα , το 1952. Θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά στην ιστορία, ο Δαρβίνος ήρθε με τη λύση που περιγράφεται στο βιβλίο του, τα επόμενα εκατομμύρια χρόνια (The Next Million Years) , εισάγοντας «τον έλεγχο του πληθυσμού" και το "μέλλον της ιστορίας" της ανθρωπότητας στον πλανήτη.
"Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους ... και οδεύει σε περίπου 9 δισ.. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να επιτύχουμε μείωση της τάξης του 10 ή 15 τοις εκατό. " - Bill Gates
Με το ίδιο σκεπτικό, όπως ο Κάρολος Δαρβίνος σχεδόν πριν από 60 χρόνια, ο έλεγχος του πληθυσμού δεν θα επηρεάσει τους πιο έξυπνους, ικανούς ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να κινήσουν προς τα εμπρός τον ανθρώπινο πολιτισμό. Οι πλούσιοι και ισχυροί, οι επιστήμονες και οι μηχανικοί, οι γιατροί και οι καινοτόμοι θα γλιτώσουν.

"Είναι μόνο οι ηλίθιοι άνθρωποι που πρόκειται να εξολοθρευτούν έτσι κι αλλιώς, έτσι αυτό βοηθά πραγματικά το μέλλον της ανθρωπότητας,«λένε οι υπέρμαχοι του ελέγχου.

Αν η ανθρωπότητα θέλει να αποφύγει την εξαφάνιση, θα πρέπει πρώτα να μάθει πώς να είναι ανθρώπινη, γιατί με τη δολοφονία των λιγότερο ευφυή ατόμων ή ειδών, δείχνει ότι αυτή είναι η λιγότερο ευφυής από όλους.

Η προφητεία του Πατέρα Παϊσίου που συγκλονίζει! Αυτός θα σώσει την Ελλάδα...

Η προφητεία του Πατέρα Παϊσίου που συγκλονίζει! Αυτός θα σώσει την Ελλάδα... 


Με μία προφητεία του ο γέροντας Παΐσιος μιλάει για τους Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι... είναι καθρέπτης της κοινωνίας, για τον αφανισμό της Τουρκίας καθώς και για την ύπαρξη του ηγέτη που θα λυτρώσει την Ελλάδα ο οποίος μάλιστα δεν είναι πολιτικός.

Διαβάστε την προφητεία:

«Η Ελλαδα καταντησε σκισμενο πουκαμισο και αυτη την στιγμη κυβερναται απο τον διαβολο. Ειμαστε ενας οχλος πια ...προβατα διχως ποιμενα .... Δεν ξερουμε που να παμε. Δεν γνωριζουμε που ειναι το φως κ που το σκοταδι. Ζουμε τους εσχατους καιρους, την εποχη του αντιχριστου οπου η εμφανιση του θα γινει αμεσως μετα το τελικο χαραγμα που ερχεται συντομα.

Οι υπηρετες του διαβολου δεν ειναι μονον οι Ελληνες και Ευρωπαιοι πολιτικοι που με τα εργα τους εξαθλιωσαν τους Ελληνες, αλλα και ανθρωποι καθημερινοι που δεν μετανοουν κ δεν εχουν μεσα τους Θεο. Οι Ελληνες επεσαν θυματα του καταναλωτισμου αγαπωντας την σαρκα τα χρηματα το σεξ και την ματαιη χωρις νοημα ζωη. Ο Ελληνας, ο καθενας μας ξεχωριστα θα πρεπει να μετανοησουμε για οτι εχουμε πραξει και δεν ειναι αρεστο στον Θεο, να πολεμησουμε τον εγωισμο μας και την αμαρτια, που μας καθηλωσε σαν Εθνος και που μας οδηγει στην καταστροφη, να μεταλαβουμε σωμα και αιμα Κυριου, ζωντας κατοπιν την κατα Θεω Ζωη. Μετανοια χρειαζεται και για τις επιλογες που καναμε στα πολιτικα προσωπα, διοτι αυτες οι επιλογες ολων των περασμενων ετων οδηγησαν την Χωρα στην σημερινη της καταντια...

Ο καθρεπτης της κοινωνιας ειναι η Ελληνικη βουλη κι αν δεν μετανοησει ο Ελληνας και δεν το αλλαξει αυτο, οι Ελληνες θα χαθουν. Ειναι εσκεμενη η στηριξη των μεταναστων για να εξαφανισουν το Ελληνικο Εθνος απ προσωπου γης αφου οι διωξεις των μεταναστων, ειναι πλεον πολυ λιγοτερες απο τις διωξεις των ιδιων των Ελληνων πολιτων ,απο το Ελληνικο κρατος. Μεγαλο ρολο στην συνεχιση της πτωσης του Ελληνα, εχει παιξει το σατανοκουτι που εχουν ολοι στα σπιτια τους και που πρεπει να σταματησουν να το κοιτουν...ολοι ...ακομα και τα παιδια μας γιατι απο αυτο παιρνουν ολα τα μυνηματα που ο αντιχριστος θελει να μεταφερει σε εσας και τα παιδια σας. Η ειδωλολατρια του χρηματος κ της σαρκας περνουν μεσα απο το σατανοκουτι στα παιδια μας, που απο μικρα γινονται λατρεις αυτου του τροπου ζωης

Ο πολεμος θα γινει και οι Ελληνες δεν θα πρεπει να τον φοβουνται γιατι θα ειναι απο Θεω... Υπαρχουν αξιωματικοι που εχουν καλεσμα απο τον Θεο και ειναι ευλογημενοι να πολεμησουν σαν Ηρωες Η τουρκια θα αφανιστει και οι τουρκοι μαζι της το 1/3 της χωρας θα σκοτωθει το 1/3 θα βαφτιστουν χριστιανοι και οι υπολοιποι θα χαθουν στα βαθη της χωρας. Ο Ηγετης που θα λυτρωσει τους Ελληνες και την Χωρα υπαρχει ...ειναι ευλογημενος απο τον Θεο, καθαρος στην ψυχη Χριστιανος Ορθοδοξος και δεν ειναι πολιτικος...

Οι συνθηκες θα επιτρεψουν στον κοσμο να τον αναδειξει πολυ γρηγορα... και επειδη θα θεσει σαν κορωνα της πολιτικης του τον Χριστιανικο πολιτισμο θα ενωσει ολους τους Ελληνες και θα αναδειξει με τις πραξεις του τη αναγγεννηση του Ορθοδοξου Χριστιανισμου σε ολο τον κοσμο. Αν ο Ελληνας μετανοησει και ανακοψει την αποστασια απο τον Θεο που εχει ξεκινησει σαν εργο του αντιχριστου ,ζησει ενωμενος κατω απο τον χριστιανικο πολιτισμο, και διωξει μακρια την λατρεια του χρηματος και της σαρκας τοτε ο Θεος θα δειξει αμερηστο ελεος και θα σηκωθουμε ορθιοι.»
tromaktiko: Η προφητεία του Πατέρα Παϊσίου που συγκλονίζει! Αυτός θα σώσει την Ελλάδα... ΠΗΓΗ