Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Τι συμβαίνει στην Ουκρανία και τον κόσμο..Χρονικό Περίεργων Επιδημιών και Ψεκασμοί

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ: Τι συμβαίνει στην Ουκρανία και τον κόσμο..Χρονικό Περίεργων Επιδημιών και Ψεκασμοί

Μαθετε περισσοτερα

Τι συμβαίνει στην Ουκρανία και τον κόσμο..Χρονικό Περίεργων Επιδημιών και Ψεκασμοί


? ...Η κατάσταση στην Ουκρανία χρίζει στενής παρακολούθησης. Μπορεί να σηματοδοτεί την κατάσταση που θα κυριαρχεί σύντομα παντού. Ύποπτη Επιδημία Αιμορραγικής Πνευμονίας χτυπά την Ουκρανία

του Stephen Lendman Στις 29 Οκτωβρίου η αυστραλιανή ιστοσελίδα zik.com.ua ανέφερε ότι: "H Δυτική Ουκρανία επλήγη πολύ σοβαρά από μια επιδημία γρίπης αγνώστων στοιχείων, που διστακτικά διέγνωσαν οι γιατροί ως ιογενή πνευμονία. Ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει δραματικά. Γιατροί συμβουλεύουν τους κατοίκους της Δυτικής Ουκρανίας να μείνουν στα σπίτια τους και να κάνουν χρήση προληπτικής ιατρικής."

Στις 30 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα theflu.com η Jane Burgermeister ανέφερε ότι:

"Περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ουκρανία, ως αποτέλεσμα ενός μυστηριώδους νέου ιού που έχει σχέση με τους πνεύμονες," σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελβετία. Το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας δήλωσε πως η προέλευση του ιού είναι άγνωστη και πως "δεν παρατηρήθηκαν συμπτώματα μετάλλαξης του ώστε να γίνει πιο ισχυρός." Μέχρι στιγμής, αναφέρθηκαν 40.000 άρρωστοι άνθρωποι και 951 εισήχθησαν σε νοσοκομεία. Στις 30 Οκτωβρίου healthfreedomalliance.org ανέφερε ότι ο Υπουργός Υγείας της Ουκρανίας, Vasyl Knyazevych, είπε πως δύο εργαστήρια διέγνωσαν σε 11 από 33 δείγματα που ελέγχθηκαν ως "εξαιρετικά υψηλή ιnfluenza A/H1N ." Ως εκ τούτου, θεώρησε σκόπιμη την κήρυξη μιας εθνικής απομόνωσης-καραντίνας, αν και επλήγησαν μόνο δυτικές περιοχές.

Από τις 19 Οκτωβρίου, αναφέρθηκαν 30 νεκροί, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, από "οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις", που κατ' αρχήν ονομάστηκε SARS (σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο, μια σοβαρή μορφή πνευμονίας που προκαλείται από έναν ιό). Ο ιός της γρίπης (influenza) επηρεάζει τα πτηνά και μερικά θηλαστικά όπως τους χοίρους.

Ο WTO λέει πως η γρίπη των χοίρων είναι παρόμοια με τα στελέχη εποχιακής γρίπης. Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι ήπιες και πολλοί άνθρωποι αναρρώνουν δίχως βοήθεια. Ωστόσο, αποκάλεσε τον ιό "ασταμάτητο" και, στις 11 Ιουνίου, κύρηξε ανώτατη φάση 6 συναγερμού, λέγοντας: «Ο κόσμος βρίσκεται τώρα στην αρχή της πανδημίας γρίπης του 2009." Στις 13 Ιουλίου συνέστησε μαζικούς εμβολιασμούς για την ανάσχεση της εξάπλωσης της πανδημίας.

Την 1η του Νοέμβρη στον ενημερωτικό του δελτίο "πανδημία (H1N1) 2 009», ανέφερε πως "περισσότερες από 199 χώρες και υπερπόντια εδάφη / κοινότητες έχουν αναφέρει εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του H1N1 -περιπτώσεις πανδημίας γρίπης του 2009, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 6.000 νεκρούς." Στις 3 Νοεμβρίου, ανέφερε ότι η εστία στην Ουκρανία, "επιβεβαιώνεται (ως) H1N1 (με βάση) δείγματα που ελήφθησαν από ασθενείς σε δύο από τις πλέον πληγείσες περιοχές», και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «οι περισσότερες περιπτώσεις (γρίπης-influenza Ουκρανίας) προκαλούνται από τον ιό H1N1 . Ο ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες εμπειρογνώμονας, Δρ Donald Lau, διαφωνεί, λέγοντας: «Η στατιστική πιθανότητα να πρόκειται για τον ίδιο ιό H1N1 (είναι) απειροελάχιστα μικρή." Πιστεύει πως (για την περίπτωση της Ουκρανίας) υπεύθυνο είναι ένα εξαιρετικά παθογόνο στέλεχος.

Από τη Δημόσια αρχή Υγείας, ο Δρ Leonard G. Horowitz βλέπει μία θανάσιμη σύνδεση μεταξύ των κυβερνήσεων και των φαρμακευτικών καρτέλ σε σχέση με τα επικίνδυνα, τοξικά εμβόλια. Στο You Tube, πρόσφατα προειδοποίησε ότι: "Αυτά τα εμβόλια που χοηγούντε περιέχουν ιδιαίτερα ασταθής ιούς που μεταλλάσσονται εύκολα, επειδή είναι "ζωντανά ενεργοί" μεταλλαγμένοι στο εργαστήριο .... Οι άνθρωποι διασπείρουν τους «ζωντανούς» ιούς μέχρι και τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ότι, εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, και βρίσκεστε κοντά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί και φτερνίζεται, μπορείτε να "αποκτήσετε" την εργαστηριακή λοίμωξη H1N1. "

Εξήγησε επίσης πως οποιοσδήποτε μολύνεται με H1N1, από εμβολιασμό ή άλλα άτομα μολυσμένα με γρίπη των χοίρων, διατρέχει τον κίνδυνο να συνδυαστεί (ο ιός Η1Ν1) με άλλους ιούς εντός του οργανισμού του ή από το περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι ένα θανατηφόρο μίγμα που μπορεί να σκοτώσει. Εξέφρασε την έντονη ανησυχία σχετικά με τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση επικίνδυνων ιών που μπορούν να μεταλλάσσονται σε θανατηφόρους ιούς και πιστεύει ότι αυτό πιθανόν είναι που συμβαίνει στην Ουκρανία, ενώ σκέφτεται πως η Αμερική και άλλες χώρες μπορεί να είναι η επόμενες.

Ουκρανία: Αναφορές ψεκασμού αερολυμάτωνΣτις 31 Οκτωβρίου εκδότες εφημερίδων στο Κίεβο έλαβαν δεκάδες κλήσεις για ελαφρά αεροσκάφη που διενεργούσαν ψεκασμούς αερολυμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αντικρούοντας τους ισχυρισμούς, η υπηρεσία Έκτακτης Παρέμβασης της περιοχής δήλωσε ότι «δεν είχε χορηγηθεί άδεια για μικρά αεροσκάφη πολιτικής αεροπορίας να πετάξουν μέσα στα όρια της πόλης." Ωστόσο, αυτόπτεις-μαρτυρίες από το Lviv, το Ternopil και άλλες πόλεις της Ουκρανίας είπαν το ίδιο πράγμα.

Στις 8 Νοεμβρίου η νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα fto.co.za ανέφερε ότι τον περασμένο Ιούνιο 26: "Ύποπτο αεροσκάφος αναγκάστηκε σε προσγείωση. Ένα υπό ΗΠΑ- λειτουργών (ρωσικής κατασκευής μεγάλου βεληνεκούς βαρέων μεταφορών) AN-124 άλλαξε το διακριτικό κλήσης του από το πολιτικό στο στρατιωτικό πράγμα που προκάλεσε στη συνέχεια μια απάντηση από την IAF (Indian Air Force) κατά την είσοδό τους στον εναέριο χώρο του Πακιστάν (αναγκάζοντας) το αεροσκάφος να προσγειωθεί στη Βομβάη, ενώ (ένα) δεύτερο αναγκάστηκε σε προσεδάφιση από μαχητικά αεροσκάφη της Νιγηρίας που συνέλαβαν επίσης το πλήρωμα. " «Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Στρατιωτική Αεροπορία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (?=China's People's Liberation Army Air Force) ήρθε σε επαφή με στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών της Ινδίας και της Νιγηρίας σχετικά με την παρουσία αυτών των από τις ΗΠΑ χειριζόμενων Ουκρανικών αεροσκαφών εκφράζοντας την αυξανόμενη ανησυχία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διασπείρουν «βιολογικούς παράγοντες» στην ατμόσφαιρα της Γης, που ορισμένοι Κινέζοι αξιωματούχοι πιστεύουν πως είναι μια προσπάθεια να (προκαλέσουν) μαζική γενοκτονία μέσω της εξάπλωσης του ιού H1N1-γρίπης των χοίρων."

Αυτά τα αεροσκάφη με "συστήματα απόρριψης αποβλήτων», θα μπορούσαν να ψεκάσουν αερολύματα (σπρέι) μέχρι 45.000 κιλά μείγματος από εξελιγμένα .... συστήματα με νανο-σωληνώσεων που φέρουν "στα φτερά των αεροπλάνων» - που ονομάζοται chemtrails."Ακολούθως, την περασμένη εβδομάδα, (αεροσκάφος) ψέκασε (άγνωστη) ουσία πάνω από την Ουκρανία, ημέρες πριν από την έξαρση της (μυστηριώδους) επδημίας."

Καραντίνα και στρατιωτικός νόμοςΣτις 30 Οκτωβρίου ο πρόεδρος Βίκτορ Γιούσενκο έθεσε σε καραντίνα εννέα περιφέρειες, διέταξε την εγκατάσταση κινητών στρατιωτικών νοσοκομείων σε όλη τη χώρα και αναμένεται να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Δημοσιεύματα από την δυτική Ουκρανία αναφέρουν μια"σοβαρή εστία γρίπης-influenza αγνώστων στοιχείων, οι γιατροί υποψιάζονται πως πρόκειται για μια μορφή ιογενούς πνευμονίας."Στις 4 Νοεμβρίου, απευθηνόμενος σε πανεθνικό επίπεδο, ο Γιούσενκο δηλώνει:

- Μια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιδημία στη χώρα," προκαλείται από "λοιμώξεις ιογενούς προέλευσης, συμπεριλαμβανομένου του ιού γρίπης A/H1N1 εξαπλώνεται ραγδαία σε όλη την Ουκρανία?"- "Άνθρωποι πεθαίνουν. Η επιδημία σκοτώνει γιατρούς."- "Τρεις παθογόνοι παράγοντες ιογενών λοιμώξεων ήρθαν ταυτόχρονα στην Ουκρανία: δύο από αυτούς είναι της εποχικής γρίπης και ο τρίτος είναι ο A/H1N1, σύμφωνα με ιολόγους, αυτός ο συνδυασμός των λοιμώξεων, που οφείλονται σε μετάλλαξη, μπορεί να παράγει ένα νέο, ακόμη πιο επιθετικό ιό. "

- "Είναι γενικά γνωστό ότι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί οποιαδήποτε μόλυνση είναι ο εμβολιασμός."

Ο Δρ Viera Scheibner, ο γνωστότερος εμπειρογνώμονας εμβόλιων στον κόσμο, τον ονομάζει το χειρότερο τρόπο, καθώς τα εμβόλια προκαλούν συχνά τις ασθένειες για τις οποίες αποσκοπούν να αποτελέσουν πρόληψη.

(συνεχίζονται οι αναφορές του ίδιου του Γιουσένκο)- "Στις αρχές Οκτωβρίου, «ήταν γνωστό ότι "ιογενείς λοιμώξεις στα δυτικά της χώρας» βρισκόταν σε εξάπλωση

- "Το σημερινό σύνταγμα μετά από τις αλλαγές του 2004 καθιστά την κυβέρνηση τον αποκλειστικό υπεύθυνο για την κατάσταση της πολιτικής που ακολουθείται για την φροντίδα της υγείας ....με (πολιτικό) διάταγμα μου έβαλα" καλώ το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας στη λήψη αποφάσεων. "

- "Η παράλειψη συμμόρφωσης με τις διατάξεις του θα οδηγεί αυτόματα σε εφαρμογή των αρχών επιβολής του νόμου."Με άλλα λόγια ο Γιούσενκο κήρυξε στρατιωτικό νόμο.Διέταξε επίσης καταστολή των πολιτικών διαμαρτυριών,σύλληψη των δημοσίων λειτουργών υγείας που είναι αντίθετοι με τους μαζικούς εμβολιασμούς για τη γρίπη των χοίρων και την καραντίνα,συλλήψεις όλων όσων δεν συμμορφώνονται, καιαπαγόρευση για όλα τα φάρμακα λοιμώξεων, εκτός από τα εμβόλια γρίπης των χοίρων .Στις 6 Νοέμβριου, χο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Zinovy Mytnyk δήλωσε πως : "633.877 άτομα πάσχουν από γρίπη και οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις," και "95" έχουν πεθάνει.Στις 7 Νοεμβρίου το healthfreedomalliance.org ενημέρωσε τους αριθμούς των συνόλων σε "871.037 περιπτώσεις/ ARI (οξεία αναπνευστική λοίμωξη), 39.603 στο νοσοκομείο, και 135 θάνατοι, και έθεσε το ερώτημα εάν η Baxter απελευθέρωσε ένα βιολογικό όπλο στην Ουκρανία, λέγοντας " Τα στοιχεία φαίνεται να φανερώνουν κάτι τέτοιο". αναφέροντας επίσης μία έκθεση του bloomberg.com από τις 24 Φεβρουαρίου σχετικά με το γεγονός ότι η "Baxter έστειλε από λάθος μολυσμένο με ζωντανούς ιούς γρίπης των πτηνών Η5Ν1 υλικό σε ευρωπαϊκά εργαστήρι ...." Το πρόβλημα ανακαλύφθηκε όταν πέθαναν κουνάβια που εμβολιάστηκαν με το υλικό σε ένα εργαστήριο Τσεχίας. Η Αυστριακή υπουργός υγείας, Sigrid Rosenberger, επιβεβαίωσε ότι η Baxter απέστειλε παρτίδες που είχαν "μολυνθεί από τον ιό της γρίπης των πτηνών." Ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Christopher Bona, έριξε το φταίξιμο σε "ανθρώπινο λάθος". Άλλοι όμως ήταν δύσπιστοι, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίακής δημοσιογράφου Jane Burgermeister.Στις 10 Ιουνίου, αυτή (η Jane Burgermeister) άσκησε νέα ποινική δίωξη σε συνεργασία με το FBI, εκτός από τις προηγούμενες (ποινικές διώξεις) της 8ης Απριλίου στο Γραφείο της Κρατικής Εισαγγελίας της Βιέννης, κατά της Baxter AG, της Baxter International και της Avir Green Hill Biotechnology AG,"για την κατασκευή, τη διάδοση, και απελευθέρωση ενός βιολογικού όπλου μαζικής καταστροφής στο αυστριακό έδαφος, μεταξύ Δεκεμβρίου 2008 και το Φλεβάρη του 2009 με την πρόθεση να προκληθεί μια παγκόσμια πανδημία του ιού της γρίπης των πτηνών με σκοπό να επωφεληθούν από την ίδια την πανδημία σε μια πράξη που παραβιάζει νόμους για το διεθνές οργανωμένο έγκλημα και τη γενοκτονία. " Η Baxter λειτουργεί εργαστήρια με Επίπεδο βιοασφάλειας 3 (BLS-3), που λαμβάνουν αυστηρά προληπτικά μέτρα ώστε να διασφαλίζει απο τυχόν τυχαία ανάμειξη ή μόλυνση του ιού H3N2 (γρίπη του ανθρώπου) με H5N1 (γρίπη των πτηνών). Αφήνοντας να συμβεί κάτι τέτοιο σημαίνει πως επρόκειτο για κάτι πολύ πιο φαύλο από ένα ατύχημα.Το προσωπικό για BLS-3 είναι εκπαιδευμένο στο χειρισμό παθογόνων και δυνητικά θανατηφόρων παραγόντων και εποπτεύεται από αρμόδιους, έμπειρους επιστήμονες. Επιπλέον, αυτά τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί με ειδικά χαρακτηριστικά για πρόσθετη ασφάλεια. Με το συνδυασμό των ιών H3N2 και H5N1, η "Baxter δημιούργησε ένα πολύ επικίνδυνο βιολογικό όπλο, με 63% ποσοστό θνησιμότητας. Ο ιός H5N1 είναι περιορισμένος στη μεταδοτικότητα από άνθρωπο σε άνθρωπο, ειδικά επειδή διαδίδεται λιγότερο μέσω του αέρα." "Ωστόσο, όταν .... αυτό (το βιολογικό όπλο-ιός της Baxter) συνδυαστεί με τους ιούς της εποχιακής γρίπης (που μεταδίδεται εύκολα από τον αέρα), δημιουργείται ένας νέος ιός γρίπης η οποία είναι άγνωστος για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και ο οποίος θα έχει σοβαρό αντίκτυπο σε ένα απροστάτευτο πληθυσμό. Ένας θανατηφόρος ιός αυτού του είδους θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα και (ενδεχομένως) να προσβάλλει εκατομμύρια (ή) ακόμη και δισεκατομμύρια ανθρώπων. " Η Baxter (μέσω της Avir) "διένειμε (72 κιλά) μολυσμένο (με ζωντανό ιό γρίπης των πτηνών) υλικό για εμβόλια, χρησιμοποιώντας πλαστή επισήμανση και πλαστές ετικέτες σήματα, σε 16 εργαστήρια στην Αυστρία και .... σε άλλες χώρες στα τέλη Ιανουαρίου / αρχές Φεβρουαρίου, μολύνοντας ενδεχομένως τουλάχιστον 36-37 άτομα από το προσωπικό των εργαστηρίων, τα οποία δέχτηκαν προληπτική θεραπεία για τη γρίπη των πτηνών και την κοινή γρίπη. " Την ίδια ημέρα 18 εργαζόμενοι της Avir βρέθηκαν επίσης στο Ότο Βάγκνερ Νοσοκομείο της Βιέννης. Η Burgermeister αποκάλυψε μία σύμβαση μεταξύ της Baxter-Avir και του Υπουργείου Υγείας της Αυστρίας από το 2006 που αφορά 16 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων σε περίπτωση εκδήλωσης μιας πανδημίας της γρίπης των πτηνών.Αυτό το «εργαστηριακό περιστατικό δείχνει ότι οι εθνικές και διεθνείς αρχές δεν είναι σε θέση να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για την εξασφάλιση της ασφάλειας του αυστριακού λαού," και δηλώνει ότι συμμετείχαν σε μια προσπάθεια συγκάλυψης. "Όταν μια φαρμακευτική εταιρεία μπορεί να παραβιάζει νόμους - και σχεδόν να προκαλεί το έναυσμα για μια πανδημία γρίπης των πτηνών, η οποία (ενδεχομένως θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο) - και δεν είναι υπόλογη για αυτό .... τότε υπάρχει, εκ των πραγμάτων, δεν υπάρχει κράτους δικαίου στο αυστριακό έδαφος. " Επιπλέον υποστηρίζει ότι το σύστημα παραγωγής της Baxter, "δηλαδή, η χρήση των 1200 λίτρων βιοαντιδραστήρων τεχνολογίας vero κυττάρων," ανταποκρίνεται "στα τεχνικά κριτήρια για την κατάταξη των εγκαταστάσεων παραγωγής της, ως μυστικές μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεις διπλού ρόλου, όπου υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής βιολογικών όπλων (που είναι σε θέση να), παράγουν ταχύτατα μία τεράστια ποσότητα μολυσμένου υλικού εμβολίων .... " "Εάν (αυτά τα) υλικά είχαν προστεθεί στους 1200ων λίτρων βιοαντιδραστήρες, θα μπορούσαν να αναπαραχθούν και να μολύνουν το σύνολο της παρτίδας του εμβολίου (αυτού). Το μολυσμένο υλικό θα μπορούσε (τότε) να κατανεμηθεί μεταξύ τμημάτων του πληθυσμού με χρήση πλαστών σημάτων (ετικετών) και κρυφά σημειωμένων παρτίδων ικανές να (μπορούν να) προσβάλλουν εκατομμύρια ανθρώπων." Η Burgermeister κατηγόρησε υψηλού επιπέδου αξιωματούχους της Αυστρίας, των Υπουργείων Υγείας και άλλων Υπουργείων πως είχαν γνώση και υποστήριξαν αυτή την πρακτική. Σε αντίθετη περίπτωση, οι έλεγχοι θα είχαν προλάβει την κατάσταση. Τον Ιούνιο, η Burgermeister κατονόμασε τους παραγωγούς φαρμάκων Baxter, Novartis και Sanofi Aventis, παγκόσμιους Οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ, του ΟΗΕ και του CDC, όπως και υπαλλήλους υψηλού επιπέδου στην Αυστρία, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και την Αμερική.Απελευθέρωσε η Baxter βιολογικό όπλο στην Ουκρανία;Η Baxter έχει μια εγκατάσταση στην Ουκρανία. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω στοιχεία, μπορεί να βρίσκεται πίσω από τη σημερινή εκδήλωση επιδημίας. Σε άρθρο από την 1η του Νοέμβρη, του David Rothscum στο infowars.com που φέρει τον τίτλο: "Διέσπειρε η Baxter International ένα βιολογικό όπλο?« γίνεται αναφορά σε μια προηγούμενη έκθεση του Huffington Post για ένα άτομο ονόματι Joseph Moshe, (που είναι) εμπειρογνώμονας της Μοσάντ για θέματα βιολογικού πολέμου. Σωστό ή μη, προειδοποίησε, σε ραδιοφωνικό πρόγραμμα, τον Αύγουστο, για"ένα βιολογικό όπλο .... που παράγει η Baxter International ( στις εγκαταστάσεις της στην Ουκρανία) που θα μπορούσε να εξαπλωθεί μέσω του εμβολίου και θα προκαλούσε επιδημία μετά την απελευθέρωση του."Αφού αναφέρθηκε σε αυτό δύο μήνες πριν από την εκδήλωση επιδημίας προσδίδεταηι αξιοπιστία στην ιστορία του. Τον Αύγουστο, η Ουκρανία ήταν σχεδόν ελεύθερη από κάθε μορφή influenza/γρίπης. Στις 30 Οκτωβρίου η earthtimes.org ανέφερε πως μόνο δύο περιπτώσεις γρίπης των χοίρων είχαν αναφερθεί. Σύμφωνα με το fto.co.za, στις 26 Μαρτίου, εκθέσεις ανέφεραν ότι "χιλιάδες Ουκρανοί αρνήθηκαν" να εμβολιαστούν, εξαιτίας φόβων σχετικά με "διφθερίτιδα, παρωτίτιδα, πολιομυελίτιδα, ηπατίτιδας Β, φυματίωσης, (και) κοκκύτη, μεταξύ άλλων. Αξιωματούχοι Υγείας είπαν ότι (αυτό) θα μπορούσε να οδηγήσει σε κρούσματα της νόσου ...."Ίσως η απελευθέρωση ενός «βιολογικού όπλου» είναι για να πείσει αυτούς εκεί(στην Ουκρανία), αλλά και εκατομμύρια άλλων (σε άλλες χώρες). Ο Rothscum επιβεβαίωσε τα διαπιστευτήρια του Moshe , σημειώνοντας ότι «μεγάλος αριθμός μικροβιολόγων έχει πεθάνει υπό περίεργες συνθήκες." Μεταξύ αυτών: - Stephen Lagakos, Καθηγητής Βιοστατιστικής και ερευνητής AIDS στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, πέθανε σε μια σύγκρουση με αυτοκίνητο τον Οκτώβριο- Malcolm Casadaban, φήμισμένος μοριακός γενετιστής, πέθανε από πανώλη το Σεπτέμβριο- Wallace Pannier, αξιοσημείωτος επιστήμονας πολέμου μέσω ιών, απεβίωσε τον Αύγουστο απο αναπνευστική ανεπάρκεια- August"Gus" Watanabe, πρώην Eli Lilly and Company Executive αντιπρόεδρος της Science and Technology, όπως και πρώην επικεφαλής των Έρευνητικών Εργαστηρίων της, πέθανε από εμφανή τραύματα που προκάλεσε μόνος του με .38οκτάρι-πιστόλι. Σημείωμα που άφησε αναφέρει πως προχώρησε στην πράξη από κατάθλιψη για το θάνατο της κόρης του- Caroline Coffey, μεταδιδακτορικός ερευνητής βιοϊατρικής του Cornell University, πέθανε τον Ιούνιο από πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό. Και- Nasser Talebzadeh Ordoubadi, ένας πρωτοπόρος της Ιατρικής ( a Mind-Body-Quantum medicine=μυαλού-σώματος-κβαντικής ιατρικής) που ανακάλυψε επίσης μια θεραπεία αντιτοξίνης για βιολογικά όπλα, πέθανε το Φεβρουάριο από «ύποπτες» αιτίες.Στις 7 Νοεμβρίου το theflucase.com θέτει τα ερωτήματα:Είναι η επιδημία της Ουκρανίας "η πανούκλα; Ένας μεταλλαγμένος ιός; Ή είναι η μάστιγα η κάλυψη για την εισαγωγή ενός μεταλλαγμένου ιού;" Επικαλούμενη τη νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα fto.co.za., αναρωτιέται για το αν το στέλεχος ιού γρίπης των χοίρων της Ουκρανίας "θα μπορούσε να έχει μεταλλαχθεί (σε) πνευμονική πανούκλα." Το δημοσίευμα αναφέρει δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας της Ουκρανίας που λέει πως στη χώρα του έχει εξαπλωθεί ένα διαφορετικό στέλεχος H1N1 σε σχέση με αυτό στον υπόλοιπο κόσμο, λόγω του γεγονότος ότι πάρα πολλοί έχουν μολυνθεί τόσο γρήγορα. Άλλοι υπάλληλοι διαφωνούν και δείχνουν πως μπορεί να έχει μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο, επειδή «προκαλέι ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό πλήρωσης των πνευμόνων με αίμα .... Η πανούκλα ή ιός στην Ουκρανία έχει 10 φορές το ποσοστό θνησιμότητας (που έχει αποδοθεί στην) κανονική γρίπη των χοίρων. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως "οι άνθρωποι ζουν τη ζωή τους κανονικά .... και επίσης πως όλα αυτά διαδίδονται απλά για να σπείρουν το φόβο" ώστε να προωθήσουν τους εθελοντικούς εμβολιασμούς. (Ανάλογες είναι και οι δικές μου μέχρι στιγμής πληροφορίες από φίλους στο Κίεβο της Ουκρανίας σημ. τοξότισσας)"Όλοι είναι σε αναμονή για τις αλληλουχίες γονιδίων που θα επιβεβαιώσουν κατά πόσο πρόκειται σε υπερβολές, ή βασίζεται σε ένα πραγματικά μεταλλαγμένο H1N1, ή σε απλά κακές (Ουκρανικές), υπηρεσίες υγείας." Ίσως οι υπερβολικές αναφορές σε ασθένειες και θανάτους έσπειραν το φόβο και να αποτελούν πρόσχημα για ό, τι ακολούθησει.Η Ουκρανία βρίσκεται σήμερα υπό καθεστώς στρατιωτικού νόμου. Αναστέλλονται οι αστικές ελευθερίες. Με το διάταγμα της κυβέρνησης, ο καθένας μπορεί να διωχθεί ποινικά. Οι προγραμματισμένες εκλογές του Ιανουαρίου μπορεί να καθυστερήσουν ή να ακυρωθούν. Απαγορεύονται δημόσιες διαδηλώσεις. Οι πολιτικοί αντίπαλοι απαγορεύεται να ταξιδεύουν σε περιοχές που βρίσκονται σε καραντίνα. Τα σύνορα είναι κλειστά -εν μέρει. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έρχεται. Ο φοβοκάπηλος ΠΟΥ υπερβάλει τον κίνδυνο. Ένα μήνα πριν από την εκδήλωση της επιδημίας, έλαβε μέρος σε ασκήσεις βιοτρομοκρατίας πανούκλας. Στις 7 Νοεμβρίου, στο Lake of the Hills, IL η αστυνομία διεξήγαγε τη δική της (άσκηαση) κατά της πνευμονικής πανώλης ως μέρος του τμήματος σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης για την υγεία του McHenry County. Burgermeister υποθέτει ότι η Baxter, ο: "ΠΟΕ και το διεθνές εταιρικό συνδικάτο του εγκλήματος ενδέχεται να έχουν αποφασίσει ότι θα μπορούσαν να προχωρήσουν με το σχέδιό τους για την έναρξη μιας πανδημίας στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, επειδή η ευαισθητοποίηση του κοινού για τους κινδύνους του εμβολίου έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη, αν μη τι άλλο, ως αποτέλεσμα της ΠΟΥ και της Baxter που έχει βρεθεί να να έχουν μολύνει 72 κιλά υλικού εμβολίου με ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών το Φεβρουάριο. " Αντίθεση στους Εμβολιασμούς στην Ευρώπη Σε ολόκληρη την ήπειρο είναι ευρέως διαδεδομένη η αντίθεση στους εμβολιασμούς. Λίγοι εμφανίζονται για να εμβολιαστούν. Στις 7 Νοεμβρίου στο Παρίσι, έγινε μια δημόσια διαδήλωση εναντίον τους . Από τις 5 Νοεμβρίου λιγότερο από το 0,1% του γαλλικού πληθυσμού ήταν εμβολιασμένο παρά τη μαζική εκστρατεία εμβολιασμού. 90% των Ελλήνων εργαζομένων στο χώρο της υγείας έχει αντιταχθεί. Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία λένε πως κέντρα του εμβολίου είναι σχεδόν άδεια και πως οι γιατροί και οι νοσοκόμες δεν εμβολιάζαονται. Πηγές αναμένουν μια "επανάσταση" αν γίνουν αναγκαστικοί (οι εμβολιασμοί). Άρθρο του Der Spiegel στα μέσα Οκτωβρίου αναφέρει μία "ανοικτή εξέγερση" ανάμεσα σε επαγγελματίες της γενικής ιατρικής, και τους παιδιάτρους σε όλη τη Γερμανία ενάντια στα επικίνδυνα εμβόλια γρίπης των χοίρων ('νέας γρίπης"-Η1Ν1). Ο Dieter Ludwig, πρόεδρος της επιτροπής φαρμάκων του γερμανικού ιατρικού επαγγέλματος, αναφέρει πως οι υγειονομικές αρχές συνωμότησαν με τις φαρμακευτικές εταιρείες για την προώθησή τους. Στη Δανία, οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι της υγειονομικής περίθαλψης δεν θα κάνουν το εμβόλιο, επικαλούμενοι τον κίνδυνο και λέγοντας πως ο H1N1 δεν διαφέρει από την εποχική γρίπη. Σε όλη τη Σκανδιναβία το συναίσθημα είναι το ίδιο με έως και 75% άρνηση στον εμβολιασμό. Στη Σουηδία, μόνο λίγες χιλιάδες άτομα έκαναν το εμβόλιο. Το ίδιο και σε όλη την ήπειρο επίσης, στην Ολλανδία, την Ισπανία, το Βέλγιο και αλλού. Επίσης, μεγάλα τμήματα των πληθυσμών των ΗΠΑ, του Καναδά και του Ηνωμένου Βασίλειου εγείρουν ισχυρή φωνή αντίθεσης στους εμβολιασμούς. Ανοιχτές διαμαρτυρίες συμβαίνουν στην Αυστρία. Σε άλλες χώρες επίσης. Εκατομμύρια γνωρίζουν την τοξικότητα και δεν θα τα αγγίξουν. Η εστία επιδημίας στην Ουκρανία μπορεί να είναι μια αντεπίθεση ώστε να τα επιβάλλουν, πρώτα εκεί, στη συνέχεια, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Επιδημία της Ουκρανίας εξαπλώνεται Στις 6 Νοεμβρίου, το innworldreport.net δημοσιεύει τίτλους όπως, "η Επιδημία Πνευμονικής πανώλης στην Κίνα Ακολουθεί την Επιδημία στην Ουκρανία." Στην πόλη της Ziketan (πληθυσμός 10.000) αναφέρθηκαν δύο θάνατοι και μία δωδεκάδα άλλοι έχουν μολυνθεί. Η "περιοχή μέσα σε μια ακτίνα 17 μιλίων" τέθηκε σε καραντίνα για να περιορίσουν την εξάπλωση. Η «εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια, μία από τις πιο έντονες και θανατηφόρες ασθένειες στη γη, είναι συνήθως θανατηφόρα μέσα σε 24 ώρες. Προσβάλλει τους πνεύμονες και σκοτώνει σχεδόν όλους αυτούς που "κόλλησαν" τον ιό, εάν δεν υποβληθούν γρήγορα σε θεραπεία με αντιβιοτικά." Την ίδια ημέρα, ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε πως ο πανικός γύρω από τη γρίπη των χοίρων δημιουργείται τεχνητά από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Προέτρεψε τους ανθρώπους να μην πανικοβάλλονται και δήλωσε πως οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν την κατάσταση στη γειτονική Ουκρανία. Δέκα θάνατοι αναφέρθηκαν στο Μινσκ, "που επίλθαν μετά από συμπτώματα όμοια με αυτά της γρίπης."Το Radio Free Europe / Radio Liberty διαδίδει την προπαγάνδα των ΗΠΑ σε 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Ουκρανίας, του Ιράν, του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Στις 4 Νοεμβρίου, αναφέρει, "Οι φόβοι γρίπης των χοίρων διασπείρονται από την Ουκρανία προς το Αφγανιστάν," στη συνέχεια αναφέρεται, αληθεώς ή ψευδώς, σε επιπτώσεις που εμφανίζονται στο Ιράν, τη Λευκορωσία, το Τουρκμενιστάν, τη Σερβία, καθώς και άλλες βαλκανικές χώρες. "Το Αφγανιστάν έχει δηλώσει πανεθνική επείγουσας κατάστασης δημόσιας υγείας και θα κλείσει όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα για τρεις εβδομάδες." Στις 2 Νοεμβρίου, η κινεζική ιστοσελίδα sina.com ανέφερε ότι οι αρχές χαρακτήρισαν μια περιοχή της νοτιοανατολικής Βουλγαρίας ως περιοχή με επιδημία A/H1N1, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το «ποσοστό αρρώστων" ανερχόταν" σε 200 ανά 10.000 άτομα," ενώ σε μερικές πόλεις προσέγγιζε τα επίπεδα επιδημίας. Μια μεταγενέστερη έκθεση ενέφερε 210 ανά 10.000. Δύο θάνατοι αναφέρθηκαν και ο επικεφαλής εμπειρογνωμόνων για την υγεία της Βουλγαρίας, Tencho Tenev, δήλωσε ότι «τουλάχιστον δύο εκατομμύρια Βούλγαροι, ή 30% του πληθυσμού, θα μπορούσαν να μολυνθούν με τον ιό της γρίπης κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών." Στις 9 Νοεμβρίου thebirdflupandemic.com γράφει, "ΗΡωσία, τη Λευκορωσία και η Βουλγαρία στα πρόθυρα επιδημίας γρίπης Α , καθώς τα κρούσματα στην Ουκρανία αγγίζουν το 1 εκατομμύριο." Εκθέσεις από την Ουκρανία την ίδια ημέρα αναφέρουν πως 1.031.597 άνθρωποι είναι άρρωστοι με συμπτώματα γρίπης, 52.742 ήταν στο νοσοκομείο και 174 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Στις 6 Νοεμβρίου, ο επικεφαλής Υγείας της Ρωσίας , Gennady Onishchenko, είπε ότι οι περισσότερες περιοχές της χώρας "είναι στα πρόθυρα μιας επιδημίας γρίπης." "Ανησυχητικές αναφορές έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στη Δυτική Ευρώπη. Στην Αυστρία, ειδικές μονάδες του στρατού που βρίσκονται στην Korneuburg (όπου είναι οι εγκαταστάσεις της Baxter) διεξάγουν ασκήσεις έκτακτης ανάγκης πανδημίας και απομόνωσης (καραντίνας) ασθενών σε νοσοκομεία. Περιμένουν να συμβεί κάτι;" Η ΕΚΘΕΣΗ του ΠΟΥ "Ολόκληρη η Κοινωνία σε ετοιμότητα σε περίπτωση πανδημίας- κατευθυντήριες γραμμές για την ετοιμότητα για την πανδημία και αντίδραση για τους Τομείς που δεν σχετίζονται με την Υγεία" (WHO "Whole-of-Society Pandemic Readiness Guidelines for Pandemic Preparedness and Response in the Non-Health Sectors" ) Δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2009, τον ίδιο μήνα που αναφέρθηκε η γρίπη των χοίρων στο Μεξικό, αναθεωρήθηκε τον Ιούλιο και τώρα είναι εύκολα προσβάσιμη, (-καθώς ήδη εφαρμόζεται) παράλληλα στην εστία επιδημίας της Ουκρανίας. Στόχος της είναι: «να προετοιμάσει το σύνολο της κοινωνίας, πέραν του τομέα της υγείας, για την πανδημία γρίπης .... συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών τομέα και των βασικών υπηρεσιών." Η flucase.com λέει ότι "περιγράφει ακριβώς με ποιο τρόπο θα αναλάβει (ο ΠΟΥ) τις βασικές υπηρεσίες μιας χώρας, συμπεριλαμβανομένης της ύδρευσης και της αποχέτευσης, των Καυσίμων και της ενέργειας, των Τροφίμων, της Υγειονομικής περίθαλψης, των Τηλεπικοινωνιών, της Χρηματοδότησης, των Νόμων και της τάξης, της Εκπαίδευσης και των Μεταφορών με το πρόσχημα μιας έκτακτης ανάγκης πανδημίας." (Πράγμα που επίσης είχαμε αναφέρει στον Τοξότη μέσα στο καλοκαίρι, όταν είχαμε μελετήσει διεοδικά το διεθνές νόμο International Helath Regulations... το οποίο είδαμε στην περίπτωση της χώρας μας να ενεργοποιεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πανδημίας, το σχέδιο Ξενοκράτης... αλλά και μεταφέρει το κέντρο αποφάσεων του κράτους στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας -τότε μέσα στο Υπουργείο Εσωτερικών, σήμερα με "ειδικά για το σκοπό αυτό" νέο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη... )Οι "κατευθυντήριες γραμμές" αναφέρουν: " Εθνικές δι-υπουργικές επιτροπές προετοιμασίας για την πανδημία θα πρέπει να καθορίσουν τους ρόλους, τις ευθύνες της κεντρικής κυβέρνησης και την ιεραρχία (εντολών) και να ορίσουν τις ηγετικές υπηρεσίες," που θα είναι υπόλογες έναντι του ΠΟΥ που ίσως να είναι επιβεβλημένες/αναγκαστικές κατά τη διάρκεια μιας "έκτακτης ανάγκης για την υγεία." Θα μπορούσε να λειτουργήσει κάπως έτσι. Ο δικηγόρος δίκαιου περί εμβολίων, Alan G. Phillips αναφέρει: ".... υποκείμενοι νόμοι .... επιτρέπουν στα κράτη μέλη την επιβολή εμβολίων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης .... να "πετάξουν" τις εξαιρέσεις, (και) να επιβάλλουν καραντίνα και απομόνωση έξω από τα σπίτια μας. " (Τέτοιος είναι και ο Διεθής Νόμος IHR του ΠΟΥ, που επιτρέπει τα παραπάνω ή αλλιώς υποχρεώνει τα κράτη μέλη του- 194 χώρες για την ακρίβεια- να δώσουν τα ηνία των κυβερνησεων στον ΠΟΥ σε περίπτωση "έκτακτης ανάγκης υγείας", όπου θα εφαρμόζονται μεταξύ άλλων οι παραπάνω "κατευθηντήριες οδηγίες του ΠΟΥ, δίχως να είναι απαραίτητη η ύπαρξη- ειδικών νομοθετικών ρυθμίσεων στις εθνικές νομοθεσίεςόπως αναφέρεται στο IHR που τέθηκε σε ισχύ το2007, ενώ είχε συνταχθεί από το 2005... πράγμα που υπογραμμίζαμε από το καλοκαίρι επίσης ζητώντας την έγκαιρη επέμβαση εισαγγελέων με ανοιχτή επιστολή e-mail... μάταια όμως αναμέναμε μέχρι στιγμής...σημ. Τοξότισσας)Οι νόμοι στις ΗΠΑ είναι παρόμοιοι. Μπορούν να επιβάλουν αναγκαστικούς εμβολιασμούς και να επιβάλουν απομόνωση και καραντίνα στα θύματα της γρίπης εφόσον οι αρχές χαρακτηρίσουν τη νόσο λοιμώδη και απειλητική για τη ζωή. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο Δημόσιας Ετοιμότητας και ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης (PREP Act) του 2006, η Γραμματέας του HHS μπορεί να δηλώσει οποιαδήποτε ασθένεια ως επιδημία ή εθνική έκτακτη ανάγκη που να απαιτεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, απομόνωση ή άλλα προστατευτικά μέτρα. Είναι ένα μικρό βήμα για την ενδυνάμωση της εξουσίας του ΠΟΥ πάνω στα περισσότερα έθνη με ταχείες διαδικασίες. "Οι Κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ" θέλουν επίσης από τα Υπουργείων Άμυνας να ορίσουν στρατιωτικά μέσα για την επιβολή εμβολιασμών και καραντίνας υπό συνθήκες πανδημίας. Λένε επίσης: "Τα Υπουργεία Δικαιοσύνης πρέπει να εξετάζουν ποιες νομικές διαδικασίες θα μπορούσαν να ανασταλουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και να λειτουργούν τα δικαστήρια βάση αναπληρωματικών σχεδίων"το . Σύμφωνα με το theflucase.com: "διέρρευσαν (γαλλικά) έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε την αναστολή των πλέον βασικών δικαιωμάτων και οι άνθρωποι μπορούν να φυλακιστούν για έως και έξι μήνες δίχως να χρειάζεται να εμφανιστούν ενώπιον δικαστή σε περίπτωση πανδημίας έκτακτης ανάγκης." Ίσως η Αμερική και άλλες χώρες να σχεδιάζουν παρόμοια μέτρα στα πλαίσια μιας «έκτακτης ανάγκης πανδημία," πραγματικής ή εικονικής. Από εσωτερικό έγγραφο του ΙΒΜ, από το 2006, προκύπτει εκ των προτέρων γνώση για σχεδιαζόμενη πανδημία Τίτλος, «Υπηρεσίες & Παγκόσμιες Προμήθειες IOT Ευρώπη, Σχέδιο Επισκόπησης Πανδημίας," ("Services & Global Procurement pan IOT Europe, Pandemic Plan Overview,") αυτό έχει διανεμηθεί σε ανώτερο επίπεδο διαχείρισης στη Γαλλία, όπου προβλέπεται μια "100% πιθανότητα προβλεπόμενης (πανδημίας) να συμβεί μέσα στα επόμενα 5 χρόνια," καλύπτει καραντίνα και επιχειρησιακές διαδικασίες που πρέπει να ληφθούν μετά από μια επίσημη ανακοίνωση του ΠΟΕ. Το έγγραφο προτείνει αυτό που πολλοί πιστεύουν - ότι οι κυβερνήσεις και τα φαρμακευτικά καρτέλ σε συμπαιγνία με τον ΠΟΕ, ενορχήστρωσε την τρέχουσα κρίση, επιλέγοντας την Ουκρανία ως επικεφαλή στόχο. Η κατάσταση εκεί (στην Ουκρανία) πρέπει να τυγχάνει στενής παρακολούθησης, λόγω του ό, τι μπορεί να συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο (ότι ήδη συμβαίνει εκεί). Εκ των προτέρων Προειδοποίηση για πανδημία και έγκαιρη προετοιμασία Η Replikins, Ltd είναι μια μικρή εταιρεία βιοτεχνολογίας με έδρα στη Βοστώνη που »αναπτύσσει και εμπορεύεται προϊόντα πρόβλεψης .... και .... εμβόλια που βασίζονται σε ανακάλυψη της εταιρείας: τα Replikins, μια νέα ομάδα πεπτιδίων που συνδέονται με την ταχεία λειτουργία αναπαραγωγής σε ιογείς και άλλες ασθένειες (και μπορούν να) την προβλέψουν την εμφάνισης του παθογόνων στελεχώ συγκεκριμένων ασθενειών. "Στις 7 Απριλίου 2008, ένα χρόνο πριν από τη δήλωση της εστίας επιδημίας Η1Ν1 στο Μεξικό, δημοσίευσε μία "πρόγνωση γρίπης" («FluForecast") δηλώνοντας τα εξής: "Η Replikins, Ltd έχει βρεί ότι η τιμή Replikin του στελέχους H1N1 του ιού της γρίπης έχει πρόσφατα αυξηθεί σε 7,6 (συν / πλην 1,4), που είναι το υψηλότερο επίπεδό της από την πανδημία H1N1 του 1918 .... Μια αύξηση της τιμής της Replikin του συγκεκριμένου γρίπης στέλεχος, αναφέροντας την ταχεία αναπαραγωγή του ιού, είναι μια έγκαιρη προειδοποίηση, η οποία έχει ακολουθηθεί με συνέπεια από την εμφάνιση εστίας του ειδικού στελέχους. Η σημερινή αύξηση φαίνεται να αφορά συγκεκριμένα τον H1N1, ενώ υπήρξε μια ταυτόχρονη μείωση 80% στην Replikin του H3N2 (της εποχικής γρίπης), για παράδειγμα. "«Η σημερινή H1N1 φαίνεται να αναπαράγεται ταχέως και αυτομάτως ταυτόχρονα στις ΗΠΑ και την Αυστρία .... Ωστόσο, οι ίδιες δομές replikin (ρεπλικίνης?) του ιού που εντοπίστηκαν από το λογισμικό της FluForecast σε όλες τις τρεις προηγούμενες πανδημίες, δηλαδή του 1918 H1N1, του 1957 H2N2 και του H3N2 του 1968, όπως και αυτής του H5N1 (γρίπη των πτηνών), δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί στη σημερινή Η1Ν1 που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή. " Σε ένα Δελτίο τύπου του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στις 24 Οκτωβρίου 2007 συζήτησαν τα "προκαταρκτικά αποτελέσματα μιας άσκησης πανδημίας γρίπης σε όλο τον βιομηχανικό κόσμο .... Περισσότερες από 2.700 οργανώσεις είχαν εγγραφεί για ανώνυμη συμμετοχή (οι οποία) είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και διήρκεσε για τρεις εβδομάδες. " Συμμετείχαν τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρίες επενδύσεων και ανταλλαγών, καθώς και εθνικές και ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές. «Η άσκηση προσομοίωνε ένα κύμα πανδημίας με ποσοστό απουσιών με κορύφωση το 49 % .... ο Πρόεδρος Μπους διέταξε το Δημοσίου Τομέα Οικονομικών (υπουργείο οικονομικών), το Μάη του 2006 να συντονιστεί καλύτερα με τον τραπεζικό και οικονομικό τομέα ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για την αντιμετώπιση μιας κρίσης πανδημίας." Στις 12 Δεκεμβρίου 2007, η FEMA Region I (για την Νέα Αγγλία), φιλοξένησε μία από κοινού άσκηση του ομοσπονδιακού κράτους "για την ενίσχυση των σχεδίων έκτακτης ανάγκης για μια πανδημία γρίπης. Η Operation PANEX 07 ήταν η πρώτη λειτουργική άσκηση του είδους της στη χώρα αυτή, που αποσκοπεί στον προσδιορισμό των βέλτιστων πρακτικών για μια συντονισμένη ανταπόκριση από πολλούς οργανισμούς σε μια εστία. "Στις Υπηρεσίες που συμμετείχαν συμπεριλαμβάνονταν το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS), το Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS), και το Αμύνης (DOD) "σε συνεργασία με τους ομολόγους τους σε έξι πολιτείες της Νέας Αγγλίας." Στις 28 Ιουλίου 2009, το CNN ανέφερε ότι το Πεντάγωνο θα «δημιουργήσει περιφερειακές ομάδες στρατιωτικού προσωπικού για να βοηθήσουν τις πολιτικές αρχές σε περίπτωση σημαντικής έξαρσης του ιού H1N1 αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με υπαλλήλους του Υπουργείου Άμυνας .... Το σχέδιο απαιτεί από τις στρατιωτικές δυνάμεις να εργάζονται σε συνδυασμό/συνεργασία με τη (FEMA). "Consider the implications. On October 23, Obama declared a H1N1 national emergency. The Pentagon will be in charge if conditions warrant it. Civil liberties may be suspended. Martial law may be declared. Mandatory toxic, dangerous vaccinations may be ordered, known to cause auto immune diseases ranging from annoying to debilitating to life-theatening. The situation in Ukraine bears watching. It may signal what's soon heading everywhere.Σκεφτείτε τις συνέπειες. Στις 23 Οκτωβρίου ο Ομπάμα κήρυξε εθνική έκτακτη ανάγκη λόγω H1N1. Το Πεντάγωνο θα είναι υπεύθυνο, εάν οι συνθήκες το απαιτούν. Οι πολιτικές ελευθερίες μπορεί να ανασταλούν. Μπορεί να κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος. Μπορεί να διαταχθεί να γίνουν υποχρεωτικά τοξικοί, επικίνδυνοι εμβολιασμοί , που είναι γνωστό ότι προκαλούν ασθένειες του ανοσοποιητικού (αυτοάνοσα νοσήματα), που κυμαίνονται από απλά ενοχλητικά συμπτώματα έως εξουθενωτικές και επικίνδυνες για την ίδια τη ζωή νόσους. Η κατάσταση στην Ουκρανία χρίζει στενής παρακολούθησης. Μπορεί να σηματοδοτεί την κατάσταση που θα κυριαρχεί σύντομα παντού.Ο Stephen Lendman είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση. Ζει στο Σικάγο και μπορεί να επικοινωνίσει κανείς μαζί του στο lendmanstephen@sbcglobal.net


ΠΗΓΗ(http://vickytoxotis.blogspot.com/).