Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Οι αεροψεκασμοί διδάσκονται στην σχολή Ικάρων των ΗΠΑ από το 1990


Οι αεροψεκασμοί διδάσκονται στην σχολή Ικάρων των ΗΠΑ από το 1990

Ακαδημία αεροψεκασμών

Οι χημικές ουρές στον ουρανό (chemtrails) δεν είναι μια εφεύρεση συνωμοσίας, αλλά ένας όρος που βρίσκεται στα εγχειρίδια λειτουργίας της στρατιωτικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών τουλάχιστον από τη δεκαετία του '60.
Εδώ είναι μια σειρά από στοιχεία συμπεριλαμβανομένων των Chemtrails, του χημικού στοιχείου 131, και εγχειρίδιο από το φθινόπωρο του 1990 (που δημοσιεύθηκε από το Τμήμα Χημείας, ΗΠΑ Σχολή Ικάρων το 1990), στην οποία συζητείται η τροποποίηση της μετεωρολογίας με ιοντικό πλάσμα και άλλα χημικά προϊόντα. Από το 1990, υπάρχουν μαθήματα με τον τίτλο του «χημικές ουρές» που παρουσιάστηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Σχολή Ικάρων και τα τμήματα χημείας USAFA.
Έτσι, όλα αυτά που βλέπετε στον ουρανό δεν επινοήθηκαν από συνωμοσιολόγους, αλλά αποτελούν πραγματικά γεγονότα. Η «εμφάνιση επίμονων contrails στον ουρανό έχει καταγγελθεί από πολλούς ανθρώπους από τότε μέχρισήμερα. Το έγγραφο είχε αντιγραφεί σε μικροφίλμ το 1992. Ακόμη και το πρόγραμμα για τη NASA χρονολογείται από το 1966.
Σας παραθέτω ορισμένους συνδέσμους όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω
http://saive.com/WXMOD/NASA_National_and_Interdepartmental_Program_for_Weather_Modification_1966.pdf
http://chemtrailsplanet.files.wordpress.com/2013/03/chemtrails-chemistry-manual-usaf-academy-1999.pdf
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=%22European+Union%22[MeSH+Terms]
http://downloads.climatescience.gov/sap/sap2-3/sap2-3-final-report-all.pdf
http://www.fas.org/man/eprint/leitenberg/weather.pdf
http://www.belfort-group.eu/sites/default/files/page/2010/05/COpart1.pdf
http://saive.com/911/DOCS/Chemtrail-Symposium-Belfort-Group-70Page-Report-Searchable.pdf
http://www.fas.org/nuke/control/enmod/text/environ2.htm
http://chemtrailsplanet.files.wordpress.com/2013/04/public-law-105-85-allows-chemtrails.pdf
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15082100
http://sulatestagiannilannes.blogspot.it/
http://campagnadisobbedienzaciviledimassa.blogspot.it/

Μυστική βάση στον Υμηττό ΒΙΝΤΕΟ


Μυστική βάση στον Υμηττό ΒΙΝΤΕΟ


Υπάρχει μία μεγάλη περιοχή που βρίσκεται καλά κρυμμένη στο ανάγλυφο του Υμηττού.
Εντοπίζεται περίπου στο ύψος Λ. Βουλιαγμένης, Βάρης και Κορωπίου...
Η πρόσβαση είναι διακριτικά ελεγχόμενη και μόλις πλησιάσεις γίνεται αμέσως απαγορευτική.
Έχει εντοπιστεί μέσω του Google Earth, αν και πάντα υπάρχει ένα σύννεφο πάνω από την επίμαχη περιοχή ώστε να την κρύβει.
Σε αυτή την περιοχή βρίσκεται μία εγκατάσταση μέσα σε έναν τεράστιο θόλο στον οποίο μπορεί να κρύβονται πολλά. Κρύβεται επίσης πίσω από μία είσοδο 31Χ46 μέτρα και μία θωρακισμένη
πόρτα 9 μέτρων από το έδαφος, με διαστάσεις ύψους 20Χ5,8 μέτρα πλάτους.
Τι κρύβουν αυτές οι εγκαταστάσεις; Πότε κατασκευάστηκαν; Ποιος πηγαίνει εκεί; Είναι στρατιωτικές; Είναι Νατοϊκές; Είναι κάτι άλλο; Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε και με άλλα ακόμα περισσότερα μπορούμε να το συνδέσουμε σε ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή.
http://loutraki1.blogspot.gr


Πηγή: Μυστική βάση στον Υμηττό ΒΙΝΤΕΟ ~ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/05/blog-post_6771.html#ixzz2SXxqV8Ws

Paul Hellyer - Εξωγήινοι συνεργάζονται με την Αμερικανική Κυβέρνηση


Paul Hellyer - Εξωγήινοι συνεργάζονται με την Αμερικανική Κυβέρνηση

Paul Hellyer - Εξωγήινοι συνεργάζονται με την Αμερικανική Κυβέρνηση

Αποκάλυψη ufo και εξωγήινων

Την Γη την έχουν επισκεφθεί προηγμένοι πολιτισμοί που μπορούν να ταξιδέψουν μέσα από άλλες διαστάσεις γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Έχουμε μάθει από αυτούς για την προωθητική ενέργεια που μπορεί να μας φέρει σε μια νέα εποχή, αλλά όσοι βρίσκονται στην εξουσία έχουν καταχραστεί αυτές τις πληροφορίες για δεκαετίες. Ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας του Καναδά κάνει μια γενναία προσπάθεια να αποκαλύψει Ufo και εξωγήινους κατά την ακρόαση του Πολίτη την περασμένη εβδομάδα.

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΕ (beta) Δες τα μέρη που έχει ταξιδέψει ο ΕΟΕ και γνώρισε τα μαζί του.


ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΕ (beta) Δες τα μέρη που έχει ταξιδέψει ο ΕΟΕ και γνώρισε τα μαζί του. Μέσα από ταξίδια, εκδρομές, οδοιπορικά, γυρίσματα για το eoellas web tv και άλλα… (η σελίδα έχει διαρκεί ανανέωση) Δες το χάρτη και μπορείς να τον διαχειριστείς σαν το google maps. Στις καρφίτσες είναι τα μέρη που έχει επισκεφτεί ο ΕΟΕ και πατώντας πάνω σε αυτά μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες. { Είσαι Δήμος; Είσαι ιδιώτης; Θέλεις να προβάλεις τον τόπο σου; Προσκάλεσέ μας και εμείς θα έρθουμε να προβάλουμε τον τόπο σου και την ιστορία του μέσα από ένα οδοιπορικό, ρεπορτάζ, ντοκιμαντέρ… Επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 6940827501 (κ.Χριστίνα Δρακοπούλου Υπέυθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΕΟΕ) ή στο mail eoellas_publicrelations@hotmail.gr }

http://www.eoellas.org/journey

Συγκομιδή Οργάνων στην Αϊτή - Άλεξ Τζόουνς


Συγκομιδή Οργάνων στην Αϊτή - Άλεξ Τζόουνς


Συγκλονιστικό κομμάτι. Ο Άλεξ Τζόουνς μιλάει για συγκομιδή και διακίνηση οργάνων - μια δραστηριότητα με πάρα πολύ χρήμα και ακόμα περισσότερη απανθρωπιά. Τα λόγια είναι λίγα και φτωχά για μένα. Σχολιάστε όπως και όσο μπορείτε εσείς. Αυτή η παράμετρος είναι ένα από τα πάμπολλα σαθρά, φαύλα και ειδεχθή εγκληματικά που παίζονται στον πλανήτη μας. Και τι να πρωτοπιάσει κανείς... Το θέμα διακίνησης και εμπορίας οργάνων, οι δολοφονίες που γίνονται για τέτοιο απάνθρωπο κέρδος, είναι για τους περισσότερους από μας, πράγματα αδιανόητα, αλλά πιστέψτε με, ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Δείτε το βίντεο:


6/5/2013 2:11:12 μ.μ. ΠΗΓΗ

ΣΕΙΡΙΟΣ Ντοκιμαντέρ


ΣΕΙΡΙΟΣ Ντοκιμαντέρ