Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Τι κρύβει η Μακεδονία μας..;;!!!(βίντεο)


Τι κρύβει η Μακεδονία μας..;;!!!(βίντεο)

Τι μπορεί να κρύβει η Μακεδονία μας….;;

Για ποιο λόγο έχουν φαγωθεί τα ...
λαμόγια στην βουλή να πουλήσουν την Ελλάδα..;;!!!
periergaa.

Οι Αμερικάνοι σχεδίαζαν να στείλουν ατομική βόμβα στη Σελήνη


Οι Αμερικάνοι σχεδίαζαν να στείλουν ατομική βόμβα στη Σελήνη

Οι Άμερικάνοι εξέταζαν πολύ σοβαρά την έκρηξη πυρηνικής βόμβας στο φεγγάρι τη δεκαετία του ’50 ως κίνηση εκφοβισμού των Ρώσων στα πλαίσια του Ψυχρού Πολέμου!
Μπορεί να φαντάζει απίστευτο αλλά πράγματι αυτή προοριζόταν να είναι η απάντηση των ΗΠΑ στην εκτόξευση του Σπούτνικ, για να φέρει πίσω την αυτοπεποίθηση των Αμερικανών, σύμφωνα με συνέντευξη του φυσικού Leonard Reiffel.
Η μυστική επιχείρηση, με τίτλο «Μελέτη Πάνω στις Σεληνιακές Ερευνητικές Πτήσεις» και τον κωδικό «Project A119» δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, ένας πύραυλος που κουβαλούσε μια μικρή πυρηνική συσκευή θα εκτοξευόταν από κάποια μυστική τοποθεσία και αφού είχε διανύσει 383.000 χιλιόμετρα μέχρι το φεγγάρι θα ανατιναζόταν κατά την κρούση.
Οι μελετητές προτιμούσαν την ατομική βόμβα αντί της βόμβας υδρογόνου επειδή η τελευταία θα ήταν πολύ βαριά για τον πύραυλο.
Το πρόγραμμα υπολογιζόταν να έχει μπει σε εφαρμογή το 1959, επειδή η Πολεμική Αεροπορία είχε αναπτύξει διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους. Σήμερα πάντως εκπρόσωποι της αρνούνται να τοποθετηθούν πάνω στο θέμα.
Προφανώς η ιδέα απορρίφθηκε λόγω των κινδύνων για την ανθρωπότητα. Επίσης, οι επιστήμονες φοβήθηκαν ότι το φεγγάρι θα γέμιζε ραδιενέργεια.

Σε λίγη ώρα το webradio του ΕΟΕ επιστρέφει. Ακούστε στις 22.00 itunes από εδώhttp://eoellas.org/webradio

"Είμαστε όλοι εξωγήινοι"


"Είμαστε όλοι εξωγήινοι"


"Είμαστε όλοι εξωγήινοι" υποστηρίζει κορυφαίος επιστήμονας,
Οι άνθρωποι ήρθαν στη Γη από το διάστημα με "όχημα" τους κομήτες

Οι άνθρωποι ήρθαν στη Γη από το διάστημα με "όχημα" τους κομήτες


Οι άνθρωποι και οι άλλοι ζωντανοί οργανισμοί ήρθαν στη Γη από το διάστημα, με "όχημα" τους περιπλανώμενους κομήτες, κάτι που επιβεβαιώνεται από τα νέα αστρονομικά στοιχεία που συνεχώς έρχονται στο φως...


Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο καθηγητής Τσάντρα Γουικραμασίνγκε, διευθυντής του Κέντρου Αστροβιολογίας του πανεπιστημίου του Κάρντιφ, σε άρθρο του στο "International Journal of Astrobiology" (Διεθνές Περιοδικό Αστροβιολογίας) του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, σύμφωνα με το BBC και τη βρετανική "Τέλεγκραφ", τονίζει ότι η γήινη ζωή έχει κοσμική προέλευση, αλλά ένα "πολιτισμικό φράγμα" εμποδίζει τους ανθρώπους του πλανήτη να παραδεχθούν τη διαστημική τους καταγωγή. 

Όπως αναφέρει, η αστρονομία συνεχίζει να αποκαλύπτει την παρουσία οργανικών μορίων και οργανικής "σκόνης" σε μια τεράστια κοσμική κλίμακα, που καλύπτει το ένα τρίτο περίπου του συνολικού διαστρικού άνθρακα. Εκτιμά ότι όπως στη Γη η οργανική ύλη, που έχει αποθηκευτεί στη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών και ανιχνεύεται στα γεωλογικά στρώματα, κατά βάση προέρχεται από τη σταδιακή αποσύνθεση ζώντων κυττάρων, έτσι και στο αχανές διάστημα η διαστρική οργανική ύλη έχει βιολογική προέλευση, από αποσυντεθειμένα βακτήρια και μικρόβια.

Ο Γουικραμασίνγκε εκτιμά ότι, καθώς φέτος ξεκίνησε μια νέα δεκαετία, η δεύτερη του 21ού αιώνα, ήρθε η ώρα, μετά από μεγάλη καθυστέρηση, η ανθρωπότητα να αναγνωρίσει πια την εξωγήινη καταγωγή της και την ύπαρξη εξωγήινης ζωής σε κοσμική κλίμακα.

Σύμφωνα με τον Γουικραμασίνγκε, οι πρώτοι "σπόροι" της ζωής έφτασαν με κομήτες που έπεσαν στον πλανήτη μας πριν περίπου 3,8 δισ. χρόνια. Ήσαν μικρόβια και άλλοι μικροοργανισμοί, που τελικά εξελίχτηκαν για να δημιουργήσουν τη βιοποικιλότητα που σήμερα βλέπουμε στη Γη.

"Ναι, είμαστε όλοι εξωγήινοι, μοιραζόμαστε μια κοσμική καταγωγή", τονίζει. «Κάθε φορά που ένα νέο πλανητικό σύστημα σχηματίζεται, λίγα μικρόβια που επιβιώνουν, βρίσκουν το δρόμο τους σε κάποιους κομήτες. Μετά αυτά πολλαπλασιάζονται και 'σπέρνονται' σε άλλους πλανήτες. Είμαστε, έτσι, τμήμα μιας ενιαίας αλυσίδας που εκτείνεται σε ένα μεγάλο τμήμα του Κόσμου. Τα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν αναμφισβήτητα προς αυτή την κατεύθυνση", προσθέτει.

Ουσιαστικά, όπως πιστεύει, πρόκειται για μια κυκλική διαδικασία μεταφοράς της ζωής από πλανήτη σε πλανήτη (χωρίς την μεσολάβηση εξωγήινων κατ' ανάγκην!). Οι κομήτες πέφτουν πάνω σε πλανήτες και σπρώχνουν την οργανική ύλη στο διάστημα. Ένα μέρος από αυτή την ύλη επιβιώνει πάνω σε κομήτες και μεταφέρεται έτσι, με την επόμενη πρόσκρουση, σε άλλο πλανήτη κ.ο.κ. στην πορεία δισεκατομμυρίων ετών.

Ο Γουικραμασίνγκε και η θεωρία της πανσπερμίας αντιτίθενται στην εναλλακτική -και πιο δημοφιλή μεταξύ των επιστημόνων μέχρι στιγμής- θεωρία ότι η ζωή στη Γη ξεκίνησε από μια "πρωταρχική σούπα" χημικών στοιχείων, από όπου, με τις κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες και μετά από πολλές "δοκιμές" και τύχη, ξεπήδησαν τα πρώτα οργανικά μόρια, που αποτέλεσαν την απαρχή της μακράς εξελικτικής πορείας της ζωής.

Ο 70χρονος αστροβιολόγος αντιτείνει ότι, κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, πολλές επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι μεγάλες εκτάσεις του γαλαξία μας είναι "σπαρμένες" με γιγάντια σύννεφα σκόνης γεμάτης οργανικά μόρια. Όπως αναφέρει, η φασματοσκοπική ανάλυση αυτών των οργανικών μορίων δείχνει ότι στην πραγματικότητα είναι απομεινάρια βακτηρίων που έχουν πια διασπαστεί. "Τα διαστρικά νέφη φαίνονται να είναι τα νεκροταφεία και όχι τα λίκνα της ζωής", γράφει στο άρθρο του 

"Είμαστε όλοι εξωγήινοι" ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ

Η απόλυτη απόδειξη για τους αεροψεκασμούς σήμερα το απόγευμα πάνω από όλη την Αττική - Βίντεο


Η απόλυτη απόδειξη για τους αεροψεκασμούς σήμερα το απόγευμα πάνω από όλη την Αττική - ΒίντεοΣας παρουσιάζουμε μια σειρά φωτογραφιών αλλά και ένα βίντεο με δύο ! αεροπλάνα που πετάνε παράλληλα να κάνουν πλέγμα πάνω από την Αθήνα σήμερα Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 !

 Τουλάχιστον 10 αεροπλάνα πετούσαν πάνω από την Αθηνά ταυτόχρονα σήμερα το απόγευμα, μέχρι δύο μαζί μπορούσε να καταγράψει ο φακός μας στο βίντεο που θα δείτε στην συνέχεια. Τα δύο αεροσκάφη πετούσαν παράλληλα και έτσι κανένας δεν μπορεί να πει ότι ήταν τσάρτερ .... που το ένα πάει πίσω από το άλλο με μικρή σχετικά διαφορά.
 Κάτι σημαντικό περιμένουν και.....
σήμερα μας ψέκασαν κανονικά ....
 
 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ