Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 2048 -----ΒΙΝΤΕΟ‏

ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΔΕΣ ....ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ


Πρώτη δήλωση Σαμαρά: "Θα τηρήσουμε τα Μνημόνια και τις υπογραφές μας" !!!

Ποιά ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ; Ούτε μια φορά δεν ακούστηκε η λέξη στις πρώτες δηλώσεις του Σαμαρά, δηλώσεις που ακούστηκαν σε όλη την υφήλιο και την οποία την πιπίλιζε σε όλη την προεκλογική περίοδο!
Αντιθέτως βροντοφώναξε οτι θα τιμήσει την υπογραφή του για την οποία τον καταδίκασε ο Ελληνικός λαός 1 μήνα πριν...


Με την φράση "Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό" ο Α.Σαμαράς έδωσε το καθαρά "μνημονιακό" στίγμα της κυβέρνησης που θέλει να φτιάξει και ξέχασε πολύ γρήγορα τα όσα έλεγε περί "επαναδιαπραγμάτευσης" και "αλλαγής της συνταγής" του Μνημονίου. Απλά είπε "Να προσθέσουμε στις υποχρεώσεις μας νέες πολιτικές".

Το πιο φοβερό είναι ότι δήλωσε αμέσως μετά ότι "Δεν δώσαμε ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις στον ελληνικό λαό". Μήπως πρέπει κάποιος να του στείλει τα βίντεο με αυτά που έλεγε προεκλογικά, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή;

Με αυτό το σαφές, στο εσωτερικό και εξωτερικό μήνυμα, ότι θα σεβαστεί το Μνημόνιο που εξαθλίωσε και εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό κάλεσε τα λοιπά κόμματα να συμμετάσχουν στην κυβέρνησή του.

Από αύριο ο Χ.Ράϊχνεμπαχ, ο Π.Τόμσεν και οι άλλοι απίθανοι εκπρόσωποι των δανειστών πιάνουν δουλειά.

Δυστυχώς, μετά από έναν σκληρό αγώνα του ελληνικού λαού, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών κατά του Μνημονίου, εκλέχθηκε πρώτο ένα κόμμα του οποίου ο αρχηγός δηλώνει τη βραδιά της νίκης του ότι "Θα σεβαστεί το εθνοκτόνο Μνημόνιο". Δυστυχώς ούτε ο Α.Σαμαράς, ούτε η ηγετική ομάδα της ΝΔ έγιναν σοφότεροι μετά απ'όλα αυτά.

Ετοιμάζονται λοιπόν τα νέα εισπρακτικά μέτρα των 14,5 δισ., ενώ θα συνεχιστεί με την νομιμοποίηση του Ελληνικού λαού αυτή την φορά, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, η ανεργία, η υποανάπτυξη, η ύφεση, η διαφθορά κλπ...

Τελικά κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν!

Dinatos©: Πρώτη δήλωση Σαμαρά: "Θα τηρήσουμε τα Μνημόνια και τις υπογραφές μας" !!! ΠΗΓΗ

ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΗΤΑΝ......ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ..!!! ΒΙΝΤΕΟ‏ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Π.Γ.Δ.Μ. (που φυσικά δεν είναι το "όνομα", αλλά ο "Μακεδονισμός", η πλαστογράφηση δηλαδή της ελληνικής ιστορίας, σπορ στο οποίο επιδίδονται μετά μανίας οι Σκοπιανοί και οι Έλληνες φίλοι τους, οι οποίοι αντί να κάνουν κριτική στις γελοιότητες των σκοπιανών, "φακελλώνουν" τους Έλληνες, που απομυθοποιούν αυτή τη βλακώδη προπαγάνδα).
...........................
Ο Περσέας (γιός του Δία και της Δανάης κατά την ελληνική μυθολογία) ήταν κι αυτός ...σκοπιανός. Δεν είχατε καμιά αμφιβολία, έτσι;

Έτσι, σε μια σεμνή τελετή, το Υπουργείο Πολιτισμού της FYROM απένειμε στις 9/10/2008, τα φετινά βραβεία "Περσεύς", για την προσφορά τους στην προώθηση και διάδωση του "Μακεδονισμού"(promotion and affirmation of Macedonianism in its historical and cultural continuity), στους :
-στο "Ουράνιο Τόξο" που δραστηριοποιείται στη Φλώρινα
-στο OMO Ilinden Pirin Goce delcev στη Βουλγαρία
-στον Evtim Mitrevski της "Ένωσης "Μακεδόνων" Αλβανίας" στο χωριό Globocani και
–στην καθηγήτρια Angelina Markus στη FYROM.Здружението за промоција на последното македонско кралство „Персеида, во Битола златни медали со ликот на последниот македонски крал Персеј и благодарници им врачи на претставниците на „Виножито од Грција, „ОМО Илинден Пирин од Бугарија, заедницата на Македонците во Албанија и на професорката Ангелина Маркус.Ова признание е доделено за афирмација на македонизмот во светот.Ова битолско здружение се залага за проучување на настаните и личностите од античкиот период, за откривање на археолошкото наоѓалиште „Персиида, близу битолското село Црнобуки, а пред 4 месеци на гробот на Персеј, во Италија, поставена е плоча на македонски јазик.

"AN O ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ). ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ (;) ΡΩΣΙΚΕΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

 "AN O ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ). ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ (;) ΡΩΣΙΚΕΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ
russian_armyΠηγές του αμερικανικού Πενταγώνου μιλώντας προς το δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC επιβεβαίωσαν ότι η Ρωσία έχει στείλει ήδη μονάδες ειδικών επιχειρήσεων στην Συρία για την φύλαξη της ναυτικής βάσης στην Ταρτούς, της μοναδικής ρωσικής ναυτικής βάσης στην Μεσόγειο, αλλά και των συστοιχειών των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU2, των επάκτιων πυραυλικών πυροβολαρχιών P-800 Yakhont και των Pantsir S1, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά.
Εκτός από το 431 Τάγμα της δύναμης VMF που είχαν μεταφέρει αρχικά, τώρα στέλνουν και ενσχύσεις την 76η αερομεταφερόμενη μεραρχία «Pskov», την 15η Ταξιαρχία των χερσαίων δυνάμεων με έδρα τη Σαμάρα, αλλά και ειδικές δυνάμεις της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU με στελέχη που διαθέτουν εμπειρία από το μέτωπο της Τσετσενίας και πρόκειται να εμπλακούν άμεσα στον αντιανταρτικό αγώνα.
russian_soldiers_army_t-72br_main_battle_tank_23082008_news_001Πράγματι το μήνυμα που στέλνει η Ρωσία είναι πολύ σαφές και ισχυρό και "το μπαλάκι" είναι στην πλευρά των δυτικών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρονται να έχουν ολοκληρώσει τον επιτελικό σχεδιασμό και να είναι έτοιμοι για διάφορα σενάρια αεροπορικής δράσης σε συριακό έδαφος, κυρίως όμως να σπεύσουν σε βοήθεια φιλικών γειτονικών με τη Συρία χωρών, δηλαδή την Τουρκία, την Ιορδανία και το Ισραήλ.
Μεταξύ των ενδεχμένων βρίσκεται και η περίφημη «ζώνη απαγόρευσης πτήσεων», λύση η οποία αν υιοθετηθεί θα παραπέμπει… σκανδαλιστικά στη μεθόδευση που ακολουθήθηκε στην περίπτωση της Λιβύης.
Ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και μισθοφόροι ήδη έχουν αναπτυχθει εντός και εκτός του συριακού εδάφους, όπως και ειδικές δυνάμεις άλλων κρατών (Γαλλίας και Βρετανίας). Είναι ευνόητο, αλλά και τρομακτικό ως ιδέα το τι θα ακολουθήσει αν υπάρξει "θερμή" επαφή με τις ρωσικές δυνάμεις... Αλλά αυτή την φορά τα πράγματα δεν είναι απλά όπως στην περίπτωση της Λιβύης:
Εκτός από τις χερσαίες δυνάμεις η Ρωσία είναι έτοιμη να αναπτύξει και μία ή δύο Μοίρες μαχητικών που βέβαια δεν προτίθενται να σεβαστούν στην οποιαδήποτε no fly zone. Το παιχνιδι είναι πολύ χοντρό και από την αυτοσυγκράτηση των δυτικών θα κριθούν πολλά. Η Ρωσία στην περίπτωση της Συρίας "παιζει με την πλάτη στον τοίχο". Και η Ελλάδα, αλλά και η Κύπρος είναι πολυ κοντά, για την ακρίβεια είναι μέσα στην γεωπολιτική περίμετρο που ετοιμάζεται να σκάσει...(στοιχεία defencenet0
Σχόλιο
Τα γεγονότα προχωρούν με ταχύτητα και όλα δείχνουν ότι το όριο των αρχών του Φθινοπώρου ίσως να μην το φθάσουμε καν.
Οι ρωσικές δυνάμεις στην Συρία ωστόσο, δεν είναι αρκετές για να αντιμετωπίσουν ολόκληρο το NATO μέσα στην έδρα του, δηλαδή την Μεσόγειο.
Η ρωσική αρκούδα θα αναγκασθεί να πάρει την κατηφόρα και να σαρώσει τα πάντα με πρώτη την Τουρκία και βέβαια τις χώρες του βορρά που συννάχησαν με το ΝΑΤΟ.
Ας γίνει το θέλημα του Θεού.
Όλοι όμως οι λαοί, 
όπως είπε και ο Πορτογάλλος προπονητής της Εθνικής, 
εμπνέονται από την ιστορία της Ελλάδος.
Αυτή την ιστορία, δεν θα αφήσουμε να την μαγαρίσουν 
οι αρνητές της πατρίδας και του Έθνους
ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Πως τα κατάφερες ρε Ελληνα ....


Πως τα κατάφερες ρε Ελληνα ....

Να φωνάξεις ,να βγεις στους δρόμους ,στις πλατείες ,να εχεις 2000+ νεκρούς ,να φτωχυνεις ,να ξεπουλήσεις σύνορα και πλούτο, να φέρεις ακυβερνησία την πρώτη φορά , να ξεχάσεις τα πάντα όλα αυτά ...ακόμα και τους προδότες , να ξεχάσεις ότι ήθελες να μπεις στην βουλή με την βια και τελικα στην μια και μοναδική σου ευκαιρία  να ξαναφέρεις στην κυβέρνηση τους ίδιους που σε έκαναν να κάνεις τα παραπάνω???????????