Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Haarp; Ο πιο τρελός ουρανός στον κόσμο - Βίντεο


Haarp; Ο πιο τρελός ουρανός στον κόσμο - Βίντεο


Είναι αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο η απόδειξη της "5ης Διάστασης" που τώρα ζούμε; Τα παρακάτω βίντεο καταγράφηκαν την Κυριακή 25 Νοέμβρη του 2012 στο Bloomington, Ιντιάνα και δημοσιεύθηκαν στο YouTube.


Ο Tesla απέδειξε ότι είναι δυνατή η δημιουργία γιγαντιαίων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (μερικές φορές και χιλιάδες μίλια μακριά), τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να τροποποιήσουν τον καιρό και να δημιουργήσουν τεχνητές ξηρασίες, ή πλημμύρες, ή καταιγίδες. "Παράθεση από το “The Independent American” tax Fax #196 όπου διαβάζουμε τα εξής:".

Το 1974 πραγματοποιήθηκε στο Βλαδιβοστόκ μια διάσκεψη κορυφής, κατά την οποία..
έγιναν συζητήσεις σχετικά με την τροποποίηση καιρού.

Ο Πρόεδρος Gerald Ford και ο Χένρι Κίσινγκερ (CFR), Γραμματέας του κράτους, εκπροσωπήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ο σοβιετικός δικτάτορας Leonid Brezhenev και άλλοι σοβιετικοί αξιωματούχοι αντιπροσώπευσαν την ΕΣΣΔ. 

Μαγνητοσκοπήθηκε την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012.Έχω αρκετό υλικό από αυτό το γεγονός. Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι η 5η διάσταση βρίσκεται στο δρόμο της. Υπάρχουν πολλά πράγματα μαζί που το βοηθούν αυτό, και υπάρχουν πολλά πράγματα που προσπαθούν να το εμποδίσουν. Θέλω να σημειωθεί, ότι καθώς μαγνητοσκοπούσα, όπως θα δούμε στο βίντεο, ένα ελικόπτερο άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος μου. 
ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ


ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ


Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών.
Σε σχολεία στη Πενσυλβάνια παρακολουθούνται 450 φοιτητές με συσκευές RFID γύρω από το λαιμό τους κατά τη διάρκεια μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ. Το πρόγραμμα ονομάζεται Κοινωνική ανάμιξη και προπαρασκευαστική διάδοση στα σχολεία (SMART). Οι μαθητές σε επιλεγμένες σχολικές περιοχές θα παρακολουθούνται μέσω RFID
 chips για να γίνει αντιληπτό πόσοι άνθρωποι και παιδιά έρχεται σε επαφή μεταξύ τους με σκοπό να καθορίσουν τους τρόπους με τους οποίους μια πανδημία θα
μπορούσε να μεταδοθεί. ΟιΚοινωνικές δραστηριότητες, οι συζητήσεις τους, κοντά στους άλλους και διάφορα κοινόχρηστα στοιχεία θα παρακολουθούνται επίσης.
Το πρόγραμμα SMART διεξάγεται με 700.000 δολάρια επιχορήγηση από τοΚέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).
Το RFID είναι τα αρχικά του όρου Radio Frequency Identification, η απόδοση του στα ελληνικά ορίζεται ως «ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων». Τα συστήματα RFID αποτελούν ένα υποσύνολο των Συστημάτων Αυτόματου Προσδιορισμού (Automatic Identification Systems). Ειδικότερα λειτουργεί ως γενικός όρος των τεχνολογιών που χρησιμοποιούν ραδιοκύματα για να προσδιορίσουν αυτόματα ανθρώπους ή αντικείμενα και αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των ραβδωτών κωδίκων(barcode]). Η τεχνολογία RFID είναι γνωστή εδώ και 50 χρόνια. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την πολεμική αεροπορία της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου, για την αναγνώριση και τη διάκριση των εχθρικών από τα φιλικά αεροπλάνα. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δεκαετιών, άρχισε να εδραιώνεται η χρήση και εκμετάλλευσή της. Αρχικά, σε πειραματικό στάδιο και σε εργαστηριακό επίπεδο, για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου γίνεται λόγος για εφαρμογή της τεχνολογίας RFID στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, κυρίως μέσω του εμπορίου. Παράλληλα αναπτύσσεται το ενδεχόμενο της ευρείας εφαρμογής του, με την καθιέρωση προτύπων και την λειτουργία της σε παγκόσμιο επίπεδο.
Τα συστήματα RFID απαρτίζονται από δύο κύρια μέρη. Το πρώτο είναι οι πομποδέκτες (transponders) που συχνά αναφέρονται και ως ετικέτες RFID (RFID tags). Οι ετικέτες RFID είναι μικρά chips που αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα, το οποίο περιλαμβάνει μνήμη ώστε να αποθηκεύει δεδομένα- πληροφορίες, και μία κεραία. Το μέγεθός τους μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο το μισό ενός κόκκου άμμου (1/3 του χιλιοστού), ανάλογα με το τύπο τις ετικέτας. Το δεύτερο μέρος είναι οι αναγνώστες ή αισθητήρες (readers), οι οποίοι ανακτούν τα δεδομένα από τις ετικέτες RFID. Οι αναγνώστες RFΙD έχουν ενσωματωμένα μια κεραία και μια μονάδα ελέγχου.
Η λειτουργία των συστημάτων RFID είναι απλή και βασίζεται στη δυναμική και αμφίδρομη επικοινωνία των ετικετών και των αναγνωστών. Όταν οι ετικέτες RFID βρεθούν στην εμβέλεια της κεραίας του αναγνώστη, η μονάδα ελέγχου επικοινωνεί με ραδιοκύματα με την κεραία των ετικετών RFID. Οι ετικέτες RFID ενεργοποιούνται με τη σειρά τους και επιστρέφουν τα αναζητούμενα δεδομένα στους αναγνώστες. Στη συνέχεια παρεμβαίνει ένα ενδιάμεσο λογισμικό, το οποίο κατανοεί τις πληροφορίες, οι οποίες αποστέλλονται από τη μονάδα ελέγχου του αναγνώστη. Ο αναγνώστης τις μεταφέρει στο εκάστοτε πληροφοριακό σύστημα.
Οι ετικέτες RFID κατηγοριοποιούνται σε τρεις τύπους ανάλογα με τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των ετικετών και των αναγνωστών, στις ενεργές ετικέτες, στις παθητικές ετικέτες και στις ημι-παθητικές ετικέτες. Ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα στις ετικέτες RFID μπορεί να περιέχει μνήμη μόνο για ανάγνωση (read only memory – ROM), επανεγγράψιμη μνήμη (Read – Write), μνήμη μιας εγγραφής και πολλών αναγνώσεων (Write Once and Read Many memory – WORM). Στο ολοκληρωμένο κύκλωμα με μνήμη ROM, η αναγνώριση της ταυτότητας κωδικοποιείται κατά τη διάρκεια της παραγωγής της και δεν επανεγγράφεται. Συμβάλει στην αποθήκευση των δεδομένων ασφαλείας, με ένα μοναδικό σειριακό αριθμό. Αντίθετα, τα ολοκληρωμένα κύκλωμα με επανεγγράψιμη μνήμη χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύουν δεδομένα – πληροφορίες, όταν η ετικέτα βρίσκεται στην ακτίνα του αναγνώστη και παρουσιάζουν μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς έχουν τη δυνατότητα τροποποίησης και προσθήκης πληροφοριών. Τέλος, τα ολοκληρωμένα κυκλώματα με μνήμη “WORM” προγραμματίζονται από τον οργανισμό που τα χρησιμοποιεί, χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα της επανεγγράφης.

MIKE TRAMP: Δεν έριξαν τα αεροπλάνα τους δίδυμους πύργους


MIKE TRAMP: Δεν έριξαν τα αεροπλάνα τους δίδυμους πύργους


Ο πρώην τραγουδιστής των White Lion, Mike Tramp, δεν πιστεύει ότι τα αεροπλάνα που έπεσαν στους δίδυμους πύργους στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 φταίνε για την κατάρρευση τους και ισχυρίζεται ότι κανένα αεροπλάνο δεν έπεσε στο Πεντάγωνο εκείνη τη μέρα.
Ο Tramp, αποκάλυψε την θεωρία συνομωσίας που πιστεύει κατά τη διάρκεια της solo ακουστικής εμφάνισης του στο Λονδίνο την 21η Νοεμβρίου και αργότερα διευκρίνισε τα σχόλια τους σε e-mail που έστειλε στον Steve Mascord της Hot Meal.

“Συνήθιζα να περνάω από το World Trade Center καθώς πήγαινα στις πρόβες και κοίταζα πάνω. Μετά από χρόνια, όταν μετακόμισα στην Αυστραλία, το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει μέσα στη νύχτα. Σκέφτηκα “ποιος να είναι” και δεν απάντησα. Την επόμενη μέρα το πρωί, ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω τι έγινε. Αυτό που έγινε στις 9/11 νομίζω δεν θα μπορέσω να το ξεπεράσω στη ζωή μου. Έχω 250 βιβλία για το θέμα και κάθε DVD που έχει κυκλοφορήσει και πιστεύω ότι δεν ήταν αυτά τα δύο αεροπλάνα που έριξαν τους δίδυμους πύργους.”

Όταν ο Mascord έστειλε mail στον Tramp μετά τη συναυλία και τον ρώτησε ποια είναι η γνώμη του για το τι έγινε και έπεσαν οι πύργοι, είπε:
“Αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί σε ένα σύντομο mail. Αλλά μπορώ να το θέσω ως εξής: δεν ήταν τα δύο αεροπλάνα και υπάρχουν εκατοντάδες οργανισμοί επιστημόνων, αρχιτεκτόνων και πιλότων για την 9/11 που λένε ότι δεν μπορεί να γίνει.
Ένα ακόμα που λίγοι ξέρουν, είναι ότι στις 5 το απόγευμα, 10 ώρες μετά την πτώση των δύο κτιρίων, ένας τρίτος πύργος (World TradeCenter 7) κατέρρευσε μέσα σε εννέα δευτερόλεπτα χωρίς να το χτυπήσει κανένα αεροπλάνο. Μόνο όταν αρχίσεις να διαβάζεις τα βιβλία και μάθεις τα γεγονότα μπορείς να σχηματίσεις μία γνώμη. Δεν μπορώ να το κάνω εγώ για σένα. Ίσως μπορείς να αρχίσεις με το ντοκιμαντέρ Loose Change” που υπάρχει στο YouTube όπως και τόσα άλλα. Είναι μία καλή αρχή. Και επίσης κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε το Πεντάγωνο.
Για το Rockoverdose.gr

Πλησιάζει ο μεγαλύτερος πόλεμος όλων των εποχών


Πλησιάζει ο μεγαλύτερος πόλεμος όλων των εποχών

  • 3678
     
 Πλησιάζει ο μεγαλύτερος πόλεμος όλων των εποχών
Δεν θα μπορεί κανείς να κρυφτεί πύθωνα
Ο πρώην αναλυτής της Goldman Sachs, Charles Nenner, δήλωσε στο Fox Business Network, ότι ο δείκτης Dow Jones βρισκόταν στο επίπεδο κατάρρευσης των 5.000 μονάδων και στα πρόθυρα ενός «μεγάλου πολέμου», που θα ταρακουνήσει τον κόσμο στα τέλη του 2012, προκαλώντας… αμηχανία στους συνομιλητές του. 
Ο Nenner, πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs, προσπάθησε να να προβλέψει τις τάσεις της αγοράς με ένα πρόγραμμα, σε υπολογιστή, που προβλέπει την πορεία των κινητών αξιών. Ο Nenner προέβλεψε την πτώση του χρηματιστηρίου και την κατάρρευση των κατοικιώνπάνω από δύο χρόνια πριν την κατάρρευση της Lehman Brothers.
Ο Nenner προβλέπει ότι όταν ο Dow φτάσει τις 5.000 μονάδες, θα σημειωθεί γιγαντιαία πτώση και θα ακολουθήσει μεγάλη ύφεση, που θα φτάσει στα επίπεδα της οικονομικής κατάρρευσης του Μαρτίου του 2009. Ο Nenner συμβούλευσε, τότε, τους πελάτες του να εγκαταλείψουν, σχεδόν εξ ολοκλήρου, τηναγορά. “Είπα στους πελάτες μου, τα συνταξιοδοτικά ταμεία, τις μεγάλες επιχειρήσεις και στα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, να εγκαταλείψουν την αγορά, σχεδόν εξ ολοκλήρου“, δήλωσε ο Nenner.
Τι θα μπορούσε, όμως, να οδηγήσει σε μια τέτοια δραματική μείωση; Ίσως, μια πετρελαϊκή κρίση που θα μπορούσε να ξεκινήσει από την “ημέρα της οργής”, στη Σαουδική Αραβία ή κάτι άλλο;
Σύμφωνα με το Nenner, η κατάρρευση θα ξεκινήσει από ένα μεγάλο πόλεμο, στο τέλος του 2012 με αρχές του 2013. Αυτός, λοιπόν, ο “μεγάλος πόλεμος”, θα οδηγήσει στην κατάρρευση του χρηματιστηρίου. Bάσει των όσων ισχυρίζεται, λοιπόν, ο πόλεμος θα έχει τις ρίζες του, στην τρέχουσα αναταραχή που βλέπουμε εξαπλώνεται σαν “φωτιά” σε όλη τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Περίεργο αντικείμενο στον πλανήτη Άρη - Βίντεο


Περίεργο αντικείμενο στον πλανήτη Άρη - Βίντεο

Εδώ είναι ένα παράξενο αντικείμενο που βρέθηκε και φωτογραφήθηκε στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη από το Rover και βρίσκεται (ακόμα...) στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA. Φαίνεται να σαν να μοιάζει με ένα είδος θάμνου ή θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μια δομή ενός βράχου που ξεφεύγει από τα γήινα δεδομένα. Εδώ είναι μια σύνδεση με μερικές από τις φωτογραφίεςhttp://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/spirit_p728.html.