Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

UFO και ηλεκτρική καταιγίδα στην Βολιβία (VIDEO)


UFO και ηλεκτρική καταιγίδα στην Βολιβία (VIDEO)

 "Πραγματικό ή ψεύτικο;   "Real or Fake?
Αυτό το βίντεο το έχουν δει τώρα σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα υποτιθέμενοτρίγωνο UFO που συνέλαβαν κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας από έναν ερασιτέχνη κάμεραμαν στην πόλη του San Ignacio de Velasco,της Βολιβίας.


Η καταγραφή χρονολογείται την 17 Ιανουαρίου του 2012 και οι εικόνες γυρίστηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης. Εκείνη την ημέρα υπήρξε μια έντονη ηλεκτρική καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους.
Στο ερασιτεχνικό βίντεο αυτό που φαίνεται υποτίθεται ότι είναι ένα UFO. Το UFO εμφανίστηκε μετά από μία φωτεινή διακοπή των κεραυνών.

Εκείνη την στιγμή άρχισαν οι κραυγές των πολιτών που έχουν πανικοβληθεί οι οποίοι είδαν τον άγνωστο αντικείμενο και αντέδρασαν στην έντονη αστραπή.

Κομμάτι του βίντεο μεγεθύνεται / και ενισχύεται από ufocasebook

UFO και ηλεκτρική καταιγίδα στην Βολιβία (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ


ΒΙΝΤΕΟ:Εκπληκτική παρέμβαση του Αντριάνο Τσελεντάνο στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο


ΒΙΝΤΕΟ:Εκπληκτική παρέμβαση του Αντριάνο Τσελεντάνο στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο


Φεστιβάλ Σαν Ρέμο χθές. Και παρουσιαστής ο Αντριάνο Τσελεντάνο. Παίρνοντας το μικρόφωνο, και με έκδηλη την συγκίνηση του, αναφέρθηκε στον «σχέδιασμό αφανισμού της Ελλάδος».

Με τους Ιταλούς να τον αποθεώνουν για την παρέμβασή του, ο καλλιτέχνης, αφιέρωσε το τραγούδι στην Ελλάδα που δοκιμάζεται από την πολτική Μέρκελ, Σαρκοζί.

«Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, επιβαλλουν στην Ελληνική κυβέρνηση, την αγορά των δικών τους οπλικών συστημάτων. «Αν θέλετε την βοήθεια και την παραμονή στο ευρώ- είπαν – πρέπει να αγοράσετε τα δικά μας τάνκς και τα δικά μας ωραία πολεμικά μας πλοία». Επιβάλλοντας περικοπές και θυσίες., στους κουρελιασμένους Έλληνες
Αυτό είναι που έχει γραφτεί στη χθεσινή CORRIERE DELLA SERA, στην σελίδα 5.
Αλλά ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι η Wall street Journal αποκάλυπτε ότι το Βερολίνο και το Παρίσι, απαιτούσαν την αγορά εξοπλισμών, σαν προυπόθεση για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας.
Είναι αυτή η Ευρώπή που θέλουμε; Κυνική και εξοπλισμένη σαν αστακός «.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

Βάλτε φόρους.....
πολλούς φόρους....
που να μην μπορούμε να τους πληρώσουμε....

κόψτε μας το ρεύμα....
κατασχέστε μας τα σπίτια....
και τα αυτοκίνητα....
και τα ...
οικόπεδα....
και τα χωράφια....

κλείστε και τις επιχειρήσεις μας,
κι αν δε συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε, βάλτε μας φυλακή....
 αφήστε τα παιδιά μας νηστικά, παγωμένα χωρίς βιβλία ...
κι όσους από εμάς μείνουμε άστεγοι, καταγράψτε μας, και ταξινομείστε μας....

κάθε κίνηση που κάνετε μας φέρνει πιο κοντά στο ξέσπασμα....
 κι αν τώρα προσπαθείτε να μας πείσετε ότι η γενιά μας είναι μια γενιά χαμένη,
να θυμάστε πως ο άντρας κάνει η γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα...

.και αν μέχρι τώρα δεν ξέραμε τι να κάνουμε και κάναμε υπομονή ακόμα κι όταν μας φερθήκατε βίαια, τώρα ξέρουμε πως να σας πολεμήσουμε...
 με τη Δημοκρατία....

κι αν η δύναμη σας είναι σήμερα μεγάλη, ξέρετε πως πηγάζει από τη δική μας ανοχή....
και σήμερα ξυπνάμε.....
 και έχουμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα.....
είμαστε πολλοί....
και....
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ... ~ Epirus-Ellas. ΠΗΓΗ

Πτώση της ΝΔ, σταθερά πέμπτο το ΠΑΣΟΚ με 11% σε νέα δημοσκόπηση


Πτώση της ΝΔ, σταθερά πέμπτο το ΠΑΣΟΚ με 11% σε νέα δημοσκόπηση


Πτώση των ποσοστών της ΝΔ και σταθεροποίηση του ΠΑΣΟΚ στην πέμπτη θέση εμφανίζεται στην δημοσκόπηση της VPRC για τα Επίκαιρα. Συμφωνα με την έρευνα η ΝΔ συγκεντρώνει 27,5%, και δεύτερο κόμμα είναι η ΔΗΜΑΡ με 16%. Αναλυτικά από την έρευνα προκύπτει ότι: Η ΝΔ προηγείται σταθερά με μεγάλη διαφορά, αλλά παρουσιάζει πτώση κατά 3%, αποτέλεσμα της δυσαρέσκειας για την στάση της στη Δανειακή Συμβαση. Το ΠΑΣΟΚ σταθεροποιείται στην πέμπτη θέση των προτιμήσεων, με ποσοστό 11%. Μεγάλη πτώση του ΛΑΟΣ που φτάνει το 4,5% Σταθερη άνοδο της Αριστεράς. Πιο αναλυτικά: Στα πρώτα συμπεράσματα είναι πως η Νέα Δημοκρατία, προηγείται μεν με μεγάλη διαφορά, ωστόσο παρουσιάζει και αυτή μία πτώση της τάξεως τιυ 3%, σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρείας, αποτέλεσμα της λαϊκής δυσαρέσκειας σχετικά με την στάση του κόμματος στην νέα Δανειακή Σύμβαση. Η πτώση του ΠΑΣΟΚ δημοσκοπικά είναι γεγονός, ωστόσο έχει σταθεροποιηθεί στο 11%. Η Δημοκρατική Αριστερά, με τη σειρά της, απορροφά το μετριοπαθές εκσυγχρονιστικό κεντροαριστερό κομμάτι του παλαιού ΠΑΣΟΚ κι όσο δεν προκύπτει αλλαγή της κατάστασης στο ΠΑΣΟΚ τόσο σταθεροποιεί ένα εκλογικό ακροατήριο όχι συνεκτικό ιδεολογικά και κοινωνικά, ικανό, ωστόσο, αυτή τη στιγμή να τη φέρει ακόμα και στη δεύτερη θέση των εκλογικών προτιμήσεων. Μεγάλη πτώση βλέπει και ο ΛΑΟΣ στα ποσοστά του, τα οποία έχουν φτάσει στο 3,5%, ενώ στις αρχές του μήνα βρισκόταν στο 4,5%, χωρίς να απέχει και πολύ από το όριο κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης που είναι το 3%. Μεγάλα ποσοστά έχει στο σύνολο η Αριστερά, με το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ,και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, να ξεπερνά το 30%, ενώ δημοσκοπική ανάκαμψη βλέπουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι, που έχουν 3,5%. Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη που έχει ένα ποσοστό του 2%, βρίσκεται εκτός Βουλής σύμφωνα με την δημοσκόπηση. Σταθερά είναι και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που πλέον φλερτάρει στις περισσότερες δημοσκοπήσεις με το όριο του 3%. Τα αποτελέσματα της προηγούμενης δημοσκόπησης της ίδιας εταιρείας για τον Ιανουάριο ήταν: NΔ 30,5%, ΔΗΜ.ΑΡ 13%, ΚΚΕ 12,5%, ΣΥΡΙΖΑ 12,5%, ΠΑΣΟΚ 12%, ΛΑΟΣ 6%, Οικολόγοι Πράσινοι 3% 

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ..!..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ MATRIXΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ..!..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ MATRIX"...ο΄τι βλέπεις γύρο σου είναι μια παραίσθηση δεν είναι πραγματικότητα.
Είναι μια εκπομπή πραγματικότητας, κατασκευασμένη για να την παρακολουθεί 
συνέχεια ο δέκτης της αντίληψης σου, ο οποίος είναι συντονισμένος σ αυτήν και
κλειδωμένος στην συχνότητα της. Κι αυτό που σου λέω δεν είναι μια αλληγορία,
αν και θα μπορούσε να είναι χωρίς να αλλάζει το νόημα αυτό που προσπαθώ να σου πώ.

Κι εγώ και όλοι μας, είμαστε θύματα μιας απάτης, ενός τεχνητού εφιάλτη. Είμαστε έγκλειστοι
μέσα σε ένα παραισθητικό ανθρώπινο κοτέτσι, στο οποίο μας έχει παραχωρηθεί μια ελάχιστη ελευθερία σκέψεων και κινήσεων, με καθημερινό αντάλαγμα την ενέργεια μας.

Οσο κι αν νομίζουμε
 

'οτι είμαστε ιδιαίτεροι και μοναδικοί, και οτι προσωρινά βρισκόμαστε  σε ατυχείς συγκυρίες που θα 
ξεπεραστούν, στην πραγματικότητα δεν είμαστε παρά η μάζα, όλοι εμείς είμαστε οι μάζες, ανεξάρτητα απο τη θέση μας και την κατάσταση μας, δεν είμαστε παρά ναρκωμένες κότες σε ένα
σουρεαλιστικό κοτέτσι, και τα αφεντικά μας είναι ξένοι που μας παρακολουθούν, μας πειθαρχούν
μας ταίζουν μας τρώνε.


Κι όμως, ανάμεσα μας υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιον τρόπο έχουν ξυπνήσει, έχουν αρχίσει 
να καταλαβαίνουν  κάπως τι συμβαίνει, δημιουργούν αντιστασιακούς πυρήνες και προσπαθούν να 
δραπετεύσουν η να ξυπνήσουν και τους υπόλοιπους, και με πολούς τρόπους καταφέρνουν να πολεμήσουν.


Ενας μυστικός παγκόσμιος πόλεμος υπάρχει, οι μάχες του είναι σχεδόν αόρατες. Τα αόρατα αφεντικά
μας προσπαθούσαν και προσπαθούν πάντοτε να ετοπίσουν αυτούς τους αντιστασιακούς, τους αφυπνισμένους , και οι πρακτορές τους - που ζούν κι αυτοί ανάμεσα μας - διεξάγουν ένα διαρκές
ανθρωποκυνηγητό για να  τους πάρουν με το μέρος τους, και να τους εξολοθρεύσουν . Μπορεί και να μας ακούνε αυτη την στιγμή που μιλάμε..."

κλειδωμένη Γη εκδ. αρχέτυπο
 

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ..!..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ MATRIX ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ