Κυριακή 10 Απριλίου 2011

VIDEO: Ολόκληρη πόλη εξαφανίζεται σε λίγα λεπτά από το τσουνάμι


VIDEO: Ολόκληρη πόλη εξαφανίζεται σε λίγα λεπτά από το τσουνάμι




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuCSBa4hZcRfDrM2NiS1Pgk1Iabf6cUBjLrdDaDJxSrlWaJyKBApIR88XjqfKe7Y1IT-yMNU-oMVbDm4Os-BibbglJ2IcWRkP0OTcIRvmmmbih_0zgv0ah0uBZTs8ZkgMuHE83TMHdHMOh/s400/Ieros+new.jpgΤο παρακάτω βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα και δείχνει πώς...
μέσα σε λίγα λεπτά μια ολόκληρη πόλη στην Ιαπωνία εξαφανίζεται από τη δύναμη και την οργή του τσουνάμι, το οποίο δημιουργήθηκε από τον φονικό σεισμό των 8,9 Ρίχτερ που έπληξε τη χώρα.




Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: Ολόκληρη πόλη εξαφανίζεται σε λίγα λεπτά από το τσουνάμι http://24wro.blogspot.com/2011/04/video_6368.html#ixzz1J9hdPnXU

Αν το video ελιναι αληθινό, η Ιαπωνία δέχεται επίθεση! Το θέμα είναι από τι;;;


Αν το video ελιναι αληθινό, η Ιαπωνία δέχεται επίθεση! Το θέμα είναι από τι;;;

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί το προηγούμενο περίεργο βίντεο στην Ιαπωνία. Χθές επαναλήφθηκε το περιστατικό, αυτήν την φορά δίπλα σε κάποια πόλη. Το βίντεο δείχνει την πόλη καθώς δονείται απ'τον σεισμό, όταν στο βάθος φαίνεται μια τεράστια φωτεινή ενέργεια σαν μπάλα..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

Ύπαρξη UFO με σφραγίδα FBI


Ύπαρξη UFO με σφραγίδα FBI


Η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω… και τα σημειώματα του FBI έδιναν και έπαιρναν για τα ιπτάμενα αντικείμενα. Περιγραφές ιπτάμενων δίσκων και εξωγήινων σε έγγραφα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.
H δημοσιοποίηση χιλιάδων αρχείων του FBI στη διαδικτυακή πηγή The Vault μας φέρνει αντιμέτωπους με ένα υπηρεσιακό σημείωμα από τον Guy Hottel προς τον διευθυντή του και στο οποίο επισημαίνεται ότι τρεις ιπτάμενοι δίσκοι είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο Νέο Μεξικό.
Στο σημείωμα, που φέρει τίτλο “Ιπτάμενοι Δίσκοι”, αποκαλύπτεται πως ο ερευνητής έδωσε πληροφορίες σε έναν ειδικό πράκτορα, ενώ περιέχεται και η περιγραφή των ιπτάμενων δίσκων. “Ένας ερευνητής της περιέγραψε τα ιπτάμενα αντικείμενα ως κυκλικά και με διάμετρο πενήντα περίπου μέτρων”, αναφέρεται.

Σε άλλο σημείο γίνεται και η περιγραφή των εξωγήινων που φέρεται να προσγειώθηκαν. “Σε κάθε ιπτάμενο δίσκο υπήρχαν τρία σώματα, τα οποία είχαν ανθρώπινο σχήμα αλλά ήταν κοντά”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.
“Ο ιπτάμενος δίσκος έπεσε στο Νέο Μεξικό, γιατί η κυβέρνηση έχει ένα ραντάρ μεγάλης ισχύος σε αυτόν τον τομέα και πιστεύεται ότι αυτή η συσκευή παρενέβη στον μηχανισμό ελέγχου του δίσκου”, συνεχίζει στο έγγραφο και καταλήγει επισημαίνοντας πως δεν συνεχίστηκε η έρευνα.

Η πόλη του Roswell στο Νέο Μεξικό απέκτησε μεγάλη φήμη μετά από τις εκτεταμένες αναφορές ότι ένας ιπτάμενος δίσκος είχε συντριβεί κοντά σε στρατιωτική βάση τον Ιούλιο του 1947, ενώ εξετάζεται το κατά πόσο είναι αληθινές οι φωτογραφίες που απεικονίζουν έναν από τους εξωγήινους του Roswell.
Σε άλλο σημείωμα του 1947 επισημαίνεται ότι ένα αντικείμενο, που παρουσιάζεται ως ιπτάμενος δίσκος, είχε πέσει κοντά στο Roswell.
Ο δίσκος είχε “εξαγωνικό σχήμα” και “μπλέχτηκε σε ένα μπαλόνι από ένα καλώδιο”, επισημαίνεται στο υπόμνημα, που είχε την ένδειξη “Επείγον” και αποδέκτη τον διευθυντή του FBI.

Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο σώμα του ηλιακού μας συστήματος


Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο σώμα του ηλιακού μας συστήματος


Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "FOCUS" ΤΗΝ 24/02/2004.


Αμερικανοί αστρονόμοι εντόπισαν ένα αντικείμενο σε απόσταση 4,4 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη, που είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο σώμα που έχει αναγνωριστεί μετά την ανακάλυψη του Πλούτωνα το 1930.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές παρατηρήσεις, ο παγωμένος πλανητοειδής έχει διάμετρο 1410 χιλιόμετρα, περίπου το μισό από ό,τι ο Πλούτωνας. Είναι όμως 10% μεγαλύτερος από τον Κβαοάρ, ένα σώμα που ανακαλύφθηκε στην ίδια ζώνη του Ηλιακού Συστήματος το 2002.

Όπως αναφέρει ο Μάικ Μπράουν, αστρονόμος του Caltech (Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια): «Φαίνεται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τον Κβαοάρ, κάτι που σημαίνει ότι είναι μεγαλύτερος από οτιδήποτε μετά τον Πλούτωνα».

Ο Μπράουν ανακάλυψε το νέο σώμα μέσω του τηλεσκοπίου του όρους Πάλομαρ έξω από το Σαν Ντιέγκο, σε συνεργασία με τον Τσαντ Τρουχίλο, του Παρατηρητηρίου Gemini της Χαβάης, και τον Ντέιβιντ Ραμπίνοουιτζ του Πανεπιστημίου Yale.

Ο πλανητοειδής, με την προσωρινή ονομασία 2004 DW, βρίσκεται στο εξώτερο τμήμα της ζώνης Κούιπερ, έναν δακτύλιο πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα όπου συγκεντρώνονται αστεροειδείς και τεράστια κομμάτια πάγου.

Το νέο σώμα φαίνεται να ακολουθεί ελλειπτική τροχιά και η απόστασή του από τον Ήλιο κυμαίνεται από 4,3 έως 7,6 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα. Για να ολοκληρώσει μια περιφορά γύρω από τον Ήλιο χρειάζεται περίπου 252 γήινα χρόνια.


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο σώμα του ηλιακού μας συστήματος 

Δείτε πως εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη το ραδιενεργό νέφος απο την Ιαπωνία!


Δείτε πως εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη το ραδιενεργό νέφος απο την Ιαπωνία!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0CZN6z-Y-VIAqrhdohiQU3a6_FMpO1G-ReYLZ2mJhJSzdudjrtrhMhJncbouEFGiABOLe6GhQ9-ixgQ6dsKWi_Pg3Ar2ZmmVSHUNNwGP0MPvnpsicLACGliwiKyMku9mVh9mJCozbg2Be/s1600/radienergonefos.jpg
Στο video που έδωσε στη δημοσιότητα η Γαλλική Μετεωρολογική Υπηρεσία φαίνεται πώς εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα...


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Δείτε πως εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη το ραδιενεργό νέφος απο την Ιαπωνία! 

Ανακαλύφθηκε γιγάντιος σκορπιός


Ανακαλύφθηκε γιγάντιος σκορπιός

image
Το αποτύπωμα που άφησε ένας θαλάσσιος σκορπιός- γίγαντας, πριν από 330 εκατομμύρια χρόνια, ανακαλύφθηκε στην βορειοανατολική Σκωτία. Το ζώο, που είχε μήκος δύο μέτρα και πλάτος ένα μέτρο, ήταν κάτι μεταξύ σκορπιού και κάβουρα.
Η επιστημονική του ονομασία είναι Hibbertopterus και σύμφωνα με τον Dr Martin Whyte από το Πανεπιστήμιο του Sheffield, ο οποίος έκανε την ανακάλυψη, είναι το μεγαλύτερο του είδους που έχει ποτέ καταγραφεί!
Το εύρυμα αποτελείται από αποτυπώματα του ποδιού του γιγαντιαίου σκορπιού καθώς και από ένα αυλάκι που πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από την ουρά του, όταν αυτός μετακινήθηκε στην υγρή άμμο (στη φωτογραφία). Με το πέρασμα των αιώνων και την έκθεση στις καιρικές συνθήκες, το αποτύπωμα “στερεοποιήθηκε” και ενσωματώθηκε στον βράχο!

Οι επιστήμονες, για πολλοστή φορά, έρχονται αντιμέτωποι με ένα είδος που υποψιάζονταν, αλλά δεν γνώριζαν με σιγουριά την ύπαρξή του! Άραγε πόσα τέτοια ακόμα υπήρξαν ή υπάρχουν, στον πλανήτη μας ;

ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ (και Κυπρο) ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.


ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ (και Κυπρο) ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΑΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΕΔΩ).
ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ, ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ. ΑΝΤΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ)ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ, Κ.Α.), ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ).

ΑΥΤΟ-ΣΚΛΑΒΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
ΦΟΒΟ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, (ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ).
ΕΝΟΧΗ (ΑΠΟ “ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ”, ΑΠΟ “ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ”),
ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ (ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΣ, 1821 ΣΕΙΡΑ).
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ (ΜΕ ΑΣΤΕΡΕΥΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΕΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ), ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΟΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ:
- ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,
- ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ (Η ΟΜΑΔΑ ΓΑΠ, ΕΛΙΑΜΕΠ)
- ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ(ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ)
- ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΝΟΜΟΙ (Π.Χ. “ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ”, ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ),
- ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΔΝΤ, ΤΡΑΠΕΖΑ “ΕΛΛΑΔΟΣ”, “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ” ΤΡΑΠΕΖΑ, Κ.Α).
ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ.

Τα ψωμάκια του Σατανά


Ένα σλόγκαν και η επίκληση του Χριστού σε διαφήμιση της εταιρείας "Hell Pizz" έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη Νέα Ζηλανδία. Δείτε τι έγραψαν για τον Ιησού, προσπαθώντας να διαφημίσουν ψωμάκια.Την οργή της εκκλησίας και όχι μόνο έχει προκαλέσει διαφήμιση της εταιρείας Hell Pizza της Νέας Ζηλανδίας η οποία εμφανίζει ψωμάκια με το σύμβολο του Σατανά υπό το σλόγκαν "Για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κάτι σαν τον Χριστό".

Τη θέση του σταυρού έχει πάρει ένα πεντάλφα το οποίο έχει "σφραγίσει" τα ψωμάκια.

Μάλιστα οι αφίσες της εταιρείας έχουν κατακλύσει το Όκλαντ ενώ εκπρόσωπος της εκκλησίας χαρακτήρισε την διαφημιστική καμπάνια αισχρή.

"Υποθέτω ότι κατά μια έννοια γνωρίζουν οι κύριοι ότι ο Χριστός ήταν στη γη για περιορισμένο χρόνο αλλά αρκετοί άνθρωποι θα αποφασίσουν να μποϊκοτάρουν το προϊόν για αρκετό καιρό και όχι περιορισμένο όπως εγώ", είπε ο επίσκοπος του Όκλαντ Πάτρικ Νταν.

Από τη πλευρά της η εταιρεία υποστήριξε τη καμπάνια της μέσω του εκπροσώπου της ο οποίος δήλωσε ότι δε βλέπει γιατί η διαφήμιση είναι αισχρή και προσβάλλει τη θρησκεία κάποιου.

Το 2008 η εταιρεία αναγκάστηκε να απολογηθεί και να ζητήσει εν τέλει συγγνώμη από την οικογένεια του σερ Έντμουντ Χίλαρι καθώς σε μια διαφήμιση αναφορικά με το Χάλοουιν απεικόνιζε τα οστά του εν λόγω κυρίου μαζί με το Χιθ Λέτζερ να χορεύουν πάνω από τους τάφους τους.

Notis Sfakianakis-Έλληνας (Video Clip)