Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Τι συμβαίνει με την "κιβωτό των Σπόρων"? Τι είδους κορύφωση αναμένουμε?


Τι συμβαίνει με την "κιβωτό των Σπόρων"? Τι είδους κορύφωση αναμένουμε?


Θυμάστε που είχα κάποτε μεταφράσει και αναρτήσει κείμενο με τις προειδοποιήσεις ενός Νορβηγού πολιτικού?


Θυμάστε πως μεγάλος χρηματοδότης της κιβωτού είναι ο μεγιαστάνας των υπολογιστών Bill Gates; Θυμάστε που ο ίδιος είναι που υποστηρίζει τους απάνθρωπους και βλαβερούς εμβολιασμούς; Θυμάστε που αλλού εμπλέκται?...
Ακολουθήστε τα λινκ αν δεν είχατε ενημερωθεί τότε... γιατί τώρα μαθαίνουμε πως γίνονται και εσπευσμένες ενέργειες συλλογής Σπόρων στη «Κιβωτό των Σπόρων» στη Νορβηγία...
Όπως αναφέρουν ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία ζητήθηκαν εσπευσμένα 1500 σπόροι πατατας ( από διαφορετικές ποικιλίες )απο Αγρότες του Περού τις οποίες και απέστειλαν άμεσα στο «θησαυροφυλάκιο της ημέρας της καταστροφής» που βρίσκεται στον αρκτικό κύκλο, προκειμένου να να διαφυλαχθεί το μέλλον των συγκεκριμένων ποικιλιών.
Η εσπευμένη αυτή ενέργεια έχει υποψιάσει τους διεθνής κύκλους οτι οποίοι αναζητούν τους λόγους και τα αίτια αυτής της ενέργειας. "Ε'ιμαστε μπροστά σε κάτι σημαντικό ..." αναφέρουν, "που λίγοι γνωρίζουν!!!" (πηγή)
Για ποιό λόγο βιάζονται? Ή για ποιό λόγο διαρρέουν στα μέσα ενημέρωσης πως τάχα βιάζονται?...
Το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται... Ίσως απλά να θέλουν να σκηνοθετήσουν καλά το σενάριο που θέλει τη Γη να καταστρέφεται, οπότε αρχίζουν να σπέρνουν και τις ανάλογες υποψίες για επερχόμενο κίνδυνο... Ή μήπως πράγματι κάτι συμβαίνει?... Την αλήθεια δεν περιμένουμε να την ακούσουμε πάντως από "αρμόδια χείλη"... Μάλλον πρέπει να την αναζητήσουμε μόνοι μας...

Είχα ακούσει και από φίλους πως ναι μεν ο Δεκέμβρης του 2012 είναι το αποκορύφωμα της μετάβασης, όμως από τον Μάρτιο του 2011 θα έχουμε ένταση των ηλιακακών και κοσμικών ενεργειών που "βομβαρδίζουν" τη Γη. Να θεωρήσουμε πως γι' αυτό το λόγο βιάζονται οι φοβικοί και αρχίζουν την κάθοδο στα έγκατα της Γης? Ή απλά θέλουν και πάλι να σπείρουν πανικό και φόβο για να ελέγχουν καλύτερα την ανθρωπότητα κατά την αγαπημένη τους χιλιοδοκιμασμένη συνταγή?...

Ακούσαμε επίσης πως ο Ομπάμα είναι επίσης έτοιμος να μιλήσει γι' αυτό που όλοι γνωρίζουμε: πως υπάρχουν επαφές και συνεργασίες με εξωγήινους -
Δημοσίευμα του examiner.com αναφέρει ότι ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα θα ανακοινώσει αρκετά σύντομα,.... επισκέψεις ιπτάμενων οχημάτων από άλλους πλανήτες και επαφές με εξωγήινους, ίσως και μέσα στο 2011(!)
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της D.A.R.P.A. (Defence Advanced Research Projects Agency) έχει δοθεί το πράσινο φως για να μιλήσει ο Ομπάμα και να αποκαλύψει ότι από το 1947 οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τα ufo’s και την κρατούν επτασφράγιστο μυστικό.
‘’Οι πηγές μας αναφέρουν ότι δεν θα αποκαλυφθεί αρχικά μια ολοκληρωτική αποδοχή των επισκέψεων και επαφών με εξωγήινους, ωστόσο τα σχόλια του προέδρου θα μας φέρουν αρκετά κοντά στην αλήθεια και θα γίνουν στο πλαίσιο μιας ομιλίας σχετικά με ένα τελείως διαφορετικό θέμα. Λογικά ο πρόεδρος θα παραδεχτεί ότι υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που υποδηλώνουν εξωγήινη επισκεψιμότητα.
Όλα αυτά λέγεται ότι είναι μέρος ενός προγράμματος που θα οδηγήσει στην ενδεχόμενη ολοκληρωτική αποδοχή των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών, από τις μεγάλες κυβερνήσεις του κόσμου σε διάστημα 3 ετών.”
Το δημοσίευμα του examiner.com αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το 2011 (ή η περίοδος 2011-2015) μπορεί να είναι το έτος που η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ομολογήσει τελικά σε μια 60χρονη σχέση συνεργασίας με εξωγήινους ευφυής πολιτισμούς. (πηγή)

Αυτό, οι εξωγήινοι δηλαδή, γνωρίζουμε όμως πως θα ήταν και το τελευταίο χαρτί που θα έπαιζαν οι επικυρίαρχοι... Θυμάστε? Στο κείμενο

Μυστικές υπηρεσίες και οργανώσεις κινούν τα νήματα του μέλλοντος της ανθρωπότητας...


Ο Fulford έλεγε:  
"Το μεγάλο ερώτημα που παραμένει όμως είναι, ποιάς μορφής "τεχνητή κρίση" μας περιμένει τον Ιανουάριο. Η προσωπική μου κρυφή ελπίδα είναι, να παίξουν οι G-20 το μεγαλύτερο θεατρικό έργο της ιστορίας ξεσπώντας με ένα σκηνοθετημένο αρμαγεδώνα, ώστε να προετοιμάσουν ψυχολογικά την ανθρωπότητα για μία εντελώς Νέα Εποχή (και δεν εννοώ την 230 χρόνων "Νέα" εποχή)."
Φαίνεται πως όλα οδεύουν προς μία κορύφωση, ΟΜΩΣ η κορύφωση αυτή δεν αποτελεί λόγο για πανικό και φόβο, αλλά ευκαιρία να διορθώσουμε όσα δεν είχαμε διορθώσει μέχρι σήμερα και πρωτίστως τον εαυτό μας.  Όλοι οι φίλοι του Τοξότη γνωρίζουν πως ο ήλιος και οι συμπαντικές ενέργειες συντονίζουν την μεταμόρφωση μας. Την άνοδο της συνειδητότητας μας σε ένα νέο επίπεδο. Όσοι φοβούνται και θέλουν να κρυφτούν υποθέτω πως προφανώς και δεν θα πάρουν μέρος στην άνοδο, αλλά θα διατηρήσουν την συνειδητότητα της παρούσας ξεπερασμένης εποχής...
Ίσως για να ξαναδοκιμάσουν μελλοντικά να ξαναεφαρμόσουν την εξουσιαστική τους μανία εις βάρος της ανθρωπότητας...

Ας έχουμε το νου μας κι ας μη χάνουμε το στόχο επιστροφής στη Φύση και στα βουνά μας...
Ότι και να συμβεί εκεί, στην αγκαλιά της φύσης, θα είμαστε προστατευμένοι.
Οποιοσδήποτε εγωκεντρισμός είναι καταδικασμένος σε αποτυχία.
Η ομαδικότητα είναι που προοδεύει και δέχεται τη μεγαλύτερη υποστήριξη στην εποχή που ανθίζει...

Αφοβία και χαρά. Συνείδηση και ενότητα.
Όλοι ΜΑ-ΖΕΙ

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ


ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ


Υπόσχεται πως θα είναι το «άγρυπνο µάτι» των εργαζόµενων γονέων. Ένα τσιπ που κατασκεύασαν επιστήµονες στο Πανεπιστήµιο Τσουκούµπα της Οσάκα θα δίνει τη δυνατότητα στους µεγάλους να ελέγχουν τα µικρά τους.
Έτσι, το πείραµα «Big Mother», το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιαπωνία, επιτρέπει στους «full time» εργαζόµενους γονείς να καταγράφουν κάθε κίνηση του παιδιού τους. Μέσω της συσκευής-τσιπ που θα βάζουν στα παιδιά, τους δίνεται η δυνατότητα να µάθουν όχι µόνο την ακριβή περιοχή στην οποία βρίσκονται αλλά µέσω µιας κάµερας µπορούν να δουν κιόλα όσα αντικρύζουν. Το τσιπ θα µετράει και τους σφυγµούς των παιδιών κι έτσι θα αντιλαµβάνονται οι γονείς αν διατρέχουν κίνδυνο ή όχι. Κι όλα αυτά, αρκεί να πάρουν κωδικό και να επισκέπτονται ανά πάσα στιγµή µια ιστοσελίδα, στην οποία θα στέλνει τα µηνύµατα και τις εικόνες το τσιπ. Μάλιστα, στα άµεσα σχέδια των ερευνητών είναι η ενσωµάτωση στη µικροσυσκευή κι ενός µικροφώνου,προκειµένου οι γονείς να ακούνε τις παιδικές ή εφηβικές συνοµιλίες.
«Θέλω να πηγαίνω µόνος µου στο σχολείο», «Σήµερα, θα βγω µε τις φίλες µου βόλτα, χωρίς να µε πας εσύ», «Θα πάω στο πάρτι, αλλά σε παρακαλώ µη µου τηλεφωνείς συνέχεια», «Την ώρα που θα είσαι στη δουλειά, θα πάω να παίξω στην πλατεία» είναι µερικές µόνο από τις παιδικές ατάκες που ακούνε καθηµερινά οι γονείς. Οι περισσότεροι, όµως, φοβούµενοι τους κινδύνους που ελλοχεύουν, δεν γνωρίζουν πώς να αντιδράσουν στις τάσεις ανεξαρτητοποίησης και αυτονοµίας των παιδιών τους. Κι όµως, όπως εξηγούν οι ειδικοί, οι γονείς δεν θα πρέπει να καταφεύγουν σε ακραίες λύσεις, όπως το ιαπωνικό τσιπ. Αντίθετα, η εµπιστοσύνη φαίνεται να είναι τελικά το «κλειδί» για µία ισορροπηµένη σχέση ανάµεσα σε µικρούς και µεγάλους.
Η Μαρία είναι µαθήτρια της τελευταίας τάξης του δηµοτικού. Η µητέρα της, Νατάσα, είναι «άγρυπνος φύλακας». «Την πηγαίνω το πρωί στο σχολείο και το µεσηµέρι περιµένω να γυρίσουµε µαζί στο σπίτι. Κι όλα αυτά γιατί φοβάµαι.Οι κίνδυνοι, πια, είναι πολλοί και µεγάλοι. Τόσα έχουµε ακούσει...», λέει στα «ΝΕΑ» η µητέρα.
Μπαίνουν κάποια όρια. Παρόλο που η µικρή έχει κινητό τηλέφωνο, η µητέρα της δεν την καλεί κάθε τρεις και λίγο. «Της έχω εµπιστοσύνη, ωστόσο θεωρώ αδιανόητο ένα παιδί στην ηλικία των 10 και 11 ετών να κυκλοφορεί µόνο του. Φυσικά, υπάρχουν φορές που θα πάει στη φίλη της να παίξει, αλλά και πάλι εγώ θα είµαι αυτή που θα την πάω και θα συνεννοηθούµε για την ώρα που θα την πάρω.
∆εν είναι θέµα περιορισµού, αντίθετα µπορεί να κάνει αυτό που της αρέσει, ωστόσο κι εµείς ως γονείς έχουµε την ευθύνη να βάζουµε κάποια όρια για να την προστατέψουµε». Προσθέτει δε πως δεν χρειάζονται ασφυκτικοί έλεγχοι και ακραίες λύσεις, «αρκεί µόνο να συζητήσει ο γονιός µε το παιδί. Αυτό κάνω µε την κόρη µου. Της µιλάω ανοιχτά για κάθε κίνδυνο που παραµονεύει, οπότε κι εκείνη δείχνει µεγαλύτερη προσοχή».
Οι ανησυχίες και η αγωνία των γονέων σχετικά µε το πώς θα πρέπει να «ελέγχουν» τα παιδιά τους είναι από τα βασικά θέµατα που θίγονται στις οµάδες σχολών γονέων.

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ...