Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟ 2007

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟ 2007Αυτό το πλάσμα εμφανίστηκε μέσα απο την κάμερα επιτήρησης να τρέχει σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2007.

Ενα βιντεο επιτήρησης σε εθνική οδό στο Ηνωμένο Βασίλειο συνέλαβε ενα παράξενο ανθρωποειδές πλάσμα να τρέχει σε μια εθνική οδό τεσσάρων λωρίδων κυκλοφορίας. 

Με την πλήρη ταχύτητα του βίντεο, μοιάζει σαν να είναι ένα ζώο που διασχίζει την εθνική οδό με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αλλά όταν το δείς το βίντεο σε αργά καρέ αμέσως το αμφισβητείς. 

Ακόμα και τα καρέ απο τις φωτογραφίες φαίνεται να δείχνουν ότι έχει ένα ανθρώπινο κεφάλι, το σώμα, και τα πόδια ενός ανθρωποειδούς που τρέχει στα τέσσερα.

Προτάσεις ότι το βίντεο ήταν ψεύτικο διαψεύδονται από υπερφυσικούς ερευνητές που "έλεγξαν με τις τοπικές αρχές, που" ελέγχονται απο τις τοπικές αρχές που επιβλέπουν τα CCTVs σε αυτόν τον τομέα, και δεν είναι ψεύτικο.

Δεν θα κάνω σχόλιο για την εγκυρότητα του βίντεο, μπορείτε να σχηματίσετε τη δική σας γνώμη επ 'αυτού. 

Πάρτε το χρόνο σας και ψάξτε για τυχόν εφέ, προβλήματα σκίασης, θόλωμα, και άλλες προφανείς αλλαγές στο βίντεο, καθώς και μια σειρά από άλλους δείκτες που θα σας κατευθύνουν προς το αν είναι πραγματικό ή πλαστό . 

atheatignosi
7SPY: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟ 2007 ΠΗΓΗ

7SPY

ανεξάρτητος εναλλακτικός ιστότοπος ενημέρωσης

Τα αποκρυφιστικά άδυτα των μεγάλων πανεπιστημίων - Θάνατος φοιτητών σε τελετές μύησης

Τα αποκρυφιστικά άδυτα των μεγάλων πανεπιστημίων - Θάνατος φοιτητών σε τελετές μύησης

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ harvard
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π
« To Harvard ένας μύθος!» Αναφωνεί η Le monde. Το 2011 ήταν επικεφαλής της κατάταξης της Shanghaï. 44 βραβευμένοι με Nobel, 46 με Pulitzer και 8 πρόεδροι των ΗΠΑ ήταν απόφοιτοι του. Αλλά πίσω από την απαστράπτουσα βιτρίνα καιροφυλακτούν τα αποκρυφιστικά άδυτα ,τα κλειστά κλαμπ , οι μυητικές τελετουργίες.
Με άρθρο του που φέρει τον καυστικό τίτλο «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ Harvard» o Nouvel Observateur (12-10-2013) παραβιάζει τα ανομολόγητα μυστικά:εκλεκτισμός, δοκιμασίες και μυητικές τελετουργίες. Επικαλείται το βιβλίο "La face cachée de Harvard", (Το κρυμμένο πρόσωπο του Harvard) της γαλλίδας κοινωνιολόγου Stéphanie Grousset-Charrière που διηγείται πως οι μυστικές εταιρείες διαμορφώνουν μια ελίτ στο εσωτερικό της ελίτ.
Στις ΗΠΑ τα μεγάλα πανεπιστήμια,κάποια πανάκριβα θεωρούνται δημοκρατικά.Για λογαριασμό τους οι κυνηγοί των πιο προικισμένων μαθητών ανιχνεύουν σ’ όλη τη χώρα τους λυκειόπαιδες με τα πιο φωτεινά μυαλά ανεξάρτητα από την κοινωνική τους τάξη και τους προσφέρουν υποτροφίες και οικονομική βοήθεια,κυρίως το Harvard.
Αλλά πίσω από αυτό το ιδανικό της αξιοκρατίας διαπράττονται οι ανομολόγητες πρακτικές των final clubs.Αυτές οι μυστικές εταιρείες περιγράφονται στο φιλμ"The Social Network" που είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή του Facebook–διατηρούν έναν ελιτισμό, σ@ξιστικό,διακρίσεων.
Η Stéphanie Grousset-Charrière,είναι μια νέα κοινωνιολόγος που καταδύθηκε από το 2004 ως το 2008 μέσα σ’ αυτά τα μυστικά και μυστηριώδη ενδότερα των υψηλής σφαίρας της αμερικάνικης κοινωνίας στο Harvard για την θέση της στο διδακτορικό.Συνέγραψε το βιβλίο που επανεκδίδεται.Αναλύει κυρίως τον ρόλο αυτών των εταιρειών στην διαμόρφωση των ελίτ.
« Συνέντευξη:
-Σε τι αυτά τα clubs του Harvard,όπως και αυτά άλλων αμερικανικών πανεπιστημίων είναι μυστικά;
- Όλοι οι φοιτητές γνωρίζουν την ύπαρξή τους και αυτά τα clubs τους γοητεύουν κυρίως το εσωτεριστικό των Skull and Bones (Νεκροκεφαλή και Κόκκαλα) του Yale του οποίου ο John Kerry και ο George W. Bush είναι μέλη.
Το μυστικό είναι ένα στοιχείο κλειδί για την λειτουργία τους,η λίστα των μελών τους παραμένει αυστηρά εμπιστευτική όπως και αυτό το όνομα των προέδρων τους.Τα νέα μέλη στρατολογούνται με μια ανώνυμη πρόσκληση και οφείλουν να διατρέξουν μια σειρά τεσσάρων δοκιμασιών επί ένα εξάμηνο διανθισμένες από μυητικά τελετουργικά και γιορτές.
Αυτοί σχηματίζουν την ελίτ της ελίτ που αναλογεί στο 1,5% των φοιτητών του Harvard, ενταγμένοι σ’ ένα δίκτυο που θα τους εξυπηρετήσει κατά την διάρκεια όλης της καριέρας τους.... Πολλοί προέρχονται από τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα,φέρουν ένα φημισμένο όνομα ή ανήκουν σε μια οικογένεια επιρροής ή διέπρεψαν στα σπορ και στον επιχειρηματικό τομέα... Η κοινή γνώμη ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις μυστικές εταιρείες που είναι παρούσες στις υψηλές σφαίρες της εξουσίας όπως το Bohemian Club....
Τα φοιτητικά clubs δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ όπως και στην Αγγλία όπου γεννήθηκαν. Αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα αυτών των πανεπιστημίων.Διαθέτουν επίσης πολυτελείς "κατοικίες" βικτωριανού στυλ στον χώρο τους.Είναι δυνατά.Οι μαικήνες τους συχνά είναι οι ίδιοι αυτών του Harvard.Η διεύθυνση του πανεπιστημίου έχει επίσης την αποκρυφιστική επιτροπή της πάνω από τον πρόεδρο...Αυτά τα ιδιωτικά κλειστά,ελιτίστικα και μυστικά clubs είναι αρκετά διαδεδομένα στην άρχουσα αμερικανή τάξη.
Στο EducPros.fr στις 11.04.2012 η Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας δίνει περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργία αυτών των κλαμπ.
«Οι επιλεγμένοι φοιτητές είναι μόνο άνδρες πλειοψηφικά λευκοί και προέρχονται από ευκατάστατες οικογένειες.
Τα κριτήρια επιλογής είναι υποκειμενικά αλλά τα clubs είναι ένας τρόπος αναγνώρισης και αναπαραγωγής των ελίτ που καλλιεργούν την τέχνη του μυστικού τόσο για τους τρόπους ενθρόνισης των μελών τους, όσο και για τις δραστηριότητές τους.Τα μέλη χρησιμοποιούν σημάδια αναγνώρισης μεταξύ τους μετά την ένταξή τους συχνά ενδυματολογικά π.χ φέρουν π.χ ένα μπλουζάκι μάρκας polo,ή γιακά σηκωμένο.
Τα finals clubs είναι φοιτητικές μυστικές εταιρείες παρούσες στα campus των αμερικανικών πανεπιστημίων (Princeton, Yale, Harvard…).Μόνο το Harvard διαθέτει 8 τέτοιες αδελφότητες αποκλειστικά ανδρώες.Εισάγονται 15 ως 30 νέα μέλη κάθε χρόνο μετά από μακρά διαδικασία προεπιλογής με πολλά καψώνια.
Πριν από ορισμένα χρόνια σε μια τέτοια διαδικασία πέθανε ένας φοιτητής στο ΜΙΤ.Κάθε club διαθέτει ένα τεράστιο σπίτι μέσα στον χώρο του πανεπιστημιακού campus – όπου γίνονται γιορτές με ελεύθερη κατανάλωση αλκόλ σε μια χώρα που το αλκοόλ απαγορεύται σε άτομα κάτω των 21 ετών.
Έχεις το αίσθημα ότι βρήκες μια οικογένεια.Οι νέοι που ανήκουν σε ένα τέτοιο "final club" εκπαιδεύονται στην εξουσία: αποκλεισμός των άλλων,διαχείριση της τέχνης των μυστικών.Γιορτές με ναρκωτικά και κάποιες φορές σεξουαλικές καταχρήσεις.Δεν είναι αυτό καθ’ αυτό το μυστικό που έχει ενδιαφέρον όσο ο τρόπος να το διαχειρίζεσαι.Τα σπίτια έδρες των clubs είναι ιδιωτικές ιδιοκτησίες και η αστυνομία δεν μοπορεί να επέμβει.
Στη Γαλλία είναι τα δίκτυα του ελευθεροτεκτονισμού που προσιδιάζουν στα "finals clubs" αλλά χωρίς τη συμμετοχή φοιτητών.»
Η βελγική DH 18/10/13 αποκαλύπτει αντίστοιχες μυητικές τελετουργίες σε φοιτητικούς κύκλους που υπάρχουν στο Βέλγιο.Το καθοριστικό τυπικό είναι το λεγόμενο bapteme (η βάπτιση).Πρόκειται για μια τελετουργία ένταξης των νέων φοιτητών.
Πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη επιτροπών βαπτίσεων στο εσωτερικό του κάθε πανεπιστημίου και της κάθε Ανώτερης Σχολής του Βελγίου.Πρόσφατα πολλοί εναντιώθηκαν σ΄αυτές τις πρακτικές μύησης.Ο ερμητικός χαρακτήρας του μυητικού τελετουργικού εμπεριέχει ένα μυστήριο για τους αμύητους.Περιλαμβάνει ακατάσχετη κατανάλωση αλκοόλ και δοκιμασίες ένταξης που διαφέρουν κατά Πανεπιστήμιο.
«Σε μπουκώνουν με κρεμμύδια και ζωοτροφή-κροκέτες σκύλου..» καταγγέλλει ένα από τα θύματα.Εξαναγκασμός πορείας με τα δάκτυλα,καθήλωση στα γόνατα,ταπεινώσεις και εξευτελεσμούς σκηνές επιβολής αναφέρει ο διευθυντής του Ulg.Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτός ο ιδιότυπος βασανισμός κατέληξε σε τραγωδία.Πρόσφατα φοιτήτρια της κτηνιατρικής στη Λιέγη γαλλικής καταγωγής έπεσε σε κώμα μετά από εγκεφαλικό οίδημα που της προκάλεσε η βεβεβιασμένη και επιβεβλημένη υπερβολική κατανάλωση νερού.
Ένας άλλος φοιτητής νοσηλεύτηκε γιατί παρουσίασε υποθερμία.(L’avenir 8/10/13)H πρώτη περίπτωση προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα που ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση. Απείλησε τους διοργανωτές με φυλάκιση από 5 έως 10 έτη ανάλογα με τα ευρήματα τραυματισμούς κλπ.Το σκάνδαλο πήρε διεθνείς διαστάσεις αφού η Σεγκολέν Ρουαγιάλ πρώην σύντροφος του Ολάντ απέστειλε επιστολή στον Ντι Ρούπο πρωθυπουργό του Βελγίου ζητώντας του να επανεξετάσει την λειτουργία αυτών των μυητικών τελετών.
Η φοιτήτρια που έπεσε σε κόμα αφού έκανε αναγκαστική κατάποση περισσοτέρων από 10 λίτρα νερού
To πιο τραγικό περιστατικό ήταν αυτό που διαδραματίστηκε στην Πανεπιστημιούπολη της Louvain-La-Neuve, όταν ο 20χρονος Thomas στις 11/10/13 έπεσε από γέφυρα 6μ και βρήκε τραγικό θάνατο.Η μοιραία πτώση προκλήθηκε μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στο πλαίσιο αυτών των μυητικών φοιτητικών δράσεων.Καταπέλτης η επιστολή του τραγικού πατέρα:
« Γιατί ουρλιάζω τον πόνο μου και απευθύνομαι σ΄όλους τους φοιτητές;Πολύ απλά γιατί ο Thomas συμμετείχε στη γιορτή με τους κολλητούς του όπως κάνουν όλοι οι φοιτητές κυρίως τώρα στην περίοδο των φοιτητικών βαπτίσεων. Ο Thomas ήπιε πάρα πολύ όπως όλοι οι φίλοι του....Θα πήγαινε στο 3 έτος του τμήματος μηχανικών στο UCL(Καθολικό Πανεπιστήμιο)RTBF 15/1013.
Λουλούδια στο σημείο που πολτοποιήθηκε το κεφάλι του 19χρονου Atony
Στο Βέλγιο το Πανεπιστήμιο του ULB στις Βρυξέλλες το ίδρυσαν ελευθεροτέκτονες « ως αντίδραση στην δημιουργία καθολικού πανεπιστημίου το 1834.Το ULB διατήρησε τη σφραγίδα των μασονικών κύκλων που το διατρέχουν. »(unmondeapenser.free.fr)Η επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει ότι οι μασονικοί κύκλοι δραστηριοποιήθηκαν για την ίδρυσή του.
Οι καθηγητές του το ομολογούν στις παραδόσεις τους και στα συγγράμματά τους.Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν ανεπίσημη η λειτουργία του αφού την κυβέρνηση είχαν οι φιλελεύθεροι καθολικοί και δεν αναγνώριζαν το καθίδρυμα.
Οι μασόνοι καθηγητές του εργάστηκαν άνευ αμοιβής αυτό το διάστημα.Θεμελιωτής του ήταν ο μασόνος Theodore Verhaguen.Κατά την περίοδο του φοιτητικού bapteme υπάρχει ημέρα αφιερωμένη στην μνήμη του με την αναφορά ο Saint Verhaegen ή Saint V στις 20 Νοεμβρίου.(le soir) Στο ίδιο πανεπιστήμιο η Συμβολική της Μασονικής είναι επίσημο μάθημα όπου δίνεται ευρύτατη βιβλιογραφία........Ένα π.χ οι 3 ιερές λέξεις τα 3 S : sacré,secret και s...... (ιερό,μυστικό και ........)
Το σήμα κατατεθέν του ULB υψώνοντας τον δαυλό
Oι ταπεινώσεις και οι δοκιμασίες στις οποίες υποβάλονται οι φοιτητές κατά την διαδικασία μύησης θυμίζουν έντονα τα αρχικά στάδια ένταξης σε στοές.Αυτή την περίοδο πανυγηρίζει το Νοbel Φυσικής του 2013 που απονεμήθηκε στον διακεκριμένο καθηγητή του François Englert.

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αστεροειδείς: Η επιβίωση της Γης είναι θέμα πιθανοτήτων

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αστεροειδείς: Η επιβίωση της Γης είναι θέμα πιθανοτήτων


Όλο και πιο πολύ απασχολεί τη διεθνή κοινότητα ο κίνδυνος μιας σύγκρουσης με τη Γη ενός μεγάλου αστεροειδή ο οποίος θα μπορούσε να αφανίσει κάθε ίχνος ζωής στον πλανήτη μας.
Εκατοντάδες ουράνια σώματα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από το νέφος του Όορτ (σε απόσταση 1 έτους φωτός από τον Ήλιο) εισβάλλουν στο ηλιακό μας σύστημα για να διαγράψουν την τροχιά τους και να απομακρυνθούν από αυτό.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι δεν φεύγουν από αυτό καθώς συγκρούονται με πλανήτες ή συντρίβονται –εξαϋλώνονται για την ακρίβεια- στην «επιφάνεια» του Ήλιου . Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση ήταν και ο κομήτης Shoemaker–Levy 9 ο οποίος έπεσε στην επιφάνεια του πλανήτη Δία στον Ιούλιο του 1994. Ο κομήτης διαπιστώθηκε πως ήταν διαμέτρου 2 χλμ. και εάν αυτός υποθετικά αντί στον Δία έπεφτε στη Γη τα αποτελέσματα θα ήταν καταστροφικά.
Το ερώτημα βέβαια που πλανάται είναι κατά πόσο η Γη κινδυνεύει από ένα τέτοιο ή παρόμοιο αστεροειδή και ποιες τελικά είναι οι πιθανότητες για ένα τέτοιο απευκταίο γεγονός;
Στις 2 Αυγούστου η NASA δημοσιοποίησε ένα χάρτη στον οποίο απεικονίζονταν οι «ενδεχομένως επικίνδυνοι αστεροειδής» των οποίων η τροχιά είναι πολύ κοντά με αυτή της Γης.
Στον χάρτη απεικονίζονταν 1400 τέτοιοι αστεροειδείς κανένας όμως εκ των οποίων δεν διαπιστώθηκε ότι θα έπεφτε στη Γη για τα επόμενα 100 χρόνια τουλάχιστον.
«Υπάρχουν αστεροειδείς οι οποίοι αποκαλούνται ενδεχομένως επικίνδυνοι PHA (Potentially Hazardous Asteroids) επειδή το μέγεθός τους φτάνει μέχρι και τα 140 μέτρα σε διάμετρο και επειδή η τροχιά τους τ φέρνει κοντά στον πλανήτη μας (κοντά   με βάσει τα αστρονομικά δεδομένα) κάπου μέσα σε ένα υποθετικό κύκλο διαμέτρου 7,5 εκατ. χλμ.», αναφέρουν επιστήμονες της NASA που εργάζονται στο JPL οι οποίοι όμως σπεύδουν να παρατηρήσουν ότι "η κατηγοριοποίησή τους ως PHA δε σημαίνει πως ένα τέτοιο σώμα θα συγκρουστεί με τη Γη. Κανένας από τους 1400 αστεροειδείς τύπου PHA δεν είναι απειλή για τα επόμενα 100 χρόνια"λένε.
Είναι όμως έτσι;
Πόσο ασφαλείς μπορεί να είναι οι προβλέψεις στις τροχιές των σωμάτων αυτών των επιστημόνων και πόσο σίγουροι είναι ότι έστω και αυτοί οι 1400 αστεροειδείς δεν πρόκειται να μεταβάλλουν –από εξωγενείς αιτίες- την τροχιά τους στο μέλλον; Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό: Κάθε ημέρα εντοπίζονται νέοι κομήτες οι οποίοι είτε υπήρχαν στην πλανητική «γειτονιά» μας και δεν είχαν εντοπιστεί είτε είναι νεοεισερχόμενοι επισκέπτες και εν δυνάμει εισβολείς.
Η απάντηση εδώ είναι απλή: Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Επιστήμονες από την Ιαπωνική διαστημική υπηρεσία JAXA (Japanese Aerospace Exploration Agency) ανέφεραν ότι η NASA έκανε λάθος στον υπολογισμό της τροχιάς ενός από αυτά τα σώματα του 2013 TV135 όταν ανέφερε ότι δεν πρόκειται να κτυπήσει τη Γη.
Ο επικεφαλής της υπηρεσίας Yoheshu Kaiwi δήλωσε σχετικά ότι οι επιστήμονες στον υπολογισμό της τροχιάς του TV135  δεν συνυπολόγισαν την παράμετρο της «βαρυντικής ταλάντευσης» της Γης.  "Όταν την υπολογίσαμε", είπε ο Ιάπωνας επιστήμονας "καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο αστεροειδής βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη". Βέβαια αυτό θα συμβεί, εάν συμβεί  το 2032 αλλά καταρρίπτεται έτσι η θεωρεία των 100 ήσυχων από αστρονομικής άποψης  επόμενων ετών που υπόσχεται η NASA.
Μάλιστα ο Dr. Kaiwi εξήγησε πως μπορεί να έγινε το λάθος: «Οι επιστήμονες της NASA δουλεύουν με συνεχώς μειούμενους προϋπολογισμούς και η υπηρεσία δεν κατανέμει τα απαραίτητα κονδύλια για την δημιουργία και εφαρμογή ολοκληρωμένων υπολογιστικών μοντέλων.  Η ιαπωνική αντίστοιχη υπηρεσία η JAXA τυγχάνει μεγαλύτερης προσοχής από το κράτος λαμβάνοντας τα χρήματα που απαιτούνται για την δημιουργία ακριβέστερων μοντέλων πρόβλεψης τροχιάς».
Δεν είναι βέβαια μόνο η NASA που «σκανάρει» τους ουρανούς για να διαπιστώσει κατά πόσο κινδυνεύω η Γη, αλλά η παρατήρηση του Ιάπωνα επιστήμονα βάζει σε σκέψεις πολλούς: «Τι και αν η αμερικανική υπηρεσία κάνει ένα λάθος; Ένα λάθος στο θεωρητικό μοντέλο  μπορεί να μην είναι πρόβλημα αλλά στην περίπτωση ενός αστεροειδή μπορεί να είναι μοιραίο» δηλώνει ο πρώην αστρονόμος της NASA David Gould.
Αυτά με τους γνωστούς αστεροειδείς. Εάν όμως στο όλο θέμα προσθέσει κάποιος και το γεγονός ότι η μέγιστη  διάρκεια ανακάλυψης ενός αστεροειδή δεν υπερβαίνει τους 6 μήνες καθώς συνεχώς νέοι PHA προστίθενται στη σχετική λίστα τότε είναι πραγματικά δύσκολο να εξαχθούν συμπεράσματα τα οποία θα μας εφησυχάσουν για να ασχοληθούμε με τα προβλήματα επί της Γης.
Η NASA στήνει κάμερες
Και μέσα σε αυτό το κλίμα η NASA αποφάσισε τις κάμερές της στο νυκτερινό ουρανό για την παρατήρηση μετεωριτών. Προς το παρόν το δίκτυο αποτελείται από 12 κάμερες σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ ενώ σκοπεύει να προσθέσει ακόμη τρείς

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  


Πηγή: ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; Αστεροειδείς: Η επιβίωση της Γης είναι θέμα πιθανοτήτων ~ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/10/blog-post_3595.html#ixzz2iCKcL6L7