Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Προφητείες Ρώσων Στάρετς - Γέροντας Λ α υ ρ έ ν τ ι ο ς του Chernigov (+1950)

Προφητείες Ρώσων Στάρετς - Γέροντας Λ α υ ρ έ ν τ ι ο ς του Chernigov (+1950)

Συνήθιζε να μιλάει με τα πνευματικά του παιδιά για τους έσχατους καιρούς, για να είναι σε εγρήγορση:

«Σήμερα ψηφίζομε - όλα εντάξει.
Δεν πρόκειται ακόμη για ένα μοναδικό ηγεμόνα επί όλου του κόσμου. Αλλά αν μία ψήφος έπρεπε να ριχτεί για ένα καιμοναδικό ηγεμόνα – αυτός ήδη είναι γνωστός (ο Αντίχριστος) και δεν πρέπει κανείς να τον ψηφίσει!».

Είπε ακόμη:
«Θα έρθει καιρός που θα παρακαλάνε για ένα μοναδικό άρχοντα σ’ όλη τη Γη. Και οι άνθρωποι θα καταγραφούν πλήρως. Θα μπαίνουν στα σπίτια, (οι άνθρωποι του Αντιχρίστου), και η σύζυγος θα προσπαθεί να πείσει τον άνδρα της:

-Έλα καλέ μου, ας το υπογράψομε. Εξ άλλου έχουμε παιδιά, δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε τίποτε γιαυτά.

- Και ο σύζυγος θα λέει:

-Αγαπητή μου γυναίκα κάνε όπως θέλεις, αλλά εγώ είμαι έτοιμος να πεθάνω παρά να υπογράψω ότι συντάσσομαι με τον Αντίχριστο-…

Αυτό είναι ένα σκηνικό από το μέλλον κατέληξε ο γέροντας».

Είπε ακόμη:

«Θάρθει καιρός που θα ανακαινίσουν ακόμη και τις κλειστές εκκλησίες, και θα τις στερεώσουν όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Θα χρυσώνουν τους θόλους και τα καμπαναριά.
Αλλά όταν αυτός ο καιρός περάσει, θα μπει η εποχή της βασιλείας του Αντιχρίστου. Προσεύχεσθε στον Κύριο να δώσει παράταση χρόνου, που θα μπορούσαμε να στερεώσουμε τους εαυτούς μας, διότι τρομερά χρόνια μας περιμένουν.
Δεν βλέπετε πόσο υποκριτικά έχουν ετοιμασθεί όλα;
Όλες οι εκκλησίες θα είναι απόλυτα μεγαλοπρεπείς, όπως ποτέ πριν. Αλλά κανείς δεν πρέπει να πηγαίνει σ’ αυτές τις εκκλησίες (την εποχή του Αντιχρίστου, τονίζεται).

Ο Αντίχριστος θα στεφθεί βασιλιάς σε ένα μεγάλο ναό στην Ιερουσαλήμ, με τη συμμετοχή κλήρου και του Ρώσου Πατριάρχη!
Θα υπάρχει ελεύθερη προσπέλαση προς και από την Ιερουσαλήμ.
Αλλά προσπαθήστε να μην πάτε εκεί, διότι όλα θα έχουν γίνει για να εξαπατήσουν.

Ο Αντίχριστος θα γεννηθεί από πόρνη (που θα υποκρίνεται την Παρθένο), μια Εβραία από την 12η φυλή “της διαστροφής”.
Ενώ είναι ακόμη νέος, θα είναι πολύ ικανός και έξυπνος. Σαν παιδί δώδεκα ετών, περπατώντας μέσα στον κήπο με την μητέρα του, συναντά τον Σατανά που θα έρθει από την Άβυσσο και θα μπει σ’ αυτόν. Και αυτό το αγόρι θα μεγαλώσει και θα γίνει ο Αντίχριστος.
(Επειδή κανένα παιδί του δεν θέλει ο Θεός να χαθεί, δεναφήνει έρμαιο στην κακή του προαίρεση κανένα από την αρχή, αλλά όπως έκανε υπομονή με τον Ιούδα, τον υποκριτή
μαθητή Του και μόνον κατά το Μυστικό Δείπνο επέτρεψε να κυριευθεί πλήρως από το Σατανά, έτσι και τώρα, ηπληρότητα της κακίας του Σατανά ενεργεί μέσα στον Αντίχριστο από τότε που αδίστακτα επιμένει να ακολουθήσει τον κακό δρόμο, και αυτό όπως λέγει ο γ.Λαυρέντιος θα οριστικοποιηθεί όταν φθάσει στην ηλικία
των 12 ετών. -ΛΜΔ)

Στην στέψη του, κατά την ορκωμοσία, θα περικόψει τις λέξεις που αναφέρονται στο Θεό, και θα αναγνωρίσει μόνο τον εαυτό του.
Τότε ο Πατριάρχης θα αναφωνήσει ότι είναι ο Αντίχριστος και γιαυτό θα φονευθεί…

Οι Προφήτες Ηλίας και Ενώχ θα έχουν ήδη έρθει από τον Ουρανό, και αυτοί θα εξηγούν επίσης σε όλο τον κόσμο και θα κραυγάζουν:

“Αυτός είναι ο Αντίχριστος, μην τον πιστεύετε”. Kαί θα τους φονεύσει, αλλά αυτοί θα αναστηθούν και θα ανέβουν στον Ουρανό…

Ο Αντίχριστος θα είναι πολύ καλός γνώστης κάθε σατανικής τέχνης, και θα κάνει ψευδή σημεία (ψευτοθαύματα). Όλος ο κόσμος θα τον ακούει και θα τον βλέπει...

Μακάριος και τρισμακάριος ο άνθρωπος που δεν θα δει το Θεομίσητο πρόσωπο του Αντιχρίστου και δεν θα ακούσει τα βλάσφημα λόγια του, που θα υπόσχονται κάθε γήινη ευλογία. Αυτοί που θα τον ακούσουν, θα πεισθούν και θα τρέξουν να τον
υπηρετήσουν.
Και θα τιμωρηθούν μαζί με αυτόν, τόσο, όσο διαρκεί η αιωνιότης. Θα καίγονται στην αιωνιότητα!

Ρωτήσαμε: «Πως θα γίνει»; Και μας απάντησε (ο γέροντας), με δάκρυα: «Το βδέλυγμα της ερημώσεως θα στηθεί σε άγιο τόπο, και θα προβάλει τους παραπλανητάς του κόσμου, που
θα κάνουν ψευτοθαύματα, και θα ξεγελάσει όλους τους ανθρώπους που έχουν απομακρυνθεί από τον Θεό.
Και μετά θα εμφανισθεί ο Αντίχριστος»...

Στην ερώτηση: «Σε ποιο άγιο τόπο, στην εκκλησία;» ο σεβαστός γ. Λαυρέντιος απάντησε:

«όχι στην εκκλησία, αλλά στο σπίτι»!
Πριν από καιρό ένα τραπεζάκι χρησιμοποιόταν συνήθως (για μελέτη ιερών βιβλίων) στη γωνιά όπου ήταν οι άγιες εικόνες.
Μετά, εντούτοις, ο χώρος θα καταλαμβάνεται από όργανα παραπλάνησης για την εξαπάτηση των ανθρώπων.
Πολλοί που έχουν απομακρυνθεί από την Αλήθεια θα λένε:

«Χρειάζεται να παρακολουθούμε τα νέα! Και θα συμβεί, στα νέα ο Αντίχριστος να εμφανισθεί, και θα τον αποδεχτούν»!
(από την τηλεόραση)!!! Θα απεχθάνεται τους Χριστιανούς. Θα σφραγίσει όλους τους
ανθρώπους του με ένα σημάδι. Θα ξεκινήσει την τελική καταδίωξη των Χριστιανών που αρνούνται να λάβουν το σημείο του Σατανά.

Η καταδίωξη θα ξεκινήσει άμεσα από το έδαφος της Ιερουσαλήμ, και κατόπιν θα επεκταθεί παντού σ’ όλο τον κόσμο. Αίμα θα χύνεται στο όνομα του Λυτρωτού Κ. Ιησού
Χριστού. Κάποια, από σας παιδιά μου, μπορεί να ζείτε αυτά τα τρομερά χρόνια.
Το σημάδι θα είναι τέτοιο που θα είναι άμεσα εμφανές αν ένα πρόσωπο το έχει λάβει ή όχι.
Οι Χριστιανοί δεν θα μπορούν να αγοράζουν ή να πωλούν οτιδήποτε.
Αλλά μην απελπίζεσθε. Ο Κύριος δεν θα εγκαταλείψει τα παιδιά Του.
Κανείς δεν πρέπει να φοβάται.
Θα υπάρχουν εκκλησίες, αλλά οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρέπει να πηγαίνουν σ’
αυτές, διότι η αναίμακτη Θυσία του Κυρίου Ιησού Χριστού δεν θα προσφέρεται εκεί. Αντ’ αυτού θα γίνονται σατανικές συναθροίσεις. Και εξ αιτίας της ανομίας, η Γη θα αρνείται να προσφέρει καρπούς. Από την ξηρασία η γη θα διαρραγεί, σχηματίζοντας τέτοια ρήγματα που ένα άτομο θα μπορεί να πέσει μέσα. Θα τιμωρούν τους Χριστιανούς ή θα τους εξορίζουν σε έρημα μέρη.
Οι Εβραίοι θα είναι επίσης περιορισμένοι σε ένα τόπο.
Μερικοί Εβραίοι που αληθινά έζησαν με τον Νόμο του Μωϋσέως, δεν θα δεχθούν το σημάδι του Αντιχρίστου. Θα περιμένουν και θα παρατηρήσουν τις πράξεις του. Ξέρουν ότι οι πρόγονοί τους δεν αναγνώρισαν τον Χριστό σαν Μεσσία, αλλά εν προκειμένω, ο Θεός θα φωτίσει τα μάτια τους για να ανοιχτούν και να μη δεχτούν το σημάδι του Αντιχρίστου. Θα αναγνωρίσουν τον Χριστό και θα βασιλεύσουν με τον Χριστό. Αλλά ο ασταθής κόσμος θα ακολουθήσει τον Σατανά, και όταν η γη δεν θα παράγει κανένα καρπό θα έρθουν προς αυτόν με αίτημα να τους δώσει ψωμί.
Αλλά θατους απαντήσει:

“H γη δεν δίνει καθόλου γεννήματα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα”.

Δεν θα υπάρχει σχεδόν καθόλου νερό. Όλοι οι ποταμοί και οι λίμνες θα ξεραθούν. Η συμφορά θα κρατήσει 3,5 έτη. Αλλά προς χάριν των εκλεκτών ο Κύριος θα συντομεύσει αυτές τις ημέρες.
Κατ’ εκείνες τις ημέρες θα υπάρχουν ισχυροί πολεμιστές, Στύλοι Ορθόδοξοι, που θα
καλύπτονται υπό την πανίσχυρη επίδραση της Ευχής του Ιησού (την αδιάλειπτη επίκληση: Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με).
Ο Κύριος θα τους καλύψει με το μέγα του έλεος, και δεν θα δουν εκείνα τα ψευτοσημεία που θα είναι για όλους (τουςάλλους) ανθρώπους.

Ξανά σας επαναλαμβάνω: Κανείς δεν πρέπει να πηγαίνει σε εκείνες τις εκκλησίες.
Θα είναι στερημένες ελέους!...

Θα γίνει ένας πόλεμος, συνέχισε ο μπάτιουσκα, και όπου θα λάβει χώρα, κανένας άνθρωπος δεν θα μείνει! Αλλά πριν από αυτόν ο Κύριος θα στείλει ασθένειες στους αδύνατους (πνευματικά) ανθρώπους, και θα πεθάνουν…Ο 3ο ς Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα είναι για μετάνοια, αλλά για εξολόθρευση. (Εδώ εννοεί μάλλον το θάνατο των πολλών, δυστυχώς, αμετανοήτων αμαρτωλών, όπως είδαμε σε άλλους Πατέρες –ΛΜΔ).

Μία αδελφή ρώτησε. -Τότε όλοι θα τιμωρηθούν;-

«Αν κάποιοι πιστοί πλυθούν με αίμα, θα ενωθούν με τους Μάρτυρες. Αλλά οι μη πιστοί θα πάνε στην Κόλαση», απήντησε ο μπάτιουσκα.
«Και μέχρι ο αριθμός των πεσμένων από τον Ουρανό Αγγέλων να συμπληρωθεί, (με πιστούς) ο Κύριος δεν θα έρθει σε Κρίση.» …

…Πηγαίνετε στην εκκλησία ενώ ακόμη υπάρχει καιρός,ειδικότερα για τη Λειτουργία, κατά την οποία η αναίμακτη θυσία προσφέρεται για τις αμαρτίες όλου του κόσμου.
Να εξομολογείσθε και να λαμβάνετε το Σώμα και Αίμα του Κυρίου Ιησού πιο συχνά, και ο Κύριος θα σας στερεώσει.

Ο γέροντας συχνά σκυθρώπιαζε και με δάκρυα προσευχόταν.
Οι αδελφές τον παρηγορούσαν αλλά αυτός τους αντέτασσε:

«Πως μπορεί κανείς να μην κλαίει όταν η Άβυσσος είναι γεμάτη ανθρώπινες ψυχές»;

Μετά μία ασθένεια λίγων μηνών, ο γέροντας Λαυρέντιος εκοιμήθη, την εορτή των Θεοφανείων του 1950, όπως είχε προείπει.
Το σώμα του έμεινε σε παρεκκλήσι, κάτω από τη μεγάλη εκκλησία, για 40 ημέρες.

Μία αδελφή άκουσε το πρωί στις 3 η ώρα καθαρά ένα χορό με πολυφωνική ψαλμωδία. Έτρεξε όπου ήταν το σώμα του γέροντος αλλά δεν υπήρχε κανείς. Μόνο ένας ιερέας
που διάβαζε σιωπηλά το Ευαγγέλιο.
Φοβισμένη του είπε ότι είχε ακούσει ψαλμωδία.
Αυτός θαύμασε, και της είπε ότι η ψυχή του εκλιπόντος συναντήθηκε με τους αγγέλους για να οδηγηθεί στον Ουρανό.
ΠΗΓΗ  ((  http://profiteies.blogspot.com/2008/11/chernigov-1950.html  ))

ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΟΡΥΒΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΟΡΥΒΟ ΠΟΛΕΜΟ(Αποκάλυψη ενός μυστικού στρατιωτικού εγγράφου της λέσχης Μπίλντερμπεργκ που εκθέτει την πολιτική της)

Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος …κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:
«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ’ ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.

Αυτό επιτυγχάνεται με:........... . 
1. Τον χωρισμό των εγκεφάλων τους• την υπονόμευση των πνευματικών τους δραστηριοτήτων την παροχή ενός προγράμματος χαμηλής ποιότητας στην δημόσια εκπαίδευση, τα μαθηματικά, τον σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά αλλά και την αποθάρρυνση τους στον τομέα της τεχνικής δημιουργικότητας.
2. Την εξάρτηση των αισθημάτων τους και την αύξηση της αυτοϊκανοποίησής τους αλλά και της ικανοποίησης τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες με:
α) Άσχετες συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω μιας μόνιμης επίθεσης σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης -κυρίως την τηλεόραση και τις εφημερίδες.
β) Την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας τους -σε υπερβολή- «σκουπιδοτροφές για τη σκέψη» και με την αποστέρηση όλων αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη.
γ) Την επανεγγραφή της ιστορίας και του νόμου και την υποταγή του κοινού σε μία παρεκκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορεί να ανορθώνει τη σκέψη του από τις προσωπικές ανάγκες σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.
Τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού θα παρεμποδίζουν τα ενδιαφέροντα του και τις ανακαλύψεις του.
Όσο περισσότερη σύγχυση, τόσο περισσότερο όφελος. Άρα η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούμε προβλήματα και μετά να προτείνουμε λύσεις.»


Περιληπτικά:
✓Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.
✓ Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.
✓Στη διασκέδαση διατηρήστε την διασκέδαση του κοινού κάτω από το πνευματικό επίπεδο της Στ' δημοτικού.
✓Στην εργασία διατηρήστε το κοινό απασχολημένο ... απασχολημένο ... απασχολημένο ... για να μην έχει χρόνο να σκεφτεί φέρτε το πίσω στο αγρόκτημα με τα άλλα ζώα.


ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.

Γράφει για τον αθόρυβο πόλεμο:

«Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα με έναν υπολογιστή αντί για ένα όπλο- την χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής- ενεργεί κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα αντί ενός στρατηγού του στρατού.
Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.
Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.
Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ' αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.
Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβαση του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική ή οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει. Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Επιτίθεται στη ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες».


Με άλλα λόγια διαίρει και βασίλευε. Όταν κάποιοι εισαγάγουν την παγκόσμια δικτατορία τους με σταδιακή προσέγγιση τότε πολλοί λίγοι θα συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά γίνεται μέχρι να είναι πολύ αργά. Στην πραγματικότητα οι πολλοί θα καταδικάσουν και θα γελάσουν αυτούς που θα προσπαθήσουν να τους καταδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Κλείνοντας το θα αναφέρω τρία μόνον αποσπάσματα από κάποιες εκατοντάδες αναφορές που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά για την σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με κρατικούς υπολογιστές μέσω ραδιοεπικοινωνιών:
«Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά τη συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του».(Telemetry is coming of age)
«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους» (Καθηγητής Καρλ Ρότζερς - Science).
«Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφοριών από και προς τον εγκέφαλο ... Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων. Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση .... συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών ... Καθώς δεν χρησιμοποιούνται μπαταρίες, η ζωή του μεταδότη είναι απεριόριστη. Ενέργεια και πληροφορίες παρέχονται από ραδιοφωνικές συχνότητες» (Αναφορά ψυχιατρικών ερευνών: «Η επέμβαση του Ανθρώπου στις διεγκεφαλικές Λειτουργίες» από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Γέηλ των ΗΠΑ).
Ολόκληρο το εγγραφο εδω:
http://www.lawfulpath.com/ref/sw4qw/index.shtml
ΠΗΓΗ ((  http://www.promitheasblog.com/2010/09/blog-post_4493.html  ))

Οι αρνητικές δυνάμεις που ελέγχουν τον πλανήτη -Τι μπορούμε να κάνουμε?

Οι αρνητικές δυνάμεις που ελέγχουν τον πλανήτη -Τι μπορούμε να κάνουμε?

Βρισκόμαστε σε μια φάση της γήινης ύπαρξης όπου οι αρνητικές δυνάμεις και οντότητες ελέγχουν σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη και ετοιμάζονται –για το λίγο χρόνο που τους απομένει- να κορυφώσουν τις φρικαλεότητες τους. Σύμμαχοι τους είναι πολλές «λέσχες» και «ομάδες» που -συνειδητά ή ασυνείδητα- προάγουν το σχέδιο μιας απάνθρωπης παγκόσμιας διακυβέρνησης και μιας εκβιασμένης «ειρήνης» που θα βασίζεται στην εγκαθίδρυση ενός απολυταρχικού καθεστώτος, μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων» που θα προβάλει από το χάος που οι ίδιες δυνάμεις έχουν προκαλέσει με πολέμους, μόλυνση του περιβάλλοντος, κρίσεις, αφύσικες τεχνολογίες κτλ. 

Το θέμα είναι πως παραγνωρίζουν το γεγονός πως στο σύμπαν υπάρχει ήδη μια ανώτερη Ιερή Τάξη: αυτή που έχει εγκαταστήσει ο ίδιος ο Δημιουργός του σύμπαντος, ο ίδιος ο Θεός… και ουσιαστικά η δική τους «τάξη» -αυτή που θέλουν να επιβάλουν με όλα τα μέσα και δίχως ίχνος έγνοιας για τη φύση και τον άνθρωπο, καθώς θαρρούν πως δεν έχουν να λογοδοτήσουν σε κανέναν…- είναι η εναντίωση τους στη θεϊκή συμπαντική αρμονία και τάξη. Η δράση τους πηγάζει ακριβώς από τη φιλοσοφία τους: πως αυτοί τάχα είναι «φωτισμένοι» (ιλλουμινάτι) και πως γι΄αυτό υπερέχουν των μαζών, οπότε δικαιωματικά δικαιούνται να επιβάλλουν τη θέληση τους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αρνούνται την ύπαρξη μιας Ανώτατης Θείας Θέλησης και με βάση μια διαστρεβλωμένη κατανόηση της «ελεύθερης βούλησης» που δίνει ο Θεός σε όλα τα νοήμονα πλάσματα του, εργάζονται για την καταστροφή.

Το γεγονός αυτό αναμενόταν εδώ και χιλιετίες και αναφέρεται σε όλες τις Ιερές Γραφές και Παραδόσεις του πλανήτη, όπως και σε ιερές αποκαλύψεις και προφητείες. Είναι ένα από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Κάλι Γιούγκα», η οποία ξεκίνησε μόλις 5000 χρόνια πριν. Η εποχή αυτή από τη φύση της αποτελεί πεδίο ανόδου των σκοτεινών δυνάμεων και υπάρχει λόγος που έχει σχεδιαστεί έτσι. Είναι η περίοδος κατά την οποία ο άνθρωπος βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην ύλη και ξεχνά την αληθινή του φύση και πραγματική Πηγή προέλευσης του

Ωστόσο ήδη διανύουμε τη μεταβατική περίοδο που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια νέα περίοδο άνθισης και βαθειάς κατανόησης της ζωής. Σύντομα –πιθανόν με το πέρας του 2012- εισερχόμαστε σε εκείνη την περίοδο των 10.000 χρόνων που αναφέρουν Ιερές Γραφές, οι παραδόσεις και πολλές προφητείες, όπου η ανθρωπότητα κάνει μια μεγάλη στροφή και επιστρέφει σε βαθιές αιώνιες αλήθειες και ανακαλύπτει και πάλι το νόημα και τις αρετές που οφείλουν να διέπουν τη ζωή στη Γη. Η κορύφωση αυτής της αρνητικής και –φαινομενικά- αδιέξοδης κατάστασης ένα μόνο θετικό γεγονός προάγει: τη βαθεά συνειδητοποίηση των ανθρώπων και την πορεία αντιστροφής αυτής της κατάστασης.

Σίγουρα οι αρνητικές δυνάμεις δεν θα παραδώσουν έτσι εύκολα τα «ηνία» που σε βάθος χιλιετιών πήραν στα χέρια τους, με την ανοχή και την αδιαφορία των ανθρώπων. Πολύ πιθανόν και να εντείνουν ακόμη περισσότερο τη λυσσαλέα επίθεση τους στην ανθρωπότητα, με ακόμη περισσότερη αδικία και πολέμους, ωστόσο οι άνθρωποι είναι αυτοί κρατούν στα χέρια τους και στις καρδιές τους την τύχη της ανθρωπότητας -αρκεί να θυμηθούν ξανά ΠΟΙΟΙ πραγματικά είναι.(!)

Ο Αρμιν Ρίσι στο βιβλίο του «Αόρατοι κόσμοι- αστρικές και εξωγήινες οντότητες στα παρασκήνια των παγκόσμιων γεγονότων», εκδόσεις Govinda 1998, συνοψίζει με τα παρακάτω βασικά κλειδιά, τα οποία αξίζει να γνωρίζουμε όλοι μας:

1. Η χειραγώγηση της πορείας της ανθρωπότητας, η πορεία της οικονομικής κατάστασης και η πρόκληση κρίσεων και πολέμων,δεν συμβαίνουν τυχαία, αλλά σύμφωνα με τα σχέδια εκείνων των δυνάμεων που κυριαρχούν πίσω από τις ορατές βιτρίνες. Οι μυστικές παγκόσμιες δυνάμεις σε ένα υψηλότατο επίπεδο συνεργάζονται, όμως δεν αποτελούν ένα συνδικάτο που συνδέεται από αγάπη, αλλά από δίψα για ισχύ, έλεγχο και φόβο. Είναι απλά θέμα χρόνου, μέχρι να αποσυντεθούν και πάλι σε εχθρικές μεταξύ τους παρατάξεις.

2. Αυτές οι δυνάμεις έχουν κερδίσει σε επιρροή επειδή ακριβώς η παρούσα εποχή, (στα σανσκριτικά Καλι Γιούγκα), είναι μιαεποχή του σκότους, που ευνοεί τέτοιες επιρροές, όπως ακριβώς και ο χειμώνας φέρνει μαζί του το κρύο. Δεν είναι σύμπτωση που ακριβώς στη διάρκεια αυτής της εποχής γεννιούνται διάφορα άτομα, για να έχουν ακραίες εμπειρίες, καθώς αυτά με τη συμπεριφορά τους επιτρέπουν να πάρουν το πάνω χέρι οι αρνητικές επιρροές που προέρχονται από γήινες, αστρικές και εξωγήινες πηγές. Η προβολή ωστόσο της ευθύνης, της ενοχής, στους εξωτερικά φανερούς υπεύθυνους και ένοχους, δεν είναι η λύση του προβλήματος.

3. Πάντα θα υπάρχουν άτομα με μια αρνητική νοοτροπία του «εγώ». Ωστόσο έχουμε τη Δύναμη ατομικά (ως άτομα) να απελευθερωθούμε από αυτή την επιρροή, καθώς ξεπερνάμε αυτή την νοοτροπία εντός μας, ώστε να μην παρέχουμε πλέον χώρο επίθεσης στις αντίστοιχες επιδράσεις. Αυτή είναι η κύρια διδασκαλία που οφείλουμε να αφομοιώσουμε στη σημερινή κρίσιμη εποχή. (Αποβολή του «εγώ»)

4. Οι κυρίαρχες δυνάμεις έχουν εν τω μεταξύ οικοδομήσει μια υποδομή υψηλής τεχνολογίας, η οποία επιτρέπει σε μια μειονότητα να ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη. Στόχος τους είναι η επιβολή μιας «εκβιασμένης ειρήνης» μέσω ενός παγκόσμιου απολυταρχικού καθεστώτος (μιας παγκόσμιας δικτατορίας).

5. Η ειρήνη όμως δεν μπορεί να επιβληθεί με εκβιασμό –δια της βίας-, αφού αυτή εξαρτάται από την εσωτερική ικανοποίηση και την ελεύθερη βούληση. Η ειρήνη είναι εφικτή μόνο όταν οι άνθρωποι κατακτούν αυτό το επίπεδο συνείδησης. Η ειρήνη «παράγεται» μέσω μιας οικιοθελούς αλλαγής της συνείδησης και όχι μέσω βίαιων αλλαγών των εξωτερικών συνθηκών διαβίωσης. Η ελεύθερη βούληση είναι ο ύψιστος νόμος εντός της Θεϊκής Δημιουργίας.

6. Οι άνθρωποι θα μπορούν να αντισταθούν στις άθεες δυνάμεις εάν υπερβούν την αθεΐα εντός τους. Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι άφοβοι και ατάραχοι ακόμη και αν βρίσκονται εν μέσω μέγιστης απειλής. Διότι γνωρίζουν: το θνητό σώμα δεν είναι ο αληθινός Εαυτός μας. Με ή δίχως εξωτερική επίδραση, κάποια στιγμή θα αφήσουμε πίσω μας το φυσικό σώμα. Όσο περισσότερο ταυτιζόμαστε εμείς – ο αθάνατος συνειδητός Εαυτός μας- με το σώμα, τόσο περισσότερο ευάλωτοι γινόμαστε, πτοούμαστε, χειραγωγούμαστε και αποσπάται η προσοχή μας από τον αληθινό Στόχο της ζωής. (Για το λόγο αυτό οι δυνάμεις χειραγώγησης προωθούν στοχευμένα την ταύτιση με το σώμα: για να μην έχουν οι άνθρωποι συνείδηση του Εαυτού τους και του Θεού.)

7. Αληθινή συνείδηση του Εαυτού και συνείδηση του Θεού είναι ο σκοπός της Ζωής. Ο άνθρωπος που αναζητά έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει τι είναι ο Εαυτός του και τι ο Θεός, διότι το Απόλυτο (το «Ανεξάρτητο», που περιέχει τα ΠΑΝτα) αποκαλύπτεται στο σχετικό (στο «εξαρτημένο») και περιλαμβάνει όλες τις όψεις του σχετικού, ωστόσο όχι σε σχετική, αλλά σε απόλυτη μορφή. Πέρα από τα όρια της υλικής Σχετικότητας και τα όρια των «δύο πόλων», ο Θεός είναι η Απόλυτη Ατομικότητα. Για το λόγο αυτό και όλα τα ζωντανά πλάσματα –ως τμήματα, μέρη του Θεού- είναι στην πνευματική τους ταυτότητα Αιώνια Άτομα.

8. Αυτό-συνείδητοι Άνθρωποι, που έχουν ταυτόχρονα και συνείδηση του Θεού, δεν μπορούν να χειραγωγηθούν από άθεες δυνάμεις. Για τους ανθρώπους αυτούς είναι αυτονόητο πως ο Εαυτός (η ψυχή) είναι αιώνιος και το σώμα φθαρτό. («Δεν είμαι το σώμα, αλλά έχω ένα σώμα».) Το ανθρώπινο σώμα προσφέρει την καλύτερη προϋπόθεση για να γίνει κανείς συνειδητός, ως προς τον αληθινό Εαυτό του, αλλά και για να αποκτήσει συνείδηση του Θεού. Εάν η συνείδηση του ανθρώπου ταυτίζεται με το σώμα, περιορίζει τον ορίζοντα του και χάνει την μεγάλη εικόνα –φτάνοντας μέχρι την άγνοια, την αδιαφορία και την αυτοκαταστροφή. Αυτού του είδους η άθεη συνείδηση προωθείται μέσω του υλισμού, του εθνικισμού ή του φανατισμού – και στην καθημερινότητα μέσω: πίεσης για επιδόσεις, άγχος, υπερκορεσμό, τηλεόραση, αισθησιακά ερεθίσματα, ορισμένα είδη μουσικής, βιομηχανοποιημένη τροφή, ναρκωτικά κτλ.

9. Τι μπορούμε να κάνουμε? Δεν χρειάζεται ούτε να αγνοούμε και να αδιαφορούμε, αλλά ούτε και να επιτιθόμαστε στις δυνάμεις τους σκότους. Οφείλουμε να τις ξεπεράσουμε μέσω του Φωτός. 

Γενικά μιλώντας αυτό σημαίνει: ανάπτυξη της ατομικής μας συνείδησης του Θεού, που περιλαμβάνει την αυτογνωσία (συνείδηση του αληθινού Εαυτού), διότι ο Εαυτός μας είναι αιώνιο μέρος του Όλου (ένα αιώνιο τμήμα του Θεού). Η πρακτική εφαρμογή αυτού είναι ατομική υπόθεση, που περιέχει ωστόσο συγκεκριμένα βήματα, τα οποία αυτομάτως μειώνουν την επιρροή των αρνητικών δυνάμεων, π.χ.:
  • μια όσο το δυνατόν μη-βίαιη διατροφή (δηλαδή δίχως κρέας/ α-κρεοφαγία),
  • αποδέσμευση από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τη νικοτίνη,
  • συνύπαρξη με ομοϊδεάτες,
  • διάδοση θετικών και πνευματικών πληροφοριών, όπως και
  • πνευματική «διατροφή» μέσω διαλογισμού, καθημερινής προσευχής, κοινωνία με ένθεους ανθρώπους κτλ.
Μέσω αυτών μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του «κάρμα» της ζωής μας και όταν πια δεν θα είναι το κάρμα μας να μας κυριαρχούν οι άθεες δυνάμεις, θα χάσουν μέσα από Ανώτερη Πειθαρχεία (Θεία Οικονομία) και την επίδραση τους.

10. Παρά την υποβάθμιση του γεγονότος από τα ΜΜΕ, ζούμε στις μέρες μας μια εποχή αποφασιστικών ανακατατάξεων. Το Αρνητικό και Καταστροφικό απειλεί να λάβει ακραίες διαστάσεις, όμως αυτή η απειλή έχει και ένα μεγάλο πλεονέκτημα, διότι έμμεσα μας δείχνει το δρόμο της απελευθέρωσης μας από μια ύπαρξη υλιστικής προσκόλλησης: μέσω της Συνειδητής Ύπαρξης (αφύπνιση της συνείδησης του αληθινού μας Εαυτού και συνειδητοποίηση του Θεού). 

Η προσφορά αυτής της απελευθέρωσης πηγάζει από τη Χάρη του Θεού, η αποδοχή αυτής της απελευθέρωσης πηγάζει από τη ελεύθερη βούληση του ατόμου. Αυτή είναι η πλήρης ενοποίηση της Χάρης με την ελεύθερη βούληση, του Λόγου του Θεού (Gottes Wort) και της ανθρώπινης Απάντησης (Ant-wort, απάντηση) και είναι η ύψιστη ανάπτυξη ατομικής υπευθυνότητας (Ver-antwortung=ευθύνη). Με αυτή την πνευματική λύση κλείνει ο κύκλος και με το σημείο Νο 1, διότι οι ανεύθυνες (verantwortungs-los) δυνάμεις που περιγράφονται εκεί, θα χάσουν σε επιρροή καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα καταλήγουν στην ανάληψη ευθύνης και απόκρισης μέσα από συνειδητοποίηση του Θείου.

{σημείωση τοξότισσας: αξίζει να προσέξουμε τη αλήθεια που αποκαλύπτουν οι ίδιες οι λέξεις, όπου ο Λόγος, η απάντηση, αλλά και η ευθύνη έχουν κοινή τους ρίζα τη λέξη «λόγος / λέξη» (wort). Κατά προέκταση είναι σαφές μεταξύ ποιών «ατόμων» γίνεται «διά-λογος» κατά τον εσωτερικό δια-λογισμό που είναι τόσο απαραίτητος στην πνευματική μας ανάπτυξη…}

Ας έχουμε λοιπόν φυλαγμένα καλά μέσα στην καρδιά μας αυτά τα σημεία κι ας συνειδητοποιήσουμε τη δική μας ευθύνη για την απαλλαγή της ανθρωπότητας από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Ο Θεός μας δίνει το χέρι του… ας απλώσουμε κι εμείς το χέρι μας για να το αγγίξουμε. Ας ανοίξουμε τη συνείδηση και την καρδιά μας σ΄αυτή την ευ-λογία κι ας εργαστούμε με αγάπη και ομοψυχία για το καλό ολόκληρου του πλανήτη και της ανθρωπότητας.

Γιατί… η κατάληψη του πλανήτη μαζί με όλο του το υλικό και ψυχικό δυναμικό είναι ο στόχος των σκοτεινών δυνάμεων και στο δικό μας χέρι βρίσκεται η λύση σε αυτά τους τα σχέδια. Εμείς είμαστε που πρέπει να απαντήσουμε, ενεργοποιώντας τη Χάρη του Θεού*…