Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς θα γίνει ο υπολογισμός του νέου έκτακτου φόρου


Πώς θα γίνει ο υπολογισμός του νέου έκτακτου φόρου


Θα οριστικοποιηθεί έως την ερχόμενη Τρίτη - πώς θα εισπραχθεί (video)


Από μερικές δεκάδες ευρώ έως και 2.000-3.000 ευρώ, ανάλογα με την έκταση της δομημένης ακίνητης περιουσίας των φορολογούμενων και την αντικειμενική αξία της περιοχής που βρίσκονται τα ακίνητα θα κυμανθεί ο λογαριασμός της έκτακτης εισφοράς που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Παρ'ότι η συγκεκριμένη κλίμακα υπολογισμού της έκτακτης εισφοράς δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί - αυτό θα γίνει ως την ερχόμενη Τρίτη, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος - οι ιδιοκτήτες σε πολύ φθηνές περιοχές θα επιβαρυνθούν με έκτακτη εισφορά μισό ευρώ το τετραγωνικό μέτρο ενώ οι ιδιοκτήτες στις πολύ ακριβές περιοχές θα πληρώσουν 10 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Αυτό σημαίνει ότι για ένα ακίνητο 60 τμ σε κάποιο χωριό της Ελλάδος με αντικειμενική τιμή έως 500 ευρώ η έκτακτη εισφορά θα ανέλθει σε 30 ευρώ ενώ αν το ακίνητο αυτό έχει έκταση 100 τμ θα καταβληθεί εισφορά 50 ευρώ.

Στις ακριβές περιοχές όπου η έκτακτη εισφορά θα είναι 10 ευρώ το τμ ο λογαριασμός θα φθάσει τα 1.500 ευρώ για ένα ακίνητο 150 τμ και 2.000 ευρώ για ακίνητο 200 τμ.

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για περιοχές όπως η Εκάλη, η Κηφισιά, η Φιλοθέη και γενικά όλα τα ακριβά προάστια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και κάποιων άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας.

Σε περιοχές που θεωρούνται μεσαίου κόστους σε ότι αφορά την τιμή ζώνης ο υπολογισμός της έκτακτης εισφοράς θα γίνει κατά μέσο όρο με 4-5 ευρώ το τμ. Αυτό σημαίνει ότι για ένα ακίνητο 100 τμ σε μια τέτοια περιοχή η έκτακτη εισφορά θα ανέλθει σε 500 ευρώ.

Στο υπουργείο Οικονομικών δεν αποκλείουν η έκτακτη εισφορά για το 2011 να καταβληθεί έως και σε δύο δόσεις μέχρι το Φεβρουάριο ενώ σε έως έξι δόσεις θα καταβληθεί η έκτακτη εισφορά για το 2012.

Μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει με το γεγονός ότι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ στα ενοικιαζόμενα ακίνητα αποστέλλονται στους ενοικιαστές. Στην περίπτωση αυτή, οι τελευταίοι θα πρέπει να καταβάλουν την εισφορά και στη συνέχεια να εισπράξουν από τους ιδιοκτήτες το ποσό που κατέβαλαν.

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...


Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...

* "...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
* "...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"...
* "...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."
Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις άκουγαν και γελούσαν. Σήμερα, όλα δείχνουν να είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!!

Διαβάζοντας τον πολύ καλό "Χασάπη", νιώθει κανείς πως ζούμε τα "γεγονότα", όπως έλεγε και ο γέροντας Παΐσιος. Γεγονότα που θα αναδείξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Γεγονότα, τα οποία θα περάσουν από τη φωτιά και το αμόνι όλους μας, μέχρις ότου φανερωθεί η αλήθεια.
Τι να πιστέψει και τι να μην πιστέψει σήμερα ο Έλληνας από όλα αυτά; Τό μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την πραγματικότητα... βλέποντας μία ανύπαρκτη κυβέρνηση να προσπαθεί μέσα από επικοινωνιακά κόλπα να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Μία παραμονή που μόνο ως βλαπτική μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού με επικοινωνιακές φούσκες το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να γκρεμίζεται και η αξιοπιστία της εν γένει πολιτικής και να "χτίζονται" τεράστια τείχη αποκρύπτοντας την οποιαδήποτε διέξοδο υπάρχει...

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ 11 ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (VIDEO)


ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ 11 ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (VIDEO)

Επιμένουν τα Ρώσικα ΜΜΕ ότι η αποστολή του Απόλλων 11 δεν πάτησε ποτέ το Φεγγάρι και δημοσιοποιούν δυο βίντεο που όπως λένε αποδεικνύουν ότι ο ανθρώπινος περίπατος στην Σελήνη δεν έγινε ποτέ.
Το δεύτερο βίντεο που...
είναι διάρκειας 9,39 λεπτών έχει απενεργοποιηθεί από το youtube, λόγο πνευματικών δικαιωμάτων που έχουν υποβληθεί από ενάγοντες όπως αναφέρετε και κανονικά θα έπρεπε να είναι εδώ....
http://www.youtube.com/watch?v=6fHAISw6bZ4&feature=player_embedded
Στο άρθρο υπάρχουν πληθώρα φωτογραφιών που τίθενται σε αμφισβήτηση όπως .....

αυτή η πέτρα που έχει επάνω της ένα C όπως και το ίδιο C υπάρχει στο έδαφος. Η χρήση του C είναι γνωστή στους ανθρώπους του Χόλιγουντ για να ορίσει το κέντρο του πλάνου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:


http://www.apocalypsejohn.com/2011/09/11-video.html ΠΗΓΗ