Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ας υψώσουμε το βλέμμα στον ουρανό επιτέλους (Video)

 Ας υψώσουμε το βλέμμα στον ουρανό επιτέλους (Video)

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ψεκάζουν τουλάχιστον για μετατροπή καιρού. Η δική μας κάνει την πάπια, τα παπαγαλάκια που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι
(μαζί με τους μετεωρολόγους στα ΜΜΕ) χλευάζουν τις ανησυχίες πολιτών που διαμαρτύρονται για αυτή την κατάσταση, αποκαλώντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ συνωμοσιολόγους ψυχάκηδες, και δυστυχώς υπάρχουν και πολίτες που αποδέχονται αυτές τις ανοησίες (όπως πιθανότατα αποδέχονται και ένα σωρό άλλα ψεύδη που τους παρουσιάζουν ως "πραγματικότητα".) Καιρός να αφυπνιστούμε. Μας ψεκάζουν με δηλητήρια, λες και είμαστε ζωύφια, και μερικοί, μόνο "ευχαριστώ" δεν τους έχουν πει ακόμα. Έλεος!

Ας υψώσουμε το βλέμμα στον ουρανό επιτέλους (Video) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗΠΗΓΗ

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ........ ΠΕΙΝΑ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ........ ΠΕΙΝΑ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!
Δείτε το βίντεο................

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ........ ΠΕΙΝΑ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)  ΠΗΓΗ

Ελληναρες μου μιλάμε για το ξέσκισμα του αιώνα!!!!!


"Θα σας βάλουν φόρους δυσβάσταχτους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν..."


Όλα τα κρυφά μέτρα: 
 Μείωση μισθών και πώληση ΔΕΚΟ 
– Απελευθέρωση ωραρίου παντού 
– Αυξήσεις φωτιά σε εισιτήρια και ρεύμα

Όλα τα κακώς κείμενα που δεν άλλαζαν για χρόνια πρέπει να αλλάξουν μέσα σε μερικές ημέρες, αλλά ταυτόχρονα θα γυρίσουν πίσω ολόκληρες δεκαετίες οι εργασιακές σχέσεις με κατάργηση μιας σειράς κεκτημένων των εργαζόμενων.

Όλα αυτά πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα και πριν πουν το “ναι” οι δανειστές μας για τη δόση. Η χώρα έχει ήδη βάλει την υπογραφή της την περασμένη άνοιξη. Οι αλλαγές είναι προαπαιτούμενο για την εκταμίευση των χρημάτων.

Έτσι εκτός των άλλων μέτρων που ακούστηκαν μέχρι σήμερα έρχεται μια σειρά άλλων μέτρων που κυριολεκτικά αλλάζουν τα δεδομένα. Σύμφωνα με το “Βήμα” χθες ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του κεφαλαίου με τις διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία και στις αγορές προϊόντων, υπηρεσιών και μεταφορών οι οποίες θα φέρουν δραματικές αλλαγές στη λειτουργία της οικονομίας με επιπτώσεις για τους εργαζόμενους σχεδόν σε όλους τoυς κλάδους.

Απελευθέρωση ωραρίου

Για παράδειγμα στα εργασιακά είναι υποχρέωση της χώρας βάσει Μνημονίου η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων “η κυβέρνηση πρέπει να υιοθετήσει νομοθεσία που θα αποσυνδέει τις ώρες εργασίας των εργαζομένων στον κλάδο από το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μείωση μισθών και πώληση της ΔΕΗ

Παράλληλα και με συμβατική υποχρέωση της χώρας της ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΚΟ έως τον Νοέμβριο του 2012 η κυβέρνηση πρέπει να υποβάλλει ένα σχέδιο για την αναδιάρθρωση της ΔΕΗ με στόχο αφ’ ενός να προετοιμαστεί η ιδιωτικοποίησή της και αφ’ετέρου να γίνει ανταγωνιστική ως προς τις άλλες επιχειρήσεις της απελευθερωμένης αγοράς του ηλεκτρισμού.
Σύμφωνα με “Τ Βήμα” για την αξιολόγηση του λειτουργικού κόστους της ΔΕΗ η κυβέρνηση θα παραδώσει στην Τρόικα μελέτη ειδικού της Ευρωπαϊκής αγοράς για να συγκρίνει τις συνολικές απολαβές των υπαλλήλων της ΔΕΗ με τις βέλτιστες πρακτικές των ευρωπαϊκών ηλεκτρικών εταιριών.

Αυξήσεις σε εισιτήρια και ρεύμα

Μέχρι και 25% θα ανέβουν τα εισιτήρια, ενώ νέα αιμορραγία στην τσέπη του πολίτη ετοιμάζει η ΔΕΗ που αυξάνει τα τιμολόγια.
Το μνημόνιο το προβλέπει ξεκάθαρα. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013 πρέπει να αυξηθούν τα εισιτήρια. Έτσι όλα δείχνουν ότι το πολύ μέχρι το Μάρτη έρχονται οι νέες τιμές με το εισιτήριο για όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ να πηγαίνει από το 1,40 ευρώ στο 1,74 και αντίστοιχα τα εισιτήρια για λεωφορεία, τραμ, τρόλεϊ από το 1,20 που είναι σήμερα στο 1,50.
Παράλληλα όμως έρχεται και νέα διπλή αύξηση (και πάλι μέσω μνημονίου που υπογράφηκε και η υπογραφή μένει) στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Η Κυβέρνηση βάσει μνημονίου θα πρέπει μέσα στον Δεκέμβρη να κάνει νέα προσαρμογή των τιμών και να μπουν οι απαιτούμενες αυξήσεις (βάσει κόστους κλπ) στο ρεύμα από τον Ιανουάριο του 2013, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και τρεις μήνες μετά, το Μάρτιο με νέα προσαρμογή (νέες αυξήσεις δηλαδή) που θα ισχύσουν από τον Μάιο του 2013.

Απελευθέρωση επαγγελμάτων

Προχωράει η πλήρης απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων. Κάθε κλάδος θα είναι υποχρεωμένος να αναγράφει σε ιστοσελίδα της ενδεικτικές αμοιβές για κάθε προσφερόμενη υπηρεσία.
Μια από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης, σύμφωνα με το Βήμα θα είναι η κατάργηση της διάταξης για υποχρεωτική παρουσία δικηγόρου για τη σύνταξη των σειράς εγγράφων ενώπιον συμβολαιογράφου.

Βενζίνη και προϊόντα για βρέφη στα σουπερμάρκετ

Μεταξύ των περιορισμών που θα αρθούν θα είναι και αυτός για τη λειτουργία βενζινάδικων στα σούπερ μάρκετ με σκοπό την ενίσχυση του ανταγωνισμού και τη μείωση της τιμής των καυσίμων. Ταυτόχρονα τα ανεξάρτητα βενζινάδικα θα μπορούν να κατέχουν ή να νοικιάζουν βυτιοφόρα.
Επιτρέπει στα σούπερ-μάρκετ την πώληση προσυσκευασμένου κρέατος, τυριού και ψαριού, απελευθερώνει την πώληση προϊόντων για βρέφη

Απελευθέρωση μεταφορών

Αίρονται οι περιορισμοί στις άδειες για λιμουζίνες και μικρά τουριστικά λεωφορεία κάτω των 12 θέσεων. Είναι στις υποχρεώσεις της χώρας βάσει Μνημονίου μέσα στον Οκτώβριο του 2012:
- Να αφαιρεθούν οι περιορισμοί στην ενοικίαση ημιφορτηγών και βαν,
- να επιτραπούν εναλλακτικές υπηρεσίες μεταφοράς σε ξενοδοχεία και τουριστικά πρακτορεία για την ενοικίαση βαν και τζιπ 4X4.

Αλλάζουν οι κανόνες στην ακτοπλοΐα και τα εργασιακά των ναυτικών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για αναθεώρηση του νομικού πλαισίου για την ακτοπλοΐα, προς την κατεύθυνση να ενδυναμωθεί η προοπτική ανάπτυξης του τουριστικού τομέα. Ειδικότερα δίνεται προσοχή, μεταξύ άλλων, στην ευελιξία των απαιτήσεων για τα πλοία που εξαιρούνται από τις μίνιμουμ υποχρεώσεις δρομολόγησης και να στην έγκριση αλλαγών στα δρομολόγια και στο μέγεθος των πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια. Αυτή η διαβούλευση θα οδηγήσει σε συγκεκριμένη τροποποίηση (Μάρτιος 2013).

Ο κοινωνικός διάλογος να ακολουθεί τις αρχές της Σύμβασης Ναυτικής Εργασίας (του 2006) ώστε οι όποιες αλλαγές γίνουν σε σχέση με τα εργασιακά να συμφωνούν με το σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον.
ΠηγήΑς Μιλήσουμε Επιτέλους: "Θα σας βάλουν φόρους δυσβάσταχτους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν..."

Παράξενο σκάφος καταγράφεται πάνω από την Ουκρανία (Video)

Παράξενο σκάφος καταγράφεται πάνω από την Ουκρανία (Video)


Το βίντεο αυτό του παράξενου, αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικείμενου παρατηρήθηκε και καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από την Ουκρανία, χώρα της 
Ανατολικής Ευρώπης την Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου του 2012. 

«Άβυσσος» το Γκραν Κάνυον του Άρη Νέες εικόνες και δεδομένα για το Valles Marineris που έχει βάθος 10 χλμ!

 «Άβυσσος» το Γκραν Κάνυον του Άρη
Το Valles Marineris μέσα από μια εντυπωσιακή προσομοίωση
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) έδωσε
στη δημοσιότητα τις πρώτες υψηλής ανάλυσης και έγχρωμες εικόνες του Valles Marineris, του μεγαλύτερου φαραγγιού του Αρη που πιθανότατα είναι το μεγαλύτερο φαράγγι του ηλιακού μας συστήματος. Οι νέες παρατηρήσεις του Valles Marineris δείχνουν ότι είναι πολύ βαθύτερο από όσο πιστεύαμε.

Με βάση προηγούμενες παρατηρήσεις οι ειδικοί είχαν υπολογίσει αρχικά ότι το Valles Marineris έχει μήκος 3.000 χλμ, πλάτος 200 χλμ και βάθος 7 χλμ. Λίγο αργότερα οι μετρήσεις αναθεωρήθηκαν και οι ειδικοί έκαναν λόγο για μήκος 4.000 χλμ και βάθος 8 χλμ.
Μια από τις νέες εικόνες του Valles Marineris οι οποίες αποκαλύπτουν το εντυπωσιακό του μέγεθος

Οι νέες παρατηρήσεις που έκανε ο δορυφόρος Mars Express της ESA δείχνουν ότι το μήκος και πλάτος του φαραγγιού είναι αυτά που έχουν υπολογιστεί μέχρι τώρα αλλά το βάθος του είναι ακόμη μεγαλύτερο αφού σε κάποια σημεία του φτάνει τα δέκα χλμ! Συγκριτικά, το Γκραντ Κάνυον στην Αριζόνα έχει μήκος 446 χλμ, 29 χλμ πλάτος, και το μέγιστο βάθος του φτάνει στα 1800 μέτρα.ΠΗΓΗ
«Άβυσσος» το Γκραν Κάνυον του Άρη ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Φωτογραφία για ΚΑΙ ΟΜΩΣ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Το γύρο του κόσμου κάνει το συγκεκριμένο βίκτεο που σας παρουσιάζουμε, το οποίο συνοδεύεται από μια περίεργη φωτογραφία που "τραβήχτηκε" από το φωτογραφικό πρακτορείο "AP" κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Πόρτο με την Παρί Σεν Ζερμέν για το champions league.


Την ώρα που ο Τζέιμς Ροντρίγκες πανηγύριζε το ένα από τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στους Παριζιάνους, ανάμεσα στους οπαδούς των "Δράκων" που τον χειροκροτούσαν ήταν...κι ένα φάντασμα!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μια σκοτεινή οστεώδη φιγούρα με ρούχα και κούρεμα μια άλλης εποχής Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας...
ΚΑΙ ΟΜΩΣ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ* | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ