Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΖΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ENDEAVOUR ΤΗΣ NASA,(VIDEO)


ΜΑΖΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ENDEAVOUR ΤΗΣ NASA,(VIDEO) Τοποθεσία παρατήρησης: NASA's Kennedy Space Center, Florida, USA
Παρατηρήστε εκεί που εστιάζει η κάμερα και κυρίως προσέξτε στα 0,28 την ταχύτητα με την οποία ένα UFO εξαφανίζεται στα αριστερά του διαστημοπλοίου.


http://www.apocalypsejohn.com/2011/09/ufo-endeavour-nasavideo.htmlΠΗΓΗ

Τώρα παραδέχονται ότι μπορούν να ελέγξουν τον καιρό!


Τώρα παραδέχονται ότι μπορούν να ελέγξουν τον καιρό!


 Ενα από τα θέματα που είχαν δεχτεί σκληρή κριτική όταν τα παρουσιάζαμε στην εκπομπή "Οι Πύλες του Ανεξήγητου", ήταν αυτό που είχε σχέση με την προσπάθεια ελέγχου του καιρού μέσα από συγκεκριμένες υπερσύγχρονες συσκευές!
  Δεκάδες "φωστήρες" από αυτούς που νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη γνώση και αρνούνται ο,τιδήποτε το διαφορετικό, είχαν αντιδράσει έντονα κατηγορώντας μας για "συνωμοσιολογία" και ... επιστημονική φαντασία!
  Σήμερα, έρχονται επισήμως επιστήμονες και ανακοινώνουν - ή μήπως το σωστό είναι παραδέχονται;- ότι ένα δυνατό σύγχρονο λέιζερ είναι ικανό να προκαλέσει τεχνητή βροχή! Πειράματα που πραγματοποιήθηκαν κοντά στη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία, έδειξαν ότι ένα ισχυρό λέιζερ που είναι στραμμένο στον ουρανό, μπορεί να δημιουργήσει σταγονίδια βροχής στον αέρα, βήμα που θα μπορούσε οδηγήσει στην τεχνητή πρόκληση βροχοπτώσεων.

   Μετά από τη συλλογή στοιχείων από 133 ώρες δοκιμών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι  παλμοί λέιζερ μεγάλης έντασης δημιούργησαν σωματίδια νιτρικού οξέος τα οποία λειτούργησαν σαν ατμοσφαιρική "κόλλα" και ένωσαν μεταξύ τους τα μόρια του νερού προκαλώντας έτσι σταγονίδια που δεν εξατμίζονταν.

  Μέσα σε δευτερόλεπτα δημιουργήθηκαν σταθερές σταγόνες, που για την ώρα είναι πολύ μικρές για να πέσουν ως βροχή, ωστόσο οι επιστήμονες παραδέχονται ότι είναι θέμα χρόνου να βελτιώσουν τη μέθοδο και να παράγουν βροχή.

  "Για να δημιουργήσουμε βροχή χρειαζόμαστε σταγόνες 100 φορές μεγαλύτερες, ώστε να έχουν αρκετό βάρος για να πέσουν", εξήγησε ο Ζερόμ Κασπάριαν, φυσικός από το πανεπιστήμιο της Γενεύης, αλλά πρόσθεσε ότι η τεχνική επιδέχεται βελτιώσεων και ότι κάποια στιγμή θα μπορεί όχι μόνο να παράγεται βροχή, αλλά- προσέξτε αυτό το τελυταίο- και να αποτρέπεται!

Νέο μουσικό βίντεο με μασονικά σύμβολα


Νέο μουσικό βίντεο με μασονικά σύμβολα


Παράξενο πώς τα μουσικά βίντεο που χρησιμοποιούνται με ένα «πρωτοποριακό» τρόπο, είναι κατάφωρα μασονικά (βλ. σχετικά άρθρα: Το πρώτο βίντεο της ‘νέας εποχής’ του MTV είναι μασονικό. Επίσης: Το “Power”του Kanye West: Η απόκρυφη σημασία των συμβόλων του και: Η βραδιά απονομής των βραβείων του MTV το 2009: Το Μεγάλο Αποκρυφιστικό Τελετουργικό).
Το επόμενο βίντεο προαναγγέλθηκε ως μια “industry first” (‘πρωτιά της βιομηχανίας’), καθώς επιτρέπει λέει, στους θεατές να κάνουν ‘κλικ’ στην επιλογή αντικειμένων, προκειμένου να κερδίσουν υπέροχα απορρυπαντικά.
Για να συνοψίσω το βίντεο, πρόκειται βασικά για ομάδα νέων ανθρώπων που διασκεδάζουν και προφανώς δεν έχουν (;) την παραμικρή ιδέα ότι χορεύουν μέσα σε ένα πλήρες μασονικό τελετουργικό δάπεδο, με μασονικές κολώνες και πυραμίδες.
Δείτε το βίντεο:
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

«Ένα Νόμισμα για έναν Ενωμένο Κόσμο»


«Ένα Νόμισμα για έναν Ενωμένο Κόσμο»Το Bancor ήταν ένα υπερεθνικό νόμισμα, που εμπνεύστηκε οJohn Keynes κατά τα έτη 1940-1942 και το οποίο το Ηνωμένο Βασίλειο πρότεινε να εισαχθεί μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σχ. ΚΟ: Ο John Keynes Τζων Κέυνς (1883 - 1946) ήταν Άγγλος οικονομολόγος, μαθηματικός, καθηγητής πανεπιστημίου, συγγραφέας και ανώτατος κρατικός υπάλληλος. Δημιούργησε, με τα έργα του και τους οπαδούς του, τη λεγόμενη κεϋνσιανή σχολή στην οικονομική επιστήμη.
Αυτό το νεοσυσταθέν υπερεθνικό νόμισμα στη συνέχεια θα χρησιμοποιούνταν στο διεθνές εμπόριο ως λογιστική μονάδα εντός ενός πολυμερούς ανταλλακτικού συστήματος εκκαθάρισης - τη Διεθνή Ένωση Εκκαθάρισης (International Clearing Union) - η οποία επίσης, θα έπρεπε να ιδρυθεί. 
Το Bancor έπρεπε να υποστηρίζεται από ανταλλαγές σε είδος και η αξία του εκφραζόταν σε βάρος χρυσού. Ωστόσο, η βρετανική πρόταση της καθιέρωσης ενός υπερεθνικού νομίσματος δεν θα μπορούσε να υπερισχύσει έναντι των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες κατά τη διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς έθεσαν το αμερικανικόδολάριο ως νόμισμα - κλειδί για τον κόσμο.
Μετά το ξέσπασμα της χρηματοπιστωτικής κρίσης το 2008, (και τον αργό θάνατο του δολαριου) η πρότασή του Keynesέχει αναβιώσει: Σε ομιλία του τον Μάρτιο 2009 με τίτλο ‘Η Μεταρρύθμιση του Διεθνούς Νομισματικού Συστήματος’, οZhou Xiaochuan, ο διοικητής της Τράπεζας της Κίνας, ονόμασε την πρόταση του Keynes για το bancor ως«διορατική» και πρότεινε την έγκριση από το ΔΝΤ ενός παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος ως απάντηση στην οικονομική κρίση του 2007-2010. Υποστήριξε ότι ένα εθνικό νόμισμα ήταν ακατάλληλο ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, λόγω του ‘διλήμματος Triffin’ - της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν οι εκδότες αποθεματικού νομίσματος, στην προσπάθεια να επιτευχθούν ταυτόχρονα οι στόχοι της εγχώριας νομισματικής πολιτικής τους και η κάλυψη της ζήτησης και άλλων χωρών για αποθεματικό νόμισμα.
Μια παρόμοια ανάλυση μπορείτε να βρείτε στην έκθεση των Ηνωμένων Εθνών "Experts on reforms of the international monetary and financial system" ("Εμπειρογνώμονες σχετικά με τις Μεταρρυθμίσεις του Διεθνούς Νομισματικού και Χρηματοπιστωτικού Συστήματος»), καθώς και στη μελέτη του ΔΝΤ που δημοσιεύθηκε στις 13 Απριλίου 2010.
Τα τελευταία χρόνια, ο ένας μετά τον άλλο, οι παγκόσμιοι ηγέτες μιλάνε για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου παγκόσμιου αποθεματικού συναλλαγματικού νομίσματος. Μάλιστα, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα άρχισαν ήδη να συζητούν σοβαρά για το ποιο θα είναι το νόμισμα που θα αντικαταστήσει το αμερικανικό δολάριο. Τον Οκτώβριο του 2010, 420 τράπεζες ζήτησαν ένα παγκόσμιο νόμισμα προκειμένου να αποτραπεί ο διαφαινόμενος νομισματικός πόλεμος.
Η πιο ‘ηχηρή’ δήλωση ήταν το 2009, κατά τη σύνοδο της G8στην L’Aquila της Ιταλίας, όταν ο Ρώσος Πρόεδρος Dmitry Medvedev παρουσίασε στους δημοσιογράφους ένα νόμισμα που αντιπροσωπεύει το "νόμισμα του μελλοντικού ενωμένου κόσμου".
"Αυτό είναι το σύμβολο της ενότητάς μας και της επιθυμίας μας να επιλύσουμε αυτά τα θέματα από κοινού" είπε o Medvedev.
Ο Ρώσος ηγέτης με περηφάνια παρουσίασε το κέρμα, το οποίο έγραφε στα αγγλικά "United Future World Currency" – «Νόμισμα του Μελλοντικού Ενωμένου Κόσμου».
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι το νόμισμα είχε κοπεί στο Βέλγιο και φέρει τη φράση Unity in Diversity, δηλ.«Ενότητα στην Πολυμορφία (ή Ποικιλομορφία)».
Στην επίσημη ιστοσελίδα του "United Future World Currency"βλέπουμε το παρακάτω χαρούμενο προσωπάκι με την εξής λεζάντα: "Θα ήθελα πολύ να κρατώ στα χέρια μου το νόμισμα του μέλλοντος. Διότι, μέσα από αυτό το μικρό στρογγυλό αντικείμενο θα νιώθω όλο τον κόσμο στα χέρια μου". - Σάσα, 9 χρονών, Γαλλία.
Η πρωτοβουλία του "United Future World Currency" ανήκει στον Ιταλό πρώην δημοσιογράφο Alessandro Sassoli, ο οποίος φαίνεται έχει δυνατές διασυνδέσεις με διεθνείς προσωπικότητες. Πάντως, τόσο στην ιστοσελίδα του όσο και στις συνεντεύξεις του, ο Sassoli δεν αναφέρει το Παγκόσμιο Νόμισμά του ως 'Bancor', αλλά μάλλον, ωςUFWC, τα αρχικά δηλαδή του "United Future World Currency".
Παρακάτω αναφέρεται το κείμενο που υπάρχει στην αρχική σελίδα (μετάφραση / πηγή: Λόγιος Ερμής) :
Ένωση Προγράμματος Δημιουργίας Μελλοντικού Παγκόσμιου Νομίσματος
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ
Ο κόσμος σε ένα νόμισμα. Αυτό είναι το όραμά μας, η ελπίδα μας. Είναι μια ανάγκη και μια πρόκληση. Αυτό που φαίνεται ένα άπιαστο όνειρο γίνεται μια αναπόφευκτη ιστορική, οικονομική και κοινωνική διαδικασία. Είναι ένα γεγονός που είναι συνυφασμένο με τη μοίρα της ανθρώπινης εξέλιξης.
Το ενιαίο νόμισμα γίνεται η προϋπόθεση για μιαν όλο και πιο παγκοσμιοποιημένη Ανθρωπότητα. Ένα εικονικό νόμισμα (σ.σ. το "εικονικό" το προσέξατε; Άρα δεν πρόκειται να είναι καθόλου νόμισμα αλλά εικονική νομισματική ψηφιακή μονάδα!!!) ικανό να εκφράζεται σε μιαν ενιαία και κατανοητή γλώσσα για την προώθηση της έμφυτης επιθυμίας της ανθρωπότητας για να πάει πιο μακριά, να ξεπεράσει τα όρια, και να κινηθεί προς τις πραγματικές αρχές της ειρήνης, της ελευθερίας, της αδελφοσύνης και της κατανόησης πέρα από τα ζητήματα φυλών (σ.σ. εννοεί Εθνών), πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων και κομματικών συμφερόντων.
Σας παρουσιάζουμε στους λαούς των εθνών, στις κυβερνήσεις, στους θεσμούς, στους διανοούμενους, στους απλούς ανθρώπους, πραγματιστές και ιδεαλιστές, μελετητές και, πάνω απ’ όλα στους νέους - τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του μέλλοντος - με έναν απλό και ευκολονόητο τρόπο το μακροπρόθεσμο όραμα για την οικοδόμηση της ιδανικής γέφυρας ενός αύριο και την ερμηνεία ενός ονείρου να μετατρέψει σε πραγματικότητα ένα όραμα.
Σε αυτό το πρόγραμμα, το νόμισμα για άλλη μια φορά αναλαμβάνει τον στόχο που είχε από την αρχή της δημιουργίας του: να διευκολύνει και να κωδικοποιήσει τις ανθρώπινες ανάγκες για εμπορική και κοινωνική ανταλλαγή.
Και να γίνει μια μορφή καθαρής "επικοινωνίας" μεταξύ των διαφόρων λαών - ένας δίαυλος που θα προωθεί τις ιδέες, τα ιδανικά, τις πληροφορίες και τον πολιτισμό.
Αυτό αποτελεί την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία....
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ

Πρόγνωση από τον 9ον / 2011 έως 1ον / 2012 και το Μπλε αστερι Kachina των Hopi


Πρόγνωση από τον 9ον / 2011 έως 1ον / 2012
και το Μπλε αστερι Kachina των Hopi 

Πολλοί έχουν απόψεις για το τι θα συμβεί. Ο Elenin δεν είναι κομήτης .. είναι μεγαλύτερο από αυτό που έχουν ήδη πει. Τη στιγμή που θα φτάσει εδώ από Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο θα εχουμε μεγάλες αλλαγές. 11/11/11 θα πραγματοποιηθεί μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA και θα αλλάξει δραματικά. Η ανθρωπότητα πρέπει να είναι έτοιμη σε περίπτωση σεισμών της Γης και του tsunami που θα συμβεί τόσο στα τρόφιμα όσο και στο νερό. Να είστε έτοιμοι σε περίπτωση που τα πράγματα περνούν σε κατάσταση χάους. Θετικές αλλαγές έρχονται κατόπιν 
Δείτε τα βίντεο....

Πρόγνωση για την 9 / 2011 έως 1 / 2012 (1)

MrFurling

Πρόγνωση για την 9 / 2011 έως 1 / 2012 (2)

MrFurling 

http://e-rodios.blogspot.com/2011/08/comet-elenin.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+E-rodios+%28e-rodios%29 ΠΗΓΗ

CHEMTRAILS-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)


CHEMTRAILS-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)Θεωρίες συνωμοσίας ή πραγματικότητα; Τα συμπεράσματα δικά σας.ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: CHEMTRAILS-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ) 

Η ΑΡΜΑΔΑ των UFO είναι ΕΔΩ; (2 video)


Η ΑΡΜΑΔΑ των UFO είναι ΕΔΩ; (2 video)

Το πρώτο video είναι τραβηγμένο στις 20/8/2011
 στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία
 και όπως φαίνεται ο αριθμός των ufo's, που 
πετούν πάνω από αυτήν, είναι πάρα πολύ
 μεγάλος, ίσως και πάνω από εκατό συνολικά,
 πριν την καταγραφή τους.
Άραγε να αναφέρονταν σε αυτή την επέλαση 
που περίμεναν; Ή σε κάτι μεγαλύτερο;
Άραγε, στο δεύτερο video που ακολουθεί, να
 είναι ο ίδιος στόλος που πέρασε πάνω από 
την Ν. Κορέα, στις 17/8/2011, τρεις μόλις
 μέρες πριν; Ή πρόκειται για δύο διαφορετικές

ομάδες UFOs;
ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Η ΑΡΜΑΔΑ των UFO είναι ΕΔΩ; (2 video)