Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ «ORBS»;


(Έτσι καθιερώθηκε να ονομάζονται…)Εμφανίζονται στις φωτογραφίες όλο και συχνότερα. Είναι οντότητες ή απλά σκόνη στο φακό; Για τους σκεπτικιστές και τους οπαδούς της φυσικής θεωρίας πρόκειται για φωτογραφικά λάθη που προκλήθηκαν είτε από σκόνη, γύρη ή υγρασία στο φακό της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, είτε για μικροσωματίδια που έχουν εισχωρήσει μέσα στο σώμα της μηχανής ή βρίσκονται πάνω ή πίσω από το φακό της. Αυτά τα ξένα αλλά απολύτως φυσικά στοιχεία αλληλεπιδρώντας με το φλας παράγουν τελικά φωτογραφίες διάστικτες από φωτεινά σχήματα. Το βέβαιο είναι πως πολλές από τις φερόμενες ως φωτογραφίες orbs ανήκουν ακριβώς σ’ αυτή την κατηγορία με τη λογική και κατανοητή εξήγηση.


Ωστόσο δεν είναι όλες έτσι. Οι ερευνητές του παραφυσικού υποστηρίζουν πως αυτές οι φωτεινές ή ομιχλώδεις λάμψεις εμφανίζονται συχνότερα σε φωτογραφίες τραβηγμένες σε περιοχές που θεωρούνται ενεργειακές πύλες, δηλαδή σε αρχαία κτίσματα, νεκροταφεία, χώρους που θεωρούνται στοιχειωμένοι, καθώς και σε ναούς ή μνημεία.Επιστήμονες από το Ινστιτούτο Self Mastery Earth υποστηρίζουν την προχωρημένη άποψη πως τα orbs είναι στην ουσία πνευματικές εκδηλώσεις που αποτελούν προεκτάσεις της συνειδητότητας. « Όταν δεν είμαστε σε υλική μορφή συχνά ταξιδεύουμε σαν σφαίρες φωτός σε άλλες διαστάσεις που βρίσκονται πέρα από τα όρια της γνωστής επιστήμης. Στο σύμπαν μας μπορούμε μέχρι στιγμής να μετρήσουμε και να ανιχνεύσουμε μόνο το 1%. Όλοι οι φυσικοί πιστεύουν ότι υπάρχει ένα 99% αχαρτογράφητο και απροσμέτρητο . Υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα και διαστάσεις και τα orbs είναι ένα προϊόν αυτών των επιπέδων και διαστάσεων» λένε. Ίσως λοιπόν πράγματι να πρόκειται για κάτι που πάντα ήταν εκεί αλλά γίνεται ορατό σήμερα επειδή έχουμε τα εργαλεία να το ανιχνεύσουμε ακριβώς όπως ένα αόρατο κάποτε μακρινό άστρο ανακαλύπτεται μόνο χάρη στα διαστημικά τηλεσκόπιαΚάποιοι ερευνητές των UFO πιστεύουν πως πρόκειται για κάποιο είδος έμβιων συσκευών ενός εξωγήινου πολιτισμού που καταγράφει τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Είναι, λένε κάτι σαν κάμερα, που μεταφέρει πληροφορίες σε μακρινά σημεία του σύμπαντος. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως πρόκειται για εκδηλώσεις άϋλων οντοτήτων.Τελευταία πάντως μαζί με τις φωτογραφίες αρχίζουν να πληθαίνουν και οι μαρτυρίες για θεάσεις φωτεινών σφαιρών και με γυμνό μάτι. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει: για ποιο λόγο εκδηλώνεται όλο και περισσότερο αυτό το φαινόμενο και ποια είναι η φύση του; Πολλοί πιστεύουν πως σχετίζεται με ένα είδος πλανητικής εξέλιξης. Η ανθρωπότητα, λένε, έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής ώστε έχουν ανοίξει οι δίοδοι από άλλες διαστάσεις κι άλλα πεδία ύπαρξης. Σύντομα όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν θα χρειάζονται καν τις φωτογραφικές μηχανές και τις βιντεοκάμερες για να βλέπουν τα orbs καθώς και άλλες μορφές που μέχρι πρότινος κατοικούσαν στο χώρο των θρύλων. Έρχονται ως βοηθοί για να μας εμπνεύσουν ώστε να κάνουμε τα αποφασιστικά βήματα που χρειάζονται για να σωθεί ο πλανήτης που φαίνεται να βαδίζει με ταχύτατους ρυθμούς προς μια συνταρακτική μεταβολή αρχής γενομένης από την αλλαγή του κλίματος. Ότι κι αν είναι πάντως το σίγουρο είναι πως πρόκειται για κάτι που αρχίζει να μπαίνει στη ζωή μας όλο και συχνότερα. Ας περιμένουμε λοιπόν. Τα επόμενα χρόνια ίσως μας δώσουν τελικά την απάντηση στο πώς και στο γιατί.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σφαίρες αυτές εμφανίζονται και αφού ζητηθεί αυτό από τους ερευνητές. Και ένα τελευταίο που ίσως να σημαίνει κάτι:Συνήθως οι σφαίρες αυτές εμφανίζονται σε μεγάλες συνεστιάσεις ανθρώπων, συναυλίες, και γενικά σε εκδηλώσεις χαράς.

ΠΗΓΗ((http://apocalypsejohn.blogspot.com/2010/11/orbs.html))

Ηχητικό ντοκουμέντο από το Α.Τ.Ι.Α. του Rendlesham(AUDIO)Μια κασέτα με ηχογραφημένη περιγραφή αγνώστων αντικειμένων, που κρατούσε κρυφή τριάντα χρόνια ο στρατός των ΗΠΑ, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Τα Χριστούγεννα του 1980 αξιωματικοί από την αεροπορική βάση Bentwaters των ΗΠΑ πήγαν να διερευνήσουν ένα ανεξήγητο περιστατικό στο δάσος Rendlesham του Suffolk.
Οι κασέτες που έγραψαν οι στρατιωτικοί αποδεικνύουν ότι πίστευαν πως έχουν γίνει μάρτυρες επίσκεψης Α.Τ.Ι.Α. Βρέθηκαν μπροστά σε περίεργα φώτα στον ουρανό και καταστροφές στα κοντινά δέντρα, σε ύψος 4,5 μέτρων από το έδαφος.
Ένας από τους Αμερικανούς λέει: «Ακούω πολύ περίεργους ήχους από ζώα κοντινής φάρμας. Κάνουν πολύ θόρυβο». Και συνεχίζει: «Ευθεία μπροστά. Νάτο πάλι. Είναι ένα μικρό κόκκινο φως. Τα ζώα ησύχασαν τώρα. Είναι σιωπή θανάτου».
Παρά τις ατελείωτες πιθανολογίες, δεν έχει δοθεί τελειωτική απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ.Διαβάστε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2010/11/rendleshamaudio.html#ixzz14M6N7E6p