Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από νεαρή πρώην σμηναγό των Η.Π.Α. για τους αεροψεκασμούς


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από νεαρή πρώην σμηναγό των Η.Π.Α. για τους αεροψεκασμούς

Δείτε την ομιλία της γενναίας και πανέξυπνης νεαρής πρώην σμηναγού που τόλμησε να τα βάλει με το αμερικανικό κατεστημένο στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, δεχόμενη απειλές. Καταγγέλλει σχετικά με την χρήση της γεωδυναμικής, τα χημικά όπλα και τους αεροψεκασμούς.
Οι Αμερικανοί πολίτες ζουν μέσα στην φωλιά του λύκου. Το καταχρεωμένο κράτος των Η.Π.Α., του οποίου η δομή αποτελεί μια φαρσοκωμωδία και εάν δεν διαλυθεί θα διαμελιστεί, αποτελεί τον «μπόγια» των παγκόσμιων συμφερόντων διαπλοκής. Ο Λευκός Οίκος είναι απόλυτα ελεγχόμενος! Στις Η.Π.Α. θα υπάρξουν και οι πρώτοι μάρτυρες, όταν θα πέσουν οι μάσκες και θα επιβληθεί με την βία η παγκόσμια χούντα.
Βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους

ΑΠΟΨΕ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΟΕ ΣΤΙΣ 22.00 ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κ. ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.....


ΑΠΟΨΕ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΟΕ ΣΤΙΣ 22.00 ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κ. ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CITIVEL, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΒΗΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=mUL-u3O842I&feature=youtu.be

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!! ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ:

http://www.eoellas.org/webradio/

https://www.facebook.com/eoellasmusicproduction/app_196506863720166