Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Κάτι δεν πάει καλά!!! Δεν εντόπισαν ίχνη του μετεωρίτη στη λίμνη Τσερμπακούλ


Κάτι δεν πάει καλά!!! Δεν εντόπισαν ίχνη του μετεωρίτη στη λίμνη Τσερμπακούλ


Οι δύτες δεν εντόπισαν ίχνη του μετεωρίτη στη λίμνη Τσερμπακούλ της περιφέρειας του Τσελιάμπινσκ, δήλωσε στους δημοσιογράφους σήμερα Σάββατο ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.
Νωρίτερα είχε μεταδοθεί από τα μέσα ενημέρωσης η πληροφορία, ότι θραύσματα του μετεωρίτη έχουν πέσει στη λίμνη Τσερμπακούλ.
“Η εξερεύνηση της λίμνης έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν εντοπίστηκαν θραύσματα του μετεωρίτη”, ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της περιφερειακής υπηρεσίας του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.

ΕΟΕ --LIVE ..ΤΩΡΑ!!!


Live τώρα!!! http://eoellas.org/webradio — στην τοποθεσία Studio Εοε.

Απίστευτοι αεροψεκασμοί.


Απίστευτοι αεροψεκασμοί.


Η κάμερα συνέλαβε απίστευτους σχηματισμούς και κινήσεις αεροσκαφών οι οποίοι πραγματοποιούν συνεχόμενους αεροψεκασμούς. Όποιοι ακόμα πιστεύουν στο φαινόμενο της κρυσταλλοποίησης των καυσαερίων θα δυσκολευτούν πολύ να δώσουν μια πειστική εξήγηση.
Απίστευτοι αεροψεκασμοί.
Απίστευτοι αεροψεκασμοί. - ATIA-UFO.GR ΠΗΓΗ
Δείτε το βίντεο...


Ντοκουμέντο !! Ζήσαμε ζωντανά την κατασκευή μιας ιστορίας συγκάλυψης. Μας θεωρούν όλους γκοίμ. VIDEO με όλη την αλήθεια


Ντοκουμέντο !! Ζήσαμε ζωντανά την κατασκευή μιας ιστορίας συγκάλυψης. Μας θεωρούν όλους γκοίμ. VIDEO με όλη την αλήθεια


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Χθές ζήσαμε, όσοι μπορούμε και βλέπουμε γύρω μας, το πως στήνεται μια ιστορία συγκάλυψης ενός πραγματικού γεγονότος.

Οι κάμερες "ανήσυχων" Ρώσων πολιτών που έβλεπαν προς τον ουρανό, αλλά και οι κάμερες ασφαλείας από πολλά κτίρια, συνέλαβαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης με πολύ μεγάλη ταχύτητα αφήνοντας πίσω του την κλασική ουρά φωτιάς.

Λίγο αργότερα, το αντικείμενο αυτό εξερράγη και τμήματά του εκτινάχθηκαν στην γύρω κατοικημένη περιοχή από ένα ύψος περίπου πενήντα χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ρώσων, αλλά και με το βίντεο που όλοι είδαμε.

Αμέσως μετά, ακολούθησε δεύτερη έκρηξη, πολύ ισχυρότερη και το φως του Ήλιου φάνηκε αδύναμο μπροστά της, αφού τυφλώθηκαν όλες οι κάμερες και το φως της συγκεκριμένης έκρηξης κατήργησε την σκιά που δίνει το φως του Ήλιου και έδωσε δική του σκιά.

Μετά την δεύτερη έκρηξη, το αντικείμενο που εξερράγη, αξαχνώθηκε πλήρως, αφήνοντας για πολλές ώρες ένα δύο τεράστια παράλληλα σύννεφα ψηλά στον ουρανό, σαν τεράστια ερωτηματικά, που θύμιζαν την μοναδική εμπειρία που είχαν όλοι όσοι είδαν το συμβάν.

Κατόπιν ακολούθησαν δύο ακόμη γεγονότα.

1. Λόγω της βιαιότητάς της, η δεύτερη έκρηξη, που ήταν εντελώς ασυνήθιστη σε ισχύ για ένα μετεωρίτη, έδωσε ωστικό κύμα, που έφθασε στο έδαφος και δημιούργησε εκτεταμένες αλλά μικρής κλίμακος ζημιές, σπάζοντας κυρίως τα τζάμια των παραθύρων και στρεβλώνοντας τον σκελετό των παντός τύπου κουφωμάτων.

Αυτό ήταν εκείνο που προκάλεσε και τους περίπου 1.200 τραυματισμούς, που οι περισσότεροι ήταν ευτυχώς ελαφράς μορφής.
2. Τα θραύσματα που εκτινάχτηκαν από την πρώτη ωστόσο έκρηξη, την πιο αδύναμη σε σχέση με την δεύτερη, όταν έφθασαν στο έδαφος δημιούργησαν υλικές ζημιές διαφορετικής φύσεως.

Από όσα μπορέσαμε τουλάχιστον να δούμε, πριν κινητοποιηθεί ο μηχανισμός συγκάλυψης, ένα από τα τμήματα του "αντικειμένου" που έφθασαν στο έδαφος, κατέστρεψε ένα εργοστάσιο, ενώ ένα άλλο, προφανώς πολύ μικρότερο, έσπασε τον πάγο μιάς παγωμένης επιφάνειας νερού.


Αυτή η κατάρρευση, δεν γίνεται από ηχητικό κύμα, τη στιγμή που το απέναντι κτίριο, σε μερικά μέτρα απόσταση, είχε μόνο μερικά σπασμένα τζάμια.

Εδώ έπεσε θραύσμα, που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ

Ο μηχανισμός συγκάλυψης αποτελείται από πολλά κλιμάκια. Ας δούμε μερικά από αυτά

1. Οι "έγκυροι" και "έγκριτοι" επιστήμονες

Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ ποιός δίνει κύρος σε ένα επιστήμονα και ποιός τον εγκρίνει για να μιλά εξ΄ονόματος της επιστήμης; Μα φυσικά το "κράτος", μα φυσικά το σύστημα διοίκησης που το κατεστημένο έχει εγκαταστήσει παντού.

Μια εύκολη απάντηση θα ήταν ότι ο επιστήμονας έχει κύρος λόγω των γνώσεών του, αλλά επειδή εγώ που απευθύνομαι σε εσάς είμαι της δουλειάς, δηλαδή σαν φυσικός επιστήμονας που έζησε πολλά, σας διαβεβαιώ ότι οι γνώση, είναι μία ικανή αλλά όχι απαραίτητα αναγκαία ιδιότητα ενός "έγκριτου" επιστήμονα.

Βγήκαν λοιπόν οι "επιστήμονες" από όλο τον κόσμο και μας είπαν ότι πρόκειται για κάτι συνηθισμένο.

Λάθος κύριοι, δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο, γιατί αν ήτανε συνηθισμένο, δεν θα γινότανε χαμός παγκόσμια.

Εκείνο που πράγματι ισχύει είναι ότι φλεγόμενοι μετεωρίτες, πολλές φορές εκρήγνυνται πάνω από το έδαφος, αλλά ποτέ δεν είχαμε έκρηξη που σκίασε το φως του Ήλιου.

Υπόψη ότι κανένας "έγκριτος" επιστήμονας δεν ανέφερε ότι είχαμε θραύσματα που προκάλεσαν ζημιές.

Μίλησαν μόνο για το ωστικό κύμα. Άρα απέκρυψαν απλά πράγματα, αφού όλοι θα ήθελαν να δουν άμεσα ένα κομάτι του μετεωρίτη, που όμως δεν υπήρχε.

Μετά βέβαια μπορεί και να μας δείξουν καμιά πέτρα από την Άνω Καταραχιά Ρωσίας και να μας λένε, "να ο μετεωρίτης".

Και κάτι ακόμη

Για να μας πείσουν ότι τίποτε δεν έπεσε κάτω, ειπώθηκε ότι αν έφευγαν κάποια θραύσματα τότε λόγω της διατήρησης της ορμής, θα άλλαζε η πορεία του "μετεωρίτη", πράγμα που δεν συνέβη.

Αυτοί δεν στέκε,ι διότι εφόσον τα τμήματα που αποσπάσθηκαν είχαν πολύ μικρή μάζα σε σχέση με τον κυρίως κορμό, στα κλάσματα του δευτερολέπτου που μεσολάβησαν μεταξύ πρώτης και δεύτερης έκρηξης, δεν προλάβαινε να αλλάξει καμία πορεία.

2. Οι τοπικές αρχές

Το ρωσικό κράτος σε χρόνο μηδέν, έβγαλε 20.000 χιλιάδες άνδρες που χτένιζαν την περιοχή ψάχνοντας και συλλέγοντας τι;
Αποκλείοντας την πρόσβαση του κόσμου σε τι;

Μήπως τα θραύσματα του οχήματος κατεστραμμένο στην ατμόσφαιρα της Γης και ανεφλέγη;

3. Τα ΜΜΕ

Εκεί γίνεται και έγινε το έλα να δεις. Μέχρι να πάρουν γραμμή, έλεγαν άλλα αντί άλλων. Μετά, κλασικά έλεγαν όλοι το ίδιο ποίημα. Με τις ίδιες λέξεις, νομίζεις και ένας νους έγραψε το κείμενο που παγκόσμια μετέδιδαν τα παπαγαλάκια της νέας (;), υπερνέας (;), παλιάς (;) τάξης.

TA ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ας δούμε όμως ποιά είναι τα δεδομένα στο χθεσινό συμβάν

1. Έγινε έκρηξη εκτός ατμόσφαιρας που κατέστρεψε το αντικείμενο και κατεγράφη από ερασιτέχνες αστρονόμους.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αρχικά οι Ρώσοι είπαν ότι χτύπησαν με πύραυλο τον μετεωρίτη. Ωστόσο οι Ρώσοι δεν υπήρχε περίπτωση καμία απολύτως να στοχεύσουν τον μετεωρίτη. Δεν χτύπησαν τίποτε και γιατί δεν μπορούσαν και κυρίως διότι δεν υπήρχε μετεωρίτης, αλλά άγνωστο για αυτούς σκάφος.

2. Μέσα στα πυκνότερα στρώματα της ατμόσφαιρας, το "αντικείμενο" εξερράγη μπροστά στις κάμερες και τμήματά του έπεσαν στο έδαφος και αυτά ήταν που έψαχναν οι 20.000 άνδρες. Δεν σας φαίνεται πολύ μα πάρα πολύ περίεργο, ένας στρατός ολόκληρος να ψάχνει τα κομμάτια του "μετεωρίτη";

3. Σχεδόν ακαριαία μετά, μιά τεραστίου μεγέθους έκρηξη, εξάχνωσε τα υπολείμματα του "αγνώστου αντικειμένου" και τίποτε άλλο δεν έπεσε στο έδαφος.

Στον ουρανό έμεινα δύο παράλληλες γραμμές συμπυκνωμένων αερίων, που έκαναν πολλούς να μιλούν για UFO με δύο κινητήρες.

4. Οι Ρώσοι σε δεύτερη επίσημη ανακοίνωσή τους, είπαν ότι τίποτε δεν χτύπησαν αφού είναι αδύνατον για την ανθρώπινη τεχνολογία να εντοπίσει ένα ταχέως εισερχόμενο στην ατμόσφαιρα αντικείμενο.

Κάποιοι βέβαια, επίσης "έγκυροι και έγκριτοι", είπαν ότι δεν το είδαν τα ραντάρ...... επειδή ερχότανε από την πλευρά του Ήλιου, νομίζεις και ζούμε στο σενάριο ταινίας με αεροπλάνα του Β΄παγκοσμίου πολέμου, όπου οι πιλότοι τυφλωνότανε από το φως του Ήλιου.

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙΠηγή: prisonplanet.gr
16/2/2013 3:35:58 μ.μ. ΠΗΓΗ