Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τσιπάκι RFID κρυμμένο στη σόλα παπουτσιών από ελληνικό κατάστημα


Τσιπάκι RFID κρυμμένο στη σόλα παπουτσιών από ελληνικό κατάστημαVIDEO: RFID tag κρυμμένο στη σόλα των παπουτσιών. Περπατάμε και οι σόλες των παπουτσιών μας εκπέμπουν και λαμβάνουν σήμα!!! (δηλ. πληροφορίες)
Δείτε ένα εντυπωσιακό video για το που κρύβουν οι εταιρείες τα RFID tags: Μέσα στην σόλα των παπουτσιών μας!!! Πρόκειται για παπούτσια που έχουν αγοραστεί από Ελληνικό κατάστημα.

Υπάρχει πιθανότητα η νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (κατ΄ευφημισμόν Κάρτα του Πολίτη) να περιέχει τέτοιο RFID tag, κρυμμένο μέσα στο πλαστικό, το οποίο όλη την ώρα θα εκπέμπει και θα λαμβάνει σήμα (δηλ. πληροφορίες).


Η γερμανική ηλεκτρονική ταυτότητα πάντως έχει τέτοιο chip κρυμμένο μέσα της.....

XGHUz91288126607
η τεχνολογία όπως χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή είναι πολύ χρήσιμη στις επιχειρήσεις για την διαχείριση των αποθεμάτων τους. Στο εξωτερικό χρησιμοποιείται ήδη από μεγάλα πολυκαταστήματα. 

Δεν χρησιμοποιείται ως αντι-κλεπτική τεχνολογία αλλά ως ένα εύκολος τρόπος παρακολούθησης των αποθεμάτων. Αμφιβάλλουμε βεβαίως εάν στο συγκεκριμένο κατάστημα αξιοποιείται καν αυτή η τεχνολογία. Δεν έχουμε δει υπαλλήλους με τα ειδικά scanners να περνούν μπροστά από τα ράφια για να ελέγξουν την ποσότητα των προϊόντων στα ράφια.
Σε κάθε περίπτωση το θέμα μας δεν είναι το σήμερα. Είναι το αύριο και πως αυτή η τεχνολογία θα γυρίσει εις βάρος μας στο μέλλον. Πως δηλ. θα χρησιμοποιηθεί στην Κάρτα του Πολίτη όπου εκεί θα επιτρέπει να είμαστε ανιχνεύσιμοι (trackable) όταν περνάμε κοντά από scanners. Πως αυτή η τεχνολογία ή κάποια άλλη στο μέλλον θα επιτρέπει στους κυβερνήτες μας, στους εργοδότες μας ή στους κακοπροαίρετους να μας εντοπίζουν και να μας ελέγχουν. 

Ο άνθρωπος είναι πλασμένος ελεύθερος και έχει το δικό του όνομα. Ο σημερινός άνθρωπος έχει κατακτήσει την ελευθερία του μετά από πολλούς αγώνες. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την αριθμοποίηση και την barcodeποίηση του ανθρωπίνου προσώπου, δηλ. την υποβάθμισή του σε αριθμό με σκοπό τον καλύτερο έλεγχό του. Είναι χρέος όλων μας...
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Τσιπάκι RFID κρυμμένο στη σόλα παπουτσιών από ελληνικό κατάστημα ΠΗΓΗ

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΑ CHEMTRAILS;


ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΑ CHEMTRAILS;Το θέμα των αεροψεκασμών έχει απασχολήσει ως γνωστόν σχεδόν όλους τους επιστήμονες τα τελευταία 10 χρόνια. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα γνωρίζουν ότι έχουν γίνει χημικές αναλύσεις στο έδαφος, στο νερό, φυτικό και ζωϊκό βασίλειο.

Υπάρχουν ινστιτούτα στις ΗΠΑ που μπορείς να τους στείλεις μια τρίχα και να σου πούν πόση είναι η ποσότητα βάριου και αλουμινίου στο σώμα σου. Οι ποσότητες αυτές οφείλονται φυσικά στους χημικούς αεροψεκασμούς. Τώρα τελευταία όμως οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι τα δένδρα και γενικά τα φυτά αρρωσταίνουν με περίεργο τρόπο. Κάποιοι επιστήμονες στο HalifaxNova Scotia, προσπαθούν να συσχετίσουν αυτές τις αρρώστιες με τα chemtrails

Οι αρρώστιες αυτές που θα δείτε στις φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδοθούν στις συνήθεις αρρώστιες που γνωρίζει κάθε γεωπόνος. Έχουν κάποια ομοιότητα, οι επιστήμονες όμως από το Halifax ισχυρίζονται ότι οφείλονται στα chemtrails. Η έρευνα συνεχίζεται. Συσχετίστε και ότι οι μέλισσες και τα έντομα καταστρέφονται σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Πολύ φοβόμαστε ότι θα επαληθευτεί η ρήση τους Αϊνστάϊν «από την στιγμή που θα εξαφανιστούν οι μέλισσες, η Γη έχει ζωή 4 χρόνια».

Θα παρακολουθούμε το θέμα για να δούμε τι θα δείξουν οι επόμενες έρευνες και αναλύσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΠΗΓΗ ερα