Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Δύο γρήγορα UFO πάνω από Μελβούρνη, Αυστραλία (VIDEO)

 Δύο γρήγορα UFO πάνω από Μελβούρνη, Αυστραλία (VIDEO)

Εμφανίσεις UFO - Αυτά τα δύο UFO καταγράφηκαν να πετάνε στον ουρανό πάνω από την Μελβούρνη, την πρωτεύουσα και πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην πολιτεία της Βικτόρια στις 2 Απριλίου 2012.Δύο γρήγορα UFO πάνω από Μελβούρνη, Αυστραλία (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΤΟ COLPO GROSSO ME TA ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔAΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΤΟ COLPO GROSSO ME TA ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔAΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!
ΕΤΑΙΡΙΕΣ REAL-ESTATE ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ"!

Οι τράπεζες ετοιμάζουν το μεγάλο κόλπο για να λύσουν προς όφελός τους, το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες νοικοκυριά σχετικά με τα στεγαστικά δάνεια που, λόγω των καταστροφικών πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζονται,.... είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν. Σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους, διαμορφώνονται σχέδια για την ίδρυση εταιριών διαχείρισης ακίνητης περιουσίας (real estate), ώστε να μεταβιβαστούν σε αυτές τα στεγαστικά δάνεια που δεν εξυπηρετούνται.

Με βάση στοιχεία των τραπεζών, τα στεγαστικά δάνεια που βρίσκονται "στο κόκκινο" έχουν φτάσει το 14% και ανέρχονται συνολικά σε σχεδόν 11 δισ. ευρώ. Η καταστροφική απουσία του κράτους όσον αφορά στο θέμα της εργατικής κατοικίας όξυνε και συνεχίζει να οξύνει το πρόβλημα της στέγασης των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων ενώ παράλληλα διαμορφώνει ένα πεδίο άγριας κερδοσκοπίας προς όφελος των τραπεζών.

Με τα διαμορφούμενα σχέδια, οι τράπεζες υπολογίζουν να έχουν πολλαπλά οφέλη. Οι εταιρίες real estate θα είναι εν μέρει ή εξολοκλήρου ιδιοκτησίας και ελέγχου των τραπεζών που κατέχουν τα δάνεια. Ουσιαστικά δηλαδή, οι δανειζόμενοι θα παραμένουν αλυσοδεμένοι στις τράπεζες.

Νομικά όμως, επειδή τα χρέη θα περάσουν σε άλλες εταιρίες, οι τράπεζες θα έχουν την δυνατότητα να......
διαγράψουν από τους ισολογισμούς τους τα επισφαλή δάνεια κι έτσι να εμφανίσουν μια "εξυγιανθείσα" εικόνα.

Τα στεγαστικά δάνεια θα μετατραπούν σε τίτλους, οι οποίοι θα πωληθούν στις εταιρίες real estate και με αυτόν τον τρόπο, οι τράπεζες θα εισπράξουν για αρχή ένα μέρος των χρεών.

Σύμφωνα με αυτά τα σχέδια και αφού αλλάξει το νομικό πλαίσιο, οι κατασχέσεις των κατοικιών θεωρούνται δεδομένες.

Αλλά αντί να κάνουν έξωση από τα σπίτια τους τους ιδιοκτήτες, οι εταιρίες real-estate θα τους μετατρέψουν σε ενοικιαστές! Αυτό θα γίνει, πρώτον για να μην καταρρεύσει η αγορά ακινήτων από την απότομη αύξηση των προς πώληση κατοικιών, και δεύτερον για να καταστεί δυνατό να εισπραχθεί όσο μεγαλύτερο ποσό γίνεται από αυτά τα δάνεια.

Επίσης με αυτή την τακτική, οι τράπεζες υπολογίζουν να μετριάσουν τις αντιδράσεις, που θα είναι οξύτατες.
Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, τα εισπραττόμενα ενοίκια πλέον θα τα μοιράζονται οι τράπεζες και οι εταιρίες διαχείρισης.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, οι τράπεζες θα βγουν διπλά κερδισμένες, καθώς ούτε επισφάλειες θα "γράφουν" στις οικονομικές τους καταστάσεις αλλά θα εισπράττουν χρήματα από τα ακίνητα που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν αναξιοποίητα στην κατοχή της.

Όμως, οι σχεδιασμοί των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων δε σταματούν εδώ! Αν τα σχέδια προχωρήσουν και η κτηματαγορά ανακάμψει, οι εταιρείες αξιοποίησης θα μπορούν να εισαχθούν στο χρηματιστήριο και το ζήτημα της κατοικίας των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων θα μετατραπεί σε μια αρένα άγριας κερδοσκοπίας!

September 11 2001 Video...ΦΟΒΕΡΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ
Νομίσματα, χαρτονομίσματα, πλαστικές κάρτες σύντομα θα είναι ιστορικά κειμήλια. αρτονομίσματα, πλαστικές κάρτες σύντομα θα είναι ιστορικά κειμήλι

Νομίσματα, χαρτονομίσματα, πλαστικές κάρτες σύντομα θα είναι ιστορικά κειμήλια. αρτονομίσματα, πλαστικές κάρτες σύντομα θα είναι ιστορικά κειμήλι

Οι μελλοντολόγοι έχουν προβλέψει ότι το χρονοδιάγραμμα για την άφιξη μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά / αχρήματης κοινωνίας (cashless society) ήρθε στο προσκήνιο στις 22 Μαρτίου, όταν εμπειρογνώμονες της οικονομικής βιομηχανίας ενημέρωσαν τα μέλη του Αμερικάνικου Κογκρέσου για την ταχεία ανάπτυξη και υιοθέτηση από το κοινό, των πληρωμών μέσω κινητών.

Κατά την πρώτη από τις τρεις ακροάσεις, η Υποεπιτροπή της Βουλής περί Πιστωτικών Ιδρυμάτων και Καταναλωτικής Πίστης, σχετικά με το μέλλον του χρήματος, οι ειδικοί της τεχνολογίας σημείωσαν ότι η δυνατότητα να χρησιμοποιούμε φορητές συσκευές - smart phones – για να έχουμε πρόσβαση σε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες in-store και online έχει ήδη ανοίξει διαύλους συναλλαγών που δεν ήταν δυνατοί μόλις πριν από λίγα χρόνια.

Και, εκπληκτικά, οι ειδικοί είπαν ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια τα έξυπνα τηλέφωνα είναι πιθανό να γίνουν ο κύριος τρόπος με τον οποίον οι περισσότεροι Αμερικανοί θα πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος των συναλλαγών.

Ο Ed McLaughlin, διευθύνων σύμβουλος αναδυόμενων πληρωμών της MasterCard Worldwide, στην κατάθεσή του σημείωσε ότι ενώ το 85 τοις εκατό των συναλλαγών σήμερα εξακολουθούν να διεξάγονται με την χρήση μετρητών και επιταγών, τα smart phones και η τεχνολογία Near Field Communication, αλλά και tablets iPads τώρα χρησιμοποιούνται σε αυτές παρέχοντας ένα τόσο βολικό και ασφαλές περιβάλλον ώστε η χρήση τους θα εκτοπίσει γρήγορα όχι μόνο τα κέρματα και τα χαρτονομίσματα, αλλά και τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, επίσης.

Πολλοί στη νομισματική κοινότητα είναι πιθανό να είναι δύσπιστοι ενός τέτοιου μηχανισμού ταχείας πορείας απόρριψης των παραδοσιακών μορφών του χρήματος, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έχουμε περάσει περισσότερα από 30 χρόνια προσπαθώντας να αντικαταστήσουμε το χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου με ένα δολάριο νόμισμα και απέτυχε, παρά το ότι η λογική και το κόστος επισημαίνουν σαφώς τη σοφία μιας τέτοιας αλλαγής. Πολλοί ερευνητές λένε ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την αλλαγή σε δολάρια νομίσματα ήταν ο «παράγοντας ευκολία».

Αν η ευκολία είναι πραγματικά ο λόγος που το μικρό δολάριο νόμισμα έχει αποτύχει στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι εμπειρογνώμονες της οικονομικής τεχνολογίας έχουν στοχεύσει καλά. Έξυπνα τηλέφωνα και tablets είναι εύκολα και η χρήση τους αυξάνεται αλματωδώς. (Οι εμπειρογνώμονες είπαν στο Κογκρέσο ότι οι ασύρματες συνδρομητικές συνδέσεις έχουν υπερβεί πλέον το συνολικό πληθυσμό των ΗΠΑ και σχεδόν η μια στις τρεις είναι έξυπνα τηλέφωνα ή ασύρματη δυνατότητα Personal Communications Digital Assistants).

Ο τραπεζικός κλάδος θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ταχείας ανάπτυξης της τεχνολογίας της κινητής πληρωμής, ειδικά τοFederal Reserve System.Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η Fed υιοθετεί τη νέα τεχνολογία και παίζει ένα ηγετικό ρόλο στη χαρτογράφηση της διαδρομής προς τα τυποποιημένα πρωτόκολλα και την ασφάλεια.

Η στάση της Fed προς την τεχνολογία της κινητής πληρωμής έρχεται σε έντονη αντίθεση με την στάση της προς τα δολάρια κέρματα. Το Κογκρέσο και το Νομισματοκοπείο των Ηνωμένων Πολιτειών έπρεπε να επαιτεί και να προτρέπει την Fed στο να κάνει διαθέσιμα για το κοινό τα δολάρια κέρματα. Ουσιαστικά η Fed έχει αγνοήσει κάθε μικρό νόμισμα δολάριο - Anthony, Sacagawea, Presidential και Native American.

Συλλέκτες προσέξτε: Τα κέρματα στην τσέπη σας μπορεί να γίνουν ιστορικά κειμήλια, πολύ νωρίτερα από ό, τι μπορεί να φανταστεί. Ένα παιδί ηλικίας 3 ετών και μικρότερο σήμερα μπορεί να μην ζήσει ποτέ την εμπειρία της αγοράς μιας καραμέλας ή ενός παιχνιδιού με μετρητά. Αντ’ αυτού, είναι πιθανό να μεγαλώσει μαθαίνοντας να αξιοποιεί τα smart phones τους για να πληρώσουν για τα αντικείμενα αυτά. Το μέλλον των χρημάτων αλλάζει ραγδαία.


 Πηγή: www.coinworld.com
 Μετάφραση: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Π.Κουκουλόπουλος για 77χρονο αυτόχειρα: "Να μας πει πώς κλέβανε το δημόσιο"!


Π.Κουκουλόπουλος για 77χρονο αυτόχειρα: "Να μας πει πώς κλέβανε το δημόσιο"!"Τι είδους άνθρωποι (;) είναι αυτοί στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τόσο της προηγούμενης όσο και της νυν ηγεσίας"; Αυτό διερωτάται η χώρα, μετά και την νέα δήλωση του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου, για την αυτοκτονία του 77χρονου πρώην φαρμακοποιού, Δημήτρη Χριστούλα, τον οποίο εμμέσως πλην σαφώς τον... εγκαλεί (!) γιατί η φαρμακαυτική δαπάνη από τα 4 δισ. εκτοξεύθηκε στα 9 δισ. ευρώ μέσα σε λίγα χρόνια και περίπου του αποδίδει ευθύνες! 

Και επειδή ο 77χρονος μάλλον δεν θα του απαντήσει, να του πούμε εμείς του υφυπουργού Εσωτερικών ότι ο περήφανος γέροντας, είχε πουλήσει το φαρμακείο του από το 1994! Άρα μάλλον δεν θα ήξερε πως η φαρμακευτική δαπάνη εκτινάχθηκε εκεί που εκτινάχθηκε.


Γιατί όμως ο υφυπουργός Εσωτερικών δεν ρωτά τόσους και τόσους συναδέλφους του υπουργούς και βουλευτές γιατρούς και φαρμακοποιούς που γνωρίζουν άριστα τα εγκλήματα των φαρμακευτικών εταιρειών;


Έτσι λοιπόν μετά τις ανήκουστες δηλώσεις του Πάνου Μπεγλίτη (αυτός ο άνθρωπος για κάποιο λόγο που δεν μας αφορά θέλει μονίμως να εξευτελίζεται), έρχεται δεύτερος στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου ο Πάρις Κουκουλόπουλος και κάνει δηλώσεις που αν μη τι άλλο το μοναδικό όφελος που έχουν είναι να αποκαλύπτουν λίγες εβδομάδες προ των εκλογών στο εκλογικό σώμα την πολιτική ποιότητα αυτώψν που έχουν το θράσος να ζητούν και πάλι την ψήφο του, αντί να πάνε να κλειστούν σε κανένα μοναστήρι και να ζητούν συγγνώμη απότο Θεό και την Ελλάδα για το κακό που έχουν κάνει.


Δήλωσε σχετικά λοιπόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ “Μιλά (σ.σ. ο αυτόχειρας!) στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια! Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια”… 


Και μετά επειδή κόντευαν να πέσουν και οι προβολείς στο στούντιο από τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων είπε το άλλο περίφημο: “Δεν ήρθα σε εκπομπή ψυχανάλυσης (!) ήρθα να κινητοποιηθώ”…


Δηλαδή, για να καταλάβουμε κι εμείς, "αν o αυτόχειρας είχε άλλη προσέγγιση", τι θα έκανε κ.Κουκουλόπουλε; Θα σας φώτιζε ο συνταξιούχος για το πώς τα λαμόγια και οι απατεώνες σε φαρμακευτικές και σε κρατικά νοσοκομεία έκλεβαν το δημόσιο; Δεν το ξέρετε; Το σκέφθηκε καλά αυτό που είπε;


Δηλαδή, υπονοεί, αν καταλάβαμε καλά, ότι ως μέλος του συστήματος φαρμάκου έχει ευθύνη και ήταν και στο κόλπο για την εκτόξευση της φαρμακευτικής δαπάνης. Έλεος κύριοι...


Και βέβαια χθες έγινε εκείνη η πρώτη φοβερή δήλωση Μπεγλίτη για την αυτοκτονία όπου η στελεχάρα (και πρώην υπουργός Άμυνας, τρομάρα του...) είπε τα εξής περίφημα: "Το αν είχε χρέη ή δεν είχε είχε χρέη, το αν τα έφαγαν τα παιδιά του ή τα έφαγε ο ίδιος, σεβασμός σ' αυτές τις περιπτώσεις...".


Κύριε Βενιζέλο, εμποδίστε τους ανθρώπους σας από το να λερώνουν τη μνήμη των νεκρών. Θα προσφέρετε τουλάχιστον αυτή την υπηρεσία στο τόπο..
.