Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Εξωγήνο τσιπάκι στο κρανίο του Ναπολέοντα??


Εξωγήνο τσιπάκι στο κρανίο του Ναπολέοντα??
Στο Παρίσι οι επιστήμονες που εξετάζουν τα λείψανα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη βρίσκονται σε βαθύ προβληματισμό ύστερα από την ανακάλυψη ενός μικροσκοπικού (μισής ίντσας) ενσωματωμένου μικροτσίπ στο κρανίο του.....

Δεδομένου ότι στην εποχή του δεν υπήρχε τέτοια τεχνολογική δυνατότητα ο Δρ Andre Dubois δεν διστάζει να δηλώσει, σε γαλλικό ιατρικό περιοδικό, ότι πρόκειται για εξωγήινο εμφύτευμα και άρα ότι κάποτε ο Γάλλος αυτοκράτορας είχε απαχθεί από UFO!


«Μέχρι τώρα, όλες οι ενδείξεις συγκλίνανε στο ότι τα θύματα απαγωγής από εξωγήινους ήταν απλοί άνθρωποι που δεν έπαιζαν κάποιο ρόλο στα παγκόσμια γεγονότα. Τώρα έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις ότι εξωγήινοι ενήργησαν στο παρελθόν με σκοπό να επηρεάζουν την ανθρώπινη ιστορία και ενδεχομένως να συνεχίζουν να το κάνουν!» δήλωσε.

Ο Δρ Dubois έκανε αυτή την καταπληκτική αποκάλυψη όταν εξέταζε το σκελετό του Ναπολέοντα, ύστερα από την εκταφή του, για μια επιχορήγηση 140.000 δολαρίων από τη γαλλική κυβέρνηση. Σκοπός της έρευνας ήταν διαπιστώσουν αν έπασχε από μια διαταραχή της υπόφυσης που συνέβαλε στο μικρό ανάστημα του.

Από την έκταση της οστεϊκής ανάπτυξης γύρω από το τσιπ, ο ειδικός πιστεύει ότι η εμφύτευση έγινε όταν ο Βοναπάρτη ήταν νέος. «Ο Ναπολέων εξαφανίστηκε από τα μάτια μας για μια περίοδο αρκετών ημερών, τον Ιούλιο του 1794, όταν ήταν 25 χρονών. Αργότερα ισχυρίστηκε πως ήταν κρατούμενος κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος Themidorian - αλλά κανένα αρχείο της σύλληψης δεν υπάρχει. Πιστεύω, λοιπόν, ότι τότε ήταν που έλαβε χώρα η απαγωγή».

Από εκείνη τη στιγμή, η άνοδος του Ναπολέοντα ήταν ραγδαία. Μέχρι το επόμενο έτος, είχε τεθεί επικεφαλής του γαλλικού στρατού στην Ιταλία. Ως εκ θαύματος, ήταν σε θέση να μετατρέψει τα λιμοκτονούντα γαλλικά στρατεύματα σε μια άνευ προηγουμένου μαχητική δύναμη και να συντρίψει τους Ιταλούς. Το 1804, μετά από μια σειρά από εντυπωσιακές νίκες, στέφεται αυτοκράτορας της Γαλλίας - και η αυτοκρατορία του, σύντομα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει αυτό που είναι τώρα η Γερμανία και η Αυστρία, καθώς και την Ελβετία, την Ιταλία και τη Δανία.

«Ο Ναπολέων χρησιμοποίησε στρατιωτικές στρατηγικές που προηγούνταν εκατό χρόνια από την εποχή του», είπε ο Δρ Dubois. «Ίσως, το εμφύτευμα να ενίσχυσε, κατά ένα κάποιο τρόπο, τις ικανότητές του. Το εμφύτευμα θα μπορούσε να εξηγήσει επίσης τη γνωστή συνήθεια του Ναπολέοντα να έχει το χέρι του πάνω από την καρδιά του. Είναι πιθανό η συσκευή-εμφύτευμα να επηρέαζε τα ηλεκτρικά σήματα από τον εγκέφαλο στην καρδιά του».
Χμ… λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Το δημοσίευμα, που έχει αρχίσει να κάνει σιγά-σιγά τον γύρο του κόσμου, φαίνεται πολύ πειστικό, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που φαίνεται να το αμφισβητούν: α) δεν αναφέρεται η ημερομηνία του περιστατικού, β) δεν αναφέρεται το γαλλικό ιατρικό περιοδικό, γ) δεν υπάρχει ανάλογη επίσημη αναφορά (αφού υποτίθεται δημοσιεύτηκε σε περιοδικό), δ) ο Δρ Andre Dubois φαίνεται να είναι ανύπαρκτο πρόσωπο καθώς σε αυτό το όνομα δεν αντιστοιχεί ανάλογη ιδιότητα, όπως κι αν το ψάξεις στο Google

ΠΗΓΗΑνεξηγητα Φαινομενα

Βρήκαμε τη νέα Γη;


Βρήκαμε τη νέα Γη;


NASA εδωσε στη δημοσιότητα ένα γράφημα σύγκρισης της Γης και του KOI 172.02
Ο πλανήτης KOI 172.02 έχει τα περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά με το δικό μας από κάθε άλλο
Πριν από λίγα 24ωρα ομάδα ερευνητών ανακοίνωσε ότι στον γαλαξία μας υπάρχουν τουλάχιστον 17 δισ. πλανήτες με μέγεθος παρόμοιο με εκείνο της Γης. Μια άλλη επιστημονική ομάδα υποστηρίζει ότι από τους περίπου 700 εξωπλανήτες που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα εντόπισε έναν που έχει τα περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά από κάθε άλλο με αυτά του πλανήτη μας.
Μοιάζει πολύ
Πρόκειται για τον KOI 172.02 ένα πλανήτη με ακτίνα μόλις 1,5 φορά μεγαλύτερη από αυτή της Γης. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι ο πλανήτης αυτός βρίσκεται στη λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη», δηλαδή σε απόσταση τέτοια από το μητρικό του άστρο που να επιτρέπει τη δημιουργία ευνοϊκών για την ανάπτυξη ζωή συνθηκών. Ο ΚΟΙ-172.02 βρίσκεται σε απόσταση 70 εκατομμυρίων μιλίων από το άστρο του (η Γη βρίσκεται 93 εκατομμύρια μίλια από τον Ηλιο) και ολοκληρώνει μια περιστροφή γύρω από αυτό σε 242 μέρες. Την ανακοίνωση έκανε ο Κρίστοφερ Μπουρκ του Ινστιτούτου SETI στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας που γίνεται αυτές τις μέρες στο Λονγκ Μπιτς στην Καλιφόρνια.

«Know your enemy» - Η ερχόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων από μία Βιβλική άποψη . ΒΙΝΤΕΟ


Πόσο επίκαιρη μπορεί να είναι η Βίβλος σήμερα;
Τί θα πιστεύατε εάν σας λέγαμε οτι η Βαβυλωνιακή θρησκεία είναι ενεργή μέχρι και σήμερα; Ιδιαίτερα όταν επιβεβαιώνεται απο την Βίβλο;


Γιατί στην αποκάλυψη αναφέρει την Βαβυλώνα και την Μυστηριακή θρησκεία ενώ αναφέρεται στο μέλλον;
Τί σχέση έχει το τι γινόταν στην αρχαιότητα με την λατρεία δαιμόνων με τα σημερινά παγκόσμια δρώμενα;
Τί σημαίνει η λατρεία της θεάς και απο πού προέρχεται;
Πώς μπορούμε να δούμε σημάδια της αρχαίας Μυστηριακής θρησκείας στον κόσμο μας σήμερα και πώς εμφανίζονται;
Πώς συνδέονται όλες οι θρησκείες ώς ένα παράγωγο της Βαβυλώνας; Και τί πρόκειται να γίνει στον κόσμο απο την θρησκευτική πλευρά;
Τί σχέση έχουν μεταξύ τους τα 4 βασίλεια, ο Εωσφόρος, Νέμρωδ και Σεμιραμίς, Μυστήρια, οι πληγές της Αιγύπτου, Μασόνοι, Πεφωτισμένοι, Καίσαρας, Καθολικισμός, Διαφωτισμός, παγκοσμιοποίηση;

Το "Know your enemy" κάνει ακριβώς αυτό. Σας γνωρίζει με τον εχθρό σας. Είναι σειρά που εξερευνεί την ερχόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων από μία Βιβλική άποψη.

Σε μία σειρά απο 77 μικρά επεισόδια, θα ταξιδέψουμε στον χρόνο απο την αρχαιότητα μέχρι και το μέλλον για να δούμε τους συνδετικούς κρίκους. Μία σειρά με αποκαλύψεις που θα σας μείνουν 
αξέχαστες.
«Know your enemy» - Η ερχόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων από μία Βιβλική άποψη . ΒΙΝΤΕΟ | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ