Κυριακή 17 Απριλίου 2011

TERRA PAPERS μια σύνοψις


TERRA PAPERS μια σύνοψις


1
Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους … τους ανήκουμε. Robert Morning Sky
Η κατεσταλμένη ιστορία του πλανήτη Γη, Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν ανοιχτό μυαλό ! © Robert Morning Sky
Ο Morning Sky, είναι Ινδιάνος και μεγάλωσε ακούγοντας τις ιστορίες που έλεγε ο παππούς του για ένα Διαστημικό Ον που το βοήθησε να σωθεί από πτώση του σκάφους του. Ήταν ο μόνος επιζών και τον έσωσαν έξι νεαροί Ινδιάνοι. Με τον καιρό έγινε καλά και τους αποκάλυψε το όνομα του. Τον λέγανε Bek’Ti. Αργότερα τους αποκάλυψε την ιστορία της ανθρωπότητας και του πλανήτη Γη.
Η ιστορία της ανθρωπότητας και της Γης όπως αποκαλύφτηκε από τον Bek’Ti είναι και ενδιαφέρουσα και τρομακτική. Η δημιουργία του ανθρώπου και η θέση του στον Γαλαξία ξεκαθαρίζει, αλλά στην διαδικασία η υπερηφάνεια του πληγώνεται. Τα φαινόμενα των απαγωγών από ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα) και η επιτήρηση απο τους Γκρίζους (Greys) είναι ενσωματωμένα κομμάτια της ανθρώπινης ιστορίας. Και εξηγούνται μέσα από τους σκοπούς των Όντων των Αστεριών.
Η πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευσης θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής.
2
Η ιστορία της Δημιουργίας του Ανθρώπου
Στον γαλαξία μας υπάρχουν δισεκατομμύρια Διαστημικά Όντα. Οι ανθρωπόμορφες φυλές είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Αυτές οι φυλές προήλθαν από πολλές μορφές ζωής: ερπετά, έντομα,δεινόσαυρους, πουλιά και άλλες μορφές ζωής που ανθρωπότητα ούτε μπορεί να αρχίσει να φαντάζεται.
Μια από τις παλαιότερες Φυλές σε αυτόν τον τομέα του σύμπαντος είναι οι ερπετοειδείς Ari-An, που κατάγονται από δεινοσαυροειδείς προγόνους στο αστρικό σύστημα του Ορίωνος.
Κυβερνώνται από Βασίλισσες, δημιούργησαν την πιο ισχυρή αυτοκρατορία σε αυτόν τον Γαλαξία. Οι πολεμιστές Ari-An δεν είχαν ταίρι σε αγριότητα και γενναιότητα, και η Αυτοκρατορία δεν είχε ταίρι σε δύναμη και μέγεθος.
Εκατομμύρια ετών αναρίθμητων μαχών επέτρεψε στην Αυτοκρατορία να αναπτύξει προχωρημένες πολεμικές στρατηγικές. Ανάμεσα σε αυτές οι Ari-An χρησιμοποίησαν τον ανά -προγραμματισμό του νου για να ελέγξουν τους κατακτημένους πληθυσμούς και να τους κάνουν ενεργητικό αντί για παθητικό. Οι εχθροί έγιναν υπάκουοι δούλοι του θρόνου των ερπετοειδών Βασιλισσών (Orion’s Queens). Με αυτό τον τρόπο εξουδετέρωσαν την αντίσταση.
Μια απροσδόκητη εξέλιξη μιας άλλης φυλής στο ηλιακό σύστημα του Σειρίου άρχισε να απειλεί την Αυτοκρατορία των Ari-An. Παρόλο που δεν ήταν τόσο αρχαίοι και τόσο εξελιγμένοι όσο οι ερπετοειδείς, οι πολεμιστές της Αυτοκρατορίας των Σκύλων (Κanus), μια σκυλόμορφη φυλή (παρόμοια με τους λύκους) το ισορροπούσαν με την απίστευτη αγριότητα τους. Ακόμη και οι πιο πειθαρχικοί πολεμιστές Ari-An φοβόντουσαν αυτούς τους μοχθηρούς και βάρβαρους Σείριους πολεμιστές, οι οποίοι σταματούσαν για να καταβροχθίσουν την σάρκα των εχθρών τους στο πεδίο της μάχης.
Η ταχύτατη προέλαση των Σείριων πολεμιστών απειλούσε την ίδια την ύπαρξη της Αυτοκρατορίας των Ari-An. Σαν αποτέλεσμα, οι Βασίλισσες πλησίασαν τους Σείριους βασιλιάδες για να προσφέρουν συμμαχία. Καταλήξανε σε μια συμφωνία και συμφωνήσανε ποιους τομείς του Γαλαξία θα έλεγχε η κάθε Αυτοκρατορία και για ένα διάστημα οι πολεμιστές και των δυο αυτοκρατοριών πολεμούσαν δίπλα – δίπλα.
Με το που γεννήθηκε ένα καινούργιο ηλιακό σύστημα (το δικό μας), ο Σείριος βασιλιάς το κατέλαβε. Καθώς οι Σείριοι άρχισαν να το εκμεταλλεύονται, αυτό το νέο σύστημα έγινε ένα προχωρημένο φυλάκιο για τις αυτοκρατορίες των Ari-An και του Σειρίου. Ο πλούτος και η δύναμη εξακολούθησε να αυξάνεται και για τους δύο. Όμως ξανά ξέσπασε πόλεμος, αυτή την φορά μεταξύ αντίπαλων Σείριων βασιλιάδων. Στο τέλος οι δυνάμεις των
Ari-An ενώθηκαν με τον Σείριο βασιλιά An. Ολόκληροι πλανήτες καταστράφηκαν,συμπεριλαμβανομένων των δορυφόρων και των αποικιών. Μεταξύ αυτών εξ ολοκλήρου ο Eridu.
3
Σημείωσης αρθρογράφου: Λόγω της υπέρ συμπιεσμένης περίληψης πρέπει να αναφέρω τα εξής: Ο Γαλαξίας μας ονομάζεται Ηριδανός, και η Γη Eridu. Επίσης τα παραπάνω αφορούν την διαμάχη ενός πρίγκιπα με τον θείο του βασιλιά An, που κατέληξε μεταξύ άλλων στην ανατίναξη του πλανήτη Tiamat και την δημιουργία της ζώνης των Αστεροειδών. Επίσης οι Κύνες του Σειρίου ζουν πολλά εκατομμύρια χρόνια. Και φυσικά η γλώσσα τους είναι η προ-Ομηρική με λέξεις “ρίζες” για όσους μπορούν να καταλάβουν χωρίς κάθε είδους παρωπίδες.
Πολύ αργότερα, ο Βασιλιάς An έστειλε τον γιό του Πρίγκιπα Ea και την κόρη του Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag (γενετικοί επιστήμονες και οι δύο) να ξαναχτίσουν τον κατεστραμμένο κόσμο του Eridu. Ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα πολύτιμα ορυκτά του. Πέτυχαν να αποκαταστήσουν την ατμόσφαιρα, ξαναγέμισαν τις θάλασσες με ζωή, αναδημιούργησαν τα φυτά, τα δέντρα και τα λουλούδια και υβριδοποίησαν πολλά διαφορετικά είδη πλασμάτων. Ο πλανήτης Eridu (Γη) αναγεννήθηκε.
Νέα πλάσματα δημιουργήθηκαν για να κατοικήσουν τον πλανήτη. Ένα τέτοιο πλάσμα ο Apa-Mus, ήταν ένα πιθηκοειδές υβρίδιο που ο μόνος σκοπός ήταν να υπηρετεί και να δουλεύει ως σκλάβος στους αγρούς και τα ορυχεία μεγάλου βάθους. Αλλά αυτό το πλάσμα ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Μπορούσε να καταλαβαίνει τις διαταγές και να επικοινωνεί.
Η Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag απο λύπη για την ταλαιπωρία αυτών των όντων και από αντίδραση για την παραμονή της εκατομμύρια χρόνια μακριά από τα παλάτια, (Σημείωσις αρθογράφου: τα παλάτια τους είναι απίστευτων διαστάσεων μαρμάρινοι ολόλευκοι Παρθενώνες) του Σειρίου σαμποτάρισε το πείραμα. Έφτιαξε μια νέα γενιά υβριδίων χρησιμοποιώντας μέρος από το δικό της DNA, δηλαδή τον σημερινό άνθρωπο !!!
Φυσικά χωρίς διακόπτες ασφαλείας στον εγκέφαλο, για τον εύκολο νοητικό επηρεασμό του, και πολύ μειωμένη διάρκεια ζωής. Μόνο την καμπύλη της αυξητικής ορμόνης DHEA να δείτε θα καταλάβετε. Στα τριάντα σχεδόν μηδενίζεται. Κοιτάξτε το στάνταρτ χαρτί της κοινής αναλύσεως αίματος, αναγράφετε τελευταία, άλλα ποτέ δεν την κάνουν.
4
Το πλάσμα απέκτησε ευφυΐα και άρχισε να διδάσκει τους γρήγορα αυξανόμενους απογόνους του.
Όταν ένα άλλο είδος γενετικά κατασκευασμένων εργατών που ζούσαν κάτω από την Γη, οι Σαυρόμορφοι Sheti, επαναστάτησαν και κατέλαβαν τον πλανήτη, οι Σείριοι έφυγαν από τον πλανήτη. Χωρίς πλέον αντίσταση οι Sheti χρησιμοποίησαν νοητικό έλεγχο και τεχνικές προγραμματισμού που είχαν μάθει από τα αφεντικά τους για να αλλοιώσουν τις μνήμες των εναπομεινάντων απογόνων των Σείριων και της ανθρωπότητας, αντικαθιστώντας τες με μύθους και θρύλους.
Η κυριαρχία των Sheti συνεχίζει να αμφισβητείτε από πολλές εξωγήινες φυλές που προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο της Γης και της ανθρωπότητας, για τους δικούς τους σκοπούς. Η μάχη συνεχίζεται.
Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, … το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν “μαϊμούδες” μεταξύ τους. Τυχαίο ? Δεν νομίζω !
Αν βλέπετε καθημερινά εικόνες από το SOHO της NASA/ESA θα παρατηρήσετε τις μάχες που μαίνονται γύρω από τον Ήλιο με το γνωστό πλέον Suncruiser και τα Stargates (δείτε φωτογραφίες) και θα καταλάβετε. Αφήστε που κάποιος έβγαλε βιβλίο με το τότε δέκα ετών αρχείο μου, που το “πήρε” για μελέτη και τις δημοσίευσε λέγοντας ότι του τις έδωσε κάποιος από την NASA !!!
Αγρογλυφικά – Οπτικές Επικοινωνίες
Σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τους απογόνους τους, ειδικά αυτούς που θυμούνται τις “ενδείξεις” – οπτικά σήματα που στέλνονται στην μορφή Αγρογλυφικών.
Τα σύμβολα που απευθύνονται στους απογόνους των Σείριων συνήθως μοιάζουν καταπληκτικά με αρχαία Αιγυπτιακά ανάγλυφα, σχέδια μπάλας ποδοσφαίρου, κύκλους με σταυρό, η κύκλους με μια τελεία στο κέντρο. Μπορεί επίσης να μοιάζουν με μαθηματικά.
Τα Αγρογλυφικά για τους Ari-Ans συνήθως έχουν φιδίσια μορφή, η έντομα η εντομοειδείς γενικά. Όποια και αν είναι η φόρμα, τα αγρογλυφικά είναι το σήμα στους απογόνους ότι δεν έχουν ξεχασθεί !!!
Σαν σινιάλο ότι ένα αστρόπλοιο έχει ξεκινήσει για την Γη, εικόνες τεραστίων διαστάσεων διαστημοπλοίων και πληρώματα με ηρωικούς “σωτήρες” της ανθρωπότητας και της Γης θα είναι παντού. Για να εξουδετερώσουν αυτές τις εικόνες ενός “καλού” ουρανίου σώματος, εικόνες από αστεροειδείς που χτυπάνε την Γη και κομήτες που συντρίβονται επάνω μας θα χρησιμοποιηθούν για να δικαιολογήσουν τους πυραύλους που στοχεύουν τον ουρανό για “αμυντικούς” σκοπούς !
5
Μέθοδοι ελέγχου
Οι Sheti για να μας ελέγξουν μας βομβαρδίζουν με νέα ηλεκτρονικά Gadjets, δημιουργώντας μια ηλεκτρονική κουρτίνα που χαζεύει το μυαλό. Ναρκωτικά κάθε είδους νόμιμα και παράνομα για να κρατούν την ανθρωπότητα πειθήνια. Τροποποίηση συμπεριφοράς για να μην έχουμε κίνητρο να αντισταθούμε. Σε κανένα άνθρωπο δεν επιτρέπουν το status του ήρωα.
Αυτοί που δεν πολεμούν, αλλά υποφέρουν θα γίνουν οι νέοι “ήρωες” και πρότυπα προς μίμηση: θύματα, μάρτυρες, βασανισμένοι αιχμάλωτοι πολέμου και άνθρωποι που πεθαίνουν υπηρετώντας την πατρίδα τους.
Ο έλεγχος του πληθυσμού θα αυξηθεί έντονα και μόνο στους “επίλεκτους” θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν.
Οι εξαφανίσεις και οι απαγωγές θα αυξηθούν, ειδικώς γυναικών και νέων παιδιών. Νέες αερομεταφερόμενες αρρώστιες θα παρουσιασθούν. Η παχυσαρκία θα αυξηθεί, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες θα αυξηθούν στους άντρες, και η περίοδος στις γυναίκες θα μειωθεί από 28 σε 25 ημέρες.
Για να μας κρατήσουν στην Γη, η NASA θα εξαφανιστεί η θα περιοριστεί. Κάθε απόδειξη εξωγήινης ζωής θα γελοιοποιείται.
6
Η Ελπίδα της Ανθρωπότητας : ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ
Οι γραμμές της μάχης έχουν συρθεί για τον επερχόμενο Γαλαξιακό πόλεμο για την κατάκτηση της Γης. Όσο το ανθρώπινο είδος θα αναζητά την σωτηρία “εκεί έξω” σε κάθε είδους θεούς ανοίγει τον δρόμο για τα όντα που θέλουν να γίνουν οι καινούργιοι Επικυριαρχοί του. Όμως η ανθρωπότητα έχει μια άλλη επιλογή.
Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA και το Βασιλικό τους αίμα.
Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική.
Όσο η ανθρωπότητα αποδέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς, αποδέχεται μια ύπαρξη υπηρέτη. Όταν τελικά θυμηθούμε ότι μας έχουν κλέψει το βασίλειο μας, όταν τελικά κοιτάξουμε τους εαυτούς μας σαν τον δικό μας θεό και κύριο, τότε και μόνον τότε θα απελευθερωθούμε από τους εξωγήινους.
Ο συγγραφέας ζητά από τον αναγνώστη να ερευνήσει μόνος του τις πληροφορίες που παρατίθεται εδώ. Αποδεχτείτε τις η όχι, η απορρίψτε τες. Αποφασίστε μόνοι σας αν τα λόγια του Bek’Ti είναι αληθινά. Είσαι ο δικός σου θεός, είσαι ο κύριος της μοίρας σου, εάν μπορείς να θυμηθείς την αλήθεια.
7
Ο Morning Sky έχει υποστεί πολλές διαρρήξεις στο γραφείο του, και οι εμπιστευτικοί του φάκελοι και το κομπιούτερ του έχει κλαπεί. Το τροχόσπιτο με το οποίο ταξιδεύει στις διαλέξεις του έχει βανδαλιστεί.
Ο Morning Sky Έχει υποστεί μεγάλες απώλειες, αλλά υποσχέθηκε στον παππού του, και αυτή την υπόσχεση δεν θα την σπάσει με οποιονδήποτε τίμημα.
8

10
11

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ;-ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ;


ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ;-ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ;

vghdfjh
  
Από ότι βλέπουμε, η διεθνής κοινή γνώμη, είναι αδύνατον να μπορέσει να διακρίνει το παγκόσμιο σχέδιο παγκόσμιας αγελαδοποίησης, αφού η παγκόσμια κοινή γνώση και πληροφόρηση βασίζεται αποκλειστικά σχεδόν στα ΜΜΕ και ειδικά στην τηλεόραση.
Παρά το ότι το διαδίκτυο έχει διαδοθεί αρκετά, είναι πολύ μικρός ο αριθμός εκείνων που ενημερώνονται από αυτό, αφού οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν για χαβαλέ και αγορές. Πλην τούτου, λίγοι είναι εκείνοι που ενημερώνονται από τις ιστοσελίδες "εναλλακτικής" ενημέρωσης, αφού οι ενημερωτικές ιστοσελίδες που σημειώνουν μεγάλη επισκεψιμότητα, είναι αυτές που έχουν χρήμα για πολλούς υπαλλήλους και βέβαια προσφέρουν τις ίδιες ειδήσεις με την τηλεόραση.
Ποιός φταίει όμως για την παγκόσμια ύπνωση των λαών; Όταν πέφτει κανείς σε μία καλά στημένη παγίδα, ευθύνεται αυτός που την έστησε. 'Οταν όμως κάποιος πάει και πέφτει στην ίδια παγίδα ξανά και ξανά και ξανά, τότε φταίει ο ίδιος.

Το βάρος επομένως πέφτει βαρύ πάνω στους ώμους των παγκόσμιων δούλων και όχι των δεσμοφυλάκων τους. Στην ερώτηση, τώρα, αν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσουν οι λαοί, η απάντηση είναι εύκολη και σαφής και τελεσίδικη. ΟΧΙ.
Ο λόγος της μη αφύπνισης είναι το ότι όλοι εκείνοι που υποτίθεται έχουν κύρος και εισακούονται, φροντίζουν να μην γίνονται γραφικοί, δηλαδή να μη λένε τίποτε που θα έθετε σε κίνδυνο την υπόληψή τους, αλλά και την επαγγελματική τους καριέρα και σε ορισμένες περιπτώσεις τη ζωή τους. Ο κεντρικός όμως λόγος της μη αφύπνισης είναι το ότι όλοι έχουν βολευτεί στον κόσμο της απάτης και κανένας δεν θέλει να δει την αλήθεια και όλοι τρομαγμένοι προτιμούν τον περιορισμένο χώρο στον οποίο ζουν και τα περιορισμένα δικαιώματα που δήθεν τους δίνουν και συνεχίζουν να μένουν τρομαγμένη στην ψεύτικη ρουτίνα τους και δεν τολμούν να σκεφθούν καν ότι υπάρχει έστω περίπτωση να ζούμε όλοι σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Κανείς λοιπόν δεν μιλάει και τα γεγονότα δικαιώνουν για μία ακόμη φορά τον Λιακόπουλο που λέει ότι ζούμε στον πλανήτη της σιωπής. 
ΠΗΓΗ((http://www.eglimatikotita.gr/2011/01/blog-post_3895.html))

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΧΤΥΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ.


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΧΤΥΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ.

Τρόμο και αγωνία προξένησε η ξαφνική πρόσκρουση με άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο με πολίτικο αεροσκάφος Boeing 737 της πτήσης 812, με 118 επιβάτες από το Phoenix Sky Harbor για το Σακραμέντο, της Καλιφόρνιας.

Το αεροσκάφος μόλις είχε φύγει από το Phoenix όταν ένας κρότος ακούστηκε από την εξωτερική άτρακτο, ταρακουνώντας το αεροσκάφος και προξενώντας το άνοιγμα των θυρίδων για τις μάσκες οξυγόνου που έπεσαν για τους επιβάτες και τους συνοδούς πτήσης.


Ο πιλότος έκανε αμέσως μια γρήγορη και ελεγχόμενη κάθοδο από τα 36.000 πόδια στα 11.000 πόδια ύψος.


Κατά τη διάρκεια της ταχείας κατάβασης, οι άνθρωποι άρχισαν να πέφτουν ο ένας επάνω στον άλλον ανέφερε, ένα μέλος του πληρώματος . "Οι επιβάτες λιποθυμούσαν από το σοκ και άλλοι χτυπούσαν τα κεφάλια τους στα καθίσματα η άλλα αντικείμενα".

Το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη στρατιωτική βάση στη Γιούμα χωρίς οποιουσδήποτε τραυματισμούς, εκτός από μια αεροσυνοδός που τραυματίστηκε, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.
Μετά την ασφαλή προσγείωση, το πλήρωμα πτήσης ανακάλυψε μια τρύπα στο επάνω μέρος του αεροσκάφους και εξωτερικά υπήρχε μια τρύπα στην άτρακτο περίπου τρία μέτρα μήκος που ήταν η αιτία της αποσυμπιέσεις

Εκπρόσωπος του FBI στο Σακραμέντο, ανέφερε ότι δεν είναι τρομοκρατικό χτύπημα "φαίνεται να είναι ένα μηχανικό πρόβλημα. αν και φαίνετε να χτυπήθηκε από κάτι εξωτερικό" Εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε από κάτι άλλο που ήταν στον αέρα, ίσως κάποιον μετεωρίτη? 

Οι αφηγήσεις των επιβατών είναι συγκλονίστηκες: "Ακούσαμε σαν μια έκρηξη που άνοιξε μια τρύπα στο θάλαμο επιβατών."
"Είχα πάρει μόλις κάτι να φάω όταν άκουσα ένα τεράστιο ήχο και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου" ανέφερε ένας επιβάτης στο CBS13 τηλεοπτικό σταθμό."
"Είπαν ότι ήμαστε εντάξει αλλά θα κάνουμε αναγκαστική προσγείωση. Υπήρχε μια τρύπα στην άτρακτο περίπου τρία μέτρα μήκος και μπορούσατε να δούμε τη μόνωση και την καλωδίωση επίσης βλέπαμε και και το φως της ημέρας από έξω.


Το περιστατικό ερευνά η ομοσπονδιακή διοίκηση αεροπορίας και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ για τα αιτία του ατυχήματος.
--------------------------------------------------------
http://www.msnbc.msn.com/id/42385570/ns/travel-news/
--------------------------------------------------------
16/4/2011 
Επίσης μια άλλη ανακοίνωση τύπου που έγινε από το Reuters αναφέρει ένα άλλο σχετικό περιστατικό : CHICAGO, 30 Μαρτίου Το FBI ερευνά τι θα μπορούσε να προξενήσει μια τρύπα, που ανακαλύφθηκε στην άτρακτο αεροπλάνου της Airways Group Inc (LCC.N) αυτή την εβδομάδα.
--------------------------------------------------------

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/04/blog-post_7617.html)

Το μασονικό MTV(video)

Το μασονικό MTV(video)