Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Tεράστια ρωγμή έχει προκληθεί στον γιγάντιο παγετώνα Pine Island Glacier


Tεράστια ρωγμή έχει προκληθεί στον γιγάντιο παγετώνα Pine Island Glacier

Οι δορυφόροι που παρακολουθούν την Ανταρκτική εντόπισαν μια τεράστια ρωγμή που έχει προκληθεί στον γιγάντιο παγετώνα Pine Island Glacier που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της....παγωμένης ηπείρου. H NASA αρχικά έστρεψε τον δορυφόρο Terra στο συγκεκριμένο σημείο για να καταγράψει λεπτομερείς εικόνες από την περιοχή που έχει δημιουργηθεί η ρωγμή.
Η Διαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ στη συνέχεια έστειλε ένα αεροσκάφος πάνω από την ρωγμή το πλήρωμα του οποίου κατέγραψε κοντινές εικόνες και βίντεο από αυτή.
Αυτή τη στιγμή η ρωγμή στα περισσότερα σημεία της έχει πλάτος 90 περίπου μέτρων αλλά σε ορισμένα σημεία το πλάτος της φτάνει τα 250 μέτρα. Το βάθος της ρωγμής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 70 μέτρα.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η ρωγμή θα κόψει πολύ σύντομα ένα μεγάλο κομμάτι πάγου δημιουργώντας ένα νέο θαλάσσιο παγόβουνο. Οπως εκτιμούν το παγόβουνο αυτό θα έχει μέγεθος παρόμοιο με εκείνο της Νέας Υόρκης.
ΠΗΓΗ

ΕΡΕΥΝΑ:ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ - ΣΑΥΡΗΤΕΣ- ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣΤΕΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ


ΕΡΕΥΝΑ:ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ - ΣΑΥΡΗΤΕΣ- ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣΤΕΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ


Είναι πολύ δύσκολο και το καταλαβαίνω ότι να πιστέψει κάποιος στην ύπαρξη των Ερπετόμορφων (Reptilians), είναι σχεδόν αδύνατο. Δεν πρόκειται να τους κακολογήσω ή να τους αποκαλέσω άπιστους γιατί είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, μα δεν θα δεχτώ όμως τις επικρίσεις τύπου, ότι δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά από την στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις!!!! θα πει κάποιος εύλογα τι αποδείξεις υπάρχουν; Οι αποδείξεις είναι πάρα πολλές από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα!!

Αν κάποιος ψάξει όλες τις αρχαίες ιστορίες του κόσμου αλλά και τις αρχαίες θρησκείες μέχρι και τις σημερινές θα ανακαλύψει από ερπετόμορφα τέρατα έως ερπετόμορφα νοήμον όντα τα οποία μοιάζουν καταπληκτικά με τους ανθρώπους!!!Από τις χώρες που εμφανίστηκαν οι ερπετόμορφες οντότητες και εμφανίστηκαν ως θεοί, οι δαιμονικές οντότητες ή ακόμα και σαν εξωγήινοι είναι:

Στην αρχαιότητα:
Ελλάδα, Αίγυπτο, Κίνα, Ιταλία, Αγγλία, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Βόρεια Αμερική, Σκανδιναβικές χώρες, Αιθιοπία, Ινδία, Μογγολία, Ιράκ, Ιράν και Αγκόλα!!!

Στην σημερινή εποχή:
Ελλάδα, Σκανδιναβικές χώρες, Κίνα, Ιαπωνία, Μογγολία, Ρωσία, Βόρεια Αμερική, Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχοσλοβακία, Συρία, Τουρκία, Αίγυπτος, Λιβύη, Λάος, Βιετνάμ, Ινδονησία, Καμπότζη, Ταϋλάνδη, Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Μαλαισία, και η Ινδία!!

Στην σημερινή εποχή δεν εμφανίζονται ως θεότητες ή δαίμονες αλλά εμφανίζονται σαν ηγέτες κρατών!!! Όπως έχω πει και πιο παλιά σε άλλα μου άρθρα είναι όλοι αυτοί που έχουν φτιάξει τις πιο ξακουστές μυστικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο μαζί με όλα τα παρακλάδια τους!! Οι μυστικές εταιρίες οι οποίες έδρασαν και δρουν μέχρι σήμερα από τους ερπετόμορφους είναι οι εξής:

Α) ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ – Όπου είναι πανάρχαια μυστική αδελφότητα όλων των Ερπετόμορφων οντοτήτων του πλανήτη γη!!

Β) ΝΑΪΤΕΣ – Η Ιεραρχία των Ναϊτών Ιπποτών, η μύηση που γινόταν για να γίνει κάποιος μέλος ή ακόμα και οι ακραιότητες που έγιναν από αυτούς τους ιππότες από τους αρχηγούς τους δείχνει ξεκάθαρα για το ποιοι ήταν!! Απίστευτο; Ίσως άλλα αν ψάξετε και βρείτε την ιστορία τους όλη και ποιοι ήταν οι ηγέτες τους θα καταλάβετε ότι ήταν μια από την πιο φανερή παρακλάδι μυστική εταιρία των Ιλλουμινάτοι!!

Γ) ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ – Ψάξτε για αυτούς έχουν πολύ ενδιαφέρον!! ( Αν και θα αναφερθώ στο μέλλον αναλυτικά για μία μία όλες τις μυστικές εταιρίες,,,,).

Δ) ΤΕΚΤΟΝΕΣ

Ε) ΜΑΣΟΝΟΙ

Ζ) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΘΟΥ

Η) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Θ) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Δεν έχει να κάνει καμία σχέση με τους Ναζί!!

Ι) ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ

Κ) ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΙΕΡΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΔΕΡΒΙΣΗΔΩΝ – Για να μην παρεξηγηθούν οι Τούρκοι που το διαβάζουν αυτό, αυτό το τάγμα δεν έχει να κάνει με τους πραγματικούς Δερβίσηδες!!!

Λ) ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΑ

Υπάρχουν και άλλες πολλές που θα τις αναφέρω όπως είπα πιο πάνω μια μια. Τα παρακλάδια αυτών είναι από θρησκευτικές οργανώσεις κάθε θρησκείας, αλλά ακόμα και Κυβερνητικές Οργανώσεις!! Σε όλες αυτές τις μυστικές οργανώσεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επωφελούνται με δόξα και πλούτη, σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις είναι λίγοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν με τι έχουν να κάνουν. Αν δεν θελήσουν να συνεργαστούν και είναι επίσημα πρόσωπα τους σκοτώνουν και στην θέση τους παίρνει ένας Αλοηγκόρ. Οι Αλοηγκόρ είναι Ερπετόμορφοι που έχουν χαρίσματα όπως ο χαμαιλέον δηλαδή μπορεί να αλλάξει και να πάρει όποια ανθρώπινη μορφή θελήσει….!!!


Θα μου πείτε το παρατραβάω!! Όχι εγώ αλλά αυτοί και εμείς πρέπει να δεχόμαστε ότι μας σερβίρουν. Γιατί λέτε να έφτιαξαν τόσες μυστικές εταιρίες αλλά και θρησκευτικές αιρέσεις αλλά και Κυβερνητικές οργανώσεις; μα όταν δεν πιστεύει κάποιος σε κάτι θα το βρει κάπου αλλού έτσι έχουν πέσει όλα τα σημεία και μας έχουν σαν πρόβατα και μας ελέγχουν μέχρι να έρθει η στιγμή που θα φανούν και τότε; Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλους…….!!!
Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι Δρακονιανοί ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της γης και ότι συνυπήρχαν μαζί με κάθε είδος δεινοσαύρου αλλά και τυρανόσαυρου και ότι σήμερα κατοικούν στην Μέση Γη!! Κάποια στιγμή στην γη ήρθαν διαστημόπλοια ( ΑΝΟΥΝΑΚΙ ) και ή κατασκεύασαν τον άνθρωπο ή τον έφεραν μαζί τους όπου και τον άφησαν εδώ!! Μαζί με τους ΑΝΟΥΝΑΚΙ λέγεται στην κρυφή ιστορία του πλανήτη οι ΑΝΟΥΝΑΚΙ ότι ήρθαν και οι γνωστοί ΓΚΡΙΖΟΙ όπου λένε και αυτοί φολιδωτοί δηλαδή έχουν φολίδες ή λέπια όπως τα ερπετά!! Όταν οι Ανουνάκι έφυγαν δήλωσαν στους ανθρώπους πως θα ξαναγυρίσουν κάποια στιγμή από τότε οι Γκρίζοι έχουν πάρει το πάνω χέρι μέχρι και σήμερα φτιάχνοντας πολλές ράτσες γεννητικός από ερπετόμορφους και προσπαθούν να καταλάβουν τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη αλλά και του ανθρώπου!!!!

Βέβαια αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα δώσω λεπτομέρειες και εξηγήσεις στο μέλλον!!! Πολλοί ερευνητές της Μέσης Γης πιστεύουν ότι οι Γκρίζοι εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουν την βάση τους ή την πόλη τους στην Κοίλη Γη!! και ότι πλέον είναι εσωγήινοι και όχι εξωγήινοι, και ότι αυτοί μέσο της γενετικής έχουν φτιάξει σκλάβους αλλά και έχουν εξουσιάσει τους Δρακονιανούς για να κάνουν τις βρομοδουλειές τους…… σας παραθέτω τα παρακάτω βίντεο όχι για να σας πείσω αλλά για να δείτε κάποια πράγματα τα όποια είναι αληθινά!!! Ίσως από κάποια σοκαριστείτε αλλά είναι η ωμή αλήθεια, κανένα βίντεο δεν έχει υποστεί την διαδικασία PHOTOSHOP ή VIRTUAL-EFECTS!!!

Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!! ( Αν και για αυτό το οποίο μιλήσαμε πιστεύω ότι σύντομα θα είναι ανάμεσα μας όπως εσύ και γω!!)Θα μας πάρουν και το βόδι?


Θα μας πάρουν και το βόδι?
Εμετικοί και τρισάθλιοι υπάνθρωποι, της νέας παγκόσμιας τάξης  ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που χέρι συνελληνα έριξε  ψήφο για να σας κάνει βουλευτές με αρώματα και μεταξωτές κορδέλες. 
Το ότι ήσασταν ήσαστε και θα είστε  πάντα τα δεκανίκια του παγκόσμιου  χρηματοπιστωτικού συστήματος  είναι κάτι που ορισμένοι αγνόησαν ίσως και εσκεμμένα . 
Σας έδωσαν τα σκήπτρα  να μονοπωλείτε με το φαρδύ σας λόγο επάνω στα έδρανα της Ελληνικής και κατά τα άλλα ιστορικής Βουλής , μονολογώντας σε μια πανσπερμία διαφορετικών απόψεων.  Είστε οι ίδιοι απλώς αλλάζετε  χρώματα με άλλες  λέτε ιδεολογίες που στο φινάλε τείνουν να είναι κουραστικά ίδιες και πάντα αντιλαϊκές. Μονόδρομος για εσάς η εξόντωση των αδύναμων Ελλήνων βρε χαφιεδοκοπριτες ,χωρίς να διστάσετε ούτε στιγμή.
 
Δεν ρωτήσατε ποτέ ελεεινοί  πως θα βρει να πληρώσει τα χαράτσια και τους αδίστακτους φόρους σας  ένας απολυόμενος πατέρας που έχει πίσω του μια οικογένεια.  Δεν ρωτήσατε ποτέ πως θα πληρώσει, αλλά το μόνο που σας νοιάζει είναι το πόσο  θα πληρώσει.  Ελεεινοί και απίστευτα τυχαίοι , εάν πιστεύετε ότι ο  Ελληνικός λαός είναι το θύμα για την εκκίνηση της παγκόσμιας κατάρρευσης τότε σας γέλασαν .
 Ο λαός αυτός είναι εκείνος μην ξεχνάτε που αντιστάθηκε σε δυνάμεις ολοκληρωτικά και απίστευτα ισχυρότερες από αυτόν, και στο φινάλε έβγαινε πάντα νικητής. Ο λαός αυτός είναι εκείνος που δίδαξε πολιτισμό , που σκόρπισε την γνώση σε κάθε γωνία αυτού του πλανήτη. Είσαστε  απειροελάχιστοι μπροστά στην σημασία της λέξεως  Ελλην. 
Είστε υποδεέστεροι του μηδενός και όμως έτυχε να πέσουμε στα βρομερά χέρια σας που με τις υπογραφές τους δολοφονούν καθημερινά κάποιον διπλανό μας που δεν μπορεί να βρει δύναμη για να κοιτάξει στα μάτια τα παιδιά του ,λέγοντας τα ότι σήμερα δεν θα φάνε γιατί εσείς αρχιλαμογια τον καταστρέψατε.
 Σας εύχομαι ολόψυχα τα  χειρότερα , σας εύχομαι παντοτινή ταπείνωση για να εξιλεωθούν εκείνες οι ψυχές που έφυγαν και εσείς ήσασταν οι ηθικοί αυτουργοί.
Μετά τιμής …Μαινας Θεοχάρης .Σεραφινο …ΕΛΛ-ΧΑ..

Ο εφιάλτης του Μεγάλου Αδελφού: Τα κυρίαρχα ΜΜΕ παραδέχονται ότι το FBI και η CIA διάβαζουν όλα τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα


Ο εφιάλτης του Μεγάλου Αδελφού: Τα κυρίαρχα ΜΜΕ παραδέχονται ότι το FBI και η CIA διάβαζουν όλα τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα

Εδώ και πολλά χρόνια όσοι προσπάθησαν να αφυπνίσουν τη κοινή γνώμη σχετικά με τη πλήρη παρακολούθηση όλων των χρηστών του Internet, χλευάζονταν ως γραφικοί και συνωμοσιολόγοι.
Πλέον, όμως, ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παραδέχονται ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α (σ.σ. pentapostagma.gr αλλά ας μην γελιόμαστε – και κάθε κυβέρνηση του πλανήτη) παρακολουθεί όλες τις διαδικτυακές μας κινήσεις και δραστηριότητες. "Η κυβέρνηση των Η.Π.Α – ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – είτε παρακολουθεί κάθε λεπτό που περνά την διαδικτυακή σας δραστηριότητα μέσω αυτοματοποιημένων μεθόδων ή/και μη-ανθρώπινων τεχνικών διαδικτυακής παρακολούθησης, είτε έχει την ικανότητα να «παρεμβάλλεται» όποτε εκείνη θεωρεί ότι είναι απαιραίτητο – χωρίς απαραίτητα να διαθέτει ένταλμα για αυτή τη πράξη," ανέφερε ρεπορτάζ του ZDNet νωρίτερα στο μήνα που διανύουμε.
Η υπόθεση Petraeus
Η υπόθεση Petraeus αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α προβαίνει στην απόλυτη διαδικτυακή παρακολούθηση. Η επίσημη δικαιολογία της παραίτησης του David Petraeus, πρώην διευθυντή της CIA, ήταν ότι ενεπλάκη σε εξωσυζυγική σχέση με τη γυναίκα που είχε αναλάβει να συντάξει τη βιογραφία του.
Αυτό που έχει σημασία σε αυτή την υπόθεση, είναι το μέσον μέσω του οποίου αποκαλύφθηκε το νέο μεγάλο «σκάνδαλο» των Η.Π.Α. Ο Petraeus «προδόθηκε» από τη χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας email της Google, το γνωστό Gmail, το οποίο όπως απεδείχθη ήταν διάτρητο απέναντι στην ηλεκτρονική παρακολούθηση των κυβερνητικών υπηρεσιών. Και βεβαίως, σύμφωνα με ομοσπονδιακή νομοθεσία των Η.Π.Α, η πρακτική αυτή είναι ολότελα παράνομη.
"Η κυβέρνηση δεν μπορεί να «περιδιαβαίνει» στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο απλώς και μόνο επειδή θέλει να γνωρίζει τι σκέφτεστε ή τι κάνετε», δήλωσε ο Stewart Baker πρώην αξιωματούχος του Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας προς το Associated Press. Συνεχίζει όμως: "Εάν η κυβέρνηση ερευνά ένα έγκλημα, διαθέτει ευρεία «εξουσιοδότηση» για τον έλεγχο όλων των προσωπικών μας emails."
Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι νέες διαδικτυακές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελούν πλέον τη μεγαλύτερη απειλή για την ιδιωτικότητα των χρηστών. Οι κυβερνήσεις μπορούν πλέον να εισέλθουν πολύ εύκολα στα «άδυτα» όλων των προσωπικών μας διαδικτυακών συζητήσεων και δραστηριοτήτων..
ΠΗΓΗ

Κάποιοι νομίζουν ακόμα ότι όλοι αυτοί είναι αεροδιάδρομοι κι όλα αυτά επιβατικά αεροπλάνα γραμμής


Κάποιοι νομίζουν ακόμα ότι όλοι αυτοί είναι αεροδιάδρομοι κι όλα αυτά επιβατικά αεροπλάνα γραμμής

Όλοι θα έχετε παρατηρήσει , στον καθαρό ουρανό , τις ουρές-ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα . Θα έχετε προσέξει επίσης κάποιες φορές ότι οι ουρές αυτές είναι ασυνήθιστα μακριές , και παραμένουν στο ίδιο σημείο στον ουρανό , ενώ σιγά-σιγά απλώνονται προς τα πλάγια . Τί είναι τελικά αυτά τα ίχνη , πως δημιουργούνται , τι σκοπό έχουν ; Μήπως μας κρύβουν κάτι ;
Στοιχειώδεις γνώσεις να έχεις γύρω από την κίνηση των αεροσκαφών γνωρίζεις ότι κινούνται σε συγκεκριμένους αεροδιαδρόμους το ένα πίσω από το άλλο.... κι όχι παντού στον ουρανό.
Και φυσικά το φαινόμενο παρατηρείται σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου.
Μήπως όμως αυτοί οι αεροψεκασμοί κρύβουν κάτι άλλο ; Μήπως τα οξείδια αυτά επιτελούν άλλο σκοπό , του οποίου κάλυμμα αποτελεί αυτή η παράξενη "φροντίδα" για το περιβάλλον ; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το περιβόητο πρόγραμμα HAARP , του οποίου η ύπαρξη είναι επισήμως γνωστή , αλλά ο σκοπός του ασαφής και σκοτεινός ; Και μήπως τελικά αυτό που ψεκάζεται εξυπηρετεί πιο σκοτεινούς σκοπούς ;