Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει σταματήσει, λέει ειδικός


Η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει σταματήσει, λέει ειδικός


Της Julie Carpenter (Express.co.uk) / μετΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Είναι ένα από τα πιο καυτά φέουδα στην επιστήμη – οι ζηλωτές της κλιματικής αλλαγής επιμένουν ότι ακόμα καταστρέφουμε τον πλανήτη, αλλά τώρα ένας άλλος επιστήμονας έχει προειδοποιήσει ότι τα ‘αναμφισβήτητα’ στοιχεία δεν υπάρχουν.
Για ένα λεπτό είχε φανεί ότι η συζήτηση για την υπερθέρμανση του πλανήτη είχε επιτέλους επιλυθεί.
Ενώ για χρόνια οι επιστήμονες και οι σκεπτικιστές επιτίθεντο με μανία ο ένας εναντίον του άλλου για το κρίσιμο θέμα, μια νέα έρευνα που χαιρετίστηκε ως «η πιο οριστική μελέτη για τα δεδομένα της θερμοκρασίας που συλλέχθηκαν από μετεωρολογικούς σταθμούς κατά τον τελευταίο μισό αιώνα» φαίνεται να έρχεται σε έγκυρα συμπέρασμα.
Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πραγματική λέει, ενισχύοντας την ανάγκη σε όλους μας να μειώσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες για να προσπαθήσουμε να σώσουμε τον πλανήτη.
Και αυτή η έρευνα τέθηκε επικεφαλής από ένα φυσικός ο οποίος ήταν προηγουμένως σκεπτικιστής της υπερθέρμανσης του πλανήτη και σφοδρός επικριτής της επιστήμης που την στηρίζει, δίνοντας στα αποτελέσματα, ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία.
Ο καθηγητής Richard Muller πέρασε δύο χρόνια προσπαθώντας να ανακαλύψει αν οι mainstream επιστήμονες ήταν λάθος, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είχαν δίκιο. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και στα αποτελέσματά του, κατέληξε, «αποδείχθηκε ότι δεν πρέπει να είσαι σκεπτικιστής, τουλάχιστον όχι πια». Η υπόθεση έκλεισε.
Αλλά έκλεισε πράγματι; Σύμφωνα με την καθηγήτρια JudithCurry (Τζούντιθ Κάρι), μέλος της ομάδας του καθηγητή Muller, ισχυρίζεται ότι τα ίδια ευρήματα έχουν δείξει ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει σταματήσει - βυθίζοντας τους υπόλοιπους από εμάς σε ένα δίλημμα για το τι και σε ποιον να πιστέψουμε.
Όταν η καθηγήτρια Curry άκουσε ότι ο καθηγητής Muller έλεγε ότι τα ευρήματα της Berkeley Earth SurfaceTemperature (BEST) θα θέσει τέλος στον σκεπτικισμό για την κλιματική αλλαγή τρομοκρατήθηκε. «Αυτό δεν είναι το τέλος του σκεπτικισμού», φώναξε.
Ο καθηγητής Muller, του Πανεπιστημίου Berkeley στην Καλιφόρνια, και η καθηγήτρια Curry, η οποία προεδρεύει στο Τμήμα Επιστημών Γης και Ατμόσφαιρας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Γεωργία της Αμερικής, ήταν μέρος του προγράμματος BEST που πραγματοποίησε την ανάλυση από περισσότερες από 1.600 εκατομμύρια καταγραφές της θερμοκρασίας που συλλέχθηκαν από περισσότερους από 39.000 μετεωρολογικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο.
Ο καθηγητής Muller εμφανίστηκε στο Today Programme τουRadio 4 την περασμένη Παρασκευή, όπου περιέγραψε πώς τα ευρήματα της BEST έδειξαν ότι από τη δεκαετία του πενήντα οι παγκόσμιες θερμοκρασίες είχαν αυξηθεί κατά περίπου 1 βαθμό Κελσίου, ένα ποσοστό που είναι σύμφωνο με τις εκτιμήσεις από τη NASA και το Met Office.
Όταν ρωτήθηκε αν το ποσοστό είχε σταματήσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, είπε ότι όχι. «Δεν βλέπουμε καμία ένδειξη ότι έχουν επιβραδυνθεί», απάντησε και μια γραφική παράσταση που εκδόθηκε από τη BEST προκύπτει μια συνεχής και ραγδαία αύξηση.
Αλλά αυτό το τελευταίο σημείο είναι αυτό που έκανε την καθηγήτρια Curry να εξαγριωθεί. Σε μια σοβαρή σύγκρουση των επιστημονικών εμπειρογνωμόνων η καθηγήτρια Curryκατηγόρησε τον καθηγητή Muller του προσπαθεί να "κρύψει τη μείωση του ποσοστού της υπερθέρμανσης του πλανήτη".
Λέει ότι η έρευνα BEST δείχνει στην πραγματικότητα ότι δεν υπήρξε αύξηση των θερμοκρασιών παγκοσμίως εδώ και 13 χρόνια.
Ονόμασε τα σχόλια του καθηγητή Muller «ένα τεράστιο λάθος» και είπε ότι σχεδιάζει τώρα να συζητήσει το μέλλον της, για το έργο μαζί του. «Δεν υπάρχει επιστημονική βάση στο να λέει ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν έχει σταματήσει», λέει.
"Το να το λέμε αυτό υποτιμούμε την αξιοπιστία των δεδομένων, κάτι που είναι πολύ ατυχές." Η νέα έρευνα φαίνεται επίσης να υποστηρίζει την καθηγήτρια Κάρι και όχι τον καθηγητή Muller.
Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Global WarmingFoundation, η οποία στηρίζεται στις διαπιστώσεις του BEST, περιλαμβάνει μια γραφική παράσταση της παγκόσμιας μέσης θερμοκρασίας κατά τα τελευταία 10 χρόνια και είναι απολύτως επίπεδη, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι θερμοκρασίες έχουν παραμείνει σταθερές.
Το ζήτημα αυτό είναι κρίσιμης σημασίας, διότι τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα συνέχισαν να αυξάνονται ραγδαία την τελευταία δεκαετία και, εάν οι θερμοκρασίες έχουν παραμείνει σταθερές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των εκπομπών αερίων του διοξειδίου του άνθρακα και της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Προηγουμένως οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα - από την καύση των ορυκτών καυσίμων και από την αποψίλωση - θεωρήθηκαν μια από τις σημαντικότερες αιτίες της κλιματικής αλλαγής, των πλέον αρνητικών αποτελεσμάτων από τα οποία πιστεύεται ότι είναι το λιώσιμο των πολικών πάγων και η άνοδος της στάθμης της θάλασσας καθώς και η αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων όπως οι πλημμύρες και ξηρασίες.
"Ό, τι είναι αυτό που συμβαίνει εδώ δεν μοιάζει να κυριαρχείται από το διοξείδιο του άνθρακα», λέει ο καθηγητής Curry.
Ο καθηγητής Muller έχει καταστήσει σαφές ότι η μελέτη της BEST δεν πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να διαπιστώσει τις αιτίες της υπερθέρμανσης του πλανήτη, λέγοντας ότι η μελέτη «δεν έκανε καμία εκτίμηση για το πώς ένα μεγάλο μέρος αυτού οφείλεται στον άνθρωπο και πόσο είναι φυσικό".
Αυτός και οι επιστήμονές του – στους οποίους είναι ο φετινός νικητής του Νόμπελ φυσικής Saul Perlmutter – ορίστηκαν αποκλειστικά για να καθορίσουν μια για πάντα αν η αλλαγή του κλίματος είχε συμβεί.
Η ομάδα ήταν καχύποπτη για τα προηγούμενα αποτελέσματα, τα οποία επιβεβαίωσαν την άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη, πιστεύοντας ότι η εργασία τους μπορεί να ήταν ασύμμετρη από την «αστική επίδραση θερμικής νησίδας» όπου η αύξηση της αστικοποίησης γύρω από τους μετεωρολογικούς σταθμούς είχε ως αποτέλεσμα τα αυξημένα επίπεδα θερμοκρασίας τα τελευταία 50 χρόνια.
Αλλά η εξαντλητική έρευνά τους ανακάλυψε ότι η αστική επίδραση θερμότητας δεν μπορούσε να εξηγήσει την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας κατά περίπου ένα βαθμό Κελσίου από το 1950.
Είναι καλά να επισημάνουμε ότι η καθηγήτρια Curry δεν αμφισβητεί αύξηση του ενός βαθμού Κελσίου. Αμφισβητεί την πρόταση του καθηγητή Muller ότι οι θερμοκρασίες δεν έχουν σταθεροποιηθεί κατά την τελευταία δεκαετία.
Πράγματι, λέει, αυτή η στασιμότητα της υπερθέρμανσης του πλανήτη από τα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα - η οποία ήταν εντελώς απρόσμενη - έχει ευρύτατες συνέπειες για τις αιτίες της αλλαγής του κλίματος και έχει ήδη οδηγήσει πολλούς επιστήμονες του κλίματος να αρχίσουν να ψάχνουν σε εναλλακτικούς παράγοντες που μπορεί να έχουν συμβάλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη, εκτός από τις εκπομπές αερίων του διοξειδίου του άνθρακα. Ειδικότερα, έχει αναφερθεί η επίδραση των νεφών, των φυσικών κύκλων της θερμοκρασίας και της ηλιακής ακτινοβολίας.
Αυτό που φαίνεται, επίσης, έξαλλο για το τρόπο με τον οποίο ο καθηγητής Muller ήταν ότι δημοσίευσε τα αποτελέσματα της BEST χωρίς διαβούλευση και πριν από μια κατάλληλη εξέταση. «Με ενημέρωσαν» λέει η καθηγήτρια Curry, «μόνο όταν πήρα ένα e-mail. Νομίζω ότι έχουν γίνει λάθη και εγώ η ίδια κρατώ απόσταση από αυτό που έκαναν. Θα ήταν έξυπνο να με συμβουλευτούν».
Αυτό να είστε σίγουροι δεν θα είναι το τελευταίο που θα ακούσουμε στη συζήτηση.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ένας στους δυο θέλει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας


Ένας στους δυο θέλει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που δημοσιεύουν κυριακάτικες εφημερίδες. Πιο συγκεκριμένα στην δημοσκόπηση του Πρώτου Θέματος το 52% των ερωτηθέντων τάσσονται υπέρ σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ενώ το 36% των πολιτών επιθυμεί την διενέργεια εκλογών.
Σε άλλη δημοσκόπηση για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής,το 45% θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ενώ το 41,7% τάσσεται υπέρ της προκήρυξης εκλογών και το 10,3% υπέρ της ολοκλήρωσης της θητείας της κυβέρνησης.
Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με περίπου επτά μονάδες του ΠΑΣΟΚ.
Ειδικότερα στη δημοσκόπηση για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ η ΝΔ συγκεντρώνει 22,5% και το ΠΑΣΟΚ 15% και ακολουθούν ΚΚΕ 7,8%, ΛΑΟΣ 5,7%, ΣΥΡΙΖΑ 5,3%, ΔΗΣΥ 2,2%, ΔΗΜΑΡ 3,75, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,7%, ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 0,9%.
Στη δημοσκόπηση τους ΕΘΝΟΥΣ η ΝΔ συγκεντρώνει 22,2%, το ΠΑΣΟΚ 15,15, το ΚΚΕ 8,2 %, το ΛΑΟΣ 5,8%, η ΔΗΜΑΡ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,2%, η ΔΗΣΥ 2,4%, οι Οικολογοι -Πρασινοι 2,3% , το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 1,6%.
Πηγή: newsbomb.gr

Ο ΓΑΠ θα πάει στον Χαρδαβέλα, να ξεσκεπάσει τη μεγάλη συνωμοσία …(βίντεο)


Ο ΓΑΠ θα πάει στον Χαρδαβέλα, να ξεσκεπάσει τη μεγάλη συνωμοσία …(βίντεο)

Παρασκευή 11-12-09 συνέντευξη Τύπου του κ. Παπανδρέου στις Βρυξέλλες. 
Γ.Α.Π :“ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!.. Ή, τουλάχιστον, μέχρι τώρα δεν έχουν βρεί παρά ελάχιστα!!..”
2 χρόνια μετά ο ΓΑΠ ανακαλύπτει πετρέλαιο…
10 Σεπ.2011 ομιλία του κ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ:
Ανακοινώνω σήμερα ότι η Ελλάδα ξεκινά
έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης και η απόφαση για τη σχετική προκήρυξη υπογράφεται άμεσα.
Φεύγοντας στη χθεσινή ομιλία του ξαναθυμήθηκε τα πετρέλαια, που το 2009 δεν υπήρχαν, και αναφέρθηκε στην νέα κυβέρνηση και σε εκκρεμότητες λέγοντας: 
“Επιτρέψτε μου αυτή τη στιγμή, απλώς να προσθέσω μερικές  ακόμα, άμεσες προτεραιότητες, που αυτή η Κυβέρνηση, η οποία θα σχηματιστεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει…. Δεύτερον, απέναντι στις αγορές, που ακόμα δεν πιστεύουν στη βιωσιμότητά μας, έχουμε άμεσα τη δυνατότητα να προκηρύξουμε γεωτρήσεις νότια της Κρήτης…”
Και αφού δυο χρόνια πάλεψε για τα πετρέλαια αλλά δεν τα κατάφερε..
Θα πάει στον Χαρδαβέλα, να ξεσκεπάσει τη μεγάλη συνωμοσία…

Στην τελική ευθεία στο σχέδιο εξόδου της χώρας από την Ευρώπη! Έτοιμοι να βάψουν με αίμα τα χέρια τους.


Στην τελική ευθεία στο σχέδιο εξόδου της χώρας από την Ευρώπη! Έτοιμοι να βάψουν με αίμα τα χέρια τους.

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η χώρα ζει από χθες την τελευταία πράξη του δράματος. Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση προς την καταστροφή, μια τρελή πορεία στο πουθενά.
Ξεκινώντας από την κάνναβη και καταλήγοντας στην μεθαδόνη, με μια ενδιάμεση στάση στα μελλοντικά πετρέλαια μέσω… Fyrom, το σχέδιο για την έξοδο της χώρας από το ευρώ μέσω μιας άτακτης χρεοκοπίας μπαίνει στην...
τελική ευθεία.
Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι αποχωρεί αλλά και δεν αποχωρεί.
Ο κ. Βενιζέλος, μας έδωσε το χρονοδιάγραμμα των εκλογών (τέλη Φεβρουαρίου), στις οποίες, όπως φαίνεται και όπως προκύπτει από διαρροές για παρασκηνιακές συνεννοήσεις που κατέληξαν σε συμφωνία να του παραδοθεί το δαχτυλίδι, θα είναι αυτός επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.
Οι βουλευτές του κόμματος – οι ίδιοι που μέχρι χθες έλεγαν βαριές κουβέντες («είπαν και μερικές κουβέντες παραπάνω», δικαιολόγησε τους «άσωτους υιούς και θυγατέρες» ο κ. Ξυνίδης στην εκπομπή του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη στην ΕΤ-3), προειδοποιούσαν, απειλούσαν, διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους – έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης χωρίς να γνωρίζουν πού την έδωσαν.
Στην κυβέρνηση Παπανδρέου; Στην μελλοντική κυβέρνηση Βενιζέλου; Σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που υπάρχει μόνο στο μυαλό του κ. Παπανδρέου, διότι δεν υπάρχει;
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαράς ξεκαθάρισε αμέσως – και αυτό ήταν αναμενόμενο αφού η δική του πρόταση απέχει παρασάγγας από την χθεσινοβραδινή – ότι ζητά να διεξαχθούν αμέσως εκλογές.
Το ίδιο ζήτησε και η Αριστερά, ενώ ο ΛΑΟΣ επιμένει – και είναι φυσιολογικό – ότι μια κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας, όπως ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την μείζονα αντιπολίτευση.
Από χθες βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση σε σχέση ακόμη και με την προχτεσινή εντελώς παράφρονα ημέρα.
Μπροστά στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της μεταπολιτευτικής περιόδου.
Μπροστά σε περιπέτεια, ανωμαλία, απόλυτη οικονομική καταστροφή.
Η εικόνα ήταν θλιβερή, παρανοϊκή: Ο κ. Παπανδρέου μιλούσε για συνεργασία και επίσκεψη (σήμερα) στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την ώρα που ουδείς δεχόταν να συνεργαστεί.
Η αξιωματική αντιπολίτευση απουσίαζε και εμφανίστηκε μόνο για να ψηφίσει αρνητικά και σύσσωμη η υπόλοιπη αντιπολίτευση χαρακτήριζε την πρόταση Παπανδρέου «κοροϊδία» και επέμενε στην διεξαγωγή εκλογών.
Για τις οποίες εκλογές, ο απερχόμενος πρωθυπουργός – φεύγω, αλλά δεν το λέω, ήταν η έννοια των λόγων του – είπε πως θα ήσαν καταστροφικές.
Ενώ ο ίδιος είχε προτείνει δημοψήφισμα, υπέρ του οποίου επιχειρηματολόγησε ξανά, το οποίο κατά την γνώμη του δεν θα ήταν καταστροφικό – αν και αποδείχθηκε τέτοιο επί τω ακούσματι και μόνο.
Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι την Δευτέρα πρέπει να υπάρχει αξιόπιστος και έγκυρος συνομιλητής της Ευρώπης.
Προφανώς θεωρεί ότι ο τίτλος ανήκει στον ίδιο – αν και όχι μόνο δεν έκανε το παν για να αποτρέψει τα περί το (αποσυρθέν) δημοψήφισμα συμβάντα, αλλά και επιχειρηματολόγησε και ο ίδιος γύρω από την αναγκαιότητά του (του δημοψηφίσματος).
Ήταν παρών ο κ. Βενιζέλος όταν ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωνε την φαεινή ιδέα του στους δανειστές – εταίρους, προκαλώντας τον αποτροπιασμό τους.
Αυτήν την συμπεριφορά αποκάλεσε ο κ. Γιουνκέρ «αθέμιτη», διαψεύδοντας τα περί προτέρας ενημέρωσης των Ευρωπαίων που διακινούσαν οι εγχώριοι σωτήρες μας.
Προσπαθώντας να αποφύγει την μόνη δημοκρατική λύση που μπορεί ένας λογικός άνθρωπος να προκρίνει, δηλαδή τις εκλογές, ο κ. Παπανδρέου διερωτήθηκε τι θα γινόταν στο μεσοδιάστημα, ποιος θα κυβερνούσε.
Υποστήριξε ότι παραμένει στο τιμόνι (μέχρι να φύγει), επειδή διαφορετικά η χώρα θα έμενε χωρίς κυβέρνηση.
Μετά από τριάντα χρόνια στην πολιτική, κάνει ότι δεν γνωρίζει πως όταν προκηρύσσονται πρόωρες εκλογές – αλλά και κανονικές – αυτές τις διεξάγει η υπάρχουσα κυβέρνηση με τον ίδιο πρωθυπουργό και απλώς αλλάζουν κάποιοι υπουργοί συγκεκριμένων τομέων και στη θέση τους τοποθετούνται υπηρεσιακοί.
Όλα αυτά τα βρήκαν φυσιολογικά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – συμπεριλαμβανομένης και της κ. Κατσέλη που επανεντάχθηκε στην ετοιμοθάνατη κοινοβουλευτική ομάδα, αμέσως μόλις έδωσε και την δική της ψήφο.
Από εδώ και πέρα – και αν δεν επικρατήσει η λογική, ώστε να διεξαχθούν εκλογές εντός 22 ημερών – τα πράγματα θα λάβουν εκρηκτικές διαστάσεις.
Ο κίνδυνος της αιματοχυσίας είναι περισσότερο ορατός παρά ποτέ.
Η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο πνιγηρή, καθώς μια κυβέρνηση χωρίς λαϊκή εντολή παραμένει γαντζωμένη στην εξουσία, ενώ ο κόσμος ζητά να φύγει.
Μέσα σε ένα κλίμα παραφροσύνης, κανείς από το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να δει πως στη Δημοκρατία, η μόνη διέξοδος, η μόνη λυτρωτική απόφαση είναι η προσφυγή στον λαό.
Από δε τις δηλώσεις Ομπάμα, έγινε αντιληπτό ότι κάποιοι είχαν σπεύσει να παραπληροφορήσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, λέγοντάς του πως η αντιπολίτευση συμφωνεί.
Αλλά «ξέχασαν» να του πουν σε τι! Και προφανώς δεν θα του πουν ότι χθες ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν οι βουλευτές ενός μόνου κόμματος – επομένως ο κ. Παπανδρέου μας μιλούσε για μια ανύπαρκτη συνεργασία, νεκρή πριν γεννηθεί.
Η Ευρώπη, προκειμένου να αποφύγει την εξυφαινόμενη καταστροφή της, θα προτιμήσει να καταστρέψει την Ελλάδα…
Υ.Γ. Από εδώ και πέρα, για ό,τι συμβεί, η ευθύνη δεν θα ανήκει μόνο στον βασικό εκτελεστή του σχεδίου. Υπεύθυνοι θα είναι και οι 153 που ψήφισαν χθες. Είναι σα να έχουν κιόλας βάψει με αίμα τα χέρια τους.

Από τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στα 500 εκατομμύρια ανθρώπους – Η αρρωστημένη ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για τον έλεγχο του πληθυσμού


Από τα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στα 500 εκατομμύρια ανθρώπους – Η αρρωστημένη ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για τον έλεγχο του πληθυσμού


- Σε ένα κρατικό νοσοκομείο της Μανίλα, πρωτεύουσας των Φιλιππίνων ήρθε στο φως το βρέφος που ανεβάζει τον ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη στα επτά δισεκατομμύρια. («Βρέφος υπ' αριθμόν 7 δισεκατομμύρια», ΕΘΝΟΣ, 31 Οκτωβρίου 2011).
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών όρισε επίσημα την 31η Οκτωβρίου ως Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων (7 Billion Day). Την ημέρα αυτή, τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο πληθυσμός της γης έφτασε τα 7 δισεκατομμύρια για την πρώτη φορά. Όμως, αντί να γιορτάζουμε το ορόσημο που οι 7.000.000.000 άνθρωποι αντιπροσωπεύουν, η UNPF αντίθετα εστιάζει στην χρήση της 31ης του Οκτώβρη για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη «βιωσιμότητα» και την«αειφόρο ανάπτυξη». Με άλλα λόγια, τα Ηνωμένα Έθνη για άλλη μια φορά δηλώνουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και ότι πρέπει να ληφθούν πιο άμεσα μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας.
Τα τελευταία χρόνια, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν γίνει πιο τολμηροί στην προσπάθεια να προωθήσουν την αρρωστημένη ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ. Οι περισσότερες από τις σημερινές οργανώσεις, όπως ο ΟΗΕ απλά θα μιλήσουν για «σταθεροποίηση» του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν πολλοί μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για το στόχο της μείωσης του πληθυσμού του κόσμου σε 500 εκατομμύρια (ή λιγότερο). Για εσάς και για μένα μπορεί να φαίνεται σαν παραφροσύνη να θέλουμε να απαλλαγούμε από περισσότερο από το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ των παγκόσμιων ελίτ ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για το «καλό του πλανήτη».
Στην πραγματικότητα, δεν είναι σίγουρα τυχαίο το γεγονός ότι τα Ηνωμένα Έθνη έθεσαν την ‘7 Billion Day’ ακριβώς την ίδια ημέρα που γιορτάζεται το Halloween. Ίσως θέλουν να δείξουν πόσο «τρομακτικό», είναι ότι έχουμε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη, ή ίσως προσπαθούν να μας στείλουν ένα μήνυμα με το να έχουμε την Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων την ίδια ημέρα με «το φεστιβάλ του θανάτου».
Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται να παρά-είναι σύμπτωση το γεγονός ότι η ‘7 Billion Day’ πέφτει την ίδια ημέρα με το Halloween.
Σήμερα, η "βιώσιμη ανάπτυξη" έχει γίνει ένα από τα βασικά τσιτάτα που αγαπούν να χρησιμοποιούν εκείνοι που βρίσκονται στο ριζοσπαστικό οικολογικό κίνημα, αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα ότι ένα από τα βασικά στοιχεία της «βιώσιμης ανάπτυξης» είναι ο έλεγχος του πληθυσμού.
Έτσι τι ακριβώς θεωρείται ότι είναι το ιδανικό για τον πληθυσμό της γης από εκείνους που σπρώχνουν την "αειφόρο ανάπτυξη";
Καλά, φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφωνία για το θέμα αυτό, αλλά πολλοί είναι πολύ ανοικτοί στο γεγονός ότι πιστεύουν ότι η γη θα πρέπει να έχει μόνο 500 εκατομμύρια ανθρώπους (ή λιγότερους).
Για παράδειγμα, η πρώτη από τις «νέα 10 εντολές» στους διαβόητους "Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας" (GeorgiaGuidestones) λέει τα εξής ....
«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση».
Ο ιδρυτής του CNN Τεντ Τέρνερ θα πάει ακόμα πιο μακριά ....
"Ένας συνολικός πληθυσμός 250 με 300.000.000 ανθρώπους, δηλ. με μία κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικός."
Ο Dave Foreman, συν-ιδρυτής του ‘Earth First’, λέει ότι η μείωση του πληθυσμού μας μέχρι τα 100 εκατομμύρια είναιένας από τους τρεις βασικούς στόχους του ....
"Οι τρεις κύριοι στόχοι μου θα ήταν να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός σε περίπου 100 εκατομμύρια παγκοσμίως, να καταστραφεί η βιομηχανική υποδομή και να δούμε την άγρια​​φύση, με όλα τα είδη, να επιστρέφουν σε όλο τον πλανήτη."
Δυστυχώς, αυτού του είδους τα σκουπίδια διδάσκονται ακόμα και στα μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, ο καθηγητής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, Eric R. Pianka έγραψε κάποτε τα εξής ....
Δεν έχω καμία κακή επιθυμία για τους ανθρώπους. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένων όλων των ανθρώπων, θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερος χωρίς πολλούς από εμάς.
Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ θεωρεί ότι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό θα ήταν σωστός....
"Πρέπει να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με τη σεξουαλικότητα, την αντισύλληψη, την έκτρωση, για αξίες που ελέγχουν τον πληθυσμό, επειδή η οικολογική κρίση, με λίγα λόγια, είναι η κρίση του πληθυσμού. Κόψτε τον πληθυσμό κατά 90% και δεν θα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι να έχουν μείνει να κάνουν μια μεγάλη οικολογική καταστροφή. "
Αλλά τις περισσότερες φορές, ο τρόπος που η παγκόσμια ελίτ μιλάει για τον έλεγχο του πληθυσμού είναι πολύ πιο «πολιτικώς ορθή». Έχουν την τάση να χρησιμοποιούν όρους όπως «βιώσιμη ανάπτυξη» και «μείωση των ποσοστών γονιμότητας» και «ποιότητα ζωής» κατά τη συζήτηση στην ανάγκη μείωσης του πληθυσμού μας.
Καθώς πλησίαζε η ‘7 Billion Day’, υπήρξαν άρθρα που έκαναν την εμφάνισή τους σε μεγάλες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν τα αυξημένα μέτρα ελέγχου του πληθυσμού. Βέβαια στον δυτικό κόσμο τα μέτρα αυτά παρουσιάζονται πάντα ως «εθελοντικά», αλλά αυτός είναι ο τρόπος που εισάγουν πάντα τέτοια θέματα όπως αυτό. Από τη στιγμή που αρκετοί άνθρωποι θα μπουν στο κόλπο των «εθελοντικών» μέτρων ελέγχου του πληθυσμού, σύντομα θα γίνουν «υποχρεωτικά».
Έτσι τώρα που είστε ενήμεροι για μερικά από τα τσιτάτα που χρησιμοποιούνται, δείτε τι γράφτηκε σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στον κόσμο πρόσφατα ....
Ο Jeffrey D. Sachs, διευθυντής του ‘Earth Institute’ στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, δήλωσε πρόσφατα τα εξής σε ένα άρθρο για το CNN ....
"Η άφιξη του εβδόμου δισεκατομμυριοστού ατόμου είναι η αιτία για βαθιά παγκόσμια ανησυχία Μεταφέρει μια πρόκληση: Τι θα χρειαστεί για να διατηρηθεί ένας πλανήτης στον οποίο κάθε άνθρωπος έχει μια πιθανότητα για μια πλήρη, παραγωγική και ευημερούσα ζωή, και στον οποίο οι πόροι του πλανήτη είναι σταθεροί για τις μελλοντικές γενιές;
"Πώς, με λίγα λόγια, μπορούμε να απολαύσουμε την «αειφόρο ανάπτυξη» σε ένα τόσο πολύ πυκνοκατοικημένο πλανήτη;"
Για τον Sachs, ένα από τα "κλειδιά" για την αειφόρο ανάπτυξη είναι η «σταθεροποίηση» του παγκόσμιου πληθυσμού ....
"Το δεύτερο κλειδί για τη βιώσιμη ανάπτυξη είναι η σταθεροποίηση του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό ήδη συμβαίνει στις χώρες υψηλού εισοδήματος, ακόμα και σε ορισμένες μεσαίου εισοδήματος χώρες, καθώς οι οικογένειες επιλέγουν να έχουν ένα ή δύο παιδιά κατά μέσο όρο. Η μείωση των ποσοστών γονιμότητας θα πρέπει να ενθαρρύνεται στις φτωχότερες χώρες. "
Σε ένα πρόσφατο άρθρο για την Guardian, ο Roger Martinδήλωσε ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα θα ήταν ευκολότερο να επιλυθούν αν λιγότεροι άνθρωποι κυκλοφορούσαν στον πλανήτη ....
«... Όλες τα περιβαλλοντικά (και πολλά οικονομικά και κοινωνικά) προβλήματα είναι ευκολότερο να επιλυθούν με λιγότερους ανθρώπους, και είναι εν τέλει αδύνατο να λυθούν με όλο και περισσότερους.»
Λέει επίσης ότι αν μειώσουμε τον πληθυσμό, αυτό θα σημαίνει μια καλύτερη ζωή για όλους εμάς τους υπόλοιπους ....
"Σε ένα πεπερασμένο πλανήτη, η βέλτιστη παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους, είναι σαφώς πολύ μικρότερη από τη μέγιστη, επιτρέποντας μία απλή επιβίωση. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο λιγότερα για τον κάθε ένα. Λιγότεροι άνθρωποι σημαίνει καλύτερη ζωή."
Όμως, είναι πραγματικά έτσι;
Φυσικά και όχι.
Έχει υπάρξει τεράστια ανθρώπινη δυστυχία σε όλη την διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας. Αν καταργηθεί το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα μεταβούμε ξαφνικά σε κάποιου είδους «χρυσή εποχή».
Αλλά πολλοί από τους παγκόσμιους ελίτ είναι πραγματικά πεπεισμένοι ότι χαλάμε "τον πλανήτη τους" και δεν θέλουν να είμαστε τόσοι πολλοί από εμάς γύρω τους. Χάρη στην τεχνολογία, το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι για να λειτουργήσει το σύστημά τους, και βλέπουν τους υπόλοιπους από εμάς ως "άχρηστα παράσιτα".
Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται αρκετά περίεργα σε πολλούς από εσάς, αλλά αυτά είναι που διδάσκονται σε κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον δυτικό κόσμο.
Στην πραγματικότητα, αρχίζουμε και βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους στον δυτικό κόσμο, να προτείνουν να υιοθετήσουμε την «πολιτική του ενός παιδιού», όπως ηΚίνα. Για παράδειγμα, η παρακάτω είναι από ένα κομμάτι άποψης που εμφανίστηκε στο National Post ....
Ένας πλανητικός νόμος, όπως η πολιτική του ενός παιδιού της Κίνας, είναι ο μόνος τρόπος για να αναστραφούν οι καταστροφικές παγκόσμιες γεννήσεις επί του παρόντος, με ένα εκατομμύριο γεννήσεις κάθε τέσσερις ημέρες.
Ο συγγραφέας του άρθρου πιστεύει ότι μια τέτοια «πολιτική του ενός παιδιού» θα μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό έως 3.43 δισεκατομμύρια μέχρι το 2075 ....
Η σκέψη είναι η εξής:
-Σε περίπτωση που μόνο ένα παιδί ανά γυναίκα γεννιέται από τώρα, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωθεί από 6,5 δισεκατομμύρια που είναι σήμερα σε 5,5 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050, σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε από την επιστημονική ακαδημία του Ινστιτούτου Δημογραφίας της Βιέννης.
-Μέχρι το 2075, θα υπάρχουν 3.430 εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Αυτό θα είχε άμεσες θετικές συνέπειες για τα δάση του κόσμου, άλλα είδη ζώων, τους ωκεανούς, την ατμοσφαιρική ποιότητα και το βιοτικό επίπεδο.
Κάτι τέτοια κάθονται και σκέφτονται πολλοί άνθρωποι όλη μέρα.
Έχουν εμμονή με τον θάνατο και με τη όσο το δυνατόν ταχύτερη μείωση του πληθυσμού. Μας βλέπουν ως «μάστιγα» που μαστίζει τον πλανήτη, και πιστεύουν ότι με το να απαλλαγούν από εμάς θα «σώσουν τη γη».
Για χάρη της κοινής γνώμης, οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού πρέπει όμως να είναι «ήπιοι» στο δυτικό κόσμο. Όμως, όπου μπορούν, δεν φοβούνται να είναι πολύ σκληροί.
Έχω ήδη μιλήσει για την τρομακτική πολιτική του ενός παιδιού στην Κίνα. Όπως οι Epoch Times σημείωσαν πρόσφατα, η επιβολή αυτής της πολιτικής μπορεί να είναι απολύτως βάναυση ....
«Οι έγκυες γυναίκες που στερούνται τις άδειες τοκετού κυνηγιούνται σαν εγκληματίες από την αστυνομία του σχεδιασμού του πληθυσμού στην Κίνα και με βία οδηγούνται στην έκτρωση." (βλ. ΕΔΩ)
Αν δεν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί ποτέ στο δυτικό κόσμο, ίσως καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

Οι περιορισμοί στις γεννήσεις παιδιών ήδη εμφανίζονται σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές. Για παράδειγμα, μια νέα εκπομπή στο Fox που λέγεται ‘Terra Nova’ απεικονίζει το μέλλον της γης να είναι μια πραγματική κόλαση λόγω του υπερπληθυσμού. Οι άνθρωποι στο μέλλον δύσκολα μπορούν να αναπνεύσουν τον αέρα λόγω της συντριπτικής ρύπανσης και μία αυστηρή «πολιτική δύο-παιδιών» εκτελείται αυστηρά.
Η οικογένεια που εμφανίζεται στο Terra Nova είναι σε θέση να περάσει μέσα από μια πύλη σε έναν προϊστορικό κόσμο που είναι 85 εκατομμύρια χρόνια πίσω στο παρελθόν. Σε αυτό το «νέο κόσμο», οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη νέα σοσιαλιστική κοινωνία όπου στον καθένα δεν του λείπει τίποτα και όπου η «πράσινη τεχνολογία» τους βοηθάει να αποφύγουν τα «λάθη» του παρελθόντος.
Δυστυχώς, οι σοσιαλιστικές ουτοπίες όπως αυτή στο Terra Nova υπάρχουν μόνο στα έργα επιστημονικής φαντασίας.
Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές στην πραγματική ζωή είναι ότι οι «καλές προθέσεις» εκείνων που σχεδιάζουν τη κοινωνία καταλήγουν σε απόλυτη τυραννία, όταν τίθενται σε εφαρμογή.
Για παράδειγμα, απλά δείτε τι έγραψε ένα πρόσφατο άρθρο του National Geographic, όταν οι κοινωνικοί σχεδιαστές στην Ινδία προσπάθησαν να μειώσουν επιθετικά τα ποσοστά γεννήσεων στην Ινδία, στη δεκαετία του 1970 ....
Η ινδική κυβέρνηση προσπάθησε μια φορά στο παρελθόν να προωθήσει τις βαζεκτομές (τεχνητή αντρική στείρωση), στη δεκαετία του 1970, όταν το άγχος για την έκρηξη του πληθυσμού ήταν στο αποκορύφωμά της. Η ΠρωθυπουργόςΊντιρα Γκάντι και ο γιος της, Sanjay χρησιμοποίησαν εξουσίες έκτακτης ανάγκης για να υποχρεώσουν μια δραματική αύξηση στις στειρώσεις. Από το 1976 έως το 1977 ο αριθμός των εγχειρήσεων τριπλασιάστηκε, σε περισσότερο από οκτώ εκατομμύρια. Πάνω από έξι εκατομμύρια από αυτές ήταν βαζεκτομές. Οι εργαζόμενοι στον οικογενειακό προγραμματισμό εξωθήθηκαν να ανταποκριθούν στις ποσοστώσεις. Σε μερικές επαρχίες, η στείρωση έγινε μια προϋπόθεση για τη λήψη νέων κατοικιών ή άλλων κυβερνητικών οφελών. Σε ορισμένες περιπτώσεις η αστυνομία απλά έπιανε τους φτωχούς και τους οδηγούσε σε στρατόπεδα στείρωσης.
Πώς θα νιώθατε αν σας μετέφεραν σε ένα στρατόπεδο στείρωσης;
Τα προγράμματα στείρωσης (τις περισσότερες φορές είναι «εθελοντικά») είναι σε πλήρη ισχύ σε όλη την υδρόγειο. Το περισσότερο καιρό είναι υπό την αιγίδα και με χρηματοδότηση των Ηνωμένων Εθνών. Η παγκόσμια ελίτ έχει μεγάλη εμμονή με να αναγκάσει τις γυναίκες να έχουν λιγότερα μωρά.
Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η έκτρωση είναι τόσο πολύ σημαντική για αυτούς.
Πρόσφατα, ο Αλ Γκορ έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τον έλεγχο του πληθυσμού ....
"Ένα από τα πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι 'αυτό, είναι να αλλάξουμε τη τεχνολογία, να ρυπαίνουμε λιγότερο, να σταθεροποιήσουμε το πληθυσμό και ένας από τους τρόπους για να αρχίσει να γίνεται αυτό είναι να ενδυναμώσουμε και να εκπαιδεύσουμε τα κορίτσια και τις γυναίκες. Πρέπει να υπάρχει διαθεσιμότητα διαχείρισης της γονιμότητας, ώστε οι γυναίκες να μπορούν να επιλέξουν πόσα παιδιά θα έχουν και ποια θα είναι η απόσταση μεταξύ των παιδιών.
Οι ελίτ αγαπούν να χρησιμοποιούν όρους όπως «διαχείριση της γονιμότητας» και «οικογενειακός προγραμματισμός», αλλά η πραγματική τους πρόθεση είναι να υπάρχουν λιγότερες εγκυμοσύνες και περισσότερες αμβλώσεις, έτσι ώστε ο πληθυσμός να μην αυξηθεί τόσο γρήγορα.
Σίγουρα δεν πρόκειται για την ενδυνάμωση των γυναικών στο να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά.
Αυτή η ατζέντα έγινε ορατή πολύ, όταν το Μάρτιο του 2009 η σύντομη πολιτική της Διεύθυνσης Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών έκανε αυτό το συγκλονιστικό ερώτημα ....
«Τι θα χρειαζόταν για να επιταχυνθεί η μείωση της γονιμότητας στις λιγότερο αναπτυγμένες χώρες;»
Τώρα, ποιος στην ευχή έδωσε στον ΟΗΕ το δικαίωμα να προσπαθεί να "επιταχύνει την πτώση της γονιμότητας" στις γυναίκες στις φτωχές χώρες;
Αλλά για πολλούς στην παγκόσμια ελίτ, το να προσπαθούν να πείσουν τις γυναίκες να έχουν λιγότερα μωρά είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στο κόσμο. Σε ένα πρόσφατο κύριο άρθρο στους New York Times, με τίτλο "Η γη είναι πλήρης", ο Thomas L. Friedman έκανε την ακόλουθη δήλωση ....
Πραγματικά χρειάζεται να αναρωτιέσαι αν σε λίγα χρόνια από τώρα θα κοιτάξουμε πίσω στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα - όταν οι τιμές των τροφίμων εμπλουτίστηκαν, οι τιμές της ενέργειας εκτινάχθηκαν στα ύψη, ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξήθηκε, οι ανεμοστρόβιλοι όργωσαν με πλημμύρες τις πόλεις, και η ξηρασία έφτασε σε αριθμούς ρεκόρ, πληθυσμοί εκτοπίστηκαν και κυβερνήσεις απειλήθηκαν από τη συμβολή όλων αυτών - και θα αναρωτηθούμε: Τι σκέφτονταν; Πώς μπορούμε να μην πανικοβληθούμε όταν οι αποδείξεις ήταν τόσο προφανείς ότι περάσαμε κάποιες κόκκινες γραμμές για την αύξηση / το κλίμα / τους φυσικούς πόρους / τον πληθυσμό, όλα με τη μία;
Αυτοί οι άνθρωποι ειλικρινά και αληθινά πιστεύουν αυτά τα πράγματα.
Δυστυχώς, η ατζέντα αυτή εκπροσωπείται στο υψηλότερο επίπεδο της κυβέρνησής μας (ΗΠΑ).
Ο κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, John P. Holdren, έγραψε κάποτε τα εξής ....
"Ένα πρόγραμμα αποστείρωσης των γυναικών μετά το δεύτερο ή τρίτο παιδί τους, παρά τη σχετικά μεγαλύτερη δυσκολία της εγχείρησης από ό, τι η βαζεκτομή, μπορεί να είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί από τις προσπάθειες για την αποστείρωση των ανδρών.
Η ανάπτυξη μιας κάψουλας μακροπρόθεσμης αποστείρωσης που θα μπορούσε να εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα και να αφαιρείται όταν η εγκυμοσύνη είναι επιθυμητή ανοίγει πρόσθετες δυνατότητες για τον καταναγκαστικό έλεγχο της γονιμότητας. Η κάψουλα θα μπορούσε να εμφυτεύεται στην εφηβεία και θα μπορούσε να αφαιρείται, με επίσημη άδεια, για ένα περιορισμένο αριθμό γεννήσεων".
Ο Holdren πιστεύει επίσης, ότι η υποχρεωτική έκτρωση θα ήταν απολύτως νόμιμη σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ ....
"Πράγματι, το συμπέρασμα είναι ότι υποχρεωτικοί νόμοι ελέγχου του πληθυσμού, ακόμη και συμπεριλαμβανομένων των νόμων που απαιτούν την υποχρεωτική έκτρωση, θα μπορούσαν να διατηρηθούν στο πλαίσιο του υφιστάμενου Συντάγματος, αν η κρίση πληθυσμού γινόταν αρκετά σοβαρή ώστε να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνία."
Τα παρακάτω είναι 8 ακόμα αποσπάσματα που δείχνουν τη νοοτροπία που έχουν πολλοί από αυτούς που υποστηρίζουν τον έλεγχο του πληθυσμού ....
"Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό φτάνει μέχρι και περίπου εννέα δισεκατομμύρια. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε σε ίσως 10 ή 15 τοις εκατό."
"Ειλικρινά, δεν είχα σκεφτεί ότι κατά το χρόνο που αποφασίστηκε η Roe, (η υπόθεση ‘Roe v. Wade’ που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ, το 1973) υπήρχε ανησυχία για την αύξηση του πληθυσμού και ιδίως μία άνοδος σε πληθυσμούς που δεν θέλουμε να έχουμε πάρα πολλούς από αυτούς".
"Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα πλανητικά μας οικοσυστήματα γίνονται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανείς."
# 4 Ο Ζακ Κουστώ ....
«Για να σταθεροποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, πρέπει να εξαλείφουμε 350.000 άτομα ανά ημέρα».
# 5 Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου ....
"Αν μετενσαρκώμουν θα ευχόμουν να επιστρέψω στη γη ως ένας δολοφονικός ιός για να μειώσω τα επίπεδα του ανθρώπινου πληθυσμού."
# 6 Ο David Brower, πρώτος εκτελεστικός διευθυντής της Λέσχης Σιέρα ....
"Η αναπαραγωγή [πρέπει να] συνιστά αξιόποινο έγκλημα κατά της κοινωνίας των πολιτών, εκτός αν οι γονείς είναι κάτοχοι άδειας από την κυβέρνηση ... Όλοι οι δυνητικοί γονείς πρέπει να χρησιμοποιούν αντισυλληπτικές χημικές ουσίες, η κυβέρνηση να εκδίδει αντίδοτα για τους πολίτες που επιλέγονται για την τεκνοποίηση."
# 7 Η Ιδρύτρια του ‘Planned Parenthood’ Margaret Sanger....
«Το πιο ελεήμον πράγμα που μια οικογένεια μπορεί να κάνει σε ένα από τα μωρά της είναι να το σκοτώσει».
# 8 Η Ιδρύτρια του ‘Planned Parenthood’ Margaret Sanger στο ‘Woman, Morality, and Birth Control’ (‘Γυναίκα,Ηθικήκαι Έλεγχος των Γεννήσεων’), New York Publishing Company, 1922σελ. 12 ....
«Ο έλεγχος των γεννήσεων πρέπει να οδηγήσει τελικά σε μία καθαρότερη φυλή».
Όταν πιστεύεις ότι η γη έχει πάρα πολλούς ανθρώπους, η ανθρώπινη ζωή γίνεται φτηνή, και η άμβλωση γίνεται ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από ανεπιθύμητους.
Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο της Daily Mail, χιλιάδες «μη φυσιολογικά» μωρά τώρα επιλεκτικά αποβάλλονται με έκτρωση στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο ....
Χιλιάδες κυήσεις είχαν ματαιωθεί πέρυσι για «ανωμαλίες» από τις οποίες 500 για το σύνδρομο Down, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία.
Συνολικά, υπήρχαν 2.290 εκτρώσεις για ιατρικά προβλήματα με το έμβρυο, με τις 147 να εκτελούνται μετά από τις 24 εβδομάδες.
Σε έναν κόσμο που πάσχει από "υπερπληθυσμό", τα μωρά που δεν είναι "τέλεια" θεωρούνται πιο "απορριπτέα" από ποτέ.
Στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι ότι η ατζέντα για τον έλεγχο του πληθυσμού και το «κίνημα για τα δικαιώματα των εκτρώσεων» είναι άρρηκτα συνδεδεμένα εδώ και δεκαετίες. Εκείνοι που έχουν εμμονή με τον "υπερπληθυσμό" βλέπουν την έκτρωση ως μία απόλυτα απαραίτητη μέθοδο ελέγχου των γεννήσεων, και ένας από τους κύριους στόχους τους είναι να επεκτείνουν την πρόσβαση στην «υγειονομική περίθαλψη αναπαραγωγής» σε όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται σε όλο τον κόσμο.
Αλλά στο τέλος, οι «εθελοντικές» μας ενέργειες δεν πρόκειται να είναι αρκετές για τη μείωση του πληθυσμού και οι περισσότεροι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού το συνειδητοποιούν αυτό. Πολλοί από αυτούς κάνουν ανοιχτά έκκληση για μια «φιλάνθρωπη» παγκόσμια αρχή να αναλάβει την ευθύνη να μας οδηγήσει μέσα από την "αναγκαία" μετάβασή μας προς τα εμπρός.

Σε ένα προηγούμενο άρθρο(The American Dream)περιέγραψα το είδος του κόσμου που οι ριζοσπαστικοί υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού βλέπουν για το μέλλον μας ....
Φανταστείτε να πηγαίνετε για ύπνο ένα βράδυ και να ξυπνάτε πολλά χρόνια αργότερα σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Σε αυτό το φουτουριστικό κόσμο, κυριολεκτικά όλα όσα κάνουμε παρακολουθούνται στενά και ελέγχονται από τους κολλημένους γραφειοκράτες του ελέγχου του πληθυσμού στο όνομα της «αειφόρου ανάπτυξης» και με στόχο την προώθηση "της πράσινης ατζέντας". Ένας διεθνής φορέας λήψης αποφάσεων έχει τον κεντρικό παγκόσμιο έλεγχο πάνω σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Τι τρώτε, τι πίνετε, που ζείτε, πόσο ζεστό ή κρύο είναι το σπίτι σας, και πόσο καύσιμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όλα καθορίζονται από αυτούς. Ο καθένας που διαφωνεί ή που προσπαθεί να εξεγερθεί εναντίον αυτού του συστήματος αποβάλλεται για να «αναμορφωθεί». Ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι 90 τοις εκατό χαμηλότερος από ό, τι είναι σήμερα σε αυτή τη φουτουριστική κοινωνία, και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι έχουν οδηγηθεί μέσα σε σφιχτά στενόχωρες πόλεις που λειτουργούν σαν φυλακές.
Αυτό είναι το φινάλε της σκληροπυρηνικής πράσινης ατζέντας. Προκειμένου να σώσουν τη γη, αισθάνονται ότι πρέπει να μειώσουν δραματικά τους αριθμούς μας και να ελέγχουν πολύ στενά τις δραστηριότητές μας.
Όμως, είναι αυτό το μέλλον που ο καθένας μας θα ήθελε να ζήσει; Θα μπορούσε κανείς πραγματικά να επιλέξει να ζήσει σε ένα μέλλον όπου γραφειοκράτες μανατζάρουν τη ζωή μας για το καλό του περιβάλλοντος;
Προσωπικά, πιστεύω ότι τα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη θα είναι μια χαρά, αν τους έδιναν πολύ περισσότερη ελευθερία και ελευθερία να ζήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν.
Αλλά το να αφήσεις τους ανθρώπους να αποφασίσουν πώς θα κανονίσουν τη ζωή τους είναι ανάθεμα για αυτούς που έχουν πουλήσει τους εαυτούς τους στο πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ.
Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι είναι πιο έξυπνοι από όλους εμάς και ότι πρέπει να μας πουν τι να κάνουμε για το καλό της ανθρωπότητας και για το καλό του πλανήτη.
Αυτό το θρασύ πατρονάρισμα θα πρέπει να αρρωσταίνει κάθε άνθρωπο που αγαπάει την ελευθερία.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή