Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Απόδειξη Ηλεκτρομαγνητικών αλλαγών στο Ηλιακό μας Σύστημα - Βίντεο


Απόδειξη Ηλεκτρομαγνητικών αλλαγών στο Ηλιακό μας Σύστημα - Βίντεο

Αυτό το βίντεο είναι γεμάτο μέχρι και σήμερα, με πολύτιμες πληροφορίες για το τι πραγματικά συμβαίνει με τη Γη και το ηλιακό μας σύστημα.
Ύποπτες παρατηρήσεις που έρχονται μέσα από μια οδυνηρή επιστημονική περίληψη και αρκετές ιδέες σχετικά με την κατάσταση του τι συμβαίνει στο ηλεκτρομαγνητικό Ηλιακό μας σύστημα, καθώς και τις πιθανές επιπτώσεις στον πλανήτη μας.

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ! ΤΟ CODEX ALIMENTARIUS ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!


ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ! ΤΟ CODEX ALIMENTARIUS ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ!


Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Paul Anthony Taylor (εκτελεστικός Διευθυντής του
Οργανισμού Υγείας Dr Rath), που αντιτίθεται στο Codex Alimentarius!
Τσακίζει κόκαλα και αποκαλύπτει όσα μας κρύβουν οι εχθροί της υγείας μας!

· «Το Codex έχει περάσει τα διεθνή πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές που ισχύουν για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Οι κατευθυντήριες γραμμές του Codex χρησιμοποιούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου»!!!
· «Η διατροφή είναι μια τεράστια μπίζνα πιο μεγάλη και από την υγεία»
· Πώς υποχρεώθηκε η Ελλάδα να υιθετήσει τα γεννετικά τροποποιημένα προϊόντα!

Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
Ο Paul Anthony Taylor πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα όπου παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Οι ναζιστικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών»! Όμως η παρουσία του Paul ήταν σημαντική και για έναν ακόμη λόγο: Ο Βρετανός, πρώην μουσικός, είναι εδώ και δέκα χρόνια μέλος του Οργανισμού Υγείας «Dr. Rath», του Οργανισμού που αντιτίθεται στο Codex Alimentarius! Ποιο είναι αυτό το περίφημο Codex που έχει ήδη εισβάλει στη ζωή και στο πιάτο μας; «Είναι η παγκοσμιοποίηση της διατροφής μας, ο έλεγχός της με μεταλλαγμένα συστατικά μέσα στα τρόφιμα», μας εξηγεί ο Paul, ο οποίος σήμερα είναι εκτελεστικός διευθυντής του Οργανισμού Υγείας Dr. Rath.
Ο Paul Taylor δεν υπήρξε τυχαίος μουσικός. Επί 20 χρόνια εργάστηκε επαγγελματικά στα keyboards, κοντά σε μεγάλους καλλιτέχνες, τον Πωλ Μακάρτνεϋ, Μπράϋαν Φέρυ κ.α.
Κάποια στιγμή όμως, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, κάτι άλλαξε μέσα του ώσπου συναντήθηκε τυχαία με τον Dr. Rath και από τότε βάλθηκε να μπει στην υπηρεσία ενημέρωσης και προστασίας των πολιτών του κόσμου από την λαίλαπα του Codex! Πατέρας δύο παιδιών, μόνιμος κάτοικος Βρετανίας, ο Paul Taylor, τσακίζει κόκαλα με όσα αποκαλύπτει στον Μάκη Βραχιολίδη.

--Είσθε εκτελεστικός διευθυντής του Οργανισμού Υγείας του Dr Rath και αντιτίθεστε στο Codex Alimentarius.

Paul: Ναι, αντιτιθέμεθα επί 10 χρόνια τώρα, στον μηχανισμό του Codex Alimentarius.

--Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει το έργο και τους σκοπούς του Codex Alimentarius. Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα αυτού του Οργανισμού, πληροφορηθήκαμε ότι ιδρύθηκε για να προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών και να διασφαλίζει το εμπόριο τροφίμων. Η αποστολή του επίσης προωθεί το συντονισμό σε όλα τα διατροφικά στάνταρτς, ισχύοντα στους διεθνείς κυβερνητικούς ή μη κυβερνητικούς οργανισμούς. Λένε ψέματα;

Paul: Αν λένε ψέματα! Αυτό που πρέπει να καταλάβετε γύρω από το Codex, είναι κάτι παραπάνω από το εμπόριο. Είναι οι καταναλωτές. Το Codex προσπαθεί να δώσει την εντύπωση ότι συνεργάζεται υπέρ των συμφερόντων, όσον αφορά την προστασία των καταναλωτών και τη διασφάλιση στα δίκαια του εμπορίου. Αλλά στην πραγματικότητα, το εμπόριο τροφίμων έχει διαφορετικά συμφέροντα από τους καταναλωτές. Οι καταναλωτές ενδιαφέρονται για να είναι η τροφή τους ασφαλής, αυτό είναι σίγουρο. Επίσης, ενδιαφέρονται για την προστασία της υγείας τους. Δεν θέλουν να φάνε για παράδειγμα, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Το Codex όμως είναι πολύ υπέρ αυτών των πραγμάτων. Ένα παράδειγμα: Οι καταναλωτές όλο και περισσότερο προσπαθούν να φάνε τρόφιμα από τη φύση, χωρίς πρόσθετα και άλλες δραστηριότητες.
Το Codex αντίθετα, ενδιαφέρεται πολύ για τα πρόσθετα που μπαίνουν στα τρόφιμα, καθώς και για τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις που συμμετέχουν στον «Κώδικα», ώστε να διασφαλίζουν για λογαριασμό της ότι είναι σε θέση να βάζουν πρόσθετα στα τρόφιμα! Επίσης, οι καταναλωτές ενδιαφέρονται να συμπληρώνουν τη διατροφή τους με φυσικές βιταμίνες και ανόργανα άλατα που πολλές μελέτες υποστηρίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα για τη βελτίωση της υγείας μας. Οι καταναλωτές θέλουν να το κάνουν αυτό παντού, όπου κι αν έχω πάει. Το Codex όμως, ενδιαφέρεται περισσότερο για τη μείωση της πρόσβασης των καταναλωτών σε αυτά τα προϊόντα, όπως επίσης να επιφέρει περιορισμούς στο τι μπορεί και τι δεν μπορεί να πωληθεί ως συμπλήρωμα στη διατροφή των καταναλωτών.
Έτσι, αυτό που προσπαθώ να πω είναι το εξής: τα συμφέροντα των εταιριών του εμπορίου, οι μεγάλες εταιρίες, οι επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων, καθώς και τα συμφέροντα των καταναλωτών, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το Codex δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα συμφέροντα και των δύο ταυτόχρονα. Είναι απλά αδύνατον.

--Συνεπώς το φαγητό είναι μεγάλη μπίζνα.

Paul: Ναι.

--Και υπάρχουν τεράστιες εταιρείες των οποίων τα συμφέροντα διακυβεύονται από τη νέα μόδα των καταναλωτών, που θέλουν να τρώνε υγιεινά;

Paul: Ναι, σωστά! Ο πολύς κόσμος δεν το έχει καταλάβει ακόμα, το Codex είναι ακριβώς μια άλλη πτυχή αυτού που ονομάζουμε παγκοσμιοποίηση. Το Codex είναι η παγκοσμιοποίηση των τροφίμων. Και πρέπει να το δούμε με τον ίδιο τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την παγκοσμιοποίηση και σε άλλους κλάδους. Αλλά οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το Codex, προσπαθώντας να κατανοήσουν τι παίζεται γύρω από αυτό, δεν έχουν εκτιμήσει ότι αποτελεί την παγκοσμιοποίηση των τροφίμων.

--Θέλουν λοιπόν να ελέγξουν την τροφή μας;

Paul: Ακριβώς. Θέλουν να ελέγχουν την παραγωγή τροφίμων και να την δώσουν στις μεγάλες εταιρείες για να παράγουν προϊόντα διατροφής.

-- Επομένως, τι είδος τρόφιμα τρώμε από το Codex; Είναι γενετικά τροποποιημένα;
Paul: Λοιπόν, ναι. Από τη μία πλευρά, έχουμε τους καταναλωτές που δεν θέλουν να τρώνε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αλλά το Codex έχει περάσει τα διεθνή πρότυπα και τις κατευθυντήριες γραμμές που ισχύουν για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Τα πρότυπα και οι κατευθυντήριες γραμμές του Codex υποστηρίζονται και χρησιμοποιούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου. Έτσι, για παράδειγμα, φανταστείτε ότι εγώ είμαι το Ηνωμένο Βασίλειο κι εσείς η Ελλάδα. Και, ας πούμε, ότι παράγω κάποια γενετικά τροποποιημένα, όπως σιτάρι και θέλω να το πουλήσω στη χώρα σας, αλλά εσείς λέτε όχι, δεν θέλω να το αποδεχθώ. Λοιπόν, αν φανταστείτε ότι μπαίνουμε σε μια εμπορική διαφορά και πρέπει να πάμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου για να υποστηρίξει τις αντίστοιχες περιπτώσεις μας, αυτό που θα συμβεί είναι ότι ο ΠΟΕ συμβουλεύεται τα πρότυπα και τις κατευθυντήριες γραμμές του Codex! Το θέμα που θα εξετάσει θα δει τι λέει το Codex και θα αποφανθεί υπέρ της χώρας που είναι σύμφωνη με τα πρότυπα του κώδικα και τις κατευθυντήριες γραμμές. Συνεπώς, θα δικαίωνε εμένα ως Ηνωμένο Βασίλειο που προσπαθώ να σας πουλήσω γενετικά τροποποιημένο σιτάρι. Έτσι, αυτό που πέτυχε το Codex είναι πολύ σημαντικό, διότι ουσιαστικά αποτελεί μέρος της παγκόσμιας νομοθεσίας στον τομέα των τροφίμων.

--Είναι σαν την FDA με τα φάρμακα.

Paul: Ναι, ακριβώς!

--Γι 'αυτό τώρα η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να αυξήσει τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα τώρα;

Paul: Ακριβώς. Η ΕΕ είναι μια άλλη πτυχή του Codex για την οποία θα πρέπει να μιλήσουμε επίσης. Αλλά θα πω κάτι ακόμα σχετικά με τη νομική πτυχή: έχουν αυτό το μηχανισμό με τον οποίο ο ΠΟΕ σε διαφορές, θα αποφανθεί υπέρ της χώρας που είναι σύμφωνη με το Codex. Αλλά, βλέπετε, πώς λειτουργεί. Ως ένα τεράστιο κίνητρο για τις χώρες να εφαρμόσουν τα πρότυπα του Codex πριν γίνουν μέρος μιας εμπορικής διαφοράς. Το εμπόριο είναι πολύ περίπλοκο, πολύ ακριβό και χρονοβόρο. Έτσι, υπάρχει αυτό το κίνητρο. Όταν το πρότυπο του Codex Alimentarius υπάρχει, είναι ένα κίνητρο για τις χώρες να εφαρμόσουν στην εθνική τους νομοθεσία.

--Ένας εκφοβισμός!

Paul: Ή να υποφέρεις τις συνέπειες.

--Πάντως, υπάρχει ένα εκφοβιστικό μοτίβο εκεί.

Paul: Ναι, πράγματι.

-- Έχουν μια σχέση. Θέλω να πω ότι συνεργάζονται, οι χώρες με το Codex Alimentarius. Συνεργάζεται με μια χώρα, το Codex δίνει τους κανόνες και η χώρα πρέπει να ακολουθήσει.

Paul: Και ναι και όχι. Αυτό που συμβαίνει είναι, για παράδειγμα, οι συνεδριάσεις του Codex. Υπάρχουν πάνω από είκοσι διαφορετικές επιτροπές του Codex και η καθεμία ασχολείται με ξεχωριστή πτυχή του Παγκόσμιου εμπορίου τροφίμων. Έτσι, υπάρχει μια επιτροπή για το κρέας και τα προϊόντα κρέατος. Υπάρχει μια επιτροπή για τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Υπάρχει μια επιτροπή για τα φρούτα και τα λαχανικά. Υπάρχει μια επιτροπή για τη διατροφή, και ούτω καθεξής.
Μπορείτε να πάρετε την ιδέα.

--Έτσι έχουν όλες τις βάσεις τους καλυμμένες.

Paul: Ναι. Και έτσι, για παράδειγμα, υπήρχε μια επιτροπή, η βιοτεχνολογία, και αυτή ήταν η επιτροπή που συνέταξε τα πρότυπα του Codex Alimentarius και τις κατευθυντήριες γραμμές και αρχές, σχετικά με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Και όλες οι χώρες που ενδιαφέρονται για το θέμα αυτό, παρακολουθούν όλα αυτά σε συνεδρίαση της επιτροπής. Και μαζί καταρτίζουν ποιο τελικά είναι το πρότυπο του Codex για την περιοχή, για το ζήτημα αυτό. Γι 'αυτό δεν είναι το Codex αλλά είναι το φόρουμ όπου οι χώρες έρχονται μαζί και, βλέπετε, από τη μία πλευρά, επιχειρήματα που σχετίζονται με το Codex, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις δεν υπάρχει καμία ψήφος. Εργάζονται, σε αυτό που εγώ αποκαλώ η “αρχή της συναίνεσης” και η αρχή της συναίνεσης σημαίνει ότι μέχρι να συζητήσουν, ο πρόεδρος αποφασίζει ότι δεν υπάρχει συμφωνία.

--Έτσι, εάν σε αρκετά από αυτά συμφωνήσουν, όλα εντάξει;

Paul: Ναι, αυτό είναι όλο. Και το άλλο: να θυμόμαστε ότι οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες πωλούν σε όλες τις χώρες, ώστε κάθε χώρα υφίσταται πίεση από τις πολυεθνικές. Έτσι, αν και διαφωνούν σε ορισμένα από τα γενικά σημεία και κάποιες πολυεθνικές μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο ισχυρές από ό, τι κάποιες άλλες χώρες ή ουσιαστικά ορισμένες χώρες υπόκεινται σε πολλές πιέσεις από τις πολυεθνικές, έτσι αναπόφευκτα σχεδόν πάντα καταλήγουν σε συμφωνία. Και αυτή η συμφωνία είναι προς όφελος του εμπορίου παρά προς όφελος της προστασίας των καταναλωτών.

--Και γιατί νομίζετε ότι τα κάνει όλα αυτά το Codex Alimentarius; Θέλει να έχει υπό τον έλεγχό της όλους τους ανθρώπους;

Paul: Δεν είναι ότι το Codex αυτό καθ’ αυτό που θέλει να ελέγχει τους ανθρώπους. Είναι ότι το Codex αποτελεί το φόρουμ, όπου μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό. Το Codex αποτελεί μέρος του, είναι επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών. Χρηματοδοτείται από δύο οργανώσεις: την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας. Και το ενδιαφέρον πράγμα για αυτό είναι ότι ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας, βάζει περίπου επτά φορές περισσότερα χρήματα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Έτσι, αυτό σας λέει ότι το τμήμα εμπορίου τροφίμων είναι επτά φορές πιο σημαντικό από το τμήμα υγείας.

--Δεν είναι καθόλου αμερόληπτοι.

Paul: Όχι, από την άποψη της προστασίας των καταναλωτών. Δεν προστατεύουν τους καταναλωτές. Προστατεύουν περισσότερο το εμπόριο τροφίμων.

--Δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο μεγάλη μπίζνα.

Paul: Όλο είναι μια μεγάλη μπίζνα.

--Εσείς, πώς πολεμάτε το Codex;

Paul: Το κύριο μέσο στη διάθεσή μας είναι η εκπαίδευση. Μέρος της αποστολής μας είναι να φέρουμε πληροφορίες, σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, επειδή πράγματα όπως το Codex, οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Ζουν ουσιαστικά σε άγνοια για το τι συμβαίνει γύρω τους. Μόλις οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν την αλήθεια για αυτά είναι πολύ πιο δύσκολο για τους παγκόσμιους οργανισμούς και τις πολυεθνικές εταιρείες να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Έτσι λοιπόν, η κύρια αποστολή μας είναι η εκπαίδευση. Αγωγή υγείας και πολιτική εκπαίδευση.

--Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Μέσω του Διαδικτύου; Με σεμινάρια;

Paul: Όλα αυτά. Συναντήσεις, συνέδρια, το Διαδίκτυο, δημοσιεύσεις βιβλίων.

--Μου φαίνεται σαν αγώνας Δαβίδ εναντίον Γολιάθ. Κι εσείς είστε ο Δαυίδ.

Paul: Είναι αστείο να πούμε ότι κάτι τέτοιο λέει και ο Δρ Rath. Ο Δρ Rath συγκρίνει κατ 'αναλογία τον αγώνα μας με τον αντίστοιχο αγώνα Δαβίδ και Γολιάθ. Έχουμε όμως την αλήθεια και δίκιο με το μέρος μας. Τα συμφέροντα του λαού. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα συμφέροντα των ανθρώπων διαφέρουν σημαντικά από αυτά των πολυεθνικών επιχειρήσεων. Επίσης, οι πολυεθνικές έχουν εκτεθεί ... Ένα από τα πρώτα παραδείγματα, πηγαίνοντας πίσω αρκετές δεκαετίες με τη ρύπανση: δεν είναι δυνατόν οι πολυεθνικές να μολύνουν το περιβάλλον απερίσκεπτα με τον τρόπο που ήταν κάποτε. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι έλαβαν γνώση. Το ίδιο συμβαίνει σταδιακά σον τομέα των τροφίμων, της υγείας και της ιατρικής. Οι άνθρωποι σταδιακά ξυπνούν και βλέπουν την αλήθεια.

--Είστε αισιόδοξος ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το Codex Alimentarius ή φοβάστε ότι η φωνή σας δεν θα ακουστεί από πολλούς ανθρώπους;

Paul: Αν φοβόμαστε; Όχι. Αν πιστεύαμε ότι δεν υπήρχε ελπίδα, δεν θα το κάναμε αυτό.

--Υπάρχει ελπίδα λοιπόν;

Paul: Ναι, απολύτως. Αλλά η ελπίδα εξαρτάται από τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την αλήθεια σε όλους αυτούς τους τομείς, νωρίτερα. Είναι στην περιοχή των εναλλακτικών φαρμάκων. Η βιταμίνη και τα μεταλλικά στοιχεία. Ξέρετε, η εναλλακτική θεραπευτική χρησιμοποιείται στα φάρμακα. Σε αυτή την περιοχή, η ευαισθητοποίηση αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι στις δυτικές χώρες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν, τουλάχιστον ένα μικρό κομμάτι και αυτό προβληματίζει τη βιομηχανία φαρμάκων και τη χημική βιομηχανία, επειδή δεν είναι πλέον σε θέση να εξασφαλίσουν την ίδια τυφλή υπακοή στους γιατρούς όπως συνέβαινε κάποτε. Έτσι, κερδίζουμε αυτή τη μάχη σπιθαμή προς σπιθαμή, αλλά δεν την έχουμε κερδίσει όλη ακόμα.

--Ας έρθουμε σε ένα άλλο θέμα. Έχετε εκδώσει ένα σημαντικό βιβλίο που μιλάει για τις ρίζες των Ναζί που υπάρχουν μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πραγματικά πιστεύετε ότι η ΕΕ συντίθεται από ναζιστικά συστατικά;

Paul: Επιτρέψτε μου να εξηγήσω. Αυτό που λέμε στο βιβλίο, είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν σχεδιάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν μερικά από τα ίδια άτομα που είχαν εκπονήσει τα σχέδια για το οι Ναζί θα κέρδιζαν το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.
Πρώτα απ 'όλα να σας πω πώς φτάσαμε σε αυτό το συμπέρασμα. Περάσαμε πολλά χρόνια μέσα από διεθνή αρχεία σε όλο τον κόσμο, και συλλέξαμε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα, από καιρό χαμένα ιστορικά έγγραφα. Μερικά από τα πιο σημαντικά από αυτά τα έγγραφα, ήταν από τις δίκες της Νυρεμβέργης. Οι δίκες της Νυρεμβέργης ήταν οι μελέτες που ακολούθησαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να επικεντρώνονται στην πρώτη από αυτές τις δίκες, τη δίκη κατά των βασικών εγκληματιών πολέμου.
Αλλά υπήρχαν στην πραγματικότητα άλλες δώδεκα δίκες που ακολούθησαν αυτή. Η έκτη αυτών των δικών που ονομάστηκε η IG Farbin , ήταν ενάντια στους διευθυντές και διευθυντές των καρτέλ. Ήταν μια συλλογή από τις εταιρείες που είχαν έρθει μαζί μεταξύ Α 'και Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Περιλαμβάνονταν η Bayer, η BASF, καθώς και μια εταιρεία με την επωνυμία Hertz , που έχει γίνει πλέον μέρος της αυτό που σήμερα γνωρίζουμε ως Sinofia Ventis. Υπήρχαν και άλλες εταιρείες, καθώς και η Agfa, ήταν ένας μία από αυτές. Και στη δίκη εναντίον της IG Farbin, ειπώθηκε ότι, χωρίς την IG Farbin, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα είχε συμβεί. Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι η IG Farbin είχε χρηματοδοτήσει τις προσπάθειες του ναζιστικού πόλεμο, αλλά όχι μόνο αυτό. Είχε, προμηθεύσει τα υλικά με τα οποία η Γερμανία πολέμησε στον πόλεμο. Οι σφαίρες, τα ελαστικά, τα καύσιμα, αλλά, καθώς και ότι έκανε, ήταν με τους τροφίμους των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Όλα αυτά ήρθαν στη Δίκη της Νυρεμβέργης!
Ένας από τους βασικούς διευθυντές της IG Farbin ήταν γνωστός ως Fritz Tamia. Και κατά τη διάρκεια της δίκης εναντίον της IG Farbin, ομολογήθηκε ότι ένας από τους στόχους του Fritz Tamia, ήταν να δημιουργήσει αυτό που ονομάζεται ένα σύνολο ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου. Είπανε λοιπόν «Ο Fritz Tamia κατηγορείται για εγκλήματα αλλά ουσιαστικά ήταν έντιμος. Ήταν για να βοηθήσει να επιφέρει ένα συνολικό ευρωπαϊκό χώρο». Δεν χρησιμοποιώ τις ακριβείς λέξεις, αλλά αυτό είναι ουσιαστικά που έλεγε. Αυτό είναι παράλληλο με πολλά άλλα πράγματα.
Μια σημαντική ομιλία από τον Walter Haufstein, ο οποίος έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ήταν ένας δικηγόρος Ναζί, ένας σημαντικός Ναζί. Υπήρχε κάτι ακόμα. Ένα βιβλίο που εκδόθηκε από κάποιον Arnold Sholter, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής ενός από τα κύρια ερευνητικά ινστιτούτα Ναζί και βρίσκεται στη Δρέσδη της Γερμανίας. Και αν κοιτάξει κανείς το βιβλίο του Stolter, θα διαπιστώσει ότι περιλαμβάνονται πολλά από τα βασικά στοιχεία που αποτελούν την ΕΕ του σήμερα. Το σύστημα της ΕΕ, περιγράφεται στο βιβλίο του Sholter. Το σύστημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μη εκλεγμένο εκτελεστικό όργανο ότι οι κανόνες πάνω από την Ευρώπη περνούν από οδηγίες που πρέπει να εφαρμοστούν από τα κράτη μέλη! Όλα περιγράφονται στο βιβλίο του Sholter. Αυτό είναι ό, τι παρουσιάζει το βιβλίο μας.

--Έτσι, ο στόχος ήταν, οι μεγάλες εταιρείες να κυβερνούν την Ευρώπη;

Paul: Ναι. Αυτό έγινε περίπου και στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό είναι ό, τι ήταν περίπου και ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι ίδιες εταιρείες είχαν την υποστήριξη της Ευρώπης στο Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Έτσι, αυτό που λέμε είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η τρίτη προσπάθεια από τις πολυεθνικές εταιρείες να επιφέρουν τον έλεγχο της ευρωπαϊκής αγοράς, και να τον επεκτείνουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

--Πιστεύετε πραγματικά ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα μορφή δικτατορίας τύπου Ράιχ; Είμαστε αλιεύονται στον ιστό της αράχνης του τραπεζικού συστήματος;

Paul: Η λέξη Ράιχ έχει πάρα πολλές ιστορικές προεκτάσεις, γι 'αυτό δεν θα χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο να υποκείμεθα σε μια ενδεχόμενη, συνολική δικτατορία!

--Αισθάνεστε ότι οι Έλληνες υποφέρουν μια οικονομική κατοχή;

Paul: Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της εποχής μας, ότι η Ελλάδα έχει υπαχθεί σε αυτή τη μορφή ελέγχου και δικτατορικού καθεστώτος. Θέλω να πω, η Ελλάδα, όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα ήταν η έδρα, η πατρίδα της δημοκρατίας. Η δημοκρατία όπως την ξέρουμε, ξεκίνησε στη χώρα σας. Αλλά κατά κάποιο τρόπο, αυτό που αισθανόμαστε, ίσως είναι συμβολικό ότι το παγκόσμιο σύστημα που ελέγχεται από αυτά τα καρτέλ επέλεξε την Ελλάδα να είναι το πρώτο παράδειγμα. Η Ελλάδα στάθηκε ιστορικά και αντιτάχθηκε απέναντί τους. Γι’ αυτό έχω την αίσθηση ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως παράδειγμα στο θέμα αυτό.

--Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν θέλετε να προσθέσετε κάτι περισσότερο.

Paul: Νομίζω ότι έχουμε καλύψει όλα πραγματικά. Ήρθαμε στην Ελλάδα για μερικές μέρες με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την υγεία και την πολιτική ενημέρωση όσο το μπορούμε και είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Σίγουρα σημείωσε επιτυχία η επίσκεψή μας στην Ελλάδα.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΕYΟΥΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ;
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ S.MARKETS;


--Ξέρετε, στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη σούπερ μάρκετ που πωλούν πατάτες και υπάρχει μια πινακίδα που λέει ότι «απαγορεύεται η φύτευση».

Paul: Σωστά.

--Αυτό προέρχεται από το Codex Alimentarius;

Paul: Λοιπόν, είναι ενδιαφέρον.

--Γιατί μας απαγορεύουν να φυτεύουμε τις πατάτες;

Paul: Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι γενετικά τροποποιημένες επειδή το όλο θέμα με γενετικά τροποποιημένους σπόρους είναι ότι μπορεί να κατοχυρωθούν μόνο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

--Μπορούν;

Paul: Όπως ένα φάρμακο. Εδώ είναι ένα μάθημα για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Πρώτα απ 'όλα είναι το καλύτερο παράδειγμα. Το ότι οι εταιρείες ενδιαφέρονται να κάνουν ναρκωτικά αντί για βιταμίνες, είναι ότι μπορούν να έχουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μπορούν να ελέγχουν τις αγορές. Δεν μπορούν να έχουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την βιταμίνη C. Δεν μπορούν να πουν ότι εφεύρανε τη βιταμίνη C.

--Μα, μπορούν να έχουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για σπόρους;

Paul: Ναι, και αυτό ο λόγος που η Monsanto και όλες αυτές οι εταιρείες ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα. Επειδή μπορούν να χειριστούν τους σπόρους σε κάτι που δεν υπήρχε προηγουμένως στη φύση και στη συνέχεια να πουν εμείς το κατέχουμε αυτό. Αλλά όταν αυτό το κατέχουν, δεν θέλουν να έχουν συνέχεια, οι αγρότες τη συλλογή των σπόρων προς σπορά και φύτευση τους. Θέλουν οι αγρότες να επιστρέφουν κάθε εποχή και να αγοράζουν νέους σπόρους. Στην πραγματικότητα, μπορούν επίσης να παράγουν αυτό που αποκαλούν “σπόρους περιορισμένης χρήσης ” που στην πραγματικότητα δεν θα αναπαραχθούν, δεν μπορούν να καλλιεργηθούν, προστατεύοντας έτσι τα συμφέροντά τους.

--Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Paul: Αν δεν με πιστεύετε, κοιτάξτε στο διαδίκτυο αργότερα, όταν πάτε πίσω στο γραφείο σας, “σπόροι περιορισμένης χρήσης”. Αυτός είναι ένας από τους τομείς, ένας από τους τρόπους με τους οποίους αυτοί προστατεύουν τις πατέντες τους. Έτσι, για να απαντήσω στο ερώτημά σας, η εικασία μου είναι ότι οι σπόροι δεν μπορούν να φυτευτούν, επειδή είναι κατοχυρωμένοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σπόρων.

--Δεν είναι επειδή είναι ανθυγιεινές οι πατάτες; Σκεφτόμαστε ότι ίσως να είναι επικίνδυνες για την υγεία μας.

Paul: Πιθανότατα είναι. Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι υποψιασμένοι για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.

--Η πλειοψηφία πάντως των πατατών που πωλούν στα σούπερ μάρκετ, είναι αυτού του είδους οι πατάτες: Απαγορεύεται να τις φυτέψουμε.

Paul: Αυτό που θα πρέπει να ερευνήσετε τότε, είναι εάν είναι γενετικώς τροποποιημένες πατάτες. Εγώ πάντως εικάζω ότι πρέπει να είναι τροποποιημένες πατάτες.

--Εταιρεία που παράγει γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, είχε διανείμει δωρεάν σπόρους σε αγρότες μιας αγροτικής πόλης της Ελλάδος, οι οποίοι τους φύτεψαν και έχουν ήδη πουλήσει πατάτες κ.λ.π. Είναι αλήθεια ότι το ίδιο χωράφι δεν μπορεί πλέον να παράγει φυσικά προϊόντα; Αν έχουν φυτέψει σπόρο που προέρχεται από γενετικώς τροποποιημένα προϊόντα, δεν μπορούν στο ίδιο μέρος να φυτέψουν σπόρους φυσικού προϊόντος, επειδή μολύνει το έδαφος;

Paul: Ένα από τα πολλά προβλήματα με την γενετική τροποποίηση των σπόρων, είναι ότι αυτοί μπορούν να ταξιδέψουν μεγάλες αποστάσεις. Και αυτό έχει αποδειχθεί, ότι μπορεί να μολύνουν άλλους. Έτσι, για παράδειγμα ακόμη και να καθαριστεί μετά αυτό το χωράφι, κανένας δεν πρόκειται να φυτέψει πια, θα πρέπει να παραμένει μακριά από αυτά τα φυτά. Σίγουρα, στη Βρετανία δεν θα πάρει άδεια για την παραγωγή οργανικών τροφίμων από αυτά τα χωράφια. Αλλά επίσης, έχει ήδη αποδειχθεί ότι τα γονίδια μπορούν να μεταφερθούν από ένα φυτό στο άλλο. Από τη στιγμή που είναι έξω στη φύση, εξαπλώνονται. Μέχρι η τεχνολογία να έρθει για το μέλλον που θα μας δώσει τη δυνατότητα να αντιστραφεί αυτό, προς το παρόν πρέπει να υποστηρίξουμε ότι η ρύπανση από τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα είναι μη αναστρέψιμη. Σε άλλους τομείς, στους τομείς της υγείας, έχουμε φυσικές θεραπείες, φυσικές θεραπείες, εναλλακτικές λύσεις στα φάρμακα. Γι’ αυτό ο κόσμος πρέπει να αναλάβει δράση τώρα.

--Αυτός είναι ο λόγος Ελλάδα αντιδρούσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν ήθελε να φυτέψει γενετικά τροποποιημένο κριθάρι και βρώμη και οτιδήποτε άλλο;

Paul: Ναι!


Πηγή: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/12/paul-anthony-codex-alimentarius.html#ixzz2FKaiTOSD
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Κάτω από τις θάλασσες ο πλανήτης φλέγεται… και τραντάζεται


Κάτω από τις θάλασσες ο πλανήτης φλέγεται… και τραντάζεται

Τα πλέον ισχυρά χτυπήματα του Εγκέλαδου, που συγκλονίζουν τον πλανήτη προκαλώντας εκατοντάδες θανάτους και ανήκεστες καταστροφές, έχουν ως επίκεντρο υποθαλάσσια, καυτά σημεία του φλοιού του πλανήτη μας: τις λεγόμενες ζώνες καταβύθισης όπου οι τεκτονικές πλάκες γλυστρούν η μια κάτω από την άλλη και λιώνουν μέσα στον καυτό πυρήνα της Γης.
Αυτά αποκαλύπτει νέα διεθνής επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές με επικεφαλής τον Ντίτμαρ Μίλερ της Σχολής Γεωεπιστημών του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, ανέφεραν ότι οι 13 από τους 15 μεγαλύτερους σεισμούς άνω των 8,6 βαθμών (ποσοστό 87%), καθώς και οι 25 από τους 50 σεισμούς άνω των 8,4 βαθμών (ποσοστό 50%), κατά τον τελευταίο αιώνα, συνέβησαν στα βάθη των ωκεανών. Ως πλέον… τρανταχτά και κυριολεκτικά παραδείγματα, είναι οι σεισμοί στην Ιαπωνία το Μάρτιο του 2011 και στη Σουμάτρα το Δεκέμβριο του 2004.
Σε ορισμένες περιοχές του βυθού δημιουργείται νέος φλοιός και τελικά νέα βουνά με την ανάδυση λάβας ανάμεσα σε δυο τεκτονικές πλάκες (ιδίως στις μεσοωκεάνιες ράχες όπως στον Ατλαντικό), ενώ σε άλλες περιοχές του βυθού η μία τεκτονική πλάκα καταβυθίζεται κάτω από την άλλη.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, που μελέτησαν δεδομένα περίπου 1.500 σεισμών σε όλη τη Γη μετά το 1900, στις υποθαλάσσιες ζώνες καταβύθισης, με το πέρασμα του χρόνου, συσσωρεύονται τεράστιες γεωλογικές πιέσεις που τελικά απελευθερώνονται μέσω της τεράστιας ισχύος των σεισμών. Σε διάστημα χιλιάδων ετών, τα υποθαλάσσια όρη που σχηματίζονται κοντά στις μεσοωκεάνιες ράχες, μετακινούνται αργά (εξαιτίας της κίνησης της τεκτονικής πλάκας στην οποία ανήκουν) προς μια ζώνη καταβύθισης, όπου όμως σκαλώνουν και έτσι υφίστανται ολοένα αυξανόμενη πίεση για να καταβυθιστούν κάτω από την άλλη τεκτονική πλάκα.
Σε αυτά ακριβώς τα σημεία και ειδικότερα εκεί όπου οι ζώνες καταβύθισης διασταυρώνονται με τις ωκεάνιες ζώνες διάρρηξης, κάθε λίγες εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια, προκαλούνται περιοδικά μεγα-σεισμοί. Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι ορισμένες από αυτές τις «καυτές» περιοχές, οι οποίες εμφανίζουν ένα σχεδόν χιλιετή κύκλο σούπερ-σεισμικής δραστηριότητας, δεν είναι σήμερα γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, επειδή οι χάρτες σεισμικού κινδύνου έχουν κατασκευαστεί με πιο πρόσφατα στοιχεία, που έχουν συλλεχθεί μετά το 1900. Έτσι, για παράδειγμα, ο θανατηφόρος σεισμός 9 βαθμών στην Ιαπωνία το 2011 δεν προβλεπόταν με βάση τους προϋπάρχοντες σεισμικούς χάρτες.
Η νέα μέθοδος στατιστικής ανάλυσης δεδομένων προσπαθεί να αποκαλύψει ακριβώς αυτές τις περιοχές αφανούς κινδύνου, όπου στο μέλλον μπορεί να συμβεί κάποιος μεγα-σεισμός. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτά τα καυτά σημεία δεν αφορούν τους μικρότερους σεισμούς.