Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ περιέχει μήνυμα του Θεού.

Ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ περιέχει μήνυμα του Θεού.

Πάνω από 100 κιλά από τα κομμάτια του μετεωρίτη ανέλκυσαν οι δύτες από το βυθό της λίμνης Τσεμπαρκούλ στην περιοχή του Τσελιάμπινσκ, όπου το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους έπεσε ο διαστημικός ταξιδιώτης. Την ηλικία του διαστημικού σώματος οι εδικοί υπολόγισαν στα 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια.
Ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ περιέχει μήνυμα του Θεού.


 Όμως δεν είναι μόνο οι επιστήμονες που ενδιαφέρονται για τη «βιογραφία» του μετεωρίτη. Μερικοί άνθρωποι είναι βέβαιοι, ότι σε αυτόν περιέχεται το μήνυμα του Θεού προς τη σύγχρονη ανθρωπότητα.
Αυτό που συνέβη στις 15 Φεβρουαρίου πάνω από το Τσελιάμπινσκ δεν ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Μια δεκαετία πριν, κοντά στο Τσελιάμπινσκ οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τον αρχαιότερο οικισμό, το Αρκαΐμ. Ο Κύριος σκόπιμα έστειλε ακριβώς εδώ αυτό το ειδικό «πακέτο πληροφοριών», τον οποίο οι άνθρωποι περίμεναν πολλές εκατονταετίες, είναι βέβαιος ο επικεφαλής της νέας «Εκκλησίας του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ» Αντρέι Μπρέιβα:

Ο σύγχρονος κόσμος έχει αλλάξει πολύ και έχει ανάγκη από μεταρρυθμίσεις. Οι πνευματικές γνώσεις που υπήρχαν προηγουμένως, έχουν ήδη εξαντληθεί. Στο μετεωρίτη είναι κρυπτογραφημένες και οι νέες επιστημονικές γνώσεις και ένα σύνολο ηθικών και νομικών κανόνων, οι οποίοι θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να ζουν καλύτερα. Το κύριο πράγμα είναι ότι από εδώ και πέρα οι πνευματικές και οι επιστημονικές γνώσεις πρέπει να γίνουν ενιαίες.

Σύμφωνα με τον Αντρέι Μπρέιβα, ένα μήνα πριν την έκρηξη πάνω από το Τσελιάμπινσκ και την πτώση του μετεωρίτη στη λίμνη Τσεμπαρκούλ, ο ίδιος και μερικοί άλλοι άνθρωποι αισθάνθηκαν την προσέγγιση της θεϊκής έκφρασης:

Όλη μου τη ζωή προετοιμαζόμουν γι’ αυτό, ασχολούμουν με πνευματικές αναζητήσεις και διαθέτω παραψυχολογικές ικανότητες. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 12 άτομα τα οποία μπορούν να καταλάβουν, να αποκρυπτογραφήσουν και να εξηγήσουν τα δεδομένα που περιέχει ο μετεωρίτης. Εγώ είμαι ένας από αυτούς. Πριν την πτώση του μετεωρίτη στη γη ήμουν άρρωστος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως τη στιγμή που έπεσε ο μετεωρίτης, άρχισα να νιώθω πολύ καλύτερα. Τότε κατάλαβα ότι η πνευματική μου αναζήτηση έχει τερματίσει και έχω βρει αυτό που έψαχνα.

Προς το παρόν ο αριθμός των οπαδών της «Εκκλησίας του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ» δεν ξεπερνά τα διακόσια άτομα. Όμως σύντομα σκοπεύουν να χτίσουν έναν ναό, συνεχίζει ο Αντρέι:
Η κύρια απαίτησή μας προς τις Αρχές είναι η προσεκτική ανέλκυση του μετεωρίτη και η μεταφορά του στα χέρια της «εκκλησίας» μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ναό για τη φύλαξή του. Ο ναός πρέπει να ενσαρκώνει την σταματημένη στιγμή της πτώσης του μετεωρίτη στη Γη.

Οι εργασίες για την ανέλκυση των θραυσμάτων του μετεωρίτη από τη λίμνη Τσεμπαρκούλ πραγματοποιούνται από τις 10 Σεπτεμβρίου. Υποθέτουν ότι εκεί έχει πέσει το μεγαλύτερο κομμάτι, βάρους πεντακοσίων κιλών. Ο Αντρέι Μπρέιβα παρακολουθεί προσεκτικά την επιχείρηση. Έχει πάντα στη τσέπη μαζί του μερικούς κόκκους της σκόνης του μετεωρίτη, και όταν οι δύτες ανέβασαν μερικά μικρά θραύσματά του, ο Αντρέι έσπευσε να τα αγγίξει.

Οι συσκευές δείχνουν συνεχώς να υπάρχουν κάποιες ανωμαλίες στον τόπο που ανελκύουν το μετεωρίτη. Επιπλέον, την εξαγωγή ενός μεγάλου θραύσματος του ουράνιου επισκέπτη δυσκολεύει ένα μεγάλο στρώμα λάσπης, την οποία εδώ κι έναν μήνα προσπαθούν να διαπεράσουν οι δύτες.
Atia-Ufo.gr: Ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ περιέχει μήνυμα του Θεού. ΠΗΓΗ
Atia-Ufo.gr

ΣΟΒΑΡΟ!!!ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΑΝΕ!!!Ἀπαγορεύεται ἡ καλλιέργεια στήν χώρα μας ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ... 2014!!!ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!

ΣΟΒΑΡΟ!!!ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΑΝΕ!!!Ἀπαγορεύεται ἡ καλλιέργεια στήν χώρα μας ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ... 2014!!!ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!
Ἀπὸ 157,5 φορὲς περισσότερο ἔως καὶ 787,5 φορὲς περισσότερο, θὰ φορολογεῖται, ἀπὸ ἀρχὲς τοῦ 2014, ἡ ἀγροτικὴ περιουσία ἤ οἱ ἐκτάσεις Γῆς.
Οὐσιαστικῶς ἐὰν κάποιος κατέχῃ δασικὰ ἐδάφη, ἡ φορολογία του θὰ κυμαίνεται περὶ τὸ 0,3 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα. Ἐὰν ὅμως τὸ χωραφάκι ἤ τὸ οἰκόπεδο εἶναι μὴ δασικὸ ὁ φόρος θὰ ἀνεβαίνῃ ἀπὸ τὰ 47,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα ἔως καὶ τὰ 236,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα.
Τί σημαίνει αὐτό;
Ἀπαγόρευσις καλλιεργειῶν.
Μαντρωμένους μᾶς θέλουν, μέσα στὶς πόλεις, ἀπολύτως ἐξαρτημένους ἀπὸ τὴν τροφὴ ποὺ θὰ μᾶς ἀκριβοπωλοῦν καὶ ποὺ θὰ μᾶς δολοφονῇ ταχύτερα.
Καί μόνον αὐτά;
Γιὰ νὰ δοῦμε καὶ τὸ ζουμάκι…
Ἤδη ἔχουν ἀποφασίσῃ πὼς ὅλοι αὐτοὶ ποὺ θὰ κατέχουν μὴ «δεδηλωμένους» σπόρους, δῆλα δὴ μὴ ἐγκεκριμένους ἤ ἄλλως, μὴ μεταλλαγμένους, θὰ διώκονται.

Ποιοί εἶναι οἱ ἐγκεκριμένοι σπόροι γιά νά γλυτώσουμε τό πρόστιμο;

Ἄρα; Τό δέσαμε τό γλυκό;


Καλλιεργείς; Θα φορολογείσαι περισσότερο!

Με επτά ειδικούς συντελεστές θα γίνεται από τον Ιανουάριο 2014 η φορολόγηση των 50 εκατομμυρίων στρεμμάτων εκτός σχεδίου γης, σύμφωνα με το τελικό σχέδιο του υπουργείου οικονομικών που θα δοθεί για έγκριση στην τρόικα. Ανάλογα με την θέση, την χρήση, την απόσταση από θάλασσα, κ.α. θα κληθεί ο κάθε φορολογούμενος πολίτης να καταβάλλει «φουσκωμένους» φόρους σοβιετικής λογικής.
Ενδεικτικά, ο φόρος μπορεί να ξεκινήσει από 0,3 ευρώ / στρέμμα σε περίπτωση μεγάλης δασικής έκτασης και να φθάσει έως τα 47,25 ευρώ ανά στρέμμα για εκτάσεις – φιλέτα , ενώ σε περίπτωση που υπάρχει και κατοικία, τα 236,25 ευρώ / στρέμμα.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο συντελεστής χρήσης των αγροτεμαχίων είναι ιδιαίτερα αυξημένος για εκείνα τα αγροτεμάχια που χρησιμοποιούνται για ελαιοκαλλιέργειες και δενδροκαλλιέργειες. Εν ολίγοις, όποιος έχει αγροκτήματα που καλλιεργεί για δική του προσωπική χρήση θα επιβαρύνεται σχεδόν διπλάσια από εκείνον που έχει αγροτεμάχιο δασικής έκτασης.
Γιατί γίνεται αυτό; Μα για να μειωθεί-σταματήσει η παραγωγή και όλοι να είναι εξαρτημένοι από τις πολυεθνικές. Δεν είναι η κυβέρνηση βέβαια αυτή που βγάζει από το κεφάλι της τις συγκεκριμένες διατάξεις. Οι ιθύνοντες απλά εφαρμόζουν τις εντολές του Ο.Η.Ε. στα πλαίσια της γνωστής πλέον Ατζέντας 21, μέρη της οποίας ήδη εφαρμόζονται σε όλον τον κόσμο με «ειδικούς» να θεωρούν ότι πρέπει να φορολογούνται ακόμα και οι αγελάδες, γιατί τα… αέρια τους περιέχουν, μας λένε, διοξείδιο του άνθρακα και «μολύνουν την ατμόσφαιρα». Μην γελάτε! Πρόκειται για την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για την οποία μάλιστα διοργανώνονται και στην χώρα μας ποδηλατοδρομίες.
Η υπερφορολόγηση των ακινήτων έχει ως σκοπό, όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει, την κατάργηση της περιουσίας, προκειμένου όλοι να είναι εξαρτημένοι από το παγκόσμιο κράτος, το οποίο «θα παρέχει τα πάντα», αρκεί να υποδουλωθούν οικειοθελώς οι πολίτες στις επιταγές του και να απολαμβάνουν «εν ειρήνη» τα «αγαθά», δίχως υπόνοια αμφισβήτησης της πλαστής πραγματικότητας που πλασάρεται καθημερινά.
Μερικοί βέβαια λένε να μην ασχολούμαστε με παγκόσμια σχέδια παρά με τα του οίκου μας. Μα αυτά τα δύο πάνε πακέτο. Σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε γράψει:
«««Συνήθως υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες ανθρώπων:
Οι «συνομωσιολόγοι», οι οποίοι αρέσκονται στην μελέτη θεωριών συνομωσίας. Γι’ αυτήν την κατηγορία πολιτών οι διάφορες θεωρίες συνομωσίας είναι «εύγευστο προιόν» αρκεί, όμως, να παραμείνουν θεωρίες. Κανείς δεν θέλει, ούτε να σκέφτεται, ότι αυτά που λέγονται σε επίπεδο συζήτησης θα εφαρμοστούν στην πράξη. Επιπλέον, επειδή το σύστημα δεν είναι καθόλου «χθεσινό», πλασάρει ψεύτικες συνομωσίες, οι οποίες «απορροφούνται» από διάφορους «συνομωσιολόγους», με συνέπεια η πραγματική σκευωρία να αποκρύπτεται, αφού η αλήθεια διαστρεβλώνεται.
Οι «εσωτερικολόγοι»: Το ίδιο φανατικοί με τους «συνομωσιολόγους», αλλά στο άλλο άκρο. Γι’ αυτούς δεν υφίσταται παγκόσμιο σχέδιο. Η διαφθορά υπάρχει μόνο εντός συνόρων και για όλα φταίει ο διπλανός, ο οποίος πρέπει να νουθετηθεί, προκειμένου να βελτιωθεί η κοινωνία. Όποιος μιλάει για παγκόσμια διαπλοκή, παγκόσμιο κέντρο αποφάσεων, διατροφικό πόλεμο κ.ο.κ. είναι συνομωσιολόγος και όχι πραγματιστής, όπως οι ίδιοι συνήθως αυτοχαρακτηρίζονται.»»»
Ας κατανοήσουν λοιπόν μερικοί ότι παγκόσμιο σχέδιο υφίσταται και χτυπάει όλους τους τομείς της καθημερινότητας των ανθρώπων. Παράλληλα υπάρχουν και τα δικά μας λάθη, τα οποία επιδεινώνουν την κατάσταση και μας οδηγούν κατευθείαν στα νύχια των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι θέλουν να πάρουν πίσω ότι δόθηκε μέσω δανείων.
Οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται, αφού, όπως κάποιος σοφός της εποχής μας είπε, υποσυνείδητα νιώθουν συνεργοί στην οικονομική κατάντια του κράτους. Ωστόσο, υπάρχει κάτι το οποίο αργότερα και υπό άλλες συνθήκες θα τους αφυπνίσει μια και καλή, ειδικά όταν σκόπιμα βεβηλώνεται: Οι αξίες και τα ιδανικά των Ελλήνων!
πυγμή
Τί ἔχουμε λοιπόν νά πράξουμε ἐμεῖς;
Θά σκύψουμε γιά ἀκόμη μία φορά τό κεφάλι; Ἔ;

Ancient Discoveries: Robots [Ντοκιμαντέρ]

Ancient Discoveries: Robots [Ντοκιμαντέρ]

Oι αρχαίοι προφανώς κατανοούσαν της έννοια της ρομποτικής. Η λέξη ρομπότ θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας και εικόνες από το μέλλον.
Μπορεί όμως οι πρόγονοί μας να έχουν δημιουργήσει τέτοιες μηχανές... εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες χρόνια πριν;
Ανθρωποειδή σε κανονικό μέγεθος.Ζώα που κινούνταν μόνα τους.Πολύπλοκοι ρομποτικοί χρονομετρητές ύψους 15 μέτρων.Νέα στοιχεία υποδηλώνουν ότι τα αρχαία ρομπότ μπορεί να υπήρξαν.
Ancient Discoveries: Robots
Παραγωγής: Discovery Channel
Διάρκεια: 42:51 min
Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι