Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΣΑ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ 2011MD ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΥΣΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ!



ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΣΑ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ 2011MD ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΥΣΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ!

Ο αστεροειδής 2011 MD θα περάσει σε απόσταση αναπνοής από την Γη αύριο Δευτέρα 27 
Ιουνίου στις 13:30 UTC.  Η ΝΑSA τον εντόπισε μόλις 3 μέρες τώρα και όπως θα δείτε στο 
παρακάτω βίντεο η τροχιά του αστεροειδή με την τροχιά του πλανήτη μας σχεδόν τέμνονται.  
ι περίπου στα 20 μέτρα.  Υποτίθεται πως δεν διατρέχουμε κάποιο κίνδυνο μια και σε περίπτωση που τον τραβήξει η βαρύτητα της Γης τότε απλά θα αναφλεγεί και θα χαθεί.
Θα περάσει 32 φορές πιο κοντά απ'ότι βρίσκεται η Σελήνη ενώ η διάμετρος του υπολογίζετα
Κάποιοι πιστεύουν πως ίσως πρόκειται για UFO και έχουν εστιάσει επάνω του προκειμένου
 να εντοπίσουν κάποια αλλαγή στην πορεία του. Θα το δούμε..





Aυτό το άρθρο προέρχεται από το worldjudge2012.blogspot.com worldjudge2012.blogspot.com: ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΣΑ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ 2011MD ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΥΣΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ! http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/06/2011md-27.html#ixzz1QPva2mOd 

Σοκ : HAARP ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ σε περίπτωση ΜΗ συνένεσης στην Ελλάδα!


Σοκ : HAARP ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ σε περίπτωση ΜΗ συνένεσης στην Ελλάδα!


Πρόσφατα είχαμε το σεισμό των 5,3 ρίχτερ στον ισπανικό νότο. 

Μην μου πείτε τώρα ότι δεν θα έρθει και η σειρά μας!
Σε πρόσφατες συνεντεύξεις του στα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ ο αρχηγός της τρόϊκας Πουλ Τόμσεν άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν τα ίδια και χειρότερα και στην Ελλάδα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Ανάλογες δηλώσεις για επιβολή αιματηρών αντιποίνων εναντίον της Ελλάδας έκαναν τόσο ο επίτροπος Ρεν όσο και ο πρόεδρος της Ευρωομάδας Γιουνκέρ, ενώ η υποψήφια για την ηγεσία του ΔΝΤ και έμπιστη του γκουρού των "σπρέντ" Τζων Πόλσον, Κριστίν Λαγκάρντ εξέφρασε κι εκείνη παρόμοιες εμπρηστικές απόψεις.


ΕικόναΕικόνα

Καταλάβατε για ποιόν λόγο μας ψεκάζουν από αέρος μέρα - νύχτα; Για να προετοιμάσουν το έδαφος για έναν καταστροφικό κατακλυσμό που θα καταβροχθίσει ολόκληρη τη χώρα στέλνοντας τους κατοίκους της στο πάτο του βυθού, κάτι που θα κάνει τους σεισμούς του Αιγίου και της Πάρνηθας να φαίνονται για γέλια και για κλάματα μπροστά στον αποκαλυπτικό Αρμαγεδώνα που μας προετοιμάζουν οι απανταχού δεσμώτες μας, με τον Χένρι Κίσινγκερ να τρίβει τα χέρια από την χαρά του.
Εικόνα

Εικόνα

Λέτε λοιπόν η Ελλάδα να γίνει δεύτερη Ατλαντίδα; Θα αφήσουμε την τρόϊκα να μας λιώσει σαν τα σκουλήκια;


Ερώτηση – βόμβα στη Βουλή από τον Γ.Ανατολάκη για το θέμα των αεροψεκασμών. Βρέθηκαν μικροσωματίδια αρσενικού στην ατμόσφαιρα της Αττικής!


Ερώτηση – βόμβα στη Βουλή από τον Γ.Ανατολάκη για το θέμα των αεροψεκασμών. Βρέθηκαν μικροσωματίδια αρσενικού στην ατμόσφαιρα της Αττικής!

«Μολυσμένος είναι ο Αττικός Ουρανός από μικροσωματίδια αρσενικού.»
Στην ήδη επιβαρυμένη από τους ρύπους ατμόσφαιρα του Λεκανοπεδίου, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η ανακάλυψη μικροσωματιδίων που αποτελούνταν μόνο από αρσενικό, στον αέρα της Αττικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, διεξήχθη έρευνα στον ατμοσφαιρικό αέρα της Αττικής σε ημέρες όπου η ατμόσφαιρα 
ήταν....
καθαρή, χ
ωρίς ανέμους και μεταφορά σκόνης.  Οι επιστήμονες, που ανέλυσαν τη χημική σύσταση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα του Λεκανοπεδίου, ανακάλυψαν την ύπαρξη αρσενικού. Το αρσενικό αποτελεί το πιο τοξικό χημικό στοιχείο που υπάρχει με αποδεδειγμένες τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Όπως υποστηρίζει ο λέκτορας Ορυκτολογίας-Ορυκτοχημείας κ. Θανάσης Γκοντελίτσας, το αρσενικό δεν προέρχεται από βιομηχανικές μονάδες αλλά κατά πάσα πιθανότητα από την καύση χαμηλής ποιότητας ντίζελ. Παράλληλα, έκδηλη είναι η ανησυχία ολοένα και περισσότερων κατοίκων η ύπαρξη αρσενικού να οφείλεται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι εκτελούνται αυξανόμενα το τελευταίο διάστημα.

Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:  
1.      Έχετε ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας και σε ποιες κινήσεις προβήκατε;
2.      Ποια μέτρα έχετε σκοπό να λάβετε, προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα στην ατμόσφαιρα της Αττικής από την ύπαρξη αρσενικού;
3.      Σχετίζεται ο εντοπισμός του αρσενικού με τους αεροψεκασμούς που συντελούνται κατά διαστήματα στον Αττικό ουρανό;
4.      Από ποιον ελέγχεται η δράση των αεροψεκασμών και ποιες είναι  οι ουσίες που ψεκάζονται;