Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η ραδιενέργεια θα εξοντώσει τους χρήστες λαμπτήρων "οικονομίας" (Λάμπες Οικονομίας: η Δολοφονία της Υγείας)


Η ραδιενέργεια θα εξοντώσει τους χρήστες λαμπτήρων "οικονομίας" (Λάμπες Οικονομίας: η Δολοφονία της Υγείας)


Οι φίλοι τησ σελίδας θα θυμούνται πως πριν από χρόνια είχα αφιερώσει μια ολόκληρη σειρά κειμένων στο μεγάλο ζήτημα του τεχνητού φωτισμού (Φως και Ζωή) και πως συχνά αναφερόμουν στις επικίνδυνες λάμπες τάχα"εξοικονόμησης" που προωθούν αντάμα περιβαλλοντικές, πολιτικοί και επιχειρήσεις.Οι πιο προσεκτικοί θα έχετε επίσης δει τη μόνιμη εικόνα-σύνδεσμο που παραπέμπει στο αποκαλυπτικό βιβλίο του Χρήστου Μουσουλιώτη"Λάμπες οικονομίας το Μεγάλο Λάθος". Στο διάστημα που πέρασε από την έκδοση εκείνου του πρώτου βιβλίου ο Χρήστος Μουσουλιώτης προχώρησε ακόμη περισσότερο στην έρευνα του και επανέρχεται σε παγκοσμίως πρώτη δημοσίευση με ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις ειδικά όσων αφορά την τρομερή ζημιά που προκαλεί το μπλε φάσμα φωτός αυτών των συγκεκριμένων λαμπτήρων, βασισμένος σε περισσότερες από 250 επιστημονικές έρευνες.

Ακολουθεί μια εισαγωγή στις αποκαλύψεις αυτές:

Λάμπες Οικονομίας: η Δολοφονία της Υγείας

γράφει ο Χρήστος Μουσουλιώτης
Η πολιτική και περιβαλλοντική παραφροσύνη αυτών που μας κυβερνάνε δεν είναι μόνο εξοργιστική αλλά και άκρως επικίνδυνη. Έχοντας σπηλαιώδη άγνοια για τους κινδύνους που ενέχει η χρήση τεχνητού φωτισμού με έντονο το φάσμα τού μπλε (όπως στους λαμπτήρες "οικονομίας") αποφασίζουν και διατάσσουν στο όνομα μιας αμφιλεγόμενης εξοικονόμησης ενέργειας, για το πώς θα ζήσουμε σε κάθε πτυχή τής ζωής μας, αγνοώντας ή μη θέλοντας να μάθουν τα υφιστάμενα επιστημονικά δεδομένα που "ουρλιάζουν" ότι η καταναγκαστική επιβολή και χρήση φώτων "οικονομίας", ειδικά το βράδυ ενέχει τρομερούς κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία.

Ένας εκ των αμέτρητων κινδύνων και ο μέγιστος εξ αυτών είναι η κατάρρευση τής μόνης ασπίδας που διαθέτουμε απέναντι στη ραδιενεργή ακτινοβολία. Αυτή η ασπίδα είναι η φυσιολογική έκκριση μελατονίνης τη νύχτα, η οποία δεν συμβαίνει όταν η επίφυση που την εκκρίνει παίρνει εντολή από τους λαμπτήρες"οικονομίας": "Ε τι κάνεις; μην λειτουργείς σαν να είναι νύχτα! Εκεί έξω είναι ημέρα!"αναστέλλοντας τη λειτουργία της.

Η 
μελατονινη όταν εκκρίνεται:...
Βοηθά στην καλή λειτουργία τής καρδιάς, των νεφρών, τού ήπατος, τού εγκεφάλου, των αρτηριών, των γεννητικών οργάνων, των τριχών τής κεφαλής, των οστών, τού αίματος και τού ανοσολογικού συστήματος. Το συγκλονιστικό που συμβαίνει είναι ότι επίφυση και μελατονίνη βοηθούν την πλήρη υγιή έκφραση 600 γονιδίων και στη μερική έκφραση περισσότερων από 2.000!

Η ύπαρξη τής μελατονίνης μειώνει δραστικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου, αλληλεπιδρά με τη διπλή έλικα του DNA και τη σταθεροποιεί, μειώνει τις παρενέργειες τής χημειοθεραπείας σε καρκινοπαθείς, μειώνει τις καταστροφικές επιδράσεις τής ιονισμένης ακτινοβολίας, ρυθμίζει την ώρα τού τοκετού και βελτιώνει την ομαλή εξέλιξη του. Μπορεί να προλάβει την εμφάνιση τής προεκλαμψίας, (σοβαρότατη παρενέργεια στον τοκετό), ρυθμίζει το ρολόι τού οργανισμού, θεραπεύει το jet lag, λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό χωρίς τις παρενέργειες των άλλων αντιοξειδωτικών επειδή ποτέ δεν αυτοοξειδώνεται, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και βελτιώνει την αϋπνία.

Η μελατονίνη προσφέρει ανοσία στο έμβρυο και το νεογέννητο μέσω τής μεταφοράς τής μητρικής μελατονίνης, βοηθά τους ηλικιωμένους να αυξήσουν τη ζωτικότητά τους, καταπολεμά τις λοιμώξεις, βοηθά στην καταπολέμηση τού AIDS, αναστέλλει την αύξηση των οιστρογόνων (συνδέονται κυρίως με τον καρκίνο τού στήθους), αυξάνει τα κύτταρα τού μυελού των οστών τα οποία με τη σειρά τους καταπολεμούν σοβαρές λοιμώξεις, μειώνει την πίεση τού αίματος, ρυθμίζει καλύτερα τη σχέση γλυκόζης ινσουλίνης, άρα βοηθά στην αγωγή τού σακχαρώδους διαβήτη ή στην πρόληψή του, μειώνει την αθηρωματογένεση, μειώνει την αυξημένη πίεση τού αίματος, μειώνει το χρόνο απορρόφησης τής τροφής, βοηθά το γαστρεντερικό σύστημα, επιδρά θετικά στη διατήρηση τού βάρους, σηματοδοτεί τη φυσιολογική και όχι πρόωρη έναρξη τής εφηβείας και τέλος αυξάνει το προσδόκιμο τής ζωής!

Μειωμένη μελατονίνη έχει παρατηρηθεί σε καρκινοπαθείς, σε άτομα με αμνησία, σε αυτοκτονήσαντες, σε εκείνους που έχουν αυτοκτονικές τάσεις, σε άτομα με κατάθλιψη, σε όσους πάσχουν από το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, σε άτομα με κεφαλαλγίες, με γλαύκωμα, σε βουλιμικούς και υπέρβαρους, ενώ πιθανώς συνδέεται με την εμφάνιση σκολίωσης και το αναμενόμενο... βρίσκεται μειωμένη στους καπνιστές.

Γιʼ αυτό το λόγο μπορεί κανείς να εκτιμήσει ότι με τη νομοθετική έμμεση επιβολή των λαμπτήρων «οικονομίας» από την Κομισιόν το 2009 βιώνουμε ένα κορυφαίο λάθος, καθώς η ΕΕ διέταξε τους λαούς τής Ευρωπαϊκής Ένωσης να μην χρησιμοποιούν λάμπες πυράκτωσης και αντʼ αυτών να έχουν παντού λάμπες «οικονομίας» με το παραπλανητικό επιχείρημα ότι εξοικονομούν ενέργεια.

Το μείζον ατόπημα συνέβη επειδή αυτές οι λάμπες έχουν την απόλυτη δυνατότητα να χειρίζονται τη λειτουργία τού αδένα που βρίσκεται εντός τού εγκεφάλου μας, αυτόν τής επίφυσης. Η λειτουργία τής επίφυσης είναι σημαντικότερη για τη διατήρηση τής υγείας και ευρωστίας τού ανθρώπου από τη λειτουργία κάθε άλλου αδένα τού σώματος.

Πρόκειται σαφώς για τεράστιο ολίσθημα κάτι σαν «έγκλημα» συνειδητό ή ακούσιο δεν έχει σημασία, τεκμηριωμένο ωστόσο με αμέτρητες επιστημονικές εργασίες, που ένα μικρό, αλλά απολύτως αντιπροσωπευτικό μέρος τους παρουσιάζεται εδώ, το οποίο δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι κάθε είδος τεχνητού φως και ειδικότερα οι παλαιάς τεχνολογίας λάμπες φθορισμού, οι απόγονοί τους που ήρθαν στη ζωή μας με νομοθετική επιβολή, δηλαδή οι νέες ηλεκτρονικές λάμπες «εξοικονόμησης», αλλά και τα LED, συνιστούν κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων, ακριβώς επειδή περιέχουν και εκπέμπουν υπερβολικό φάσμα τού μπλε.

Για να γίνει αντιληπτό το γεγονός που διαδραματίζεται πίσω από τις πλάτες μας τίθεται ένα απλό ερώτημα προς εκείνους που νομοθέτησαν αυτό το τερατούργημα και προς εκείνους που το ακολουθούν και το διαφημίζουν:

Πώς θα αντιδρούσαν εάν υπήρχαν σε χώρους όπου ζουν, εργάζονται, διασκεδάζουν ή θεραπεύονται, ηλεκτρονικές συσκευές (έστω εξοικονόμησης ενέργειας), που αλλοιώνουν ή σταματούν τη λειτουργία τής υπόφυσης;

Ή τού θύμου αδένα;

Ή τού θυρεοειδούς αδένα;
 

Ή των παραθυρεοειδών αδένων;
 

Ή των επινεφριδίων;
 

Ή τού παγκρέατος;
 
Πώς θα ένιωθαν οι γυναίκες επίτροποι τής Κομισιόν, ο θηλυκός πληθυσμός των πολιτικών κομμάτων, των κυβερνήσεων, τής Greenpeace και τής WWF με τη διαταραχή και «τρέλα» που θα επέφερε αυτή η ηλεκτρονική συσκευή στις ωοθήκες τους;

Πώς θα ένιωθαν οι άνδρες επίτροποι τής Κομισιόν, ο αρσενικός πληθυσμός των πολιτικών κομμάτων, των κυβερνήσεων, τής Greenpeace και τής WWF με την απορρύθμιση και σμπαράλιασμα λειτουργίας, που θα δημιουργούσε αυτή η συσκευή στους όρχεις τους;

Ασφαλώς θα το θεωρούσαν ανήκουστο, τερατώδες, αδιανόητο ίσως και εγκληματικό.
 
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με κάθε λάμπα φθορισμού όπως και με τις λάμπες «εξοικονόμησης» και με τα LED και εδώ βλέπουμε να αναδύεται ένα είδος επικίνδυνης άγνοιας αγκαλιά με πολιτική και κυβερνητική παραφροσύνη. Παρά το αναμφισβήτητο γεγονός ότι οι λαμπτήρες «οικονομίας» καταστέλλουν σημαντικά τη λειτουργία τής επίφυσης όταν τη διατάζουν να σταματήσει ή να επιβραδύνει επικίνδυνα τη λειτουργία της με το ξεκίνημα τής νύχτας, βλέπουμε τις κυβερνήσεις των κρατών να τους προωθούν σε βάρος τής υγείας των Ευρωπαίων πολιτών, με δρακόντειους νόμους και «πράσινες» διακηρύξεις, ενώ ταυτόχρονα παρατηρούμε αυτή την τακτική να υποστηρίζεται από ισχυρά και υπόγεια λόμπι, πανίσχυρες πολυεθνικές, οργανισμούς κρατών, κορυφαίες περιβαλλοντικές οργανώσεις, και πολιτικά κόμματα!

Στους λαμπτήρες πυράκτωσης το φάσμα τού μπλε φωτός είναι ελάχιστο, σε τέτοιο σημείο, που ειδικοί επί τού θέματος θεωρούν ότι η έλλειψή του αποτελεί πρόβλημα και γιʼ αυτό το λόγο συνιστούν τη χρήση λαμπτήρων πυρακτώσεως με μπλε διαφανές γυάλινο περίβλημα για να ενδυναμωθεί! Ωστόσο ακόμα και αυτό το εξαιρετικά φτωχό φάσμα τού μπλε έχει την ισχύ να αναστέλλει τη λειτουργία τής επίφυσης!

Ορισμένα άτομα, αραγμένα στις πλασματικές κορυφές τους και τα υπαρκτά πόστα εξουσίας τους παριστάνουν ή πραγματικά δεν αντιλαμβάνονται τα ολοφάνερα γεγονότα, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών πλήττονται βαριά από τα σύγχρονα τεχνητά φώτα τα οποία τους αρρωσταίνουν ή σκοτώνουν, όπως υποστηρίζει πρώην επικεφαλής φυσικός τής General Electric στον τομέα φωτισμού.

Από την άλλη μεριά τα συμφέροντα είναι τεράστια, πάμπολλα και αμετακίνητα, καθώς τα οικονομικά μεγέθη στην παραγωγή και τις πωλήσεις προϊόντων και υποπροϊόντων τεχνητού φωτός ξεπερνούν τη φαντασία μας.

Η διαταραχή στη λειτουργία τής επίφυσης που συμβαίνει με τον τεχνητό φωτισμό κατά τη νύχτα αναστέλλει την έκκριση τής μελατονίνης, (προσέξτε όχι μελανοψίνης) η οποία δεν είναι απλή ορμόνη. Οι πολύπλοκες, και πολυεπίπεδες λειτουργίες της σε οποιοδήποτε έμβιο ον, η εμφάνισή της που συνδέθηκε ταυτόχρονα με τις αρχέγονες μορφές ζωής και η παρουσία της εκτός από το ζωικό και στο φυτικό βασίλειο, ωθεί ορισμένους επιστήμονες να ισχυρίζονται ότι η μελατονίνη συντονίζει όλες τις ορμόνες καθώς βρίσκεται επικεφαλής στην ορχήστρα διατήρησης τής ζωής!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


Ρωσία: «Θα κατασκευάσουμε βάση στη Σελήνη»


Ρωσία: «Θα κατασκευάσουμε βάση στη Σελήνη»


Απρίλιος 8, 2011.

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει βάση στο Φεγγάρι, τις επόμενες δύο δεκαετίες, η οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για την αποστολή επανδρωμένων πτήσεων στον Άρη.
Η ανακοίνωση δόθηκε μετά από  συνάντηση επιστημόνων,  που πραγματοποιήθηκε για το ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα, ενόψει της πεντηκοστής επετείου από την ιστορική πτήση του Γιούρι Γκαγκάριν το 1961.

Μεταλλαγμένες αγελάδες θα παράγουν ... ανθρώπινο γάλα!


Μεταλλαγμένες αγελάδες θα παράγουν ... ανθρώπινο γάλα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhf4bMcYhxuR7YOUqSduwf9yj7j0oSCxaBWyE10MatD1_d4mEzOuSHMSen7Aovvy29kBNchF7YeTZkwS9O_gaed9Ir0VQu_0F0tFq0WRqlX8CJJryipg6mqevMbCns5Xr1Jwvr65at_ziQ/s320/AGELADA_534_355.jpg
Αντίγραφο του μητρικού γάλακτος θέλουν να παράγουν οι επιστήμονες που αποφάσισαν...να τροποποιήσουν γενετικά τις αγελάδες ώστε να παράγουν γάλα που έχει θρεπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες παρόμοιες με το ανθρώπινο μητρικό γάλα

Το “επίτευγμα” έρχεται από την Κίνα όπου οι επιστήμονες εισήγαγαν με επιτυχία ανθρώπινα γονίδια σε 300 αγελάδες, οι οποίες στη συνέχεια παρήγαγαν “ανθρώπινο” γάλα.
 

Οι κινέζοι ερευνητές χρησιμοποίησαν τεχνικές κλωνοποίησης για να εισάγουν τα ανθρώπινα γονίδια στο DNA των αγελάδων ράτσας «Χολστάιν» και στη συνέχεια τα γενετικά τροποποιημένα έμβρυα εμφυτεύτηκαν σε παρένθετες μητέρες αγελάδες.
 

Τελικά, προέκυψαν αγελάδες που παρήγαγαν γάλα, το οποίο περιέχει λυσοζύμη, μια ανθρώπινη πρωτεΐνη με αντιμικροβιακές ιδιότητες, η οποία υπάρχει σε αφθονία στο ανθρώπινο μητρικό γάλα.
 

Επίσης, πάλι μέσω γενετικής τροποποίησης, δημιουργήθηκαν αγελάδες που παρήγαγαν γάλα που περιείχε δύο άλλες ανθρώπινες πρωτεΐνες, την λακτοφερίνη και την άλφα-λακταλβουμίνη. Ακόμα, οι κινέζοι επιστήμονες κατάφεραν να αυξήσουν κατά 20% περίπου την περιεκτικότητα του γάλατος σε λιπαρά.
 

Το φυσιολογικό ανθρώπινο γάλα του μητρικού στήθους παρέχει μεγάλες ποσότητες σημαντικών θρεπτικών ουσιών, που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος των μωρών και μειώνουν τις πιθανότητες μόλυνσής τους από παθογόνους μικροοργανισμούς.
 

Οι κινέζοι ερευνητές πιστεύουν ότι το γάλα των τροποποιημένων ζώων μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση και ελπίζουν ότι σε μερικά χρόνια αυτό το γάλα θα μπορεί να πωλείται στην αγορά, κάτι που εκτίμησαν ότι θα συμβεί σε περίπου δέκα χρόνια.
 

Όμως το επίτευγμά τους αναμένεται να ξεσηκώσει αντιδράσεις, ιδίως από τους πολέμιους της βιοτεχνολογίας και των μεταλλαγμένων τροφίμων. Ήδη εκπρόσωποι τέτοιων οργανώσεων εξέφρασαν αμφιβολίες τόσο για τη διατροφική ασφάλεια του νέου γάλατος για τους ανθρώπους, όσο και για την μελλοντική υγεία των ίδιων των γενετικά τροποποιημένων αγελάδων.
24wro.blogspot.com
ΠΗΓΗ((http://ermhs-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_04.html))

Η Ιαπωνία σχεδιάζει παραγωγή ρεύματος από δορυφόρους


Η Ιαπωνία σχεδιάζει παραγωγή ρεύματος από δορυφόρους
Μια ομάδα ιαπωνικών εταιριών με επικεφαλής τηνMitsubishi, σχεδιάζει το 2025 να κατασκευάσει το πρώτο τροχιακό σύστημα παραγωγής ενέργειαςσύμφωνα με τα 
ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.
Ειδικοί από το Πανεπιστήμιο του Κιότο, εργάζονται εντατικά στα τεχνολογικά εργαστήρια, κάνοντας δοκιμές προκειμένου να αξιοποιήσουν κατά τον καλύτερο τρόπο την ηλιακή ενέργεια.
Το τροχιακό σύστημα θα αποτελείται από 40 δορυφόρουςοι οποίοι θα είναι εξοπλισμένοι με ηλιακούς συσσωρευτές.

 Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια θα στέλνεται στην επιφάνεια της Γης με τη μορφή των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.
Τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα θα συλλέγονται από έναν τεράστιο «καθρέπτη» ο οποίος υπολογίζεται να έχει διάμετρο τρία μίλια και θα τοποθετηθεί σε ερημική περιοχή του ειρηνικού ωκεανού.
Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των επιστημόνων το πρώτο πειραματικό δορυφορικό σύστημα θα ξεκινήσει το 2016. Οι πρώτες εκτιμήσεις για ένα συνολικό κόστος του έργου αυτού περί τα 24 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στρατιωτικό πείραμα πίσω από τις δημοσιογραφικές ακαταληψίες;


Στρατιωτικό πείραμα πίσω από τις δημοσιογραφικές ακαταληψίες;

Αναμπουμπούλα στους κύκλους των συνωμοσιολόγων έχουν προκαλέσει τα παρακάτω videos, στα οποία φαίνονται δημοσιογράφοι του Καναδά και των Η.Π.Α. να μην μπορούν να αρθρώσουν σωστά τις λέξεις και να μπερδεύουν τα λόγια τους με πολύ περίεργο τρόπο.

Η επικρατούσα άποψη υποστηρίζει ότι πίσω από αυτό το φαινόμενο βρίσκεται πείραμα σε εξέλιξη, που έχει σκοπό να πετύχει και να μελετήσει τον επηρεασμό του εγκεφάλου με κάποιο νέο είδος όπλου, πιθανώς με τη χρήση μικροκυμάτων, φέρνοντας στο μυαλό το γνωστό πρόγραμμα MK-Ultra της CIA και σχετικά πειράματα.

Τι να πω εγώ..; Ανάθεμα κι αν ξέρω τι γίνεται. Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά και χωρίς λόγο επαγγελματίες παρουσιαστές της τηλεόρασης με show εκατομμυρίων θεατών άρχισαν να μιλάνε ακαταλαβίστικα και να συμπεριφέρονται πολύ παράξενα. Τελευταίο θύμα σε αυτή στην συνομωσιολογικη θεωρία ήταν ηJudge Judy Sheindlin η οποία παρουσιάζει μια απο τις καλύτερες εκπομπές στην Αμερική. Και μάλιστα, για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό της, ο μισθός της αγγίζει τις 28.000.000 λίρες (σ.σ.: περίπου 46εκ. δολάρια ή 32εκ. €)!! Η εν λόγω κυρία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άλλα οι γιατροί δεν έδωσαν καμία απάντηση στο γιατί ξαφνικά μια επαγγελματίας άρχισε στον αέρα να μην μπορεί να αρθρώσει σωστό λόγο. Η ίδια λέει ότι ένοιωσε ξαφνικά πολύ άβολα, ότι γνώριζε ότι κάτι δεν πάει καλά και είχε τεράστιο αποπροσανατολισμό και τρόμο.

Οι ερευνητές συνωμοσιών επιμένουν ότι είναι πόλεμος-πείραμα μικροκυμάτων από την ελιτ κρυφή κυβέρνηση!

Η υπόθεση αυτή είχε συνέχεια από τον παρουσιαστή Mark McAllister της Canadian Global Toronto News ο οποίος ξαφνικά έπαθε το ίδιο και δήλωσε κατόπιν τα ίδια αισθήματα!! Ακολούθησαν οι Serene Branson's στα Grammys report και Sarah Carlson of WISC-TV.
[Κατοχικά Νέα]


Δείτε και το σχετικό άρθρο της Daily Mail:

A bizarre spate of television presenters dissolving into on-air gibberish has sparked claims that the U.S. military could be to blame.
In four high-profile cases, the latest involving fast-talking Judge Judy, the presenters have started off speaking properly but have then descended into undecipherable nonsense - looking confused and unstable.
The frequency of the 'attacks' - and the fact that recorded examples of the mental meltdowns have been popular on websites - has led to conspiracy theorists pointing the finger at shadowy government experiments.
Judge Judy
Latest victim: Judge Judy Sheindlin had to stop her courtroom TV show on Wednesday after descending into nonsensical language.
A popular theory being circulated online blames the U.S. Military’s supposed research into using microwaves as a mind control weapon.
America has never admitted conducting such research but proponents say the effects - produced by microwave signals stimulating the brain with fake images and voices - exactly mimic those displayed in the recent on-air breakdowns.
As to why the Pentagon might be targeting U.S. television presenters, the microwave theorists are less clear.
The phenomenon, which has provided internet video sites with some of the oddest footage for months, has now claimed one of America’s most highly paid broadcasters.
Serene Branson

Targeted? Serene Branson's garbled Grammys report became an internet sensation, while WISCTV's Sarah Carlson suffered a similar meltdown in January.

Judith Sheindlin, the fast-talking judge on Judge Judy, was taken to hospital on Wednesday after she began speaking a nonsensical string of words during a live recording of her courtroom TV show.
Studio insiders said Sheindlin, who earns £28 million a year for a show that is the most watched programme on American daytime TV, was sitting on camera and 'started saying things that didn’t make any sense'.
Sheindlin then announced she needed to stop as she didn’t feel well and asked a crew member to call an ambulance.
The 68-year-old lawyer was released from hospital the following day but a spokesman said medical tests had not revealed what caused her garbled speech and double vision.
Marl McAllister
Over the border: Mark McAllister, of Canadian Global Toronto News, soldiered on with his report on Libya, despite his words being unintelligible
Her verbal breakdown is the fourth such recent case and the odd coincidence has prompted feverish speculation over the cause.
No video has been released of the Judge Judy incident but footage of the other three has rapidly gone viral on the internet.
The first victim was Serene Branson, a Los Angeles reporter for CBS, who delivered a completely incoherent piece to camera on the Grammy music awards last month.
The presenter was unable to get out her words and continued to struggle to speak for around 10 seconds outside the Staples Centre before producers cut to a video.
She said later: 'My head was definitely pounding and I was very uncomfortable, and I knew something wasn’t right. I was terrified and confused.'
Her doctor later said she had suffered a complex migraine whose symptoms mimic a stroke.
Her case was followed by a Canadian news reporter whose report on his country’s contribution to the military campaign in Libya suddenly collapsed into gibberish.
Mark McAllister of Global Toronto News told viewers that the Canadian defence minister had confirmed that 'more than sifty four 18 fighter jets are spending about as much as 20 and ready to assist 600 hundred, hundred deployed over the an-amount needed'.
His piece-to-camera went on to become even more odd before he signed off.
His employers later confirmed there had been no problem with the autocue but McAllister had also suffered from a migraine.
In January, Sarah Carlson of WISC-TV in Wisconsin was also struck. She started out fine in her report on Wisconsin’s challenge to Barack Obama’s health care reforms, but it soon became apparent that she was having trouble forming words and the camera switched to a startled-looking co-presenter.
Unlike the others, Carlson, 35, has a history of seizures, but America’s army of conspiracy theorists are unconvinced by the medical explanations.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ PARANORMAL ΒΙΝΤΕΟ..ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...


Στην προσπάθεια του να κάνει έναν απλό έλεγχο σε σταματημένο όχημα ενώ η κάμερα του περιπολικού καταγράφει την διαδικασία….κάτι αφύσικο συμβαίνει αφήνοντας τον στο έδαφος βγάζοντας καπνούς από το σώμα του. Αλήθεια η Ψέμα ;

Τα συμπεράσματα είναι σίγουρα δικά σας...
ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/04/paranormal.html))