Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΡΟΖ ΕΓΙΝΕ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΡΟΖ ΕΓΙΝΕ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΏΣΕΩΝ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΝ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΖ! ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ...

Η συγκεκριμένη δράση, στην οποία για πρώτη φορά μετέχει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, εντάσσεται στο πρόγραμμα φωταγώγησης Εμβληματικών Κτιρίων-Μνημείων σε ροζ χρώμα που διοργανώνεται από μεγάλη εταιρεία καλλυντικών και έχει στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Στη διάρκεια της «Εκστρατείας της Ροζ Κορδέλας» έχουν φωταγωγηθεί από το 2000 μέχρι και σήμερα περισσότερα από 200 κτίρια-ορόσημα σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Πύλη του Βραδεμβούργου στη Γερμανία, οι καταρράκτες του Νιαγάρα στον Καναδά, η γέφυρα Ναν Που στην Κίνα, το Εμπάιρ Στέητ στη Νέα Υόρκη και το Μουσείο Καλών Τεχνών στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Φέτος, εκτός από τη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν και άλλες τρεις πόλεις της Ελλάδας. Το Ηράκλειο, η Ρόδος και η Κέρκυρα.


ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..                                                    Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ. (πιωμένος ήταν;)


http://adf.ly/832975/banner/http://kinitronews.blogspot.com/2011/10/blog-post_9477.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+KinitroNews+%28kinitro++news%29 ΠΗΓΗ


Τελείωσε η Σύνοδος και ... ξαναρχίζει σε 2 ημέρες! - Αδιέξοδο παντού

Τελείωσε η Σύνοδος και ... ξαναρχίζει σε 2 ημέρες! - Αδιέξοδο παντού


H Σύνοδος Κορυφής ολοκληρώθηκε, αλλά χωρίς να καταλήξει σε αποτελέσματα, πέρα από την συμφωνία επιτροπείας της χώρας, δηλαδή εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας της στους ξένους επιτρόπους, ενώ έχει καταγραφεί μεγάλη διαφορά στις απόψεις κυβερνήσεων, βασικά της Γερμανίας και τραπεζών που έχουν ελληνικά ομόλογα στο χαρτοφυλάκιό τους .

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Γερμανίας και των τραπεζών έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο, δεν έχει επιτευχθεί καμία πρόοδος στο θέμα του τελικού ύψους του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους κι ως εκ τούτου μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκλισης και τρίτης διαδοχικής ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.


Επί του παρόντος, η ελληνική κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει ότι έχει ληφθεί απόφαση για τη διεξαγωγή τρίτης συνόδου κορυφής την επόμενη Κυριακή 30 Οκτωβρίου, αλλά θεωρείται βέβαιο αν επιστρέψουν στην διαπραγμάτευση οι τραπεζίτες .


Η ευρωζώνη αναγκάζει τις τράπεζες να δεχθούν κούρεμα της ονομαστικής αξίας των ελληνικών ομολόγων σε ποσοστό άνω του 50% σε εθελοντική βάση, ώστε η απομείωση της αξίας των ελληνικών κρατικών τίτλων να μη θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός. Αν δεν δεχθούν οι τράπεζες πάμε για άμεση ολική πτώχευση και τυπικά,

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης που επιβεβαίωσε ότι περίπου στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης οι τράπεζες πείστηκαν να προσέλθουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με αξιωματούχους της Ευρωζώνης αρνήθηκε να διακινδυνεύσει πρόβλεψη για την έκβαση των συνομιλιών.
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/10/2_26.html ΠΗΓΗ

Ξεπουλάνε την πατρίδα μας, με… 151 ψήφους!


Ξεπουλάνε την πατρίδα μας, με… 151 ψήφους!

Όσο απλά μπήκε το ΔΝΤ και η τρόικα στη ζωή μας, όσο απλά μπήκαν στα σπίτια μας και μας πήραν μέσα από το πορτοφόλι όσα θεωρούν ό,τι χρειάζονται για να μας «σώσουν», όσο απλά υπογράφηκε η δανειακή σύμβαση με τα κοράκια των αγορών και όσο απλά ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο, τόσο απλά, με...
ΑΠΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, θέλουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας…

Ξέρουν πολύ καλά, ότι σε περίπτωση που ζητηθεί διευρυμένη πλειοψηφία για το περίφημο «κούρεμα» και τα… ψιλά γράμματα που θα το συνοδεύουν, δε θα μπορέσουν να μαζέψουν ΟΥΤΕ τις 151 ψήφους… Και ασφαλώς θα μπούμε αμέσως σε προεκλογική περίοδο… Οι σύγχρονοι Εφιάλτες απεργάζονται το ξεπούλημα της πατρίδας με 151 ψήφους… Όσες χρειάζονται για να ψηφιστεί ένα οποιοδήποτε νομοσχέδιο…

Ο έγκριτος συνταγματολόγος, Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε διπλωματικά πριν λίγες ημέρες ότι θα ήταν «έντιμο» να ζητηθεί η διευρυμένη πλειοψηφία… Ωστόσο, ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται ότι «βολεύεται» με τις 151… Βγήκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, να «ανακοινώσει» ότι θα ψηφιστεί με απλή πλειοψηφία 151 βουλευτών, με τη δικαιολογία ότι «ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές»…

Ο ελληνικός λαός όμως, απαιτεί να λογοδοτήσουν άμεσα όσοι ξεπουλάνε τη χώρα…

Ο ελληνικός λαός λέει το δικό του «Όχι» στους σύγχρονους Εφιάλτες…

Ο ελληνικός λαός δεν έχει συνηθίσει να σκύβει το κεφάλι, όπως μερικοί πολιτικοί…

Και στο κάτω κάτω, η Ελλάδα είναι πολύ ΜΕΓΑΛΗ για να έχει τόσο ΜΙΚΡΟΥΣ πολιτικούς!


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2011/10/151.html#ixzz1bum6ykiz

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ: UFOS πάνω αποπόλη της Ρωσίας - Δείτε το!

Η Ελλάδα σβήνει τα φώτα ενάντια στο χαράτσι


Η Ελλάδα σβήνει τα φώτα ενάντια στο χαράτσι


Νέο κάλεσμα σε όλους τους πολίτες...
απευθύνει το κίνημα "Δεν Πληρώνω", με στόχο να ζημιωθεί η επιχείρηση της ΔΕΗ. Οι φορολογούμενοι καλούνται να κατεβάσουν το γενικό τους από από τις 7 μ.μ. της Παρασκευής μέχρι το πρωί στις 7 π.μ. του Σαββάτου


Με το σύνθημα "Όλη η Ελλάδα στο σκοτάδι", το κίνημα "Δεν Πληρώνω" καλεί τους πολίτες να σβήσουν τα φώτα από τις 7 μ.μ. της Παρασκευής μέχρι το πρωί στις 7 π.μ. του Σαββάτου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το χαράτσι των ακινήτων.
Σε ανακοίνωσή του το "Δεν Πληρώνω" τονίζει: "700.000 λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν ήδη ταχυδρομηθεί και αρκετές χιλιάδες είναι ήδη στα χέρια μας. Το χαράτσι στα σπίτια μας δεν θα επιβληθεί εάν αρνηθούμε να το πληρώσουμε τώρα.

Πέραν της αντισυνταγματικότητας, εκτός του ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία νομιμοποίηση, στην ουσία εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκαιο.
Από εμάς περιμένουν να εισπράξουν και εάν το καταφέρουν θα μπορούν αν ισχυριστούν ότι νομιμοποιήσαμε τις επιλογές τους, είμαστε ανίσχυροι μπροστά τους, δεν καταφέραμε να εντάξουμε την ατομική μας αντίθεση στην συλλογική αντίσταση για να νικήσουμε.

Τι μας φοβίζει; Θα μας κόψουν το ρεύμα; Σκεφτήκαμε ποτέ ότι η ΔΕΗ μια επιχείρηση που περιμένει να εισπράξει δεν μπορεί να ξεμείνει από πελάτες; Ένα εκατομμύριο μόνο λογαριασμοί εάν δεν πληρωθούν, η ΔΕΗ δεν μπορεί να αντέξει. Και θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν. Θα στείλουν την οφειλή στα δημόσια ταμεία; Να τη στείλουν και να περιμένουν. Εμείς δεν θα πληρώσουμε και θα τους ανατρέψουμε".


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Η Ελλάδα σβήνει τα φώτα ενάντια στο χαράτσι http://24wro.blogspot.com/2011/10/blog-post_5465.html#ixzz1btJK2NR9

Φοβούνται να πάνε στις παρελάσεις οι πολιτικοί !!!


Φοβούνται να πάνε στις παρελάσεις οι πολιτικοί !!!

Έντονη η λαϊκή δυσαρέσκεια και η οργή του κόσμου


Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις αντιδράσεις και τους προπηλακισμούς των πολιτικών, κρατούν μακριά από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου υπουργούς και βουλευτές, οι οποίοι φοβούνται πως η παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις θα αποτελέσει «κόκκινο» πανί.

Πολιτικοί, κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. φοβούνται πως εκείνη την ημέρα ο κόσμος θα τους αποδοκιμάσει στις εκλογικές τους περιφέρειες και για αυτό θα προτιμήσουν να… κάτσουν σπίτι τους.

Γνωρίζουν πως με δεδομένη την έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια που υπάρχει για τα οικονομικά μέτρα, τα χαράτσια και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, έχει δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό μείγμα, που ενδεχομένως να εκδηλωθεί στο πρόσωπό τους.

Μια πρώτη γεύση πήραν σήμερα ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με συνθήματα και αποδοκιμασίες από πολίτες, έξω από τον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει μόνο η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

"Πώς να γίνετε μέλος των Illuminati: Αίτηση Εγγραφής Μέλους. " - - - Δείτε τι "ψαρέψαμε...."


"Πώς να γίνετε μέλος των Illuminati: Αίτηση Εγγραφής Μέλους. " - - - Δείτε τι "ψαρέψαμε...."

 Δέν ξέρω αν τα παρακάτω είναι πραγματικότητα ή "παραμυθάκι", αλλά στην πρώτη περίπτωση... τα "πράγματα είναι σκούρα". ΔΕΙΤΕ:

Τώρα που ξέρετε ότι η πραγματική παρουσία των Illuminati στο διαδίκτυο μπορεί να βρεθεί, μπορείτε να προχωρήσετε με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Οι ακόλουθες οδηγίες θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε την αίτηση ένταξης στους Illuminati σωστά, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας να γίνει αποδεκτή σε αυτή την απίστευτα μυστική κοινωνία των Illuminati
Αίτηση:....

Τα "πρώτα" πράγματα  δεν βρίσκονται στο έντυπο της αίτησης σας. Οι Illuminati θα γνωρίζουν τα πάντα για εσάς, και φυσικά κάτι που δεν ξέρουν, θα το μάθετε. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτά που φαίνονται. Η όλη διαδικασία εφαρμογής σας είναι μια δοκιμή. Θα πρέπει να αποδείξετε τόσο πανούργος είστε, αλλά και την ευφυΐα σας μέσα....
 από τις απαντήσεις σας.
Πρόκειται για μια πράξη εξισορρόπησης, η οποία και θα σας οδηγήσει μέσα τους από εκείνη τη στιγμή.

Οι ερωτήσεις που ακολουθούν είναι αυτές και εμφανίζονται στην πραγματική μορφή συμμετοχής στους Illuminati. Θα σας δείξω τώρα τον καλύτερο τρόπο για να συμπληρώσετε το έντυπο, προκειμένου να ενταχθεί στους Illuminati.

1. Όνομα:
Δώστε μια ειλικρινή απάντηση εδώ. Γράψτε το όνομά σας στο ακέραιο, ακριβώς όπως εμφανίζεται στο διαβατήριό σας ή άλλο νομικό έγγραφο. Ένα ψέμα εδώ θα ήταν μοιραία. Θυμηθείτε, δεν μπορείτε να ξεγελάσετε τους Illuminati. Ωστόσο το ερώτημα είναι πως έχετε μια ευκαιρία να κάνετε την αίτησή σας να ξεχωρίζει. Σκεφτείτε το εξής: "Το όνομά μου είναι ______, αλλά η καρδιά μου χτυπάει στο απόρρητο; Είμαι ανώνυμος αλλά είναι απρόσωπο το πάθος μου για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη."

2. Προτεινόμενα ψευδώνυμο:
Επιλέξτε το ψευδώνυμο σας προσεκτικά. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε πράγματα όπως "* i <3justinbieber *", "foxylady69" ή> TrOlL666 <- αυτό δεν είναι μια φόρμα εγγραφής για ένα φόρουμ στο διαδίκτυο. Ρίξτε μια ματιά στην αρχική λίστα μελών των Illuminati της Βαυαρίαςγια κάποιο Illuminati-στυλ ονόματα. Ιστορικά ψευδώνυμα είναι καλά; Σπάρτακος, ο Κικέρων ή οτιδήποτε άλλο είδος καλά ακούγονται.

3. Προτεινόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Και πάλι, δεν βρίσκεται εδώ. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκλειστικά για τους Illuminati. Αυτό θα δείξει ένα υψηλό επίπεδο συνειδητοποίησης, όταν το Illuminati συμβούλιο θα hackαρει το λογαριασμό σας μετά τη λήψη της αίτησής σας.

4. Αριθμό τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού της χώρας:
Πληκτρολογήστε σωστά. Εάν δεν είστε ανίκανοι να μάθετε τον κωδικό της χώρας σας, δεν είστε κατάλληλος υποψήφιος για τους Illuminati.

5. Πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση, συμπεριλαμβανομένης της χώρας:
Τώρα, αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια ερώτηση δοκιμή. Δίνοντας πάρα πολύ προσωπικές πληροφορίες, ειδικά την πραγματική διεύθυνση του σπιτιού σας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μία εναλλακτική διεύθυνση αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας ένα ανώνυμο χώρο αποθήκευσης ή ταχυδρομική θυρίδα. Οι Illuminati θα εντυπωσιαστούν με το απόρρητο σας.

6. Άλλες πληροφορίες επικοινωνίας (instant messenger, εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλπ.):
Αυτή είναι μια ερώτηση παγίδα. Και πάλι, είναι απλά πάρα πολλές πληροφορίες για να δώσετε στα μέλη Illuminati. Χρησιμοποιήσετε κρυπτογραφημένους κωδικούς για λόγους επικοινωνίας - που δεν στέλνουν μεταξύ τους emoticons μέσω instant messenger. θα πρέπει να καθορίσετε είναι ένα σημείο (για την παραλαβή απόρρητα έγγραφα, ξίφη, μαχαίρια και βέλη δηλητήριο) και ένα ασφαλές σημείο συνάντησης.

7. Προσωπική ιστοσελίδα:
Μόνο μια προσωπική σας ιστοσελίδα, αν ενισχύει την πνευματική και η οικονομική θέση σας. Εάν έχετε ένα blog για Natalie Portman, δεν το περιλαμβάνουν. Εάν εκτελέσετε μια ιστοσελίδα πώλησης με σεξουαλικά βοηθήματα, δεν το περιλαμβάνουν. Εάν έχετε ένα blog για ριζοσπαστική πολιτική, θεωρίες συνωμοσίας ή τραπεζικό τομέα, το περιλαμβάνουν σίγουρα.

8. Τρέχουσα πολιτική ταυτότητα:
Δώστε νομική ιδιότητα, αλλά φροντίστε να το ακολουθήσει με μια επεκτατική δήλωση σχετικά με την παγκόσμια κατάσταση σας. Προκειμένου να βοηθηθούν οι διέπουν παγκόσμιες υποθέσεις, θα πρέπει να επιδείξετε μια παγκόσμια νοοτροπία. Ως εκ τούτου, θεωρείστε γραπτώς κάτι σαν: «Βελγική (αδελφός πολίτης του κόσμου, έχω έναν αδελφό στην αγκαλιά με την Νέα Παγκόσμια Τάξη)."

9. Ομιλούμενες γλώσσες:
Λίστα των γλωσσών που μιλάτε. Συμπεριλάβετε την «γλώσσα της αγάπης» και «Γλώσσα της πειθούς." Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στους Illuminati, θα πρέπει ήδη να σπουδάζετε Λατινικά και Εσπεράντο, γεγονός που θα ήταν καλό να αναφέρετε.

10. Γραπτές γλώσσες:
Όπως παραπάνω. Εάν ξέρετε πώς να γράψετε κωδικοποιημένα ή κρυπτογραφημένα μηνύματα, να συμπεριλάβετε αυτές τις πληροφορίες εδώ. Αν καταλαβαίνετε τον συμβολισμό των Illuminati φροντίστε να το αναφέρετε.
11. Εκπαιδευτική ιστορία, συμπεριλαμβανομένης της τυπικής και της άτυπης εκπαίδευσης: 
Λίστα της εκπαιδευτική ιστορία σας, όπως θα κάνατε σε ένα βιογραφικό σημείωμα. Η παραμικρή λεπτομέρεια διδασκαλίας είναι ζωτικής σημασίας. Έχετε σπουδάσει Kung Fu; Έχετε την τέχνη να αποπλάνησετε μια θρυλική ερωμένη της νύχτας; Αυτό είναι που θα πρέπει να συμπεριλάβετε εδώ.
12. Παρόν κατοχής:
Εάν εργάζεστε σε Burger King, να εξηγήσετε γιατί. Ίσως θα θέλατε να παρακολουθήσετε τα κατακάθια της κοινωνίας, προκειμένου να κατανοήσετε τις πλούσιες μορφές της ανθρώπινης συμπεριφοράς; Ίσως να προσπαθείτε να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ, μακριά από τις μεγάλες επιχειρήσεις; Αν είστε ένα CEO μιας μεγάλης εταιρείας, ωστόσο, δεν χρειάζεται να προσθέσετε τίποτα πέρα ​​από την τρέχουσα θέση σας.
13. Παρελθόν επαγγέλματα:
Καταγράψτε όλα τα πράγματα που έχετε κάνει στη ζωή σας για την οποία έχουν καταβληθεί χρήματα (ή, πιο σωστά, «λαμβάνονται» χρήμα). Οι Illuminati θέλουν άτομα με πρωτοβουλία, γι 'αυτό μην παραλείψετε τίποτε. Έχετε ποτέ κλαπεί από αδύναμους ή ανυπεράσπιστους, προκειμένου να επιβιώσουν; Δεν θα πρέπει να ντρέπεστε για ενέργειες, αυτές; Η ζωή δεν είναι παιχνίδι, ούτε και η Νέα Παγκόσμια Τάξη.
14. Ταλέντα / Ικανότητες:
Και πάλι, να είναι ενδελεχής. Θα πρέπει να συντάξετε λίστα με κάθε ταλέντο που έχετε, όσο ασήμαντο και αν μπορεί να φανεί σε σας. Οι Illuminati έχουν διαφορετικές ανάγκες, έτσι η ποικιλομορφία σας θα τραβήξει την προσοχή τους.

15. Ενδιαφέροντα:
Μην κρατάτε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, πρέπει να τα αναφέρουμε όλα. Οι Illuminati έχουν πολλές ανάγκες.

16. Με βάση την τρέχουσα αντίληψη σας, ποιος είναι ο σκοπός του Τάγματος Illuminati;
Διαβάστε στο Illuminati-order.com στη "About Us" ή την καταχώρηση της Wikipedia για τους Illuminati . Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τα βιβλία σε αυτή τη σελίδα. Μόλις κατανοήσετε πλήρως αυτές τις πληροφορίες, γράψτε μια έξυπνη απάντηση στην παραπάνω ερώτηση.
17. Συμφωνείτε με τον σκοπό του Τάγματος Illuminati, όπως το καταλαβαίνετε;
Φυσικά.
18. Γιατί θέλετε να είστε μέλος του Τάγματος Illuminati;
Η συμμετοχή στους Illuminati δεν είναι για προσωπικό όφελος. Βοηθά προφανώς, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να είναι κύριο κίνητρό σας. Η αλλαγή, η κοινωνική δικαιοσύνη, η αδελφική αγάπη και η Ένδοξη Νέα Παγκόσμια Τάξη θα πρέπει να τους στόχους σας.
19. Σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε από τα άλλα μέλη; 
Τα περισσότερα μέλη της φρουράς με την αληθινή ταυτότητά τους, είναι παρακινδυνευμένο για κουτσομπολιά και κουβεντούλα Το μόνο που θέλετε είναι να να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη, όταν αυτό εξυπηρετεί το μεγαλύτερο στόχο του Τάγματος Illuminati.
20. Δώστε μια πρόσφατη φωτογραφία του εαυτού σας.
Κάντε το μυστηριώδες. Αν έχετε μια φωτογραφία που δείχνει σας με ένα ισχυρό σχήμα (ο Μπαράκ Ομπάμα, Μπιλ Κλίντον, Oprah Winfrey, Paulo Coelho, Lady Gaga ή ο Bill Gates), χρησιμοποιήστε τον. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τα ίδια τα μέλη.
Πώς να Γίνετε μέλος των Illuminati: 
Πλήρης Αποκάλυψη Παρακαλώ σημειώστε ότι έχουν να λάβουν $ 10 σε σημεία Illuminati Amazon.com Card Club για κάθε άτομο που προσλαμβάνουν με επιτυχία. Επιπλέον, θα πρέπει μόνο να προσλάβει 57 περισσότερα μέλη πριν από την απονομή ενός "Σήμα Illuminati Εργοδότη" σχετικά με τις μυστικές δημόσιο προφίλ μου. Αν έχετε ακολουθήσει αυτές τις οδηγίες και έχουν γίνει αποδεκτές στο Illuminati, παρακαλώ ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το πώς να ενταχθούν στην Illuminati, μη διστάσετε να ρωτήσετε.

Σας ευχαριστώ, φίλοι μου.
Περιμένω με λαχτάρα για την αυγή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη !


Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη !

Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς, ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ, το Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες! Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;
Αρχικά θα ήθελα να επισημάνω ότι οι απόψεις που αναφέρονται στο άρθρο αυτό – και να το θυμάστε– είναι αυτούσιες της Raelyan Allan, η οποία ίδρυσε το Rumor Mill News (εικ. 1).
Αφορούν μια ενδιαφέρουσα ανάλυση των δυο βασικών φατριών, οι οποίες μάχονται για την κυριαρχία στον πλανήτη. Φυσικά η κατάσταση είναι σημαντικά πιο περίπλοκη.
Εμπλέκονταιόντα μη ανθρώπινουDNA, πολλών φυλών, πολυδιαστατικά και υβριδικά ανθρώπινα όντα χωρίς ψυχή. Επίσης εμπλέκεται κάθε είδος, σοβαρής και μη, μυστικής εταιρίας. Μην ξεχνάμε και τις μυστικές υπηρεσίες κάθε είδους, εξωτικές τεχνολογίες, υπόγειες βάσεις και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια συνωμοσιολογική σούπα γκουρμέ…
© Ion Maggos άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Άβατον τον Μάη του 2007
eik.02
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ
Το 1989, η εκδότρια του Rumor Mill News, Raeyan Allan (εικ. 2) παντρεύτηκε τον –πλοίαρχο τότε και αργότερα ναύαρχο– Gunther KRussbacher (εικ. 3 και 4), αξιωματικό της Υπηρεσίας Πληροφοριών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, αποσπασμένου στη CIA.
Ο  Gunther K. Russbacher είναι ο πρώτος που παρουσίασε το θέμα των «Φατριών» στον κόσμο. Το  Rumor Mill News είναι ο πρώτος ιντερνετικός ιστότοπος μη πολιτικώς ορθών ειδήσεων, που έγραψε γι’ αυτόν το «Μυστικό Πόλεμο Μεταξύ των Φατριών» που διεξάγεται σιωπηλά, στα παρασκήνια. Οι Φατρίες υπάρχουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Υπάρχουν σε κάθε πολιτικό κόμμα, σε κάθε Μη Κυβερνητική Οργάνωση (NGOs), σε κάθε κράτος, χώρα και συμβούλιο.
eik.01
Η Φατρία Ένα (F1) είναι η ομάδα των διεθνών τραπεζιτών και πολυεθνικών εταιρειών που επιθυμούν να ελέγξουν τον πλανήτη. Η Φατρία Δύο (F2) αποτελείται από μια μυστική ομάδα ανδρών και γυναικών, που γνωρίζουν τι θέλει η F1 και σκόπιμα στήνουν εμπόδια στο δρόμο της για να καθυστερήσουν την κατάληψη ολόκληρου του πλανήτη.
Το Rumor Mill News ξεκίνησε το 1996 για να αποκαλύψει μερικές από τις κρυμμένες αλήθειες των κυβερνήσεων. Μια από αυτές που οι ιδρυτές του Rumor Mill News αποκάλυψαν σε μεγάλο ακροατήριο το 1992 αφορούσε το σύστημα του Federal Reserve Banking (εικ. 5 και 6), στις ΗΠΑ. Ότι δηλαδή ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Είναι ιδιοκτησία των διεθνών τραπεζιτών, οι οποίοι έχουν το αρχηγείο τους στο «City of London», που είναι ξεχωριστό κομμάτι του Λονδίνου. Περί αυτού, πιθανόν σε άλλο άρθρο…
Οι ιδιοκτήτες του Federal Reserve –μέσω των Ηνωμένων Εθνών, των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, των «δεξαμενών σκέψης», των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της IMF και πολλών άλλων– χρησιμοποίησαν τα χρήματα που έκλεψαν από τον αμερικανικό λαό για να διεισδύσουν και να «αγοράσουν» τον πλούτο άλλων χωρών.
Οι ιδιοκτήτες του Federal Reserve αποτελούνται από 300 ενδοσυνδεόμενες οικογένειες, και έχουν πανίσχυρες ρίζες σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου. Αυτές οι οικογένειες έχουν σχέδιο γιαΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, η οποία θα βρίσκεται ΚΑΤΩ από τον έλεγχό τους. Όλα τα έθνη και οι άνθρωποι θα ΧΑΣΟΥΝ τα κυριαρχικά τους δικαιώματα. Η κοινή φράση αυτών των ανθρώπων και του σχεδίου τους ονομάζεται: ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
eik.04eik.03
Οι περισσότεροι Αμερικανοί πατριώτες και άλλοι εθνικιστές σε όλο τον κόσμο ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ για την απειλή στα κυριαρχικά τους δικαιώματα, από τη Νέα Τάξη. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι υπάρχει μία άλλη δύναμη κρυμμένη στις σκιές. Μια δύναμη που βάζει οδοφράγματα στο μονοπάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων από το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου.
Οι άνδρες και οι γυναίκες που αποτελούν αυτήν την κρυμμένη δύναμη ονομάζουν τον εαυτό τους Φατρία Δύο (F2), γιατί ήρθαν δεύτεροι. Οι τραπεζίτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατέστρεψαν την κυριαρχία των χωρών τους. Οι άνδρες και οι γυναίκες της Φατρίας Δύο συμμάχησαν, διότι έχασαν τις χώρες τους.
Στις ΗΠΑ, τα μέλη της Φατρίας Δύο αποκαλούν τους εαυτούς τους: Οι Καουμπόις. Παραθέτουμε μια περίληψη: Η Φατρία Ένα είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, κατασκευασμένη από τους διεθνείς τραπεζίτες, τις 300 μη-ονομαζόμενες οικογένειες, που επίσης έχουν την κατ’ ουσία ιδιοκτησία τού Federal Reserve τραπεζικού συστήματος. 
Αυτές οι οικογένειες κατάγονται, ιδεολογικά ΚΑΙ βιολογικά, από τους χρηματοδοτούμενους από τους Rothschild, Ιλουμινάτους. Επίσης η Φατρία Ένα δημιούργησε τις πολυεθνικές εταιρείες. Οι πολυεθνικές δημιουργήθηκαν από τον εκάστοτε βασιλιά της Αγγλίας, ο οποίος ελέγχεται και είναι ιδιοκτησία των Rothschild.
Η Φατρία Δύο κατάγεται από τον βασιλιά της Βαυαρίας, τους Ναΐτες Ιππότες και τη γερμανικήAbwher (Γερμανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου). Δημιουργήθηκε από τους άνδρες που οι χώρες τους καταστράφηκαν από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Το 1776, ο Βασιλιάς της Βαυαρίας αποκάλυψε τη σχεδιαζόμενη κατάργηση  και κατάληψη των μοναρχιών της Ευρώπης από τους Ιλουμινάτους /  Rothschild. Ως αποτέλεσμα, η Νέα Τάξη, που περίμενε να τα καταφέρει το 1776, χρειάστηκε να υποχωρήσει στις σκιές, να ανασυνταχθεί και να δυναμώσει, μέχρι την επόμενη σχεδιαζόμενη κατάληψη του πλανήτη.
  • Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο φατριών είναι η Σκλαβιά έναντι της Ελευθερίας. Η Φατρία Ένα μάς υπόσχεται ένα παγκόσμιο κράτος σκλαβιάς. Η Φατρία Δύο –για την οποία μιλούσε ο μακαρίτης  Gunther K. Russbacher– υπόσχεται έναν κόσμο, όπως ήταν οι ΗΠΑ κατά τη δεκαετία του 1950… όχι κάτι τέλειο… αλλά πεντακάθαρα ΟΧΙ ένα Παγκόσμιο Κράτος Σκλάβων.
Πριν εμφανιστεί το Rumor Mill News στο διαδίκτυο, η έννοια των Φατριών δεν υπήρχε. Στο μόνο βιβλίο που είχε αναφερθεί ήταν το Defrauding America, του Rodney Stich. Η κύρια πηγή αυτού του βιβλίου ήταν ο Russbacher.
a_thumb2
Η ABWHΕR  ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ 
Η Φατρία Δύο (F2) είναι μια μυστική ομάδα αντρών και γυναικών. Δημιουργήθηκε από Γερμανούς και Αυστριακούς αξιωματικούς, οι οποίοι εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ευρώπη ΠΡΙΝ το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, επειδή είχαν πάρει μέρος στη συνωμοσία για τη δολοφονία του Adolph Hitler.
Αυτοί οι πρώην Ναζί αξιωματικοί που δημιούργησαν τη Φατρία Δύο ήταν μέλη μιας συνωμοσίας με επικεφαλής τον ναύαρχο Wilhelm Canaris (εικ. 7). Ο Canaris ήταν επικεφαλής της γερμανικής Abwher. Η συνωμοσία τού Canaris απέβλεπε στη δολοφονία του  Adolph Hitler και τον τερματισμό του πολέμου. 
Ήξεραν ότι το μέλλον του κόσμου τους εξαρτιόταν από το γρήγορο τερματισμό του πολέμου, πριν ο «εχθρός» καταστρέψει τελείως τη γενιά τους. Ήξεραν ότι ο Hitler  ελεγχόταν από μιακλίκα μαύρων μάγων, τα μέλη της οποίας φορούσαν τη μάσκα των διεθνών επιχειρηματιών και τραπεζιτών. Ο πόλεμος ήταν γι’ αυτήν την κλίκα ο τρόπος να αποκτήσει δισεκατομμύρια δολάρια επιπλέον, παράγοντας τα όπλα του πολέμου, ενώ ταυτόχρονα ήταν η ευκαιρία να εξοντώσει τη γενιά των από αιώνες εχθρών της.
Οι αξιωματικοί που πήραν μέρος στη συνωμοσία του Canaris προέρχονταν από πολλές χώρες. Από τη Γερμανία, τη Τσεχοσλοβακία, την Ουγγαρία και την Αυστρία. Ήταν μέλη των βασιλικών οικογενειών της Αυστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας.
Ήθελαν να δώσουν τέλος στον πόλεμο και να σώσουν τις χώρες τους από την ολική καταστροφή και σκλαβιά. Αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν ποιος ήταν ο πραγματικός εχθρός τους. Η αυτοκρατορία τους είχε καταστραφεί στα τέλη του 1890 από την ίδια δύναμη που τώρα υποστήριζε τον Adolph Hitler.
Ήξεραν ότι ο Hitler είχε θυσιάσει την ψυχή του με αντάλλαγμα τη δύναμη. Ήξεραν ότι ήλεγχε με κάποιον τρόπο ύπνωσης τους οπαδούς του, χρησιμοποιώντας τα σκοτεινά μυστικά που είχε μάθει από του μαύρους μάγους της οργάνωσης της Εταιρίας της Θούλης
Χρησιμοποιούσαν «υπερβατική» μαύρη μαγεία για να ελέγχουν τον Hitler και να τον κάνουν μαριονέτα στο παιχνίδι τους για την παγκόσμια κυριαρχία. Οι σκοτεινοί δάσκαλοι της Θούλης χρησιμοποίησαν τη μαύρη μαγεία τους διαμέσου των αιώνων, σε όλα τα έθνη, ώστε να διαφθείρουν, να γοητεύσουν, να διαστρέψουν και να ελέγξουν πλήρως τους ηγέτες τους. 
Από τη στιγμή που οι ηγέτες τους έπεφταν στον έλεγχό τους, μπορούσαν να σκλαβώσουν το λαό, να βιάσουν και να καταληστέψουν τη χώρα χωρίς αντίσταση. Από τη Βαβυλώνα στην Αίγυπτο και στη Ρώμη, οπουδήποτε αυτή η σκοτεινή κλίκα σήκωσε το κεφάλι της, ακολούθησε σύντομα το κακό, ο θάνατος και η καταστροφή.
Οι Ναζί αξιωματικοί που ήταν μέρος της συνωμοσίας για τη δολοφονία του Hitler δεν ήταν μόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας των Αψβούργων. Ήταν επίσης μέλη ενός παλαιού τάγματος που είχε καταστραφεί, και του οποίου η μνήμη είχε αμαυρωθεί από την ίδια μαύρη κλίκα, που τώρα προσπαθούσε να σκλαβώσει τον κόσμο. Αυτό το τάγμα ήταν οι Ναΐτες. Οι συνωμότες επικοινώνησαν με την Αγγλία και την Αμερική ζητώντας βοήθεια.
Και οι δυο χώρες αρνήθηκαν να τους βοηθήσουν. Ο Winston Churchill ακούστηκε να λέει ότι ήθελε «να βομβαρδιστεί η Γερμανία τόσο, ώστε να χαθεί από μνήμης ό,τι είχε υπάρξει ποτέ».Οι τραπεζίτες της Αγγλίας έχουν μεγάλη ιστορία στο να χρησιμοποιούν τους πολέμους, όχι μόνον για να αυξήσουν τα κέρδη τους αλλά και για να καταστρέψουν συγκεκριμένες γενεαλογίες των εμπλεκομένων στον πόλεμο χωρών.
Ο βαρώνος Amschel Rothschild είναι γνωστός για το ρητό: «Ο καλύτερος καιρός να κάνεις λεφτά, είναι όταν το αίμα τρέχει στους δρόμους». Εννοούσε ότι ο πόλεμος είναι ο τέλειος τρόπος να κατακτήσεις την αγορά, κάνοντας επενδύσεις στη βιομηχανία όπλων και γενικά σε ό,τι χρειάζονται οι στρατοί.
Παρόλο που οι συνωμότες απέτυχαν να εξασφαλίσουν τη βοήθεια των συμμάχων, προχώρησαν με το σχέδιο δολοφονίας. Η απόπειρα απέτυχε. Ο Hitler ήξερε ποιοι ήταν πίσω από την απόπειρα δολοφονίας. Το βιβλίο The Canaris Conspiracy ντοκουμεντάρει τη βασιλική καταγωγή πολλών από τους άνδρες που αναμίχθηκαν στην απόπειρα δολοφονίας.   
Ο Hitler αντέδρασε στην απόπειρα κατά της ζωής του εκτελώντας τουλάχιστον δέκα χιλιάδες ύποπτους συνωμότες. Η πλειονότητα των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν δεν ήταν απλά αθώοι – το μοναδικό τους έγκλημα ήταν ότι είχαν μια σταγόνα παραπάνω βασιλικό αίμα. Οι οικογένειες των συνωμοτών στάλθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τα παιδιά χωρίστηκαν από τους γονείς τους, τους έκαναν τατουάζ και τους φερθήκανε σαν να ήταν Εβραίοι. Πολλά από αυτά τα παιδιά στάλθηκαν στο Ισραήλ ως Εβραιόπουλα!!!
knight1_thumb
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ VS ΑΨΒΟΥΡΓΟΙ
Τα μέλη της συνωμοσίας που επέζησαν του κυνηγητού διέφυγαν στις ΗΠΑ. Επέστρεψαν πριν τη λήξη του πολέμου, κάτω από την προστασία του Cordell Hull, Υπουργού Εξωτερικών τουFranklin DRoosvelt. O Cordell Hull δεν ήταν μέλος του Κατεστημένου της Ανατολικής Ακτής – αυτό είναι το κωδικό όνομα για ορισμένες αμερικανικές οικογένειες, οι οποίες εργάζονται γιακαι με τη μαύρη κλίκα.
Αυτές οι οικογένειες δημιούργησαν το Federal Reserve Banking System. Η ελίτ της Ανατολικής Ακτής ακόμη ελέγχει τις ΗΠΑ. Για να καταλάβετε πώς το κάνουν, πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί το Rhode Island και το Delaware έχουν δύο γερουσιαστές το καθένα, ενώ πολιτείες με μεγάλους πληθυσμούς, όπως η Καλιφόρνια, επίσης έχουν δύο.
Η αποστολή του Federal Reserve System στις ΗΠΑ είναι να αποσπάσει όσο περισσότερο αμερικανικό πλούτο είναι δυνατόν, πριν οι άνθρωποι της Φατρίας Ένα καταστρέψουν την κυριαρχία των ΗΠΑ στο έδαφός της και την παραδώσουν σε μια παγκόσμια υπερκυβέρνηση.
Όταν ο πρόεδρος  Roosvelt –ο οποίος ήταν μέλος της ελίτ της Ανατολικής  Ακτής– αποφάσισε να δημιουργήσει την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ, ο υπουργός εξωτερικών Hull προσπάθησε να τοποθετηθεί η υπηρεσία στο Υπουργείο Εξωτερικών.
Έχασε τη μάχη με τους γιους της Ελίτ της Ανατολικής Ακτής και τους διεθνείς τραπεζίτες. Ο Roosvelt αποφάσισε να δημιουργήσει το Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS), κάνοντάς το ανεξάρτητη οντότητα. Ελεγχόταν και διευθυνόταν από τις οικογένειες της ελίτ της Ανατολικής Ακτής, δηλαδή από τους ιδρυτές του Federal Reserve System.
Ο Cordell Hull καταλάβαινε τη φύση του πραγματικού εχθρού. Είχε την κατάλληλη εκπαίδευση να διακρίνει την αλήθεια. Ήξερε ότι ο εχθρός δεν ήταν η ίδια η Γερμανία, αλλά η σκοτεινή οικονομική κλίκα που έλεγχε τον Hitler. Όταν δημιουργήθηκε η επίσημη υπηρεσία πληροφοριών της Αμερικής και τοποθετήθηκε έξω από τον έλεγχο του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Hull δημιούργησε μια μυστική μονάδα  πληροφοριών και καλυμμένων επιχειρήσεων μέσα στο State Department.
Η μονάδα υπάρχει ακόμη. Ονομάζεται Προξενικές Επιχειρήσεις (ConsOps). Μέλη αυτής της μονάδας αναζήτησαν τους επιζώντες της συνωμοσίας για τη δολοφονία του Hitler. Έβγαλαν τους επιζώντες και τις οικογένειές τους, ξεκινώντας πριν από το τέλος του πολέμου. Τους έφεραν στην Αμερική. Από τους επιζώντες της συνωμοσίας του Canaris ξεκίνησε η Φατρία Δύο.
Οι συνωμότες έφθασαν στην Αμερική, κάτω από τις φτερούγες των ανδρών στους οποίους είχε απόλυτη εμπιστοσύνη ο Cordell Hull. Οι άνδρες που επιλέχθηκαν να κάνουν τη δουλειά ήταν στην πραγματικότητα μακρινά ξαδέλφια των συνωμοτών. Αυτοί οι άνδρες είχαν πολλά κοινά.Όλοι είχαν αίμα των Αψβούργων. Όλοι πίστευαν ότι οι Άγγλοι τραπεζίτες, με τη συνεργασία της αγγλικής βασιλικής οικογένειας, είχαν καταστρέψει την Αυστρο-Ουγγρική Αυτοκρατορία. 
Πίστευαν ότι ήταν οι ίδιοι που ήθελαν να «βομβαρδιστεί η Γερμανία τόσο ώστε να χαθεί από μνήμης ό,τι είχε υπάρξει ποτέ», έτσι ώστε να ελέγξουν τον Κόσμο και να επιβάλλουν τη Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Αλλά είχαν ακόμη κάτι κοινό. Ήταν όλοι μέλη μίας μυστικής εταιρίας, η οποία είχε αντισταθεί στη μαύρη κλίκα επί αιώνες.
Όταν οι συνωμότες έφθασαν στην Αμερική, έφεραν μαζί τους τα ντοκουμέντα, τα οποία αποδείκνυαν στους άλλους την αλήθεια για ό,τι έλεγαν για τον Hitler και τους κυρίους του. Άρχισαν να διδάσκουν πατριώτες Αμερικανούς για τους αληθινούς λόγους του Α΄ και Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Επίσης, τους ενημέρωσαν τι θα συμβεί στον Κόσμο, εάν κάποιος δεν σταματήσει τους διεθνείς τραπεζίτες και την επιχειρηματική ελίτ από το να εγκαθιδρύσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
eik.05
ΑΠΟ ΤΗΝ CIG ΣΤΗ CIA
Όταν οι πρώην συνωμότες του Canaris πλησίασαν τους πατριώτες Αμερικανούς στρατιωτικούς, αυτοί κατάλαβαν γρήγορα πώς Αμερικανοί επιχειρηματίες είχαν πουλήσει τη χώρα τους, δημιουργώντας ένα τραπεζικό σύστημα που έκλεψε τον πλούτο της Αμερικής και τον έβαλε στα χέρια της ίδιας διεθνούς κλίκας που χρηματοδοτούσε τον Hitler. 
Οι διεθνείς τραπεζίτες ενορχηστρώνουν τους πολέμους, όχι για να κατακτήσουν τη γη, αλλά για να συγκεντρώσουν ισχύ και χρήματα σε παγκόσμιο επίπεδο… ΚΑΙ ως επόμενο βήμα, να δημιουργήσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η μονάδα ConsOps τού State Department επανεγκατέστησε τους συνωμότες του Canaris σε μέρη όπως η Winnemucca και το Wendover στη Nevada. Άλλοι εγκατασταθήκανε στην Oklahoma. Ακόμη, άλλοι εγκαταστάθηκαν στο San Luis Obispo, στην Καλιφόρνια, κοντά στο περίφημο κάστρο του William Randolph Hearst.
Σε αυτά τα μακρινά μέρη, τα επιζώντα μέλη της συνωμοσίας του Canaris εκπαιδεύτηκαν να είναι Αμερικανοί. Διδάχτηκαν να αποβάλλουν την προφορά τους. Πήραν νέες προσωπικότητες και μερικές φορές καινούργια πρόσωπα. Ενώ «εξαμερικανίζονταν» δίδασκαν στους Αμερικανούς φίλους τους και τις οικογένειές τους την αλήθεια, για τους ανθρώπους που ελέγχουν τον κόσμο από τα παρασκήνια.
Όταν οι πρώην συνωμότες είχαν εξαμερικανιστεί, αυτοί και οι Αμερικανοί –τους οποίους είχαν εκπαιδεύσει– σχημάτισαν την CIG (Central Intelligence Group). Αυτή η ένωση των πατριωτών με τις ίδιες ιδέες είχε μικρή ζωή. Η CIG αντικαταστάθηκε σε ένα χρόνο από τη CIA. Η CIG δημιουργήθηκε από άνδρες που ήταν πιστοί στην ιδέα της ελευθερίας. Καταλάβαιναν τους διεθνείς τραπεζίτες και το σχέδιό τους για Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Καταλάβαιναν ότι η Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση θα εξαφάνιζε τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Όταν δημιουργήθηκε η CIA, οι άνδρες της CIG αντικαταστάθηκαν από τους ίδιους ανθρώπους του Κατεστημένου της  Ανατολικής Ακτής που επάνδρωσαν τον OSS. Η CIA επανδρώθηκε από τους ίδιους διεθνιστές που η αρχική CIG προσπαθούσε να πολεμήσει. Οι ιδρυτές της CIG πάντως είχαν και ισχύ και εξυπνάδα. Δεν αποδέχθηκαν την ήττα τους.
Αποσύρθηκαν στις σκιές και διεξήγαγαν τις μυστικές επιχειρήσεις τους κάτω από το κάλυμμα του Διευθυντηρίου των Μυστικών Επιχειρήσεων της CIA, ή μέσω της υπηρεσίας πληροφοριών του Ναυτικού. Πενήντα χρόνια αργότερα, αυτοί και οι βιολογικοί και φιλοσοφικοί απόγονοί τους βρίσκονται ακόμα εκεί.
Οι ιδρυτές του CIG –που αποσύρθηκαν στις σκιές– ήταν μια καλά οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα. Ακόμη και τώρα, πίσω από τα παρασκήνια, πολεμούν τη Νέα Τάξη. Αυτοί οι άνδρες αποκαλούν τον εαυτό τους Φατρία Δύο. Πολλοί από τους αρχηγούς της βρίσκονται στην Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού. Η ομάδα τους είναι τόσο μυστική, ώστε οι περισσότεροι στην Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει.
Μεταξύ τους, αναφέρονται σε αυτή τη μυστική ομάδα ως το Μυστικό Ναυτικό ή το Ναυτικό της Nebraska. Αυτό γίνεται γιατί χρηματοδοτείται με μυστικά κονδύλια από μια εγκατάσταση του ναυτικού στην Omaha της Nebraska – ή αυτό συνέβαινε μέχρι το 1990.
Οι άνδρες και οι γυναίκες που επανδρώνουν τη Φατρία Δύο το κάνουν για ένα λόγο: Θέλουν να καταστρέψουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους διεθνείς τραπεζίτες που τη χρηματοδοτούν.Έχουν σκοπό να αναστηλώσουν την εθνική κυριαρχία κάθε έθνους στον πλανήτη.
Το κύριο χαρακτηριστικό που οι συνωμότες του Canaris είχαν κοινό με τα ξαδέλφια τους στην Αμερική δεν ήταν μόνο το βασιλικό αίμα τους, αλλά μάλλον το ότι όλοι ανήκαν στη συγκεκριμένη μυστική εταιρία. Για να είναι κάποιος μέλος έπρεπε να προέρχεται από ορισμένες γενεαλογίες. Επίσης, έπρεπε να έχει συγκεκριμένες ικανότητες. Το μυστικό τάγμα στο οποίο όλοι αυτοί ανήκαν ήταν οι Ναΐτες.
Συνεχίζεται
eik.06

πηγηkatohika

Οι Τούρκοι μας κατασκοπεύουν!


Οι Τούρκοι μας κατασκοπεύουν!


Επιτυχημένη η νέα πτήση του τουρκικού κατασκοπευτικούΆλλο ένα βήμα προς την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του έκανε το ...τουρκικό κατασκοπευτικό MALE UAV ANKA με την επιτυχημένη πραγματοποίηση της 5ης του δοκιμαστικής πτήσης. Και ενώ η ελληνική πολεμική βιομηχανία ήταν από τις πρώτες που αντιλήφτηκε την αξία των UAV και είχε παρουσιάσει τουλάχιστον τρία συστήματα στην δεκαετία του 1980 με πιο γνωστό το MALE UAV Πήγασο μετά ήρθε το κενό.

Επειδή η φύση εκδικείται όσους χρονοτριβούν και μισεί το κενό αυτό το κενό στην περιοχή μας αποφάσισαν να το καλύψουν οι γείτονες μας το 2004 με την έναρξη ανάπτυξης του δικού τους MALE UAV του γνωστού ΑΝΚΑ.

Αν και οι πρώτες τρείς δοκιμές του συστήματος ήταν αποτυχημένες, λόγω σχεδιαστικών προβλημάτων και πιο ειδικά όπως είχε αποκαλύψει το Defencenet, τα προβλήματα εντοπιζόταν στο γεγονός ότι ο αέρας κάτω από τις πτέρυγες κατά την διάρκεια της προσγείωσης προκαλούσε αναταράξεις με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να χάνει την ισορροπία του καθώς και το σύστημα προσγείωσης ήταν προβληματικό διότι δεν είχε το κατάλληλο εύρος, οι Τούρκοι μηχανικοί φαίνεται να κατάφεραν να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις και έτσι το ΑΝΚΑ πραγματοποίησε την 5η του πτητική δοκιμή, χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα στην προσγείωση.

Όπως αναφέρουν οι τουρκικές πηγές το αερόχημα πέταξε για 2 ώρες και 10 λεπτά σε ύψος 10.000 ποδών σε διαμόρφωση αυτόματης πτήσης. Σκοπός των πτητικών δοκιμών είναι η βαθμονόμηση των υποσυστημάτων του αεροχήματος και τα πλαίσια μέσα στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι μελλοντικές δοκιμές.

Ελέγχθηκαν το ύψος στο οποίο το αερόχημα μπορεί να φτάσει η αυτονομία του και η εμβέλεια του. Στις επόμενες δοκιμές θα ελεγχθεί η απόδοση των υποσυστημάτων που θα έχουν τοποθετηθεί και ολοκληρωθεί στο αερόχημα, το αυτόματο σύστημα απογείωσης και προσγείωσης, το σύστημα προστασίας από τον πάγο, η απόδοση του αεροχήματος κατά την διάρκεια νυκτερινών πτήσεων και φυσικά η απόδοση του τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής συστήματος FLIR AselFLIR 300T.

Ήδη το σύστημα FLIR έχει τοποθετηθεί στο δεύτερο πρωτότυπο ΑΝΚΑ και πραγματοποιεί δοκιμές. Παράλληλα οι Τούρκοι μηχανικοί επέλεξαν για το ΑΝΚΑ το σύστημα INS/ GPS Athena 511 της αμερικανικής εταιρείας Rockwell Collins ολοκληρώνοντας την λίστα με τα υποσυστήματα που θα εξοπλίζουν το αερόχημα.

Υπενθυμίζεται ότι το ΑΝΚΑ έχει βάρος 1.600 κιλά, μεταφέρει καύσιμα βάρους 500 κιλών μπορεί να μεταφέρει αισθητήρες βάρους 200 κιλών σε ύψος μέχρι 30.000 ποδών και προωθείται από ένα κινητήρα Thielert των 116 Kw, ο οποίος στο μέλλον θα αντικατασταθεί από άλλον τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής.

Το αερόχημα είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα AselFLIR 300T EO/IR ενώ στα πλαίσια της αναβάθμισης των δυνατοτήτων του οι Τούρκοι μηχανικοί σχεδιάζουν να τοποθετήσουν στο κάτω μέρος της ατράκτου το 2012 σύστημα ραντάρ SAR/ISAR/GMTI της εταιρείας Aselsan.

Με λίγα λόγια μέχρι τις αρχές του 2013 η Τουρκία θα διαθέτει το τέλειο εγχώρια ανεπτυγμένο άρα ανεπηρέαστο από ξένες παρεμβάσεις κατάσκοπο στον ουρανό του Αιγαίου κάτι που εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε επιτύχει πρώτοι αλλά δεν τα καταφέραμε.
 totefteri.com


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Οι Τούρκοι μας κατασκοπεύουν! http://24wro.blogspot.com/2011/10/blog-post_9299.html#ixzz1bsN7yaey