Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ασθένεια Morgellons (ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ....ΑΛΛΑ;)

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ..Ασθένεια Morgellons -ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΥ NANO & CHEMTRAILS.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ..


Οι φωτογραφίες είναι αληθινές δημοσιευμένες απο τους ίδιους τους επιστήμονες που κάνανε την έρευνα..Μπείτε στο internet και ψάξτε Morgellons ,γίνεται χαμός..Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων που έχουν την ασθένεια Morgellons εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.
Ο Ερευνητής Clifford Carnicom έχει πρόσφατα αναφερθεί σε καποιες ανωμαλίες του αίματος και λοιμώξεις που έχουν σχέση με αυτές τις ίνες.. Η νεότερη έρευνα της Clifford Carnicom δείχνει ότι οι αιωρούμενες ινες των chemtrails και οι ίνες(blood cell) που βρίσκονται στους ιστούς των ασθενών με προχωρημένη ασθένεια Morgellons είναι ίδιες.
Οι συνέπειες αυτών των ευρημάτων είναι τεράστια. Έχουμε όλοι εκτεθεί στην ασθένεια Morgellons μέσω των chemtrails;
Αυτές οι φρικτές πληροφορίες οδηγούν σε σκέψεις. Δολοφονία του ανθρώπινου πληθυσμού εκ προθέσεως, με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας που δημιούργησε τεχνητά ένα παθογόνο οργανισμό που διασκορπιζεται μέσα από τον συνεχιζόμενο chemtrails ψεκασμό. Ο Jan Smith έχει υποστεί ζημία από την ασθένεια Morgellons προιόν της Νανοτεχνολογίας για πάνω από 10 χρόνια τώρα.Τεκμηριώνει την εντυπωσιακή έρευνα του και την έχει θέσει στην πρώτη γραμμή σε εκείνους που εργάζονται για να ξετυλίξουν το μυστήριο αυτής τής τρομακτικής νέας ασθένειας.
Η έρευνα και η τεκμηρίωση του προσκομίζεται στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.morgellonsexposed.com

και μεταφρασμένο εδώ..
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&ie=UTF-8&sl=en&tl=el&u=http://www.morgellonsexposed.com/RevelationsOfaMan.htm&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhjqAUIBgwZsdG-SRkZ9RciW9dFCqw
Παρακαλείσθε να διαβιβάσετε τις πληροφορίες αυτές σε γιατρούς σας, τους εκπροσώπους του Κογκρέσου και των μέσων ενημέρωσης.
Παντού... «Μπείτε να δείτε υπάρχουν πολλά στοιχεία. Είναι ένα πολύ σύνθετο πολύπλοκο δίκτυο των παθογόνων παραγόντων. Οργανικά, ανόργανα και όλων των ειδών τα πράγματα. Έχουμε ίνες, βαρέα μέταλλα, βακτήρια, μύκητες, ιούς που φαίνεται να λειτουργεί κάπως σε συνεργιστική δράση. Κανένας τους δεν καλό για το ανθρώπινο οργανισμό . "
Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι το σύνολο του πληθυσμού ασκεί τώρα αυτές οι ανωμαλίες στο αίμα τους...
*Εάν αντιμετωπίζετε κόπωση, πληγές στο δέρμα, κάψιμο, πόνους και την αίσθηση ότι σέρνονται έντομα κάτω από το δέρμα σας, είναι πολύ πιθανό να πάσχετε από την ασθένεια Morgellons. Να έχετε ωστόσο υπόψη, πως πιθανόν να μην υπάρχει αυτή η ασθένεια. Το εάν η Morgellons είναι ή δεν είναι μια πραγματική αρρώστια, είναι κάτι που κανείς δεν το γνωρίζει.
Κάτι παρόμοιο με τα συμπτώματα που περιγράφηκαν πιο πάνω, συμπληρωμένα με την εμφάνιση περίεργων ινών ή νημάτων που αναπτυσσόντουσαν επάνω στο δέρμα ή λίγο πιο κάτω από αυτό, αναφέρθηκαν από τον γιατρό του 17ου αιώνα, Thomas Browne. 

DO NOT MISS READING THIS ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 
Δείτε τα βίντεο..
ΠΗΓΗ(( http://hellasxg.blogspot.com/2010/07/morgellons-nano-chemtrails.html  ))

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ **ΧΑΒΑ** ΤΟΥΣ -ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ................

Κλιμακώνει η Άγκυρα στο Αιγαίο: Μετά από πολύ καιρό στις 16:19 τουρκικά μαχητικά πέταξαν επάνω από ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα επάνω από το Αγαθονησίου! Ένα πακέτο COMAO με 8 τουρκικά μαχητικά (4 F-16 και 4 F-4 ) πραγματοποίησε διέλευση σε μεγάλο ύψος.
Κατά τη διάρκεια της υπέρπτησης, τα 2 F-16 και τα 4 F-4 του σχηματισμού, πετούσαν σε ύψος από 9.500 έως 11.000 ποδών, ενώ τα έτερα 2 F-16 πετούσαν σε ύψος 24.600 ποδών.
Ο σχηματισμός μπήκε στο ελληνικό FIR βορείως Σάμου στις 15:59, ενώ εξήλθε νοτίως Σάμου στις 16:21.
Συνολικά σήμερα μπήκαν 16 τουρκικά μαχητικά και παραβίασαν οκτώ φορές τον ΕΕΧ τα μισά από τα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα.
Δεν υπήρξε καμία εμπλοκή. Τα ελληνικά μαχητικά που έσπευσαν να αναχαιτίσουν τα τουρκικά αεροσκάφη στο Αγαθονήσι έφτασαν όταν τα τουρκικά είχαν αποχωρήσει.
Αυτή την φορά υπήρξε ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ, το οποίο δείχνει να βελτιώνει τα ανακλαστικά του μετά από δύο δύσκολες επικοινωνιακά ημέρες. Αναμένεται αντίδραση με την μορφή διαβήματος από το υπουργείο Εξωτερικών.
ΠΗΓΗ((  http://4.bp.blogspot.com/_Hb3395p0tQ8/TDT-adiwOBI/AAAAAAAAAKM/N6u6ns8ymfg/s1600/TUAF1s.jpg  ))