Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

O AΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ. ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


O AΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ. ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ο απόκοσμος ήχος ακούστηκε και στην Μαλαισία!!!  Συγκεκριμένα στη "ΚΟΤΑ SAMARAHAN" τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης και 12ης Ιανουαρίου. Κάποιοι (ποιοί άραγε...) διοχετεύουν πληροφορίες πως οι ήχοι προερχόντουσαν από ένα εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή.  Εμείς μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε πως υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης αφού δεν είναι το μοναδικό συμβάν. 
Σας παραθέτουμε μερικές από τις δεκάδες μαρτυρίες που έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.
  • Ένας δάσκαλος ο Mohd Ferdauz Jemain, που ζει στην Kampung Meranek, ήταν ένας από αυτούς που άκουσαν τον απόκοσμο ήχο στις 11 Ιανουαρίου. "Ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα όταν με ξύπνησε ένας περίεργος ήχος. Ήταν δυνατός σαν βρυχηθμός παρόμοιος με ροχαλητό ανθρώπου.  Αμέσως σηκώθηκα από το κρεβάτι και βγήκα έξω από το σπίτι μου να δω τι συμβαίνει.  Το αίσθημα ήταν ανατριχιαστικό.. Δεν μπορούσα να διαπιστώσω από που προερχόταν αυτός ο ήχος.. ήταν σαν να έρχεται κάτι από τον ουρανό! Φοβισμένος αμέσως μπήκα μέσα στο σπίτι και έμεινα ξάγρυπνος μέχρι την αυγή.  Αν δεν κάνω λάθος ο ήχος έγινε ακόμα πιο αισθητός στις 5 πμ.


Για να αποδείξει ότι δεν κατασκεύασε την ιστορία ο δάσκαλος κατέγραψε τον ήχο με το κινητό του τηλέφωνο, και το έδωσε ως διαπιστευτήριο στην εφημερίδα thesundaypost.
Το ρεπορτάζ αυτό δημιούργησε έντονο ενδιαφέρον στους κατοίκους και έγινε αντικείμενο συζήτησης. Και φυσικά αφού έγινε ευρέως γνωστό νέες μαρτυρίες προέκυψαν σε γειτονικά χωριά, Meranek, Pinang, Sindang, Tambirat και Desa επιβεβαιώνοντας την αρχική καταγραφή.
Όπως γράψαμε πιο πάνω αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο απόκοσμος ήχος προερχόταν από ένα εργοστάσιο παραγωγής φοινικέλαιου στο Kampung και αυτό διότι επιμένουν να αποσιωπηθεί το γεγονός.  Ωστόσο υπάρχει η μαρτυρία του Harith Amin εργάτης που δούλεψε πρόσφατα εκεί καταρρίπτοντας την συγκεκριμένη έκδοση. 

  • "Το εργοστάσιο βρίσκεται εκεί τα τελευταία 8 χρόνια και είμαι πολύ σίγουρο ότι ο ήχος αυτός δεν προήλθε από τα μηχανήματα που υπάρχουν εκεί. Επιπλέον δεν υπάρχουν πουθενά μηχανήματα επεξεργασίας που να παράγουν τέτοιον ήχο και μάλιστα να γίνεται αισθητός σε ακτίνα 8 χλμ.."


Ο Αmin επίσης κατέγραψε τον ήχο. Νωρίς το πρωί πριν πάει στο σχολείο ο δάσκαλος Ferdauz  αποφάσισε να ελέγξει αν ο ήχος προερχόταν από το εργοστάσιο. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν αρνητικό. Δώστε λίγο βάση τώρα γιατί αρχίζει το ωραίο: 
O Ferdauz παρατήρησε κάτι περίεργο το πρωινό της 12ης Ιανουαρίου στον ουρανό.  
  • "Τα σύννεφα φαίνονται να βρίσκονται σε ευθείες γραμμές και μάλιστα σε στοίχιση ομοιόμορφα.  Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο ποτέ, αλλά πιστεύω πως θα υπάρχει επιστημονική εξήγηση γι'αυτό.  Νωρίτερα  την ίδια μέρα στην γειτονική Ινδονησία έγινε σεισμός μεγέθους 7.3 της κλίμακας Ρίχτερ, δεν ξέρω αν τα περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους".


Στο μεταξύ στο Kampunk Meranek υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο που άκουσε τον απόκοσμο ήχο.  Ο πρόεδρος της πόλης Mahmud Pawi μαζί με την οικογένεια του έγιναν μάρτυρες αυτού του παράξενου συμβάντος.
  • "Όταν ξύπνησα το πρωί της 11ης Ιανουαρίου είχα ανατριχιάσει ακούγοντας και μόνο αυτούς τους ήχους. Ξύπνησα αμέσως όλη την οικογένεια μου και βγήκαμε στη βεράντα προσπαθώντας να καταλάβουμε τι ήταν και από που, προερχόταν.. Ελπίζουμε κάποιος να μας εξηγήσει τι συμβαίνει.."
Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με ανθρώπους που έζησαν την εμπειρία αυτή και από μέχρι στιγμής στοιχεία τα πράγματα είναι συνταρακτικά. Πρόκειται για πραγματικό γεγονός που εξελίσσεται το καιρό που ζούμε!   Θα δημοσιεύσουμε τις εμπειρίες τους και τα στοιχεία.  ΠΡΟΣΕΧΩΣ στο blog μας.

11/9 ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ BLUE BEAM ? ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ‏


11/9 ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ BLUE BEAM ? ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ‏ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ....ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ  ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ? ΠΟΙΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ? ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ? 
ΔάφνηΈνας άντρας εν'ονόματι  Waleed Al Shehri λέει το άρθρο, άφησε τις ΗΠΑ πριν ένα χρόνο.
Ένας άλλος άντρας που κατονομάστηκε από το FBI ως ένας από τους αεροπειρατές της 11/9/2001 στην Washington και στην New York ζωντάνεψε και είναι καλά...
Η συνεχεια εδω
http://news.bbc.co.uk/2/hi/1559151.stmΠΗΓΗ: //thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/12/wtc-9-11.html#ixzz1hDA0aBi1


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..2001 ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ...
ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ????.?
ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΛΙΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 7 ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ...
ΟΜΩΣ...ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ...


ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ...
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ..ΤΑ ΑΕΡOΠΛΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!
ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΦΤΕΡΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΝΕΤΑΙ....Μαγνητικές πύλες συνδέουν τον ήλιο με τη Γη!


Μαγνητικές πύλες συνδέουν τον ήλιο με τη Γη!

Στον χρόνο που θέλετε για να διαβάσετε αυτό το άρθρο κάτι θα συμβεί υψηλά στον ουρανό, που μέχρι πρόσφατα πολλοί επιστήμονες δεν πίστευαν ότι μπορεί να γίνει.
Μια μαγνητική πύλη θα ανοίξει συνδέοντας τη Γη με τον Ήλιο, που απέχουν μεταξύ τους περίπου 150 εκατ. χλμ. Τόνοι σωματιδίων υψηλής ενέργειας θα εισρεύσουν από το άνοιγμα, πριν αυτό κλείσει ξανά, στον χρόνο που θέλετε για να φτάσετε στο τέλος αυτής της είδησης.
"Το φαινόμενο ονομάζεται συμβάν μεταβίβασης μαγνητικής ροής", λέει ο φυσικός David Sibeck του...
Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Goddard.
Μια καλλιτεχνική άποψη της σύνδεσης του μαγνητικού πεδίου της Γης με αυτό του ήλιου - γνωστό και ως "συμβάν μεταβίβασης μαγνητικής ροής" - με ένα διαστημόπλοιο που μετράει σωματίδια και μαγνητικά πεδία
"Πριν μέχρι δέκα χρόνια εθεωρείτο ανύπαρκτο, σήμερα υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι όχι μόνο συμβαίνει, αλλά μάλιστα είναι πολύ συνηθισμένο".
Οι ερευνητές εδώ και καιρό γνώριζαν ότι η Γη και ο Ήλιος πρέπει να συνδέονται. Η μαγνητόσφαιρα της Γης (η μαγνητική 'φυσαλίδα' που περιβάλλει τον πλανήτη μας) είναι γεμάτη με σωματίδια από τον ήλιο, που φθάνουν στη Γη μέσω του ηλιακού ανέμου και διαπερνούν τις μαγνητικές "ασπίδες" της Γης. Εισέρχονται ακολουθώντας τις γραμμές του μαγνητικού πεδίου, οι οποίες μπορούν να ανιχνευθούν από την επιφάνεια του πλανήτη μας μέχρι πίσω στην ατμόσφαιρα του ήλιου.
"Οι επιστήμονες πίστευαν ότι η σύνδεση Γης-Ήλιου ήταν μόνιμη, αλλά τώρα πια", λέει ο Sibeck, "γίνεται αντιληπτό ότι αυτό δεν συμβαίνει, καθώς αποδεικνύεται ότι η σύνδεση δεν είναι καθόλου σταθερή, αλλά συχνά σύντομη, πολύ δυναμική και μερικές φορές εκρηκτική".
Σύμφωνα με ερευνητές στην ημερήσια πλευρά της Γης (δηλαδή την πλευρά που είναι εκτεθειμένη στον ήλιο) το μαγνητικό της πεδίο πιέζει το μαγνητικό πεδίο του ήλιου. Περίπου κάθε οκτώ λεπτά, τα δύο πεδία για λίγο χρόνο συγχωνεύονται ή "επανασυνδέονται", σχηματίζοντας έτσι μια "πύλη" μέσω της οποίας είναι δυνατή η ροή των σωματιδίων. Η πύλη λαμβάνει τη μορφή ενός μαγνητικού κυλίνδρου με πλάτος περίπου όσο η Γη.
Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος έχει ένα στόλο από τέσσερα διαστημόπλοια Cluster και η NASA πέντε THEMIS, που διαπερνάνε και περιβάλλουν τους μαγνητικούς αυτούς κυλίνδρους, οπότε μετρούν τις διαστάσεις τους και αισθάνονται τα σωματίδια που περνούν ανάμεσα. "Είναι λοιπόν οι πύλες ένα πραγματικό φαινόμενο", λέει ο Sibeck. Τώρα που τα Cluster και THEMIS έχουν άμεσα δείγματα, οι θεωρητικοί φυσικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις μετρήσεις για την προσομοίωση των FTE στους υπολογιστές τους και μπορούν βεβαίως να προβλέψουν τη συμπεριφορά τους. Ο Jimmy Raeder φυσικός του Πανεπιστημίου του New Hampshire παρουσίασε μια τέτοια προσομοίωση και τόνισε πως οι κυλινδρικές μαγνητικές πύλες τείνουν να σχηματίζονται πάνω από τον Ισημερινό της Γης και μετά μετακινούνται προς τους πόλους - στο Βόρειο πόλο το Δεκέμβριο και στο Νότιο πόλο τον Ιούλιο.
Ο Sibeck. όμως έχει ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Γιατί οι πύλες σχηματίζονται κάθε οκτώ λεπτά; Πώς τα μαγνητικά πεδία στο εσωτερικό των κυλίνδρων περιστρέφονται σπειροειδώς;
Ο Sibeck πιστεύει ότι αυτό το συμβάν συμβαίνει με διπλάσια συχνότητα από όσο νομίζαμε μέχρι σήμερα. "Νομίζω ότι υπάρχουν δύο ποικιλίες του συμβάντος FTE: η ενεργητική και η παθητική." Ενεργητικά FTE είναι μαγνητικοί κύλινδροι που επιτρέπουν στα σωματίδια να ρέουν μέσα από αυτόν μάλλον εύκολα, είναι δε σημαντικοί αγωγοί ενέργειας για τη μαγνητόσφαιρα της Γης. Παθητικά FTE είναι μαγνητικοί κύλινδροι που παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντίσταση, η εσωτερική τους διάρθρωση είναι τέτοια που δεν επιτρέπει μια τόσο εύκολη ροή των σωματιδίων και πεδίων.