Δευτέρα 25 Απριλίου 2011


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ UFO ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝΤο ιπτάμενο αντικείμενο το είδαν αρκετά άτομα και σε αυτό αφιέρωσε πρωτοσέλιδο το 2009 και η εφημερίδα SABAH.Όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι από τις φωτογραφίες που τράβηξαν,φαίνονται τα πρόσωπα των εξωγήινων που ήταν μέσα στο σκάφος...
Δείτε το βίντεο..


GOOGLE EARTH Mystery Secret UFO & Hidden Places

Σεληνιακά Παροδικά Φαινόμενα .........


Παράξενα Φαινόμενα

Στα Βίντεο που ακολουθούν θα δούμε μερικά παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα σε βίντεο.

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει πολλά από τα αγαπημένα βιντεο της ΝΑΣΑ με θεάσεις ΟΥΦΟ – ΑΤΙΑ αρχειοθετημένα όλα αυτά τα χρόνια. Όλα αυτά τα παραδείγματα (με εξαίρεση το δεύτερο πριν το τελευταίο) πάρθηκαν απον ταινίες από τους αστροναύτες της ΝΑΣΑ ή ρωσους Κοσμοναύτες κατά τον τελευταίο μισό αιώνα, δείχνει πολλά καταπληκτικά παραδείγματα από διαφορετικές εποχές – απο τις αποστολές Τζάμινι,Απόλλων, σογιούζ, Σκαιλαμπ κλπ. , συν ένα ζευγάρι προσθήκες απο πηγές της Ρωσίας από το τηλεκατευθυνόμενο Zond τους και το Διαστημικό Σταθμό ΜΙΡ. Το δεύτερο τελευταίο παράδειγμα είναι το μοναδικό στην κατάρτιση που διαθέτει υλικό που δεν έχει ληφθεί στο διάστημα και δεν είναι επίσημο κώδικα. Το εν λόγω βιντεο δείχνει ένα ΣΠΦ (Σεληνιακό Παροδικές Φαινόμενο) περίπτωση που καταγράφηκε με μια φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη με το προσοφθάλμιο ενός επίγειου τηλεσκόπιου που ευτυχώς είχε επικεντρωθεί στη Σελήνη κατά τη περίοδο του φαινομένου.
Στην περίπτωση αυτή, το ΣΠΦ εκδηλώνεται ως ένα αντικείμενο που διέρχεται πέρα ​​από το πρόσωπο του σεληνιακού δίσκο. Αν και τα παραδείγματα που θα δείτε εδώ μπορεί όλα να είναι “επισήμως” ως «αγνώστου ταυτότητας» αντικείμενα, που σημαίνει απολύτως ότι η ΝΑΣΑ καθώς και ορισμένα στοιχεία εντός της επιστημονικής κοινότητας σε όλο τον κόσμο είναι εντελώς στο σκοτάδι ως προς το ποια είναι αυτά τα πράγματα που βλέπετε.

Μυστήρια της Σελήνης

Κοσμικές Πύλες.....

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ-ALIEN PLANETS (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)GR SUBS.


ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ-ALIEN PLANETS (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)GR SUBS.


100 ΔΙΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ 

Ο γαλαξίας μας μπορεί να φιλοξενεί ακόμη και 100 δισεκατομμύρια πλανήτες ίδιους με τη Γη.Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο αμερικανός καθηγητής αστροφυσικής Αλαν Μπός σε ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ενωσης για την Προώθηση της Επιστήμης που έλαβε χώρα στο Σικάγο.
Ο Μπός υποστήριξε οτι για κάθε άστρο που βρίσκεται στο γαλαξία μας αντιστοιχεί και ένας πλανήτης παρόμοιος με την Γή και άρα δεν αποκλείετε η ύπαρξη κάποιας μορφής ζωής με την μορφή μικροβίων.Αλλά και η ύπαρξη κάποιων πλανητών που μπορούν να φιλοξενήσουν ζωή όπως στην Γή και στο μέλλον να έχουν πιθανότητα να αποικηθούν.

Η σημερινή τεχνολογία επιτρέπει την διερευνηση μόνο 300 περίπου πλανητών αλλα απο τα στοιχεία που έχουν οι επιστήμονες εως τώρα είναι σχεδόν σίγουροι οτι δεν είμαστε "μονοι".
Ο Μπός υπολογίζει οτι αρκετά πράγματα θα μάθουμε για τους πλανήτες αλλά και την πιθανότητα υπαρξης ζωής σε αυτούς απο την αποστολή Κepler που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο η ΝΑΣΑ.Ενα φιλόδοξο πρόγραμμα που θα συγκεντρώσει όχι μόνο στοιχεία απο τους άγνωστους πλανήτες αλλά και εικόνες.
 

Εξωγήινοι στην καρδιά της Γης ;


Εξωγήινοι στην καρδιά της Γης ;


 "Εξω-γήινοι ... είναι άραγε αυτός ο σωστός όρος για να χαρακτηρίσουμε άλλα όντα;
Μήπως τελικά ο Ε.Τ δεν ζούσε στο διάστημα αλλά κάτω από τα πόδια μας; Mέσα στην κούφια Γη..."

Πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και συγγραφείς έχουν υποστηρίξει ότι η Γη είναι κενή στο εσωτερικό της.

Οι φήμες και οι θεωρίες για την 
ύπαρξη υπόγειων πόλεων εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1946. Το άτομο που ξεκίνησε αυτή τη φημολογία ήταν ο Richard Shaver – συγγραφέας, δημοσιογράφος και επιστήμονας. Η μοναδική ιστορία του για επαφές που είχε με εξωγήινα όντα που ζούσαν κάτω από το έδαφος δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Amazing Stories». Ο Shaver δήλωσε πως έζησε κάποιες εβδομάδες κάτω από την επιφάνεια της Γης μαζί με εξωγήινα όντα διαβολικής μορφής, περιγραφές που μπορούν να βρεθούν μέσα σε αρχαίους μύθους και παραμύθια.

Σχεδόν κάθε πολιτισμός έχει να παρουσιάσει μια ιστορία για μια αρχαία φυλή που εγκαταστάθηκε στον πλανήτη Γη πολύ πριν την εμφάνιση του ανθρώπου. Τα όντα αυτά που ζουν υπόγεια περιγράφονται σαν εξαιρετικά ταλαντούχα, έξυπνα και πολιτισμένα – δεν θέλουν να έχουν τίποτα κοινό με τους ανθρώπους.

Κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι η ιστορία του αμερικανού συγγραφέα είναι αποκύημα της καλπάζουσας φαντασίας του. Παρολ’ αυτά, εκατοντάδες αναγνώστες ανταποκρίθηκαν στο δημοσίευμα αυτό. Αναφέρουν ότι επισκέφθηκαν υπόγειες πόλεις, μίλησαν με τους κατοίκους τους και είδαν ασύλληπτες τεχνικές εφευρέσεις που διασφάλιζαν μια άνετη ζωή στο κέντρο του πλανήτη. Ακόμα μαρτυρούν ότι οι τεχνολογίες που έχουν αναπτύξει οι εξωγήινοι που ζουν εκεί του επιτρέπουν να

ελέγχουν τον ανθρώπινο νου.
Η απίστευτη αυτή ιστορία είχε μεγάλη επιρροή στους επιστήμονες και αποτέλεσε κίνητρο για τις έρευνες πάνω σε παραφυσικές δραστηριότητες.
Ο Edmund Halley, Άγγλος αστρονόμος του 17ου αιώνα, οι συγγραφείς Ιούλιος Βέρν, Έντγκαρ Άλαν Πόε καθώς και άλλοι, γράφουν στα έργα τους ότι ο πλανήτης Γη είναι μια κενή σφαίρα. Οι αμερικανικές αρχές κατά τη διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα προετοίμαζαν μια επιστημονική αποστολή για να ερευνήσει το βάθος της κενής Γης.
Οι επιστήμονες του Τρίτου Ράιχ έδειξαν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον στο μυστηριώδη υπόγειο κόσμο. Μια ειδική μυστική αποστολή είχε οργανωθεί το 1942. Οι Γερμανοί επιστήμονες ήλπιζαν να καταφέρουν να εγκαταστήσουν συστήματα ραντάρ κάτω από την επιφάνεια της Γης και να οδηγηθούν στην καθολική κυριαρχία του κόσμου. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας δεν είναι γνωστό όμως η υπόθεση ενός υπόγειου πολιτισμού επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.

Υπόγειοι εξωγήινοι πολιτισμοί Υπόγειοι εξωγήινοι πολιτισμοί

Το 1963, δυο αμερικανοί ανθρακωρύχοι, ο David Fellin και ο Henry Throne, ανακάλυψαν μια μεγάλη πόρτα σε έναν υπόγειο διάδρομο πίσω από την οποία υπήρχε μια μαρμάρινη σκάλα. Στην Αγγλία, οι ανθρακωρύχοι μπορούν να ακούσουν τον ήχο από μηχανοκίνητες συσκευές κάτω από τη Γη, την ώρα που σκάβουν κάποιο τούνελ. Ένας από αυτούς είπε ότι είχαν βρεί εκεί μια σκάλα σε ένα υπόγειο πηγάδι. Ο ήχος των μηχανών γινόταν ολοένα και πιο καθαρός και οι εργάτες τρομοκρατήθηκαν. Όταν επέστρεψαν στο τούνελ δεν υπήρχαν πια οι σκάλες ούτε η είσοδος στο πηγάδι.

Ένας αμερικανικός δορυφόρος έβγαλε πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στα τέλη της δεκαετίας του 70. οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύθηκαν σε πολλά δυτικά επιστημονικά περιοδικά: απεικόνιζαν ένα σκοτεινό κανονικού σχήματος σημείο στο Βόρειο Πόλο. Οι φωτογραφίες δεν ήταν ελαττωματικές: παρόμοιες φωτογραφίες που απεικονίζουν το ίδιο σκοτεινό σημείο στον πόλο έχουμε και χρόνια αργότερα.

Είναι κούφια η Γη στο εσωτερικό της; Είναι κούφια η Γη στο εσωτερικό της;Υπόγειοι εξωγήινοι πολιτισμοί
Ο ανθρωπολόγος James McKenna ερεύνησε μια κακό-φημισμένη σπηλιά στην πολιτεία του Idaho. Ο McKenna και άλλα μέλη της αποστολής άκουγαν κραυγές και οιμωγές καθώς κινούνταν εκατοντάδες μέτρα προς το βάθος της σπηλιάς. Εκεί βρήκαν ανθρώπινους σκελετούς αλλά αναγκάστηκαν να σταματήσουν την αναζήτησή τους καθώς η μυρωδιά από το θειάφι ήταν πολύ έντονη.
Οι γεωλόγοι δεν συμφωνούν με τη θεωρία της κούφιας Γης αν και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχει μεγάλος αριθμός κενών χώρων στο κέντρο του πλανήτη. Η ανθρώπινη ζωή είναι αδύνατη σε αυτούς τους χώρους: η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή και δεν υπάρχει αρκετό οξυγόνο. Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι υπόγειοι πολιτισμοί ίσως έχουν εξωγήινη καταγωγή. Είναι πιθανό, οι εξωγήινοι να κουράστηκαν από τους ανθρώπινους πολέμους και κτηνωδίες και να μετακόμισαν κάτω από τη Γη από όπου και μπορούσαν άνετα να παρακολουθούν την εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Κι αν τα UFO που έχουν εμφανιστεί στον ουρανό δεν προέρχονται από άλλους γαλαξίες αλλά από μέσα από τη Γη; Αν όμως η Γη είναι κούφια στο εσωτερικό της, τότε κάποιος θα είχε βρει την είσοδο στον υπόγειο κόσμο εδώ και πολύ καιρό. Μια ομάδα αμερικανών επιστημόνων πιστεύουν ότι υπόγειες πόλεις υπάρχουν στη Γη στην τέταρτη διάσταση. Όταν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης αλλάζει από καιρό σε καιρό, οι είσοδοι στο τούνελ ανοίγουν και κάποιοι τυχαίοι επισκέπτες μπορούν να δουν τις υπόγειες πόλεις και τους κατοίκους τους.Είναι κούφια η Γη στο εσωτερικό της;
Μια από τις θεωρίες αναφέρει ότι πολλές μυστηριώδεις κατασκευές, όπως το Stonehendge στην Αγγλία, έχουν χτιστεί για να υποδηλώσουν της εισόδους στις υπόγειες πόλεις. Αν υπάρχει μια λογική φυλή που ζει υπογείως αυτό θα μπορούσε να είναι η ερμηνεία σε πολλά ανεξήγητα φαινόμενα
ΠΗΓΗ((http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_4820.html))

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..........

ΙΣΡΑΗΛ: «Τηλεοπτικό σόου» γελοιοποιεί την Σταύρωση του Χριστού


ΙΣΡΑΗΛ: «Τηλεοπτικό σόου» γελοιοποιεί την Σταύρωση του Χριστού


Ακόμα κι αν δεν είναι κάποιος χριστιανός, δεν μπορεί να μην νιώσει αηδία για το βίντεο αυτό, όπου μία ‘μαϊμού’ παίζει τον Ιησού, πάνω στον σταυρό, ενώ τον χτυπάει με σφυρί η νεαρή Ισραηλίτισσα.

Από το 'σόου' «Toffee Veha-Gorillah" (2007) 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο έχει προσβλητικό υλικό.


Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος για την κατάσταση της χώρας…(video)


Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος για την κατάσταση της χώρας…(video)

Ίσως ο μόνος που δακρύζει για την κατάσταση που έχει επέλθει η χώρα μας…
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος στην τηλεόραση Best Καλαμάτας και στην δημοσιογράφο Γεωργία Αναγνωστοπούλου ειπώθηκαν αλήθειες.
Μίλησε για την κατάσταση της χώρας και την οικονομία και....
με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε πως έχει πίστη στον Ελληνικό λαό πως θα τα καταφέρει…

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα και σε επόμενη ανάρτηση το report24.gr θα σας παρουσιάσει ολόκληρη την συνέντευξη που δόθηκε στην Μεσσηνία όπου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στο CostaNavarino.

ΠΗΓΗ((http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/video_9219.html)
)