Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ(( ΔΕΙΤΕ ΤΟ ))


ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ((Ο ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ))
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο  Μπέντζαμιν Κρεμ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Share International ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ((ΥΗΝ ΜΠΑΛΑ))..ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ.....................................

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


ΜΕ ΤΟΝ Μπέντζαμιν Κρεμ. Eπιλεγμένες και μεταφρασμένες από το τεύχος του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2010 του περιοδικού Share International

Ε: «Σήμερα, 56 εφημερίδες σε 45 χώρες κάνουν το χωρίς προηγούμενο βήμα να μιλήσουν με μια φωνή μέσω ενός κοινού κύριου άρθρου, διότι η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει έναν ιδιαίτερα κρίσιμο κίνδυνο». Η πρωτοφανής κίνηση αυτή έγινε από τους συντάκτες διαφόρων εφημερίδων σε όλο τον κόσμο την παραμονή της συνόδου κορυφής της Κοπεγχάγης για το Κλίμα το Δεκέμβριο του 2009.
Μήπως Πνευματική Ιεραρχία ενέπνευσε αυτή τη συνδυασμένη προσπάθεια; Αν ναι, ποιος Δάσκαλος; Να περιμένουμε και άλλα τέτοια ιστορικά γεγονότα τους επόμενους μήνες;

Α: Ναι, ο Μαϊτρέγια. Αυτό το είδος της δράσης διαφόρων ομάδων θα αυξηθεί και θα λάβει χώρα σε ποικίλους κλάδους της κοινωνίας στους επόμενους μήνες και χρόνια. Τα μέσα ενημέρωσης είναι στην πραγματικότητα το όργανο έκφρασης της φωνής του λαού και αντικατοπτρίζουν τη λαχτάρα του για δράση ώστε να σώσουμε τον πλανήτη. Αυτού του είδους η δράση θα συνεχιστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μέχρι η πρωτοβουλία αυτή να μην απαιτείται πλέον.
Ε: Έχουν παρουσιαστεί διάφοροι ισχυρισμοί για τα αίτια της αποτυχίας των ηγετών να καταλήξουν σε κάποια φιλόδοξη συμφωνία το Δεκέμβριο του 2009 στη διάσκεψη για το κλίμα του ΟΗΕ στην Κοπεγχάγη.
Μήπως λόγω: (1) της Κίνας, και ως ένα ορισμένο βαθμό της Ινδίας, οι οποίες έχουν αναπτυσσόμενες ακόμα οικονομίες, για προστασία των δικών τους οικονομικών συμφερόντων; (2) των μεγάλων βιομηχανικών και εταιρικών συμφερόντων, που πρωτίστως αντιπροσωπεύονται από το εμπορικό επιμελητήριο των ΗΠΑ, που αποτρέπει τυχόν μέτρα τα οποία θα εμπόδιζαν την ελεύθερη δυνατότητα στο να ρυπαίνουν; (3) του Δανού Πρωθυπουργού, ο οποίος επιθυμούσε απελπιστικά κάποιο αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να υποβάλλει μια αδύναμη και μεροληπτική συμφωνία μεταξύ μερικών επιλεγμένων κρατών.

Α: (1) Ναι. (2) Ναι. (3) Όχι.
Ε: Άραγε η Ιεραρχία των Δασκάλων περιμένει ότι η πλήρη ανάδυση του Κυρίου Μαϊτρέγια θα συμβεί πριν το 2012; ή είναι προγραμματισμένη να συμβεί το 2012;
Α: Δεν έχει προγραμματιστεί να συμβεί το 2012 ή κάποια άλλη συγκεκριμένη ημερομηνία. Προσδοκάται και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πολύ εγγύς μέλλον.
Ε: Η ημέρα και η ώρα που θα λάβει χώρα η Ημέρα της Αναγγελίας του Μαϊτρέγια θα αναγγελθεί εκ των προτέρων; 
Α: Ναι τα μέσα ενημέρωσης θα γνωστοποιήσουν το χρόνο.
Ε: Φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις ότι η υποτιθέμενη απόπειρα να ανατιναχθεί το αεροπλάνο της Northwest Airlines στο Ντιτρόιτ την 25η Δεκεμβρίου του 2009 δεν ήταν καθόλου αυτό που μας έκαναν να πιστέψουμε, και ότι ήταν ‘στημένη’.
(1) Ήταν μέρος κάποιου σχεδίου ώστε να δοθεί στις ΗΠΑ η πρόφαση για να αυξήσει την επιρροή της στην περιοχή του Περσικού κόλπου (κατηγορώντας την Υεμένη), είτε για την διασφάλιση προμηθειών πετρελαίου είτε για άλλους γεωπολιτικούς λόγους; (2) Μήπως έγινε για να δικαιολογηθεί η εγκατάσταση στα αεροδρόμια παντού στην υφήλιο των σαρωτών σώματος, δημιουργώντας έτσι τεράστια κέρδη για τους κατασκευαστές των ανιχνευτών; (3) Ήταν άραγε μια προσπάθεια κάποιων ρεπουμπλικάνων και / ή κάποιων από το βιομηχανικό κατεστημένο να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Πρόεδρο Ομπάμα των ΗΠΑ, ή να τον αναγκάσουν να επιδείξει περισσότερο πυγμή ενάντια στο λεγόμενο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας»;

Α: (1) Όχι. (2) Όχι. (3) Όχι. Πρόκειται για ένα ακόμα παράδειγμα των ‘θεωριών συνωμοσίας’ που φαίνεται να ενδημούν ιδιαίτερα στις αντιδράσεις των Αμερικάνων. Άραγε υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτά τα ερωτήματα σχετίζονται με τα γεγονότα; Γιατί οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι τα συμβάντα αυτά απλά συνέβησαν; Οι άνθρωποι γενικά, αλλά ιδιαίτερα στην Αμερική, δικαιολογημένα, φαίνεται να έχουν πάψει να πιστεύουν στις δηλώσεις των πολιτικών. Αλλά πρέπει να χρησιμοποιούμε κοινή λογική και να απαλλαγούμε από την παράνοια.
Ε: (1) Ήταν το τρομοκρατικό γεγονός τις 25ης Δεκεμβρίου του 2009 στην πτήση από το Άμστερνταμ στο Ντιτρόιτ κάποια προσπάθεια από τις ‘σκοτεινές δυνάμεις’ του πλανήτη να καθυστερήσουν την δημόσια ανάδυση του Μαϊτρέγια; (2) Σε ποιο βαθμό καθυστέρησε η δημόσια ανάδυση του Μαϊτρέγια εξ’ αιτίας του γεγονότος αυτού; (3) Μήπως οι Δάσκαλοι ενεπλάκησαν ώστε να σιγουρέψουν ότι πράγματι η βόμβα δεν θα έφτανε στο αεροπλάνο;Α: (1) Καθόλου. (2) Η ανάδυση του Μαϊτρέγια δεν έχει καθυστερήσει. (3) Καθόλου.
Ε: . Την 12η Δεκεμβρίου του 2009 στην πόλη Jinotega, στη Νικαράγουα, ένα δωδεκάχρονο  κορίτσι βρήκε μια εικόνα της Παναγίας της Γουαδελούπης στο πάτωμα του σπιτιού τους, όπου υπάρχει ένα λατρευτικό τραπέζι αφιερωμένο στην Παναγία. Η θεία της προσπάθησε να τη σβήσει με μια σφουγγαρίστρα αλλά δεν τα κατάφερε. Πρόκειται για πραγματικό θαύμα; Α: Ναι, είναι ένα πραγματικό θαύμα, εκδηλώθηκε από τον Δάσκαλο ο Οποίος ήταν η Παναγία.
Ε: Θα μπορούσε μήπως να συμβαίνει το εξής: οι αστρονόμοι να έχουν παρατηρήσει το ‘άστρο’ αλλά, μη γνωρίζοντας πώς να εξηγήσουν αυτό το νέο φαινόμενο, το αναφέρουν ως ένα νέο-ανακαλυφθέντα πλανήτη ή αστεροειδή; Α: Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το τι πραγματικά συμβαίνει, μάλλον, καθόσον οι επαγγελματίες αστρονόμοι δεν έχουν τρόπο να εξηγήσουν τα ‘λαμπερά σώματα’, (εκτός αν πιστεύουν ό,τι έχω πει για το ‘άστρο’), οπότε τείνουν να αγνοούν την ύπαρξή τους.
Ε: Διάβασα ένα άρθρο στην εφημερίδα ‘TheExaminer’ (10 Δεκεμβρίου του 2009) με τον τίτλο «Σπειροειδές φως στην Νορβηγία – αποτυχία πυραύλου λόγω παρέμβασης ΑΤΙΑ (UFO) / Εξωγήινων;». Έγραφε ότι οι Ρώσοι είχαν μια αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου στην περιοχή, και συνέχιζε: «Έχουν υπάρξει διάφορες περιπτώσεις όπου οι δοκιμές πυρηνικών βλημάτων έχουν αποτύχει λόγω της επέμβασης ΑΤΙΑ. Μήπως κάποια εξωγήινη νοημοσύνη προκάλεσε την αποτυχία του Ρωσικού πυραύλου προκειμένου να παραχθεί μια φωτεινή σπείρα, γνωρίζοντας ότι έτσι θα τραβούσε την παγκόσμια προσοχή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στη Νορβηγία του Προέδρου Ομπάμα; Μήπως οι εξωγήινοι το έκαναν αυτό γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο Ομπάμα θα συζητούσε την κατάργηση των πυρηνικών όπλων κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή αποδοχής του βραβείου Νόμπελ;». Στο άρθρο υπάρχει επίσης μια αναφορά του αυτόπτη μάρτυρα θέασης ενός ΑΤΙΑ το 1964, καθηγητή Robert Jacobs, πρώην υπολοχαγού της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ. Ο Robert Jacobs είχε δεσμευτεί να αποσιωπήσει το γεγονός, και μέχρι πρόσφατα το έκανε. Έχουν εμφανιστεί και άλλοι σαν κι αυτόν που ξεσκέπασαν τέτοια γεγονότα.
Άραγε οι Διαστημικοί Αδερφοί μας πράγματι ‘παρεμβαίνουν’ στις δοκιμές των πυρηνικών πυραύλων;
Α: Όχι. Δεν υπήρξε καμία δοκιμή πυρηνικού πυραύλου την 9η Δεκεμβρίου του 2009, από τους Ρώσους ή από άλλους. Υπάρχει μια συμφωνία η οποία τηρείται αμετάκλητα  μεταξύ των Ρώσων και των Δυτικών δυνάμεων, να ενημερώνουν από πριν την ‘αντίπαλη πλευρά’ για κάθε τέτοια δοκιμή (μηδενίζοντας έτσι την πιθανότητα δημιουργίας εσφαλμένου συναγερμού για επίθεση και συνεπαγόμενου κινδύνου η ‘αντίπαλη πλευρά’ να αρχίσει τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο). Το σπειροειδές φως που εμφανίστηκε πάνω από την Νορβηγία προκλήθηκε από ένα διαστημόπλοιο (για την ακρίβεια από το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια), το οποίο όπως ανέβαινε στον ουρανό πίσω από ένα βουνό προσεκτικά και σκόπιμα δημιούργησε την σπείρα. Ολόκληρο το γεγονός διάρκεσε 12-14 λεπτά και δεν υπήρξε πτώση ραδιενεργών συντριμμιών.
Ε: Κατά την διάρκεια των χρόνων έχουν δημιουργηθεί διάφοροι σπειροειδείς σχηματισμοί αγρογλυφικών (κύκλοι στα σπαρτά – crop circles). Υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ του σπειροειδούς φωτός που εμφανίστηκε πρόσφατα στον βορεινό ουρανό της Νορβηγίας και αυτών των σπειροειδών αγρογλυφικών;Α: Ναι. Και τα δύο φτιάχτηκαν από διαστημόπλοια προερχόμενα από τους αδερφούς πλανήτες του συστήματός μας. Ο σπειροειδής σχηματισμός που εμφανίστηκε στο βόρειο τμήμα του ουρανού της Νορβηγίας δημιουργήθηκε από το ‘άστρο’ το οποίο έχει εμφανιστεί ως Προάγγελος της ανάδυσης του Μαϊτρέγια σε δημόσιο έργο.
Ε: Στην αρχή ενθουσιάστηκα πολύ για το φαινόμενο που αναφέρθηκε πάνω από τη Νορβηγία. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια εμφάνιση του ‘άστρου’ ακόμα όπως έχουν δει άλλοι παντού σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, όμως, οι ειδήσεις ανέφεραν ότι στην πραγματικότητα ήταν ένας χαλασμένος πύραυλος που πυροδοτήθηκε από κάποιο Ρωσικό υποβρύχιο. (1) Άραγε, τα μέσα ενημέρωσης σκόπιμα μας παραπλανούν για την πραγματική φύση αυτού του γεγονότος σαν αντίσταση στην έλευση του Μαϊτρέγια και σε όλες τις αλλαγές που Αυτός θα φέρει στην ανθρωπότητα; (2) Άκουσα ότι οι Ρώσοι παραδέχτηκαν την εκτόξευση ενός πυραύλου ο οποίος τελικά παρουσίασε βλάβη.Α: Ναι, ναι και πάλι ναι. Κάνουν ότι μπορούν, ως συνήθως, για να παραπλανήσουν τους πολίτες, αλλά δεν θα τα καταφέρουν για πάντα. Οι άνθρωποι θα αρνηθούν να παραπλανούνται με αυτόν τον τρόπο. (2) Αυτό αναφέρθηκε σαν κάποια εξήγηση, αλλά δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα οι Ρώσοι αρνήθηκαν ότι είχαν εκτοξεύσει  πύραυλο.
Ε: Φαίνεται ότι η Νορβηγία έχει ηγετικό ρόλο στην εμφάνιση του ‘άστρου’. Η πρώτη φωτογραφία, νομίζω, έπειτα το ‘άστρο’ σε σχήμα σταυρού, και τώρα αυτή η θαυμάσια και ενδιαφέρουσα σπείρα. Θα μπορούσατε να εξηγήσετε γιατί συμβαίνει αυτό;
Μήπως παίζει ρόλο η ακτινική δομή της Νορβηγίας; 
Α: Όχι. Πρόκειται για απλές συμπτώσεις, αλλά είμαστε ευτυχείς που οι πολίτες της Νορβηγίας ήταν αρκετά οξυδερκείς ώστε να κάνουν τις εμφανίσεις αυτές γνωστές στο κοινό.
Ε: Μένω με την οικογένεια μου στη Λειψία της Γερμανίας, και βλέπω τα ‘άστρα’ πολύ συχνά. Αλλά την 2α Δεκεμβρίου του 2009, περίπου στις 10.30μμ, η γυναίκα μου και εγώ είδαμε κάτι πολύ θεαματικό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είδαμε και τα τέσσερα «άστρα», στα ανατολικά πέρα από το φεγγάρι. Αναβοσβήνανε σε διάφορα χρώματα από μπλε σε κόκκινο, και σχημάτιζαν ένα διαμάντι.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την απάντησή σας και το έργο που έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα χαρώ πολύ να δω τον Μαϊτρέγια την τηλεόραση.
(D. Κ., Λειψία, Γερμανία.)
Α: Ναι, η συγκέντρωση αυτή των τεσσάρων ‘άστρων’ είναι μια νέα εξέλιξη και συμβαίνει όλο και περισσότερο. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Ε: Την νύχτα των Χριστουγέννων, πήγα για ύπνο στις 1:30 π.μ. Η νύχτα ήταν μάλλον συννεφιασμένη και τα αστέρια έμοιαζαν με μικρά άσπρα σημεία, αλλά μπροστά από το παράθυρό μου είδα ένα αστέρι διαφορετικό από τα άλλα: εξέπεμπε ένα φωτεινό χρυσό φως, στ’ αλήθεια! Δεν είχα δει ποτέ ένα τέτοιο χρυσό αστέρι στον ουρανό και ήμουν πολύ έκπληκτη. Επιπλέον, αυτό το αστέρι περιβαλλόταν από πολλές φωτεινές ακτίνες διαφορετικών χρωμάτων και με φωτεινά σημεία στην περιφέρειά του. Έμοιαζε με ιστό μιας πολύ μεγάλης αράχνης: τα άλλα αστέρια δεν δημιουργούσαν κάποιο τέτοιο φαινόμενο. Αναρωτιέμαι αν επρόκειτο για το αστέρι της Βηθλεέμ. Παρακαλώ, θα έχετε την καλοσύνη να μου πείτε αν ήταν το ‘αστρικό σημάδι’ ή όχι;
(F. L., Γαλλία.) 
Α: Ναι, πράγματι, το αστεροειδές αντικείμενο που είδατε ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια, ο Προάγγελος της εμφάνισής Του στην τηλεόραση των ΗΠΑ (αλλά σαν ‘ένας από εμάς’, χωρίς να χρησιμοποιεί το όνομα Μαϊτρέγια).
Ε: Το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου του 2009 ήμασταν στο Epcot Center στο Disney World, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Όπως φεύγαμε γύρω στις 10μμ τοπική ώρα, πρόσεξα ένα φωτεινό αστέρι στα δυτικά. Επρόκειτο για τον Δία ή μήπως ήταν το ‘άστρο’;
(J. W., Χάρβαρντ, Μασαχουσέτη, ΗΠΑ.)
Α: Ήταν το ‘άστρο’, ο προάγγελος του Μαϊτρέγια.
Ε: Γύρω στης 21 Νοεμβρίου 2009 μεταξύ 4μμ και 5μμ, είδα ένα πανέμορφο λαμπερό αντικείμενο στον ορίζοντα. Έφυγα από το δωμάτιο για 2 λεπτά και όταν επέστρεψα, είχε εξαφανιστεί. Ήταν τόσο όμορφο και λαμπερό, αναρωτιέμαι τι να ήταν! Όταν κοιτάζω έξω από το παράθυρό μου τη νύχτα έχω δει πολλές φορές ορισμένα πολύ φωτεινά αστέρια. Είναι κάποιο από αυτά το ‘άστρο’;
Τα γεγονότα αυτά σίγουρα έχουν αρχίσει να φέρνουν ένα αίσθημα ελπίδας στη ζωή μου και αναμφισβήτητα στη ζωή πολλών άλλων επίσης, γι 'αυτό σας ευχαριστώ για το περιοδικό σας. (K.C., Ουέλινγκτον, Νέα Ζηλανδία.) 
Α: Ναι, πράγματι, το «λαμπερό αντικείμενο» ήταν το ‘άστρο’ του Μαϊτρέγια.
Ε: Την 4η Δεκεμβρίου του 2009 κατά  τις 7μμ, περπατούσα προς τη στάση του λεωφορείου μετά από την εργασία μου στο Surrey, BC, στον Καναδά, όταν είδα στον ανατολικό ουρανό κάτι που πιστεύω ότι ήταν το ‘άστρο’. Το ακόλουθο βράδυ είδα το ίδια ‘άστρο’, καθώς και ένα άλλο στο νότιο ουρανό. Την 25η και 28η Δεκεμβρίου είδα το ίδιο ‘άστρο’ μετά την δουλειά και νομίζω ότι μπορεί να είδα τα ίδια ‘άστρα’ στο White Rock, BC, όπου ζω. Είναι τα μεγαλύτερα και φωτεινότερα αστέρια στον ουρανό αλλά μερικές φορές τα νοιώθω σαν να προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή μου και θέλουν να τα προσέξω. Τα έχω παρατηρήσει να κινούνται όταν τους το ζητώ για να επιβεβαιώσω ότι είναι τα ‘άστρα’. Πρόκειται για τα ‘άστρα’ των διαστημικών αδερφών μας;
Όποτε τα βλέπουμε, εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος, τί υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουμε; Μήπως μας στέλνουν ευλογίες; Έχουμε την άδεια για να υποβάλουμε ερωτήσεις, ή απλά να είμαστε ευγνώμονες για την εμπειρία;
(J. C., White Rock, BC, Καναδάς).
A: Αυτές ήταν πράγματι εμφανίσεις του ‘άστρου’ του Μαϊτρέγια, το οποίο βέβαια είναι κάποιο τεράστιο διαστημόπλοιο (Στμ: τέσσερα για την ακρίβεια). Έχετε δίκιο όταν σκέφτεστε ότι τραβάνε την προσοχή σας και ότι απαντάνε στα αιτήματά σας και κινούνται. Δεν χρειάζεται να ‘κάνετε’ κάτι, αλλά ενημερώστε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σχετικά με το ‘άστρο’. Πρόκειται για τον Προάγγελο του Μαϊτρέγια που επισημαίνει στην εμφάνισή Του στην τηλεόραση των ΗΠΑ (αλλά δεν θα ονομάζεται Μαϊτρέγια).  
ΠΗΓΗ  ((  http://www.share-gr.org/new/QA1001.html  ))

Οι μετανάστες αβγατίζουν τον πληθυσμό της Ελλάδας

Οι μετανάστες αβγατίζουν
τον πληθυσμό της Ελλάδας

Αυξάνονται και πληθύνονται οι Ελληνες χάρη... στους μετανάστες! Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας παραμένει σοβαρό, με τις γεννήσεις μόλις και μετά βίας να ξεπερνούν τους θανάτους, ωστόσο ο πληθυσμός της Ελλάδας αυξήθηκε και το 2009 χάρη στον σημαντικό αριθμό μεταναστών (27.000) που έφθασαν εδώ. Σύμφωνα με στοιχεία της Γιούροστατ, ο πληθυσμός της Ελλάδας αυξήθηκε κατά 35.000 

κατοίκους, στο σύνολο 11.295.000 κατοίκους την 1η Ιανουαρίου 2010. Ωστόσο, μόλις το 23% της εν λόγω μεταβολής οφείλεται στη φυσική αύξηση του πληθυσμού (8.000 κάτοικοι), ενώ το 77% αποδίδεται στη μετανάστευση, η οποία έφερε το 2009 άλλους 27.000 κατοίκους στη χώρα. Οι αντίστοιχοι δείκτες για την «Ευρώπη των 27» διαμορφώνονται σε χαμηλότερα επίπεδα, με τη μετανάστευση να αντιπροσωπεύει το 62% της αύξησης του πληθυσμού (857.000 κάτοικοι) και τη φυσική αύξηση το 38% (509.000 κάτοικοι). Ο δε συνολικός πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ενωσης άγγιξε την 1η Ιανουαρίου 2010 τα 501 εκατ. κατοίκους. Σε ανώτερα επίπεδα από τα ευρωπαϊκά κινείται και ο δείκτης μετανάστευσης στην Ελλάδα, 2,4 ανά 1.000 κατοίκους έναντι 1,7 ανά 1.000 κατοίκους για την Ευρώπη των 27. Στα επίπεδα του ευρωπαϊκού μέσου όρου κινούνται ο δείκτης γεννήσεων (10,5 ανά 1.000 κατοίκους έναντι 10,7 στην ΕΕ) καθώς και ο δείκτης θνησιμότητας (9,8 ανά 1.000 κατοίκους έναντι 9,7 στην ΕΕ), ενώ σε παρόμοια επίπεδα κινήθηκε και ο δείκτης φυσικής αύξησης του πληθυσμού που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα σε 0,7 ανά 1.000 κατοίκους, έναντι 1,0 στην ΕΕ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=345665&dt=28/07/2010#ixzz0v5aZ1s5B

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΣΙΩΠΗ ΤΟΤΕ...........

ΣΩΠΑ!


Σώπα, μη μιλάς , είναι ντροπή
κόψ’ τη φωνή σου
σώπασε επιτέλους
κι αν ο λόγος είναι αργυρός
η σιωπή είναι χρυσός.

Τα πρώτα λόγια που άκουσα από παιδί
έκλαιγα,γέλαγα,έπαιζα μου λέγανε:
“σώπα”.

Στο σχολείο μού κρύψαν την αλήθεια τη μισή,
μου λέγανε :”εσένα τι σε νοιάζει ; Σώπα!”

Με φιλούσε το πρώτο κορίτσι που ερωτεύτηκα και μου λέγανε:
“κοίτα μην πεις τίποτα, σσσσ….σώπα!”

Κόψε τη φωνή σου και μη μιλάς, σώπαινε.
Και αυτό βάσταξε μέχρι τα είκοσι μου χρόνια.

Ο λόγος του μεγάλου
η σιωπή του μικρού.

Έβλεπα αίματα στο πεζοδρόμιο,
“Τι σε νοιάζει εσένα;”, μου λέγανε,
“θα βρεις το μπελά σου, σώπα”.

Αργότερα φωνάζανε οι προϊστάμενοι
“Μη χώνεις τη μύτη σου παντού,
κάνε πως δεν καταλαβαίνεις ,σώπα”

Παντρεύτηκα , έκανα παιδιά ,
η γυναίκά μου ήταν τίμια κι εργατική και
ήξερε να σωπαίνει.
Είχε μάνα συνετή , που της έλεγε “Σώπα”.

Σε χρόνια δίσεκτα οι γονείς, οι γείτονες με συμβουλεύανε :
“Μην ανακατεύεσαι, κάνε πως δεν είδες τίποτα. Σώπα”
Μπορεί να μην είχαμε με δ’αύτους γνωριμίες ζηλευτές,
με τους γείτονες, μας ένωνε , όμως, το Σώπα.

Σώπα ο ενας,σώπα ο άλλος σώπα οι επάνω, σώπα η κάτω,
σώπα όλη η πολυκατοικία και όλο το τετράγωνο.
Σώπα οι δρόμοι οι κάθετοι και οι δρόμοι οι παράλληλοι.
Κατάπιαμε τη γλώσσά μας.
Στόμα έχουμε και μιλιά δεν έχουμε.
Φτιάξαμε το σύλλογο του “Σώπα”.
και μαζευτήκαμε πολλοί
μία πολιτεία ολόκληρη, μια δύναμη μεγάλη ,αλλά μουγκή!

Πετύχαμε πολλά,φτάσαμε ψηλά, μας δώσανε παράσημα,
τα πάντα κι όλα πολύ.
Ευκολα , μόνο με το Σώπα.
Μεγάλη τέχνη αυτό το “Σώπα”.

Μάθε το στη γυναίκα σου,στο παιδί σου,στην πεθερά σου
κι όταν νιώσεις ανάγκη να μιλήσεις ξερίζωσε τη γλώσσά σου
και κάν’την να σωπάσει.
Κόψ’την σύρριζα.
Πέτα την στα σκυλιά.
Το μόνο άχρηστο όργανο από τη στιγμή που δεν το μεταχειρίζεσαι σωστά.

Δεν θα έχεις έτσι εφιάλτες , τύψεις κι αμφιβολίες.
Δε θα ντρέπεσαι τα παιδιά σου και θα γλιτώσεις από το βραχνά να μιλάς ,
χωρίς να μιλάς να λές “έχετε δίκιο,είμαι σαν κι εσάς”
Αχ! Πόσο θα ‘θελα να μιλήσω ο κερατάς.

και δεν θα μιλάς ,
θα γίνεις φαφλατάς ,
θα σαλιαρίζεις αντί να μιλάς .

Κόψε τη γλώσσά σου, κόψ’την αμέσως.
Δεν έχεις περιθώρια.
Γίνε μουγκός.
Αφού δε θα μιλήσεις , καλύτερα να το τολμήσεις Κόψε τη γλώσσά σου.

Για να είσαι τουλάχιστον σωστός στα σχέδια και στα όνειρά μου
ανάμεσα σε λυγμούς και σε παροξυσμούς κρατώ τη γλώσσά μου,
γιατί νομίζω πως θα’ρθει η στιγμή που δεν θα αντέξω
και θα ξεσπάσω και δεν θα φοβηθώ και θα ελπίζω
και κάθε στιγμή το λαρύγγι μου θα γεμίζω με ένα φθόγγο ,
με έναν ψίθυρο , με ένα τραύλισμα , με μια κραυγή που θα μου λέει:
ΜΙΛΑ!….
ΠΗΓΗ ((  http://ramnousia.blogspot.com/2010/07/blog-post_3409.html  ))

"Κάρτα του πολίτη"... οι ηλεκτρονικές χειροποπέδες του λαού

"Κάρτα του πολίτη"... οι ηλεκτρονικές χειροποπέδες του λαού


KARTA_TOY_POLITH.jpg
Θεσμικά η "αρχή του τέλους" έγινε με την φασιστική επιβολή του ΑΜΚΑ απο την προηγούμενη κυβέρνηση.
Ο δρόμος για την αριθμοποίηση του ανθρώπινου προσώπου και την απομόνωσή του από τα Θεόσδοτα δώρα του αυτεξουσίου και της ελευθερίας είχε ήδη ανοίξει.
Αυτό που μας είχαν προαναγγείλλει και επιβάλλει με το πιστόλι στον κρόταφο, δεν ήταν μόνο ο ΑΜΚΑ, αυτός εξ άλλου ήταν το εργαλείο ή αν θέλετε η βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει το σύστημα της "ψηφιακής διακυβέρνησης".
Το καταληκτικό σημείο αυτού του δαιμονοειδούς σχεδιασμού της αιχμαλωσίας και της εξ επιλογής αποστασίας των λαών, είναι η παραλαβή και η αναγκαστική για την επιβίωση χρήση μιας κάρτας.
Η προηγούμενη κυβέρνηση, ακολουθώντας τις δημοσιοποιημένες από παλιά συμβουλές των Ευρωπαίων επικυρίαρχων, για να μην "τρομάξει" τον Ορθόδοξο ελληνικό λαό την βάφτισε "Κάρτα κοινωνικής Ασφάλισης" άσχετα αν οι όροι χρήσης της και οι συνέπειες, όχι "ασφάλεια" αλλά μόνο τρόμο και ανησυχία μπορούσαν να προκαλέσουν.
Το σύστημα απαιτεί έναν πολίτη σφραγισμένο αριθμοποιημένο. Εναν πολίτη που ήδη θεσμικά έχει παραδοθεί στα διασυνδεδεμένα συστήματα επεξεργασίας ακόμα και των πιο προσωπικών του δεδομένων.
Για να υλοποιηθεί όμως αυτό το σύστημα και να λειτουργήσει, πρέπει να έχουμε όλοι αντί για ονοματεπώνυμο έναν παγκόσμια μοναδικό αριθμό ο οποίος μαζί με τον "αναγκαστικά λειτουργικό" τριψήφιο (666) θα δίνουν τη δυνατότητα στους επικυρίαρχους της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" να ελέγχουν το κάθε μας βήμα και να ρυθμίζουν την καθημερινότητά μας.
Αρχικά, και τονίζουμε τη λέξη "αρχικά" αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας "έξυπνης" κάρτας. Η προηγούμενη κυβέρνηση την βάφτισε όπως προαναφέραμε "κάρτα κοινωνικής ασφάλισης" η σημερινή συνέχεια της προηγούμενης νεοεποχήτικης κυβερνητικής κατάστασης την ονομάζει "κάρτα του πολίτη".
Αύριο είναι βέβαιο ότι η "κάρτα του πολίτη" θα γίνει σε μια νύχτα η νέα ψηφιακή υπερταυτότητα χωρίς την οποία δεν θα μπορείς να πραγματοποιήσεις απολύτως καμία συναλλαγή ή να ωφεληθείς από καμία παρεχόμενη δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία.
Η σημερινή οικονομική κρίση ήταν προφανώς ένα μικρό μόνο μέρος του σχεδίου προκειμένου να αναδειχθούν οι "ανωμαλίες" του προηγούμενου συστήματος που μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού, λες και μέχρι χθές το υπηρετούσαν άλλοι άνθρωποι κι όχι οι ίδιοι που σήμερα με το πιστόλι στο τραπέζι -όπως ανέφερε για άλλους λόγους ο πρωθυπουργός- και την κάνη στραμμένη εναντίον μας θέλουν να το αλλάξουν.
Αν το "παλαιό" σύστημα ευθύνεται για τα σημερινά μας χάλια τότε γιατί να πιστέψουμε ότι οι ίδιοι που ως ηθικοί ή ως φυσικοί αυτουργοί των "παλαιών" εγκλημάτων, θα μας οδηγήσουν με ...μεσσιανικό τρόπο σε ένα άλλο πιο "λειτουργικό", πιο "δίκαιο" και πιο ...ασφαλές για το μέλλον μας σύστημα. Σε ένα σύστημα που θα μας στερήσει την ιδιωτικότητα και την ελευθερία και θα μας υποχρεώσει να παραδοθούμε "οικειοθελώς" στην ανελέητη εξουσία της παγκόσμιας ψηφιακής διακυβέρνησης.
Γιατί θεωρούν ήσσονος σημασίας το ζήτημα της αντίρρησης θρησκευτικής συνείδησης που θέτουν οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί εμπρός στην αναγκαστική χρησιμοποίηση καρτών ή αύριο εμφυτεύσιμου υλικού που εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει αναγκαστικά και τον δυσώνυμο αριθμό 666;
Με λίγα και απλά λόγια εκτός από πρόβατα έτοιμα για το μαντρί, θέλουν να γίνουμε αποστάτες της πίστης μας και προδότες του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, αφού μόνο με αποστασία και προδοσία μπορεί ένας βαπτισμένος Χριστιανός να αποδεχτεί τον αριθμό του αντιχρίστου και να ανταλλάξει τα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου που του χάρισε ο Θεός με την εξασφάλιση μιας κίβδηλης επιβίωσης σε μια παγκόσμια φυλακή.
Το να χάσουμε τις δουλειές μας είναι οδυνηρό, να χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία είναι τραγικό, θα δεχτούμε να χάσουμε και την ψυχή μας;
Για τους κυβερνήτες μας προφανώς η σημερινή ημερομηνία εχει ιδιαίτερη σημειολογική αξία αφού είναι αυτή που επέλεξαν αφ΄ ενός για να επισημοποιήσουν την υπαγωγή μας στην εξουσία της οικονομικής αστυνομίας της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" (ΔΝΤ) ,αφ΄ ετέρου για να ανακοινώσουν την καθιέρωση της "κάρτας του πολίτη".

ΠΑΛΙ((Έρχεται καταιγίδα μέτρων.))

Έρχεται καταιγίδα μέτρων.


Έρχεται καταιγίδα μέτρων.► Retweet
skd283882sdcΦθινοπωρινή καταιγίδα μέτρων ετοιμάζει η κυβέρνηση.Σε μια προσπάθεια να μαζέψει κι άλλα χρήματα χτυπά το ζωνάρι του΄έλληνα πολίτη σφίγγοντας το ασφυκτικά.Πολλά τρόφιμα θα πάνε στον ΦΠΑ 235 και σε συνδυασμό με την κυβερνητική αδυναμία να σταματήσει την άνοδο των τιμών τα τρόφιμα θα γίνουν είδος πολυτελείας.Στον ανώτατο συντελεστή ΦΠΑ θα μπουν και οι υπηρεσίες των ξενοδοχείων δίνοντας τη χαριστική βολή στον τουρισμό.
Το νέο πακέτο περιλαμβάνει επτά μέτρα με τα οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι οι φορολογούμενοι από το 2011.

Καταρχάς, αυξάνεται το ΦΠΑ για προϊόντα και υπηρεσίες και από 11% θα βρεθεί στο 23%, ενώ θα επιβληθούν και «πράσινοι» φόροι.

Επίσης, σε υψηλότερα «επίπεδα» θα δούμε καφέ και φαγητό, αφού σχεδιάζεται η αύξηση του συντελεστή σε εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες, ώστε σε συνδυασμό με το «κυνήγι» των αποδείξεων, να επιτευχθούν τα προσδοκώμενα έσοδα.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στα Ι.Χ., ενώ αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες ακινήτων από την 1/1/ 2011 με στόχο να «μπουν» στα ταμεία τουλάχιστον 400 εκατ. ευρώ.

Τέλος, αντιμέτωπες με μια επιπλέον έκτακτη εισφορά (10% επί των κερδών) θα έλθουν οι μεγάλες κερδοφόρες επιχειρήσεις, ενώ από τα τεκμήρια των επαγγελματιών αναμένονται έσοδα 400 εκατ. ευρώ, τα οποία θα προέλθουν τόσο από τα τεκμήρια διαβίωσης, όσο και από την ενεργοποίηση του νέου μηχανισμού αυτοελέγχου.

Αυξάνεται η θερμοκρασία στα βάθη των ωκεανών

Αυξάνεται η θερμοκρασία στα βάθη των ωκεανών


Αυστραλοί επιστήμονες πραγματοποίησαν έρευνες στα βάθη των ωκεανών και διαπίστωσαν ότι υπάρχει μια μικρή αλλά συνεχόμενη αύξηση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η ομάδα επιστημόνων θα συνεχίσεις τις έρευνες καθώς δεν είναι ακόμα σίγουροι αν οφείλεται στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής ή αν συμβαίνει κάτι άλλο.

«Πριν μια δεκαετία η εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας ήταν ότι στα βάθη των ωκεανών η κατάσταση παρέμενε σταθερή, χωρίς να υπάρχουν σημαντικές μεταβολές» δήλωσε ο ωκεανογράφος Steve Rintoul, μέλος της ομάδας του ερευνητικού κέντρου CSIRO.

«Την τελευταία όμως δεκαετία σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέξαμε, υπάρχει μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας στα βάθη των ωκεανών», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Οι θαλάσσιες περιοχές που εντόπισαν οι επιστήμονες με την μεγαλύτερη αύξηση της θερμοκρασίας είναι στην Ανταρκτική και στο Βόρειο Ατλαντικό.

Η αύξηση της θερμοκρασίας των θαλασσών μαζί με το λιώσιμο των πάγων έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο της στάθμης τους.

Η στάθμη των θαλασσών κατά μέσο όρο αυξάνονται 3 χιλιοστά ετησίως, αλλά κάποιες μελέτες υποστηρίζουν ότι μέχρι το 2100, μπορεί να φτάσει και το 1 μέτρο.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πλημμυρίσουν οι περιοχές που βρίσκονται σε χαμηλό υψόμετρο από την επιφάνεια της θάλασσας.

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ... ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ!!!

ΜΑΖΙΚΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣΚλείστε την την ριμάδα.... σας τρώει το μυαλό... σας αποχαυνώνει και δεν σας αφήνει χρόνο να σκεφτείτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας....Γιατί νομίζετε οι αρχαίοι Έλληνες ήταν φιλόσοφοι και άφησαν τέτοια κληρονομιά;;; Γιατί είχαν το φαγάκι τους, ούτε καν βιβλία δεν είχανε... και καθόντουσαν και φιλοσοφούσαν... ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΤΗ ΡΙΜΑΔΑ και καθίστε σκεφτείτε τον εαυτό σας... και τι συμβαίνει γύρω σας και εσείς τι κάνετε για αυτό... ΈΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ το ΙΝΤΕΡΝΕΤ... χρησιμοποιήστε το προς όφελος σας... όχι εναντίον σας...