Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΜΕ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ

ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΜΕ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑmasoniaΜεταγλλωτισμένο στα ελληνικά.Ντοκουμέντο μύησης σε τουρκική μασωνική στοά και εικόνες τελετής 33 βαθμού που σφάζουν κατσίκα και πίνουν το αίμα της πάνω σε πεντάλφα.Αναστάτωση της τουρκικής τηλεόρασης από τα ντοκουμέντα του τί γίνεται στις μασωνικές στοές και την συνεργασία τους με τον Εωσφόρο.

ΟΙ    ΜΑΣΩΝΟΙ    ΖΟΥΝ     ΚΑΙ      ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ

                            ΔΙΑΓΡΑΦΗ

To ΣΟΚ των γιατρών! Γεννήθηκε μωρό-τέρας...

To ΣΟΚ των γιατρών! Γεννήθηκε μωρό-τέρας...Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γιατροί μόλις αντίκρισαν αυτό το πλάσμα...Δείτε το βίντεο.


\
24ωρο

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: To ΣΟΚ των γιατρών! Γεννήθηκε μωρό-τέρας... http://24wro.blogspot.com/2013/10/to.html#ixzz2grk57CeV

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (VIDEO)

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (VIDEO)

Share Button

Μετά από τα τόσα που έχουμε δει κι έχουμε ακούσε από τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Μπουτάρη, είμαστε πλέον βέβαιοι για τον ρόλο και τις δάθέσεις του. Στο πλαίσιο αφελληνισμού της χώρας δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να ξερριζώσει κάθε έννοια ελληνικότητας και αξιοπρέπειας από αυτόν τον τόπο.
Μετά από τις τοποθετήσεις του για διάφορα θέματα, μετά από την στάση του στο ζήτημα του Κεμάλ Ατατούρκ για την ονομασία της οδού Αγίου Δημητρίου, μετά από τις “προοδευτικές” κορώνες του και τις φιλοχρήματες βλέψεις του, απέναντι σε ανθρώπους που διατηρούν σθεναρά μια επιθετική πολιτική κατά της Ελλάδος, μετά το έγκλημα που συντελέστηκε στην παραλία Θεσσαλονίκης και αφού έλυσε όλα τα πρακτικά ζητήματα του Δήμου, ξαναχτύπησε!!! Η ονομασία της πλατείας απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης ως πλατεία Δυρραχίου είναι πλέον γεγονός.
Πραγματικά, ώρες ώρες, αναρωτιόμαστε τι επιτέλους συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο. Πριν από ορισμένους μήνες είχαμε εκ νέου επεισόδια στην Αλβανία, απέναντι στους εκεί συμπατριώτες μας και με την βεβήλωση ενός ορθλόδοξου ναού, ενώ είναι γνωστές οι δηλώσεις αξιωματούχως περί μεγάλης Αλβανίας. Ακόμη, η στρατηγική συμμαχία Αλβανίας και Τουρκίας καθίσταται ιδιαίτερα επικίνδυνη για την χώρα μας. Ωστόσο, οι εγχώριοι πολιτικοί ταγοί σφυρίζουν αδιάφορα και χαζοχαρούμενα και αποφασίζουν διάφορες γελοίες κινήσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε δούλους και υποτακτικούς.
Εμείς ως ΕΟΕ είμαστε υπέρ της ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών, με διατήρηση των εθνικών διαφορών και ιδιαιτεροτήτων τους, αλλά όχι σε μια κοντόφθαλμη πολιτική, η οποία μπορεί μελλοντικά να εγείρει αξιώσεις από την μεριά κάποιων, οι οποίοι ξεκάθαρα δείχνουν ότι δεν μας σέβονται. Για να σεβαστούμε τον οποιονδήποτε, πρέπει κι ό ίδιος αντίστοιχα να μας σέβεται. Είμαστε υπέρ της ειρήνης, αλλά πρέπει και οι άλλοι να επιζητούν την ειρήνη. Λυπούμαστε για το νέο αυτό ατόπημα, το οποίο εν πάση περιπτώσει, υπό τις παρούσες συνθήκες είναι άκαιρο, άκομψο, ανούσιο και περιττό. Δυστυχώς, η χώρα μας έχει ανάγκη από την ανύψωση του εθνικού της φρονήματος για να ανακάμψει κι όχι από την καταρράκωσή του! Λυπούμαστε ειλικρινα για τους πολιτικούς ταγούς αυτής της χώρας που λειτουργούν αφελώς, βλακωδώς, περιέργως και ενίοτε…προδοτικώς! Αναρωτιόμαστε πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε κύριοι…
Όσο για σας ειδικότερα κ. Μπουτάρη, το να φυγαδεύεστε με την βοήθεια των ΜΑΤ από μία επίσημη εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να σας προβληματίσει λιγάκι…Σωστά;


ΕΟΕ