Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Άρχισε πάλι το παραμυθάκι ο στούρνος ... φόρος στα ακίνητα η χρεωκοπία ! ΒΙΝΤΕΟ


Άρχισε πάλι το παραμυθάκι ο στούρνος ... φόρος στα ακίνητα η χρεωκοπία ! ΒΙΝΤΕΟ


Τραγικός και προκλητικός ο Στουρνάρας στο MEGA
Κυνικός, αμετανόητος αλλά και με εμφανή εκνευρισμό , εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega, για να δώσει απαντήσεις για το θέμα της
φορολογίας των ακινήτων.
Ο κ. Στουρνάρας δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τη λογική με την οποία φορολογείται κάτι που δεν αποφέρει εισόδημα και μάλιστα φορολογείται υπέρμετρα.
Δεν κατάφερε να δώσει απάντηση στο αμείλικτο ερώτημα της υπερφορολόγησης των ακινήτων που ουσιαστικά αποτελεί δήμευση.
Και όταν στριμώχθηκε κατέφυγε στο ακαταμάχητο επιχείρημα φόροι ή χρεοκοπία.
Ο κ. Στουρνάρας υπολογίζει να εισπράξει 3.5 δις ευρώ από τη φορολογία των ακινήτων.
Ο περίφημος ενιαίος φόρος του απορροφά το χαράτσι Βενιζέλου (που υποτίθεται ότι θα ίσχυε για δύο μόνο χρόνια) και προσθέτει νέους φόρους αφού πλέον οι Έλληνες θα πληρώνουν για αγροτεμάχια και ρεματιές εκτός σχεδίου.
Δηλαδή για ακίνητα που ούτε μπορούν να τα πουλήσουν, ούτε να τα αξιοποιήσουν ούτε να τα καλλιεργούν.
Ο Υπουργός Οικονομικών εγκάλεσε και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που το απόγευμα σε ομιλία του στη Βουλή τάχθηκε κατά της υπερφορολόγησης των ακινήτων και τον κάλεσε να διαβάζει τις ανακοινώσεις του.
Ο κ. Στουρνάρας, που δεν ψηφίστηκε από τους Έλληνες πολίτες και διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Οικονομικών ή επιβλήθηκε λόγω της εμπιστοσύνης που εμπνέει στο Βερολίνο, δεν κατάφερε να κρύψει τον έκδηλο εκνευρισμό του αν και έπαιζε εντός έδρας.
Πολλά είναι τα σύννεφα που έχουν προστεθεί τελευταία, όπως η έκθεση που προβλέπει ύφεση και για το 2014 αλλά και η παραδοχή του ΔΝΤ για λάθος επιλογές στην πολιτική των μέτρων λιτότητας που υιοθετήθηκαν στην Ελλάδα.
Το βέβαιο είναι ότι με το θέμα του ενιαίου φόρου στα ακίνητα θα αντιμετωπίσει σοβαρές αντιδράσεις. Και οι πιο σοβαρές αντιδράσεις θα προέρχονται από το εσωτερικό της Ν.Δ και θα εκδηλωθούν άμεσα.

Παράλληλα σύμπαντα - Καιρός να ανοίξουμε το μυαλό μας


Παράλληλα σύμπαντα - Καιρός να ανοίξουμε το μυαλό μας


Η ύπαρξη ενός άλλου σύμπαντος παράλληλου με του δικού μας δεν είναι ένα δημιούργημα της επιστημονικής φαντασίας. Κορυφαίοι επιστήμονες όπως ο Αϊνστάιν και ο Ελί Καρτάν έχουν υποστηρίξει αυτή την ιδέα βασιζόμενοι στην στρέβλωση της καμπυλότητας του χωροχρόνου.

Ουσιαστικά κάτι τέτοιο είναι αναπόδεικτο μιας και δεν υπάρχει πρακτικός τρόπος για να αποδειχθεί.Φανταστείτε όμως να υπήρχατε σε μια άλλη διάσταση κάνοντας μια άλλη ζωή σε ένα τελείως διαφορετικό χώρο χρόνο. Με παρουσιαστή τον Μόργκαν Φρήμαν το επεισόδιο αυτό της σειράς του Discovery Channel μας δίνει ένα φανταστικό ταξίδι (προς το παρόν) στο παράλληλο σύμπαν εξηγώντας τις θεωρίες ύπαρξης του.


Καλώς ήρθατε στη σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής 2011, Curiosity του Discovery Channel. Περισσότερο από μια σειρά ντοκιμαντέρ, το Curiosity είναι μια περιπέτεια ανακάλυψης, μια αποστολή να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πιο προκλητικά ερωτήματα της ζωής. Υποβάλλει ένα ερώτημα και απαντά στα πιο θεμελιώδη ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα. Κάθε επεισόδιο του Curiosity εστιάζει σε μια ερώτηση που αφορά την επιστήμη, την τεχνολογία και την κοινωνία. Κι όπως συμβαίνει πάντοτε, η μια ερώτηση καταλήγει σε αρκετές ακόμη κάνοντας το κάθε επεισόδιο μια πλούσια εμπειρία.
Παράλληλα σύμπαντα - Καιρός να ανοίξουμε το μυαλό μας | ΜυστηριαΠΗΓΗ


ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Μια αποκαλυπτική ματιά στις πρακτικές των αμερικανικών εταιρειών που ελέγχουν τη βιομηχανία τροφίμων


ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Μια αποκαλυπτική ματιά στις πρακτικές των αμερικανικών εταιρειών που ελέγχουν τη βιομηχανία τροφίμων
Τι τρώμε και πώς παράγεται;
 Μια αποκαλυπτική ματιά στις
 πρακτικές των αμερικανικών εταιρειών
πουελέγχουν τη βιομηχανία τροφίμων.


Το διαβάσαμε από το: ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Μια αποκαλυπτική ματιά στις πρακτικές των αμερικανικών εταιρειών που ελέγχουν τη βιομηχανία τροφίμων http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/01/blog-post_5696.html#ixzz2JZfNRIKB