Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Θα καταστρέψουν ακόμη και την ικανότητα μας να χαιρόμαστε ;


Θα καταστρέψουν ακόμη και την ικανότητα μας να χαιρόμαστε ;


Η προσπάθεια ιατρικής αντιμετώπισης και καταπολέμησης του εθισμού στις ναρκωτικές ουσίες, της βαριάς κατάθλιψης και της επιληψίας... περνά μέσα από την ολική ακύρωση της εγκεφαλικής ικανότητας ευχάριστων αισθημάτων;;; Κινέζοι νευροχειρούργοι προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν τον εθισμό στις οπιούχες ουσίες μέσω της καταστροφής μίας περιοχής του εγκεφάλου ο οποίος ρυθμίζει τα αισθήματα της χαράς.

Όμως, όπως προειδοποιεί και επισημαίνει το περιοδικό Time , “η πρόκληση βλάβης στην περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με τις επιθυμίες και τους εθισμούς δημιουργεί τον κίνδυνο της μόνιμης ολικής ακύρωσης του φάσματος των φυσιολογικών συναισθημάτων και προσμονών, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να αισθανόμαστε χαρά.”

Το σκεπτικό της ''καταστροφής'' περιοχών του εγκεφάλου ως ιατρική πρακτική του Ανατολικού κόσμου έχει εξοργίσει πάρα πολλούς γιατρούς της Δύσης.

Ακόμη και στην ίδια την Κίνα, η προτεινόμενη "θεραπεία" προκάλεσε τόσο έντονες αντιδράσεις ώστε το Υπουργείο Υγείας της χώρας προχώρησε το 2004 στην απαγόρευσή της, αφήνοντας όμως ελεύθερο το ερευνητικό πεδίο δράσης αλλά και αλόγιστης χειρουργικής "πρωτοβουλίας".. κινέζος νευροχειρουργός είχε πραγματοποιήσει έως το 2007 1.000 επεμβάσεις με στόχο να αντιμετωπιστούν περιστατικά βαριάς κατάθλιψης, επιληψίας και σχιζοφρένειας...

Μιλούμε για τη νέας μορφής λοβοτομή; Ένα σύγχρονο βασανιστήριο; Ας εξετάσουμε κάποια δεοντολογικά ζητήμα που ανακύπτουν από αυτήν την αποτρόπαια ιατρική πρακτική: οι μελέτες σε ζώα έδειξαν πρώτον ότι η επέμβαση δεν σταματά την επιθυμία για οπιούχα ναρκωτικά!!! Δεύτερον σε πάρα πολλές περιπτώσεις δεν εφαρμόζεται το προαπαιτούμενο της συγκατάθεσης κατόπιν ενημέρωσης. Οι χρήστες ναρκωτικών ουσιών έχουν να αντιμετωπίσουν στην Κίνα την θανατική ποινή και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν με κάθε μέσο να αποφύγουν τις δικαστικές περιπέτειες...

Το ζήτημα της ιατρικής επέμβασης κατά των εθισμών στα ναρκωτικά έχει αρκετά κεφάλαια, τα περισσότερα από τα οποία είναι και επικίνδυνα και αποτυχημένα. Η μεγαλύτερη επιστημονική αποτυχία είναι, όμως, ότι συγκεκριμένοι "ιατροί" αμελούν τα θεμελιώδη αίτια του εθισμού και προσπαθούν με τερατουργήματα να εφεύρουν μαγικές "λύσεις".

Πηγή: pentapostagma
Tue Jan 01 2013 22:48:45 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ΠΗΓΗ

Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων και θα φέρει το εμφύτευμα μικροτσίπ στο όνομα της «ασφάλειας»…


Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων και θα φέρει το εμφύτευμα μικροτσίπ στο όνομα της «ασφάλειας»… Ο ιδρυτής της «End Time», Irvin Baxter, μιλά για τη βιβλική προφητεία, και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι πολλά σημεία στις μέρες μας συμφωνούν με όσα γράφονται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.

«Ένας πόλεμος που έρχεται θα σκοτώσει 1/3 της ανθρωπότητας - 2300000000 ανθρώπων», προειδοποίησε, προσθέτοντας ότι η Αγία Γραφή λέει πως ο πόλεμος θα ξεκινήσει από τον Ευφράτη ποταμό (ο οποία περνά μέσα από την Τουρκία, τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ και, χώρες που σήμερα έχουν μεγάλη ένταση). «Θα εκπλαγώ αν δεν δούμε αυτόν τον πόλεμο να πραγματοποιείται το 2013, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλεψη, γιατί δεν γνωρίζω κάτι ο ίδιος», δήλωσε. Σε περίπτωση ενός τέτοιου καταστροφικού πολέμου, οι πληθυσμοί των λαών που θα επιζήσουν πιθανόν να είναι πρόθυμοι να δεχτούν ένα εμφύτευμα μικροτσίπ στο όνομα της «ασφάλειας», σημειώνει ο Baxter, και αυτό πιθανότατα θα είναι η προφητεία για το "χάραγμα του θηρίου".

Ο Baxter πιστεύει ότι ο Αντίχριστος είναι ζωντανός στις μέρες μας, και πως τελικά θα καταληφθεί από τον Σατανά. Στη συνέχεια θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τη φιλοδοξία του - ο καθένας στη Γη να τον λατρεύει με κάτι που θα τους αναγκάζει να δηλώσουν την πίστη τους σ 'αυτόν ή να μην είναι σε θέση να αγοράσει ή να πουλήσει κάτι διαφορετικά, «αυτό θα είναι πιθανότατα το χάραγμα του θηρίου», είπε. Όποιος είναι ο Πάπας κατά την εποχή του Αντίχριστου θα είναι γνωστός ως «ψευδοπροφήτης», ο τελευταίος Πάπας, συνέχισε.

Κατά τη διάρκεια του Αντίχριστου, θα υπάρξει μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια θρησκεία, και μια παγκόσμια οικονομία - αυτό είναι το σχέδιο «Master of the Dragon» που ξεκίνησε πριν από 100 χρόνια με την έναρξη της Federal Reserve, δηλώνει ο Baxter. Μίλησε επίσης για το πώς τα τρέχοντα γεγονότα θα μπορούσαν να είναι ισχυροί δείκτες της προφητείας, όπως η αναταραχή στη Μέση Ανατολή.


Βιογραφία:
Ο Irvin Baxter είναι ο συντάκτης του ευρύτερης κυκλοφορίας περιοδικού προφητειών στον κόσμο, ενώ φιλοξενεί την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, «Πολιτική και Θρησκεία», και είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων και και μελετών για την προφητεία της Αγίας Γραφής. Ίδρυσε την «Endtime», μια μη κερδοσκοπική εταιρεία. Πριν από αυτό υπηρέτησε ως ποιμένας της Εκκλησίας στο Ρίτσμοντ, Ιντιάνα για περίπου 32 χρόνια. Το Νοέμβριο του 2005, θα μετακινηθεί από Ρίτσμοντ, Ιντιάνα στο Γκάρλαντ, Τέξας .

Ο Irvin αισθάνθηκε ότι ο Θεός τον κάλεσε να αρχίσει το ταξίδι ως ευαγγελιστής στην ηλικία των 19. Ξεκίνησε την διακονία όταν ήταν 27, και συνέχισε για 33 χρόνια μέχρι που πήρε την απόφαση να αφιερώσει όλο του το χρόνο του για την Endtime.

Επικεντρώνεται στην εξήγηση παγκόσμιων γεγονότων από μια βιβλική προοπτική. Ο σκοπός του είναι να αποδείξει ότι είμαστε πλέον στο τέλος της εποχής της εξουσίας του ανθρώπου και πολύ κοντά στην αρχή του προφήτευσε βασιλεία του Θεού.

Ο ΘΕΟΣ

Υπάρχει ένας Θεός που δημιούργησε όλα τα πράγματα. Για να μας σώσει, Εκείνος έγινε άνθρωπος. Ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Θεός στη σάρκα, Εμμανουήλ - ο Θεός μαζί μας (Κατά Ματθαίον 1:23).

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Το ευαγγέλιο του βασιλείου είναι το μήνυμα ότι η εκκλησία του Ιησού Χριστού έχει ανατεθεί να διδάξει. Το ευαγγέλιο της βασιλείας δηλώνει ότι οι ημέρες της ανθρώπινης εξουσίας μετράει αντίστροφα και ότι ο Θεός σύντομα θα εγκαθιδρύσει μια βασιλεία η οποία ποτέ δεν θα περάσει μακριά (Δανιήλ 2:44). Όταν η βασιλεία του Θεού είναι εγκατεστημένη, ο Ιησούς θα βασιλεύσει ως Βασιλεύς των βασιλέων και Κύριος των κυρίων.

ΣΩΤΗΡΙΑ

Η μόνη σωτηρία που διαθέτει η ανθρώπινη φυλή είχε εξασφαλιστεί από τον Ιησού Χριστό στο Γολγοθά. Το έργο του Γολγοθά αποτελείται από το θάνατο, την ταφή και την ανάστασή Του.


Βιβλίο της Αποκάλυψης

Το Βιβλίο της Αποκάλυψης, συχνά γνωστό απλά ως Αποκάλυψη είναι το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης και κατέχει κεντρικό ρόλο στη χριστιανική εσχατολογία. Γράφει στην Κοινή Ελληνική, ο τίτλος του προέρχεται από την πρώτη λέξη του κειμένου, Αποκάλυψη, που σημαίνει "αποκαλυπτήρια" ή "αποκάλυψη". Ο συγγραφέας του έργου ο ίδιος αναγνωρίζει στο κείμενο ως "John" και λέει ότι ήταν στην Πάτμο, ένα νησί του Αιγαίου, όταν "άκουσε μια μεγάλη φωνή" που του ανέθεσε να γράψει το βιβλίο. Αυτός παραδοσιακά υποτίθεται ότι είναι ο Ιωάννης ο Απόστολος. Οι περισσότεροι σύγχρονοι μελετητές πιστεύουν ότι γράφτηκε γύρω στο 95 μ.Χ., με κάποιους να πιστεύουν ότι χρονολογείται γύρω στο 70 μ.Χ..Ορθόδοξη εικόνα της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη (16ος αιώνας)
http://periergaa.blogspot.com/2012/12/23_24.html

Tennessee: Πουλιά πέφτουν νεκρά από τον ουρανό!


Tennessee: Πουλιά πέφτουν νεκρά από τον ουρανό!

1η Ιανουαρίου 2013 - Μια ανατριχιαστική σκηνή παρουσιάστηκε μπροστά στα μάτια των κατοίκων μιας μικρής πόλης στο Tennessee την τελευταία ημέρα του 2012, όπουδεκάδες πουλιά εμφανίστηκαν σε μία από τις λωρίδες του Boyds Creek Highway και ήταν διάσπαρτα σε ένα πεδίο δίπλα στο δρόμο, και πολλά από αυτά εξακολουθούσαν να κινούνται όταν οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν.
Σύμφωνα με ένα αυτόπτη μάρτυρα, ήταν μια φοβερή σκηνή να παρατηρείτε όλα αυτά τα πουλιά να πεθαίνουν, ενώ ήταν σαν να τα χτύπησε ξαφνικά μια μυστηριώδη δύναμη που τα έκανε να πέσουν στο έδαφος.
Εμπειρογνώμονες έχουν συλλέξει κάποια δείγματα για δοκιμές και σίγουρα τους προβληματίζει το γεγονός ότι ασχολούνται ακόμα με αυτό το φαινόμενο που συνεχίζει να μαίνεται σε διάφορα γεωγραφικά πλάτη του πλανήτη, και ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....


Εύχομαι ολόψυχα σε όλους υγεία, χαρά, και ψυχική  δύναμη. Ας είναι το 2013  η χρονιά που θα λυτρώσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες  από τα δεσμά της κατοχής . Ας δώσει ο θεός αγάπη στους διώκτες μας , ας απαλύνει τις ψυχές τους . Ας είναι όπως λέει και το γνωστό τραγούδι το νέο έτος  γαλάζιο σαν την θάλασσα…..
Μετά τιμής Μαινας Θεοχάρης …..Σεραφινο …..ΕΛΛΧΑ….
Καλή χρονιά …

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!! Γρηγορείτε ουν και προσεύχεσθεΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ


Το απόρρητο έγγραφο της σύμβασης υπηρεσιών στην Ελλάδα για το τσιπάκι. Διαβάστε το από εδω για να είστε έτοιμοι : http://www.scribd.com/doc/39352644