Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Rebranding Greece (GREEK SUBTITLES)

Θέλουν να ξαναδικάσουν τον Mel Gibson για τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε το 2006


Θέλουν να ξαναδικάσουν τον Mel Gibson για τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε το 2006


Christian Post / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τα 
«αντισημιτικά σχόλια» που έκανε ο ηθοποιός Μελ Γκίμπσον το 2006 (ενώ ήταν υπό την επιρροή αλκοόλ), μπορεί να ήταν το ξεκίνημα για την πτώση της καριέρας του. Τώρα, μία δικαστής έχει αποφανθεί ότι ο αστυνομικός στον οποίον έκανε τις παρατηρήσεις αυτές πρέπει να πάει την υπόθεση στο δικαστήριο.

Η δικαστής αποφάνθηκε την Πέμπτη ότι ο αστυνομικόςJames Mee θα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει την υπόθεσή του σχετικά με το ότι υπέστη «διακρίσεις» στο χώρο εργασίας του μπροστά από μια κριτική επιτροπή. Ο αστυνομικός που είναι Εβραίος ισχυρίζεται ότι ανώτερα στελέχη του είπαν να αφαιρέσει τα αντισημιτικά σχόλια του Gibson από την έκθεση. Στη συνέχεια κατήγγειλε ότι δεν του δόθηκε προαγωγή, λόγω του συμβάντος.

«Ενώ ο Mee (φωτο κάτω) παραπονέθηκε στους άλλους στο τμήμα ότι χειρίστηκε λανθασμένα την σύλληψη του Gibson,δεν φαίνεται ότι ανέφερε ποτέ τη θρησκεία του, ως αιτία για τη διάκριση», αναφέρει η δικαστής.

Παρόλα αυτά, η δικαστής ανέφερε αρκετά στοιχεία για την υπόθεση στην διαδικασία σε μια κριτική επιτροπή. «Αν και νομίζω ότι είναι λεπτά, πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να δημιουργηθεί ερώτημα για την κριτική επιτροπή να αποφασίσει», δήλωσε η Scheper κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Λος Άντζελες.

Τα Media ανέφεραν ότι η διάκριση αυτή οφείλεται σε αντικρουόμενες θρησκευτικές απόψεις ανώτερων αξιωματικών. Ωστόσο η δικηγόρος του Mee, Yael Trock ανέφερε ότι η αιτία οφείλεται στο ότι ο Gibson ήταν διασημότητα. "Το θέμα είναι ότι το τμήμα κακομεταχειρίστηκε τον Mee, ο οποίος τόλμησε να συλλάβει τον Mel Gibson και να του φερθεί όπως σε κάθε άλλο άτομο."

Μετά το συμβάν, ο Gibson καταδικάστηκε σε τρία χρόνια δοκιμασίας. Του επιβλήθικε επίσης πρόστιμο και υποχρεώθηκε να συμμετάσχει σε μαθήματα θεραπείας.

Στην αρχή ο Gibson είπε στον αστυνομικό «Η ζωή μου έχει τελειώσει. Την έχω πατήσει. Η Robyn πρόκειται να με αφήσει». Σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, ο Gibson στη συνέχεια εξερράγη και άρχισε να βρίζει τον αστυνομικό που τον συνέλλαβε, λέγοντας «Γ…..Εβραίοι ... οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για όλους τους πολέμους στον κόσμο».

Σύμφωνα με τον φίλο του Gibson, ο ηθοποιός δεν ήταν καλά εκείνη την εποχή.

"Είναι πεποίθησή μου ότι ένιωθε ότι είχε πλήρως αποτύχει ως ανθρώπινο ον. Ο Mel, στην ουσία, προσπαθούσε να προσκαλέσει το θάνατό του από τον αστυνομικό. Δεν νομίζω ότι είχε καμία σχέση με αντισημιτισμό. Νομίζω ότι προσπαθούσε να προκαλέσει τον τύπο να τραβήξει το όπλο του και να τον πυροβολήσει. Πριν φύγει από το εστιατόριο εκείνο το βράδυ, πήγε στο κάθε τραπέζι και είπε αντίο. Γιατί να πει αντίο σε κάθε τραπέζι, αν δε νόμιζε ότι δεν πρόκειται ποτέ να τους ξαναδεί; Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη εκείνη τη νύχτα ήταν ένα αποχαιρετιστήριο», είπε μια ανώνυμη πηγή στο Vanity Fair.

Αφού διέρρευσε η έκθεση σύλληψης στο TMZ.com, ο Gibson εξέδωσε δύο συγνώμη μέσα από εκπρόσωπό του και σε μια τηλεοπτική συνέντευξη με την Diane Sawyer, λέγοντας ότι τα σχόλιά του τα «ξεφούρνισε σε μια στιγμή παραφροσύνης» και ζήτησε να συναντηθεί με Εβραίους θρησκευτικούς ηγέτεςγια να τον βοηθήσουν να "διακρίνει το κατάλληλο μονοπάτι για την θεραπεία.".

Ένα βίντεο είναι εδώ

http://redskywarning.blogspot.com/2012/01/mel-gibson-2006.html ΠΗΓΗ

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ!


ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ!


Πανικός έχει καταλάβει το σύστημα διακυβέρνησης Παπαδήμου, το ασκέρι των μνημονιακών υπουργών που σέρνει πίσω του αλλά και αξιωματούχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που συντηρούν την αστυνομοκρατία στις τάξεις των εθνοπατέρων και προσπαθούν όπως όπως να τους προστατεύσουν από την διογκούμενη λαϊκή οργή.

Τρανή απόδειξη το κατ’ επείγον έγγραφο του ΓΕΣ που δημοσιεύει η «δημοκρατία» το οποίο προκαλεί θυμηδία αλλά και αισθήματα ντροπής για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται μηχανισμοί του δημοφιλούς εθνικού στρατεύματος για να θωρακιστεί το παραπαίον πολιτικό σύστημα.

Σύμφωνα με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού(ΑΣΔΥΣ) αποκαλύπτεται ότι....
δύο μήνες πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων με τις οικογένειές τους που θα σταθούν απέναντι από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ώστε οι πολιτικάντηδες της εξέδρας να γλυτώσουν από έναν ακόμα ταπεινωτικό εξευτελισμό από την
μήνη του λαού.

Με το τρόπο αυτό επιχειρείται να καταληφθεί όλος ο χώρος μπροστά από την πλατεία με αξιωματικούς του στρατού ώστε αγανακτισμένοι πολίτες και αναβράζον κομμάτι της κοινωνίας να μην έχει πρόσβαση και να αποκοπεί από το χώρο της στρατιωτικής παρέλασης! Για πρώτη φορά δηλαδή στην ιστορία του ελληνικού κράτους(ακόμα και επί των μαύρων ημερών των εθνοσωτήριων χουντικών καθεστώτων δεν είχε γίνει κάτι ανάλογο)δημιουργείται prive περιχαρακωμένος ιδιωτικός χώρος παρέλασης που ομοιάζει με ανθρώπινο συρματόπλεγμα και φέρνει στο νου τις δυναστικές εποχές του Νάσερ στη Αίγυπτο.

Η διαταγή 

Το έγγραφο φέρει ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011. Αποστέλλεται από την ΑΣΔΥΣ(Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας)προς τους άμεσα ενδιαφερόμενους δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κλπ. Επισημαίνονται σε τραχύ ύφος που θυμίζει άλλες εποχές, τα εξής κωμικοτραγικά και τραγελαφικά:

1)Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
2)Για την παραλαβή των προσκλήσεων(16 έως 23 Μαρτίου 2012) που θα είναι ονομαστικές θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων, ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους(στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λ.π). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.
3)Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο(σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛΑΣ «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης-Δελτίου Ταυτότητος και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.
4)Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ μέχρι 2 Μαρτίου 2012, τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και την σχέση τους με την υπηρεσία(βαθμός, μονάδα που ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κλπ).

Ενδιαφέρον έχει και η διασπορά δυνάμεων απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Οι προσκλήσεις για το σύνολο των υπηρεσιών στρατού, αεροπορίας και ναυτικού είναι 210, για την ΕΛΑΣ 30, το Λιμενικό Σώμα 20, την πυροσβεστική 20 και οι υπόλοιπες διατίθενται προφανώς σε ημέτερους δημοσίων υπηρεσιών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι απορίας άξιον εάν η χαρτογράφηση και υλοποίηση του ειδικού στρατιωτικού σχεδίου είναι εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ποιος το σκέφτηκε και βέβαια ποιο πολιτικό πρόσωπο έχει βάλει από κάτω την υπογραφή του.