Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΑΪΚΑΛΗΣ! (NASA photos)


ΟΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΑΪΚΑΛΗΣ! (NASA photos)

Tέλη Απριλίου του 2009, οι αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό φωτογράφισαν δύο μυστηριώδεις κύκλους αραιωμένου πάγου (διαμέτρου περίπου 4,4 χιλιομέτρων) στα άκρα της λίμνης Βαϊκάλης στη νότια Σιβηρία.
Η προέλευση των κύκλων παραμένει έως σήμερα αδιευκρίνιστη από τη NASA, η οποία αναφέρει ότι παρόμοια σχήματα έχουν επανεμφανιστεί στα ίδια σημεία το 1994 και το 1985.
Αν και μια υψηλή ροή θερμότητας στα σχετικά βαθιά νερά των περιοχών των αινιγματικών κύκλων καθιστούν τον σχηματισμό τους αδύνατο, πολλοί αποδίδουν την εμφάνιση τους και το ιδιόμορφο σχέδιο τους σε
υδροθερμική δραστηριότητα στην επιφάνεια της λίμνης, η οποία λιώνει τον πάγο και (σε συνάρτηση με τις θερμοκρασίες της περιοχής) τον ξαναπαγώνει μέσα στην ίδια μέρα. 
Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται ότι το λιώσιμο των πάγων προκαλείται από βυθίσεις/αναδύσεις τεράστιων UFO που κρύβονται χρόνια τώρα κάτω από το ίζημα του πάτου της λίμνης, που φτάνει έως και τα 7 χιλιόμετρα βάθος.
Η Λίμνη Βαϊκάλη είναι μοναδική από πολλές απόψεις. Εκτός από το τεράστιο βάθος του ιζήματος που αποτίθεται στο κάτω μέρος της, είναι η μεγαλύτερη σε όγκο λίμνη γλυκού νερού στη Γη, η βαθύτερη (1637 μέτρα) και μία από τις παλαιότερες του κόσμου, αφού ξεπερνά τα 25-30 εκατομμύρια χρόνια ύπαρξης! Επίσης, θεωρείται ένα από τα στολίδια του περιβάλλοντος της Ρωσίας και είναι το σπίτι σε μια καταπληκτική ποικιλία φυτών και ζώων, πολλά από αυτά μοναδικά στο οικοσύστημα, όπως διάφορα είδη ψαριών που δεν εμφανίζονται πουθενά αλλού στη Γη.
Οι φωτογραφίες των αινιγματικών κύκλων δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα της NASA Earth Observatory:http://earthobservatory.nasa.gov/IOTD/view.php?id=38721&fb_source=message ,και έως τη συγγραφή του άρθρου υπήρχαν ακόμη εκεί! (Έρευνα: Harris Koutsiaftis)
Από το ufotruth-gr

Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...atheatignosi.blogspot.gr


Για πολύ καιρό, οι άνθρωποι είχαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη Σελήνη, και μερικές από αυτές είναι για την φωτεινότητα της επιφάνειας της. Πίστευαν ότι η Σελήνη είναι ένας καθρέφτης, και τα μαύρα σημεία αντανακλούν τους ωκεανούς της Γης. Αυτό βέβαια δεν είναι αλήθεια, αλλά προφανώς δεν είμαι ο μόνος που αναρωτιέται εάν το φεγγάρι είναι φτιαγμένο από γυαλί ή κάτι άλλο. 


Νομίζω ότι η Σελήνη έχει ένα παράξενο έδαφος, και το φως του ήλιου αντανακλά ισχυρότερα από ό, τι αν ήταν κατασκευασμένο από κοινή πέτρα.


Ανάμεσα στις ουσίες που συνθέτουν το σεληνιακό έδαφος, περιέχει διοξείδιο του πυριτίου,  το οποίο είναι το αρχικό συστατικό της άμμου, του γυαλιού, και του σκυροδέματος.  
Το σεληνιακό υλικό έχει παράξενες ιδιότητες, επειδή περιέχει φυσαλίδες γυαλιού που γεμίζουν με τα νανοσωματίδια. Τα νανοσωματίδια απελευθερώνεται όταν συντρίβουν οι μικρομετεωρίτες με το γυαλί. Αναρωτιόμουν αν με κάποιο τρόπο η Σελήνη δεν είναι κατασκευασμένη από γυαλί . Προς έκπληξή μου, βρήκα ένα άρθρο από το QUT , ότι το σεληνιακό έδαφος περιέχει πραγματικά ένα στρώμα γυαλιού και νανοσωματίδια στην επιφάνεια του, τα οποία με κάνουν να καταλάβω γιατί στο βίντεο μου μέσα από το τηλεσκόπιο της Σελήνης στο πλήρες φως του ήλιου το 2010, το έδαφος της Σελήνης φαίνεται διαφανές σαν γυαλί, διαφανής, όπως θα δούμε μέσα από αυτό, και με χρώματα ( του βίντεο κατωτέρω). 

Ο Marek Zbik, ένας επιστήμονας από το Queensland University of Technology, βρήκε νανοσωματίδια στίς φυσαλίδες γυαλιού του σεληνιακού χώματοςτο οποίο θα μπορούσε να λύσει το μυστήριο γιατί το χώμα της επιφάνειας που έχει πολλές παράξενες ιδιότητες. Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει από καιρό την παράξενη συμπεριφορά του σεληνιακού υλικού,  αλλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει τα νανοσωματίδια και τις υπομικρομετρικές που βρέθηκαν σε αυτό, και η πηγή τους ήταν άγνωστη. 

Ο Zbik δήλωσε: 
«Αντί του αερίου ή του ατμού μέσα στις φυσαλίδες, που θα αναμέναμε να βρούμε σε τέτοιες φυσαλίδες στη γη,  οι σεληνιακές φυσαλίδες γυαλιού γέμισαν με ένα ιδιαίτερα πορώδες δίκτυο ξένου κοιτάγματος με υαλώδη μόρια που εκτείνονται το εσωτερικό των φυσαλίδων.» 
 «Φαίνεται ότι τα νανο μόρια διαμορφώνονται μέσα στις φυσαλίδες των λειωμένων βράχων όταν χτυπούν οι μετεωρίτες τη σεληνιακή επιφάνεια. Κατόπιν απελευθερώνονται όταν κονιοποιούνται οι φυσαλίδες γυαλιού από τον επακόλουθο βομβαρδισμό των μετεωριτών στην επιφάνεια του φεγγαριού.
«Αυτή η συνεχής κονιοποίηση των βράχων στη σεληνιακή επιφάνεια και η σταθερή μίξη αναπτύσσουν έναν τύπο χώματος που είναι άγνωστος στη γη.»


Ο Zbik μελέτησε τις 
 φυσαλίδες γυαλιού χωρίς το σπάσιμο τους,χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνική για να μελετηθούν τα νανο υλικά, αποκαλούμενα  σύγχροτρον με βάση τη  νανο τομογραφία, για να εξετάσει τα σωματίδια. Αυτή η τεχνολογία μέσω του μικροσκοπίου (το μικροσκόπιο ακτίνας X μετάδοσης (TXM), επιτρέπει τις τρισδιάστατες εικόνες των νανοσωματιδίων. 
Παράδειγμα είναι το βίντεο που ακολουθεί. Σχετικά με τις παρακάτω εικόνες: Οι φωτεινές άσπρες περιοχές στις εικόνες κατωτέρω, είναι τα βουνά, οι ορεινές περιοχές του φεγγαριού. Νομίζω ότι το υλικό του σεληνιακού εδάφους σε ορεινές περιοχές, είναι διαφορετικό από τις σκοτεινές περιοχές, που είναι θάλασσες λάβας. Είναι σαφές ότι οι σκοτεινές περιοχές είναι λιωμένες θάλασσες λάβας που αυξήθηκαν από το εσωτερικό της Σελήνης, όπως το νερό αυξάνει σε μια κατσαρόλα όταν βάζετε ένα λάστιχο στο κάτω μέρος. Οι ορεινές περιοχές δεν θα μπορούσαν να πλημμυρίσουν και παρέμειναν στην επιφάνεια. Οι επιστήμονες οι οποίοι ανέλυσαν τα υλικά στη Σελήνη που έφεραν στη Γη οι αστροναύτες, διαπιστώθηκε ότι το 50 τοις εκατό του εδάφους είναι κατασκευασμένο από γυαλί. 
Αναρωτιέμαι αν οι θάλασσες στη Σελήνη  θα λείωναν πάλι, πόσο βαθιά θα ήταν; και πόσο βαθιά θα είναι; Και αναρωτιέμαι επίσης: αν οι θάλασσες δεν γέμισαν με τη λάβα, η Σελήνη θα ήταν στρογγυλή; 


Οι παρακάτω εικόνες είναι από το βίντεο που έκανα το 2010.Είναι μοναδικό στην «βιβλιοθήκη» των DVD μου. 
ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ: Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ... ΠΗΓΗ


Έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα


Έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα

Οι γκάφες των Αγγλων συνεχίζονται. Αφού έχασαν τα κλειδιά του «Γουέμπλεϊ», έσβησαν και την Ολυμπιακή Φλόγα για να μπορέσει να μετακινηθεί σε άλλο τμήμα του σταδίου.
Η φλόγα είναι σε ένα περίτεχνο καζάνι και αφού είχε σβηστεί άναψε και πάλι σήμερα το πρωί στις 9.00 ώραΕλλάδος. Οι Βρετανοί έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα(φυλάχθηκε σε ένα από τα φανάρια που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας) στις 1.14 τα ξημερώματα για να βάλουν το καζάνι σε άλλο σημείο του σταδίου.
Αξιοσημείωτο, είναι πως η Ολυμπιακή φλόγα πρέπει να καίει σε όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και τοποθετείται σε σημείο που να είναι ορατή και από ανθρώπους που βρίσκονται εκτός του σταδίου. Σε αντίθεση, οι διοργανωτές τοποθέτησαν την φλόγα στο κέντρο του σταδίου.
Ο διευθυντής επικοινωνίας των διοργανωτών, ΤζάκιΜπροκ – Ντόιλ επιβεβαίωσε ότι όντως το καζάνι είχε σβήσει. Αυτή είναι η πρώτη φορά  στην Ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων που σβήνει η φλόγα.

Συγκλόνισε ο καρδινάλιος της Αυστρίας: Ντροπή. Πως μιλάτε έτσι για τους Έλληνες...


Συγκλόνισε ο καρδινάλιος της Αυστρίας: Ντροπή. Πως μιλάτε έτσι για τους Έλληνες...


Συγκλονιστικός ο καρδινάλιος της Αυστρίας, έδωσε...
ένα μήνυμα σε όλη την Ευρώπη... "Προσέξτε πως μιλάτε. Στους Έλληνες η Ευρώπη οφείλει τις βάσεις του Ευρωπαϊκού Πνεύματος. Είναι ντροπή πόσο επιφανειακά και επιπόλαια ομιλούν τώρα για αυτούς", επισήμανε ο καρδινάλιος της Αυστρίας, Κρίστοφ Σένμπορν, στην ομιλία του στη μεγάλη εκδήλωση συμπαράστασης με τον ελληνικό λαό, με τίτλο..
«Είμαστε όλοι Έλληνες», που διοργάνωσε η Ελληνοορθόδοξη Μητρόπολη Αυστρίας στην ιστορική Συνοικία των Ελλήνων στο κέντρο της Βιέννης.

Για τους Χριστιανούς, οι Έλληνες υπήρξαν επιπλέον, οι πρώτοι στην Ευρώπη που αποδέχτηκαν το Χριστιανισμό, ενώ η Καινή Διαθήκη γράφηκε στην ελληνική γλώσσα, αλλά προπάντων ο όρος της αλληλεγγύης με ανθρώπους που περνούν δυσκολίες, προέρχεται από την ελληνική σοφία και το ευαγγέλιο, τόνισε ο καρδινάλιος, χαιρετίζοντας συγχρόνως ως απολύτως ορθό το σύνθημα της εκδήλωσης «Είμαστε όλοι Έλληνες».

Προσφωνώντας τους εκατοντάδες επισκέπτες της εκδήλωσης - ανάμεσά τους ιεράρχες των χριστιανικών Εκκλησιών, πολιτικοί και διπλωμάτες με επικεφαλής τους πρέσβεις της Ελλάδας και Κύπρου, Θεμιστοκλή Δημίδη και Κωνσταντίνο Παπαδήμα - ο Μητροπολίτης Αυστρίας-Εξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης Αρσένιος, παρέπεμψε στην ελληνική φιλοξενία που είναι πάντα πρόθυμη να μοιράσει και το ελάχιστο, όπως και στη μεγάλη καρδιά του ελληνικού λαού, τόσο στον πόνο όσο και στη χαρά του.

Πρόσθεσε δε, πως για το λόγο αυτό πληγώνουν ακόμη περισσότερο, από την έναρξη της κρίσης χρέους, η αρνητική συνθηματολογία και οι προκαταλήψεις στην πολιτική συζήτηση και στην ειδησεογραφία των Μέσων Ενημέρωσης, ενώ τόνισε, πως η Συνοικία των Ελλήνων στη Βιέννη αποτελεί παράδειγμα για την επιμέλεια και την εργατικότητα των προγόνων, οι οποίες παραμένουν ακέραιες μέχρι σήμερα και που μαζί με τη φιλοξενία, μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει επισκεπτόμενος την Ελλάδα.

Ο Μητροπολίτης Αρσένιος εξέφρασε τις ευχαριστίες της Μητρόπολης προς την Καθολική και την Ευαγγελική Εκκλησία και τις άλλες ορθόδοξες Εκκλησίες στην Αυστρία, για την υποστήριξή τους, αλλά και προς τον ομοσπονδιακό πρόεδρο της Αυστρίας - που λόγω ταξιδιού του στο εξωτερικό δεν μπόρεσε να παραβρεθεί - για το χαιρετισμό και τις ευχές του για επιτυχία της εκδήλωσης.

Τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση προσφώνησε ο επίσκοπος της Αυστριακής Ευαγγελικής Εκκλησίας, Μίχαελ Μπιούνκερ, τονίζοντας πως οι άνθρωποι της Ευρώπης, πέραν κάθε κρίσης, ανήκουν στην ίδια κοινωνία, ενώ ο επικεφαλής της Σερβοορθόδοξης Εκκλησίας Αυστρίας, Λούκα Μίτροβιτς, επέδωσε ποσό 15.000 ευρώ, δωρεά των Σέρβων της Βιέννης, που, μαζί με τα έσοδα της χθεσινής εκδήλωσης, θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Η εκδήλωση, η οποία, με συμμετοχή εκατοντάδων επισκεπτών, διάρκεσε μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε στην Οδό Ελλήνων και στην πλατεία ανάμεσα στους δύο παραδοσιακούς ελληνορθόδοξους ναούς της Βιέννης, με ιστορία 200 ετών, τον καθεδρικό της Αγίας Τριάδας και το ναό του Αγίου Γεωργίου.

Στην περιοχή κυριαρχούσε ολόκληρη την ημέρα έντονο το ελληνικό χρώμα, με πλούσια ελληνική κουζίνα-προσφορά ελληνικών εστιατορίων της Βιέννης αλλά και πολλών Ελληνίδων της Ομογένειας, όπως επίσης ζωντανή ελληνική μουσική που παρουσίασαν σε ένα πολύωρο πρόγραμμα, τα μουσικά σχήματα της Βιέννης "Οι Έλληνες", "Μάριος και Τζούλη" και "Συμφωνία", όπως και το ελληνοαυστριακό συγκρότημα παραδοσιακών χορών, "Η παρέα".