Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Κόκκινος γίγαντας σε πρωτοφανή λεπτομέρεια


Κόκκινος γίγαντας σε πρωτοφανή λεπτομέρεια

Παρατηρήσεις με το «σούπερ» τηλεσκόπιο ALMA ανατρέπουν θεωρίες για την εξέλιξη των άστρων

Η σπειροειδής δομή στο κέλυφος του Ρ του Γλύπτη που αποκάλυψε το τηλεσκόπιο ALMA δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ ξανά από τους επιστήμονες Πηγή ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Λονδίνο 
Το άστρο Ρ του αστερισμού του Γλύπτη όπως δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ όχι μόνο εσείς αλλά και οι αστροφυσικοί αποκάλυψε μια ομάδα αστρονόμων χρησιμοποιώντας το ολοκαίνουργιο «σούπερ» τηλεσκόπιο ALMA (Atacama Large Millimeter/submillimeter Array) στην έρημο Ατακάμα της Χιλής.
Οι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας για τα μέχρι τώρα δεδομένα εικόνες αποκαλύπτουν για πρώτη φορά λεπτομέρειες που ανατρέπουν ορισμένες θεωρίες για την εξέλιξη των άστρων.
Γερασμένος κόκκινος γίγαντας
Το Ρ του Γλύπτη (R Sculptoris, στο κέντρο της εικόνας) είναι ένας γερασμένος κόκκινος γίγαντας ο οποίος εκτοξεύει σκόνη και αέρια κάθε 10.000 με 50.000 χρόνια σχηματίζοντας γύρω του ένα σφαιρικό κέλυφος – κάτι το οποίο είναι γνωστό και έχει παρατηρηθεί όχι μόνο σε αυτό αλλά και σε άλλα άστρα του είδους. Για πρώτη φορά όμως οι ειδικοί βλέπουν χάρη στο τηλεσκόπιο ALMA ένα τέτοιο κέλυφος με τόση λεπτομέρεια και παρατηρούν ότι, τουλάχιστον στην περίπτωση του συγκεκριμένου άστρου, αντί να είναι αραιό και άτακτο, έχει μια ξεκάθαρη σπειροειδή δομή.
Συνδυάζοντας τα δεδομένα με μοντέλα ο Ματίας Μέρκερ του Πανεπιστημίου της Βόννης και οι συνεργάτες του υπολόγισαν ότι ο θερμικός παλμός (η εκτόξευση υλικών, δηλαδή) που παρήγαγε το κέλυφος του Ρ του Γλύπτη σημειώθηκε πριν από περίπου 1.800 χρόνια και διήρκεσε περίπου 200 χρόνια. Υπολόγισαν επίσης την ταχύτητα και την έκταση της απώλειας μάζας κατά τη διάρκεια του θερμικού παλμού διαπιστώνοντας ότι η μάζα που διοχετεύεται στο διαστρικό μέσο όσο εξελίσσεται το φαινόμενο και αμέσως μετά το τέλος του είναι περίπου τρεις φορές περισσότερη από ό,τι πίστευαν οι αστροφυσικοί.
Κρυφός συνοδός
Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Nature» συμπεραίνει επίσης ότι το Ρ του Γλύπτη αποτελεί μέρος ενός δυαδικού συστήματος: το θεαματικό «σπιράλ» έχει σμιλευτεί από ένα δεύτερο σώμα-συνοδό που βρίσκεται σε τροχιά γύρω του και το οποίο ως τώρα δεν έχει συλλάβει κανένα όργανο παρατήρησης.
Το τηλεσκόπιο ALMA του Νότιου Ευρωπαϊκού Αστεροσκοπείου (Southern European Observatory – ESO) είναι το πιο ισχυρό στο είδος του στον κόσμο. Ακόμη δεν έχει τεθεί πλήρως σε λειτουργία, καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κατασκευή (όταν έγινε η μελέτη είχαν εγκατασταθεί μόνο οι μισές κεραίες του). Η εκπληκτική αυτή εικόνα του Ρ του Γλύπτη είναι, όπως όλα δείχνουν, μια πρόγευση άλλων, ακόμη πιο εντυπωσιακών, που θα ακολουθήσουν.

0 Xρόνια είχε τρύπα στο κεφάλι απο πειράματα των Αμερικανών!(VIDEO )Μια Ζωή Αποκαλύπτεται,το Video που θα δειτε αφηγείται την εκπληκτική ιστορία της ζωής του Vertus Hardiman, όπως εκφράζεται κυρίως μέσα από το βίντεο του φίλου του, Wilbert Smith.

Ο Vertus αποκαλύπτει στον Wilbert ένα τραγικό και τρομακτικό μυστικό που έκρυψε κάτω από μια περούκα για σχεδόν ογδόντα χρόνια.

Ανθρώπινα πειραματόζωα χρησιμοποιήθηκαν ευρέως……..στις αρχές έως τα μέσα του εικοστού αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι άνθρωποι, ειδικά οι Μαύροι, συνεχώς χρησιμοποιείουταν από την επιστήμη ως ανθρώπινα πειραματόζωα χωρίς τη γνώση ή συγκατάθεσή τους. Η αληθινή ιστορία του Vertus Hardiman, ο οποίος κατά την ηλικία των πέντε ετών έγινε το θύμα ενός ιατρικού πειράματος που τον άφησε με μια οδυνηρή δυσμορφία που τον ανάγκασε να καλύψει το κεφάλι του για 80 χρόνια.

Για να ρίχνει φως στο τι συνέβη σε αυτόν, καθώς και άλλα μικρά παιδιά που ζουν σε μια μικρή πόλη της Ιντιάνα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930, Ο Vertus επιστρέφει στον τόπο όπου διεξήχθησαν τα πειράματα. Ακολουθήστε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι ζωής ενός εξαιρετικού ανθρώπου


http://news24gr.blogspot.com

Τί και γιατί μας ταΐζουν ...


Τί και γιατί μας ταΐζουν ...

Πολλές φορές ακούμε πως κάποιος ανάμεσά μας έχει καρκίνο!Γιατί άραγε? Φταίει το τσιγάρο? Μα... δεν κάπνιζε! Φταίει το κινητό? Μα, βγαίνουν "επιστήμονες" και λένε πως δεν προκαλούν καρκίνους! Τότε στην Αμερική γιατί οι περισσότερες συσκευές βγαίνουν..

 με εξωτερικές κεραίες? Καθημερινά διαβάζω για ψεκασμούς πόλεων, βγαίνουν κάποιοι και λένε διάφορα! Δοκιμάζουν κάτι σε λαούς εκ του ασφαλούς? Ισως! Κι όμως θεωρώ πως με όσα διαβάζω κατά καιρούς δεν είναι τα μόνα παράξενα!
Κάποιοι μιλάνε για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων! Δεν έχω τις γνώσεις να αναλύσω το θέμα, ας δοκιμάσετε και εσείς να βρείτε πόσο παλιό θέμα είναι και πόσα "τρελά γράφονται" για αυτό το θέμα, τα περισσότερο μου φαίνονται λογικά και εξελίξιμα! Κάτι που αναφέρουν είναι για έλεγχο γεννήσεων, πως πρέπει να λιγοστέψει ο πληθυσμός της Γης! Εκεί στέκομαι σήμερα με αυτό το θέμα!


Πώς μπορεί να λιγοστέψει ο πληθυσμός της Γης?
Ουσιαστικά εύκολα, αν προσέξουμε τί γίνεται παγκόσμια! Πχ Ακούμε για πολέμους! Ως γνωστό, ο πόλεμος έχει θύματα, έχει όμως και μεγάλες μπίζνες για αυτούς που θα αναλάβουν να ξαναφτιάξουν τις χώρες που έχουν καταστραφεί! Θα έχουν μετά λόγο στη διοίκηση των πόρων, θα έχουν πουλήσει όπλα, θα έχουν πουλήσει φάρμακα, θα έχουν κάνει πολλά πειράματα σε ανθρώπους! Αρα, δεν υπάρχει λόγος ο Πόλεμος να μη γίνεται, είναι πολλά τα φράγκα και δεν μοιράζονται ούτε αγνοούνται από πολλούς!


Το τσιγάρο έχει μέσα μέχρι και Βενζόλιο! Γιατί αφήνουν να μας βάζουν μέσα φάρμακα και δηλητήρια να εμπνεύσουμε? Μάλλον γιατί αν προσέξουμε λίγοι είναι αυτοί που κινούν τα νήματα που έχουν ακουμπήσει το τσιγάρο! Τυχαίο άραγε? Το σίγουρο είναι πως ξέρουμε πως το τσιγάρο θα σκοτώσει το 1/3 των καπνιστών και εμείς ελπίζουμε πως θα είμαστε από τους "τυχερούς" που δεν θα πάθουμε τίποτα! Πολλή διαφήμιση είχε γίνει για να καπνίζει ο κόσμος, χαρακτηριστικό είναι και η προσπάθεια να πείσουν πως η "δυναμική" γυναίκα και ίση προς τον άντρα καπνίζει! Γιατί δεν κάνουν το τσιγάρο όπως παλιά που είχε μόνο καπνό και καθόλου χημικά? Ετσι θα "φύγει" πολλής κόσμος και κοσμάκης, με τη διαφήμιση που γίνεται τώρα ξέρουμε πως θα πεθάνουμε οι καπνιστές, δεν κάνουν τίποτα οι κυβερνήσεις για να στρώσουν τη ποιότητα, απλά μετά μας λένε, πως ό,τι παθαίνουμε το ξέραμε γιατί απλά καπνίζαμε! Το ότι επιτρέπουν οι κυβερνήσεις τα χημικά κάτι παράξενο μου αφήνει...


Αλλος τρόπος για να λιγοστέψει ο πληθυσμός, είναι η Πείνα! Ας πεινάς, σιγά να μη μπορείς να κάνεις παιδιά, άλλωστε όταν δεις το παιδί να να πεθαίνει από τη πείνα, πώς να σου πάει καρδιά να κάνεις άλλο? Πιστεύετε πως δεν μπορούσαμε εμείς οι άνθρωποι να σταματήσουμε τη πείνα στην Αφρική? Εύκολα πια, αλλά σκασίλα μας! Πιστεύετε πως αν στείλει η θείτσα από την Ελλάδα φασόλια σε διάφορες οργανώσεις καλής θέλησης θα λύσει το πρόβλημα? Αρα, θα νοικιάσουν μία αποθήκη τεράστια, θα υπάρχουν μισθωμένα άτομα που πρέπει να ξεδιαλύνουν/ομαδοποιήσουν τα προϊόντα ανά είδος και ανά ημερομηνία λήξεως, ή κατεστραμμένες συσκευασίες, θα ναυλώσουν ολόκληρο αεροπλάνο, θα χαλάσουν τόσα καύσιμα και αμοιβές σε πλήρωμα για να τους στείλουμε ζάχαρη και φασόλια? Είναι πιο οικονομική λύση? Μπα, απλά έτσι φαίνεται πως ενώ προσπαθούμε (!) δεν γίνεται τίποτα για αυτούς τους άμοιρους ανθρώπους, άρα πρέπει να πάρουμε και άλλα μέτρα, και άλλες "επιδοτήσεις" για να μη πεθαίνει ο κόσμος! Αποδεδειγμένα και πολλές φορές ειπωμένα, το 20% το πολύ από αυτά τα χρήματα που μαζεύονται για ανθρωπιστικούς σκοπούς πηγαίνουν στο προορισμό τους, τα υπόλοιπα πηγαίνουν σε γνωστές τσέπες ή σε γκαλά και δεξιώσεις!


Τί έγινε με το AIDS? Ακόμα να βρεθεί το αντίδοτο? Γιατί πολλοί λένε πως είναι εργαστηριακός ιος? Αν δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικό δεν θα κολλήσεις από το AIDS, αλλά δεν θα κάνεις και περισσότερα παιδιά! Τυχαίο είναι πάλι πως βγήκε στην Αφρική αυτός ο ιος, εκεί που γεννοβολούσαν σαν τα κουνέλια? Εκεί που πέφτουν τεράστιες επιδοτήσεις για να φάει ο κόσμος ένα κομμάτι ψωμί? Τώρα, όλοι σκεφτόμαστε το AIDS, άρα κόβονται και πολλές ανεπιθύμητες γέννες!


Μας έμαθαν πια "τους Ευρωπαίους" να έχουμε όσα παιδιά μπορούμε να θρέψουμε, άρα λίγα, αφού πια δεν φτάνει ο μισθός μας για να ζήσουμε εμείς! Λες και πριν από 50 χρόνια, τα παιδιά πέθαιναν από τη πείνα, αλλά πια φαίνεται λογικό να κάνουμε δύο άτομα μόνο ένα παιδί! Πόση δόση αλήθειας υπάρχει όμως? Πρίν από 50 χρόνια γιατί η κάθε ελληνική οικογένεια είχε 5 παιδιά και τώρα όχι? Είναι απλά πληροφορίες και κατευθύνσεις για να μη κάνουμε άλλα παιδιά και όχι πραγματική μας βούληση...


Τα τρόφιμα πια είναι χωρισμένα σε δύο ποιότητες, σε αυτά που καταναλώνεις για να ζήσεις και άλλα για να πάθεις καρκίνο ή να αρρωστήσεις με το παραμικρό! Κάποτε ξέραμε πως και οι πατάτες είχαν ποιότητα (ΑΑΑ, ΑΑ κλπ), πως μπορούσες να φας απ' ευθείας από το μποστάνι, να φας από το δέντρο τη τροφή χωρίς προβλήματα! Τώρα τί έχουμε? Τις ακριβές τροφές για λίγους που πια λέγονται "βιολογικές" και άλλες για τους πολλούς, τους εργάτες που λέγονται (!) δεν ξέρω, πράγματι δεν ξέρω πως λέγονται αυτές οι τροφές που δεν έχουν φάρμακα και είναι θεωρητικά όπως είχε προβλέψει η Μητέρα Φύση! Εσείς ξέρετε πώς λέγονται?


Βλέποντας λοιπόν διάφορες "αλήθειες" σταμάτησα και επεξεργάστηκα τις πληροφορίες που βρήκα στο youtube με όνομα "Esoteric Agenda - Greek Subtitles"!
Esoteric Agenda [Greek Subtitles] on Vimeo
Για δείτε το, λέει πολλά πράγματα που μάλλον έχουν βάση! Πχ. Η Επιτροπή Διατροφικού Κώδικα διοικείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας. Το 1994 ο Κώδικας, χωρίς καμία ανακοίνωση σε όλη την Αμερική ανακήρυξε τα θρεπτικά στοιχεία σε τοξίνες! Κατά το Κώδικα, κάθε αγελάδα στον πλανήτη που παράγει γάλα θα πρέπει να της χορηγηθεί η αυξητική ανασυνδυασμένη ορμόνη της Monsato. Επιπλέον κάθε ζώο στο πλανήτη που προορίζεται για τροφή πρέπει να του χορηγούνται υποκλινικά αντιβιοτικά και πρέπει να του χορηγούνται εξωγενείς αυξητικές ορμόνες! Αν κάνετε τις πράξεις, κατά τις προβλέψεις του Οργανισμού Φαρμάκων, Οργανισμού Τροφίμων, τις επιδημιολογικές προβλέψεις, υπολογίζουν πως μόνο από τις βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, μόνο από τις κατευθυντήριες γραμμές θα έχει ως αποτέλεσμα, το ελάχιστο 3 δισεκατομμύρια θανάτους! Το ένα δις από απλή λιμοκτονία, αυτοί που θα πεθάνουν δεν είναι ιδιαίτερα "οικονομικοί επιτυχημένοι" όπως το εννοούν οι οργανισμοί. Τα άλλα δύο δις θα πεθάνουν από τις αναπόφευκτες ασθένειες του υποσιτισμού! Ποιοί θα ζήσουν? Πιθανότατα αυτοί που θα είναι πλούσιοι αρκετά ισχυροί αρκετά που θα έχουν δικούς τους προμηθευτές καθαρής τροφής και θρεπτικών στοιχείων!


Τί είναι το Φθόριο που έχουμε στο νεράκι που πίνουμε?
Είναι γνωστό πως έχει τρομακτικές επιπτώσεις στο καρκίνο των οστών, προβλήματα αρθρώσεων, αδυναμία οστών, πτώση οιστρογόνων και τεστοστερόνης, ενώ οδοντική φθορίωση που είναι κιτρίνισμα και διάβρωση του σμάλτου! Δεν θα ήταν πιο λογικό λοιπόν να εμπλουτίζουν το δημόσιο νερό με βιταμίνες παρά από το να φθοριώνουν? Ενα από τα σημαντικά θέματα είναι πως οι Ρώσοι έκαναν 3 πειράματα σε ανθρώπους που ζούσαν στα Γκούλαγκ, και ένα από αυτά τα 3 ήταν η φθορίωση του νερού! Γιατί? Αν φθοριώσεις το νερό, ο κόσμος δεν θα είναι τόσο επιθετικός, όσο θα ήταν! Αλλη ερώτηση: Ποιό είναι το ενεργό συστατικό του Πρόζακ? Φαντάζεστε τί εννοώ... είναι μία ένωση φθορίου!


Ξέρουμε τί είναι πραγματικά η Ασπαρτάμη που συναντάμε παντού?
Είναι το τεχνιτό γλυκαντικό προϊόν που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε προϊόν με λίγη ζάχαρη ή χωρίς ζάχαρη στην αγορά! Αποτελείται από 3 πράγματα, μεθανόλη η οποία φυσικά προκαλεί τύφλωση, ασπαρτικό οξύ και φαινυλαλανίνη άρα δύο δηλητήρια, που το ασπαρτικό οξύ προκαλεί εγκεφαλικές βλάβες, αυτό ήταν γνωστό πίσω στη δεκαετία του 70! Η μεθανόλη προκαλεί τύφλωση, η φαινυλαλανίνη κάθεται στον εγκέφαλο και σε μεγάλες δόσεις προκαλεί τραύμα. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων εξέδωσαν τις 92 παρενέργειες της ασπαρτάμης... και οι παρενέργειες είναι εξαιρετικά σοβαρές.


Λέτε πως οι καρκίνοι εντέλει είναι απλά τυχαίο περιστατικό? Ξανασκεφτείτε το και δώστε βάση σε αυτά που γράφω, και βγάλτε εσείς τα δικά σας συμπεράσματα! Οταν πήγα σε οικολογικό super market και είδα πώς είναι το οικολογικό κρέας έμεινα παξιμάδι, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που τόσο καιρό τρεφόμαστε... 

Μήπως η Συρία, η Ιορδανία και το Ισραήλ ξαναπέσουν στον Τουρκικό έλεγχο;

Το πέρασμα από την Τουρκική Βουλή ενός νόμου που εξουσιοδοτεί την κυβέρνηση για πόλεμο εναντίον της Συρίας μπορεί να είναι μέρος ενός μυστικού σχεδίου να αποκαταστήσει την ειρήνη στην Μέση Ανατολή τοποθετώντας την Τουρκία επικεφαλής της περιοχής. Αυτό θα σήμαινε να τοποθετηθούν η Συρία, ο Λίβανος, η Ιορδανία, το Ισραήλ και ίσως και το Ιράκ κάτω από την Τουρκική διοίκηση σαν μέρος μιας χαλαρής συνομοσπονδίας χωρών που έχουν για χιλιάδες χρόνια την ίδια πολιτισμική παράδοση.Μόνο το Εωσφορικό κράτος του Ισραήλ έχει την στρατιωτική δύναμη να σταματήσει την Τουρκία.
Μια όμως και χάνει γρήγορα την οικονομική και ηθική συμπαράσταση των Εβραίων, μάλλον θα συμφωνούσε να μπει σε μια χαλαρή συνομοσπονδία παρά να χάσει όλη την στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη έξω από την περιοχή.
{Άρθρο τού Benjamin Fulford (born 1961) με σημειώσεις του Ίωνα Μάγγου, is a journalist, author, and activist against the totalitarian New World Order, gathering support from a very unlikely place: various secret societies, mainly in Asia. He is a friend and supporter of free energy advancement.}
Αυτό θα σήμαινε ότι το σχέδιο των Ρότσιλντ θα αποτύχαινε, και ο πολιτικός χάρτης της Μέσης Ανατολής θα επέστρεφε σε κάτι παρόμοιο που ίσχυε πριν αναλάβουν (οι Ρότσιλντ) το Federal Reserve Board, ξεκινήσουν τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και να πετύχουν την υπογραφή της δηλώσεως Μπάλφουρ.
Στις ΗΠΑ εν τω μεταξύ, πηγές του Πενταγώνου και των υπηρεσιών του λένε ότι οι σημαντικοί ηγέτες των Σαββατιστών (οπαδοί του Sabbatai Zevi) δηλαδή η διεθνής συμμορία των Χάζαρων, συλλαμβάνονται και αποκόβονται από την επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Επίσης την τελευταία εβδομάδα δύο πολύ υψηλού επιπέδου προσπάθειες να απελευθερωθούν γιγαντιαία κεφάλαια σε δολάρια και σε γιέν ανιχνεύτηκαν και τις σταμάτησαν άγνωστοι που δρούσαν ώστε να μην πέσουν στα χέρια της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
Γενικά πάντως, πολύ έντονο μυστικό αλισβερίσι συνεχίζεται στον κόσμο, ενώ η προσπάθεια δημιουργίας μιας παγκόσμιας υπερκυβερνήσεως καταρρέει …..
Σημείωση: Εάν δεν είναι κανείς κοντόφθαλμος μπορεί να δει πίσω από την επίσκεψη της Μέρκελ την Τρίτη 9 Οκτωβριου 2012 και του Νταβούτογλου την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 στην Αθήνα, ότι και οι δύο επισκέψεις δεν έχουν να κάνουν με όσα νομίζει ο κόσμος η γράφουν στο φατσοβιβλίο. Ο λόγος είναι βαθύτερος. Η Ελλάδα σαν μέλος του ΝΑΤΟ θα πρέπει να υποστηρίξει την Τουρκία στην επίθεση κατά της Συρίας. Δεν σας κάνει εντύπωση η «γενναιοδωρία» του Leon Panneta (υπουργός αμύνης των ΗΠΑ) με τον χείμαρρο των δωρεάν όπλων προς την Ελλάδα! Ειδικά τα μαχητικά αεροσκάφη F-15C/D που «χαρακτηρίζεται από τους αξιωματικούς του ΓΕΑ ως «μαχητικό Ανατολικής Μεσογείου», λόγω της μεγάλης ακτίνας δράσης που έχει και της δυνατότητας να μένει πολλές ώρες σε περιπολία στην αχανή Α.Μεσόγειο, χωρίς ανάγκη ανεφοδιασμού». Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμύδια;
Δεν θα πω τίποτα στα … Τούρκικα μιας και έγινε δημοφιλής γλώσσα στην Ελλάδα καθώς χιλιάδες συμπατριώτες μας σπεύδουν να τα μάθουν. Ανιστόρητοι βλάκες … Είναι γνωστό πως όταν οι Ρωμαίοι πολίτες πρωτάκουσαν στην Ρώμη Έλληνες ρήτορες, συνέρρεαν να θαυμάσουν, ακόμη και όσοι δεν γνώριζαν Ελληνικά, τους ανθρώπους που «ελάλουν ώς αηδόνες». Δυστυχώς κάπου στην πορεία της Ελληνικής φυλής, η μουσικότητα αυτή (την οποία οι Ιταλοί κατάφεραν και κράτησαν) χάθηκε, προφανώς στα μαύρα χρόνια της Τουρκοκρατίας και πιο πριν στα εξ ίσου μαύρα χρόνια της βυζαντινοκρατίας.
Να τονίσω εδώ ότι οι άνθρωποι της επαρχίας, του οποίους συχνά κοροϊδεύουμε για την προφορά τους, είναι πιο κοντά στην Αρχαιοελληνική προφορά από ό,τι οι άνθρωποι της πόλεως. Η Ελληνική γλώσσα επιβλήθηκε αβίαστα (στους Λατίνους) χάρη στην μουσικότητά της. ( Δώσε μια ματιά Η Γλώσσα Των Ηλυσίων Πεδίων) Αυτά λεν οι «ξένοι βάρβαροι» για την ποιητική, μουσική και ουράνια ομορφιά της Ελληνικής γλώσσας. Τι κάνουν οι Έλληνες; Εκφυλίζονται και μετεξελίσσονται σε πιθηκοειδή, μέσα από την εκκλησία, την πολιτική, το ποδόσφαιρο, την τηλεόραση κλπ κλπ ( Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των νεο-Ελλήνων ) μαθαίνοντας και εντρυφώντας την Μογγολοτούρκικόπακιστανική ! και μάλιστα με νόμο του κράτους (ΦΕΚ η Τουρκική Γλώσσα, είναι υποχρεωτική για τους Ελληνες) …και δεν θα μιλήσω καν για τα εκτρωματικά γκρίκλς ούτε για τα αίσχη των εκπαιδευτικών βιβλίων !!! Ο νεοέλληνας είναι άξιος της μοίρας του που δεν είναι καθόλου, μα καθόλου καλή !
…και κλείνω με τον Ηρόδοτο. Όσοι δεν καταλαβαίνετε, εκτός από τον Γούγλη υπάρχουν και λεξικά της γλώσσας μας ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ με εκατομμύρια λέξεις και λήμματα, γλώσσα θεών, και η μόνη γλώσσα στον πλανήτη που γεννά λέξεις …
Ο Λόγος των Ελλήνων είναι ολογραμμικός: Στο ελάχιστο περιέχεται το μέγιστο και αντιστρόφως.
 Το μέν δείσαι Λακεδαιμονίους…
ούτε χρυσός γης εστι ουδαμόθι τοσούτος
ούτε χώρη κάλλεει και αρετή μέγα υπερφέρουσα
τα ημείς δεξάμενοι
εθέλοιμεν άν μηδίσαντες
καταδουλώσαι την Ελλάδα. …
αύτις δε το Ελληνικόν
εόν όμαιμον τε και ομόγλωσσον,
και Θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι
ήθεά τε ομότροπα,
των προδότας γενέσθαι Αθηναίους ουκ αν ευ έχοι. …έστ’άν και εις περιή Αθηναίων
μηδαμά ομολογήσοντας ημέας Ξέρξη”.