Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ!! Παγκόσμια τράπεζα...Εβραίοι...Tα Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών.

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ!! Παγκόσμια τράπεζα...Εβραίοι...Tα Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών.


Γράφει ο Α. Γρυπαίος.
Όλοι έχουμε ακούσει για τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», αφού κυκλοφορούν σε πολλές και διάφορες εκδόσεις βιβλίων διαφόρων συγγραφέων, αλλά και στο τύπο, στο διαδίκτυο, στη T.V., στις εγκυκλοπαίδειες, και αναφέρονται γενικά σε όλα τα ΜΜΕ.

Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, συλλέξαμε όσες πληροφορίες μπορούσαμε για τα «Πρωτόκολλα» αυτά, αφού παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με βάση αυτά τα «Πρωτόκολλα», η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ρυθμίζει τις Γεωπολιτικές, Γεωστρατηγικές, και Γεωοικονομικές πολιτικές της, προς εμπέδωση της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας στον…
πλανήτη Γη. 
Οι πηγές μας είναι το διαδίκτυο, η Βικιπαίδεια στην ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια, τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου τόμοι 1&2 με τίτλο τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», και προσωπικές πηγές.

Μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ο διεθνής Σιωνισμός επέτυχε να ιδρύσει το κράτος του Ισραήλ στη γεωγραφική περιοχή της Παλαιστίνης, (εκεί που ήταν το αρχαίο Ισραήλ), δεν αρκέστηκε σε αυτό το επίτευγμα, αλλά με τη δύναμη που εν τω μεταξύ απέκτησε κατακτώντας με έξυπνο τρόπο πολιτικά & οικονομικά τις ΗΠΑ, και καθιστώντας αυτές Σιωνιστικές ΗΠΑ, εστράφη στη κατάκτηση όλου του πλανήτη, με καταστατικό χάρτη τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Βλέπετε ο ενισχυμένος και διευρυμένος διεθνής Σιωνισμός θέλει τη παγκόσμια κυριαρχία. Σήμερα τα πρωτόκολλα αυτά με τη διευρυμένη αυτών έννοια, τα ονομάζουμε «Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών», επειδή προστέθηκαν και άλλα άρθρα, ανάλογα με τις ανάγκες κατακτήσεως του πλανήτη υπό των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Με αυτό το δεδομένο αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα «Πρωτόκολλα», αφού αυτά κατέστησαν ο καταστατικός χάρτης και το πολιτικό ιερό βιβλίο, η Βίβλος, το «Τορά» , και το «Ταλμούδ», στη πολιτική των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Οι φανατικοί οπαδοί του Σιωνισμού είναι οι Ορθόδοξοι της Εβραϊκής θρησκείας, Ραββίνοι με τα μαύρα κοστούμια, και τα μαύρα καπέλα, με ειδικό χτένισμα τα «μπουκλάκια». Οι Σιωνιστές της διασποράς, αλλά και οι φανατικοί μέσα στο Ισραήλ, φοράνε το καπελάκι του λέγεται «Κιπά», για αναγνώριση της πίστεως. Με το «Κιπά» καπελώνουν όλους τους ξένους επισήμους-Αρχηγούς κρατών- που επισκέπτονται τους χώρους προσκυνήματος στο Ισραήλ, και τις παγκόσμιες Συναγωγές. 
Επαναλαμβάνουμε άλλο Σιωνισμός, και άλλο ο απλός λαός του Ισραήλ.
Κύριο Άρθρο: 
Τα πρωτόκολλα αυτά αρχικά έγιναν γνωστά στο ευρύ διεθνές κοινό σαν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Είναι επίσης γνωστά και σαν «Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων». 
Εγράφησαν προ 100 ετών. Έλαβαν το όνομά τους από τους Σοφούς της Σιών. Σιών ονομάζεται ένας ιερός -κατά την Εβραϊκή θρησκεία και παράδοση-, λόφος στα προάστια της Ιερουσαλήμ.
Η λέξη Σιών σημαίνει «κατοικία Θεού», κατά την ιερή Εβραϊκή παράδοση.  Οι «Σοφοί» είναι οι συντάκτες αυτών των άρθρων των πρωτοκόλλων, σοφοί καθηγητές πολιτικών επιστημών, και φανατικοί εθνικιστές πρεσβύτεροι Αρχιραββίνοι του διεθνούς Σιωνισμού. Σιωνισμός είναι ένα εθνικιστικό, φανατικό, πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα, με αρχές και θεμέλια στη βαθιά Εβραϊκή θρησκεία, που ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Χέρτσλ, κατά τα τέλη του περασμένου αιώνα. Με τη πάροδο των χρόνων, ο διεθνής Σιωνισμός απέκτησε τεράστιες οικονομικές δυνάμεις, και σήμερα τείνει να καταστεί παγκόσμια κυριαρχική δύναμη. 
Τα ονομάσαμε «Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών», αφού με βάση αυτά, -σαν καταστατικό χάρτη- προχωρούν βήμα-βήμα στη κατάκτηση της οικουμένης με τη παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Τους ονομάζουμε Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, Εξουσιαστές & Πλανητάρχες. Πλανητάρχης δεν είναι ο εκάστοτε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως αφελώς λέγουν και γράφουν τα ΜΜΕ, αλλά οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Σιωνιστικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. 

Όλοι οι Αρχηγοί κρατών, είναι μαριονέτες των διεθνών Σιωνιστών.
 Τα «Πρωτόκολλα» είναι το πολιτικό τους Μανιφέστο, και το Σύνταγμά τους. Είναι το πολιτικό «Ταλμούδ» της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Όλα όσα περιγράφει αυτό το προφητικό κείμενο, έχουν σχεδόν πραγματοποιηθεί, ή ευρίσκονται στο στάδιο της υλοποιήσεως. Τα άρθρα των Πρωτοκόλλων ήσαν αρχικά 24, όμως με τη πάροδο των χρόνων, και την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας στη Δύση, επεκτάθηκαν και έγιναν περισσότερα, ανάλογα με τις ανάγκες των Πλανηταρχών.

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», είναι συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την επικείμενη παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία & Δικτατορία. Τα «Πρωτόκολλα» δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά το 1902 στη Ρωσία, από το Ρώσο καθηγητή-καλόγερο Σεργκέϊ Νείλο. 
Έκτοτε επανατυπώθηκαν σε πολλές γλώσσες, και κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, και προκάλεσαν τεράστιο σάλο διεθνώς.Έγιναν προσπάθειες απόκρυψης αυτών των Πρωτοκόλλων, από το διεθνή Σιωνισμό, τη παγκόσμια διακυβέρνηση, και τα κατά τόπους πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς μέλη των τοπικών κυβερνήσεων, και προσπάθειες να τα υποβαθμίσουν, χαρακτηρίζοντας αυτά ως «πλαστά», και απειλώντας όσους τα εξέδιδαν και τα δημοσίευαν. Σήμερα έγιναν Βιβλίο «Best seller».
Ο λόγος της απαγόρευσης είναι ότι εκθέτουν τους Πλανητάρχες στη διεθνή κοινή γνώμη, αφού τα περισσότερα άρθρα των Πρωτοκόλλων, έχουν επαληθευτεί με ακρίβεια, ιδιαίτερα όσον αφορά τη παγκόσμια οικονομία, και τους τοπικούς πολέμους, προς κατάκτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας.
Όσοι δημοσιεύουν τα Πρωτόκολλα, χαρακτηρίζονται ως «αντισημίτες», & «Ρατσιστές», ενώ «Εκείνοι» είναι οι μεγαλύτεροι Ρατσιστές, με το πόλεμο που έχουν εξαπολύσει στην ανθρωπότητα, με τη μέθοδο της λαθρομετανάστευσης, και με τις τρομοκρατικές πράξεις.
Οι πλανητάρχες Σιωνιστές ανήκουν στη σημιτική φυλή, και μισούν τη λευκή φυλή, όμως βρίσκουν λευκούς αχυρανθρώπους, που βοηθούν τα σχέδιά τους, σύμφωνα με το άρθρο 22 των Πρωτοκόλλων. Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας, αφού τα γεγονότα με την οικονομική κρίση το επιβεβαιώνουν. 
Σύμφωνα με Σιωνιστικές πηγές, τα Πρωτόκολλα είναι έργο σκοτεινών παρασκηνίων που τροφοδοτούν το μίσος εναντίον των Εβραίων.
Εδώ κάνουν λάθος διότι δεν υπάρχει τέτοιο μίσος εναντίον του απλού Εβραϊκού λαού, οι Σιωνιστές επιμένουν ότι υπάρχει, για να βοηθηθούν οι σκοποί τους. Οι Σιωνιστές κρύβονται πίσω από τον απλό Εβραϊκό Λαό, ενώ άλλο είναι ο Σιωνισμός, και άλλο ο απλός Λαός του Ισραήλ.
Ο απλός Λαός του Ισραήλ είναι ο πρώτος που δέχεται την επίθεση του διεθνούς Σιωνισμού. Βλέπε τι έγινε στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, οδήγησε το λαό του Ισραήλ της διασποράς, στα κρεματόρια του Ναζισμού σαν ολοκαύτωμα. Ο Ναζισμός ήταν δημιούργημα του Σιωνισμού,- όπως γράφουν πολλά βιβλία,- όπως ο Κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, Καπιταλισμός, κ.λ.π. κοινωνικά συστήματα.
Ο Λαός του Ισραήλ πρώτος πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι με τους σκληροπυρηνικούς ηγέτες του Σιωνισμού, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ή αν θα είναι εναντίον τους, και μαζί με την υπόλοιπο ανθρωπότητα, η οποία κινδυνεύει από αυτούς τους τρελούς Σιωνιστές, τους πάσχοντες για παγκόσμια εξουσία. Οι διεθνείς Σιωνιστές μας οδηγούν σε Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, γιαυτό τους αποκαλούμε τρελούς.
Στον απλό λαό του Ισραήλ, σε εκείνους που αντιστέκονται στη παγκόσμια Σιωνιστική λαίλαπα, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας.

Σύμφωνα με τους Σιωνιστές, τα πρωτόκολλα είναι ένα πλαστογράφημα που κατασκευάστηκε στη Τσαρική Ρωσία, από τις μυστικές υπηρεσίες, και δημοσιεύθηκε πριν 100 χρόνια από το Ρώσο καλόγερο Νείλο. Όμως τα όσα γράφουν, τα βλέπουμε σήμερα να επαληθεύονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και τα παγκόσμια πιόνια της. 

Όλα τα άρθρα των Πρωτοκόλλων, έχουν επαληθευθεί, ή επαληθεύονται στις ημέρες μας. Σε ένα άρθρο των Πρωτοκόλλων ομολογούν ότι έχουν στα χέρια τους τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό! Η ηγεσία σήμερα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι οικογένειες Rothschild & Rockefelleres. Ο μεν πρώτος ελέγχει όλες τις παγκόσμιες τράπεζες και το χρυσό της οικουμένης, ο δε δεύτερος την παγκόσμια ενέργεια, πετρέλαια και φυσικό αέριο, κ.λ.π. 
 Τα Πρωτόκολλα: 
Στο βιβλίο «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» τόμος 1ος του Δημοσθένη Λιακόπουλου, δημοσιεύονται, και είναι τα εξής:
1.-Να αποπλανήσουν τη νεολαία, και να προωθήσουν την ανηθικότητα. 
2.-Να καταστρέψουν την οικογενειακή ζωή, ώστε ο καθένας να υπάρχει μόνος, χωρίς στήριξη από πουθενά. 
3.-Να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα απευθυνόμενοι στα πιο απάνθρωπα ένστικτα και ήθη, προωθώντας τη διαφθορά. 
4.- Να γελοιοποιήσουν την έννοια της τέχνης, και να εισάγουν αίσχη στην λογοτεχνία. 
5.- Να εξαλείψουν το σεβασμό προς τη θρησκεία, και να υποσκάψουν την υπόληψη και τη φήμη των εκπροσώπων του Θεού, διαδίδοντας ανύπαρκτα, φτιαχτά ή πραγματικά σκάνδαλα. (Ταινία Corpus Christi). 
6.- Να εισάγουν τον εθισμό στην πολυτέλεια, τις ψεύτικες διασκεδάσεις και τον καταναλωτισμό, ώστε η πραγματική διασκέδαση και το γέλιο να χαθούν για πάντα. 
7.- Να απασχολούν τους λαούς με δημόσια θεάματα, αθλήματα, παιχνίδια, κ.λ.π. ώστε να μην μένει καιρός για σκέψεις. 
8.- Να θολώσουν και να «αγριέψουν» το νου του ανθρώπου, με ψεύτικες θεωρίες και να διαταράξουν το νευρικό του σύστημα, με διαρκώς νέα δηλητήρια. (Αλκοόλ, νικοτίνη, ναρκωτικά, Sex, κ.λ.π.) 
9.- Να επιβάλλουν ταξικούς πολέμους ανάμεσα στους ανθρώπους. 
10.- Να ρίξουν τις μοναρχίες, και τη παλιά αριστοκρατία σε όλο τον κόσμο. 
11.-Να δηλητηριάσουν τις σχέσεις ανάμεσα σε εργαζόμενους και εργοδότες με απεργίες, απολύσεις κτλ. 
12.- Να κάνουν τις τάξεις των πλουσίων και των διανοουμένων να φαντάζουν και να είναι ανήθικες στα μάτια των λαών, ώστε να είναι μισητές, και ποτέ να μη μπορέσουν να βοηθήσουν το κοιμώμενο πλήθος. 
13.- Να χρησιμοποιήσουν τη βιομηχανία για να καταστρέψουν τη γεωργία, και ακολούθως να καταστρέψουν και τη βιομηχανία. 
14.- Να διαδώσουν κάθε μορφή ουτοπιστικής θεωρίας, ώστε να οδηγήσουν τους λαούς σε ένα λαβύρινθο μη πρακτικών ιδεών. 
15.- Να ανεβάσουν τους μισθούς ώστε να γονατίσουν οικονομικά οι μικρές και οι μεγάλες επιχειρήσεις, και ταυτόχρονα να ανεβάσουν το κόστος διαβίωσης ώστε οι μισθωτοί να μην σηκώνουν κεφάλι. 
16.- Να δημιουργήσουν διπλωματικές τριβές ώστε όλες σχεδόν οι γειτνιάζουσες χώρες να έχουν προβλήματα μεταξύ τους και οι εξοπλισμοί να αυξάνονται διαρκώς. (Βλέπε Ελλάδα-Τουρκία). 
17.- Να εισάγουν παντού το δικαίωμα της καθολικής ψηφοφορίας (να ψηφίζουν όλοι) ώστε το μέλλον των εθνών να εξαρτάται από όλους εκείνους που ψηφίζουν έχοντας άγνοια των πραγματικών γεγονότων αλλά και των δυνατοτήτων και των προθέσεων των υποψήφιων κυβερνητών. 
18.- Να εγκαταστήσουν παντού κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, και να προωθήσουν πρόσωπα ανίκανα σε σημαντικές θέσεις με ένα τουλάχιστον μελανό σημείο στο παρελθόν τους, που να το ξέρουν μόνο αυτοί, ώστε οι «κυβερνώντες» εκβιαζόμενοι να παραμένουν κυβερνώμενοι από τους Σιωνιστές. 
19.- Σταδιακά να αποδυναμώσουν όλα τα συντάγματα για να φέρουν την παγκόσμια δικτατορία. 
20.- Να δημιουργήσουν παγκόσμια μονοπώλια για να έχουν καθολικό έλεγχο του χρήματος και της Γης. 
21.- Να δημιουργήσουν παγκόσμια οικονομική αστάθεια, προωθώντας χαρτιά (χαρτονομίσματα & μετοχές), στους «άπιστους», ενώ αυτοί θα συγκεντρώσουν μόνο χρυσό και Γη. 
22.- Να ετοιμάσουν το θάνατο των εθνών, αφενός μεν νοθεύοντας πληθυσμιακά όλα τα κράτη με λαθρομετανάστες, αφετέρου δε παραποιώντας και παραχαράσσοντας την ιστορία. 
23.- Να αυξήσουν την ανεργία, τη πείνα, τη φτώχεια, και την απελπισία των λαών, αφού τους καταχρεώσουν όλους με δάνεια. 
24.- Να δημιουργήσουν ένα κράτος παγκόσμιο με τη βοήθεια ελεγχόμενων πολιτικών. (τύπου Jeffrey & Σαμαροβουβουζέλους). 
25.- Να φέρουν με οικονομικά κραχ τα πάνω – κάτω, και να ρίξουν όλο το φταίξιμο στους πολιτικούς. 
26.- Να γίνει παγκόσμια λαϊκή εξέγερση και να επέλθει ακυβερνησία και χάος. 
27.- Να έρθουν αυτοί σαν σωτήρες προωθώντας το Βασιλιά τους που θα είναι ο παγκόσμιος απόλυτος μονάρχης, κυρίαρχος όλου του πλανήτη, που θα είναι πλέον ο πλανήτης των δούλων.
ΑΝΑΛΥΣΗ :
Οι συγγραφείς των πρωτοκόλλων, (Σιωνιστές πολιτικοί επιστήμονες & φανατισμένοι καλόγεροι του Σιωνισμού), εμπνεύστηκαν το έργο τους από τα βιβλία του διάσημου συγγραφέα του μεσαίωνα Νικολό Μακιαβέλι, και ιδίως από το έργο του ο «Ηγεμών», και τα προσομοίωσαν προς τη σημερινή πραγματικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Η σημερινή ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. καλυπτόμενη, λέει ότι τα πρωτόκολλα ανάγονται σε σφαίρες επιστημονικής φαντασίας, και σε θεωρίες συνωμοσίας, και αυτοί που τα κυκλοφορούν είναι συνωμοσιολόγοι. Στο μεσαίωνα μερικοί Εβραίοι προφήτες της διασποράς, είχαν προφητέψει την έλευση της σημερινής Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Ήδη από το 1775 ο Jacob Frank μιλούσε για μια επανάσταση και μια πολιτική κατάσταση που θα ανατρέψει πολλά βασίλεια, και θα χτυπούσε και την εκκλησία. Εννοούσε την Οκτωβριανή επανάσταση (έργο του διεθνούς Σιωνισμού) στη Ρωσία, αλλά και την εν συνεχεία διάδοχο κατάσταση τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Για να μπορέσουν οι Σιωνιστές διεθνείς συνωμότες να εμπεδώσουν τη δική τους κυριαρχία στο πλανήτη, και την εφαρμογή των πρωτοκόλλων, χρησιμοποιούν μυστικές Σιωνιστικές οργανώσεις, τη δράση των οποίων λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε. 
Αυτές οι μυστικές οργανώσεις είναι:
-Η λέσχη Bilterberg του Rothschild με έδρα την Ευρώπη,
-η τριμερής επιτροπή (Trilateral commission) του Rockefeller, με έδρα τις ΗΠΑ.
-Η οργάνωση Skull & Bones του Bush με έδρα τις ΗΠΑ.
-Οι πεφωτισμένοι (Illuminati), σε Ευρώπη και Αμερική.
-Οι τέκτονες-Μασόνοι με τις στοές τους, και τις στολές τους με ποδίτσες και τα σύμβολά τους, που γίνονται γραφικοί και φαιδροί, και που έχουν επεκταθεί σε όλα τα κράτη της Γης από το μεσαίωνα, και εργάζονται για το διεθνή Σιωνισμό, και τη παγκόσμιο αυτού επικράτηση.
-Η οργάνωση OPUS DEI της Καθολικής Εκκλησίας στο Βατικανό.
-Οι Ναϊτες, Τοξότες, Ιππότες, Ροδόσταυροι, ROTARY (Ροταριανοί), Μορμόνοι, Σαϊεντολόγοι, και άλλες μυστικές Σιωνιστικές οργανώσεις, που εργάζονται για τη παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία, τα μέλη αυτών χαίρουν κυβερνητικών αξιωμάτων διεθνώς. Όλοι τους είναι Ανθέλληνες, και εργάζονται για το διεθνή Σιωνισμό.

Μισούν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, και την Ελληνική ιστορία. 
Οι μυστικές αυτές οργανώσεις έχουν μυήσει όλους τους Αρχηγούς Κρατών, Βασιλείς & Ηγεμόνες, Εμίρηδες & Σεϊχιδες, Προέδρους, Πρωθυπουργούς, υπουργούς, & Κοινοβούλια παγκοσμίως, και τους έχουν κάνει πιόνια & μαριονέτες, έτσι προωθούν τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση με βάση τα πρωτόκολλα των Πλανηταρχών. 

Δεν υπάρχει πολιτικός που να μην είναι μασόνος-Σιωνιστής, από εκεί έλκει την ισχύ του & εξουσία του. Για τη κατάκτηση της παγκόσμιας Κυριαρχίας, η ηγεσία του διεθνούς διευρυμένου Σιωνισμού, στηρίζεται επάνω στα πρωτόκολλα, τα οποία συνετάχθησαν επάνω στις εξής θεωρίες πολιτικών επιστημών, και ανθρώπινες αδυναμίες για τη διαφθορά. 
Δημιουργία επαναστάσεων και αναρχίας, ποτά, ναρκωτικά, SEX, ελεύθερες σχέσεις και συμβιώσεις. Τα συνθήματα Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης, που εκπέμπονται από την ηγεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν είναι αγνά, αλλά απατηλά.
Τα πρωτόκολλα στηρίζονται στη διασπορά αθέων θεωριών καταγωγής του ανθρώπου, κλονισμό της πίστης στο Θεό, χλευασμό της ηθικής, της αρετής, και της αγνότητος. Οι Μασώνοι και οι Σιωνιστές είναι υπεύθυνοι για τους δύο παγκοσμίους πολέμους και το αιματοκύλισμα της ανθρωπότητος, και τώρα ετοιμάζουν το Τρίτο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Επιθυμούν να σκοτωθούν 6 δις εκ. άνθρωποι, και να παραμείνουν ζωντανοί μόνο 500 εκατομμύρια, με τη δικαιολογία ότι ο πλανήτης δεν μπορεί να θρέψει τόσα δις. ανθρώπων. Το προσπαθούν με τα τρόφιμα και το νερό, και τοπικούς πολέμους προς το παρόν. Οι ίδιοι έχουν εξασφαλίσει την επιβίωση. 

Πάνε κόντρα στην εντολή του Θεού «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε».
Δια των πρωτοκόλλων οι Σιωνιστές επιθυμούν και εκφράζουν την εμφάνιση ενός νέου τύπου ανθρώπου χωρίς Εθνική συνείδηση, χωρίς ιδανικά, πρόθυμου για υποδούλωση στον ερχόμενο μελλοντικό Βασιλέα των Σιωνιστών, τον λεγόμενο Αντίχριστο, για να κυβερνήσει χωρίς αντίδραση τον διαλυμένο κόσμο. 

Επιθυμούν ασύδοτες αγορές, δάνεια με το παραμικρό, συνεχή υπερχρέωση κρατών και ατόμων, (βλέπε σκάνδαλα για χρεοκοπία της Ελλάδος, που αποκαλύπτονται καθημερινώς), με αγωνιώδεις προσπάθειες εξόφλησης των δανείων, και τελική χρεοκοπία και υποδούλωση στην ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. 
Τα γεγονότα αυτά διαδραματίζονται τώρα.
Η επιχειρούμενη σήμερα Παγκοσμιοποίηση & Ν.Τ.Π. έχει σαν τελικό στόχο μία υπέρτατη κυβέρνηση που με τον Σιωνιστή Βασιλέα επικεφαλής, θα γίνει το μεγάλο φόβητρο λαών , κρατών & Εθνών. Όπως λένε τα βιβλία, ο Βασιλεύς της Ν.Τ.Π. θα εγκατασταθεί στην Ιερουσαλήμ, η οποία θα γίνει η πρωτεύουσα του Κόσμου. Για το λόγο αυτόν ετοιμάζουν τον νέο μεγαλοπρεπή ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ.!
Τα πρωτόκολλα προβλέπουν ίδρυση πολυεθνικών εταιρειών, μεγάλων εμπορικών κέντρων, (βλέπε Mall, Golden Hall, κ.λ.π.), εις βάρος των μικρών επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα ο έλεγχος της αγοράς να περάσει στους λίγους, και στα δικά τους χέρια. Η εμφάνιση των ηλεκτρονικών συστημάτων, υπολογιστών, η αριθμοποίηση της κοινωνίας με ΑΦΜ, με ΑΜΚΑ, με νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, με CD & DVD, με τσιπάκια, με στικάκια, με σιντάκια, με USB, και με Bar code ήταν στα σχέδια της Ν.Τ.Π. και ήδη υλοποιήθηκαν. 
Θέτουν χέρι στη δικαιοσύνη, στη δημόσια διοίκηση, στη κυβέρνηση, στις εκλογές όπου νοθεύουν τα εκλογικά αποτελέσματα κατά το δοκούν, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, στην εκπαίδευση, και στα ΜΜΕ. Ο τύπος, η δικαιοσύνη, η εκπαίδευση και ανατροφή της νεολαίας με ψευδείς θεωρίες που θα οδηγήσουν σε μια σταδιακή αποκτήνωση, είναι μέσα στα σχέδιά τους, ώστε να μη υπάρχει αντίδραση.
Η ελευθερία του τύπου θα μπεί στο στόχαστρο, και τις μη αρεστές φωνές θα τις καταπνίξουν. Η καταστροφή κάθε θρησκεύματος θα επιχειρηθεί διά παντοίων τρόπων δυσφήμησης. Ομολογούν ότι θα δημιουργούν και θα πολλαπλασιάζουν τις Μασωνικές στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης. Μέσω των Μασονικών Στοών, και άλλων συνεργαζομένων αδελφών οργανώσεων, στις οποίες θα μετέχουν πολιτικά πρόσωπα, θα δίδονται οδηγίες σύμφωνα με τα σκοτεινά τους συμφέροντα, και εν αγνοία πάντα του λαού. (Βλέπε μυστικές συνεδριάσεις λέσχης Bilterberg και άλλων, όπου μετέχουν προδότες πολιτικοί).
Η μεταλλαγή των Πανεπιστημίων από την τότε σωστή λειτουργία τους, στη σημερινή διάλυσή τους, είναι στο πρόγραμμα. 
Η κατάργηση και παραχάραξη της αρχαίας ιστορίας, και του κλασικού πολιτισμού, με τη κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία, είναι στο στάδιο υλοποίησης. (Βλέπε πολιτικές Διαμαντοπούλου, Μαριέτα Γιανάκου, Ρεπούση, Δραγώνα, Βερέμη, κ.λ.π.) 
Γίνεται προσπάθεια καταστροφής της Ορθοδόξου Χριστιανικής πίστεως με διαφόρους τρόπους και μεθόδους κατασυκοφάντησης της ηθικής και των θαυμάτων του Χριστού, με θεατρικά έργα, (όπως πρόσφατα το Corpus Christi στο Γκάζι), με κινηματογραφικά έργα όπως οι ταινίες Da Vinci, χαμένα δισκοπότηρα, Μαρία Μαγδαληνή, και άλλα παραμύθια, και η διοικούσα εκκλησία της εκκλησίας της Ελλάδος κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ο Αρχιεπίσκοπος, και οι Μητροπολίτες αναπαύονται στο θρόνο τους, αντί να κατεβάσουν το λαό στις πλατείες των πόλεων, όπως έκανε ο ηρωϊκός Χριστόδουλος, και τον «φάγανε» με καρκίνο. 

Οι Μητροπολίτες αναλώνονται με τα συσσίτια, και «πέρα βρέχει….» -
Τους Μητροπολίτες τους χρησιμοποιούν οι Σιωνιστές-Μασόνοι πολιτικοί, για να τους παρασημοφορούν, και να τους ευλογούν, «Ίνα φανώσι τοις ανθρώποις νηστεύοντες…..» λέει το Ευαγγέλιο. Σχεδιάζουν να εγκαθιδρύσουν την Πανθρησκεία, η οποία θα είναι η Ιουδαϊκή θρησκεία του Μωϋσή. Λέγουν, η αύξηση των εξοπλισμών, και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαία για τα σχέδιά μας.

Πρέπει να μην υπάρχουν πια Κράτη, εκτός από εμάς, παρά μόνο μάζες απόρων, μερικοί πλούσιοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.
 Ότι πράττει σήμερα η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, εδράζεται στα Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών.
 Ο διεθνής Σιωνισμός άλωσε καίρια τη πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό σύστημα, πολλά μέλη του οποίου έλκουν τη καταγωγή από τους Σιωνιστές.
 Οι Ευρωπαίοι & Αμερικανοί ηγέτες είναι όλοι τους πιόνια & μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. 
Σήμερα Σιωνιστές Αμερικανοί & Γερμανοί, έχουν πέσει επάνω στην Ελλάδα και την κατασπαράζουν. Οι φόροι που πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες, πάνε όλοι στις τσέπες του Ρότσιλντ. Ο δημόσιος πλούτος από αποκρατικοποιήσεις και ορυκτά, πάνε όλα στις τσέπες του Ρότσιλντ, του προέδρου της Σιωνιστικής Δικτατορίας!
Ο χρυσός της Ελλάδος πήγε όλος στις τράπεζες του Ρότσιλντ!
Με αυτούς τους πολιτικούς αχυρανθρώπους του Ρότσιλντ, δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα μας. Δεν δέχομαι η πατρίδα μας να κυβερνάται από τα ανθρωποειδή του State Dept. των Σιωνιστικών ΗΠΑ, αποφοίτους των διαφόρων Think Tanks, στους οποίους προσφεύγουν τα δικά μας πολιτικά ανθρωπάκια, για να εξασφαλίσουν εύνοια εξουσίας.
Ελπίζουμε να δώσαμε φως στη σκέψη των Ελλήνων, ώστε με τη βοήθεια του Θεού να ψηφίζουν Έλληνες πατριώτες, και όχι δυνάστες πράκτορες των Σιωνιστών, μαριονέτες της παγκόσμιας Δικτατορίας!
Τελειώνοντας υπενθυμίζω στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, (ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS) ένα ποίημα, του Ιωάννη Πολέμη. 
Ο χρυσός και το Μάρμαρο: 
Λέει ο χρυσός στο μάρμαρο:
Στα πέρατα του κόσμου ποιος ήλιος λάμπει σαν κι εμέ;
Ποιο φώς έχει το φώς μου;
Εγώ τον κόσμο κυβερνώ, την ευτυχία υφαίνω,
Ποδοπατώ την ομορφιά, την ασχημιά ομορφαίνω.
Εγώ ακονίζω του φονιά το δίκοπο μαχαίρι,
Εγώ οδηγώ στα σκοτεινά του κλέφτη μου το χέρι,
Εγώ αγοράζω την τιμή και την πουλώ στο δρόμο,
Ποδοπατώ την αρετή, καταπατώ το Νόμο.
Περίσσιες είναι οι χάρες μου κι η δύναμή μου μόνη, Γκρεμίζει θρόνους απ’ εδώ , θρόνους εκεί στυλώνει.
Εσύ τι κάνεις μάρμαρο;
Και τ’ απεκρίθη εκείνο
«Εγώ σε τάφου σκοτεινιά, τη δύναμή σου κλείνω».
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος 
E-mail: ant.grypaios@gmail.com 
  Πηγές:
1.- Τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου
2.- Το διαδίκτυο
3.- Η Βικιπαίδεια
4.- Blog: Defencenet & Katohika.gr
5.- Blogs: kivotoshelp.gr & aporrito.blogspot 
6.- εφημερίς «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»

Η ζωή μετά το θάνατο. Συγκλονιστική περιγραφή

Η ζωή μετά το θάνατο. Συγκλονιστική περιγραφή


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Η ζωή μετά το θάνατο. Συγκλονιστική περιγραφή    
Νευροχειρούργος του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, και ένας από τους εγκυρότερους πρώην σκεπτικιστές για τη ζωή μετά τον θάνατο, ξύπνησε από κώμα 7 ημερών και μίλησε για την εμπειρία του.
Σε μια πολύκροτη εκπομπή του ABC channel που έσπασε σε θεαματικότητα κάθε ρεκόρ, ο καθηγητής Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Εμπεν Αλεξάντερ περιέγραψε το «ταξίδι» του.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στα «κεντρικά» της Βοστόνης, με τους πιο έγκυρους του κόσμου νευροχειρούργους και νευροψυχίατρους για ομάδα θεραπόντων, οι νοσοκόμες εξέταζαν το σώμα του νευροχειρούργου Αlexander που είχε υποστεί βαριά βακτηριακή μηνιγγίτιδα, επανειλημμένως, ανοίγοντας τα βλέφαρα και φωτίζοντας τα μάτια του Alexander με τoν πιο εκτυφλωτικό φακό. 'Βut nobody was there', ανέφεραν διαρκώς κάθε μέρα επί μία εβδομάδα στο επίσημο ιστορικό.
Και ο ίδιος όμως ο κορυφαίος καθηγητής, από την ώρα που ξύπνησε, όπως και στην συνέντευξή του στο ABC, δηλώνει ότι «Δεν ήταν εκεί». Το Ταξίδι που πήγε στον Παράδεισο, επιμένει ότι ήταν Αληθινό.
Ο καθηγητής Νευροχειρουργικής του Χάρβαρντ, που ήδη εξέδωσε το βιβλίο του «Απόδειξη Παραδείσου», ("Proof of Heaven"), απέδειξε, όταν επανήλθε στις αισθήσεις του- και τον πραγματικό χρόνο αυτής της ζωής-, ότι ο εγκέφαλος του δεν είχε καμία δυνατότητα ούτε να σκεφτεί, ούτε να ονειρευτεί, ούτε να θυμηθεί ή να σχηματίσει πλάνα και εικόνες, όπως αυτά που έφερε μαζί του ο Alexander γυρνώντας απ το κώμα!
Υποστηρίζει τώρα, ότι υπάρχουμε πέρα από το σώμα μας και γνωρίζουμε πέρα απ τον εγκέφαλο μας. Προτρέπει την σύγχρονη Επιστήμη να αλλάξει αντίληψη για την Αντίληψή μας, και περιγράφει τον παράδεισο...
«Δεν είχα γλώσσα, ούτε καμιά από τις γήινες αναμνήσεις μου. Δεν είχα αίσθηση του σώματος μου καθόλου, αλλά βρέθηκα σε μια κατάφυτη κοιλάδα από μια άλλη διάσταση, αλλά υπερ-πραγματική. Από έναν κόσμο, rich ultra-real world, όπως λέει, μιας Ασύλληπτα Σοφής Σύλληψης».
Ο καθηγητής νευροχειρουργικής του πιο έγκυρου στο κόσμο Κέντρου Γνώσης της Ιατρικής, του Χάρβαρντ, που λόγω ειδικότητας είναι ο καθ'ύλην αρμόδιος να γνωρίζει τις λειτουργίες, τα όρια και τους μηχανισμούς κάθε νευρώνα του ανθρώπινου εγκεφάλου, έχει ήδη αποδείξει με το παράδειγμα του, σε επιστημονικούς όρους ότι, η Εμπειρία κ η Ανάμνηση, με τις Εικόνες Ζωντανές αφότου ξύπνησε απ το κώμα, είναι απολύτως αδύνατον να συνέβησαν σε ανθρώπινο εγκέφαλο με τόσο μολυσματική βακτηριακή μηνιγγίτιδα η οποία είχε εξαφανίσει, από τον δικό του εγκέφαλο, κάθε επίπεδο γλυκόζης!
Ο Δρ. Αλεξάντερ εξήγησε στην εκπομπή του ABC το «περιστατικό του εαυτού του», λέγοντας ότι τα εγκεφαλογραφήματα έδειχναν απολύτως νεκρές τις περιοχές του εγκεφάλου που προσδίδουν συνείδηση, σκέψη, μνήμη και κατανόηση: «Γνωρίζω ότι πολλοί θα το αποδώσουν σε παραίσθηση, αλλά εγώ επιστημονικά αποδεικνύω ότι δεν ήταν ούτε όνειρο ούτε παραίσθηση, ούτε μυθοπλασίες, και προσωπικά γνωρίζω ότι Έχει συμβεί, αλλά Έξω από το Μυαλό μου».
«...Οι παραισθήσεις, στις οποίες αποδίδαμε ως σκεπτικιστές την εξήγηση από τις περιγραφές ασθενών με Επιθανάτιες Εμπειρίες, απαιτούν τη λειτουργία κάποιου ελάχιστου, βασικού να μη τι άλλο, συγχρονισμού στο φλοιό του εγκεφάλου. Στη δική μου περίπτωση, τα επίπεδα της γλυκόζης που με μια βακτηριακή μηνιγγίτιδα πέφτουν από 100 στο 80 - 60, και με μια επιθετική μηνιγγιτίδα φτάνουν στο 20, σε μένα είχαν φτάσει στο 1. Κανένας ασθενής δε θα θυμόταν τίποτα σ αυτά τα επίπεδα, ούτε ο εγκέφαλος θα ήταν ικανός να τα παράξει».
Στο πιο επιστημονικό Ταξίδι στο Παράδεισο που άκουσαν οι άνθρωποι ποτέ, ο δρ Αλεξάντερ περιγράφει: «Ήμουν μια κουκίδα Επίγνωσης χωρίς να κουβαλάω καμία από τις γήινες εμπειρίες μου, ούτε το σώμα μου. Στην αρχή, (πριν φτάσω στον Παράδεισο) βρέθηκα ένα κατασκότεινο περιβάλλον με κάποιου τύπου 'καλωδίωση'. Σαν να θυμάμαι ρίζες, και διακλαδώσεις, και εκεί νομίζω ότι έμεινα για πολύ καιρό, θα έλεγα, για χρόνια».
«Ελευθερώθηκα από εκείνο το πανέμορφο σπειροειδές λευκό φως που εξέπεμπε μια απίστευτα συγκλονιστική μελώδια που με εισήγαγε στη Φωτεινή Κοιλάδα...»
Σαν σκηνή από παιδικό παραμύθι ο Dr.Alexander θυμάται μια νεαρή γυναίκα να εμφανίζεται διάσπαρτα στον Χωροχρόνο («να τσουλάει μπροστά του στο χώρο και το χρόνο...») και χωρίς λόγια να του μιλά: «Με κοίταζε, και χωρίς καμία λέξη καταλάβαινα αμέσως ό,τι μου έλεγε, έπαιρνα το μήνυμα μόνο από το κοίταγμά της: «Είσαι αγάπη, είσαι εκλεκτός, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι...».
Κι όμως ναι, ο τόσο αυστηρός ακαδημαϊκά καθηγητής του Χάρβαρντ, θυμάται, και περιγράφει επιστημονικά στην μαρτυρία της δικής του Επιθανάτιας Εμπειρίας, Near-Death Experience, τη νεαρή γυναίκα να ίπταται πάνω σ' ένα φτερό πεταλούδας!
Ενδιαφέρον έχει η περιγραφή του Αλεξάντερ για τον Θεό. Τον αντιλήφθηκε μέσα από μια σφαίρα κρυστάλλινου φωτός.
«Ο Θεός...», λέει χαρακτηριστικά, «ήταν μια απέραντη παρουσία αγάπης, ήταν το όλον της αιωνιότητας και της υπαρκτής συνείδησης. Αλλά ήταν αυτή η σφαίρα κρυστάλλινου φωτός ο απαραίτητος μετασχηματιστής, σαν ένας μεταφραστής που ήταν απαραίτητος για να υπάρξει το Άπλετο Φως του Θείου και Απίστευτου...»
Το ενδιαφέρον είναι ότι στα εξονυχιστικά τεστ αντιληπτότητας, μνήμης και κάθε άλλης εγκεφαλικής λειτουργίας που περίμεναν τον Δόκτορα όταν γύρισε από... το κώμα,- για τα γήινα-, του έδειξαν, αμέσως μόλις ξύπνησε στην ΜΕΘ (και αυτό χαρακτηρίζεται επιστημονικά απρόβλεπτο, ή και θαύμα, γιατί δεν υπήρχαν πιθανότητες ο εγκέφαλός του να επανέλθει) , και μια σειρά από φωτογραφίες γνωστών και άγνωστων στην ζωή του μέχρι πριν από το ατύχημα. Αναγνώρισε την βιολογική του αδελφή,- που ποτέ όσο ζούσε πριν το νοσοκομείο δεν είχε συναντήσει γιατί ήταν υιοθετημένος-, στο πρόσωπο της νεράιδας του απ τον Χωροχρόνο.
Τώρα, με πλήρως αποκατεστημένη την λειτουργία του εγκέφαλου του,- τόσο θεαματικά που σκίζουν πτυχία στο Χάρβαρντ!-, o Alexander προκαλεί, από το THINK-TANK της Γνώσης για τον Άνθρωπο όπου βρίσκεται, την επιστήμη, να αλλάξει κι αυτή με τη σειρά της, μυαλά!
«Είναι πια ξεκάθαρο για την Σύγχρονη Γνώση ότι πρέπει να αναποδογυρίσουμε το πλάνο και να το δούμε από την άλλη πλευρά» λέει. «Η συνειδητότητα υπάρχει σε μια πολύ πιο πλούσια μορφή, ελεύθερη και ανεξάρτητη από τον εγκέφαλο, γιατί πηγάζει από την συνείδηση των ψυχών μας οι οποίες είναι αιώνιες, και το γεγονός ότι η Επίγνωση, η Συνείδηση, η Ψυχή, το Πνεύμα μας, δεν εξαρτώνται από την ύπαρξη του εγκεφάλου στο φυσικό σύμπαν.
Στην πραγματικότητα η συνειδητότητα απελευθερώνεται σε πολύ πιο πλούσια επίγνωση όταν είμαστε εκτός...»


Πηγή: http://www.astrology.gr/epikairotita/O-KOSMOS-MILAEI-GIA/item/55269-i-zoi-meta-to-thanato-sygklonistiki-perigrafi#ixzz2tn36ZU1Z

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ!!!

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ!!!23.000 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…
Η αυξανόμενη αντίσταση των μικροβίων στα αντιβιοτικά έχει γίνει μια απειλή σε πλανητική κλίμακα, η οποία λαμβάνεται πολύ στα σοβαρά από τις υγειονομικές αρχές που,…
όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αρχίζουν να πολλαπλασιάζουν τις προειδοποιήσεις και τα σχέδια δράσης.

Ένα νέο σήμα κινδύνου ήρθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο ομοσπονδιακός οργανισμός υγείας CDC εκτίμησε ότι η αντίσταση των βακτηρίων στα αντιβιοτικά προκαλεί κάθε χρόνο «τουλάχιστον 23.000 θανάτους», σχεδόν όσους και τα πολυβόλα.

«Αν δεν προσέξουμε, θα είμαστε σύντομα στη ‘μετα-αντιβιοτική’ εποχή», μια εποχή όπου αυτά τα θαυματουργά φάρμακα του 20ού αιώνα δεν θα είναι πια αποτελεσματικά, είχε δηλώσει το Σεπτέμβριο ο διευθυντής της CDC Τομ Φρίντεν.

«Είναι μεγάλο πρόβλημα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δρ Πατρίς Κουρβαλέν που διευθύνει το Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Αντίστασης στα Αντιβιοτικά του Ινστιτούτου Παστέρ.

«Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι δεν μπορούμε πια να θεραπεύσουμε μια ασθένεια, αλλά ότι πρέπει, σε μία μέρα, να διαγράψουμε 20 έως 30 χρόνια ιατρικής προόδου», εξηγεί.

Η ανακάλυψη των αντιβιοτικών αποτέλεσε, ανάμεσα στο 1930 και το 1970, μία πρωτάκουστη πρόοδο η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του προσδόκιμου ζωής και πολλές επιτυχίες στη χειρουργική.

Στη Βρετανία, η κύρια σύμβουλος της κυβέρνησης για την υγεία Σάλι Ντέιβις λέει πως η αντίσταση στα αντιβιοτικά είναι μια παγκόσμια απειλή συγκρίσιμη με την τρομοκρατία και την κλιματική αλλαγή.

Αυτό το φαινόμενο είναι, ωστόσο, φυσικό: η εμφάνιση, με τη διαδικασία της φυσικής επιλογής, μεταλλαγμένων στελεχών βακτηρίων που έχουν γίνει «αναίσθητα» στα φάρμακα.

Οι λοιμώξεις που προκαλούν δεν ανταποκρίνονται πλέον στις θεραπείες, με αποτέλεσμα η αρρώστια να παίρνει περισσότερο χρόνο για να θεραπευθεί, συνιστώντας έναν αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης, μεγαλύτερο κόστος και πάνω απ΄όλα αυξημένο κίνδυνο θανάτου.

Η φυματίωση είναι το πλέον εμβληματικό από τα στοιχήματα που θέτει η αντίσταση στα φάρμακα. Σχεδόν το 5% των νέων κρουσμάτων οφείλονται σε «πολυανθεκτικούς» βακίλους Κοχ αναίσθητους στα δύο αντιβιοτικά: την ισονιαζίδη και την ριφαμπικίνη.

Και υπάρχει και χειρότερο: η εμφάνιση μιας «υπερ-ανθεκτικής» φυματίωσης, ανθεκτικής επίσης στα αντιβιοτικά δεύτερης προσφυγής. Αυτές οι περιπτώσεις αποτελούν πλέον σχεδόν το 10% των ανθεκτικών φυματιώσεων.

«Σε ορισμένα μέρη του κόσμου, ήδη τα αντιβιοτικά μάς έχουν τελειώσει», προειδοποιεί ο Τίμοθι Ουόλς, καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, αναφερόμενος στην Ινδία, στο Πακιστάν, στη Νοτιοανατολική Ασία ή στη Λατινική Αμερική.

Η αντίσταση στα μικρόβια δεν είναι προνόμιο των φτωχών χωρών. Ο πολλαπλασιασμός στα νοσοκομεία των πλουσίων χωρών των «νοσοκομειακών» λοιμώξεων στους εξασθενημένους ασθενείς, από ανθεκτικά βακτήρια όπως οι χρυσοί σταφυλόκοκκοι, το αποδεικνύουν.

Για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η «ακατάλληλη» χρήση των αντιβιοτικών είναι η πρώτη αιτία της αντίστασης: στις φτωχές χώρες, όταν οι δόσεις που δίνονται είναι πολύ λίγες και στις πλούσιες χώρες, αντίθετα, η χρήση υπερβολικών δόσεων.

Η Γαλλία είναι η τρίτη χώρα στην Ευρώπη στην κατανάλωση αντιβιοτικών ανά κάτοικο αφού για πολλά χρόνια υπήρξε πρώτη. Η συνήθεια να συνταγογραφούνται χωρίς λόγο για ιογενείς λοιμώξεις φθίνει, όμως το 20% των φαρμάκων που «αναπαύονται» στα ράφια των φαρμακείων είναι αντιβιοτικά.

Είναι επίσης μια πραγματικότητα στα αγροκτήματα του δυτικού κόσμου όπου τα αντιμικροβιακά προορίζονται για κτηνοτροφικά ζώα, για να αυξηθεί η παραγωγή κρέατος. «Αυτές οι πρακτικές συμβάλλουν στην αύξηση των αντιστάσεων οργανισμών όπως οι σαλμονέλες που μπορούν να μεταδοθούν στον άνθρωπο», υπενθυμίζει ο ΠΟΥ.

Ο ΠΟΥ καθόρισε το 2001 μια «στρατηγική» προκειμένου να περιοριστούν και να τεθούν υπό εποπτεία οι αντιστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η υπηρεσία που ρυθμίζει τα υγειονομικά προϊόντα, FDA, θέλει να πείσει τη φαρμακευτική βιομηχανία να «εξαλείψει» ορισμένα αντιβιοτικά από την εκτροφή ζώων.

Στην Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επεξεργάστηκε το 2011 ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της αντίστασης των μικροβίων, ένας από τους σκοπούς του οποίου είναι να παρακινήσει την έρευνα. Όμως, σύμφωνα με τον ειδικό Ολιβιέ Πατέ, «τα μεγάλα εργαστήρια δεν έχουν κίνητρο» για τέτοιες “περιθωριακές” δραστηριότητες.

Η «φαγοθεραπεία», που χρησιμοποιεί μικρόβια για να σκοτώσει με στοχευμένο τρόπο βακτήρια, θα μπορούσε να ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του ευρωπαϊκού προγράμματος κατά της αντίστασης.

Οι Βρυξέλλες χρηματοδότησαν το 2013 ένα πρώτο πρόγραμμα με την επωνυμία Phagoburn για να δοκιμάσουν δύο προϊόντα στη βάση «βακτηριοφαγικών μικροβίων» εναντίον ανθεκτικών βακτηρίων που επιτίθενται σε τραύματα μεγάλων εγκαυμάτων.

πηγή
ΠΗΓΗVolcano Times Magazine: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ!!!