Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Orbs εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)


Orbs εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)Σφαίρες φωτός που πετάνε έχουν εντοπιστεί στις ΗΠΑ και την Ευρώπη σχεδόν ταυτόχρονα. Ενώ πολλοί θεωρούν ότι ήταν τα ίδια ήταν UFO, το ερώτημα όμως παραμένει: πώς θα μπορούσαν να ταξιδέψουν τόσο γρήγορα;


Πρώτα, το φαινόμενο είχε εντοπιστεί πάνω από ...
το Salt Lake City, Utah, περίπου πριν από μία εβδομάδα. Στη συνέχεια παρατηρήθηκε επίσης στην Πολωνία, την Ελλάδα και τη Σλοβακία, περίπου 9.000 χιλιόμετρα μακριά.


Πλάνα video των UFO από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες αποκαλύπτουν ότι εμφανίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα.Οι σφαίρες ήταν κόκκινες και με πορτοκαλί χρώμα,και κινούνται πολύ γρήγορα.


Πολλοί μάρτυρες μας λένε ότι σημειώθηκαν σφοδρές βροχοπτώσεις στις περιοχές όπου εμφανίστηκαν οι σφαίρες
Δείτε ένα σχετικό video: 

Θυμήσου...

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ‏
ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ … ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!


                ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ, Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ. ΟΡΟΣΗΜΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΝ ΕΤΗ 2012 ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ¨ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ¨ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. 

ΤΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ¨ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ¨ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ. ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΦΛΟΓΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ. 


                  ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ¨ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ Η ΧΙΛΙΕΤΙΑ (2000) ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ (…ΚΑΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ) ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ.

              ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΔΥΟ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟ-ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ¨ΠΙΣΤΟΥΣ¨ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΙ ΘΕΑΣΕΙΣ U.F.O. ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΩΝ. 
             

                     Η ΣΥΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ. Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ, ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ¨ΜΠΙΖΝΕΣ¨ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ¨ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ¨. ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ …ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ….ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.

             Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ SOROS ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ? ΤΙ ΞΕΡΕΙ?  ...ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η Η.Π.Α. ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ...Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟ- ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΤΑ ΨΙΛΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 

           ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΙΛΑΡΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ…. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΥΣ. ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑ…ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ (25.920 ΕΤΗ). ΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΕΙ…? ΣΟΒΑΡΑ? ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΡΙΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ HAARP ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ! ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΓΟΣ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ! 

         ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΛΕΕΙ! ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙ…ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 60-80 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ  ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩ. ΟΛΑ ΘΑ ΚΥΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ¨ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ¨ ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΝΟΥΜΕ. Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..!

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ... ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΟΡΑΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.