Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αποκάλυψη.Στην Αφροδίτη υπάρχει ζωή.;(VIDEO)


Αποκάλυψη.Στην Αφροδίτη υπάρχει ζωή.;(VIDEO)

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Solar System Research magazine ( Ηλιακό Σύστημα Έρευνας) αναφέρει ότι διάφορα αντικείμενα που μοιάζουν με ζωντανά όντα εντοπίστηκαν στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από έναν ρωσικό σκάφος το 1982 κατά τη διάρκεια αποστολής στην Αφροδίτη.
Ο Leonid Ksanfomaliti της Space Research Institute της Ακαδημίας της Ρωσίας Επιστημών δημοσίευσε έρευνα στην οποία αναλύθηκαν οι φωτογραφίες από την αποστολή Venus 13 το 1982.
Οι φωτογραφίες δείχνουν διάφορα αντικείμενα, τα οποία ο .....
Ksanfomaliti είπε, έμοιαζαν με "έναν δίσκο", "ένα μαύρο καπάκι» και «έναν σκορπιό." Όλα τους "αναδύονται, και εξαφανίζονται», ο επιστήμονας είπε, αναφερόμενος στην αλλαγή θέσης τους σε διαφορετικές φωτογραφίες και ίχνη στο έδαφος.
«Αν ξεχάσουμε τις σημερινές θεωρίες σχετικά με την ανυπαρξία της ζωής στην Αφροδίτη, θα μας επιτρέψει να πούμε ότι είναι ζωντανό," Ηλιακό Σύστημα Έρευνας ανέφερε Ksanfomaliti .
Δεν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ζωής στην Αφροδίτη, όπου η θερμοκρασία του εδάφους είναι 464 βαθμούς Κελσίου (867 βαθμοί Φαρενάιτ).
Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με τα αντικέιμενα στην Αφροδίτη:


Το σχέδιο των Ιlluminati για το 2012 (video)


Το σχέδιο των Ιlluminati για το 2012 (video)

Δείτε προσεκτικά αυτό το βίντεο, περισσότερες από μία φορές αν χρειαστεί… Και μην πάρετε αψήφιστα το περιεχόμενο του…


http://strange-files.blogspot.com/2012/01/lluminati-2012-video.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StrangeFilesOpenYourMind+%28Strange+Files+%7C+Open+Your+Mind%29 ΠΗΓΗ

VIDEO: «Ρίχνουν γέφυρες» στον Έβρο οι Τούρκοι!


VIDEO: «Ρίχνουν γέφυρες» στον Έβρο οι Τούρκοι!

Οι Τούρκοι έχουν εξελίξει τις γέφυρες «Samur», οι οποίες σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με στόχο το πέρασμα του ποταμού Έβρου.

Το άνοιγμα της τάφρου δεν άρεσε ιδιαίτερα στους γείτονές μας! Πάνω από την γέφυρα αυτή μπορούν να...Δείτε το βίντεο...

περάσουν άρματα μάχης βάρους 70 τόνων!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Οι Καμπάνες κτυπούν Χαρμόσυνα και τα 400 Σήμαντρα θα Ξανά ακουστούν σε όλο τον Κόσμο!


Οι Καμπάνες κτυπούν Χαρμόσυνα και τα 400 Σήμαντρα θα Ξανά ακουστούν σε όλο τον Κόσμο!


Ψήφισμα κόλαφος για την Τουρκία από το αμερικανικό Κογκρέσο, το οποίο αποφάσισε χθες με 436 ψήφους κατά της...
Τουρκίας και έναν υπέρ να επιστραφούν οι κλεμμένες χριστιανικές εκκλησίες.
Η παγκόσμια αυτή επιτυχία οφείλεται στον Ελληνοαμερικανό πολιτικό και πρόεδρο της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας ( Free Agia Sophia Cuncil of America) κ. Κρίς Σπύρου.

Ο κ. Σπύρου ξεκίνησε αυτόν αγώνα εδώ και πέντε χρόνια και σήμερα δικαιώθηκε πανηγυρικά.


Ένας Ελληνοαμερικανός πολιτικός απέδειξε πως ενεργώντας με στρατηγική και πρόγραμμα μπορεί να καταφέρει το ανέφικτο.
 

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε με την κατάθεση του Κρίς Σπύρου στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εξωτερικών υποθέσεων του Αμερικανικού Κογκρέσου στις 20 Ιουνίου 2007. (Ολόκληρη η κατάθεση δημοσιεύεται παρακάτω).

Σε ερώτηση προς τον κ. Σπύρου σχετικά με το Ιστορικό ψήφισμα της ολομέλειας του Αμερικανικού Κογκρέσου. 

Μας απάντησε: «Έχω ισχυρισθεί και έχω δηλώσει ότι το παράλογο του 21ου αιώνα ήταν να βλέπει ένας χριστιανός να λειτουργεί ανεμπόδιστα ο καθεδρικός ναός του Κρεμλίνου στην Μόσχα και η Αγία Σοφία να είναι τουρκικό μουσείου τέχνης του πεζοδρομίου.

Είναι ντροπή να χρειάζεται ο κ. Ερντογάν και η Τουρκική πολιτική ηγεσία το Αμερικανικό Κογκρέσο, προκειμένου να ψηφίζει και να ζητεί το αυτονόητο . Δηλαδή ότι κατοχή δεν συνιστά ιδιοκτησία όπως πρόσφατα αποφάσισε το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων .
 

Δεν θα επιτρέψουμε άλλο την κατοχή της θρησκευτικής μας ελευθερίας, 536 χρόνια είναι αρκετά, φθάνουν έως εδώ.
 

Οι καμπάνες κτυπούν χαρμόσυνα και τα 400 σήμαντρα θα ξανά ακουστούν σε όλο τον κόσμο . Ας καθαρίσει τα αυτιά του ο κ. Ερντογάν να ακούσει και να έλθει να προσευχηθεί μαζί μας στην Αγία Σοφία

Η Θρησκεία του το επιτρέπει. Το έχω διαβάσει στα γραπτά του προφήτη Μωάμεθ. Αισθάνομαι υπερήφανος που με τις χιλιάδες Αγιοσοφιτών παγκοσμίως ξεκινήσαμε την προσπάθεια της απελευθέρωσης των χριστιανικών εκκλησιών εντός της Τουρκίας».
 

Τέλος ο κ. Σπύρου στέλνει μήνυμα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας: «Ήρθε η ώρα! Ερντογάν προχώρα».
 
Error! Filename not specified.

Γιγαντιαία αντικείμενα πλησιάζουν την Γη, ή είναι ήδη εδώ και δεν μπορούμε ακόμα να τα αντιληφθούμε; (VIDEO - FOTO) ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!


Γιγαντιαία αντικείμενα πλησιάζουν την Γη, ή είναι ήδη εδώ και δεν μπορούμε ακόμα να τα αντιληφθούμε; (VIDEO - FOTO) ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!

Αφύπνιση συνείδησης: Γνωρίζουμε πως βρίσκεται σε εξέλιξη ενας πόλεμος πάνω από τα κεφάλια μας, εδώ και 2-3 περίπου χρόνια, χωρίς βέβαια να μπορεί να γίνει αντιληπτός από το σύνολο του πληθυσμού, αλλά μόνο από μερικούς που μπορούν, ή καλύτερα τους επιτρέπεται να τον δουν...


Σήμερα δεν θα μιλήσουμε γι'αυτόν τον πόλεμο (θα το κάνουμε προσεχώς) αλλά θα δείξουμε κάποιες φωτογραφίες από κάποια αλλά διαστημόπλοια, που προφανώς μπορούν να διακτινιστούν ή να κινηθούν με τρομερές ταχύτητες και μπορούν να τα πιάσουν ορισμένοι δορυφόροι... Τα συγκεκριμένα σκάφη κατευθύνονται στη γη και έχουν γίνει αντιληπτά από εμάς από το 2010. Ας δούμε τις φωτογραφίες του δορυφόρου...Δείτε αυτά τα 2 σκάφη... κινούνται μέσα σε τί;;;

Δέσμες φωτός, μάλλον ενεργειακές και μέσα τους ιπτάμενα αντικείμενα, αν το υποψιαζόμαστε σωστά..ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΕΣΜΕΣ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!
Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΖΕΥΞΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ!
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ...ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ!!!!!

Δείτε στο 01:24 του βίντεο πώς κινούνται σε σχηματισμό μέσα στην αστροπύλη τα 2 ufo
Δείτε αυτό το σκάφος... 
 Τί γίνεται στον Βοώτη;;;
 
ENA ΜΠΛΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΔΕΞΙΑ!!
δείτε και αυτό...


Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Και να θυμάστε... οτι δεν βλέπουμε, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει...!