Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η αφύπνισή μας είναι ο φόβος τους…. by DareDevil


Η αφύπνισή μας είναι ο φόβος τους…. by DareDevil

Πότε αλήθεια θα καταλάβει στο σύνολό του ο ελληνικός λαός, πως αυτό που ζει δεν είναι απλώς μία οικονομική κρίση; Η πατρίδα μας πλήττεται καθημερινά και εδώ και χρόνια σε πολλαπλό επίπεδο. 

Οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό, πολιτισμικό, ιστορικό.
 
Οικονομικά έχουμε την λεηλάτηση του δημόσιου χρήματος. Να θυμηθούμε τους Ολυμπιακούς αγώνες και τα υπερτιμολογισμένα έργα υποδομής και ασφάλειας; Να θυμηθούμε πως ΟΛΑ τα έργα δόθηκαν να εκτελεστούν σε ξένο εργατικό δυναμικό και όχι σε εγχώριο; 


ΟΛΑ τα είδη ένδυσης κατασκευάστικαν στην ΚΙΝΑ καθώς και όλα τα διαφιμιστικά και αναμνηστικά δωράκια. Από την μεγάλη πίτα των εκατομμυρίων ευρώ, επωφελήθηκαν οι ελάχιστοι. ΟΛΑ τα έργα υποδομής κοστολογήθηκαν 5-6 φορές πιο πάνω από την πραγματική τους αξία. Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ του αιώνα…


Να πιάσουμε το χρηματηστήριο, όταν ο τότε πρωθυπουργός ΣΗΜΙΤΗΣ καθως και ο υπουργός οικονομικών, σαν άλλα παπαγαλάκια του Χρηματιστηρίου, παρακινούσαν τους πολίτες να βάλουν όλα τους τα χρήματα αλλά να δανειστούν κιόλας προκειμένου να τα παίξουν στον χρηματηστηριακό τζόγο; Αποτέλεσμα; Το σύνολο των χρημάτων των ελλήνων πολιτών να αλλάξουν χέρια, να πάνε και πάλι σε χέρια πλουσίων και να δημιουργηθούν καινούριες στρατιές νεόπτωχων.
Πολιτισμικά η κυβερνήσεις δρουν σαν πράκτορες ξένων κέντρων που προσπαθούν να επιβαλλουν τον διεθνισμό. Επιβάλλουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας, το παρελθόν μας, τους αγώνες τον προγόνων μας για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, το ένδοξο παρελθόν των αρχαίων προγόνων μας, που μας γεμίζει υπερηφάνεια και υποχρεώσεις. Όλα σαν να έπρεπε να μπουν στο χωνευτήρι της παγκoσμιοποιησης και την ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που προσπαθούν να φέρουν.


Θα μπορούσα να γράφω αμέτρητες ώρες σχετικά με την λεηλασία που έχει δεχτεί αυτό το έθνος. Και όμως, οι ίδιοι που έχουν κλέψει, σπαταλήσει, καταχραστεί τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, έχουν την απαίτηση να πληρώσουμε τα κλεψιμέϊκα. Μας εκβιάζουν, μας τρομοκρατούν.
 
Έχουν στήσει ένα στρατοκρατούμενο κράτος που με την βοήθεια των κατευθυνόμενων ΜΜΕ αλλοιώνουν την πραγματικότητα που βιώνουμε. 


Κάθε αντίθετη φωνή πνίγεται στα δακρυγόνα, τα χημικά, τις βίαιες καταστολές….


Άραγε όλα αυτά γίνονται μόνο για να αντιμετωπιστεί η δήθεν οικονομική κρίση;


Παράλληλα βλέπουμε τις άγαστες προσπάθειες ώστε ο Έλληνας να ξεχάσει ποιος έιναι, ποιο είναι το πραγματικό δυναμικό του, ποιος είναι ο σκοπός του σε αυτόν τον κόσμο. Κατάφεραν να μας κάνουν ένα απλό οικονομικό μέγεθος που στο ισοζύγιο βγαίνουμε ελλειματικοί. Είναι όμως έτσι?


Αλήθεια, ποιες είναι οι προσπάθειες εδώ και χρόνια ώστε να αναδειχθεί η ζωτικότητα και η ευφυία αυτού του λαού? Απολύτως καμία! Χρόνια τώρα ο θεσμός της οικογένειας που είναι ο πιο σημαντικός για την ανάπτυξη και την ευημερία κάθε λαού, χτυπιέται αλύπητα. Έννοιες όπως πατρίδα, έθνος, γενιά χλευάζονται και γελοιοποιούνται. 


Μετρατράπηκαν σε έννοιες που στο σύνολο του ο ελληνικός λαός ντρέπεται να τις προφέρει. Κατάφεραν να γελοιοποιήσουν την φυσική υπόστασημας και να αποχαυνώσουν τον Έλληνα ώστε να μην αντιδρά σε αυτό…
Βλέπει ο γονιός στα βιβλία της Ιστορίας να δισάσκεται μια διαστραβλωμένη προς το γένος μας Ιστορία, κοινώς αλλοτριώνουν το παιδί του και κάθεται απαθής, δημιουργούν νεογεννίτσαρους και οι γονείς σφυρίζουν αδιάφορα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν θα τους κόψουν κανένα 100ρικο απο το μισθό και τι φόροι θα μπούνε. Το τυρί το βλεπουμε, την φάκα όμως δεν την βλέπουμε…


Πότε ήταν η τελευταία φορά που βοηθήσατε έναν άγνωστο; Θυμηθήκατε τους νεκρούς στα Ίμια; Πήγατε μια οικογενειακή εκδρομή σε ένα χωριό; 


Πότε φάγατε όλη η οικογένεια μαζί γύρω από ένα τραπέζι; Πόσες φορές χαρήκατε για ένα ηλιοβασίλεμα, για μια ζεστή αγκαλιά; Αλήθεια, θυμάστε την ζεστή αγκαλιά ή πλέον χαίρεστε με τα poke και τα like στο facebook; Πόσο καιρό έχεται να δείτε τον/την κολλητό/τή; Πότε ήταν η τελευταία φορά που δάκρυσες στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου; 


Ναι, μιλάω για αυτόν τον Ύμνο που μιλάει για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που σου χάρησαν κάποιοι θυσιάζοντας ότι πιο πολύτιμο είχαν. Την ζωή τους…
Προσωπική άποψη είναι πως το παιχνίδι εξουσίας που παίζεται εδώ και 30 χρόνια φτάνει στο αποκορύφωμά του. 


Οι οικονομικές και πολιτικές κρίσεις είναι στάχτη στα μάτια. Βρισκόμαστε όλοι στο σπήλαιο του Πλατωνα και πρέπει να σπάσουμε τον φόβο και να κάνουμε την κίνηση να βγούμε από την ασφάλεια της σπηλιάς. 


Η επιστροφή στις ρίζες μας, είναι το υπέρτατο όπλο μας. Η αφύπνισή μας είναι ο φόβος τους. Μας πιέζουν και θα μας πιέσουν περισσότερο. 


Η απάντησή και αντίδρασή μας είναι γραμμένη στα βιβλία των αρχαίων φιλοσόφων μας, αυτά που ντρεπόμαστε να ανοίξουμε, είναι στην Ιστορία μας, αυτήν που φοβόμαστε να πούμε, είναι στην διπλανή μας πόρτα στον συνάνθρωπό μας.


Δεν πρόκειται για σενάρια συνομοσίας αλλά για μια τρομακτική πραγματικότητα που όσο καθόμαστε απαθείς απλά θα μας μετατρέψει σε άβουλα, άψυχα όντα… Ένας αριθμός μέσα σε δισεκατομύρια άλλους!
 
Κάθόμαστε και φοβόμαστε από τις απειλές αυτών που μας κατέστρεψαν. Οξύμορο ε; Αυτοί που μας κατέστρεψαν, μας προσφέρουν και την λύση…Ο κλέφτης ζητάει να πληρώσουμε τα κλοπιμαία… Μας μαυρίζουν την ψυχή καθημερινά.


Μια βόλτα στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές και θα καταλάβεται τί εννοω… Είναι τυχαίο άραγε; Ο απελπισμένος και ο φοβισμένος είναι έτοιμος να δεχτεί ότι και αν του προσφέρεις. Με αντάλλαγμα τί όμως; Για σκεφτείτετο λιγο.
Θα το επιτρέψουμε; Θα αντιδράσουμε;
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/09/by-daredevil.html ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ : Άγνωστο αντικείμενο φαίνεται σε βίντεο απο το διαστημικό σταθμό ISS - Δείτε το!


ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ : Άγνωστο αντικείμενο φαίνεται σε βίντεο απο το διαστημικό σταθμό ISS - Δείτε το!


Ένα πολύ ωραίο βίντεο με θέα τον πλανήτη μας, όπως κατέγραψε η κάμερα του διαστημικού σταθμού ISS λίγες μέρες πριν. 

 Ωστόσο, εκτός από την ωραία θέα, διακρίνεται και κάτι ... άλλο.. που αναπτύσει ταχύτητα και εξαφανίζεται στο διάστημα.


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το  worldjudge2012.blogspot.com: ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ISS. 

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΈΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ!


ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΈΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ!

Τυχερή η 58χρονη µαλαισιανή αστροφυσικός Μαζλάν Οτµάν (στη φωτογραφία), η οποία πρόκειται να παρουσιάσει τον νέο ρόλο της την επόµενη εβδοµάδα σε ένα επιστηµονικό συνέδριο στο Μπάκιγχαµ, στη Βρετανία.


Η κ. Οτµάν, έχει πολλές φορές επισηµάνει δημοσίως την ανάγκη ετοιµότητας σε περίπτωση επίσκεψης εξωγήινων όντων. Για να στηρίξει την άποψή της είχε αναφερθεί σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΑSΑ, σύµφωνα µε την οποία το διαστηµικό αστεροσκοπείο Κepler ανακάλυψε περισσότερους από 700 πλανήτες στους οποίους ίσως υπάρχει εξωγήινη ζωή!

"Η συνεχής αναζήτηση για εξωγήινη επικοινωνία στηρίζει την ελπίδα ότι κάποια στιγµή ο άνθρωπος θα λάβει σήµατα από εξωγήινους. Και όταν θα λάβουµε τέτοια σήµατα θα πρέπει να έχουµε µια συντονισµένη απάντηση, λαµβάνοντας υπόψη όλες τις παραµέτρους του θέµατος. Ο ΟΗΕ είναι ένας έτοιµος µηχανισµός", είχε πει.

Η βασική της ευθύνη ως υπεύθυνη του Γραφείου Εξωγήινων Σχέσεων του ΟΗΕ, είναι κυρίως να προστατεύσει τους εξωγήινους από την ανθρωπότητα παρά το αντίθετο. Οι ακριβείς αρμοδιότητές της πάντως, θα επεξηγηθούν στο επιστημονικό Συνέδριο του Μπάκινγχαμσάιρ την επόμενη εβδομάδα.

Εχετε κάποια πρόταση να κάνετε, για την περίπτωση που ορίζαμε έλληνα πρέσβη για τους εξωγήινους;

ΗΠΑ: Άνδρας διέκοψε ομιλία του Ομπάμα, φωνάζοντας «Είσαι ο Αντίχριστος!»


ΗΠΑ: Άνδρας διέκοψε ομιλία του Ομπάμα, φωνάζοντας «Είσαι ο Αντίχριστος!»

Μια χαοτική σκηνή εκτυλίχθηκε όταν ένας ταραξίας άρχισε να φωνάζει κατά τη διάρκεια ενός εράνου στο Λος Άντζελες για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο House of Blues το βράδυ της Δευτέρας.
Ο άνθρωπος πίσω από την λεκτική επίθεση βρέθηκε μπροστά από τη σκηνή και άρχισε να φωνάζει την ώρα που μιλούσε ο Ομπάμα. Σε απάντηση, ο πρόεδρος σταμάτησε να μιλάει, κάνοντας έτσι τις παρατηρήσεις του ανθρώπου να ακούγονται καλύτερα. Ο ταραξίας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από το πλήθος, είπε«Ο χριστιανικός Θεός είναι ο μόνος και ο μόνος αληθινός ζωντανός Θεός. Ο Δημιουργός του ουρανού και του σύμπαντος».«Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Γιος του Θεού!»«Είσαι ο Αντίχριστος!» (“You’re the antichrist!”)Η απάντηση του πλήθους; Το γνωστό σλόγκαν: “four moreyears” ("άλλα τέσσερα χρόνια") ακούστηκε δυνατά για να μην ακούγονται οι θρησκευτικές κραυγές του ανθρώπου. Η ασφάλεια γρήγορα απάντησε με το να απομακρύνει τον άνθρωπο έξω από την εκδήλωση.Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Ομπάμα δήλωσε τα εξής, αμέσως μετά το περιστατικό: «Πρώτα απ’ όλα, συμφωνώ ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος. Πιστεύω σε αυτό». Αυτό ήταν μία ακόμη προσπάθεια του Ομπάμα να δηλώσει την χριστιανική του πίστη στο κοινό

Είναι ενδιαφέρον, ότι ο αντίχριστος έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Τη Δευτέρα, ο Matthew Avery Sutton έγραψε τα εξής σε ένα νέο άρθρο της New York Times με τον τίτλο: «Γιατί ο Αντίχριστος ενδιαφέρει την πολιτική» (“Why theAntichrist Matters in Politics”):
Για κάποιους ευαγγελικούς, ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι "προβληματικός". Οι προσχηματικές θεωρίες σχετικά με τον τόπο γέννησης, τις διεθνιστικές του τάσεις, την μετρημένη υποστήριξή του προς το Ισραήλ και το Νόμπελ της Ειρήνης ταιριάζει στις μακροχρόνιες προσδοκίες τους σχετικά με τον Αντίχριστο.Το 2008, η εκστρατεία του γερουσιαστή John McCain, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, προνοητικά αξιοποίησε τους αποκαλυπτικούς φόβους των ευαγγελικών», προωθώντας μία διαφήμιση που έλεγε "The One", («Ο Ένας») που σαρκαστικά προανήγγειλε τον Ομπάμα ως Μεσσία.
Tο βίντεο είναι αυτό:
 
http://periergaa.blogspot.com/2011/09/blog-post_6317.html

ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: ΗΠΑ: Άνδρας διέκοψε ομιλία του Ομπάμα, φωνάζοντας «Είσαι ο Αντίχριστος!» 

Τι γίνεται στην Ισλανδία ; ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ


Τι γίνεται στην Ισλανδία ;

ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ


Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;
Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:

Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος.

Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση.

 Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ και δύο χρόνια;

Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα;
Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία:

2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα, σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση.

2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και κηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας.

Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο.

2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο.

Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει οτι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.

Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΟΧΙ στην πληρωμή με 93% των ψήφων.

H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγή και όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα.
Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα.

Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια Magna Carta  λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται  σε όλη τη χώρα.

Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.

 Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης: Παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες.

Μίλησαν για όλ' αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ? Φυσικά ΟΧΙ!

Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο
.
http://www.inews.gr/116/choris-eidiseiS-apo-tin-islandia.htm ΠΗΓΗ