Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(vid)


ΔΕΙΤΕ ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(vid)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ( Η OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΟΜΙΛΙΑ
ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΘΕΜΑ : Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Η OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ μέσω Skype) Θέλω να μεταφέρω ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο κοινό που μας ακούει αυτή τη στιγμή. Και θα ξεκινήσω με ένα παράδειγμα που έγινε προ δεκαπέντε ετών με τη Ρωσία. Η Ρωσία του Γιέλτσιν είχε οδηγήσει τη χώρα σε μία καταστροφή.
Είχανε δανειστεί χρήματα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χρωστούσανε στη Γερμανία και μόλις ο Γιέλτσιν έφυγε και ανέβηκε ο Πούτιν, αξιοποίησε τον ορυκτό πλούτο και ξεπλήρωσε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πριν πέντε χρόνια και τη Γερμανία.
Το ίδιο πράγμα μπορούμε να κάνουμε κι εμείς. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην εποχή Γιέλτσιν (η Ελλάδα).
Τι μπορούμε να κάνουμε, αυτή τη στιγμή :
Και θα ξεκινήσω με το αν έχουμε υδρογονάνθρακες, διότι πάρα πολλοί αμφισβητούνε την ύπαρξή τους.
Θα πάω λίγο στη γεωλογία της περιοχής, για να δείξω ότι έχουμε πολλούς υδρογονάνθρακες, ιδιαίτερα κάτω από την Κρήτη. Τα αποθέματα είναι μεγάλα, για να μην πω μυθικά.
Όταν πριν 24 εκατομμύρια χρόνια (24.000.000) έκλεισε ο δίαυλος επικοινωνίας του Ινδικού Ωκεανού με τον Ατλαντικό, δημιουργήθηκε η Μεσόγειος.
Πριν τη Μεσόγειο υπήρχε μία θάλασσα εκεί η οποία λεγόταν Τηθύς, η οποία δημιουργήθηκε πριν 160 εκατομμύρια χρόνια (160.000.000).
Και τα αναφέρω αυτά τα πράγματα διότι πάρα πολλοί από τους επιστήμονες, λένε ότι δεν υπάρχουν ιζήματα. Τα ιζήματα που υπάρχουν κάτω από την Κρήτη, είναι ιζήματα ηλικίας 160 εκατομμυρίων ετών. Υπάρχουν πολλά ιζήματα, υπάρχουν παλαιά ιζήματα.
Όταν έκλεισε λοιπόν αυτός ο δίαυλος και το υπόλειμμα αυτού του διαύλου είναι ο Περσικός Κόλπος, όταν με τη μετακίνηση της αραβικής πλάκας, από την αφρικανική πλάκα προς την ασιατική πλάκα, άρχισε η αφρικανική πλάκα να κινείται βορείως, με μία ταχύτητα 4 χιλιοστά το χρόνο ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα μετακινείτο νοτίως, με μία ταχύτητα 4 χιλιοστά το χρόνο.
Αυτή η σύγκλιση των δύο πλακών, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ράχη, μικρή, μία αναδίπλωση του πυθμένα, η οποία μεγάλωνε κάθε χρόνο. Επί περίπου 18 εκατομμύρια χρόνια (18.000.000), αυτή η αναδίπλωση του πυθμένα, η πτυχή του πυθμένα, μετατράπηκε σε μία ράχη, η οποία λέγεται Μεσογειακή Ράχη..
Η Μεσογειακή Ράχη είναι αυτή η οποία στη συνέχεια δημιούργησε παγίδες που δεσμεύουν το φυσικό αέριο. Επομένως, η ύπαρξη των παγίδων και η μετέπειτα παραγωγή φυσικού αερίου από την οργανική ουσία η οποία προϋπήρχε, μας έδωσε ένα μέρος αυτού του φυσικού αερίου να παγιδευτεί, ένα άλλο μέρος να φύγει στην ατμόσφαιρα και ένα άλλο μέρος να στερεοποιηθεί, υπό τη μορφή παγωμένου φυσικού αερίου που κάθεται στον πυθμένα της θάλασσας.
Αυτή η Μεσογειακή Ράχη ξεκινάει από τη Ζάκυνθο και τελειώνει στην Κύπρο.
Είναι μία τεράστια Ράχη με πάρα πολλές παγίδες. Οι παγίδες υπάρχουν σε μία έκταση 60 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων (60.000), έκταση ίση όση η Ελλάδα και περιμένουμε μέσα σε αυτές τις παγίδες να υπάρχει το φυσικό αέριο. Το ότι βγαίνει φυσικό αέριο, το έχουνε μετρήσει οκτώ (8) διεθνή ινστιτούτα. Δεν μπορούμε να λέμε αυτή τη στιγμή ότι δεν υπάρχει φυσικό αέριο, όταν αυτό το πράγμα έχει μετρηθεί.
Αυτά τα πράγματα, αυτά που σας αναφέρω αυτή τη στιγμή, ελέγχθηκαν επίσης από τους Νορβηγούς πριν ενάμιση χρόνο, στο γραφείο του κ. Μανιάτη.
Αλλά ο Μανιάτης ήταν γνώστης αυτών που εγώ σας λέω.
Και του είπανε του κ. Μανιάτη, ότι «Εμείς είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει φυσικό αέριο, ενώ εμείς βάζουμε χρήματα από την τσέπη μας, για να κάνουμε τις μελέτες και τα στοιχεία αυτά εμείς θα τα πουλήσουμε».
Και η απάντηση του ΥΠΕΚΑ μετά από 15 μήνες ήταν «Εσείς κύριοι Νορβηγοί που λέτε αυτά τα πράγματα, ότι υπάρχουνε και ότι βάζετε χρήματα από την τσέπη σας, σας αναθέτουμε τη μελέτη, τις γεωφυσικές έρευνες, οι οποίες ξεκινάνε την επόμενη εβδομάδα από την Κέρκυρα».
Ποιά είναι τα αποθέματα τα οποία έχουμε, το κομμάτι που θα γίνει η έρευνα από τους Νορβηγούς : τα αποθέματα εκτιμώνται – αυτή τη στιγμή – δίνω τιμές – σε ένα τρισεκατομμύριο εφτακόσια δισεκατομμύρια (1.700.000.000.000). Εάν το ελληνικό κράτος πάρει το 20% και οι περιφέρειες το 5% και εκτιμήσουμε τα άτομα τα οποία θα δουλέψουν και τη φορολογία αυτών των ατόμων και ταυτόχρονα συνεκτιμήσουμε την αντικατάσταση του εισαγόμενου πετρελαίου από το φυσικό αέριο, το ελληνικό κράτος θα κερδίσει 600 δισεκατομμύρια (600.000.000.000) σε 25 χρόνια.
Δηλαδή κάθε χρόνο θα μπαίνουν μέσα στο Υπουργείο Οικονομικών 25 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο (25.000.000.000 $), χωρίς εμείς να βάλουμε φράγκο από την τσέπη μας.
Εάν δούμε ποιά είναι τα αποθέματα σε όλη την έκταση της ελληνικής ΑΟΖ, τότε τα αποθέματα αυτά εκτιμώνται σε 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια (2.500.000.000.000 $). Και το αντίστοιχο κέρδος, το ετήσιο κέρδος, το οποίο θα έχει το Υπουργείο Οικονομικών, είναι 32 δις το χρόνο (32.000.000.000 $), χωρίς εμείς να βάλουμε φράγκο από την τσέπη μας. Δηλαδή θα απασχολούνται 450 με 500 χιλιάδες άτομα (450.000 – 500.000) και το ελληνικό κράτος θα κερδίζει 32 δις το χρόνο (32.000.000.000 $).
Αυτά τα έσοδα τα έχουμε από τα συμβατικά αποθέματα, από τα αποθέματα τα οποία εμείς μπορούμε αυτή τη στιγμή να αξιοποιήσουμε αύριο το πρωί.
Εάν συνεκτιμήσουμε και τα αποθέματα, τα οποία θα αρχίσουνε να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης σε 15 χρόνια, τα αποθέματα αυτά είναι 10πλάσια από τα συμβατικά μας αποθέματα και θα αποφέρουν στο ελληνικό δημόσιο 17,5 τρισεκατομμύρια (17.500.000.000.000), η αξία τους είναι 17,5 τρισεκατομμύρια, τα οποία θα γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης σε 100 χρόνια από σήμερα.
Θα ξεκινήσει η εκμετάλλευση σε 15 χρόνια, αλλά επί 100 χρόνια θα έχουμε τη δυνατότητα να βγάζουμε φυσικό αέριο.
Τα έσοδα από αυτά τα συμβατικά και μη συμβατικά αποθέματα, των οποίων η αξία ανέρχεται σε 20 τρις (20.000.000.000.000), εάν εμείς πάρουμε το 25%, σημαίνει ότι το ελληνικό δημόσιο σε μια περίοδο για 100 χρόνια, θα παίρνει 50 δισεκατομμύρια το χρόνο (50.000.000.000), για 100 χρόνια θα μπαίνουν μέσα στο Υπουργείο Οικονομικών, χωρίς εμείς να βάλουμε ούτε μία δραχμή.
Και με αυτά τα χρήματα εμείς μπορούμε να ξεχρεώσουμε τα χρέη μας, μπορούμε να αναστήσουμε την οικονομία μας, αποκτούμε μία τεράστια γεωπολιτική δύναμη.
Και αυτό θα γίνει διότι οι Ευρωπαίοι έχουν ανάγκη από τον ορυκτό μας πλούτο, έχουν ανάγκη από τους υδρογονάνθρακές μας.
Μέσα σε εξήντα μήνες η Ευρώπη θα πεινάσει ενεργειακά και χρειάζονται την Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει από το ευρώ, είτε το θέλουμε εμείς είτε δεν το θέλουμε εμείς και μας έχουν ανάγκη οι Ευρωπαίοι. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Έχουμε πλούτο, τον οποίο τον έχουν ανάγκη για να επιβιώσουν οι οικονομίες τους, για να επιβιώσουν οι βιομηχανίες τους. Επομένως το μέλλον για την Ελλάδα, εφόσον βρεθεί στην Ελλάδα ένας Πούτιν, θα μπορέσει να είναι λαμπρό και νομίζω ότι μπορεί η Ελλάδα να ξαναδεί πάλι εποχές του Περικλή.
Τα χρήματα που θα μπαίνουνε μέσα, τα 50 δισεκατομμύρια (50.000.000.000), αντιπροσωπεύουν το ένα τρίτο (1/3) του σημερινού ελληνικού προϋπολογισμού.
Η αξία των αποθεμάτων, τα 20 τρις (20.000.000.000.000), αντιστοιχούν με 143 ελληνικούς προϋπολογισμούς. Τα χρήματα είναι αμύθητα και θα πρέπει αυτό το πράγμα να συνειδητοποιηθεί.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και αν κάποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, είμαι στη διάθεσή του.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΏ >> http://spithakentroathinas.blogspot.com/2012/11/video-7-11-2012.html

Η Αλήθεια για το Φθόριο [Fluoride]


Χάρη σε κάποιους “επιστήμονες” και σε ένα “αμόρφωτο” κοινό, η παροχή νερού σε όλο τον κόσμο έχει μολυνθεί με μια επικίνδυνη χημική ουσία με το πρόσχημα ότι προστατεύει την υγεία των δοντιών.
Ο Δρ Ρόμπερτ Κουτί, ένας επιστήμονας ο οποίος πέρασε 20 χρόνια εργασίας για την EPA τωνΗΠΑ δήλωσε , “Φθορίωση είναι η μεγαλύτερη υπόθεση επιστημονικής απάτης του αιώνα, αν όχι όλων των εποχών.”
“Το φθόριο είναι μια γνωστή τοξίνη που προκαλεί καρκίνο, σοβαρά κατάγματα των οστών και νοητική καθυστέρηση των παιδιών.
Μεγάλα επιστημονικά ιδρύματα,  μεγάλα πανεπιστήμια και Νομπελίστες έχουν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο , αλλά το φθόριο μπαίνει μέσα στο νερό σε όλο τον κόσμο.
Οι επιστημονικές αποδείξεις ότι το φθόριο σκοτώνει είναι συντριπτικές!
Μια μεγάλη πανεπιστημιακή μελέτη διεξάγεται εδώ και δεκαετίες, συνέκριναν τα ποσοστά καρκίνου των οστών στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου το νερό περιέχει φθόριο, και του Νότου όπου το νερό δεν αντιμετωπίζεται με φθόριο. Τα ποσοστά της σπάνιας μορφής καρκίνου των οστών ήταν 45% υψηλότερο στο Βορρά.
Το 195 0 Συνταγματάρχης George Jordan κατέθεσε ενώπιον  του Κογκρέσου ότι  οι Σοβιετικοί  φθωριόνουντο νερό  στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τους, για να κάνουν τους κρατούμενους  ηλίθιους, υπάκουους, και υποταγμένους.
Τα πρώτα πειράματα που έχουν διεξαχθεί ποτέ μεφθοριωμένο πόσιμο νερό έγιναν στην κομμουνιστική Ρωσία και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τηςναζιστικής Γερμανίας.
«Ήταν ηMellonκαι ηAlcoa  οι οποίες εισήγαγαν την πολιτική της τοποθέτησης φθορίου στο πόσιμο νερό για να βγάλουν λεφτά από ένα υποπροϊόν της βιομηχανίας αλουμινίου το οποίο προσπαθούσαν για χρόνια να  διαθέσουν.
Δεν έχει  να κάνει τίποτε με την υγεία των  δοντιών!
Το Φθόριο στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται ως ποντικοφάρμακο!
Στο Βέλγιο, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο η φθορίωση του νερού απορρίφθηκε με το να χαρακτηριστεί δικαίως ως “ψυχαναγκαστική φαρμακευτική αγωγή κατά της θέλησης του ατόμου και παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων“.
Ενώ μόνο το 2% της Ευρώπης  βάζει φθόριο το νερό, στις ΗΠΑ η χρήση του επεκτείνετε στο 66%, ωστόσο φθόριο υπάρχει σχεδόν σε όλες τις οδοντόκρεμες!
Το 1992 το Υπουργείο Υγείας  του New Jersey  εξέδωσε μια μελέτη σχετικά με τη σύνδεση του Φθοριομένου πόσιμου νερού και της συχνότηταςοστεοσαρκώματος στους νεαρούς άνδρες.
Βρήκε έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ φθορίωσης και  καρκίνου των οστών (οστεοσαρκώματος) σε νέους άνδρες.
Ανέφερε ότι τα ποσοστά οστεοσαρκώματος ήταν τρεις εώς επτά φορές υψηλότερα σε “φθοριωμένες” περιοχές από τις “μη φθοριωμένες” περιοχές.
Το Φθοριωμένο νερό έχει συνδεθεί με μειωμένα ποσοστά γεννήσεων, διότι παρεμβαίνει στα επίπεδα τεστοστερόνης των ανδρών (Freni SC, φθόριο στο πόσιμο νερό και μειωμένα ποσοστά γεννήσεων. Περιοδικό Τοξικολογίας και Περιβαλλοντικής Υγείας αριθ. 42, pp109-121, 1994).
Κινεζικές μελέτες δείχνουν μείωση του δείκτη νοημοσύνης στα παιδιά που είναι εκτεθειμένα σε φθόριο μέσω του πόσιμου νερού.
Περαιτέρω επιπτώσεις περιλαμβάνουν την απώλεια μνήμης, κεφαλαλγία, μειωμένη συγκέντρωση, κατάθλιψη και σύγχυση (Zhao LB, Liang GH, Zhang DN, Γου XR, Συνέπειες της χρήσης φθωριομένου νερού στην νοημοσύνη των Παιδιών. Φθόριο σελ. 190-192 29:4)
“Αν φθορίωση δημιουργεί ένα τέτοιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και δεν μειώνει σημαντικά τη φθορά των δοντιών, γιατί προστίθεται  φθόριο στο νερό;
 Το φθόριο είναι ένα προϊόν βιομηχανικών αποβλήτων.
Το 1920 και το 30 είχαμε τεράστια  αύξηση τωνβιομηχανιών λιπασμάτων αλουμινίου και φωσφόρου.
Η ταχεία ανάπτυξή τους έφερε όμως απροσδόκηταπροβλήματα ρύπανσης.
Το Φθόριο είχε σαν αποτέλεσμα την ρύπανση του αέρα, που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες και  στην άγρια ζωή.
Αρχικά, οι βιομηχανίες  αγόρασαν τις πληγείσες ( από τοφθόριο) περιοχές.
Αλλά όταν το φθόριο άρχισε να επιδρά στην ανθρώπινη υγεία, οι μηνύσεις και οι αντιδράσεις από τους φορείς υγείας ανάγκασε τις εταιρίες να εγκαταστήσουν συσκευές ελέγχου της ρύπανσης για να παγιδεύσουν τα προϊόντα αποβλήτων φθορίου.
Δυστυχώς, αυτό  απλώς μετατόπισε το πρόβλημα από αερομεταφερόμενες φθοριούχες ενώσεις σε στερεά απόβλητα φθορίου, τα οποία είχαν αφεθεί να μολύνουν τα ποτάμια, ρέματα και τα υπόγεια ύδατα.
Ένα από τα μέσα της επικερδούς  διάθεσης του φθορίου ήταν να το πουλήσουν ως ποντικοφάρμακο και εντομοκτόνο.
Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν αρκετά ποντίκια και έντομα, παρέμενε ακόμη το πρόβλημα του τι να κάνουν με το πλεονάζονφθόριο. .
Επιπλέον, δεδομένου ότι το φθόριο δεν είναι βιοδιασπώμενο, η υπερβολική χρήση του ως εντομοκτόνου και τρωκτικοκτόνουέθεσε σύντομα σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων.
Φθόριο προστίθεται στην παροχή νερού σε πολλές χώρες, αλλά βρίσκεται επίσης σε οδοντόκρεμες και άλλα οδοντιατρικά προϊόντα, στα φυτοφάρμακα (ψεκάζεται πάνω από καλλιέργειες τροφίμων), φαρμακευτικά προϊόντα, και στα επεξεργασμένα τρόφιμα.
Είναι ένα από τα κύρια συστατικά του Prozac και του αερίου νεύρων “SARIN“.
Στην Ελλάδα το νερό δεν φθοριώνεται, υπάρχει όμως φθόριο σε τρόφιμα, οδοντόκρεμες, στοματικά διαλύματα κ.α.

Απίστευτο - Επιστήμονες δημιούργησαν την έκτη αίσθηση


Απίστευτο - Επιστήμονες δημιούργησαν την έκτη αίσθηση

 
Την ανάπτυξη μιας «έκτης αίσθησης» ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο Ντιούκ της Βόρειας Καρολίνα, καθώς επιστήμονες χρησιμοποίησαν ειδικό εμφύτευμα στον εγκέφαλο πειραματόζωων.


Ο επικεφαλής της έρευνας Μιγκέλ Νικολέλις δήλωσε πως μέσω του πειράματος εξάγονται σημαντικά συμπεράσματα και ανοίγεται ο δρόμος για μία νέα σειρά προσθετικών συσκευών τα οποία θα ελέγχονται από τον εγκέφαλο και ίσως μας δώσει την δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε και να «βλέπουμε» το υπέρυθρο φάσμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Οι ερευνητές τοποθέτησαν σε ποντίκια υπέρυθρους αισθητήρες, οι οποίοι προσαρμόστηκαν στο τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την αντίληψη πληροφοριών που σχετίζονται με την αφή. Μόλις, λοιπόν, τα τρωκτικά δέχονταν την υπέρυθρη ακτινοβολία, ο εγκέφαλος το ερμήνευε σαν «απτικό ερέθισμα», με αποτέλεσμα τα ποντίκια να μην βλέπουν την ακτίνα, αλλά να την αισθάνονται, να κουνούν την μουσούδα τους και να ξύνουν το τρίχωμά τους.

Οι επιστήμονες αναφέρουν πως στη θεωρία, είναι δυνατόν κάποιος άνθρωπος που είναι τυφλός, του οποίου ο οπτικός εγκεφαλικός φλοιός έχει καταστραφεί, να δει ξανά μέσω ενός ηλεκτρονικού ματιού! Το μάτι αυτό θα λάμβανε τις εικόνες και η επεξεργασία τους θα γίνονταν από ένα άλλο τμήμα του εγκεφάλου (όπως σε αυτό της αφής).

Ο Δρ Νικολέλις εξηγεί πως «αυτό που κάναμε, δείχνει πως ο ενήλικος εγκέφαλος μπορεί να αποκτήσει νέες ικανότητες, που ποτέ πριν δεν έχουν βιωθεί από ένα ζώο». Συμπληρώνει πως κάτι ανάλογο θα ήταν δυνατόν να επιτευχθεί και με ραδιοκύματα, υπερήχους κλπ.

Επιστήμονες υποστηρίζουν πως είναι πιθανό να ανοίγει πλέον ο δρόμος για ηλεκτρονικά εμφυτεύματα, τα οποία στο μέλλον θα επιτρέπουν στους εγκεφάλους των ανθρώπων να επικοινωνούν απευθείας.

ΠΗΓΗ: apocalypsejohn.com
__


Πηγή: http://strange-files.blogspot.com/2013/04/blog-post_30.html#ixzz2RyjnuQeg

Απίστευτο - Επιστήμονες δημιούργησαν την έκτη αίσθηση ~ Strange Files | Open your Mind ΠΗΓΗ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΟΕ - ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙΣ ΞΕΚΙΝΑ 17 ΜΑΙΟΥ

ΕΟΕ---ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η πορεία του ανθρώπου στο διάστημα...


Αρκετοί αναρωτιέστε μετά τα επικά trailer πιο θα είναι το αποτέλεσμα των επεισοδίων στο web tv ... Επεισόδιο 3 ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ #Η πορεία του ανθρώπου στο διάστημα... ένα μικρό απόσπασμα από το επικό επεισόδιο... 

Μισθό 376 ευρώ ψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία με (ν)τροπολογία της τελευταίας στιγμής


Μισθό 376 ευρώ ψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία με (ν)τροπολογία της τελευταίας στιγμής

Γράφει ο Στάθης Διομήδης

Εχθές το βράδυ, με την πάγια τακτική των τελευταίων ετών, συζητήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, και υπερψηφίστηκε μέσα σε μία συνεδρίαση, ένα πολυνομοσχέδιο-μικρό μνημόνιο, λαίλαπα εις βάρος των πολιτών. Όποιος διαβάσει το σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε, θα καταλάβει ότι ξεκινά η εαρινή επίθεση της κυβέρνησης στο λαό με στόχο όχι μόνο την ιδιωτική περιουσία αλλά και τον ίδιο τον πολίτη.

Μια ώρα πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία κατατέθηκε τροπολογία προς ψήφιση από το ΠΑΣΟΚ με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Οικονομικών. Μια τροπολογία της τελευταίας στιγμής που δεν αναγνώστηκε καν, στην ολομέλεια του σώματος. Η τροπολογία βεβαίως ψηφίστηκε από την τρικομματική πλειοψηφία με χαρά καθώς ανοίγει το δρόμο για να φθάσει ο κατώτατος μισθός στα 376 ευρώ.

Η εν λόγω τροπολογία προβλέπει για την απασχόληση ανέργων σε ολιγόμηνα προγράμματα της Αυτοδιοίκησης, μέσω ΟΑΕΔ, καθαρές αμοιβές «κατά παρέκκλιση της ισχύουσας νομοθεσίας», ύψους 19,6 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερες (ανώτατο όριο δηλαδή) των 490 ευρώ μηνιαίως για εργαζόμενους άνω των 25 ετών, ενώ για κάτω των 25 ετών οι απολαβές θα είναι 17,1 ευρώ ημερησίως και δεν θα ξεπερνούν τα 427 ευρώ μηνιαίως.

Δηλαδή για να πάρει κάποιος τα 490 ή τα 427 ευρώ θα πρέπει να εργαστεί 25 ημέρες. Εάν εργαστεί 22 ημέρες το μήνα όπως προβλέπεται για τους εργαζομένους στην αυτοδιοίκηση, τότε ο μηνιαίος μισθός θα είναι για τους άνω των 25 ετών 431 ευρώ και για τους κάτω των 25 ετών θα είναι 376 ευρώ!!!

Με αφορμή τη μείωση της ανεργίας και κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας ανοίγει ο δρόμος για μισθούς κάτω από 400 ευρώ μηνιαίως.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι η νέα μορφή εργασιακών stage που ετοιμάζει η κυβέρνηση με αυτή την τροπολογία που ψήφισε, δε θα είναι κάτι προσωρινό και αποσπασματικό. Θα είναι η αρχή της μείωσης και άλλο του κατώτατου μισθού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μισθός ο οποίος, οδεύει ταχέως στον αρχικό στόχο της τρόικα τα 360 ευρώ το μήνα. Με αυτή την επιλογή η κυβέρνηση δείχνει για ακόμη μια φορά το πρόσωπο του σχιζοφρενικού νεοφιλελευθερισμού που την περιβάλλει.

Ταυτόχρονα οι εν λόγω προσλήψεις εξαιρούνται από τις διαδικασίες ΑΣΕΠ!!! με διάταξη που συμπεριλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο…

Υ.Γ. Για ακόμη μία φορά ο Πρωθυπουργός απαξίωσε το Ελληνικό κοινοβούλιο καθώς εμφανίστηκε μόνο για να ψηφίσει και επέλεξε το δρόμο της σιωπής εντός της αιθούσης…